תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
שלום,לפני כחודשיים הייתה לי תופעה של ריסטרטים פתאומיים במשחק פרו 11,לקחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהכרטיס מסך מתחמם וצריך להחליפו..החלפתי את הכרטיס הישן זה עבד בסדר עד שהיום התחילה שוב הבעיה אני אובד עצות מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב כול שנייה שאני ניכנס לאינטרנט או למשחקים יש לי שגיאה כזואת "internet Explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר אנו מתנצלים על אי-הנוחות" אוקיי נסתי לתקן לא הצליח לי עבר יום יומיים הכנסתי דיסק פרימוט למחשב הפעלתי מחדש אוקיי ואחר כך לא הצליח לפרמט כתוב כזה ABORT:10014 Cannot open" 1:3\GHOST\ MAL YHEB"
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה כרגע סדרת בדיקות על לוח אם שחשוד כתקול. בשלב זה אני רוצה לקצר את ה- CMOS כדי לקבל את הערכים המחדליים של ה- BIOS SETUP. אני יודע היטב איך לבצע את פעולת הקיצור של ה- CMOS על ידי חיבור ג'אמפר מתאים. עד רגע זה לא בצעתי את קיצור ה- CMOS (למרות ששאלתי שאלה בנוגע לכך אתמול). אני רוצה לנקוט בכל צעד זהירות אפשרי כאשר אני מבצע את קיצור ה- CMOS , מחשש שתקלה כלשהיא על לוח האם או באביזר שמחובר לו תשבש את ההליך של קיצור ה- CMOS. לשם כך אני רוצה להותיר את לוח האם _עירום_ מכל החיבורים שעשיתי אליו מאז לוח האם יצא מהקופסא. בכלל זה אני רוצה להסיר מלוח האם את המעבד, הזכרונות, כרטיסים אחרים על הסלוטים, חיבורים שונים שנעשו לפינים על לוח האם. השאלה שלי היא: כאשר אבצע את קיצור ה- CMOS…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחשב פנטיום 4 (על לוח GA-8IEX) די ישן עבד עד אתמול ופתאום החל לעשות בעיות. הוא נדלק וכבה מיד לאחר הצפצוף של ה-PC Speaker, כך שאני אפילו לא מגיע ל-POST. ניסיתי הכל אך ללא הצלחה: הוצאתי את כל החלקים, החזרתי אחד אחד, החלפתי ספק, ניקיתי מאבק, עשיתי ניקוי CMOS, החלפת בטריה בלוח אם, הוצאתי מעבד, החלפתי משחה טרמית וכלום. רק כאשר הכל בחוץ (כולל מעבד) ורק הספק מחובר ללוח אם הוא נדלק ועובד רצוף. ברגע שאחד הרכיבים מחובר הוא נכבה מיד לאחר 2-3 שניות.. מה הבעיה לעזאזל? מה עוד אני יכול לעשות שלא עשיתי כי אני כבר ממש אובד עצות תודה רבה למי שיוכל לייעץ
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תמיפרט הבא: E8400 ASUS P5QL-E OCZ 4GB RAM CORSIAR 550WTT 500GB WD AAKS NZXT TEMPEST WIN7 64BIT ULTIMATE זה אף פעם לא קרה לי זה התחיל בשבועיים האחרונים שנניח אני במשחק פיתאום המשחק מקרטע ברמות מטורפותת אני ניכנס למנהל המשמות ורואה תמעבד על 100% אז אני רואה איזה תהליכים של SVSHOST חלק על 20 ועוד אחד על 50 אז אני סוגל אותם ואז הערכת נושא הופכת ל BASIC ופיתאום המעבד חוזר ל 1% גם אני חשבתי שזה וירוס אבל פירמטי שילשום ופיתאום עכשיו זה חוזר!!!!!! אולי איזה עידכון דפוק ב WIN שיצא? עזרה!
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מרכיב כרגע מחשב על לוח אם שהתיעוד עליו גרוע. כידוע, יש על לוח האם פינים שמתחברים לפנל הקדמי של המארז (כגון לחצן כוח, לחצן RESET , רמקול זמזם של המחשב). בכל המקרים הללו ניתן לחבר פיזית את הפינים של לוח האם לחוטי חשמל של המארז _בשני כיוונים_, אבל לא ברור לי מה הכיוון הנכון. אתרכז כרגע רק בשאלת החיבור בכיוון הנכון של לחצן הכוח (POWER BUTTON ) . ככל שאני יודע לחצן הכוח בסך הכל סוגר מעגל חשמלי, לכן לא ניגרם נזק אם מחברים את הפינים בכיוון הפוך (תקנו אותי אם אני טועה), אם יש בכלל הבדל בכיוון החיבור הריהו לא בשאלת הבטיחות אלא בעניינים אחרים (כמו למשל: הארכת הזמן שבו המעגל החשמלי לא מתנתק מעצמו). הייתי רוצה לדעת בצורה מדוייקת יותר מהו "כיוון החיבור הנכון". שמתי לב שבחוטים ה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי לוח אם חדש או מחודש או משומש (לא ברור) והמחשב מתנהג בצורה חריגה (לא ברורה עדיין הסיבה). מה שקורה הוא הדבר הבא: תוך בערך 60 שניות מהדלקת המחשב, כולל כניסה לתוכנית BIOS SETUP , הטמפרטורה של המעבד עולה על 60 מעלות והיא ממשיכה לטפס (כיביתי את המחשב מייד כאשר הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל- 70 מעלות). אציין שעל לוח אם קודם (אותו החלפתי) המעבד הגיע לטמפרטורה 45-50 מעלות וזו הייתה טמפרטורה יציבה שלו גם בחודשי הקיץ. ----------הדרך היחידה שלי (כנראה) לקיים מעקב אחר נתוני בריאות של המחשב היא דרך תוכנית ה- BIOS SETUP ---------ברצוני לברר האם נתוני הבריאות דרך BIOS SETUP הם נתונים _מדוייקים_ !!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחה"צ טובים, לפני כשבועיים צצה בעייה מעניינת במחשב הנייח בבית. הנפשות הפועלות: מחשב ישן AMD Sempron 2200 ו768 מ"ב זיכרון פנימי MSI GeForce FX5200 מסך Samsung SynMaster 740N מחובר בVGA Windows XP SP3 הבעייה שצצה היא שלאחר כמה זמן שלא נוגעים במחשב (או לחילופין מכבים את המסך ונותנים למחשב להמשיך לעבוד) ומנסים להדליק את המסך שוב הוא נדלק אבל מסרב לתת תמונה. שום פעולה או צירוף במקלדת או בעכבר לא מחזירות את התמונה, הדבר היחידי שעובד זה ריסטארט למחשב. בדקתי שוב את הגדרות חיסכון בחשמל של המערכת וחוץ מכיבוי מסך לאחר 25 דקות הכל מסומן על "Never". לא היה שום עדכון חומרה (או דרייברים) במערכת בזמן האחרון ונראה שזו סתם בעייה שצצה משומקום. מישהו יודע מה הבעייה? מה כדאי לבדוק? תודה מרא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD PHENOM II X3 720 2 דיסקים קשיחים 500GB segate baracuda המחוברים מערך RAID לוח אם: gigabyte MA770-UD3 המחשב נקנה לפני שנה בדיוק. היום לראשונה ניקיתי אותו, את המארז ע"י שואב אבק, החלקים הפנימיים עם לחץ אוויר ושואב ללא שום מגע בחלקים ההפנימיים. לפני הנקיון ניתקתי את כבל החשמל מהמחשב. אחרי הנקיון חיברתי הכל חזרה, כל החיבורים תקינים. אך המחשב לא נדלק כלל, מת. לא צפצופים כפתור ההדלקה לא מגיב. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! במחשב אצלי נמצא לוח אם של חברת gigabyte מדגם GA-X58A-UD3R שהוחלף לי אחרי לוח אם של MSI שעשה בעייות, ולפני כמה ימים ביצעתי עדכון ביוס ללוח דרך תוכנת Q-FLASH בווינדוס (בגלל שלמחשב היה לוקח המון זמן להידלק עד שהיה עולה הווינדוס)והתוכנה הביאה לי עדכון אחרון של הביוס ועדכנתי אותו,ולאחר הדלקת המחשב מחדש הלוח היה מבצע 3 ריסטים עד שהיה עולה הויינדוס, ומכיוון שארע כך שלחתי את המחשב למעבדה ושם החליפו לי את הלוח לחדש. כשהבאתי אותו הבייתה ראיתי ששוב לוקח לו זמן לעלות וביצעתי עדכון דרך תוכנת הQ-FLASH בביוס ונרם שם שהעדכון בוצע בהצלחה אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא שוב מבצע את האיתחולים המעצבנים האלה. אז א"כ רציתי לדעת למה הוא לא מקבל עדכוני ביוס שלדעתי לא היתה ש…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן מ 2004: AMD XP 2600+ ולוח של ABIT-NF7SL, הארדיסק 640GB של WD הבעיה היא כזו, יש לי ווינדוס 7. על הלוח שלי קיים בקר SATA אך הדיסקט שקיבלתי עם הלוח מותאם לווינדוס XP. כלומר אין אפשרות להתקין ווינדוס 7, לא יזהה את הבקר. חיפשתי בזמנו באינטרנט והורדתי Silicon Image שמתאים ללוח שלי (3112). הכל טוב ויפה הוגדר בקר ה SATA והמחשב עבד יפה חצי שנה (זה היה עם הארדיסק של סייגייט 500GB). לאחר חצי שנה הווינדוס לא פעל וניסיתי כל מיני אפשרויות מBOOT ועד Windows Repair. עוד פעם הייתי צריך לשים את בקר הSATA החדש שהכנתי על גבי דיסקט וזה זיהה לי את הבקר שוב. כמה פעמים כאלו וההארדיסק קרס יחד עם כל המידע שבחברת שחזור עכשיו רוצים 2000 שקל. מבואס מכל המידע שהלך, קניתי WD 640GB …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק לעזרה.. סוף סוף תיקנתי את המחשב שלי ועכשיו יש לי בעיה רק עם הכרטיס מסך שלי (8800GT ):המחשב לא מזהה אותו,בביוס מוגדר לו לעבוד עם הPCI ,גם הווינדוס מזהה רק את הכרטיס שבנוי בלוח אם-ולא את הכרטיס שלי-מה הפיתרון?(ניסיתי גם לעדכן את הביוס-אבל לא הצלחתי)...יש למישהו רעיון?,ניקיתי כבר את הכרטיס,בדקתי שהוא מחובר נכון לספק כח....
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של Logitech יחסית חדשה (שנה אולי), הבעיה היא שכל פעם שאני לוחץ על מקש החץ השמאלי ועל מקש נוס, אז המקש הנוסף לא מגיב .. בכל שאר המקשים הכל עובד בסדר. אני מניח שאפשר לתקן את זה בהגדרות ? או שזו בעיה רצינית ?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני לא יודע איך בדיוק להסביר את זה אבל זה ככה: הכל פועל טוב ויפה ונגיד אני נכנס לדפדפן כלשהוא (בדקתי אינטרנט אקספלורר,כרום וספארי) אז כאילו הווינדוס נתקע, אני יכול להמשיך להיות בדפדפן ובכל התוכנות אבל נגיד אם אני רוצה לגשת לסרגל תוכנות ממוזערים אני לא יוכל בקיצור כל דבר שהוא קשור ל-explorer גם מנהל המשימות בקיצור. תוכנות כמו skype וכאלה אני יכול לגשת אבל הבעיה שאם אני ממזער את הדפדפן אז אני נמצא במצב שאני באקספלורר שזה תוקע לי ככה את כל המחשב ואין לי מה לעשות. ואני בטוח שזה רק בדפדפן כי אני יוצא מהדפדפן הכל רגיל פתאום. ויש לציין שאני לא חייב לכבות את המחשב או שזה מכבה את המחשב לבד.אני יכול לעשות לעשות ctrl+alt+delte ואז log off ואז חוזר למחשב וזה פועל לי ( כי זה יוצא מהד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מופיע לי לפי אוורס שהטפ של המעבד שלי היא 82 מעלות! ואז רשום כל מעבד בנפרד 46 מעלות. זה תקין????? שנית רשום לי שהזיכרון שלי הוא DDR3-1333 והוא 1600!! אני לא מבין למה רשום 1333? DIMM1: G Skill F3-12800CL7-2GBECO 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)זה GSKILL ECO EDDITION מישהו יודע מה הבעייה? הלוח תומך עד 1866 זה הזיכרון Module Name G Skill F3-12800CL7-2GBECO
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה. לא מזמן קניתי חלקים חדשים למחשב (בערך לפני חודשיים) כולל מעבד. לא מזמן התחלתי לקבל הודעת שגיאה בבוט משהו חלקים שלא נקלטו: PROCESSOR THERMAL TRIP ואחרי כמה זמן המחשב מתכבה. עכשיו אני מבין שהמחשב מתכבה מעומס חום של המעבד אבל אפשר להגיד שהמחשב חדש והגוף קירור גם אז מה אני עושה? פונה לאחריות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי מדפסת C4283 של HP ברגע שאני מתקין לה את הדרייבר של המדפסת כל התקני ה USB מפסיקים לעבוד, ברגע שאני מוחק את הדרייבר של המדפסת הכול תקין. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וגם פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר. תודה מראש אליאור
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כיביתי את המחשב במפסק מאחורה שנמצא בספק כח (כמובן כשהמחשב היה כבוי), ומאז הוא לא נדלק לי. מישהו נתקל בדבר כזה? יכול להיות שהספק נשרף? מדובר בספק כח של HEC.
