תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני לא בטוח שכל השאלות שייכות לפורום הזה אך אנסה ואשמח לתשובתכם \עזרתכם קניתי מחשב חדש ועבדתי איתו שבוע ימים שבמהלכם המחשב פשוט זוחל התקנתי את התוכנות הנדרשות ואנטי ווירוס ואני ספייוואר.ממש כל מה שאפשר ליקטתי מהפורומים כאן ועבדתי לפי העזרה של החברים . אני חושד שהארד דיסק אולי הזיכרון פגומים ,אני קצת חסר אונים ולא יודע מה לעשות ועבורי הפורום הוא המקום הראשון שתמיד עזר לי . מה עושים במצב שכזה היציעו לי להוריד תוכנות לבדיקת זיכרון והארד דיסק אבל לא המליצו לי איזו תוכנות להוריד ,. אולי אני טעיתי הגדרתי את הזיכרון הווירטואלי והכפלתי את הזיכרון 2G כפול 1.5 .אולי זה לא בסיידר . בכל מקרה אני מבקש עזרתכם ואשמח מאוד לדעת מה אפשר לעשות בכדי להציל את המצב אני עדיין משוכ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וכל מה שאני מוריד נתקע אחרי שהוא מסיים (Download interrupted). 1.5M/1.5M - interrupted ניסיתי הכל: Firefox, Chrome, IE8 אין מצב שיש וירוס (כי המחשב חדש) אבל בכל זאת סרקתי עם 3 אנטיוירוסים שונים. התקנתי ווינדוס עוד פעמיים. כיביתי את המודם (והדלקתי שוב כמובן). המערכת: Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Windows 7 x64 Antivirus: Norton Internet Security (זה בא עם הדיסק של הלוח אם). מה עושים? אני משתגע!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא במחשב שלי אבל זה קורה במערכת הזאת: E4500 HD5450 512MB 1GB 667MHZ וקורה באופן אקראי לגמרי... לא במשחקים אבל בזמנים שונים.. יש חשד לבעיות בהארדיסקים בנוסף אבל לא הצלחתי להבין את הבעיה שרשומה במסך הכחול.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עכשיו התקנתי את הביאוס ללוח אם Gigabyte GA-P67-ud7-b3 מהאתר של Gigabyte - את F2 החלפתי לF3 אחרי העידכון הלוח לא עושה בוט ביכלל, נדלק ואחרי 2 שניות נכבה. ניסיתי לאפס בכפתור על הלוח (Bios reset) וזה גם לא עוזר הבנתי שיש ללוח הזה Dual Bios, האם מישהו מכיר או יכול לעזור בבעיה זו? אשמח לכל טיפ או עזרה, תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי KVM Switch של Rose Electronics, והבעיה היא שאיבדתי את החוברת שלו... ועכשיו אני צריך להחליף את התמיכה שלו מ Serial ל PS/2 , את הgiude אליו לא מצאתי ברשת. יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי את רצף הכפתורים? או אולי guide? תודה רבה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם ראשונה זה קרה בפיפא 2002 משחק צרוב מקורי שאמורים להפעיל אותו עם הדיסק והמשחק החדש שהוא צרוב עם פאץ הוא C&C RENEGADE כל פעם שאני מנסה להפעיל אחד מהמשחקים הוא כותב לי להכניס את הדיסק הנכון ניסיתי בשני הכוננים וזה אותו הדבר עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( עריכה: זה לא אמור להיות בתמיכה טכנית? זו בעיה במחש לא במשחק ואל תגידו לי לקנות מקורי, למה יש כסף?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום ואשמח אם תעזרו לי. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד Compaq Evo N160 איתו אני עובד באופן די אינטרנסיבי כבר שנה וחצי, וביומיים האחרונים נתקלתי שלוש פעמים בבעיה מוזרה: המאוורר לאחר שהוא מתחיל לפעול, הוא לא מפסיק, אפילו שהטמפרטורה של המחשב מאוד יורדת (זה מחשב נייד, המאוורר אמור לפעול רק שהטמפרטורה גבוהה). הפתרון היחיד שמצאתי לעצירת המאוורר הוא ביצוע אתחול, אבל זה מאוד מפריע במהלך פגישה, שאני רושם במחשב, לבצע אתחול. לא מצאתי שום אזכור לבעיה באתר של Compaq. כמו כן, לא התקנתי תוכנות חדשות על המחשב בערך שנה, וגם לא עדכנתי לאחרונה את ה-BIOS (גם בערך שנה). החומרה החדשה היחידה שחיברתי למחשב בזמן האחרון (שלא חיברתי אף פעם לפני כן), היא USB Flash Drive של SanDisk - אבל אני לא כל כך חושב שהוא גרם לבעיה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי מספר פעמים את קובץ ההתקנה של המשחק (DEMO 37.33MB) מנובה לוגיק אך לאחר ה -UNPACK מופיע חלון דו שיח עם קוד שגיה:"cabinet file corrupt" מפרט המחשב: P3-450 WIN98SE VOODOO BANSHEE DX 8.1 BARACUDA 40 GB APOLO 686 VIA CHIPSET 4IN1 VER 4.35 UP TO 800Mhz SDRAM384 FSB133 ADSL750 USB ROTAL MICROSOFT OPTICAL USB WHEEL MOUSE המשחק עבד בעבר אך נאלצתי למחוק את כונן C ולצרוב קובץ GHO שהכנתי מבעוד מועד יש לי את המשחק המלא והוא עובד תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידידה שלי ביקשה ממני לחפש לה דרייבר רק לכרטיס הקול של הלוח אם שיש לה. מצאתי דרייבר אבל יש גירסאות משונות: 1.2C/1.2G/2.2E אז בקיצור, לא ידעתי איזה גירסה בדיוק להוריד, אז עדיף שאני אשאיר את זה למבינים אז בבקשה תביאו לי דרייבר רק לכרטיס הקול של הלוח אם שהשם שלו מצויין בתמונה שצירפתי, תודה. עריכה: אופס, תתעלמו מהתמונה שך הלוח אם ABIT NF7, בטעות צירפתי. לא צריך דרייבר בשביל לוח האם הזה. תסתכלו על התמונה שמתחת, תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא תואם לפורום, אם לא אני מתנצל מראש. בקרוב יגיע לי המחשב, ואני ביקשתי להרכיב אותו בעצמי מכיוון שאת המארז הזמנתי מחו"ל והוא יגיע אחרי שהמחשב יגיע. חבר שלי אמר לי שיש כל מיני שיטות לכל חלק וחברה, כל מיני קומבינציות בכדי לתת ביצועים יותר טובים, לא יודע בדיוק מה הוא רוצה ממני. הוא צודק או שפשוט מחברים כל חלק איך שהוא אומר להיות מחובר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב, ורוב הדברים שאני מעלה 'הארד דיסק' עושה קולות מוזרים. אני לא מבין את זה, כל מיני דברים אני אפילו מעלה את ה-'Winamp' וזה עושה את הקולות. קולות כאלו של סחיבה או משהו דומה =/ כאילו הוא מתאמץ יותר מדיי. יש לי הארד דיסק של 120GB ולא זוכר איזו חברה אבל הוא מהיר והכל, פעם ראשונה עושה לי אתה הבעיה הזאת! תודה לכל העוזרים. (ובטוח שיהיו כאלו) ד"א, יש עוד משהו... שאני לוחץ על איזו תיקיה (בכונן D) אז הוא אומר לי "כונן D אינו מאותחל, ברצונך לאתחל אותו?" מידע על המחשב...: 3.0 מגה הרץ. 1 מגה בייט Cach 512 RAM 120G
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שהזיכרון שלי לא יציב... מה אני אמור לעשות ? הנה דוגמא למשחק שלא עובד בגלל זה ובמחשב אחר פחות חזק הוא עבד ! המשחק הוא קאונטר סטרייק סורס
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר זמן רב שישנה תקלה באתר hwzone.הייתי בטוח שיסדרו אותה אבל כנראה שמתחזקי האתר לא טורחים לבדוק את תקינותו באמצעות הפורמט שמותאם למכשירים סלולריים.אותו כפתור בצד שמאל למעלה בעמוד הראשי נעלם לפני זמן מה ומאז הגולשים יכולים להכנס אך ורק לקישורים של הדיונים "החמים".חבל.אני כמעט כבר לא נכנס כי לא יכול להכנס לפורומים.לתשומת לב מנהלי האתר!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן מצב בטוח המחשב עובד רגיל עם חיבור לאינטרנט והכל . מדובר על Windows 7 -- 32X במצב NORMAL MODE המחשב עובד ל 10-15 דקות ונתקע. אם אני מבטל את הדרייבר של כרטיס המסך אז לפעמים אחרי חצי שעה או שעה עבודה הוא קופא . ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך והצ'יפ סט במחשב וזה עזר למשוך עבודה של עוד דקות בודדות . הרצתי את כל הבדיקות האפריות ( ווירוסים , רג'יסטרי , איחוי דיסקים ) הכל וזה לא עזר . ניסיתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש אבל גם אחרי הפירמוט חזרה הבעיה . למישהו יש עוד רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב נייד dell vostro 3560, מעבד i5320m, זיכרון 4GB. וינדוס 8 X64, מקורי. עיקר השימוש: גלישה באינטרנט, סרטי HD, תיכנות. אני חווה תקיעות מעצבנות ובלתי נסבלות לעיתים די תכופות. אני משתמש בדפדפן Pale moon שאליו עברתי בגלל המחשבה שאולי זה יעזור לתקיעות של פיירפוקס. התקיעות מתבטאות בקפיאת המחשב ואם אני לוחץ על משהו אז כמובן התוכנה הופכת ל-not responding ואז צריך לסגור ולהפעיל מחדש. זה קורה גם בתוכנות של סרטים וגם בדפדפן. אני מגיע לפעמים לכ-20 טאבים בדפדפן, אבל לא אמור להשפיע - בנייח שלי ובמחשב הקודם שלי לא היו לי את הבעיות האלו. קשה בדיוק לשים את האצבע מתי מתי מתרחשות התקיעות האלו אבל זה ממש פוגע ברצף השימוש. למשל אם אני גולש ואז עובר ל-PDF או וורד שפתוח כב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב! היום בזמן שהעליתי את הבאטלפילד החדש הוא אמר לי שהדריבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן (amd saphire R9 280x) יש לציין שהמחשב חדש לגמרי ונקנה השבוע. שהורדתי את הדריבר החדש לפי האתר שלהם לא הצלחתי להתקין אותו והאתר נתן לי הודעה שאין לי תוכנה מתאימה. החלטתי להשתמש בתוכנה שלהם שמסירה את כל הדרייברים שמותקנים על המחשב כדי להתקין מחדש בצורה מסודרת. כאשר הוא סיים את ההסרה התמונה מהמסך נעלמה, כשראיתי שהיא לא חוזרת העברתי את החיבור DVI ליציאת DVI של הלוח האם והתמונה חזרה, לאחר כמה שניות עלתה הודעה שאחרי המחיקה המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש ואישרתי לו. המחשב נכבה ומאז התמונה לא עלתה לא משנה מה ניסיתי לעשות (החלפת כבלים,מסכים וחיבורים) אני שומע שהמחשב עולה ואפשר להיכנס לווינדוס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בבעלותי מחשב: intel core i7 4770 gainward nvidia geforce 770 GTX 16 GB RAM 1680 1050 Display אך משום מה משחקים חדשים עובדים על ההגדרות הכי גבוהות רק ב FPS ממש נמוך אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדרך כלל כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה. כל המאווררים מתחילים לעבוד ונראה שמגיע חשמל לכל החלקים, אבל המחשב לא מגיע לשלב של הצפצוף ולמסך של הביוס. המסך נשאר כבוי. אחרי כמה נסיונות של כיבוי והפעלה מחדש הוא עולה. לאחר שהמחשב עולה הוא עובד כרגיל ואין איתו שום בעיה. עשיתי לו בדיקות מאמץ (מעבד וכרטיס מסך) ונראה שאין שום בעיה מבחינת חום/ספק. הבעיה היא רק כשמנסים להדליק אותו. המחשב נבנה לפני 3 שנים מחלקים שנחשבו איכותיים והומלצו בפורום. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב חברים. כידוע או לא כידוע אני חובבן של מחשבים ובניתי מחשב ע"י מפרט טכני הנ"ל: USB3 שחור FORCE 500 COOLERMASTER מארז CMF500 80+ A.PFC B600 600W COOLERMASTER כח ספק CMB600 HASWELL H81M-HD3 1150 DDR3 H81 GIGABYTE לוח אם Intel Core i5-4460 Haswell Box Asus DRW-24D3ST DVDx24 OEM Gigabyte NVIDIA GeForce GT 630 2GB DDR3 סט 4 מאווררים למארז 12 ס"מ CoolerMaster Kingston 8GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9/8G הבעיה שלא היה לי מגן ברקים שכחתי לקנות. ברצוני להחליף ספק אחר ואני אודה לכם על העזרה. האם את הספקים הבאים אני יכול להשתמש? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14381 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13732 https://w…
-
בוקר טוב לכולם .fortigate 80c למי שיש ניסיון עם יודע אייך אפשר לבטל את האפשרות שאי אפשר לשתף קבצים או תיקיות באירגון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין כרטיס מסך GTX 1650 super במחשב שמכיל כרטיס מסך מובנה חלש בלוח האם (המחשב נרכש למטרה משרדית ואני משדרג אותו לגיימינג) אין לי כבלים פנויים לחבר את הכרטיס לספק הכח. הכבל שיוצא מכרטיס המסך כבר מחובר לחלקים אחרים במחשב. איך אני יכול להיות בטוח שאם אני מנתק את הכבל מחלקים אחרים אני לא גורם נזק למחשב? יש דרך יותר בטוח לחבר את הכרטיס לספק הכוח?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד: IBM ThinkPad A21p 2629-HTG נתוני מחשב: PIII 850MHz (256KB) 384MB RAM 32.0 GB-HS 15.0 TFT 1600x1200 8X-DVD מערכת הפעלה מקורית : Windows 2000 לפני כחודש או חודשיים לערך החלו בעיות בעת גלישה באינטרנט פתאום באופן מפתיע המחשב היה כבה. המחשב יכול לעבוד שעות ללא בעיה גם כאשר משחקים במשחקי רשת (BATTLENET וכו) אך כאשר מתחילים לגלוש באקספלורר לאחר מס' דקות המחשב כבה לפתע ללא מסך כחול או הודעת שגיאה (גם לא בבדיקת אירועי המערכת דרך ניהול המחשב לאחר שהמחשב כבה). כדי לגרום לבעיה לצוץ באופן מידי כל שעלי לעשות הוא להיכנס ל- add remove program ב-control panal ואז שתי שניות לאחר שנפתח חלון הסרת התוכניות המחשב כבה לאחר בדיקות רבות של חומרה ותוכנה כולל עידכוני דרייבירים וביוס גיל…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יודע שהתקן החדש של המחשבים החדשים הוא USB2 אבל בכל זאת - חיברתי מצרמה דיגיטאלית למחשב>> להעלות תמונות וזה לא עולה הרבה יותר מהר = אותו קצב כמו במחשב הישן כשניכנסתי למנהל ההתקנים > לא ראיתי USB2 שם ברשימה החומרה יכול להיות שאני צריך להתקין דרייבר מיוחד? THX
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-