תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעיה בהתקנת windows xp pro sp3 פירמטטי אותו בעבר כמה פעמים אך עכשו אני לא מצליח שאני מפרמט הוא מגיע למסך ההתקנה הכחול ואחרי כמה אחוז הוא מכבה את המחשב, בהתחלה חשבתי זה הדיסק אז החלפתי דיסק יש לי 2 דיסקים שונים שעובדים, בשתיהם הוא נכבה לי בהתקנה. לקחתי windows 7 התקנתי אותו והוא הצליח ללא שום בעיה. אני רוצה להחליף ל xp ואני לא יודע מה הבעיה הוא פשוט מכבה את עצמו בהתקנה..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הדלקתי את המחשב, ולאחר שעלה הווינדוס (XP) הופיע לי מסך כחול הנ"ל: 0x000000ED חיפשתי בגוגל ומצאתי כל מיני פתרונות לבעיה, אך לא ממש הבנתי מה לעשות עם הפתרונות הללו. הפנו אותי לפורומיכם בתקווה שיהיה כאן מישהו שיאכל לעזור לי. תודה לעוזרים מראש. מצורף לנושא תמונה, ככה שיקל לעוזרים באיזה בעיה מדובר. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב בן 4 שנים בערך (המפרט בצד ימין), לא עשיתי שום שינויים בחומרה והוא הפסיק לעלות. כשאני מפעיל אותו, לא רואים כלום על המסך, ונשמעים צפצופים - אחד ארוך ואז 3 קצרים. בפעמים הקודמות שזה קרה הבעיה נפתרה כשהוצאתי והחזרתי את הסטיקים של הRAM אבל עכשיו זה לא עוזר. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים.. מקווה שתוכלו לעזור קצת פרטים לפני שמתחילים: מערכת הפעלה: Windows 7 64 bit כרטיס מסך: ATI RADEON HD 4350 מסך ראשי: של CHIMEI דגם CMV 938D כאשר בהגדרות בכרטיס רשום לי CMC 19AW. המסך מחובר בחיבור DVI. מסך שני: LCD של PANASONIC דגם TH-L32X20M מחובר למחשב בחיבור HDMI. כשאני מבצע שיכפול של השולחן עבודה לשני המסכים מה שנקרא : Duplicate desktop on 1 and 2 אני רואה בשני המסכים. אך כשאני מנסה לבצע הרחבה כלומר לראות את השולחן עבודה מתפרש לשני חלקים אני לא מצליח מה שנקרא Extend Desktop. מה שקורה שאני תמיד ראוה במסך הראשי ולא בLCD . ניסיתי בכמה רזולציות ולא מסתדר לי. וניסיתי גם לעשות את הLCD מסך ראשי וגם לא רואים כלום... פשוט מסך שחור מקווה שתוכלו לעזור לי. אופק
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מה צריך להגדיר בfirst boot device כדי שזה יעשה לי BOOT מהצורב החיצוני שלי שמתחבר עם USB? והאם אני צריך לעשות עוד משהו בנוסף לזה כדי שזה יעשה לי מזה BOOT? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שעות של חיפושים וכו' יש לי בעיה בחיבור בלוטוס יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660 וכבר שבוע שהבלוטוס לא עובד התוכנה של טושיבה מזהה את ההתקן שאני רוצה לחבר אבל כותבת DETECTION OF SERVICE FAILED עידכנתי את הדרייברים החדשים בצורה מחמירה הפעלתי כל מיני שירותים בתיבת השירותים ועוד עשרות פתרונות שהיו כתובים ברחבי האינטרנט רגע לפני התיאשות פניתי לכאן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אי אפשר ככה יותר המחשב אצלי רק חצי שנה הוא חדש ואיזה חודשים כשרק קניתי אותו בחיים לא היה עושה רעש הוא רועש 24/7 לא משנה עם אני במשחק או ב פיירפוקס אפילו כשאני לא נוגע במחשב הוא רועש כל כך חזק אני לא יודע מאיפה זה מגיע אני גם לא יכול לפתוח תמארז כי זה KSP ועם אני יפתח לא תהיה לי אחריות עליו אחרי זה GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box thermaltake wingrs 100 זה מארז בקיצור מה הבעיה? אחד המאוורים פה מרעשים בצורה מוגזמת... אנלא יכול לישון חברה D : באמת שזה עד כדי כך מפריע
