עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nir_varon,

היי לאחרונה אני סובל מתופעה מאוד מתסכלת, במהלך עבודה ומבלי לעשות שום דבר מיוחד התצוגה של המסך נדפקת ואני רואה רק פסים שחורים (בתמונה המצורפת), ושום דבר לא מצליח להחזיר את התצוגה חזרה, רק אם אני מכבה את המחשב וממתין זמן לא מבוטל של שעה לפחות רק אז התצוגה חוזרת. אם אני משאיר את המחשב במצב הזה דלוק לאחר כמה זמן אני מקבל את ההודעה: " Not Optimum MOde Recommended Mode 1280 x 1024 60 Hz" ניסיתי לחבר מסך אחר כדי לוודא שהבעיה בכרטיס => לא הצלחתי לשחזר. ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר כדי לוודא שהמסך דפוק => לא הצלחתי לשחזר. עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך, לא עזר. אפילו הרצתי בדיקות מסך ותצוגה דרך Ubuntu שהרצתי מUSB והבעיה קרתה. אני די אבוד ולא יודע לשים את האצבע על מה לעזאזל נ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Efi_k,

המחשב שלי הוא עם מארז Macase KA-k80 ,שני דיסקים, צורב ו DVD - ומרעיש בצורה לא נורמלית ! (המהום חזק ומעצבן) - אני חושד בספק הכח - למישהו יש נסיון ? מה אני יכול לעשות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ronitah10,

הייתה לנו הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב נדלק, הווינדוס עולה וניתן להשתמש בכל הדברים בו, אבל שמדליקים את האינטרנט המחשב נכבה מעצמו. ניסיתי לבדוק עם ספק אחר ואיתו הווינדוס לא עולה בכלל והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני לא יודע מה קורה אני גולש במחשב רגיל ופתאום מופיע לי את המסך הכחול הזה תמונה: בבקשה עיזרו לי אם מישהו יודע מה הבעיה תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. עזבו לא משנה אני גאון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by FordF13,

יש לי דונגל בלוטוס של סלקום השאלה היא כזאת 1. אם בקירבה של הדונגל למחשב בגלל שהוא " משדר " זה יכול לעשות בעיה לחומרה שם ? 2. אם זה עושה קרינה מטורפת ? כי הוא מהבהב חזק כמו כונן קשיח יש שם נורה ירוקה . תודה .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. הווינדווס מראה לי הודעה INVILED FILE BOOT.INI BOOTING FROM C:\WINDOWS בבקשה מי שיודע תעזרו לי בבקשה!!! דחוף!! אני חייב להעיף את זה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eyals,

שלום רב יש לי בעיה קטנה, כל פעם שהעכבר זז הוא גורם לרעש. בדר"כ ע"י דפיקות עליו (חזקות) או הפעלת כוח אחר הרעש מפסיק, אבל ברור כי זהו לא פתרון לטווח ארוך. יש למישהו רעיון לפתרון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by עומרי מנחם,

אז כמו שרשום בכותרת המעבד מתחמם ואני רוצה להחליף לו את הקירור לNoctua NH-D15SE ורציתי לדעת אם כדארי להחליף לקירור הזה או למשהו אחר ? (התמונה במצב מנוחה ובמאמץ מגיע לאזור ה87+)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בן דוד שלי שכח את הסיסמא שרשם, עכשיו יש איזה דיסקט משהו כזה תוכנה שאתה מפעיל את הווינדוס ודרך הדוס אתה מבטל אותה. מישהו יכול להביא לי בפרטי או פה על גבי הפורום? תודה מכל הלב, המפציץ..

11. Started by sharonp,

היי חבר'ה, מקווה שזה באמת הפורום המתאים המחשב שלי בחודש האחרון מתנהג באיטיות נוראית. כשאני פותח סרט על המחשב לוקח לו כחצי דקה (בלי להגזים) לפתוח את הסרט וכנ"ל בדברים אחרים כמו פתיחת האקספלורר ואפילו תיקיות (!!) זה המפרט של המחשב : CPU Properties: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500 CPU Alias Conroe-2M CPU Stepping M0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz CPUID Revision 000006FDh Core Voltage 1.325 V CPU Speed: CPU Clock 2200.0 MHz (original: 2200 MHz) CPU Mul…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by omemo,

