תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
ההארד דיסק הוא של סמסונג 2.5 מתחבר בUSB . וינדוס 7 מצליחה לזהות שהוא מחובר,אומרת שהוא פגום ומבקשת לאתחל אותו. אם אני עושה "פתיחה אוטומטית" הוא נפתח.. מה עושים? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בגלל שפירסמתי אותם בפורום בחו"ל ולא קיבלתי מענה,אני ישאל פה ,זה באנגלית אבל מה שלא ברור תגידו ואני יסביר. 1. hellow. i owner of Pavilion g6 laptop. every 2-2:30 hours ,the network stop working and then my internet aint working. what could be the problem i even formated my computer today and installed driver. 2.for example the hour is 4:59 ,then instead of going into 5:00 and then 6:00 ,it come back to 4:00 and start counting again to 4:10 4:20 4:59 etc.. also the date stuck at the same date my laptop is Pavilion g6 what should i do? 3.hellow. i am owner of Pavilion g6 . the screen just turning off.so i see everything black,but the computer is s…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום חברה יש ברשותי את הלוח אם הבא: asus p6t deluxe bios: 1701 זכרון מותקן: 2*3 ocz gold ddr1333 שמתי לב בשלב מסויים בשימוש במחשב שיש לי רק 4 ג'יגה מתוך 6 ניסיתי לבדוק להוציא ולהחליף בין הזכרונות- ועדיין זה 4 עכשיו גם בדקתי ב2 תוכנות: everest cpu-z זה מזהה שיש לי 6 ג'יגה זכרון הווינדוס והביוס מזהים רק 4 מה יכול להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי תופעה מוזרה במחשב (זה לא משהו חדש אבל חשבתי שהגיע הזמן שאני אשאל), המחשב שלי קופא לעיתים בלי שום סיבה מוצדקת, לפעמים זה תוך כדי משחק לפעמים זה בגלישה באינטרנט ולפעמים זה סתם כשהוא עובד ברקע (כלומר אף אחד לא עובד עליו). בקופא הכוונה היא שאני לא יכול לעשות כלום, גם לא CTRL -ALT -DEL . המחשב פשוט לא מגיב ואני חייב לכבות אותו דרך לחיצה על restart או לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. אין לי תוכנה שרצה ברקע שגורמת לבעיה הזאת ויותר מזה. זה גם קרה לי במחשב הישן שהיה לי. מאז החלפתי מחשב, מודם, מיקום של המחשב בבית, קניתי ספק כח שידע להתמודד גם עם שינויי מתחים (חשבתי אולי זה קשור). בדקתי את החום של המעבד וזאת לא הבעיה, עשיתי מיליון בדיקות של חומרה וניתקתי כל פעם משהו אחר…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שפרמטתי את המחשב פעמיים, המשחק עדיין מקרטע לי (unreal tournament 99)... פעם זה לא היה ככה, והייתה לי בדיוק את אותה מערכת שיש לי היום. amd barton 2800 asus a7n8x deluxe 512mb 400mhz asus fx 5200 ניסיתי מספר דרייברים אבל שום דבר לא עבד. חשבתי שזה ה- norton ins, אבל גם זה לא... opengl עבד טוב, אבל בגלל שהכל כל כך כהה והצבעים מגעילים בטרוף וויתרתי על הרעיון (אני עובד ב- d3d)... הקטע המעצבן הוא שפעם זה עבד מעולה וזה משגע אותי =\ חוץ מזה נראה לי שגם העבודה בווינדוס מראה סימני חולשה. ניסיתי לעשות איחוי, ובדיקת וירוסים עם kaspersky חדש ומעודכן ושום דבר לא עזר... ניסיתי להסיר גם דברים מה- msconfig אבל עדיין =\ ובנוסף, שמתי לב שיש לי לאגים כאלה בעכבר בווינדוס... למישהו יש איזה…
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן ניסיתי לחבר דיסק קשיח בעזרת קאבל IDE ללוח אם , כאשר בנוסף מחובר דיסק קשיח ראשי עם קאבל SATA. ניסיתי לחבר את הכל אבל לא הלך לי ובסוף השארתי את הרגיל שהיה עם החיבר SATA, לאחר הניסיונות הרבים לחבר את הדיסק הנוסף בתוצרת SLAVE, הדיסק הקשיח שהיה מחובר כבר מתפקד נורא לאט, לוקח למערכת הפעלה לעלות יותר זמן ממה שהיה כל הפעולות נהיו איטיות, משחקים ,התקנה של משחקים וכו'... מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם פגמתי ברכיב כאשר ניסיתי לחבר דיסק קשיח נוסף? אשמח מאוד לעזרה, אני נואש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היות ואין כבר תמיכה לכרטיס מסך מסוג זה, האם יש דרייברים שפותרים בעיה זאת ויגרמו לי להעלות משחקים כמו HITMAN2 וGTA3?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק במשחק נגיד ואחרי 30 דק בערך שאני משחק הוא עושה רעש של זרם ואז הוא נתקע המנורה של H.D.D נדלקת בלי להפסיק אני חייב עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הערב מצאתי על שולחן העבודה תיק הנקרא Patches ובתוכו קובץ התקנה הנקרא ins GP-Install בטעות, ממש בטעות לחצתי עליו פעמיים, וזה היה מאוחר מדי, הוא התקין משהו ואין לי מושג מה זה האם מישהו במקרה יודע במה מדובר ? תודה עבור העזרה.
