עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הלוח הוא ASUS P5B DELUXE WI/FI והוא בן שנה וחצי בערך. ראשית המחשב לעיתים פשוט מעלים את הצורב ולא מזהה אותו, והוא חוזר רק כשאני משנה את מיקום החיבור של ה SATA. כמו כן, המחשב מנפיץ רכיבים שאינם קיימים כלל כגון כונן פלופי, וגם דיסק להסרה שאם אני פותח את הפיקציה הזו שאינה קיימת היא מכילה כל מיני רכיבים אחרים במחשב כגון הצורב ההארד דיסק ועוד כאלה שמתחברים ללוח. לעיתים הוא פתאום לא מזהה את רכיב הWI/FI ואז המחשב מתנתק מהראוטר וזה מסתדר רק כשאני מבצע איתחול. אין לי אפשרות להתקין את המדפסת. בשלב התקנת הדרייברים לקראת הסוף הוא מבקש לחבר את הUSB ולהדליק את המדפסת ואז אמור לזהות אותה כדי להמשיך להתקין. הוינדוס כן מזהה אותה אך תהליך ההתקנה לא נמשך, כי הדרייבר לא מזהה. במחשב הנייד כן ה…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by BlOcker,

שלום לכולם יש לי וינדוס xp וכרטיס רשת מבית micronet. בהתחלה המחשב לא זיהה את הכרטיס ועשה עליו סימן שאלה ניסיתי להתקין דרייברים והכל. לבסוף איכשהו התקנתי דרייבר של כרטיס רשת אחר מבית realtek ומשום מה פתאום המחשב זיהה אותו . האם זה היגיוני? האם זה יכול לעשות לי בעיות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by avsb,

אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. יש לי מחשב עם הארד דיסק 160 GB SATA של WD מותקן עליו XP הכל עובד יופי הבאתי אתמול הארד דיסק נוסף של 320 GB וכל השאר אותו יצרן ושהדלקתי היה כתוב DISK BOOT FAILURE אז הייתי צריך לפרמט אבל ידעתי שיש קבצים בC בהארד דיסק הישן שאני לא גיביתי לכן התקנתי את המערכת הפעלה על ההארד דיסק חדש חלקתי למחיצות כמובן והכל.. שסיימתי ובאתי להכנס לקבצים שבכונן C נכנסתי לתיקיה על שם החשבון המשתמש שלי במערכת ההפעלה והיה רשום לי "הגישה נדחתה" ונזכרתי שעשיתי את הקבצים שם לפרטיים..עכשיו זאת בעיה ורציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה כי יש לי שם קבצים שאני ממש חייבב תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  4. אהלן. העברתי אתמול את הספרייה שבא עומד המחשב לקצה השני של החדר (בלי לנתק כלום רק כיביתי את המחשב) עכשיו כשאני מדליק אותו לא רואים כלום, המקלדת, העכבר והמסך לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by skot,

ניסיתי כבר 2 דיסקים ואני מקבל אותה הודעה..: the file is possibly corrupt the file header checksum does not match the computed checksum ונראה לי שהדיסק בסדר....

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי, משום מה לאחר בחירת הSYMBOLS בWINDBG לא ניתן לפענח את הקובץ, אשמח אם תוכלו לסייע. מדובר על W7 X86 נ.ב : בדיקת הדיסק הקשיח עברה ללא בעיות , גם MEMTEST. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by discojunkey,

