עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Lol10k,

שלום. יש לי נייד של emachine מארה"ב. כמה זמן אחרי שקניתי אותו (יש לי אותו בערך שנתיים וחצי) הוא נכבה לי כל הזמן,במסגרת האחריות פניתי לחברה והם החליפו לי לוח אם. לאחר זמן די רב שהמחשב סחב,הוא התחיל להכבות שוב. כבר לא הייתה לי אחריות ומעבדת מחשבים כלשהיא החליפה לי את הHDD. כעת,הוא נכבה שוב אחרי כמה דקות-חצי שעה של שימוש. אני רוצה לציין שזה קורה גם בחיבור ישיר לחשמל וגם בשימוש הסוללה ז"ל. נ.ב שמתי לב שהאיורר המרכזי של המחשב נמצא בתחתית המארז,והרגלים לא גבוהות. אולי זאת הסיבה שהמחשב נכבה? כי על הריצפה הוא מחזיק מעמד ועל השולחן הוא נכבה. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by fucible,

כשאני מדליק את המחשב אז ה - svchost מתחיל לאבד שליטה. בהתחלה הוא רגוע, ואז כשהכל מסיים לעלות הוא מאבד את הצפון \: הוא מגיע ל- 95~99 תפיסה ב- CPU. זה ממש לא טוב וסרגל הכלים לא מתפקד עד שהוא לא נרגע. *הערה זהו svchost SYSTEM. *הערה נוספת. הורדתי את כל הדברים שלא נחוצים ב - msconfig. מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  3. שלום לכולם, אתמול עשיתי ריסטרט למחשב ופיתאום נעלם הסאונד, קניתי את המחשב לפני בערך חצי שנה, לוח של GIGABYTE MA57SLI מה שקורה זה שיש סאונד רק כשמחברים את הרמקולים ליציאה אחת (יש לי 6 יציאות לסאונד) וכשמגבירים את הווליום לממש גבוה שומעים חלש ויש רעשים כמו של סטאטיים ברקע. ניסיתי עם רמקולים אחרים, ניסיתי לשמוע מהחיבור הקידמי, ניסיתי פריקת חשמל כוללת למחשב, ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים מעודכנים וכלום לא עזר. האם יש עוד משהו שכדאי לנסות או שאנצל את האחריות שיש לי על הלוח, כי לפי דעתי זה לא קשור ליציאות עצמן אלא למקום אחר בלוח שכנראה נהרס מסיבה לא ברורה. תודה מראש ירון

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by davis5,

יש לי מחשב חדש שהוא די שקט המארז של TT SWING אבל יש לו זמזוםשהוא לא חזק של מן אדוות כאלה שמתחיל ומפסיק בדירות מסויימת ניסתי לעצור את המאווררים שיש לי אבל זה לא מהם הרעש בה בעיקר מאזור של המעבד והזיכרונות ממה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, פתחתי את הנושא בתצוגה וגרפיקה, אבל לא ממש קיבלתי תגובות, אז חשבתי שאולי כאן המקום הנכון. אני רוצה לחבר את הממיר הדיגטלי שלי (HOT) למחשב, כך שאני אוכל לראות גם במחשב את הכבלים. איך אני מחבר את הממיר כך שאוכל לראות גם בטלוויזיה וגם במסך מחשב יחד את הכבלים? איזה כבל צריך? יש לי כרטיס מסך ATI X1650Pro וכרטיס טלוויזיה MSI TV@aniwhere Master. את שאר המפרט אתם יכולים לראותף בצד ימין... תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by postup,

יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ומסך LCD תומך DVI. השאלה שלי היא האם אני חייב כבל DVI בכדי לנצל את האפשרות הזאת? או שאפשר גם לחבר לכבל VGA מתאם DVI? האם יש שוני או שזה אותו דבר? ושאלה נוספת:אני משתמש ברזולוציה 1024X768, בכמה הרץ אני צריך להשתמש? או בכמה מומלץ? האפשרויות שלי הם 60 70 72 ו-75 Hertz. (אשמח גם אם מישהו יוכל להסביר לי מה בכלל המשמעות של זה). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  7. לכל אלה שיש אתרים פורמים דואר אלקטרוני וכו... שאפשר להרשם בו ויש שם משתמש וסיסמה... עכשיו כל המנהלים של דברים הנ"ל אז הם יכולים לדעת את הסיסימה שלי לאתר\פורום.... שלהם? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  8. יש לי בעיה שהמחשב עולה רואים מסך ירוק עם קשקושים אני לא יכול לראות מה רשום במסך אני לא יכול להיכנס לביוס כי אני לא רואה כלום רק שהXP עולה רואים תמונה והכל תקין לאור זה לא יכול לפרמט את המחשב או לראות ביוס או להכנס אליו ( כלומר לראות באם נכנס איפה ולמה ) מה עושים ???? הוצאתי בטריה כיבתי אותו מהחשמל הורדתי דרברים ( הוספה הסרה ) התקנתי דרברים לא יכול לראות F8 או F12 או כל דבר אחר שהמחשב עולה מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. איך אני מתקין דרייברים למחשב נייד ibm thinkpad? איך עושים התקנה נכונה של כל הדרייברים שאמורים להיות למחשב? האם זה יכול לגרום לנזק למחשב אם לא מתקינים את הדרייברים? התקנתי windwos מדיסק וזוהי התקנה שלא כוללת דרייברים. למשל חסר החלק שמציג כמה בטרייה נשארה מלאה.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by RONWINER,

