תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
מקווה שלא יהיו תלונות על הכותרת :-) העניין הוא כזה, יש לי Plextor 40x12x40A כפי שמצויין במפרט שלי, ותמיד צריבות של דיסקים שלמים (680~MB) לוקחות כ 4-5~ דקות.. עכשיו במקרה יצא לי לעבוד עם CloneCD כבר איזה שבע שמונה פעמים.. ואני שם לב, כל פעם אני בוחר במהירות צריבה של 40X ואני רואה שהוא כותב "מהירות נוכחית: 2816KB, 16X, עכשיו.. הוא אמור לצרוב בסביבות ה 6מגה לשניה.. שזה הבדל -עצום-.. יש לכם רעיונות ?... הוא מחובר לכבל ATA33 אני חושב.. או 100, ביחד עם הASUS 50X שלי.. אם זה עוזר בכלל תודה מראש, ערן ינאי.
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בעיה בSTEAM: אני מורידSTEAM>מנסה להוריד משחק>זה כותב לי>(AN ERROR WHILE UPDATING TEAM FORTRESS 2 ( corrupt download>אחר כך עושה לי להורדה QUEUED ולא מוריד בכלל>אחרי כמה דקות מוריד לשנייהו מפסיק ככה כל הזמן למה זה ? מה עשיתי כדי לתקן את זה: -הורדתי ומחקתי -אמרו לי למחוק הכל חוץ מתיקייה אחת ואת הSTEAM.EXE ולא מצאתי את הSTEAM.EXE -שיניתי מדינה בSTEAM בעיה בטורנט: מוריד טורנט>מוריד קובץ טורנט>פותח אותו>וזה כותב לי מוריד מאטאדה(לא זוכר איך כותבים)>אחר כך במשך שנים זה כותב לי מתחבר לעמיתים>ומוריד ל10KBS עכשיו זה גם לא מוריד לי לאט>ישלי אינטרנט של 15MBS ואצל חברים שלי זה מוריד 700KBS ולא רק הורדה אחת ניסיתי עוד ולא עזר מה עשיתי כדי לתקן: -פתחתי פ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, אתמול בבוקר, לפני היציאה לבית הספר, ישבתי מול המחשב - כשלפתע הוא התחיל לעשות רעשים של כונס אוויר ככה בפתאומיות. תיארתי לעצמי שזה סתם אבק מצטבר באחד המאווררים (ספק\מעבד) שגורם לרעש. כשחזרתי, הוצאתי את המחשב החוצה, ישבתי עם שואב אבק, ניקיתי את כל המאווררים, פירקתי את הספק, את המאוורר שלו, ושוב ניקיתי. אח"כ השתמשתי בפן (לשיער) כדי להעיף עוד דברים שהשואב לא הגיע אליהם. ניקיתי יסודי, אפשר היה לאכול מהלוח אם שלי. חיברתי שוב - ורעש של ג'קסו. עכשיו,לאחר בדיקה מעמיקה, המאורר שעל המעבד תקין ולא מרעיש. השאלה מה אני עושה כדי להפסיק את הרעש הבלתי נסבל הזה. החלפה של המאורר בספק? החלפה של כל הספק? אולי משהו בצירים של המאורר חורק וזקוק לשימון? הרעש כבר מתחיל לשגע אותי לגמריי, ואודה…
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם מחשב שנקנה בהונג קונג, עם לוח אם של ASUS. המחשב ריסט את עצמו רנדומלית במהלך העבודה! לאחר פרמוט והתקנה חוזרת... התקלה חזרה לאחר חודשיים של עבודה תקינה! השערה שלי היא שהבעיה היא בלוח אם שקורס. האם יש חברה שתספק אחריות על הלוח אם בארץ? אם כן, תוכלו לספק בבקשה טלפון או אתר אינטרנט. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם... כל פעם שאני לוחץ על סמל הסוללה קופצת לי התוכנה המעצבנת של לנובו (בינתיים אי לא רוצה למחוק אותה) איך מבטלים את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