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הייי היה לי הארד דיסק של החברה MAXTOR שהלך ושמעתי שזו חברה גרועה והטכנאי החליף לי לחדש כי לא נגמר האחריות אבל שוב פעם נהרס לי בגלל שיש תקיעות האם כדאי להחליף ל WESTERN DIGITAL ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני חדש פה אני אשמח לקצת עזרה קניתי למחשב בחדר השני כרטיס רשת אלחוטי - USB - של Edimax, הדגם: EW-7711USn חיברתי למחשב, זה מחשב נייח עם Windows 7, על הקופסא של הכרטיס כתוב בגדול Supports Windows 7, נשמע טוב. הכנסתי את הדיסק, בפנים יש ספריית Windows7 שבתוכו יש Setup. נכנסתי לSetup, התקנתי, ובמסך שאני אמור לראות רשימת רשתות אלחוטיות אני רואה את התמונה PS1 שצירפתי. טוב נכנסתי למתאמי רשת, ראיתי את מה שרואים בPS2 שהוא לא זמין. לחצתי כמובן כפתור ימני - הפוך לזמין, הוא כותב "הופך לזמין.." "זמין" ואז כשהpopbox נסגר זה עדיין לא זמין. כשאני מנתק את הUSB של המתאם רואים את התמונת מסך של 3 (כלומר לא מוצג גם המתאם רשת) זה נשמע כאילו הדרייבר לא הותקן טוב אבל מוז…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מוציא את הכרטיס זייכרון מהפלאפון ומכניס אותו למעביר כרטיס זיכרון ומכניס אותו ל usb במחשב ונפתח לי כונן נשלף g אני מעתיק שירים ורוצה להדביק אותם בכונן g רשום לי שהדיסק מוגן מפני כתיבה ושאני צריך להסיר את ההגנה מפני כיבה מה עליי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לפני שבועיים היה לי סוג של הפסקת חשמל בבית.לאחר ההפסקת חשמל ,המחשב לא הפסיק להדליק ולכבות את עצמו . כאמור לפני ההפסקת החשמל הייתה לי בעיה שפחות התלוננתי עליה כי היא לא הייתה מציקה יותר מדי. לפעמים שהייתי מדליק את המחשב הוא היה מכבה את עצמו ואז מדליק את עצמו ,לפעמים פעם אחת לפעמים פעמיים ולפעמים 3 ,ולבסוף הWINDOWS היה עולה. הדבר הראשון שחשבתי שהוא מקור הבעיה כבר אז,הוא הספק כוח.אז ביקשתי פה עזרה מזמן ולא ממש הצלחתי לתקן את הבעיה . בכל מקרה ,אחרי איזה 25 פעמים שהוא כיבה והדליק את עצמו הוא פשוט לא נדלק.נתתי לו מנוחה ונסיתי אחרי יום ואז שוב בעיה, הפעם הוא נדלק ונשאר עם נורה ירוקה(המארז) ,אבל המסך לא נדלק. ואז כבר לא ידעתי מה לחשוב,נסיתי להחליף מסך,וגם הוא לא נדלק,אחר כך החלפת…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ,קניתי מחשב באוגוסט,המפרט בצד. הכול היה בסדר לחודש ,לאחר זמן מה התחילו לי מסכים כחולים. שמתי את המחשב בחנות לתיקון,אמרו לי הכול תקין,קיבלתי חזרה. המחשב עבד תקין שבוע,לאחר כיבוי של המחשב התחילו לי מסכים כחולים שוב. הלכתי לחנות שוב,אמרו בעיה בזכרונות,ניקו את הסלוט את הזיכרון והכניסו חזרה הכול פעל תקין כולל בדיקת memtest. לפני שעתיים כיביתי את המחשב כדי להתקין לחבר ווינדוס,ניתקתי מהחשמל,חיברתי לאחר שעתיים שסיימתי לעבוד על המחשב והופ מסכים כחולים. פרקתי את המחשב והכנסתי והוצאתי את הזכרונות,נכון לשעה זו המחשב רץ בסדר בלי מסכים כחולים,יתכן שהזכרונות רגישים מידי ? מה עלי לעשות במצב כזה? לשלוח לחנות שוב שיחליפו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די ישן שהיה בו הארד דיסק 80 גיגה עם חיבור IDE קניתי הארד דיסק חדש של WD 640 גיגה עם חיבור SATA חיברתי את ההארד דיסק החדש, הרצתי WIN XP, זה עשה פירמוט זריז וכאן מתחילה הבעיה ברגע זהמחשב בא לעשות התקנה של הוינדוס הוא מראה לי מסך כחול ורושם לי על עדכון ביוס או משהו כזה מה אני אמור לעשות ואיך? בדקתי ובביוס עצמו והוא מזהה את ההאד דיסק החדש אני כבר לא יודע מה לעשות יכול להיות שההאד דיסק תקול?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-