תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,282 דיונים בפורום זה
-
יש לנו מחשב ישן בן 6 - עם 512 זיכרון DDR400 רכיב 1G חדש עולה 200 = לא נשקיע רכיב 1G במהירות 800DDR עולה 100..... אם נחבר רכיב קיים במהירות 400 עם רכיב חדש במהירות 800 האם זה יכול לעבוד ללא תקלות ? ( ברור לי שהמהירות תהיה 400(
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול קניתי מסך חדש 22' 1920X1080. נכנסתי למשחק מחשב בשם Pro Evolution Soccer 2011 והוא מראה אותו בגרפיקה מדהימה FULL HD. אבל כשאני מוסר לשחקן או מרים את הכדור המשחק ניהיה מטושטש ל5-3 שניות וחוזר לתצוגה הרגילה וככה זה תמיד כשאני עושה את אותה פעולה. ונוסף לכך לפעמים יש תקיעות שמתמשכות כמו 10 שניות . אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך אבל אני חושב שהכרטיס מתחמם ומתאמץ.. מה אפשר לעשות? למה זה ככה? ד"א זה המפרט Intel Core 2 due E8400 4GB RAM NVIDIA 9800GT 1gb מסך FUJICOM FJ-2200 FHD
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL WFP2007 וממנו יוצא חוט USB למחשב ככה שהכניסות USB במסך יעבדו . מחובר למסך המקלט של העכבר והמקלדת ומידי פעם זה פשוט לא מגיב...מוציאים ומכניסים את החוט USB חזרה למקומו והופ הכל שוב עובד..והחוט הוא די חדש ממה יכולה להיות הבעיה?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הספק הנוכחי Corsair VX500 יכול להחזיק את המפרט "במפרט שלי" Crossfire של HD4870 Q6600 @ OC 3Ghz (ללא שינוי המתח) בינתיים חיברתי את הכרטיס מסך השני וזה ניראה לי בסדר.. שיחקתי ב Crysis כמה שעות ולא היה משהו חריג.. ואיזה נזק יכול להיגרם לחלקים במידה והספק לא יצליח להחזיק ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ופורים שמח לכולם, לפני כיומיים הייתי צריך להוציא את הכונן DVD מהמחשב הנייח שלי ולהעביר אותו למחשב אחר שלא היה לו כונן באותה העת, בשביל להתקין Windows. לאחר שסיימתי להתקין את ה-Windows חשתי שאין צורך להחזיר את הכונן למחשב שלי היות ואין לי שימוש בדיסקים כלל. הדלקתי את המחשב, ולפתע שמתי לב לבעיה קריטית מאוד: המחשב נדלק לשניים-שלוש שניות, נכבה, נדלק לשניים-שלוש שניות... וחוזר חלילה (אוסיף שהמסך לא נדלק בפרק זמן זה). וכל זה רק בגלל שהוצאתי את הכונן DVD! האם מישהו מכם נתקל אי פעם בבעיה שכזאת? שמעתי שיכול להיות שזה קשור לספק כח, ושכדאי לבדוק את המחשב עם ספק כח אחר. מה אתם אומרים? תודה רבה ושוב פורים שמח לכולם!!!
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי דיסק חיצוני ''2.5 320GB חציו עובד עם windows וחציו השני עובד עם mac. הדיסק מזוהה ע"י המחשב אבל לא מציג אותו והוא מזוהה כ- 2TB מה ניתן לעשות מבלי לפרמט/למחוק? ??? ??? תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
LEXMARK E325DN במחשב אחד היא מחוברת בLPT מחשב שני USB עכשיו הבעיה שהיא מדפיסה רק מהLPT ואני צריך את הUSB יותר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באמצע עבודה המחשב פתאום כבה, כשניסיתי להדליק שוב המאווררים התחילו לעבוד ואז פתאום נכבה ניסיתי לנקות אבק והדלקתי שוב, הפעם המאווררים עובדים אבל המחשב בכלל לא מגיע לביוס ניסיתי להוציא זכרונות וכרטיס מסך אך עדיין המחשב לא עולה ולא משמיע שום צפצופים אני חושד שמדובר במעבד או הלוח אם, איך אוכל לזהות מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המסך מחשב שלי פתאום נהיה שחור אבל עדיין רואים משהו ניסיתי לעשות auto adjust וגם ניסיתי להעלות את הבהירות אבל עדיין לא הסתדר! מה לעשות? לקחת למעבדת אלקטרוניקה? אני עכשיו מחובר למסך טלויזיה. ואני משתמש בVGA למסך מחשב אם זה קשור. המסך נשרף?