amd 5000, המחשב מתחמם כל פעם שנכנס ליוטיוב אפילו או לחלק מהאתרים ואז המחשב מתחיל להתחמם מהר מאוד ואם אני לא יוצא בזמן אז המחשב נכבה. ביוטיוב לדוגמא שאני מגדיל את המסך אז המחשב מתחמם מאוד מהר, אני רואה בcore temp הוא קופץ מ45 ל60+ מהר מאוד ותוך 2 3 דקות הוא נכבה, אם אני מפעיל קובץ וידאו ששמור על המחשב ואפילו מגדיל אז אין בעיה והוא לא מתחמם. הוצאתי את המאורר של המעבד והיה מלא אבק ניקיתי והחזרתי את המאוורר ואז המחשב נכבה עוד לפני שהגעתי לווינדוס... קניתי מאוורר חדש של זלמן ושמתי משחה טרמית והמחשב חזר למצב שבו הוא נכבה מכל גלישה, אולי לוקח לו קצת יותר זמן עד שהוא נכבה עם המאוורר החדש אבל עדיין הבעיה קיימת. הcpu usage גם קופץ די מהר למעלה למטה עד שמתקרב ל100 יחד עם התחממות המח…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב במפרט הבא: לוח MSI MS7236 זכרון 2GB מעבד pentium D 820 כרטיס מסך 6600LE הבעיה היא כזו: רציתי לשדרג את המחשב שיריץ לי משחק חדש קניתי כרטיס GIGABYTE HD4770 1GB וספק CHIEFTEC 450 W הבעיה שכאשר אני מחבר את הספק החדש עם הכרטיס הישן הכל עובד מצויין כאשר אני שם את הכרטיס החדש , (ניסיתי עם חיבור החשמל של ה VGA ישירות לכרטיס וגם בלי) המחשב נדלק כל פעם ל 3 שניות ומאתחל את עצמו כל פעם מחדש... אני ממש אובד עצות אנא עזרו לי תודב רבה
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני לא מבין..... המעבד שלי עם הקרור הג'נרי התחמם אז קניתי את ה Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan לפניו המעבד היה מגיע ל 57 - 58 מעלות בעומס ו 41-42 במנוחה. בנוסף קניתי גם מארז (כדי לבטל את האפשרות של התחממות) את ה armor של termaltake שום דבר לא עוזר כבר הטמפרטורה לא יורדת מ 58 בעומס אם מישהו חושב על פתרון שיודיע לי שי shydopler@gmail.com
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש עם מעבד 2 ליבות E7500. משום מה המחשב עושה רעש של צ'יקצוקים כאלה קולות קטנים (לא קשור למאווררים) מאיפה זה יכול לנבוע? בנוסף, אתמול הוא נכבה לי סתם ככה בלי סיבה ושוב אני מזכיר מדובר במחשב חדש. מה יכול לגרום לזה? תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן , היום הפעלתי תמחשב וניסתי להפעיל קובץ' mp3 אך קיבלתי את ההודעה הבאה bad directsound driver please install proper drivers or select another device in configuration זה בעצם אומר לי להתקין דריברים ? (לא זכור לי שמחקתי את הישנים Oם ) הכרטיס קול שלי הוא אונבורד על הלוח אם ואין לי מושג איזה לוח זה איך אני בודק יש איזה תוכנה נכון ? תודה מראש . אני גבר גבר .
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך Sapphire AMD Radeon HD 6450 הכולל חיבור HDMI. התקנתי את הדרייבר ומה שקרה זה שהדרייבר של הכרטיס קול נעלם. בPLAYBACK DEVICES מופיע רק תצורת קול אחת HDMI ובמנהל התקנים לא מופיע הכרטיס קול כאשר אני מחבר את הHDMI שומעים מהטלווזיה וכאשר אני מנתק אותו רשום שהרמקולים לא מחוברים למחשב למרות שהם מחוברים . יש לי מחשב:hp pavilon 6020.is עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 32BIT תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
1. כאשר אני מפעיל את המחשב אז לוקח לתוכנות שבצד ליד המחשב כמה דקות לעלות חשבתי שזה בגלל שלא פירמטתי הרבה זמן אבל היום פירמטתי ואותה בעיה אין לי מושג אך לפתור אותה ... 2. המחשב מבצע ריסט באופן אוטומטי בלי שום הודעת שגיאה או בעיה למרות שביטלתי את האפשרות לביצוע ריסט אוטומטי והמעלות של המחשב הם בסדר גמור כך שזו לא הסיבה אם למישהו יש מושג בבקשה שיעזור לי...
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגדול: למישהו יש רעיון מדוע שמחשב פתאום לא יזהה את הכרטיס מסך שלו? פרטים: יש לי מחשב ישן (בן כ-6 שנים) בבית. לאחר שקניתי מחשב חדש העברתי אליו את הספק כח שהיה חדש יחסית. המחשב הישן ישב כמה חודשים במחסן. כעת, על מנת שלא סתם לזרוק את המחשב הישן, העברתי אליו את הספק כח הישן של המחשב של ההורים שלי, על מנת לתת להם את המחשב הישן שלי. הוספתי אליו גם את ההארדיסק הישן שלהם (סתם כדי שיהיה להם אחסון כפול). אבל, מסיבה לא ברורה: לא רואים כלום כאשר המסך מחובר לכרטיס מסך, שעבד מצוין כאשר היה בחזקתי. מדובר בכרטיס מסך ישן יחסית שלא דורש חיבור לספק כח כך שלא מדובר במשהו שהספק כח לא עומד בו או משהו בסגנון. כרגע המחשב מחובר למסך דרך היציאה של הלוח אם ודרך שם הכל עובד תקין. אפילו לא ברור לי אם…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם Biostar H61MH H61 http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=525 כמו כן יש לי כרטיס מסך חיצוני GTX460SE sparkle ובו שני חיבורי DVI וחיבור mini hdmi, כרטיס המסך מחובר ללוח אם ועובד. כאשר אני מנתק את הכרטיס החיצוני ומתחבר לכרטיס המובנה (חיבור DVI) המסך לא נדלק והנורה שלו מהבהבת, אני מנסה להתחבר לכרטיס המובנה כי יש בו חיבור HDMI רגיל ויש לי כרגע רק כבל רגיל (HDMI ל HDMI)- הכוונה היא להתחבר לטלויזיה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות במסך להחליף בין ANALOG ל DIGITAL, זה לא עבד. ייתכן שהבעיה היא שהכרטיס חיצוני מחובר והלוח אם ישר מדלג אליו ולא מתייחס למובנה? בכל מקרה ניסיתי לחפש כל מיני הגדרות שקשורות לכרטיס מסך בביוס אבל לא מצאתי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח ממה הבעיה התחילה... יכול להיות שהיא התחילה בגלל שהתעסקתי יותר מידי עם אובר קלוק או שזה בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי בכל אופן הבעיה היא כזאת, רק כשאני משחק במשחקים המחשב פשוט נתקע, הכוונה היא שאין מסך כחול שיכול לתת לי פרטים על הבעיה אלא פשוט מסך שחור והסאונד תמיד חוזר על אותו הצליל שהוא השמיע...לפעמים הקטליסט של הכרטיס מסך שלי (רדאון אקס 800 אקס טי) פשוט יוצא מהמשחק או ומתריע לי שהייתה בעיה במנהל ההתקנים (אם אני זוכר נכון) והמשחק פשוט נסגר ואני נזרק לווינדווס... ועוד דבר, כשאני סוגר את המשחב תמיד אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה (למטה) תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי GE-FORCE 5950 ULTRA ואני יכול לחבר אליו ממיר של טלוויזיה וליראות מה שהממיר משדר .............אבל אני מחבר ואני לא יודע (אין לי מושג) איך ליראות את מה שהממיר משדר
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
אני בונה מחשב חדש קניתי תחלקים עכשיו חסר לי ספק כוח אני ישלח לך תמערכת ואשמח אם תמלץ לי ספק כוח https://www.amazon.com/gp/product/B077JQNQKM/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B06Y46X4L9/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B076LQ39XV/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A2T6N244WTLWGU&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B0088PUEPK/ref=ox_sc_act_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B07621PNWC/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קיימת אצלי בעיה של חוסר אפשרות לשלוט בעכבר ובמקלדת באותו זמן אחרי זמן מסויים שאני משתמש בו. זה קורה במשחק מסויים,משהו שלעולם לא קרה לי בו במחשבים אחרים. ולאחר כמה זמן, כל פעם שאני לוחץ על כפתור מסויים במקלדת,מופיעה שגיאה של זיכרון. לא מזמן פירמטתי שהבעיה הייתה, ועכשיו היא חזרה שוב. אין לי בעיה של זיכרום ראם, מאחר ואני מניח שאני לא משתמש בהרה ממנו באותו זמן. וגם מבחינת הדיסק הקשיח, יש לי הרבה מקום, שגם ממנו הרבה פנוי. הבעיה מאוד מטרידה וקורה כבר תקופה ארוכה,אז מקווה שתוכלו לעזור לי מהר.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני עד לתופעה מוזרה במחשבי, כל ישום שאני פותח(Thunderbird,WINAMP,FIREFOX), לוקח לו כמה שניות כדי להעלות ולהפתח. יש לי 768 זיכרון, AMD 1800. לא נראה לי שהבעיות נגרמות מזה שהמחשב לא הכי חדש. האם ישנה אפשרות שזה בגלל ההארד דיסק? MAXTOR 60GB מלפני שלוש שנים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הבעיה הזו כבר שנה ויותר. כשנוגעים בחלקים מתכתיים שונים במחשב (H.D, כ. מסך, קירור מעבד, שלדה וכו') מרגישים זרם חשמלי חלש ולעיתים אף יותר חזר שממש גורם לרפלקס רתיעה. הבעיה קיימת עוד במחשב ישן ששיניתי לו את המארז די הרבה, חשבץי שזו הסיבה. עכשיו יש לי מחשב עם מארז חדש, כשספק הכח - enermax 525W פרו 82+ - הוא הרכיב היחיד שנשאר (גם H.D אך אני לא מאמין שהוא הבעיה) שכשאני נוגע בספק עצמו, במעטפת החיצונית שלו - החלק שנמצא בתוך המארז, היא לא מוליכה. המחשב מבודד מהרצפה לגמרי וכבל החשמל תקני ומחובר לתקע עם הארקה. רעיונות למה זה קורה? תודה
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
טוב תראו כבר כמה פעמים זה קרה לי שכל ה-USB2 שלי הפסיקו לתפקד ורק אחד עובד כל פעם אני מוחק אותם מחדש מהDEVICE MANAGER אז הכל עובר ואחר כך צצה הבעיה שוב בנוסף לקח החיבור של הבורד בכלל לא עובד וגם אף פעם לא עבד אני מתכוון לחיבור הקדמי שיש במארז שמחובר לבורד למישהו ישן רעיון מה הבעיה? הלוח שלי זה K8N NEO PLA
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום ! ברגע זה אני ממש לחוץ, קרה משהו למחשב שלי והיום זה עבר כל גבול.. אז תראו, זהו המצב. לפני כמה ימים פתאום בזמן שהייתי על המחשב המסך רשם כאילו הוא פועל אבל המחשב לא פתוח ואין לו מה להציג, אבל עם זאת המחשב נשאר דלוק, וכך גם המסך.. בדקתי מיד את כל החיבורים הוצאתי והכנסתי אבל ללא כל הצלחה והמשך נשאר ככה, כיביתי והדלקתי את המחשב אבל עדיין לא מופיע כלום על המסך, כאילו הוא פתוח אך המחשב לא דלוק. בפעם המליון אחרי שהוצאתי את כל הכבלים והכנסתי המסך הציג כרגיל את מה שהיה על המחשב, ישר סרקתי וירוסים (בקספרסקי 6) והאנטי וירוס לא מצא שום דבר ולא התריע על כלום.. כעבור כמה שעות זה קרה שוב, חזרתי על אותו תהליך, המסך עבד כרגיל ושוב אותו מקרה.. לאחר כמה ימים לפני שהמסך פשוט נתקע על מה ש…
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום רב, החלפתי את המחשב הנייד ב htpc לסלון, בעקבות כך עלו שתי בעיות מעיקות: 1. כאשר חיברתי את המסך (samsung syncmaster 2253bw) לכרטיס המסך (nvidia geforce 8400gs) במרחק של 7 מ' דרך dvi המסך החל להבהב והחשיך. גם כאשר החלפתי את הכבל באחרים ואיכותיים יותר, דבר לא עזר. הרזולוציה הטבעית 1650X1050 ורק הורדה משמעותית פותרת את הבעיה (לפחות בהתחלה) הבעיה שיש נפילה רצינית באיכות בעקבות כך. מה ניתן לעשות? 2. בעבר, המחשב הנייד היה מחובר למערכת שמע סטריו (ישנה אך איכותית), וניתן היה לשמוע מוסיקה באיכות מצוינת. עם החלפת המחשב החדש איכות הקול ירדה דרסטית וכבר לא נעים להאזין למוסיקה (בסרטים פחות משמעותי). כרטיס הקול הינו msi realtek. האם כדאי להחליפו באיכותי יותר? אם כן, מה מומלץ לשי…
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-