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלוםםםםםםםם יש לי תקלה שמאוד מאוד מציקה לי יש לי את המפרט הבא מעבד I5 2500K (על מצב סטוק 3.3 GHZ) לוח אם P67A-UD4-B3 זכרונות קינגסטון 1600MHz שני סטיקים של 2 גיגה כל אחד זוג כרטיסי מסך HD6950 הזכרונות מותאמים בביוס על XMP כברירת מחדל (שזה אומר בעצם מתח של 1.65 ותדר של 1600MHZ לפי מה שהבנתי..) ברגע שאני פותח איזשהו משחק ולפעמים אפילו במצב מנוחה אני סובל מקריסות קשות (לא סתם מסכים כחולים.. זה מלווה גם בשיבוש מלא של המסך חוסר סנכרון במערך CROSSFIRE ומה שמביא לקריסה של דריבר ATI ולמסך כחול..) אם אני מכוון באופן ידני את המתח לזכרונות ומוריד אותם לתדר של 1333MHZ אין לי אפילו הפרעה אחת קטנה.... הזכורונות עוברים MEMTEST בלי שגיאה אחת!!!! אין לי הסבר הגיוני לקריסות המטרידות האלו …
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי את נפלאות ניקוי המחשב באוויר דחוס. קניתי ספריי ומאוד התרשמתי מהיעילות שלו. אני מתכוון לקנות עוד בקבוקי ספריי כאלה, אבל חשבתי שאולי כבר כדאי לקנות קומפרסור כדי לחסוך הוצאות נוספות בעניין בעתיד. בקבוק מספיק לי לחודשיים ומחירו 39 ש"ח ללחץ גבוה (לא לחץ רגיל). מה כדאי לעשות? האם יש קומפרסור מסוים שתמליצו עליו מבחינת התאמה לשקע חשמל ביתי (לא רכב) ואביזרים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל, יש לי מחשב בן 3, מפרט סביר ובכל מקרה לא נעשה בו שימוש מאמץ, שבשבועות האחרונים החל להכבות באופן ספונטני, וכרגע זה הגיע למצב שהוא מכבה את עצמו שתי שניות לאחר ההדלקה. פתחתי, ניקיתי מאבק - ועדיין. ניתקתי את ההרדיסק / סי די - ועדיין. הוא לא משחרר צפצופים כך שאיני יכול לאבחן את מקור הבעיה ולכן אני פונה אליכם לרעיונות. בתודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום nvidia gtx550, חיברתי אותו למחשב (כולל חשמל), וחיברתי אליו את המסך. כשאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק (למרות שהוא חש שיש signal). אני בטוח שחיברתי את הכרטיס בצורה הנכונה, וכן ספק הכוח אמור לעמוד בדרישות החשמל. כמו כן, כשחיברתי את הכרטיס במחשב של אחי - הכול עבד. הדברים שניסיתי - לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה, חיבור מספק הכוח מהמחשב של אח שלי, הפעלה עם כרטיס זיכרון אחד, רציתי לעדכן את הקושחה של הלוח אם אך לא מצאתי קושחה מתאימה (blood iron p35-t2l) למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע לידיי ג'ויסטיק עם חיבור לא מוכר. מסתבר,שזה בא מפלטפורמה של sinclair zx spectrum 48k [table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]אפשר לעשות עם זה משהו? הכוונה שיהיה אפשר לחברו ל-PC רגיל,דרך COM או USB.. שמא אפשר להשיג את הענתיקה הזאת של המחשב ההוא? אגב,הג'ויסטיק.. http://www.clive.nl/joysticks/joystick-cheetah-125 אודה על תגובות לעניין ))
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מחפש לדעת את המצב האידיאלי להתקנת מאווררים מה מוציא ומה מכניס אוויר כדי שהמחשב יהיה הכי פחות חם תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפני 4 חודשים קניתי מחשב: i5 2400 6950 4 grm hd 1tb (בנו לי את המפרט פה בפורום) יש לי 770 גיג'גה פנויים והיום קרס לי משחק (Splinter cell double agent) מי שמכיר תמשחק יודע שזה משחק ישן ואמרו להיות עוגיות למחשב הזה. קרס לי וכתב לי Virtual Memory is low, delete files from hd. משהו בסגנון, עכשיו זה לא הגיוני המחשב שלי לא מפוצץ מבחינת תוכנות או משחקים. 1. איפה אני בודק כמה VIrtual memory יש לי? 2. מופיעים לי בחלק מהמקומות במשחק הנ"ל כלמני צבעים לדוגמא יש אי חתיכת קיר שבורה ועל החלק הקטן של הקיר יש צבעים ירוק ואדום בחלק כזה, זה לא נראה כמו חלק מהמשחק אבל זה גם לא מפריע גם. האם זה קשור לאותה בעיה?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ראשית אני רוצה לפרגן לכל מי שתומך ועוזר באתר פה! עבודה מדהימה! פרטים קצת לפניי: מארז - Aurora 570 מעבד - Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz קולר - Zalman 7500 (אם אני לא טועה) לוח אם - Asus Striker II Formula כרטיס מסך - X2 GeForce 9600gt הלוח ידוע בבעיות חימום בעיקר באזור ה - NB, לאחר עבודה מרובה הצלחתי "לייצב" את הטמפרטורות אבל עדיין אני לא יודע אם זה מספיק. תמונה מHWMonitor: http://imageshack.us/f/847/tempyf.jpg/ אלה הטמפרטורות הממוצעות, השאלה אם יש צורך בקירור נוסף או שאפשר "לסחוב" ככה? תודה מראש לעוזרים! ושבוע טוב!
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הבעיה הזו כבר שנה ויותר. כשנוגעים בחלקים מתכתיים שונים במחשב (H.D, כ. מסך, קירור מעבד, שלדה וכו') מרגישים זרם חשמלי חלש ולעיתים אף יותר חזר שממש גורם לרפלקס רתיעה. הבעיה קיימת עוד במחשב ישן ששיניתי לו את המארז די הרבה, חשבץי שזו הסיבה. עכשיו יש לי מחשב עם מארז חדש, כשספק הכח - enermax 525W פרו 82+ - הוא הרכיב היחיד שנשאר (גם H.D אך אני לא מאמין שהוא הבעיה) שכשאני נוגע בספק עצמו, במעטפת החיצונית שלו - החלק שנמצא בתוך המארז, היא לא מוליכה. המחשב מבודד מהרצפה לגמרי וכבל החשמל תקני ומחובר לתקע עם הארקה. רעיונות למה זה קורה? תודה
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב והוא מגיע לשלב של טעינת הוינדוס, אחרי שהוא מסיים לטעון את הוינדוס מופיע המסך הכחול הידוע, יש בו איזה שהיא ספירה עד 100 שאחריה המחשב מאתחל את עצמו ואז מופיע מסך שחור שבו אני בוחר ב start windows normally והפעם הוינדוס עולה בסדר והכל עובד. וככה זה קורה כל פעם חוץ מכשאני לוחץ על הפעלה מחדש(בתפריט התחל) ואז הוינדוס עולה בסדר. מה הבעיה ואיך לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתבתי המחשב מראה סימני גסיסה. כנראה שתוך כמה שעות\יום\יומיים הוא כבר לא ידלק. האם יש דרך שבה אוכל לשמור את השמירות של המחשב GTA IV לדוגמא כך שאחרי שהמחשב יאותחל אני אתקין את המשחק והוא יהיה באותו מצב לפני הפרמוט מבחינת ההתקדמות במשחק? אשמח לתשובה מהירה לפני שהמחשב הולך לעולמו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפי מפרט שהביאו לי פה לפני כמה חודשים ואני מרגיש שלא הוא ממש את עצמו מפרט: מעבד : amd 1075t x6 שתי כרטיסים readon 6850 crossfirex enable crossfire מופעל זכרון : 4GB לוח: 890GPA-UD3H יש לדוד שלי מחשב יותר חלש core 2 due 7000 ומשהו וכרטיס אחד 4500 משהו כזה ושאני נכנס למשחק נגיד MAFIA 2 עובד חלק אבל פה ומשם פתרום יש ירידה של FPS לכמה שניות ולדוד שלי אין ויש לו מחשב יותר חלש איך אני מסביר את זה?! תוצאת 3DMARK 11 FULL EXPRINCE http://3dmark.com/3dm11/1635210;jsessionid=1dzzfqd44y5ku?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1635210%3Fkey%3Djd7LNnsf0sb3MckWTJQKvBU56Arqtb
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי מע' הפעלה חלונות 7 עם 64 סיביות. יש לי נתב של חברת אסוס דגם rt-n56u. יש לי כונן חיצוני בנפח 2TB של western digital. כשאני מחבר את הכונן החיצוני לנתב דרך חיבור ה-USB אני לא רואה קבצים ששמותיהם בעברית, וכן ספריות בעלות שם עברי נראות ריקות וללא שם. ניסיתי להחליף שפה בנתב לסינית standard וגם traditional, ללא שיפור או שינוי במצב. ד"א, אם אני מחבר את הכונן ישירות למחשב דרך ה-USB הכל תקין. מה עלי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מה העייינים :] אז ככה. יש לי מחשב בן בערך 3, קיבלתי אותו עם כרטיס טלוויזיה, והבעיה היא שאף פעם לא הצלחתי להפעיל אותו, גם לא לטלוויזיה עצמה עם כבל אנטנה, אלא גם לחיבר אליו DVD וכאלה. הבעיה היא שנראה שהמחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס. בהתחלה חשבתי שזה בגלל הXP, אבל גם אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 הכרטיס לא זוהה. גם אם אני מתקין את התוכנה והדרייבר שהגיעה עם המחשב, כשאני מנסה להיכנס אליה היא אומרת לי שלא נמצאת החומרה הנדרשת להפעלת התוכנה, והיא נסגרת. (התוכנה היא Hedy TV). זאת אומרת, המחשב מתעלם פשוט מהכרטיס. עכשיו מה שמוזר, כשהתעסקתי עם הכרטיס היום, הוא שחיברתי וניתקתי את הכרטיס, כן הרמקולים שלי השמיעו איזה קול שנגעתי בכרטיס, זאת אומרת, לדעתי, שיש השלכה של הכרטיס על הסאונד. אגב, …
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ובזמן האחרון אני שם לב שהמעבד והכ"מ מתחממים מאוד. בדקתי באמצעות כמה תוכנות וראיתי שהטמפ במעבד מגיעה ל68 והטמפ' בכ"מ מגיעה ל78 בעומס(משחקים). בכ"מ, המאוור היה על אוטומט ברגע ששמתי אותו על 45% קבוע הוא בקושי עובר את ה60 מעלות בעומס. דיברתי עם KSP(משם קניתי את המחשב) ואמרו שזה בגבולות הסביר ושכנראה אין בעיה ושאולי כדאי לשים מאוור חזק יותר למעבד. המלצות? תודה מראש. הנה המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE …
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וכל מה שאני מוריד נתקע אחרי שהוא מסיים (Download interrupted). 1.5M/1.5M - interrupted ניסיתי הכל: Firefox, Chrome, IE8 אין מצב שיש וירוס (כי המחשב חדש) אבל בכל זאת סרקתי עם 3 אנטיוירוסים שונים. התקנתי ווינדוס עוד פעמיים. כיביתי את המודם (והדלקתי שוב כמובן). המערכת: Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Windows 7 x64 Antivirus: Norton Internet Security (זה בא עם הדיסק של הלוח אם). מה עושים? אני משתגע!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך את עזרתכם לפתרון לתקלה הבא: המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בהתחלה - מידי פעם הוא קרס והיה מסך כחול, ומאז הפעם האחרונה שזה קרה, הוא מסרב לעלות - הוא עולה ל 5 שניות, מפסיק לעבוד ועושה ריסט, ככה נמצא בלופ שאינו נגמר. כמובן שעצרתי את זה מהר ולא נתתי לו להמשיך לנסות, אבל מה שניסיתי לעשות זה לנתק את הכרטיס מסך, זיכרונות והדיסק הקשיח והבעיה לא הפסיקה. כנראה שהבעיה היא או בספק או בלוח אם. (זה לא בעיית התחממות..) המפרט שלי הוא משנת 2007: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe זיכרון OCZ DDR2 2048MB(1024MBx2) 800MHZ CL4 צורב ASUS DRW-1814BLTx18 DVD מארז GIGABYTE Poseidon כו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Samsung2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI את הארד דיסק הזה.. יש לי ווינדוס 7 אם זה משנה תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-