-
- 15 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייח לוח אם B450 AOURUS RYZEN 5 2600 זיכרון 2X8 C MX500 SSD 1650S כרטיס מסך האם שדרוג של המעבד ל AMD Ryzen 5 5600X AM4 Tray או AMD Ryzen 7 5700X AM4 Tray ישדרגו את המחשב בעבודות משרדיות , אינטרנט , חישובים , משחקים ?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים אחד לשני עם כרטיס רשת וכבל מוצלב והמחשב שלי הוא המחשב עם המודם כאשר המחשב השני בבית מנסה לראות סרטונים באינטרנט(יוטיוב וכו') המחשב שלי עושה ריסטארט... מה יכולה להיות הבעייה ??
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
נראה אתכם פותרים את זה ... מחשב AMD64 על GB-KNS-Ultra כ. מסך של GB Radeon9600 עם ATI חיבור לטלביזיה ב- S-Video והכל נראה (ונשמע) מצויין רק אם כבל החשמל של המחשב לא מחובר להארקה... ברגע שאני מחבר את הכבל רגיל... מתחילות הקפיצות על המסך ישנו איזה תדר הפרעה כזה... אבל אם לא הצלחתם בפתרון ... אנא חוו דעתכם... אני שוקל להפעיל את המחשב ללא הארקה! מסוכן? בעייתי?? תודה SPC
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש עברתי להשתמש בווינדוס 7 ולפני זה היה לי xp sp3 , ועכשיו הווינדוס 7 לא פותח לי חלק מהמשחקים כמו ASSASSINS CREED REVELATONS או BATTLEFIELD 3 וגם שאני מפעיל כמנהל או עושה "פתור בעיות תאימות" הוא לא מעלה לי את המשחקים אא"כ אני מריץ אותם על גרסא של ווינדוס 95 , אבל אז המשחק לא עובד כמו שצריך ויש בעיות סאונד או תקיעות. לא הפעלתי את המשחקים הנ"ל על XP. ויש לציין שמשחקים אחרים כמו pro 2012 או saints raw the third כן עובדים בלי שום בעייה. המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel core 2 due E8400 3.0 Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL כרטיס מסך: GIGABYTE GTX 560 TI זכרון: שתי זכרונות של ג'יגה כ"…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם היום התקנתי XP ולא רציתי שכל פעם שהמחשב עולה אני אצתרך לבחור משתמש אז לא כתבתי כלום בשם משתמש וכההתקנה הסתיימה המחשב עלה וביקש סיסמא בשביל שם משתמש בשם : admanistor משהו כזה . מי שמכיר את הבעיה ומוכן להגיד לי איך לפתור אותה אני אשמח מאוד בתודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וכונן חדש, כשאני מחברת את הכונן החיצוני המחשב מזהה אותו, אך האנטרנט (WIFI) מפסיק לעבוד. יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי שני כרטיסי מסך אשר תומכים ב-SLI, 1. Gf 7300GT 256M 2. GF 8600GT 512M כמו כן יש לי לוח אם עם שני תושבות לכרטיסי מסך, השאלה, האם חיבור שני כרטיסי המסך, יאפשרו לי לעבוד עם SLI? מה היתרונות לגבי משחק הסימלטור טיסה, בעבודה עם SLI?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי את לוח האם הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3225#ov מדובר על SATA 2. מותקנים אצלי הארד דיסק 250 GB שעליו יושבת כרגע מערכת ההפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE X64 הארד דיסק נוסף לקבצים של טרה. והיום התחדשתי בקינגסטון SSD 120 GB V300 http://www.kingston.com/us/ssd/v#sv300s3 חיפשתי קצת על התקנת הSSD ומצאתי את המדריך הנ"ל: http://www.9comp.com/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA/%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%A6%D7%9C%D7%9D-ghost-%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-windows-7-%D7%A2%D7%9C-%D7%93%D7%99/ אני לא מחפש לצלם את הו…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה מוזרה במחשב. מחשב מריץ VISTA כונן ראשי עובד תקין . בנוסף מותקן במחשב כונן משני (שמוחלק ל2 כוננים). מדי פעם פשוט הוא נעלם ואז אני לא רואה 2 הכוננים האלה במחשב שלי.בנוסף אני לא רואה אותם במנהל הדיסקים.זאת אומרת פשוט נעלמים.ריסוט למחשב מחזיר בחזרה את 2 הכוננים. עשיתי עדכון לINTEL CHIPSET .עברתי על תיקונים שעדכון ביוס פותר (ABIT 775) לא מצאתי משהו שמתייחס לבעיה ולכן לא עשיתי. למישהו יש כיון אולי? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לפעמים אני עובד עם המחשב הכל אחרי פירמוט אפילו לא הספקתי להתקין את כל הדברים שאני רוצה נגיד אני גולש שומע מוזיקה הכל כזה לא מגיב רק העבר זז וכלמה שלמה בסרגל... לא מגיב עד שאני עושה ריסט ממה זה יכל להיות
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הלוח הוא לוח SQ800 של ג'יגה בייט, הכרטיס קול הוא כרטיס קול און בורד ולפי הנתונים הוא משתמש בבקר של SIS7012 ובמקודד ALC650 (לפי הפרטים של הלוח זה ALC650E, לא מצאתי דריברים ספציפיים לכזה יצור) הבעיה: לא שומעים כלום אם מגדירים שהכרטיס יעבוד כסטריאו, זה עבד בWINAMP בלי דיירקטסאונד ונעלם פתאום. שמגדירים את הכרטיס ל4 או 6 ערוצים ומחברים את הרמקולים לLINEIN (שהופך להיות כניסה לרמקולים אחוריים) שומעים, אבל לא שומעים אם מחזירים את הרמקולים לכניסה הרגילה (LINEOUT, העליונה ביותר) אין שום התנגשות חומרה ואין שום הודעות שגיאה. ציוד: לוח אם SQ800 זוג רמקולים סטריאו מוגברים חלונות XP PRO SP1 WINAMP מדיה פלייר 9 גרסת דריברים: 5.10.0.5080
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב ישן התקנתי ווינדוס XP ממש לפני שהוא מסיים המחשב נתקע, ממש שרשום "ווינדוס מסיים את ההתקנה" לפעמים גם לפני שהוא מגיע לסיום ההתקנה. ניסתי לפרמט משהו כמו 10 פעם וכל הזמן זה קורה, מישהו שמע על דבר כזה פעם ? בכל מקרה ניסיתי התקנה על ארדיסק אחר לא עזר נתקע באותו מקום, הוספתי עוד 2 סטיקים של זיכרון חשבתי שאולי חסר גם לא עזר. עשיתי בדיקה לזיכרון משהו כמו 14 שעות בלי שגיאות, דבר נוסף החלפתי את הסידי רום לכל מקרה שמשם הבעיה ועדיין אותו דבר. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? מה נישאר מעבד לוח אם וספק, מה הסיכוי שבאחד מהם הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
ברגע שעובר עם הסמן האייקונים חוזרים. כשמקטין ומגדיל מחדש- חוזר תקין. זה קורא לא רק בוורד אלא גם בPBRUSH וכד' ווינדוס 7 . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום כבר כמעט חודשיים יש לי קריסות במחשב סתם ככה גם אם אני לא נוגע בו.. לפעמים רואים את הBSOD ולפעמים סתם רואים מסך שחור פתחתי את הקובץ dmp האחרון אבל אני לא ממש מבין מה הסיבה שם כתוב שם גם VISTA_DRIVER_FAULT וגם memory_corruption ומז"א השורה "Some register values may be zeroed or incorrect" ? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Summary Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (2 …
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש עם 8 ג'יגה זכרון RAM, מעבד i5 דור 2, 2 כרטיסי מסך AMD Radeon 6850HD משורשרים וספק 550WATT. לאחרונה, כשאני מפעיל תוכנות גרפיות בעיקר (גוגל ארת', פוטושופ וכו') לאחר מספר דקות עבודה המסך נכבה והמחשב כאילו ממשיך לעבוד אבל לא רואים כלום. הדרך היחידה לגרום למחשב לחזור לעבודה רגילה הוא ע"י ריסטרט פיזי של המחשב. שמתי לב, שכשאני משחק משחקים שהם 32 ביט, כמו למשל Modern Warfare 2, המחשב עובד במלוא העוצמה ובלי להיכבות, אבל מספיק שאני אפתח פוטושופ ואעבוד מספר דקות הוא ייכבה לי (פוטושופ 64 ביט). השאלה שלי היא מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה פה? הרצתי memtest על המחשב ולא עלו בעיות בזכרון, אבל בעצם הבעיה יכולה להיות נעוצה בלוח האם, בהארדיסק, או אפילו חל…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה במחשב של ה"מסך הכחול" זה מופיע לי פעם ב 5-7 שעות והמספר לפי מה שאני זוכר זה: 00x000000c2 רציתי לדעת איך אפשר לתקן שגיאה? מה התקלה במחשב? תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-