יש לי מעבד סלרון והמחשב עולה נוראה לאט השאלה שלי היא האם הבעיה זה שהמעבד סלרון בגלל זה הכל עולה לאט וז יחסית לאט או שאולי להוסיף זכרון RAM למחשב יפתור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by TheReaper,

קניתי עכשיו דיסק קשיח חדש (והוא היחיד שמחובר למחשב) אבל בביוס הוא מזוהה כרייד ובהתקנה של הווינדוס הוא אומר שהכונן לא קיים מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by shahar07,

יש לי צורב DVD SONY 530-A וכנראה שיש לי בעיה חומרתית איתו, הייתי רוצה לעדכן לו את הדרייבר, אני עובד עם ויסטה, ועדיין לא מצאתי דרייבר בשבילו

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  13. שלום כולם! קודם כל.. אחלה פורום, אני חדש פה... רק עכשיו גיליתי (לצערי) את האתר המדהים הזה!! בכל אופן, רכשתי מחשב חדש לפני כמה ימים בנעה מחשבים בחיפה... המליצו לי על כ. מסך של BFG 7600GT........ הדבר הזה מרעיש מאוד, המאוורר פשוט פועל בעוצמה מלאה כל הזמן! דיברתי עם החנות אמרו לי שאחרי שאני אתקין דרייברים זה יסתדר והוא יווסת את עצמו, אך זה לא קרה... האם זה באמת ניתן לוויסות? או שכדאי לי להחליף לאותו כרטיס של ג'יגה בייט.. שמעתי שהם שקטים כי יש להם קירור פסיבי משהו כזה... אשמח לעזרה וייעוץ! הרעש מגיע במאה אחוז מהכ. מסך, הוא עובד ללא הפסקה בפול מהירות, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של נבידיה! תודה כולם... שבת שלום

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  14. כאילו אני צריך לחבר גם את כבל מהספק? זה יוצא דפוק כזה =\ ועכשיו עוד שאלה.. נגיד חיברתי כונן של חבר שלי.. ואני רוצה להעביר משהו שנמצא בכונן שלי לכונן שלו.. איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מחשב די חדש אני מעוניין להחליף את הלוח והמעבד שלו בלוח חדש ומעבד חדיש יותר השאלה שלי האם אני אצטרך אחרי הפעולה הזאת לבצע פירמוט להרדיסק ולהתקין את הוינדוס מחדש? (ההרדיסק נשאר במקומו)

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  16. שלום. היו לי שני כרטיסי זיכרון של 256 MB במהירות 200 mhz. קניתי שני כרטיסים של 512 MB במהירות 400MHZ. כשחיברתי את כולם, windows זיהה 1.5 gb של זיכרון, אבל המערכת פעלה בצורה איטית ו- EVEREST זיהה רק שני שני הכרטיסים הקטנים ואחד של 512. כרגע אני עם שני הגדולים בלבד, אבל אני שואל: האם ישנה דרך לחבר גם את שני הישנים כל שאוכל להששתמש בכל הכרטיסים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  17. יש לי בעיה מוזרה, קניתי צורב DVD חדש של LITEON למחשב הישן שלי והחלפתי את הלוח אם באותו אחד את הדיסק הקשיח פירמטתי (במחשב אחר), וחיברתי את הכל מחדש. כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מזהה לי את כל החלקים בביוס, אבל כאשר אני נותן לו להמשיך להתקנת ווידוס שום דבר לא קורה אני לא מקבל שום הודעה ב-POST (כן הגדרתי את הצורב כראשי ב-BOOT) שמתי את הכונן ואת הצורב בכבל אחד וגם בשניים אבל שום דבר לא קורה כלום מסך שחור, אבל כאשר אני מנתק את הדיסק קשיח אני כן מקבל הודעה ב-POST שאומרת לי שאין מערכת הפעלה, ניסתי ההפך כלומר את הצורב ניתקתי ואת הכונן השארתי ושום דבר לא קורה. מה אני עושה? תנו לי רעיונות בבקשה[br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 01:01:18 מה אף אחד לא יכול לעזור לי בכלל