היי שלום.. אני מנסה לעזור לחבר שבידו מחשב אשר מבצע בסטרט אפ ציפצוף אחד ארוך ושלושה קצרים.. עד כמה שאני יודע זה מבשר על בעיה בכרטיס הוידאו או בזכרון שעל הכרטיס.. המחשב כרגע מן הסתם לא מראה תמונה אבל ה XP עולה כרגיל.. כל מה שאני יודע זה שעל הלוח כתוב ASUS AS99127F והמעבד הוא אינטל פנטיום אבל אני לא יודע איזה.. כרטיס הוידאו הוא משולב בלוח ולכן חשבתי על שני פתרונות אפשריים למצב: 1. יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 3 שמתחבר על AGP .. השאלה היא אם הביוס יפנה את התצוגה לכרטיס על-אף שלא מוגדר כך.. 2. להחליף לוח אם. הבעיה היא שאני לא מכיר את הלוח הזה ואני לא מצליח למצוע מידע אודותיו ברשת.. בעל המחשב לא יודע אפילו איזה מעבד יושב על הלוח ולכן קשה לי למצוא לוח חלופי.. אולי מישהו יוכל לעזור…

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by theking7,

ברשותי מסך MAG שטוח 19 אינץ' כבר כמה שנים, תפקד מעולה. לאחרונה הוא התחיל הרבה פעמים לרצד, או עושה סימנים כאילו קרוב אליו איזשהו מגנט. אכן היו רמקולים לידו, אך זה לא היה משהו קבוע וזה בא ונעלם מידי כמה זמן. לפני כמה זמן הזזתי את הרמקולים לפחות 50 ס"מ ממנו... היום כשאני רואה סרט בFULL SCREEN המסך מרצד באופן קבוע עם פסים (בצפייה רגילה לא). כמו כן, היום כשניסיתי להדליק אותו אני רואה את המסך שלי ופתאום יש כתם שחור שהולך וגדל והופך את כל המסך לשחור . זה כבר קרה לי לפני כמה ימים, אבל כעת הוא לא חוזר לעצמו אחרי שאני מדליק אותו מחדש. הערה: ביום יום אני מכבה-מדליק את המסך מס' פעמים. החלפתי כעת למסך אחר בבית, ואני הופתעתי מהאיכות שרואים! והמסך לא מרצד בסרטים ורואים מדהים! האם אני צר…

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by x-pac,

רציתי להוציא את הספק מה מחשב שלי ונקות קצת הוצאתי את הברגים מאוחרה והוא השתחרר הבעיה היא החוטים הוצאתי הכל ( מולקסים IDE פלופי ) הכל חוץ מדבר אחד הדבר הזה שמחבר את הלוח לספק שמורכב מהמון כבלים איך מוצאים אותו??

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  10. מפרט: Core 2 Duo E6550 OC'd @ 3.01GHz 2GB DDR2 GTS450 WD SATA2 HDD x2 מערכת ההתקנה על דיסק ראשון, כל שאר המדיה על דיסק שני. פרמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה ותכנות עזרה במידה מסוימת לפני חודשיים, אבל בחודש האחרון המצב חזר לקדמותו והמחשב פשוט "טוחן" ולא זז. ראו תצלום מסך מצורף. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by Shortboarder,

מישהו יכול לתת לי מידע על החוטי חשמל שיש במולקס ,כל צבע כמה וולט הוא ??? (היה כתוב לי את זה איפהשהו,אבל זה אבד לי... :'( )

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by eliil1,

אין לי את התיקיה C:\WINDOWS\minidump היה רק לפני שעשיתי פורמט נראלי... בכל אופן אולי זה בתיקיה אחרת? אבל חיפשתי , אין יותר =\

13. Started by talprihar,

שלום רב הגיע אלי מחשב שלא מבצע בכלל פוסט - כלומר: הוא נדלק , המאווררים עובדים , יש הCD עובד ונפתח ונסגר והכל , אבל מסך שחור - אין צפצופים , פשוט כלום. ניסיתי את הדברים הבאים: לנתק ולחבר זכרונות (שונים) , לנתק את הרכיבים הרדיסקים CD וכו' , (אין כרטיסי מסך שאני יכול לנתק כי הוא מובנה על הכרטיס) לאפס ביוס , לנקות אבק מכל המאווררים והרכיבים ולחבר מחדש את המעבד . האם למישהו יש מושג למה זה קורה לפני שאני נאלץ להתחיל להחליף לוח אם \ מעבד \ ספק כוח או שניהם ?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by PCguy,