שלום. כשאני מפעיל את המחשב של אחי (מחשב חדש), אני מקבל הודעה: NTLDR is missing Press alt+ctrl+del to restart לפני כן ניסיתי להתקין עליו את WinXP x64, אבל הדיסק כנראה נשרט והוא לא מצא איזה קובץ. עכשיו כשאני עושה restart זה נותן לי את ההודעה ההיא, עוד לפני שאני יכול לבחור דרך איזה כונן לעשות boot. (ל-BIOS אני כן יכול להיכנס, אבל גם אם אני בוחר שם את ה-CD ככונן boot, אני מקבל את ההודעה עוד לפני שהמחשב ניגש אליו) יש פיתרון? :-\ תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Hellcat,

מה שלום כולכם חברה? יש לי בעיה אולי מישהו ממכם יוכל לפתור לי או להציע לי דברים שאני עוד לא עשיתי. לאחרונה קניתי למחשבי הקט (לא כל כך קט הוא בגובה של 60 ס"מ) לוח אם חדש מעבד חדש וכרטיס מסך חדש. סך הכל מה שיש לי במחשב זה זה בערך: Abit KN8 Ulta AMD 696 64Bit AMD +3200 64Bit Sapphire X800 GTO² למי שלא רואה יש שם 2 קטן כזה לאחר שהכל הותקן על המחשב פרצתי לי א piplines של כרטיס המשך ל16 מ12 וכך נוצר שיש לי בעצם Sapphire X850XT אבל למרות כל הדברים האלה משחקים מסרבים לעבוד אצלי כמו שצריך האמת שחוץ מBattlefeild 2 אף אחד לא עובד כמו שצריך. בדגש על אנריל טורנאמנט 2004 והאלף לייף 2. מישהו אולי יודע מה הבעיה?!?! נ.ב. אתם חושבים שכדי לקנות כונן קשיח עם ממשק של SATA? עד כמה זה ישפר את בי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה. הצליל המוזר מהמחשב , משהו שהתחיל לי היום, צליל כזה צפצוף.. איך אני אסביר את זה.. כמו הצליל שמכונית עושה כשיש מישהו לא חגור או כשיש דלת פתוחה, משהו כזה. אין לי מושג מזה וזה משגע אותי. ובעיה 2 המחשב קופא, אחרי כמה זמן שהוא דלוק ופתוחות בו תוכניות, הוא נהיה איתי ואז אם נגיד אני רואה סרט או סרטון ביוטיוב, המחשב קופא . [זה לא קורה עם משחקים] בבקשה תצילו אותי לפחות מהבעיה הראשונה, מלחיץ אותי!! זה משגע אותי!! אין לי שקל בשביל מחשב חדש, חייב את העזרה שלכם!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by e-d-a,

סתם לידע כללי במה יכול לעזור לי עדכון ביוס? (ואני לא עושה אוברקלוק!)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by elad-k1,

שלום יש לי בעיה ישר שעולה המחשב הוא ניטען ואז רשום לי floopy fail(40) ואז רשום לילחוץ f1 או del (להיכנס לביוס) אם אני לוחץ f1 עולה לי המחשב איך אני עושה שהוא יעלה ישאר בלי כול התהליך הזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mebuldani,

יש לי כונן מסוג כונן optiarc DVD RW AD-5170A יכול לצרוב DVD , יכול לקרא DVD מקורי - סרט, יכול לקרא CD-rom אבל לא DVD צרוב, ואפילו לא משאני צרבתי בעצמי. האם חסר לי דרייבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mazinya,

הכניסות הקדמיות של ה USB במארז לא מזוהות אבל האחוריות כן. כלומר אני מכניס לשם DOK למשל וזה לא מזהה אותו וגם לא את האוזניות שגם כן מחוברות עם USB. יש לי רק כבל USB אחד שיוצא מהספק. האם חיברתי לכניסת USB לא נכונה או שזה עניין של תוכנה/דרייברים כלשהם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ilay22,

קיבלתי אותו היום, הדלקתי פעם ראשונה לכחצי שעה, אחרי זה כיביתי אותו, וכשבאתי להדליק שוב המסך לא נדלק ונורית הHDD לא הופיעה. (מחובר לחשמל) (פעם ראשונה היה אור במסך, אך הוא היה שחור, פעם שניה הוא הנדלק והוציא חלון דיאגנוסטיקס, שנתקע אחרי הודעה של משהו בזכרון עם מספר ארוך לא עובד, ולאר מכן לא עלה שוב.) עשיתי ריסט כמה פעמים ושום דבר לא השתנה. ניסיתי להדליק רק עם כבל חשמל וללא סוללה, וגם נשאר אותו הדבר. יש משהו שאני יכול לעשות לבד או ישר לחנות? עדכון: אחרי מנוחה של כרבע שעה, הוא נדלק כרגיל ונראה שעובד בסדר. עשיתי לו כיבוי, ושוב הדלקתי, וגם עלה. יש מצב שהוא התחמם יותר מדי? יש לו אולי הגנה נגד התחממות שהוא מכבה את עצמו מעל טמפ. כלשהי? ועדכון אחרון הוא עבד כ20 דקות, ווי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eladb21,

