תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אח של חבר שלי שם לחבר שלי סיסמא על המחשב דרך הביוס.. איך אפשר לפתוח את הסיסמא הזאת ולבטל אותה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
USB שמצוייין בכותרת תוך כדי עבודה ללא סיבה נראית לעין הפך להיות WRITE PROTECTED עכשיו אי אפשר לכתוב עליו שום קובץ אין אפשר להסיר ממנו שום קובץ למעשה הוא מת וחסר תועלת ניסיתי כמה דברים שמצאתי באתרים כולל להעלות את המחשב ב SAFE MODE עם קומנד פרומפט ולנסות לפרמט את ה USB הוא לא נותן אומר שהוא WIRE PROTECTED ניסיתי גם שיטה דרך הרגיסטרי שמצאתי ביוטיוב אנשים שמסבירים וגם זה לא הצליח היו לי 2 USB מאותו סוג לשנייהם קרה אותו דבר וחיפוש באינטרנט יראה שזה רואה להמון מהדגם הזה פשוט גועל נפש אם בכל זאת למישהו יש רעיון אז אשמח לשמוע ניסיתי גם להוריד תוכנה KILL ACTIVE DISC שעושה פורמט אבל זה לוקח 80 שעות אז עשיתי ביטול
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיימת אפשרות כזאת בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מקלדת ועכבר אל חוטיים ובדוס הם לא עובדים[יש קטעים שכן ואז זה מתנתק] איך אני יכול לעשות ככה פורמט לווינדוס? יש איזו הגדרה בביוס שצריך לעשות בשביל שהוא יזהה אותם גם בדוס? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מע' הפעלה חלונות 7 עם 64 סיביות. יש לי נתב של חברת אסוס דגם rt-n56u. יש לי כונן חיצוני בנפח 2TB של western digital. כשאני מחבר את הכונן החיצוני לנתב דרך חיבור ה-USB אני לא רואה קבצים ששמותיהם בעברית, וכן ספריות בעלות שם עברי נראות ריקות וללא שם. ניסיתי להחליף שפה בנתב לסינית standard וגם traditional, ללא שיפור או שינוי במצב. ד"א, אם אני מחבר את הכונן ישירות למחשב דרך ה-USB הכל תקין. מה עלי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. כמו שבטח הבנתם מהכותרת יש לי בעיה. בשבוע האחרון אני עובד על המחשב הרבה לא כיביתי אפילו פעם אחת אותו ולפני איזה ארבעה ימים הוא התחיל לעשות לי ככה: אני עובד איזה חצי שעה על המחשב, ברגע שאני מתחיל כמה תוכניות ביחד וכאילו מעמיס עליו אז ישר נתקע ואז קופץ מסך כחול שלא הבנתי כל כך מה רשום. רשום אבל משהו על זה שהמחשב צריך להיכבות בשביל שלא ייגרם נזק ושזה משהו שקשור לזכרון. בכל מקרה, אין לי ניסיון בגרוש בדברים האלה אבל יכול להיות שפשוט לא כיביתי הרבה זמן אז זה מתחמם או משהו וזה לא עובד טוב ופשוט כדאי לי לכבות את המחשב לכמה שעות שזה יתקרר? במקרה שלא, זה המפרט שלי: INTEL PENTIUM D 950 (ליבה כפולה 28) 1024 RAM GeForce 7300GS מחכה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות נטסטיק ללפ טופ שלי, לצורך גלישה במקום העבודה בלי להסתמך על האינט' שלהם. אני קצת לא מבין בזה, קראתי שצריך מודם, הכוונה שהפלאפון שלי ישמש כמודם? כדאי לקנות נטסטיק סיני מעליאקספרס, או שלא? אני צריך משהו שיעבוד מהר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לי יש מעבד amd ryzen 5 1600 עם לוח אם asus x370 prime pro טמפרטורת הלוח מראה 31 מעלות , טמפרטורת chipset היא סביב 50 מעלות רציתי לדעת האם זה נורמלי או גבוה מדי והיא טמפרטורת המקסימום נורמלית ל chipset
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התקנת הכרטיס הנ"ל על Win 7 Ultimate כשאני משתמש בדרייבר מהאתר של ALFA הוא מזהה ומתקין את מנהל ההתקן אך לא נותן אפשרות לחפש רשתות בכלל רק מופיע בתור חיבור רשת וכותב ללא גישה לאינטרנט. יש למישהו ניסיון עם הכרטיס\דרייבר? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Dell XPS 14z עם לוח אם L412Z , מעבד Intel® Core i5-2450M עם זיכרון של 8GB RAM ועם כרטיס מסך של Intel HD Graphics 3000 נודע לי שהכרטיס מסך הזה הוא ממש גרוע ולא טוב בשביל גיימינג (גרפיקה גרועה ואיטית ולאגים באודיו) עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכולה להחליף את הכרטיס מסך הזה ולמה הכי כדאי להחליף אם אפשר (שיהיה טוב לגיימינג) אה ויש לי תקציב אז אין מה לדאוג תודה לעוזרים מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים המחשב שלי מסרב לעבוד.. התקרית: בערב המחשב עבד באופן תקין, סגרתי את כל התוכניות והשארתי את המחשב דולק. בבוקר כשניסיתי להשתמש במחשב, המחשב הציג מסך אפור (לא כבוי, כמו צבע אפור עכבר) ללא שום כיתוב. עשיתי ריסטארט למחשב ומאז הוא לא משדר למסך כלום, הודעת no-signal, עשיתי חילוף עם מחשב תקין שיש לי בבית ומקור התקלה במחשב עצמו ולא במסך. יש במחשב כרטיס מסך מובנה בלוח האם ועוד כרטיס מסך שמחובר בPCI, ניסיתי את היציאות (DVI ו-VGA) של הכרטיס שבPCI שבשימוש בדרך כלל, שום יציאה לא הראתה סימן חיים כלשהו. לאחר מכן ניתקתי את כרטיס המסך וניסיתי את היציאה שעל לוח האם(VGA) וגם שם לא היתה תצוגה. ברגע שאני מנתק את הכרטיס שבPCI ההגדרה בBIOS חוזרת מייד כדיפולט לכר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התחברתי לא מזמן לסיבים של פרטנר , הסיבים נותנים מהירות של עד 1 ג'יגה.. המחשב שלי מחובר בקווי , איך ניתן לדעת שהכרטיס רשת שלי נתמך עד 1 ג'יגה ? כיצד בודקים ? מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\ 100\1000 לכרטיס רשת 10\100 ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתה לנו הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב נדלק, הווינדוס עולה וניתן להשתמש בכל הדברים בו, אבל שמדליקים את האינטרנט המחשב נכבה מעצמו. ניסיתי לבדוק עם ספק אחר ואיתו הווינדוס לא עולה בכלל והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קורה אני גולש במחשב רגיל ופתאום מופיע לי את המסך הכחול הזה תמונה: בבקשה עיזרו לי אם מישהו יודע מה הבעיה תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחק.. המשחק עולה וברגע שהוא תופס את כל המסך, המחשב מתחיל מחדש. משהו נתקל בבעיה דומה? המחשב: athlon xp 1600+ asus a7v266-e gforce3 ti200 WinXP
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מקווה שזה באמת הפורום המתאים המחשב שלי בחודש האחרון מתנהג באיטיות נוראית. כשאני פותח סרט על המחשב לוקח לו כחצי דקה (בלי להגזים) לפתוח את הסרט וכנ"ל בדברים אחרים כמו פתיחת האקספלורר ואפילו תיקיות (!!) זה המפרט של המחשב : CPU Properties: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500 CPU Alias Conroe-2M CPU Stepping M0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz CPUID Revision 000006FDh Core Voltage 1.325 V CPU Speed: CPU Clock 2200.0 MHz (original: 2200 MHz) CPU Mul…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול המחשב שלי נתקע באמצע עבודה (בדיוק הורדתי דברים ליוטורנט) והתמונה קפאה במצב סטטי עם צבע מוזר (נראה כאילו יש 16 צבעים..). הפעלתי מחדש את המחשב ולאחר ההודעה "ברוך הבא", המחשב נתקע על מסך שחור. נכנסתי ל safe mode (שם משום מה זה עובד), מחקתי את כל הדרייברים והתוכנה של הכרטיס מסך, הפעלתי את המחשב מחדש ואכן הדקסטופ עלה אך ללא הדרייבר של הכרטיס מסך כשבעצם הדריבר החדש הוא "בקר מסך (תואם VGA)". התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים של הכרטיס מסך, הפעלתי מחדש והבעיה חזרה. כמו כן, ניתקתי את הכרטיס מסך מהלוח אם וניקיתי אותו. כרגע החזרתי את המצב שבו אני עובד במצב VGA ללא הדרייברים של NVIDIA. בנוסף, שמתי לב שבלוג האירועים של וינדאוס, יש שגיאה שנוצרת המון לאחרונה, אולי היא קשורה לת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס Tornado G4 MX420 :-\ אבל יש לו טי.וי אאוט.... אני משתמש בזה אבל אני רוצה שאת מה שאני רואה במחשב אני יראה במסך.. יש איזה טוויק או משהו להוריד? תןדה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שלום כולכם חברה? יש לי בעיה אולי מישהו ממכם יוכל לפתור לי או להציע לי דברים שאני עוד לא עשיתי. לאחרונה קניתי למחשבי הקט (לא כל כך קט הוא בגובה של 60 ס"מ) לוח אם חדש מעבד חדש וכרטיס מסך חדש. סך הכל מה שיש לי במחשב זה זה בערך: Abit KN8 Ulta AMD 696 64Bit AMD +3200 64Bit Sapphire X800 GTO² למי שלא רואה יש שם 2 קטן כזה לאחר שהכל הותקן על המחשב פרצתי לי א piplines של כרטיס המשך ל16 מ12 וכך נוצר שיש לי בעצם Sapphire X850XT אבל למרות כל הדברים האלה משחקים מסרבים לעבוד אצלי כמו שצריך האמת שחוץ מBattlefeild 2 אף אחד לא עובד כמו שצריך. בדגש על אנריל טורנאמנט 2004 והאלף לייף 2. מישהו אולי יודע מה הבעיה?!?! נ.ב. אתם חושבים שכדי לקנות כונן קשיח עם ממשק של SATA? עד כמה זה ישפר את בי…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה שהיא כבר הרבה זמן במחשב, והיא שלאחר משחק קצר של כ-10 דקות ב-Bad Company 2, הכדורים כאילו לא פוגעים באנשים, לא בדקתי את זה, אבל כנראה (ורואים) שזה ירידת FPS. חשוב לציין שהמשחק הזה שרף לי כרטיס מסך ולוח אם בעבר...מאז קניתי מחשב חדש שהמפרט שלו הוא: Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz 2GB RAM Nvidia (Gigabyte) GT220 1GB RAM DDR3 לאחר בדיקה ב-HWMonitor , המחשב שלי מגיע ל-65-70 מעלות אחרי שאני יוצא מהמשחק. המחשב הזה בהתחלה הריץ את BC2 מצויין, והמחשב הזה כבר כמעט שנה. הבעיות התחילו בערך לפני 3 - 4 חודשים והחמירו מאז. (אם לפני 4 חודשים ה-FPS ירד לאחר 6 שעות משחק, היום זה אחרי פחות מ-10 דקות!) אשמח לעזרתכם, בתקווה שהבעייה מפורטת כמו שצריך ושהאשכול נפתח בהתאם לחוקים. ת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מתאם בין vga לHDMI כדי שאוכל לחבר את המחשב נייד (עם חיבור HDMI ) למסך מחשב(VGA) כיביתי והדלקתי והמחשב תקין ועובד כנל לגבי המסך (חיברתי למחשב נייח והוא עובד) רק זה לא מעביר את התמונה במחשב נייד למסך (זה לא אמור להיות אוטומטי?), מופיע מסך שחור עם הודעה כחולה no signal detected יש לי מאיץ גרפי של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA המחשב נייד של LENOVO I7 מערכת הפעלה Windows 8. אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר המחשב שלי מת. ( אני רושם כרגע לא מהמחשב שלי ) כל הנוריות במחשב דלקו, כולל את הכונן A. לחצתי על ריסט והוא לא הגיב. כיביתי והדלקתי -מסך שחור, נוריות דיסק קשיח ובקרה דולקות וכלום לא עובד. אני אציין שכבר כמה ימים המחשב פשוט נתקע באמצע, כלום לא זז וכלום לא עובד. אחרי הריסט הכל חזר לקדמותו. מבקש עזרה !!!! :'( :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל כמה זמן ,ללא כל סדר, פעם כל כמה שעות ופעם כל יומיים,יש לי ניתוק של הראוטר .החלפתי את כל הפילטרים וזה לא עוזר. היכן לחפש? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכירים את זה, שאיך שמפסיקים להשתמש במחשב, אחרי 10 דקות המסך יכנס לאיזשהו מצב של "שמירת אנרגיה" והנורה אצלו תשתנו מכחולה לצהובה (נגיד) ? ואז איך שחוזרים להשתמש במחשב, אז המסך ידליק את עצמו ? אז אצלי הוא הספיק לעשות את זה. יש לי 2 מחשבים, באחד היה 8800GTS שעכשיו נמצא בתיקונים, אז אני משתמש בX300, ובשני היה 6600GT ועכשיו יש X800 Pro. המסך זה ASUS VW222. הבעיה הזאת התחילה מתי שהכרטיסים הוחלפו מתוצרת nvidia ל ATI. אני יכול להזיז את העכבר כמה שאני ארצה, או ללחוץ על איזה מקש שבא לי במקלדת, המסך פשוט לא ידלק. אם אני מכבה ומבדליק אותו, הוא רושם לי no signal ואז חוזר חזרה למצב של שמירת האנרגיה שלו. קשה לי להאמין שזאת בעיה במסך או במערכת ההפעלה, אז יש איזשהו משהו בכרטיסים של ATI עם …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך GFORCE 8800 320MB XFX וכול המשחקים שלי רצים קקה!!! אבל ממש קקה!!! HL על ההגדרות הכי נמוכות ו800*600 נשאר על ממוצע של 14 FPS אז שאלתי פה שאלה למה בלה בלה בלה הכרטיס שלי כזה גרוע ואמרו לי תנסה להתקין מחדש ווידוס או שזה הספק כוח... אמרתי נלך על האופציה הראשונה... אז השתמשתי בהזדמנות (לצערי) לקנות VISTA HOME PERMUIM (שזה ממש ממש גרוע לא ממליץ לאף אחד...!!!) ועדיין אחרי הפירמוט וההתקנה הכול עדיין רץ גרוע... (וכן ניסיתי את כול הדרייברים בעולם!!) אז פניתי ל XFX לשאול אותם אם הכרטיס מקולקל... והנה השיחה:" TICKET #:118596JAMESHi. Welcome to XFX-Live. How can I help? JAMEShiILANhi james i belive i was speaking to you a faw minutes ago ILANabout a …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-