לאחר התקנת וינדוס והחלפת כונן קשיח יש לי בעיה שבעת כיבוי המחשב או איתחול {דרך תפריט התחל} המחשב נכנס למסך כיבוי ומתחיל לצפצף ולא נכבה מישהו יודע מה זה?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום אני מחפש אנטי וירוס שיעבוד לי ישר שאני מחבר DOK למחשב אם יש משהו שיכול להתפשט מהמחשב לDOK וכן חסימה של כל דבר מהמחשב לDOK כל עוד לא אישרתי לו יש לציין שמדובר על DOK עם EASY2BOOT עליו תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, יש לי תופעה מוזרה: המאוורר הגדול במארז שלי לא זז. ברגע שאני נותן לו דחיפה הכי קטנה הוא זז והכל בסדר, אבל כשהמחשב נדלק הוא אף-פעם לא מתחיל לבד: הוא זז חצי ס"מ וזהו. הוצאתי את המאוורר, פירקתי אותו ושימנתי אותו מאוד אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות מה עוד אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mccartney,

שלום! המחשב שלי: Pentium IV 2.0 Ghz ,768 MB DDR II, Win XP Pro בזמן האחרון, בכל הדלקה של המחשב, אחרי פרק זמן מסויים, שנע בין דקות לכמה שעות, המחשב נכבה חשמלית באופן פתאומי. אח"כ לא ניתן להדליק אותו בכלל, אלא רק כשמבצעים את הפעולה הבאה: מוציאים את כבל הכוח מהשקע בקיר, מחזירים - ואז הוא נדלק. עוד משהו מוזר שלא הפריע לי וקיים במחשב הרבה לפני התקלה הזו: לפעמים כשהייתי פותח אותו הייתי כמובן מוציא את כבל הכוח, וכשהייתי מחזיר אותו הוא היה נדלק מיד - בלי שלחצתי על כפתור ההדלקה. האם התקלה היא בוודאות בספק הכוח, או אולי בלוח האם, או בשניהם? תודה

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by tomeryh,

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי... יש מנוף שחור שסוגר את התושבת אבל כשאני מרים אותו ופותח עדיין אי אפשר להוציא את התושבת יש עדיין משהו שתופס אותו. תודה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  19. קודם כל לכל מי שהולך לשלוח אותי לחיפוש באתר או בגוגל, כבר ניסיתי את זה ולא מצאתי פיתרון, עכשיו לבעיה: אתמול איחדתי את המחיצות C וD בעזרת partition magic 8.0, עשיתי RESTART כדי שהתוכנה תבצע את הפעולה המבוקשת ואחרי שהיא הגיעה ל100% היא הודיעה לי שיש בעיה ושאני ילחץ על כל דבר כדי לעשות RESTART (אני לא זוכר את ההודעה המדוייקת אבל אני לא חושב שזה רלוונטי). באיתחול הזה המחשב נתקע בשלב verifying dmi pool data כשהוא לא מגיב ללום חוץ מריסט מהכפתור או כיבוי. המפרט שלי: amd athlon64 3500+ dfi lanparty ut ultra-d g.skill 3200 1 g. ספק 420 וואט של TT sapphier x800xl עד עכשיו ניסיתי: ריסטרטים בשפע בוט מהדיסק של הXP בעזרת הrecovery console התקנת עותק נוסף של XP בתיקיה חדשה חיבור הכונן …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by יונדב,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד מסוג (Ibm r40e אל תצחקו, הוא קצת ישן...אבל לא נורא - יש לי עוד אחד של Asus משו חבל"ז) אקיצר הוא עבד טוב ויפה והכל...אבל יום אחד פתחתי רק את המכסה שלו של הזכרון (RAM) וראיתי שיש שם קצת אבק אז אפילו לא נגעתי עם היד, נשפתי על זה בחזקה וכל האבק עף...זה הכל..אבל - מאז - המחשב נייד לא מעלה את המע. הפעלה.. הוא מגיד לקטע הזה שרואים בגדול Windows XP ולמטה רואים את הפס הזה שעובר בתוכו קו קטן הרבה פעמים (יעני - מסך ההפעלה) ומתישהו המסך נהיה שחור, אך במקום לגמור העלות את הווינדוס הוא עושה לעצמו ריסטרט וחוזר חלילה...(לפני הריסטרט - רואים כזה מסך כחול וכתובים בו הרבה דברים אבל אחרי 2 שניות זה נעלם...גם אם אני עושה Pause זה לא עוזר..) אחים שלי, מה אני עושה?!