-
- 5 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום, בני שכח להוציא את הפלאפון מהמכנסיים והפלאפון עבר כביסה. יש מצב שהוא יחזור לעבוד?עברו כבר 4 ימים מאז. שמנו אותו להתייבש בשמש. ואם לא, יש למישהו מושג מה צריך להחליף ומהי העלות?תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההגדרות: שומר מסך אחרי 10 דק' כיבוי צג לאחר 20 דקות בפועל: צג המחשב לא נכבה WINXP lcd samsung syncMaster 730B מה ניתן לעשות?
-
- 14 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן שהיה מצפצף כמו סירנה צליל עולה ויורד ואחרי כמה בדיקות שעשיתי הבנתי שהמעבד מגיע ל85 מעלות ואחר כך נכבה אחרי שהורדתי את המשחה הישנה, שמתי משחה טרמית(מזרק של 3ג') על המעבד ועל גוף קירור ועכשיו המעבד הפסיק לצפצף אלא רק לעיתים רחוקות ואני לא יודע עוד מה לעשות? יש למישהו רעיונות אחרים לפתור את הבעיה הזאת? תודה ופורים שמח!
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום רב, בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי. ניסיתי לחבר את המחשב בחדש גם ב-DVI וגם ב-VGA ביחד ולחוד כל אחד לשני המסכים שלי (samsung syncmaster 730B והשני samasung syncMaster 2333SW) כאשר אני מחבר למחשב החדש, שני המסכים מתנהגים כאילו מחוברים למחשב כבוי, כשאני מחבר רק עם DVI אז מופיע לי הריבוע שזז על המסך Check Signal cable. ולמטה Analog. שני המסכים עובדים יופי עם המחשב הישן שלי. המחשב מחובר לחשמל ושאני מדליק אותו המאווררים עובדים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, שיחקתי במשחק מחשב ופתאום המחשב פשוט נכבה. המחשב לא נדלק יותר, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, החלפתי כבל, החלפתי שקע ושום דבר לא עובד... אפילו ניסיתי להוציא ולהכניס את כרטיסי הראם אם זה קשור בדקתי את הסוויץ' שיהיה מכוון על 230V והסוויץ השחור של ההדלקה דלוק... שום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: Windows XP SP3 בעיה: לא מזהה כרטיס קול כרטיס קול: RealTek High Definition Audio לפני כמה שעות הורדתי את התוכנה Uniblue DriverScanner (תוכנה שמוצאת עדכונים לדרייברים ומורידה אותם) אחרי שזה מצא 3 דרייברים לא מעודכנים, כולל זה של הכרטיס קול, זה הוריד את 3 העדכונים והתקין אותם אבל בעדכון השלישי (של הכרטיס קול) התוכנה נתקעה באמצע ונאלצתי לעשות "סיים תהליך" דרך המנהל משימות, וזה כנראה מה שדפק את זה ועכשיו הרמקולים לא משמיעים כלום והמחשב עושה צפצופים כאלה מעצבנים במקום הצלילי מערכת הורדתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר cnet downloads והתקנתי, עשיתי ריסטרט, ועדיין הוינדוס לא מזהה כרטיס קול הנה תמונות מצב מעכשיו:
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ערב טוב. המחשב שאני מנסה להפעיל עבד היום בצורה מושלמת. ניתקתי את כל הרכיבים והעברתי את הכל (מסך, מחשב, מקלדת, עכבר, חוט את'רנט וחשמל) לעיר אחרת. חיברתי את הכל מחדש ושום דבר לא עובד. העכבר, המקלדת והמסך לא מגיבים. חיברתי את העכבר למחשב אחר. המחשב האחר איתר את העכבר והפעיל אותו. חיברתי את המסך למחשב אחר וגם הוא עבד. יש למישהו מושג מה עלול לגרום למחשב להפסיק להגיב ככה? תודה מראש. עריכה: הבעיה נפתרה!!! בעצתו של מישהו מפורום אחר, פתחנו את המחשב, ניתקנו את כרטיס המסך, נשפנו עליו קצת וזה עובד! כשזה נדלק הופיעה הודעת "overclocking failed". עשינו ריסט ל Bios settings והווינדוס עלה.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כבר כמה זמן, והפיתרון היחיד שמצאתי לה- הוא פשוט ריסטרט. לפעמים זה נפתר אחרי פעם אחת, לפעמים אחרי פעמיים... מה שקורה, זה שהמחשב מעלה את הוינדוס, אני מגיע לדסקטופ והכל, ואז אחרי חצי דקה לערך, העכבר והמקלדת נכבים, מה שלא נותן לי ברירה אלא לעשות ריסטרט. בזמן האחרון גם המסך נהיה שחור כשזה קורה. יש לציין, שאחרי ריסטרט, הבעיה נעלמת, שוב, יכולה לחזור, ואז עוד ריסטרט וזה נפתר. והמחשב מתפקד רגיל בלי שום בעיה. מפרט המחשב הבעייתי: CPU Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB עכבר G5, ומקלדת LOGITECH ELITE MEDIA KEYBOARD. המערכת הפ…
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני כשבועיים הייתה הפסקת חשמל ומאז קורה פעם או פעמיים בשבוע שמופיע לי מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט אני עושה בדיקה בOCCT ולא מראה לי שום בעייה המחשב נמצא ב-OC יציב כבר חודש שלם ואני לא חושב שיש קשר. יש מצב שנדפק לי הלוח בעקבות הפסקת החשמל? ספק חדש: FPS 550 מעבד: E2160 כרטיס: GTS450 לוח: MSI P45 NEO2 OC: 1.8@3.0
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום קיבלתי מחבר את הסורק מדגם bearpaw 1200cu של mustek. הורדתי את הדרייבר שלו לפי מה שהוצע לי בגוגל והתקנתי... לכאורה הכל נראה תקין. אבל הסורק לא עובד .. יש מישהו שמכיר את הסורק הזה?? ואם הוא יודע איך מתפעלים אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן שהיה במחסן ועכשיו הרכבתי אותו מחדש, הכל עובד טוב, כולל מאוורים וכבל USB שמזהה אותו. עכשיו הבעיה שלי היא שרק המסך לא פועל , (אני מחבר את הכבל ישירות לחיבור הלוח אם.) כשאני לא מכניס את הכבל, המסך מראה NO SINGLE DELECTED משהו כזה. וכשאני מחבר ללוח אם, זה מפסיק להראות את ההודעה, ושכאני מדליק את המחשב זה לא מראה שום סימן ונשאר שחור. סוג הלוח אם: M863G עזרה בבקשה :s05:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, משום מה לאחר בחירת הSYMBOLS בWINDBG לא ניתן לפענח את הקובץ, אשמח אם תוכלו לסייע. מדובר על W7 X86 נ.ב : בדיקת הדיסק הקשיח עברה ללא בעיות , גם MEMTEST. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי לוח P5VD1-X של ASUS והתקנתי לאחרונה WIN 7 נכנסתי לאתר של החברה על מנת להוריד דריוורים וגיליתי שאין ל WINDOWS 7 דריוורים בכלל ול WINDOWS VISTA גם אין את כל הדריוורים וגם איאפשר להתקין את מה שיש על WINDOWS 7 מה אפשר לעשות במצב כזה?
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב וכבר החלטתי לגבי החלקים והחנות והכול. אבל כאשר הגעתי כבר לרכוש אמרו לי בחנות שיש תקלה ידועה של Intel עם חיבורי ה SATA משהו... ראו לינק : http://newsroom.intel.com/community/intel_newsroom/blog/2011/01/31/intel-identifies-chipset-design-error-implementing-solution מישהו יודע האם זה כבר נפתר או שאולי כדאי לחכות? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי כבר עובד גרוע המון זמן.. לפי מהפרט שלי הוא אמור לעבוד הרבה יותר טוב אבל לא יודע למה הכל עובד לי חרא.. שידגרתי כמה חלקים ואמרתי אחרי אני אקנה את כולם אז אני אפרמט.. אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לפרמט.. אני משער (מקווה לפחות) שאחרי הפירמוט המחשב באמת ירוץ יותר טוב.. בכל מקרה יש לי מלא בעיות עם הנגן פלאש בדפדפנים ועוד מלא אבל הבעיה של הפירמוט היא כזאת: אני מכניס את הדיסק של הווינדוס שהוא צרוב טוב כי הוא עולה לי יפה שהמחשב פועל וכבר פירמטתי איתו בעבר.. מכניס ועושה ריסט למחשב.. במסך ההתחלתי אני לוחץ על F2 ואז נפתח לי חלון כזה בחלון אני לוחץ Run driver from dc-rom משו כזה ובדרך כלל אחרי זה, זה עושה לי את הקטע של ללחוץ על איזה שהוא מקש ואז Loading Files ואז …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-