עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ski_farm,

קניתי לא מזמן כבל USB באורך של כמעט 5 מטר לתקן USB2 חיברתי אותו למחשב הישן שלי בעל יציאות USB 1 בעלי תקן ישן והכל עבד סבבה קניתי מחשב חדש בעל יציאות בתקן USB2 ושם הכל אינו מתפקד כל רכיב שמחובר אל המחשב, המחשב מתקין אותו ולבסוף רושם שלי canot start מחזיר את הכבל למחשב הישן וכל עובד נפלא מחזיר לחדש רושם לי את אותה בעייה זה קרה בכל הפורטים של המחשב החדש (פורטי USB) ניסיתי לחבר אותו למפצל USB עם הזנה מספק חיצוני כי חשבתי שזה בעייה של זרם אך הבעייה נשארה מה הבעייה ?? והאם ניתן לפתור אותה אם לא אז מה אני מחפס בכבל חדש כדי שיעבוד לי

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  2. שלום רב, לאחרונה, בחודש האחרון, מדיי פעם, ללא כל סיבה ברורה, בסביבת וינדואס, המחשב (מהמארז) מוציא צליל ארוך ומוזר, אולי מהביפר, מעיין "טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי" שנעצר וזהו.. וזה מופיע פעם במלא זמן, לא בתבנית קבוע, בצורה רנדומאלית ולא ברורה, הטמפרטורות תקינות לחלוטין, מעבד I7 920 ב35 מעלות IDLE 40-45 מעלות ב LOAD, כרטיס מסך 260GTX נראה בסדר, אני לא ממש זוכה לשחק מאז שאני סטודנט אז לא ברור........ גם שהמחשב נכנס ל SLEEP פעם אחת, אז פשוט שמעתי את הצפצוף הזה......... כאשר שום מארברר והכל דומם במחשב כיאילו הוא כבוי... ממש מוזר הלוח הוא GIGA BYTE EX58 UD3R אני לא הצלחתי למצוא שום פתרון ברשת, למישהו יש מושג מה זה לעזזאל ? ואיך פותרים את זה ? תודה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by satlan1,

שלום, יש לי מסך של VIEWTECH...4 שנים ככה. קיצר התחילה בו בעיה בזמן האחרון, כל פעם שהמסך נדלק, לוקח לו איזה 3-4 דקות עד להצגת תמונה. כאילו הוא מנסה להידלק ויש הבזקים כאלה ורק אחרי כמה דקות הוא נדלק. (זה קורה גם שאני מפעיל את המחשב, וגם אם נניח המחשב במצב המתנה ואז אני מזיז את העכבר..) יש משהו שאפשר לעשות? כי אין לי כבר אחריות עליו..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by KoDkOd,

התקנתי מחשב חדש,הכל עובד ואין שום בעיה,אבל בהתחלה כשהמחשב עולה,אני מקבל כזאת הודעה לפני שהוא ממשיך לווינדוס (7) AMD data change...update new data to DMI יש איזה בעיה כלשהי? ומה זה אומר? אולי טעיתי בפורום סליחה מראש![br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 15:55:10 שחכתי להוסיף לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H מעבד AMD Athlon II X2 245 זיכרון kingston 2G ddr3 1333

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  5. שלום, זקוק לתוכנה חינמית לבדיקת חומרת מחשב באופן מקיף ויסודי. הסיבה לכך היא הופעת מסכים כחולים באופן תדיר למדי. התוכנה צריכה להיות מופעלת מה-CD בעת איתחול המחשב. תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by House M.D.,

יש לי בעיה די רצינית במשחקים - ה FPS משתנה בצורה דרסטית מאוד. למשל , אני משחק במשחק Gothic 3 . (על גרפיקה בינונית ברזולוציה המקסימלית) . ה FPS הוא בין 110 לבין 60 , תלוי באזור שבו אני נמצא במשחק (למשל 110 FPS סתם בשדה , ו 60FPS בעיר עם הרבה פרטים). עד כאן הכול טוב ויפה , אבל לפעמים ה FPS יורד בצורה דרסטית , לדוגמא 7 FPS ואז המשחק נתקע לכמה שניות , ואחרי כמה שניות הכול חוזר להיות כרגיל. זה קורה לאו דווקא במפה עמוסה , זה יכול לקרות גם באזור שיש לי בו 110FPS בדרך כלל. ממה הבעיה הזו יכולה לנבוע? התחממות? לא , עשיתי בדיקת מאמץ והטמפרטורה תקינה , גם של המעבד וגם של הכרטיס והלוח אם. ואני מנקה את המחשב הזה כל שבועיים בערך. יש להדגיש ששיחקתי באותו משחק לפני כ9 חודשים עם אות…

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by avishaul10,

יש לי מחשב P4 גיגה זיכרון פנימי HD 80G של WD המחשב עבור עבודה בלבד לא משחקים ועדיין המחשב איטי מאוד שמתי לב שהHD מאווודדדדד חם אבל בבדיקת טמפרטורה דרך תוכנה הוא מראה 39 מעלות זה בסדר? אם אני שם HD חדש המחשב יעבוד יותר טוב? יש לאחי אותו מחשב והוא רץ ממש מצויין ביטלתי את כל האפקטים מהווינדוס וזה עדיין לא עוזר אפילו לינוקס רץ אצלי לאט מה עוד אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by Ivan,

אני לכתוב כאן מדריך קצר לבעיות שמחשב לא עולה בכלל שלבים בהדלקה כאשר ספק דולק נכון הוא מעלה ללוח סיגנל שנקרא POWER GOOD זה סיגנל מתחיל תוכנית בביוס שרצה על מעבד של מחשב שנקראת POST זה תוכנית קטן שרץ ובודק תקינות בסיסית של מחשב וזה רץ במה קוראים BUILDING BLOCKS שזה רץ בשלבים ומתקדם שלב שלב ולא ממשיך אם מוצא בעיה. אם כל טסטחים של פוסט רצים טוב מחשב יתן ביפ אחד קצר בסוף של פוסט. כדי שפוסט מודיע שגיאות על מסך הוא צריך שזכרון וכרטיס מסך יעבדו פחות או יותר אם הוא לא מגיע למצב שאפשר לכתוב על מסך הוא מודיע על שגיאה בביפים ברמקול של מארז ופרוש של ביפים תלוי בסוג של ביוס ובלוח אם וכתוב בחוברת של לוח אם. בשביל שיתחיל פוסט צריך רק 4 דברים שעובדים ספק לוח מעבד רמקול של מארז אז אם …

• 5 תגובות
    • 17.5k צפיות
  9. שלום לכם, כרגע אני בלי קול במחשב...יש לי WINDOWS 7. אז בואו אני יספר לכם את הסיפור.. כמו שאתם יודעים ווינדוס 7 בדרכ לא צורך התקנת דריברים, והוא מתקין אותם אוטומטית יש לי את המחשב הזה עם WINDOWS 7 כמה חודשים והקול עבד מצויין. עד שיום אחד בגלל שאני מפגר ראיתי שיש את הכרטיס קול של חברת IDT פועל כל הזמן ברקע אז אמרתי אני ללוח בקרה למחוק אותו.(רציתי למחוק אותו בגלל שWINDOWS 7 לא צריך שום דריבר) בקיצור לא מצאתי אותו שם ומחקתי אותו מ ה DEVICE MANAGER... אחרי זה זה מחק ושמעו נפלא אך הבעיה הייתה שמקידה במחשב לא שמעו כלום!רק מאחורה. בקיצור שום דבר לא עבד אז אמרתי אני יוציא ויחזיר את שהיה מחובר ללוח (זה הקבל של הקול ו USB הדקמי) אז עשיתי ריסטרט וזה.. ומה אני רואה אין כרטיס קול במחש…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Iniesta,

הי, יש לי מסך למחשב 19 אינץ' שלפני שבוע שבק חיים. אופי תקלה: מסך לא נדלק. מסרתי אותו למעבדה ובתיקון החליפו ספק כשבאתי לביתי המסך דלק אולם הצבעים שלו השתנו והפכו להיות לא טבעיים, יש איזושהיא תקלה בצבע - הוא לא עשיר וחד כמו שהיה לפני כן. שיחקתי עם כל הגדרות התצוגה במסך ובמחשב אך שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? דגם FP93GX, Benq

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  11. המחשב קופא באופן רנדומלי. אחרי כמה משחקים בהגדרות של הביוס, החלטתי לנסות לעשות disable לכרטיס הרשת המובנה על הלוח, והפלא ופלא, המחשב לא קופא כלל. דרייברים מעודכנים (נמחקו והותקנו שוב ליתר ביטחון), פירמוט גם לא עזר, מע' הפעלה Windows 7 Ultimate. ???

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  12. אני צריך עזרה דחוף!! ברגע שאני מפעיל קבצי אינטרנט במחשב(youtube וכדומה...) אני רואה אותם מפוקסלים משהו נורא מוזר אני הורדתי את הדרייב הכי עדכני שיש מאתר וזה לא עזר הגעתי למצב שאני מפרמט את המחשב וזה גם לא עזר. סרטים במחשב אני רואה רגיל חלק כמו שצריך. יש לי כרטיס מסך של navidia 8600 gt הדרייב האחרון שהורדתי הוא גירסה 195.62 האם למישהו יש פיתרון לזה?? יש מצב שאולי הכרטיס מסך נדפק??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם,אז ככה החלה להופיע בעייה חדשה (XP 32 ) כאשר אני נכנס למשחקים (ביניהם BORDERLANDS CSS DOTA) העכבר והמחשב זזים בסדר גמור,אבל כאשר אני מנסה להזיז גם את העכבר ולוחץ על כפתור-2 כפתורים במקביל המחשב פשוט מקרטע בצורה מטורפת,או שלפעמים נהיה דיליי בתגובת המחשב,כלומר אם אני מנסה ללכת קדימה ואז זז ימינה שמאלה אני לא יכול להזיז את העכבר ,המחשב לא מגיב לשום פקודה ואז פתאום הוא עושה את כל הפעולות במכה. לפעמים קורה גם שהלוח אם מצפצף והמחשב לא מגיב ואחרי כמה שניות זה עובר וחוזר שוב ושוב. זוהי תופעה דיי חדשה,וגם כדאי לציין שלאחר שאני עושה SLEEP וחוזר , לפעמים הוא עושה ריסטרט ואומר שהייתה שגיאה בווינדוס ואני צריך ללחוץ 50 פעם על סגור כי ההודעה חוזרת על עצמה כל פעם. בכל מקרה אני…

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  14. טוב, אחרי כמה ת'רדים פה, אני אפתח אחד כללי ומסכם בפורום הזה כי אני חושב שכמות הבעיות מוגזמת מדי... מדובר במחשב חדש, מאוד מושקע מבחינת מפרט כמו שאתם רואים. נקנה לפני שבועיים-3. אני אפרט על כל הבעיות ואיך שהוא עובד. באופן כללי המחשב מהיר ונהדר, המעבד (בסטוק) הוציא 14 בסופר-פאי (1M), הכרטיס מסך ב3DMark Vantage הוציא P20,000 בערך, אבל זה לא כולל את הבעיות שבכל מקרה יש לי. בהתחלה הבעיה הראשונה הייתה שהמחשב פשוט ריסטט ברגע שווינדוס 7 הותקן, אחרי הרבה בדיקות הבעיה התבררה כהספק (דאז FSP Everest), הוחלף ל Seasonic M12D 850W, הבעיה נפתרה, המחשב הגיע אלי סוף סוף מהמעבדה והתחיל לרוץ. בעיות מאז ועד עכשיו- 1) כל ההארדיסקים במחשב מתקתקים לפעמים ותוקעים את המחשב, למרות שבמבחני HD הם עוב…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  15. שלום לכם, כאשר אני רוצה להעביר קובץ מסוג AVI לUSB שברשותי, ב50 שניות האחרונות עולה ההודעה: "אין אפשרות להעתיק את [שם הקובץ]: שגיאת נתונים (בדיקת מחזוריות)" אבל מה שמוזר שקובץ אחר מאותו סוג אני יכול להעביר לאותו הUSB. מה הבעיה בדיוק ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום לכולם! לפני כמה זמן החלפתי לוח ל : ASUS P5qpl-am ו..אין לי אפשרות לעשות לו OC פשוט בלוח אין את האפשרות הזאת למה?? נ.ב יש תוכנה שבאה בדיסק קוראים לה turbo key כנראה שזה ה OC אבל כאשר אני מפעיל אותה הוא נותן לי את השגיאה הבאה: או.. http://www.siz.co.il/my.php?i=wzduoo4geu3y.jpg תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by טל קורקוס,

שאני לוחץ על הכונן קשיח בביוס Disable הוא מראה שהוא מחק אותו ושאני מעלה את המערכת הפעלה הוא קיים איך זה ? אבל במצב של BOOT לא רואים שהוא קיים אז איך במערכת ההפעלה כן ?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by MoMo-P,

מחשב HP Compact nc6220 בעיה מוזרה של המחשב, הוא עובד על ווינדוז XP POR וכשהוא מעלה חלונות אין בעיה מיוחדת.. היום אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוז אבל אחרי שעושים ריסטרט למחשב הוא נכבה בכל רגע, כשאני נכנס לביוס הוא נכבה, כשאני מפעיל את דיסק ההפעלה והוא מתחיל לאסוף נתונים הוא נכבה!! פעם אחת נכנסתי לביוס וחשבתי אולי שם הבעיה בהגדרות, אפסתי אותן אבל דבר לא השתנה.. יש מושג מה קורה פה ?? התחממות זאת לא הבעיה כי אם כן גם כשהחלונות בפעולה הוא היה נכבה..

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  19. שלום, לבן דוד שלי התקלקל הכרטיס מסך nvidia 8400 פסיבי הוא מציג רק רזולוציה ממש נמוכה ואיזה 16 צבעים או משהו כזה (ניסיתי אותו במחשב שלי גם- אותה הבעייה) אבל ניסיתי לשים לו את הכרטיס שלי - nvidia 9600gt וגם הוא לא פעל שמה בכלל, לא עלה המחשב. (אין פוסט, רק נדלקים המאווררים) (מיותר לציין שאצלי הוא פועל מעולה) יכול להיות שהלכו גם הלוח וגם הכרטיס מסך? או שהלוח סתם לא תומך בכרטיס שלי מאיזה שהיא סיבה? אם נלך לksp ונבקש מהם שיתקינו כרטיס מסך ואז הם יראו שהוא לא עובד, אז נהיה חייבים לשלם כי פתחו אותו או שיהיה אפשר להגיד שזה לא עובד ולא רוצים את זה? נ.ב על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 שקל? זה התקציב שאבא שלו נותן לא משנה אם רועש ואיזה יצאות יש, רק שיהיה כרטיס הכי חזק שאפשר להוציא ב…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by OrielB,

אהלן .. טוב אז נתחיל מזה שהצורב DVD שלי הוא : Optiarc DVD RW AD-5170A הוא בן שנה וחצי פלוס מינוס .. טוב אז עד לפני שבוע לא ניסיתי לצרוב שום דבר עם דיסק DVD .. עם דיסקים רגילים הצריבה הייתה סבבה לגמרי לפני שבוע צרבתי בפעם הראשונה עם דיסק DVD ואז הייתה שגיאה בנרו Burn process failed at 2x blabla טוב אז אמרו לי לנסות לעדכן Firmware .. הורדתי 1.14 וזה רשם לי Update failed ככה גם עם 1.13 .. מה שיש לי כרגע זה 1.11 , ניסיתי לעבוד עם כמה מדריכים ועדיין לא הצלחתי לעדכן FIRMWARE .. טוב נגיע לבעיה בעצם .. הצורב לא מצליח לקרוא ולצרוב דיסקים של DVD , לעומת זאת דיסקים רגילים כן עכשיו עוד בעיה שממש מעצבנת אותי .. יש לי דיסק מקורי של XP שעד עכשיו תמיד עבדתי איתו ושלשום החלטתי לעבור ל …

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  21. כשאני מדליק את המחשב, אז במסכים שמופיעים לפני עליית הווינדוס, נתקלתי בשתי הודעות משונות שברצוני להבין את פשרן: 1: amd data change... update new data to DMI! מה זה אומר ומה עלי לעשות? 2: memory information: 1333mhz changed mode הזכרונות שלי הם: Patriot Viper II Sector 5 4GB DDR3 1333 (PC3 10666) PVV34G1333LL http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820220431 הם אמורים לעבוד ב1.65V ונכנסתי לביוס וראיתי שם שהמתח הוא 1.7 אז מה ההודעה בנוגע לזכרונות אומרת, איך לבדוק את זה ומה לעשות? מדובר במחשב חדש שהורכב בחנות ועבר שם בדיקות וההודעות הללו מההפעלה הראשונה. תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by Mr.positive,

שלום , היום עבד לי המחשב רגיל ואז הוא עשה ריסט ופשוט מאז לא מפסיק . הוא עושה ריסט כל 10 שניות ולא מעלה אפילו את הביוס ( מסך שחור) ניתקתי לפי הסדר את כל החלקים וזה לא עזר אז ניתקתי את המעבד והוא הפסיק לעשות ריסטים למרות שהוא לא עלה כי אין מעבד . השאלה הא אם הבעיה במעבד ? בלוח אם או בספק ? ומה עושים *יש לציין שבפנים הכל עובד מצויין

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  23. המסך הבא עולה לי לבערך 30 שניות ואז שוב ריסט ושוב ושוב. מממש מוזר ותודה לעוזרים הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שאני צריך לעדכן את הביוס, הלוח אם שלי של giga byte דגם GA 965P DS3 אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעדכן ביוס אפילו שאני לא יכול להיכנס ללוח בקרה שם ממש כלום. וגם אין לי floppy תודה שוב.

24. Started by arkadur,

אחד המחשבים של חבר טוב שלי עושה לו צרות, חשבתי להתייעץ איתכם בעניין, ברגע שהוא מפעיל משהו שמעמיס על המעבד (סרט, משחק וכו'), המחשב מרסט, בעת ההפעלה מחדש - הוא נותן את המסך של "הכנס דיסק בוט ולחץ אנטר". בעת כיבוי מסודר של המחשב והפעלתו מחדש - זה לא קורה טמפ' המעבד נבדקה ונמצאה תקינה, אין חימום יתר, הגוף יושב טוב על המעבד. כמו כן, הHDD נראה תקין מבדיקה של קריאה וכתיבה. הצעות נוספות?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by Erez123123,

היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז

• 5 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.