עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן ניסתי להקין חלונות 7, ולא משנה מה עשיתי, ההתקנה של חלונות 7 לא זיתה את הדיסק קשיח שלי. מה עשיתי: הגדרתי את הכונן גם כ SATA ןניסיתי גם כ IDE. (ככה הביוס בעצם מכבה כנראה את ה ACHI ) בכל אוםן הכונן *כן* מזוהה ע"י הביוס בשני האופנים. ניסתי גם לטעון את הדריברים שהגיעו עם הדיסק - עדיין אין זיהוי של הדיסק במערכת ההפעלה. יש לכם? רעיונות? אני די בטוח שמדובר בכונן לא תקין, והציפסט של G41 הוא די ישן, אמור להיות דריברים שלו בחלונות 7.

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  2. סגרתי כמה דברים במנהל המשימות -> תהליכים וסגרתי גם את ה-explorer בטעות ועשיתי ריסטרט למחשב, כשהוא עלה המראה שלו ניראה כמו windows 95 (אפור), האינטרנט לא עובד וגם אי אפשר לראות את החיבורים (local area connection וכו',) וכרגע אני משתמש במחשב אחר. ניסיתי גם לעשות שיחזור מערכת אבל אין נקודות שיחזור. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  3. שלום. אנסה להיות קצר כמה שאפשר. 1. רכשתי מחשב ממכר שגר בחוף המזרחי של ארה"ב, בעוד אני גר בחוף המזרחי. 2. המחשב נשלח בדואר רגיל - ועבר לערכתי המון "טרטורים" לאחר ניקוי פנים המחשב, ניסיון להדליק אותו כשל. אין כל תגובה. לאחר שעות של לימוד-וטעייה, הגעתי להבנה שלחיצה על החלק העליון-שמאלי של לוח האם (בערך באזור בו המקלדת מתחברת ללוח) מביאה להדלקת המחשב. עזיבת הלחץ על הלוח מביאה לשיתוק מוחלט של המחשב [אם כי לא לכיבוי]. בדקתי את הבורג המחבר את לוח האם למארז בנקודה זאת, והבורג חזק, אבל לוח האם מראה תזוזה ברורה (כאילו הבורג משוחרר - ראו ווידאו ראשון). [מכיוון שכך, המחשב כעת מונח על צדו - ראו תמונה - כדי לשמור על הלחץ ועל כן להשאיר אותו פעיל] בבקשה צפו בווידאו הבא כד…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by STINGERX,

האם אפשר לחבר התקן של SATA 2 ל SATA 1 ולהפך? כמו בחיבורי USB שההבדל היחיד הוא במהירות אבל כמובן שהכל נתמך

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  5. Started by dudisrea1,

שבת שלום, היום צצה בעיה שנתקלתי בה פעם ראשונה! יש לי מחשב די סבבה והכל כבר 4 שנים בערך (עזבו את התגובות של - הגיע הזמן להחליף הוא מספיק טוב לי כרגע...). הכל התחיל כאשר ניסיתי להכנס למשחק שאני משחק בו כבר שנה בערך, לפני שהמשחק עלה הוא פתאום גרם למחשב להיכבות (עלי להדגיש ששיחקתי בו היום מספר פעמים, ופתאום בערב אחרי שנכנסתי אליו הוא החליט שבא לו לכבות את המחשב) אוקי אז הדלקתי תמחשב נכנסתי למערכת הפעלה ניסיתי לראות אם זה היה חד פעמי, מסתבר שלא... זה קרה עוד פעמיים שלוש... חיפשתי מה ניתן לעשות, כי המשחק פשוט גרם למחשב להכבה ללא התראה או איזה הודעה שמסבירה אפילו למה! נכנסתי למאפייני מערכת והורדתי שם איזה V שאומר לו לעשות ריסטרט אוטומטי, ככה ציפיתי לראות מדוע זה מבצע את ה-CR…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Kitt0s,

שלום לכולם, אני מנסה להריץ FIFA11 על 8400GS, ברגע שהמשחק אמור להתחיל הוא פשוט תוקע את כל המחשב על מסך שחור עם כמה שורות (ספורות יחסית נע בין 3-10) כחולות/ורודות כאלה ופשוט צריך לעשות ריסט למחשב.. לא נראה לי שזו בעיה של טמפ' כי זה עומד על +\- 45 מעלות.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המשחק, אך עם אותה תוצאה.. המחשב הוא Pentium D עם 1G זיכרון על XP SP3... מה יכולה להיות הבעיה?

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by ohadaridan13,

שלום. המחשב שלי עשה לי הרבה בעיות אז החלטתי לעשות פירמוט ועל הדרך להשתדרג לווינדוס 7. המחשב קרס כמה פעמיים במהלך ההתקנה ואחרי שהצלחתי להתקין המחשב המשיך לקרוס כמה קות מזמן ההפעלה. התקבל מסך כחול עם השגיאה - http://www.faultwire.com/solutions-fatal_error/The-system-encountered-an-uncorrectable-hardware-error-0x00000124-*1289.html אחרי כמה בדיקות, הרצתי memtest86 והתגלה ששני כרטיסי הזיכרון פגומים, החלפתי אותם בכרטיס זיכרון חדש של 2 ג'יגה. חזרתי הביתה בתקווה שסוף סוף המחשב יעבוד והבעיה המשיכה. מה לעשות ? יש לי hirens cd, ניסיתי להריץ שם גם בדיקות על המעבד והלוח אם ומצא שהם תקינים. אני אבוד עצות, אם תוכלו לתת הצעה כלשהי אני אשמח.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by אושריניו,

אוקי הכרטיס קול שלי הלך....דרייברים הותקנו, כל מה שניתן לעשות שאני יכול ואפילו מומחי מחשבים, אין שום קול במחשב" לא מותקן התקן פלט שמע" נסייתי הכל ולא הלך. עכשיו בדקתי וכרטיס קול שלי הוא ONBOARD= מובנה עם הלוח אם. יש לי כניסה של PCI-E לכרטיס קול חיצוני ואני רוצה לקנות.. השאלה שלי היא אני רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני סביבות ה50 שקל גג..זה כדאי? אמרו לי שבתכלס כרטיס קול מובנה וכרטיס קול חיצוני לדוגמה ב50 60 שקל הם אותו דרעק(ותכלס נהניתי עם הכרטיס קול המובנה, לא היה איתו שום בעיה עד שהמחשב קיבל מכה) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לא מזמן החלפתי את הכונן שבמחשב לכונן הזה: Caviar Black 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS כמה בעיות יש בו בהתחשב באיכות של הכונן, קודם כל קצב העתקת/העברת הקבצים (בתוך הכונן עצמו) לא עולה על 15-20 Mbs אבל זה פחות מפריע לי. הדבר שיותר מציק לי זה שאם אני מעתיק/מעביר קובץ במחשב (שוב בתוך הכונן עצמו) כל המחשב נהיה איטי ואפילו קופא לכמה דקות, וכשאני בודק את המעבד והזכרון הם לא מתאמצים בכלל... יכל להיות שזה קורה בגלל שחברתי את ה SATA לחיבור הלא נכון? כי יש איזה 6 חיבורים. הלוח שלי: ASUS P5K3 תודה רבה

• 35 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. של XBOX? אחד עובד יופי...וכאשר אני מחבר את השני שתיהם מפסיקים לעבוד

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי בעיה רצינית, יש לי HD 500GB פנימי של סיגייט שהחליט לא לעבוד יותר, הקשיח לא מזוהה בביוס ב-3 מחשבים שונים. יש לי עליו חומר קריטי שאני חייבת לשחזר...אין לי מושג איך או למי לפנות וכמה זה יעלה לי אני מוכנה לנסות לעשות את זה לבד אם יש תוכנה ומדריך איך.....אני שמעתי שבמקרה כזה צריך לפתוח את הקשיח ולעבוד עם הדיסיקים הפנימיים שלו...האם זה נכון???? בבקשה מדובר על חומר רגיש מאוד שכולל תמונות מהחתונה שלי......אהה כן וזה היה הדיסק גיבוי דווקא שהלך....בבקשה תעזרו לי :please:

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  12. מחשב חדש בעל מפרט בסיסי (לוח, מעבד, זיכרונות, כרטיס מסך 9500 הארדיסק וצורב), התקנתי Win 7 Pro 64 והכרטיס רשת הפנימי לא מזדהה, בעיה מוכרת בRev2.0 של הלוח הזה. התקנתי את הדרייברים מהדיסק, הכרטיס מזדהה אבל אומר שהכבל רשת לא מחובר. הסרתי והתקנתי דרייברים חדשים שהורדתי מהאתר - עדיין אומר שהכבל רשת לא מחובר. הסתכלתי בDevice Manager והכל נראה סבבה. הרצתי Troubleshooter - לא עזר, גם הוא עושה לי שהכבל רשת לא מחובר. העלתי את המחשב מLInux Mint Boot CD והכרטיס רשת מתפקד מצוין. חזרתי לווינדוס 7, הבעיה לא נפתרה. התקנתי על מחיצה נפרדת Snow Leopard 10.6.3 והכרטיס מתפקד מצוין, חזרתי לווינדוס 7, הבעיה לא נפתרה. לאחר מכן הורדתי אפליקציה של Realtek שעושה Diagnostics לכרטיסי רשת, היא מצאה ב…

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס סאונד של מחשב P4 ( ישן) עשיתי uninstall לsoundmax ומנסה להתקין חדש אבל מקבל הודעה- driver not found . מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  14. שלום, לפני שבוע בערך התחילה להיות לי בעיה במחשב הישן הבעיה היא שהמחשב נדלק,אז האותיות היו מופיעות ונעלמות על המסך עכשדיו זה הגיע למסך שהמחשב לא מצליח להיכנס לווינדוס,רק בsafe mode אבל גם שם יש ריבועים בצבע ירוק כזה אפילו היום ניסיתי להתקין ווינדוס 7 והיה במהלך ההתקנה עדיין מלבנים כאלה...היה חלק קטן מהמסך בלי אבל לא הצלחתי להתקין אפילו שניסיתי 3 פעמים כי זה לא מצליח לעשות ריסטרט (במהלך ההתקנה של הווינדוס)כמו שצריך בגלל הבעיה הזאת מה אתם אומרים הבעיה? הכרטיס מסך? זה 7600gt והוא נקנה לפני 3 שנים לא בוצע בו oc תודה רבה http:// www.siz.co.il/my/l0mynnzqzm1j.jpg http ://www.siz.co.il/my/digm2lcgfzon.jpg http: //www.siz.co.il/my/ycnnmn4dtjjy.jpg http ://www.siz.co.il/my/nzandwn…

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  15. Started by idanus22,

אתמול קניתי את הכרטיס מסך Gainward GTS4501GB ויש לי מעבד AMD Phenom II 4x 965 3.4GHz ולוח אם : Gigabyte 790XT וספק כח Zumax 500W עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק \ תוכנה כבדה המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטארט למה זה קורה? יכול להיות שהספק לא מספיק איכותי ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן, ההארד הדיסק הנייד שלי נפל מהשולחן ועכשיו אי אפשר לחבר אותו למחשב (בהארד דיסק הנייד יש אור מהבהב). יש לי עליו אחריות אבל אם אחליף (למשהו חדש) את ההארד דיסק אני יאבד את כל הקבצים שלי! אמרו לי שצריך ללכת לחברת חוץ שמשחזרת קבצים, ומהר מאוד גיליתי שכל העניין הזה עולה הון תועפות ! חייב להיות דרך שאני יכול לשחזר את הקבצים בעצמי. מה כבר עושה הטכנאי שאני לא יידע לעשות בעזרת מדריך ? חייב להיות דרך. רק צריך קצת הכוונה ונסתדר איכשהו. אשמח מאוד אם מישהו יכול לראות את הכיוון. תודה מראש, גבי.

• 22 תגובות
    • 9.1k צפיות
  17. מה בעצם נפגם ואיך? (האם זו העיינית?) והאם כדאי לקנות כוננים זולים כמו לדוגמה נגן DVD ב 88 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב המאוורר של הכרטיס מסך הנ"ל מרעיש לי. האם ניתן להחליף מאוורר בכרטיס זה או לחילופין אשמח להפנייה למישהו שיודע להתעסק עם בעיות מסוג זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום. ההודעה cmos checksum error מופיעה אצלי בעת הדלקת המחשב. החלפתי בטריה לחדשה היום, כפי שהצעתם לי כאן בפורום. הבעיה ממשיכה! באתר של לוח האם שלי, תחת שאלות-ותשובות (FAQ), ניתנה התשובה הבאה: Please check whether the jumper for "Clear CMOS" was lost or being set at "2-3". If so, please set the jumper back to "1-2 ON" to get the system resuming its normal service. אם כי מבין גדול במחשבים אני לא, נראה לי שאכן ה"Jumper" הזה [יהיה מה שיהיה הדבר הזה] יושב במקום הנכון. האם יש הצעות נוספות? אשמח לשמוע, ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by yosef13,

שלום. יש לי בעיה במחשב. מעבד: amd athlon 3800 windows 7 ulimate 32 bit המחשב שלי עובד לאט, ולכן בדקתי במנהל המשימות על כמה המעבד וראיתי את זה: מצורפת תמונה למטה. נכנסתי לצג המשאבים וראיתי שפסיקות מערכת זה הבעיה. עכשיו רציתי לדעת איך אני מטפל בזה? תודה רבה. נ.ב. יש לי הפרש של 13 מעלות בין הליבות כשהמחשב במנוחה (50,37) תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי, כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מחזיק אצבעות. ברב הפעמים המחשב עולה כרגיל, אבל בלי כל תמונה על המסך, המסך רושם "No Signal". בחלק מהמקרים לחיצה על כפתור ההדלקה מדליקה את הנורות במארז בדיוק לחצי שניה ולאחר מכן מתכבה, אם אנסה להדליק מחדש אתקל באותה הבעיה. אם המחשב עלה, ויש תמונה על המסך, הוא נדלק מחדש בפתאומיות אחרי כחצי שעה- שעה, היום בלילה הוא נדלק מחדש כ6 פעמים עד שנמאס לי ופשוט כיביתי אותו. המסך עובד כמו שצריך, עבד ברצף 4 חודשים מחובר ללפטופ. מפרט המחשב- לוח Gigabyte m57sli S4 מעבד AMD 4200+ AM2 כרטיס מסך PowerColor 4850PCS+ זכרונות Gskill 2X2GB ספק 400W של טרמלטק. תודה מראש לכל עזרה, אני באמת מבולבל ולא מבין מה הבעיה ואיך לבדוק את זה תודה ושבוע מצוין! -=עריכה=- שמ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום. כרטיס המסך שלי מודד 90 מעלות צלזיוס בעת שאני משחק Call of Duty 4. למעשה, ראיתי גם טמפרטורות גבוהות מכך בכמה מעלות. מצורפת תמונות. אולי זרימת האוויר הכללית במארז לא טובה? דווקא על הכרטיס הגרפי (וגם על המעבד עצמו) יש קירור יעודי. אשמח לשמוע אם זאת היא בעיה, ואם אפשר לשפשר את המצב, ואם כן - איך. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by oded900,

יש לי בעיה במחשב שבערך כל שעה המחשב מפעיל את עצמו מחדש אחרי מסך כחול שבכל פעם אני רואה שגיאה אחרת בפעם האחרונה זה היה בMEMORY MANAGMENT השגיאה הקריטית היא תמיד: The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. בKERNEL POWER חוץ מזה שגיאות רגילות באותו הזמן :בBUGCHECK The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000001a (0x00000031, 0x866ca950, 0x8a039000, 0x931c44ba). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 112910-15927-01. ולפני כן 3 שגיאות שונות: The BITS service failed to start. Error 0x8007045B The Background Intelligent Tran…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כונן קשיח סאטה 1 אמור לרוץ 150 מגה בייט לשניה וכונן קשיח סאטה 2 אמור לרוץ 300 מגה בייט לשניה למה ב MHDD הסאטה אחד מופיע 35 מגה לשניה והסאטה 2 מופיע 50 מגה לשניה ? למה זה כל כך נמוך ?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by limer,

ברשותי לוח אם מדגם :Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ומארז שמגיע אם ספק מדגם: ANTEC NSK2480 ללוח אם יש חיבור של 8 פינים אך לספק יש חיבור רק של 4 פינים האם עליי להחליף ספק כח אם חיבור של 8 פינים או שיש באפשרותי להשתמש בספק הנוכחי ולחבר ללוח רק 4 פינים ?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים