תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב וכבר החלטתי לגבי החלקים והחנות והכול. אבל כאשר הגעתי כבר לרכוש אמרו לי בחנות שיש תקלה ידועה של Intel עם חיבורי ה SATA משהו... ראו לינק : http://newsroom.intel.com/community/intel_newsroom/blog/2011/01/31/intel-identifies-chipset-design-error-implementing-solution מישהו יודע האם זה כבר נפתר או שאולי כדאי לחכות? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי כבר עובד גרוע המון זמן.. לפי מהפרט שלי הוא אמור לעבוד הרבה יותר טוב אבל לא יודע למה הכל עובד לי חרא.. שידגרתי כמה חלקים ואמרתי אחרי אני אקנה את כולם אז אני אפרמט.. אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לפרמט.. אני משער (מקווה לפחות) שאחרי הפירמוט המחשב באמת ירוץ יותר טוב.. בכל מקרה יש לי מלא בעיות עם הנגן פלאש בדפדפנים ועוד מלא אבל הבעיה של הפירמוט היא כזאת: אני מכניס את הדיסק של הווינדוס שהוא צרוב טוב כי הוא עולה לי יפה שהמחשב פועל וכבר פירמטתי איתו בעבר.. מכניס ועושה ריסט למחשב.. במסך ההתחלתי אני לוחץ על F2 ואז נפתח לי חלון כזה בחלון אני לוחץ Run driver from dc-rom משו כזה ובדרך כלל אחרי זה, זה עושה לי את הקטע של ללחוץ על איזה שהוא מקש ואז Loading Files ואז …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להתקין את הבקר הנ"ל ופשוט ללא כל הצלחה , הורדתי דרייברים מהאתר והוא לא מעדכן לי אותם בטענה שהדרייבר הוא לא SIGNED ולכן לא ניתן לעדכן, כל זה קורה בזמן התקנה של חלונות, מערכת הקבצים היא 64 ביט . אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי , ז הממש מתסכל כל העניין הזה . [br]פורסם בתאריך: 16.03.2011 בשעה 20:09:23 הנה תמונה של ה כרטיס תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאבא שלי יש מחשב בן שנתיים שלוש שעבר פירמוט לאחרונה ומאז התחילו מסכים כחולים. אני חושד בדרייברים אך אני צריך את עזרתכם בפיענוח הנתונים לאתר בדיוק את מקור הבעיה. הוא אומר שהמחשב נופל בעיקר אחרי צפיה באיזה סרטון באינטרנט. תודה, אהד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב לפעמים כשאני מדליק אותו המחשב עובר את השלב הראשון של הביוס ואח"כ מופיע לי מסך שחור עם פס לבן קטן מהבהב בצד שמאל של המסך למעלה וככה הוא נישאר להבהב לו עד שאני עושה ריסטרט למחשב, לפעמים כשאני עושה ריסטרט זה גם לא עוזר ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה עד שאני מכבה את המחשב מחכה שתי דקות ואז הוא עולה רגיל, בדקתי את הזיכרון של המחשב והחלפתי גם זיכרונות אחרים החלפתי את הלוח אם שלי במסגרת אחריות ניסיתי לעבוד תקופה עם מעבד אחר וניסיתי גם להדליק את המחשב בלי ארדיסק וDVD ועדיין הבעיה נישארה אני כבר מאוד מיואש מאוד מה עוד יכולה להיות הבעיה הזאת?? המפרט שלי הוא: מעבד Q6600 לוח אם: GA-EG43M-S2H : זיכרון: קינגסטון DDR2 800 ארדיסק: SAMSUNG HD103UJ ספק כוח: H…
-
- 35 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב....הוא לא עולה...אפילו לא מגיע לחלון הביוס.אני מפעיל את המחשב המאבררים מופעלים...ויש צפצוף ארוך אחד וזהו.ניסיתי כבר להוציא זכרונות,כרטיס מסך,איפוס ביוס ע''י הוצאת סוללה..שום דבר לא עזר...הלוח אם שלי הוא של DFI סוקט AM2. תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI HD 4850 (המפרט השלם בצד). היום שמתי לב לבעיה שבזמן משחק ב-Sims 3, כשאני מזיזה את המסך במשחק, התזוזה אינה חלקה, רואים מעין פסים/גלים. עדיין לא ניסיתי לראות אם הבעיה קיימת במשחקים אחרים. צירפתי סרטון וידאו שצילמתי בניסיון להמחיש את התופעה: אני מקווה שאפשר לראות את התופעה בסרטון. האם מישהו מכיר את התופעה הזו? כרגע הדרייבר העדכני מהאתר של AMD מותקן. אודה למי שיוכל לעזור לי לגלות מהיכן נובעת הבעיה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 38 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
לילה טוב, יש לי ספק של EZCOOL 500W, שלא מתפקד כמו שצריך. מה זה אומר? המחשב אמנם נדלק, אבל נכבה כל פרק זמן לא מוגדר. יכול להיות שניה אחרי שנדלק ויכול להיות 5 דקות אחרי שנדלק (לא יותר מזה). בנוסף יש רעשי מתח, מעין זרמים כאלה בחיבור של הכבל מתח. החלפתי לכבל חדש, אפילו שניים ולא עזר, החלפתי שקע בקיר וגם אותו דבר. החלפתי לספק של מחשב אחר- ועובד פיקס. הספק עדיין באחריות, אבל לצערי השגעון שלי לנקיון של המחשב גרם לי לפתוח אותו (את הספק) ולנקות את האבק שהצטבר בו, ככה שהמדבקות אחריות נקרעו וברור שאייבורי לא יסכימו לממש את האחריות עליו. לפי דעתי, זה איזה חרטה קטנה שצריך לסדר בספק כי הוא כן עובד, אבל משהו מפריע לו. אם יש פה איזה מישהו נחמד שמבין קצת ויכול לתת השערה או לתת לי כיוון מ…
-
- 8 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
מחשב פנטיום 4 מעבד 2 גיגה הרץ 775 זכרון 2*512 מגה 533 H.D 160 גיגה מסך PXI -E 7200GS לוח ASUS P5VD2-MX SE הבעיה: המחשב כל הזמן נתקע, התחיל כל כמה שעות ולאחרונה כבר היגיע לכמה דקות כאשר העכבר נתקע ורק כיבוי מעולץ משחרר אותו. בדקתי התחממות-שום רכיב לא מתחמם והמאווררים כולם עובדים. בדקתי את הזכרונות-תקינים בדקתי דיסק קשיח-יצא תקין לוח נראה תקין חיצונית-אין קבלים מנופחים הוצאתי את כרטיס המסך וזה לא שינה כלום. החלפתי ספק גם לא ממש עזר. החלטתי לעלות את המחשב עם מינימום חלקים (ספק חדש,לוח אם,דיסק קשיח...) והמשכתי להתקין מחדש ווינדויס אחרי פירמוט. הבעיה של התקיעות עברה ועכשיו יש לי בעיה חדשה- המחשב בזמן העליה נתקע כמעט חמש דקות על מסך הפתיחה של הביוס-מוזר לא? השאלה שלי, האם מי…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב מדגם פנטיום ארבע, ומאז שניסיתי לחבר זכרונות חדשים - וויתרתי והחזרתי את הישנים - המחשב עולה, אבל לא נראה על המסך. הכוונה, שכשאני מחברת את המסך - ניסיתי מסכים שונים, הבעיה לא במסך - המסך שחור לגמרה, והנורה שלו, הירוקה, מהבהבת. ניסיתי ספק אחר, ואותו הדבר. לאחר מיכון ניסיתי לחבר לו כרטיס מסך - עד עכשיו הוא פעל על כרטיס מסך מובנה, ושוב, לא עובד. ניסיתי אחר כך ספק חדש וכרטיס מסך חדש, ולא עובד. אשמח לפתרונות כי זה נורא חשוב לי המחשב הזה. והחשד שלי - שהלך המעבד/הלוח אם. למרות שכשחיברתי את הכרטיס מסך החדש ללוח אם, הוא הגיב, המאוורר שלו הסתובב רק המסך לו הגיב לחיבור. בתודה, הילה.
-
- 40 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז בעזרת החבר'ה מהפורום כאן של המפרטים בניתי מחשב חדש וקניתי אותו לפני כ3 שבועות. בזמן הזה,בכל ה3 שבועות היו לי פעמיים מסך כחול,כאשר הפעם השנייה קרתה היום(הפעם הראשונה קרתה כמספר ימים לאחר שקניתי את המחשב החדש) והיום עקבתי אחרי המדריך בסטיקי איך לפתוח את הקבצי דאמפ ולראות במה בידיוק הבעיה. אז אחרי שפתחתי את הקובץ זה מה שאני מקבל: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+70740 ) יש למישהו מושג מה אני עושה ? אז המחשב שלי הוא כזה: intel i7 2600 3.4 Ghz Intel H67 16 Ghz HD Radeon 6950 2 giga
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום האם יש למישהו מושג איזה דרייברים צריך כדי לעלות DOS BOOT עם DVD כאשר בביוס האופציה של INTEL RAID נבחרה? תיאור הבעיה: 1) בביוס אני משנה את האופציה מ-IDE ל- INTEL RAID 2) כונן DVD SATA מחובר 3) מנסה לעלות DOS BOOT דרך ה-DVD 4) הכונן לא מזוהה ניסיתי כמה דרייברים של ה-DVD וערכתי את ה- AUTOEXEC וה- CONFIG אבל ללא הצלחה למישהו יש פיתרון מה שכן עבד זה הHIREN CD הוא כן מצליח לעלות אבל לא הצלחתי לפענח מה הם עשו שם תודה
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה שקרה זה שהכנסתי את האוזניות שלי לכניסה הקדמית שנמצאת במארז , וחצי של היציאה של האוזניות שנכנסת למחשב נשברה ,ומה שבעצם קרה זה שחצי נשאר בתוך הכניסה הקדמית שבמארז. ואני לא יכול להוציא אותה כי זה בפנים. מה עליי לעשות?
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום! רכשתי בהלמצת אנשי הפורום את הכרטיס מסך הזה: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9288 יש לי לוח אם MSI RC410M-L וספק 250W ג'נרי חיברתי את הכרטיס מסך ללוח ואת הכבל מהמסך לכרטיס, אך המחשב אינו מזהה אותו. יש לציין כי יש לי כרטיס מסך מובנה Radeon Xpress200 לא יודע מה לעשות.... יש לכם הצעות??? תודה רבה!!!!
-
- 46 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
נייד של בת משפחה Compaq Presario V6000 בן 3 שנים וקצת. לפני שנה מת כרטיב WIFI ובחודש אחרון עושה בוט פעם בעשרים נסיונות. בדיקה מעלה שזה עוד לימון מבית HP שאמנם האריכו אחריות לשנתיים באר"הב אבל זה מאוחר מדי לממשה. (הנייד נקנה באר"הב.) ההסבר הוא הלחמות קרות על לוח האם ובעיקר בציפ של נוידיה. חפשרתי וחפרתי ומצאתי הצעה באינטרנט לאפות את לוח האם בתנור אפיה. http://www.laptoprepair101.com/laptop/2010/04/06/fixing-compaq-presario-v6000-motherboard-no-video-issue מה ישל לי כבר להפסיד ? אז אפיתי את לוח האם בתנור האפיה שלי ב 200 מעלות במשך 7 וחצי דקות. לא היה ריח של עוגה, אבל היה ריח של פלסטיק שרוף. הוצאתי הלוח נתתי לו להתקרר, (לא ציפיתי בשוקולד או סוכר) אבל חברתי אותו ללא המארז זמ…
-
- 31 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
קיבלתי מסך כחול באמצע הורדה של משהו קטן 4MB בערך: ניתוח הMinidump: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini031311-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.101209-1647 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בן דוד שלי פירק לי את המחשב לגמרי חיברתי הכל מחדש אך הלוח אם לא נדלק (יש לו נורה בצבע ירוק כן?) אך לא נדלק כלום קניתי את הלוח לפני שנה - עכשיו אני רוצה לממש אחריות הלוח הוא GIGABYTE EP43 UD3L הלכתי לחנות שבו קניתי את המוצר והמוכר אמר לי להביא את הקופסה של הלוח אם (הלוח אם כבר אצלו אגב הוא בדק שזה לא משהו אחר שגורם לבעיות במחשב) עכשיו כמה שאלות: 1.לא צריך להביא קבלה מתי קניתי את הלוח? כי אין לי וזה בעיה למרות שהמוכר לא אמר לי כלום על זה 2.יש לי את כל הדפים הקופסה והכל של הלוח..הם יכולים לראות מתי נקנה הלוח עצמו? 3.במידה והלוח נשרף יחליפו לי אותו? או שהאחריות לא תקפה על שריפה 4.תוך כמה ימים יגיע הלוח החדש במידה ויחליפו? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן יש לי הרד דיסק נייד של wd 250g וכנראה שהוא התקלקל או משהו.. שאני מחבר אותו המחשב לא מזהה אותו ואני שומע מן ציקצוקים כאלה מהמכשיר.. כנראה שעבר זמנו.. הבעיה שיש לי הרבה מידע בתוך הדבר הזה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור ולהגיד לי איך אני מוציא מהזיכרון את כל המידע תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני בחיבור usb3 לפני שבוע, כאשר אני מחבר אותו ליציאת usb2 הוא עובד בלי בעיה ולא משמיע נקישות וגם כאשר אני מחבר אותו ליציאת usb3 המובנת בלוח האם במחשב הנייח שלי הוא עובד בלי בעיה ולא משמיע נקישות, אבל כאשר אני מחבר אותו ליציאת usb3 שנמצאת ככרטיס הרחבה במחשב נייד, הוא(הדיסק קשיח) מתחיל להשמיע נקישות והמחשב לא מזהה אותו, יש לציין שכאשר אני מחבר התקנים בחיבור usb2 לאותו חיבור(הכרטיס הרחבה לusb3 במחשב נייד) הם עובדים בלי בעיות, הכרטיס הרחבה הוא של l/antec ugt uc312cb 2-port superspeed usb3 Expresscard/34 למה הוא משמיע את הרעש הזה ואיך אפשר לסדר את זה??
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בעקרון המחשב עובד בסדר, אבל שמתי לב שהוא מאוד חם ב- everest וב- speedfan. הנה שתי התמונות והאם זה תקין או שצריך למרוח משחה חדשה למעבד, ואולי לנקות אבק? (מאווררים וכו). [attachment deleted by admin]
-
- 40 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
היי,הדלקתי את המחשב ולא הייתה תגובה על המסך. אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך יותר חזק מתמיד. הכרטיס מסך לא היה ב-O.C מישהו יודע למה המחשב לא עולה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שזה הלוח ולא הכרטיס מסך. כי מאז שזה התחיל לקרות, הבקרי USB לא עובדים בזמן הPOST(מה שמקשה לעלות SAFEMODE). אני אעלה תמונות עוד כמה דקות, פשוט אני מפחד שזה יחזור על עצמו. סה"כ זה קרה פעמיים מאז אתמול. הWINDOWS אתמול התקין 2 עדכונים רציניים אני חושב. זה קרה מאז.(לא מאמין שזה קשור לWIN אבל רק בשביל הפרוטוקול). המפרט בצד. מזל שכבר הזמנתי מעבד, לוח וזיכרונות חדשים שבוע שעבר. הצילומים ייתעכבו קצת. בינתיים צילמתי טמפרטורות:
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי את הכרטיס HD5450... חיברתי אותו ללוח שלי בPCI-E... אחרי ההדלקה, הוא לא מציג את המחשב, לא מדליק את המסך, אם אני מנתק ממנו את הכבלים ומחזיר דווקא לONBOARD זה מראה.. המחשב בסדר, הספק שלי בסדר, עשיתי גם עדכון לביוס... אני עדיין לא מצליח להבין מה הסיבה.. הנה המפרט: Intel E4300 לוח: MSI 946GZM-L ראם: 2GB 667MHZ ספק: 12CM FAN350W Real EZ Cool תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
שלום. לאחרונה דיברנו כאן בפורום על תקלה שהייתה לי במחשב - שבה המחשב היה נכבה לאחר הדלקתו, ואז נדלק שוב מעצמו, ושוב נכבה, וכן הלאה. אפשרות אחת הייתה שאולי ישנו איזה קצר באזור המעבד, ואכן קרוב לוודאי שהתקנה לקויה של ה Xigmatek Aegir גרמה לבעיה. כי לאחר התקנה מחדש, לא קרה המקרה שוב. אבל עכשיו תופעה חדשה הופיעה: לאחר שאני בוחר ב Hibernate, והמחשב מבצע את הכיבוי, הוא מחליט לעתים להידלק מעצמו! ממש כך! הדבר קרה כבר כמה פעמים, אבל לצערי - מכיוון שמטבע הדברים אני נוטה לעזוב לאחר שאני מכבה את המחשב - לא מספיק פעמים כדי לתת אבחנה מדוייקת של מתי זה בדיוק מתרחש. אני רק יכול להגיד שזה קרה היום ממש בעוד אני יושב ליד המחשב. הוא נכבה, ואז לאחר דקה, נדלק שוב. אני אפילו לא יודע לח…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-