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  18. יש לי מחשב 3.0 MHZ עם 512M זכרון עובד עם מערכת הפעלה win xp. החלטתי להוסיף עוד 1G זכרון ל 512M שכבר מותקנים. אני נתקל בבעיה כאשר אני מתקין את שני הזכרונות במחשב, מערכת ההפעלה של windows מציגה את המסך הראשון (עם הבר שרץ לרוחב המסך עם הלוג של win xp) ולאחר מכן מקבל מסך ריק והמחשב נתקע. המחשה עובד תקין עם כל אחד מהזכרונות בנפרד. בדקתי את ה- bios והוא יודע לזהות שיש 1.5G זכרון. זקוק לעזרה בשדרוג. תודה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by avi112211,

יש לי מין רעש מוזר שמגיעה מאיזור המארז (אני חושב שזה מהכיוון של ה HDs), ואחרי כמה שניות אחרי הרעש המחשב ניתקע. זה חוזר על עצמו די הרבה. עזרה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  20. שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אני אתן צ'אנס יש לי סרט, שהורדתי ואני מעוניין לצפות בו בDVD שלי שקורא קבצי DIVX, שמו של הקובץ 1280x720P Hdtv Ac3.2.0 Divx (זהו חלק מהשם) ניסתי לצרוב אותו בנרו סתם כך כמו צריבת DATA רגילה, אך הDVD שלי לא זיהה את זה (למרות שהוא קורא קבצי DIVX) לקחתי את הDivX Converter וניסתי להפוך אותו לקובץ DIVX (אולי בעצם הוא לא היה כזה), אבל בפעולה הזאת איבדתי ג'יגה שלם. אז השאלה שלי איך לצרוב את הקובץ בכדי שאוכל לראות אותו בDVD בלי לאבד מאיכותו? ואיך בכלל יודעים איזה פורמט הוא?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by maoros,

אני צריך לעדכן את הביוס ל945p-s3. מאיפה מורידים ואיך מתקינים?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by most,

היי, העברתי הרדיסק ממחשב שעובד למחשב אחר, הפעלתי ומ"ה לא עולה, כמה פרטים: 1. יש מסך כחול לחלקיק שניה ואז מופיע המסך שנותן בחירה איך להעלות את הווינדוס - גם ב SAFE MODE לא אפשרי. 2. הכנסתי דיסק של ה XP והוא מגיע עד ל WINDOWS IS STARTING ואז מופיע מסך כחול עם תקלה שאומר אולי יש וירוס או חומרה לא תקינה או ההרד הושחת וכו' - ז"א שלא ניתן להגיע עם הדיסק של ה XP אפילו לפירמוט. 3. ניסיתי להשתמש בלייב סידי של לינוקס (אובונטו ו PCLINUX OS) וגם הם לא נטענות - מופיע מסך בחירה אך במהלך נסיון העלאת המערכת זה נתקע. מה דעתכם? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  23. הכנסתי את ההרדיסק הכל טוב המחשב קולט אותו כ-320 ג'יגה.. הבעיה שעשיתי לו PARTITION הוא קלט את זה כ127 ג'יגה רק ואין שום דבר שאפשר לעשות זה מה שהוא נותן לא יותר ... את ה- PARTITION עשיתי דרך הדיסק של הWINDOWS עשיתי BOOT מהדיסק כמו התקנה של ווינדווס ישירות מדיסק.. דרך אגב זה מחשב AMD 1700 יחסית ישן זה לא SATA 2 ויש לי הרדיסק שהוא פריימרי שמחובר על אותו רצועת DATA ... אין לי מושג מה זה השטויות האלה זה לא הגיוני הדבר הזה

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי בעיה דוד שלי הביא לי את המחשב שלו והוא די ישן. P4 2.4 עם 256 מגה זכרון מסוג SDRAM והארדיסק 40GB מכ.מסך שהוא GEFORCE 5200 וכרטיס רשת חיצוני... אני מתקין WIN XP כמו שצריך ולאחר ההתקנה בDOS כאשר הWIN עולה ומתקין כאשר יש בצד את כל ההסברים עליו וכל היתרונות וכו' הוא לאחר 3-5 דקות התקנה עושה מסך כחול וכותב IRQL NOT EQULE ...משהו כזה..ולמטה עושה DUMP לזכרון ואומר להפעיל מחדש את הכרטיס.. והוא אומר לי שאם זו לא הפעם ה1 לשנות כמה דברים בביוס ושיכול להיות שזה דרייברים של החומרה..עכשיו מה זה יכול להיות לפי ההודעה.. וגם למטה הוא רושם קובץ של סידירום.SYS אז החלפתי לצורב DVD שלי החדש ושמתי לו זכרון והחלפתי בין הזכרונות ושום דבר לא עוזר..אם אפשר תנסו לעזור לי.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  25. מארז ג'נרי. כנראה סגרו לי את הכרטיס עם מברגה והרסו את ההברגה. אין ממש הברגה זה מתברג בפח אבל מה עושים. ניסיתי להדק עם פלייר לאחר הוצאת הבורג אך ללא הצלחה. יש אומים דקים? יש הצעות אחרות?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.