אהלן חברים תקשיבו רגע עובר על המחשב שלי משהו מוזר.. הוא לא מעלה את הפייסבוק, רק את הפייסבוק וכל דאר האתרים כן עובדים. ניסתי דרך דפדפנים אחרים ואותה תוצאה.... ניסיתי דרך מחשבים אחרים ודרך הפלאפון באותו אינטרנט ביתי והפייסבוק כן עלה, רק במחשב שלי הוא לא עולה ולא משנה באיזהנ דפדפן. אם אני מחכה הרבה אז מדי פעם בסוף הוא כן מופיע אבל גם אז אי אפשר לעשות שום פעולה כי הוא נתקע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. זה קורה אחד ל 3 פעמים שאני פותח את המחשב, בהתחלה שזה נתקע אז אי אפשר להזיז את העכבר אז חשבתי שאולי העכבר הוא מקור הבעיה אבל לאחר שלחצתי גם ctrl+alt+del ראיתי שבעצם כל המחשבב נתקע. קניתי את המחשב לפני 3 חודשים, מפרט מעולה אז מבחינת חומרה של המחשב אין בעיה. למישהו היה את הבעיה הזאת ו\או יודע איך לפתור אותה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by No-One,

שלום לכולם, בטעות פתחתי כמה משתמשים על כמה כתובות מייל שלי כיוון ששכחתי את הססמאות. אני מעוניין למחוק את שאר המשתמשים, ניסיתי למצוא בהגדרות החשבון ולא מצאתי, מישהו יכול להסביר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם , רכשתי אתמול HDD חדש אחרי שהHDD הקודם שלי התפגר,WD250G ת.נ.צ.ב.ה הדגם החדש הוא Hitachi HDS721010DLE630 1TB התקנתי ווינדוס, התקנתי דרייברים ואלו הבעיות מכאן והלאה: אין לי סאונד, במקום סאונד יש רעשים של שריטות וצפצופים מוזרים. אני מקבל BSOD שנכבים מיד (מופיעים לשנייה, בקושי מספיק לקרוא מה רשום) , כתוב שזה כתוצאה מDisplay Drivers שנכבו ולא מצליחים לאתחל את עצמם. לפני הBSOD לעיתים מופיעים גם קווים אפורים על המסך. ניסיתי כבר עשרות פעמים למחוק ולהתקין דרייברים (דרך הDevice Manager, דרך Driver Sweeper, בשימוש עם Safe Mode וכו' וכו') גם של הRealtek (OnBoard sound driver( וגם של AMD. הגרסאות של הדרייבר סאונד הן מהאתר של REALTEK והן מדף הדגם של לוח האם שלי בא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייח עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit. בכל פעם שאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה ביום (המחשב כבוי בלילה), קורה דבר מוזר בתהליך האתחול: בשלב מסוים מופיע פתאום מסך עם רקע כחול עם כיתוב בסגנון DOS. המסך מופיע במשך 2 שניות בממוצע, ולכן עקב ריבוי הכיתוב בו קשה להבחין או להבין במה מדובר. הפרטים היחידים שאני מצליח לקלוט הם משהו שקשור ל- Memory, ישנה הרצה מהירה של מספרים מ-0 עד 100 (כפי שאמרתי - במשך 2 שניות), ומיד לאחר מכן המסך מחשיך והמחשב מאותחל שוב, אך הפעם מערכת ההפעלה בדרך כלל מפנה אותי להפעלה במצב בטוח (במקרה של ויסטה) או לניסיון Repair (במקרה של 7). כמובן שאני לא מסכים לכך ומאתחל את המחשב שוב (או פשוט לוחץ על האפשרות של הפעלה רגילה), אך הפע…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Maor911,

היי חברים, אני רוצה לקנות נטסטיק ללפ טופ שלי, לצורך גלישה במקום העבודה בלי להסתמך על האינט' שלהם. אני קצת לא מבין בזה, קראתי שצריך מודם, הכוונה שהפלאפון שלי ישמש כמודם? כדאי לקנות נטסטיק סיני מעליאקספרס, או שלא? אני צריך משהו שיעבוד מהר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים