תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אני משחק, בהתחלה הוא נותן ארור, אחרי זה שוב מפעיל את המשחק ואז המחשב פשוט קורס ונכבה. שתי שאלות: האם יש לווינדוס איזשהו לוג שבו הוא מראה מה הסיבה הרשמית שהוא קרס בגללה? האפשרות של החומרה גם כן עולה, המפרט הוא pentium 2.4 GF6600GT 3*256MB mushkin 400ddr ספק HEC400Watt חדש (דרך אגב הכרטיס מסך מקורר פסיבית) איך אני בודק אם הבעיה היא בחומרה? לדעתי הבעיה היא תוכנתית, איך אני מברר את זה?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה סתם ככה לפעמים, מה שמוזר זה שהמנורות נשארות דלוקות, כמו הלוח-אם והמנורה על הזיכרון. עד עכשיו זה אף פעם לא קרה לי. אני לא עושה אוברקלוק, והמעלות שלי בסדר. יש לי ספק ג'נרי 480W sun shine. שאר המפרט: p4 2600 +vantec aeroflow 2*512 gail golden dragon 3200 maxtor 120GB 8M buffer SATA radeon 9800 pro 2*smartfan Lite on Dvd rom Lite on CD-RW אני לא יודע אם זה בגלל הספק כי לא היו לי בעיות עד עכשיו. יכול להיות שזה בגלל מתחים גבוהים\נמוכים מחברת החשמל? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב שאחרי שהוא דולק כמה שעות הוא פשוט נתקע לגמרי. הבעיה היא בוודאות בעיית חומרה כי זה נתקע גם כשאני לוחץ F2 בהתחלה, מכניס אותו ל-BIOS Setup ומשאיר אותו ככה. על פניו זה נראה כמו מקרה קלאסי של התחממות (אם אני עושה Reset ישר אחרי שהוא נתקע אז בפעם הבאה הוא לא יחזיק יותר מכמה דקות) אבל ניקוי של המאוורר וההיטסינק והחלפת משחה תרמית לא עזרו. למישהו יש רעיון מה עוד יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח האם הבעיה קשורה לפורום ווינדוס אם אני טועה מצטער ! בכל אופן הבעיה שלי היא שלאחר ביצוע ריסטרט למחשב מופיעה הודעה: bootmgr is compressed press alt+ctrl+del to reastart וזהו ככה זה חוזר על עצמו בכל נסיון להפעלה מחדש לא יודע אם זה באמת קשור אבל יש לי 2 מערכות הפעלה שמותקנות על המחשב win7 starter + win xp. מישהו יודע מה ניתן לעשות ??? בתודה מראש ובברכת שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אוקי אז ככה הרבה פעמים קורה לי שהמחשב עושה ריסט או שהמסך כופה(כלומר נטקע במצב כלשהוא וחייבים לעשות ריסט) בדרך זה קורה במשחקים כמו לדוגמא MAFIA מי שזוכר אבל יש מיכרים שזה נקטע רגיל קיצר לי נראה שזה בעיית התחממות אז אני שואל אותכם מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה (כי שמעתי שיש פה מבינים) האם לקנות מאורר אחר??? ואם כן איזה ??? ואיך אני יודע עם הוא מתאים ??? (למעבד לספק) למה אני צריך למעבד ללוח אם ??? או שיש עוד דרכים לפתור את הבעיה ??? או שאתם חושבים שהבעיה זה לא התחממות??? אולי לנקות אבק אם כן איך אני מוציא אבק ממאורר??ואםה זה יעזור בכלל תודה רבה לעוזרים נ.ב. יש לי אינטל 2600 רדאון 9600 SE אם צריך עוד משהוא תגידו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב הישן שלי (פנטיום 3) הדלקתי אותו ופתאום שהוא מנסה לעשות דיטקטינג (זיהוי סידי , הארד דיסק וכו') אז הוא מנסה לזהות את ההארד דיסק ומתחיל לצפצף כמו משוגע.. ושאני מוציא את הכבל של ההארד דיסק הוא ממשיך לזהות את הכוננים האחרים ולא מצפצף. אז נראה לי שהבעיה שלי היא מההארד דיסק ואם כן למה זה פתאום עושה לי ככה !#$?@ :-\
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כל סדרת מקשי הF (1F 2F 3F והלאה) כולם לא מגיבים. איך אני פותר את זה?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חברי חג שמח החלפתי מחשב ואני נדרש להפעיל 2 מערכות הפעלה לצרכים שונים מ2 HD שונים איך אני מבצע את זה אשמח לסיוע דחוף :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי מזהה כאילו יש לו כונן DVD אך לא קיים לו בכלל כונן כזה איך מסירים את הכונן.............
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, אחרי שקניתי לוח מעבד וזכרונות חדשים הרכבתי הכל באתי לחבר את כל הכבלים של הספק כח ופתאום אני מגלה שהלוח רוצה חיבור של 4 פינים (יש לי ספק כח 1200 וואט מפלצתי ו וואלה אין לי בנרתיק של החיבורים (הוא מודולארי) אפילו מתאם או חיבור אחד של 4 פינים, השאלה האם אני יכול לחבר את ה 6 פינים ל 4 פינים זה הכי נכנס בפוט שניים נשארים חופשיים האם למישהו יש פתרון אשמח לדעת , מאחר ולא בא לי לחכות ליום ראשון ולכת ולקנות מתאם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב קופא באופן רנדומלי. אחרי כמה משחקים בהגדרות של הביוס, החלטתי לנסות לעשות disable לכרטיס הרשת המובנה על הלוח, והפלא ופלא, המחשב לא קופא כלל. דרייברים מעודכנים (נמחקו והותקנו שוב ליתר ביטחון), פירמוט גם לא עזר, מע' הפעלה Windows 7 Ultimate. ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב HP Compact nc6220 בעיה מוזרה של המחשב, הוא עובד על ווינדוז XP POR וכשהוא מעלה חלונות אין בעיה מיוחדת.. היום אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוז אבל אחרי שעושים ריסטרט למחשב הוא נכבה בכל רגע, כשאני נכנס לביוס הוא נכבה, כשאני מפעיל את דיסק ההפעלה והוא מתחיל לאסוף נתונים הוא נכבה!! פעם אחת נכנסתי לביוס וחשבתי אולי שם הבעיה בהגדרות, אפסתי אותן אבל דבר לא השתנה.. יש מושג מה קורה פה ?? התחממות זאת לא הבעיה כי אם כן גם כשהחלונות בפעולה הוא היה נכבה..
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ממש חדש לפני כמה ימים קיבלתי - AMD Athlon 64 Bit 512 RAM 120 GB לוח אם של Gigabyte כרטיס מסך של ATI RADEON לא משהו קיצר המחשב צריך לטוס לפי המפרט.. לא היה לי כוח לפרט יותר מדי. בכל מקרה הוא זז ממש טוב והכל נפתח מהר אבל מדי פעם אני הוא נתקע למצב כזה שאני צריך לעשות ריסט 20 פעם בחצי שעה. מה יכולה להיות הבעיה? מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
Trusted Platform Module (TPM) מה בדיוק השימוש של הדייבר הזה מה הוא אומר מישהו יודע??
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המפרט : E6600 ASUS P5W DH 2 סטיקים של 1 GB 6400C4 PRO של CROASIAR X1900XT Segate 320gb 7200.10 creative X-FI ועדיין משחקים לא רצים על FPSים גבוההים... למשל CALL OF JUAREZ רץ לי על חרא של FPS ... בין 40-60 ולפעמיים יורד ל- 19... למה אני לא מבין למה זה קורה לי למה למה למה למה למה למה
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם מותר למחשב נייד להיות תמיד מחובר לחשמל או שעדיף להשתמש בסוללה ולהטעין כל פעם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 7.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לא יודע למה אולי משעמום אתמול הפעלתי את אופציית ה bitlocker על שני כוננים קשיחים מתוך שלושה שיש לי (הכונן של מערכת ההפעלה לא הוצפן). מאז שהכוננים הוצפנו אני לא יכול לגשת אליהם ומקבל הודעת שגיאה של "היישום לא נמצא" כמובן שאני גם לא יכול עכשיו לבטל את ההצפנה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב חדש - ASUS X556U i7-7500U, 512SSD, 8GBram. המחשב אצלי כמה ימים והתקנתי דפדפן כרום, כאשר אני ממזער את הדפדפן ומעלה אותו חזרה, מופיע מסך שחור למשהו כמו 5 שניות ואז הדפדפן מופיע. מישהו יודע מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
המחשב שלי זה מעבד I5 B2400 RAM 6GB כרטיס מסך HD 7870XT ספק כח 600W גירסת דרייברים : AMD 13.6 בעיקר קורה לי אם משחקים שהורדתי (שלא קניתי) נגיד בBF3 הכל רץ חלק... אבל אני לא רואה בתגובות של מי שהוריד את אותו משחק שנתקל בבעיות כזו... וזה כבר בכמה וכמה משחקי... אז אני נוטה להאמין שהבעיה אצלי... מה שקורא זה שאני משחק במשחק 10 דקות לפעמים גם פחות ואז המשחק קופא לכמה רגעים ואז או שהוא ממשיך לעבוד או שהוא קורס לשולחן עבודה במצב שאני חייב להפעיל את מנהל המשימות ולעשות סיים משימה... אחרי שאני עושה לו סיים משימה והוא יוצא מהמשחק אז עולה לי השגיאה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב" מה עושים?? ובכלל יש לי עוד בעיה של התחממות יתר של הכרטיס מסך... אם אני לא מפעיל את MSI אפטרברנר אז הכ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב חדש השבוע, וכשאני מדליק אותו הוא נדלק לשתי שניות ואחרי זה ישר נכבה לשניה ושוב נדלק ולא נכבה, מה הסיבה לדעתכם? המחשב חדש, חיברתי אותו רק לחשמל כדי לראות אם המאווררים שהוספתי עובדים, 4 מאווררים שעובדים יפה מאוד, אני משוכנע שחיברתי אותם היטב, ואני לא רואה סיבה הגיונית שהמחשב נכבה ונדלק? זאת המערכת: (אם זה משנה). Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 עריכה: שכחתי להוסיף שהתק…
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הנרו תוקע את המחשב כשאני עושה Verify data בחלון הצריבה הדיסק נצרב כמו שצריך אבל , אני חייב לעשות Hard Reset הכוונה לחיצה על הכפתור, כי שום דבר אחר לא עוזר. קרה למישהו? יש פיתרון? בתודה יובל Carpe Diem
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב! בזמן האחרון אני חווה בעיות במסך הYOGA שלי. חייב לציין שלאורך תקופה של בערך חודשיים, זה קרה אולי 4 פעמים. המסך פתאום מחליט להתחיל לרצד, לאחר מספר ריצודים מפסיק לעבוד ולאחר מספר דקות חוזר לעצמו כאילו כלום לא קרה. בנוסף, לפעמים הרשת מתנתקת מעצמה למספר שניות וחוזרת לתפקד כאילו כלום לא היה. האם יש איזשהו אבחון ראשוני שניתן לבצע או רעיון למה גורם לתקלה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מצורף קובץ dump , מקווה שתעזרו לי בפיתרון לבעיה . תודה לעונים . http://rapidshare.com/files/65131371/Mini.dmp
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מקש של explorer במקלדת, עד אתמול הוא היה פותח את הדפדפן בלי בעיה, פתאום הוא הפסיק. יש לציין כי בזמן שאני לוחץ רואים את השעון חול ליד הסמן של העכבר ואחרי שניה הוא נעלם והדפדפן לא נפתח. אגב שאני לוחץ על הסמל של הדפדפן גם לא נפתח, רק כאשר אני נכנס נגיד למחשב שלי ואז בכתובת אני רושם אתר אינטרנט אז אני יכול להכנס לדפדפן.. אני נורא אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי 3 מכשירי mp3 ישנים שמשמשים אותי כ-DOK'ים ולפני מס' חודשים כשחיברתי אחד מהם, הוא לא הוצג ב-my computer כפי שתמיד קרה, בדקתי גם עם השניים האחרים והתופעה חזרה על עצמה. כשמחברים אותם יש את הצלצול הקטן הזה שנשמע כשמחברים התקן Usb (ל-XP לפחות, לא יודע איך זה במערכות אחרות) ומופיע אייקון קטן ליד השעון בשורת המשימות ואז מיד נעלם וההתקן עצמו מראה שיש חיבור למחשב. לוח האם שלי הוא MA770-UD3 אם זה משנה. וחיבורים אחרים כמו מצלמה ופלאפון כן פעלו. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-