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by adamg,

שלום רב, לאחר שהמע' שלי הייא נכבית והמחשב מתחיל לצףצף בקןך צורמני, הבנתי שמדובר בבעית התחממות. יצאתי וקניתי מאורר לכרטיס מסך, אך ללא הועיל הבעיה עודנה קיימת. זהו דוח של אברסט שניות לפני שהמע' קורסת. מי הוא הרכיב הבעייית שמתחמם וכיצד אוכל לתקן את הבעיה? Sensor Properties: Sensor Type Winbond W83627HF (ISA 290h) Motherboard Name Abit NF7 Series Temperatures: Motherboard 37 °C (99 °F) CPU 74 °C (165 °F) WDC WD1600AAJB-00PVA0 28 °C (82 °F) Cooling Fans: CPU 4754 RPM Voltage Values: CPU Core 1.62 V +3.3 V …

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by scribey,

(מה שכתוב בכותרת זה מה שכתוב על הצורב, הדגם) הוא לא מצליח לצרוב לי דיסק אחד כל דיסק שאני מכניס ומנסה לצרוב בנירו זה לא עובד התקנתי כמה תוכנות וזה ניתקע בכולם לבערך באמצע הצריבה!! אני לא יודע מה לעשות..... PLZ HELP

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  23. אז ככה, לפני כמה זמן החלה תופעה מוזרה במחשב, שלפני שהוא מעלה את הווינדוס (עוד לפני מסך הטעינה של הווינדוס) הוא מראה מסך שחור וכאילו הוא טוען משהו, רק שזה לוקח לו רבע שעה (!!!). הבעיה ממשיכה גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס ככה שלדעתי זו בעיית חומרה, תקנו אותי אם אני טועה. המחשב אצלי כבר 6 שנים ועוד לא נתקלתי בדבר כזה מוזר, אף פעם לא היו לו בעיות טעינה ועלייה ובטח שלא לקח לו כמעט 20 דקות לעלות... צירפתי תמונה של המסך טעינה הזה (ציירתי בצייר, יצא בול חח). כל השערה תתקבל בברכה. תודה לעוזרים ולכל מי שינסה לעזור. פנטיום 3 1000 (שבדרך כלל טס מהר וחזק, ונותן ביצועים הרבה יותר טובים ממה שנראה לפי הנתונים שלו) ווינדוס אקס פי פרו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shaharZur,

אתמול קניתי מחשב חדש מעבד AMD 3800X2 AM2 לוח אם M2N-E זכרונות TWINMOS 512X2 667 ספק ENERMAX LIBERTY 400W מארז קומפוקס 6A19 דיסק קשיח SAMSUNG 160GB SATA2 כרטיס מסך SAPPHIRE X1900GT משחה טרמית MX-1 אבל אחרי כמה בעיות שנפתרו הגעתי למצב שכל החלקים כבר במארז מחוברים אבל משום מה הדיסק הקשיח לא עובד .בדקתי את החיבורים ולא עבד. החלפתי בדיסק קשיח אחר אז זה עבד. השאלה אם אין משהו מיוחד שאני צריך לדעת אחרת אני צריך לקחת אותו למעבדה שזה סתם מבאס. ויש לי עוד שאלה בספק נשארו לי שני חוטים לא מחוברים אחד כמו של חוט מאוורר והשני הוא בעל ארבע חורים ויש עליו חץ. מהם עושים ואיפה מחברים אותם.

• 5 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.