תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני חיברתי את המחשב לטלוויזיה אך יש תמונה אך אין סאונד. כל מה שצריך זה חיבור בננה מצד אחד שמתחבר למחשב וצידו השני חיבור rca כפול שאחד בצבע אדום והשני הוא לבן שהם מתחברים לטלוויזיה . בשלב זה אמור להיות חיבור אוטומטי של סאונד שיוצא מהמחשב לטלוויזה אך זה לא קורה . אשמח לפיתרון יצרתי תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שציינתי בת'רד הקודם קיבלתי מחשב חדש ומשום מה אחרי שהגדרתי את הלוח וכל הדרייברים אני בקושי שומע את הסאונד .. בהגדרות של וינדווס הכל על המקסימום ומשום מה שומעים ממממש חלש הגברתי את הרמקולים עד הסוף וזה לא משפיע.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום פתחתי פה נושא לא מזמן על בעיית סאונד במחשב פתאומית וזה קורה רק ביוטייב ובמשחקים. בתוכנת דיבור ושירים זה עובד רגיל רק במשחקים וביוטייב זה קורה לי אמרו לי לעדכן דריבר לא מזמן עדכנתי זה עבד חלק במשך שבועיים ככה ואז זה חזר לא מזמן.. אפשר עזרה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P5B DELUX ורמקולים logitech z5500 הכל מחובר נכון הדרייבר מעודכן שומעים סאונד שמתגבר ונחלש כל הזמן כאילו יש לו מצביי רוח המחשב מכוון ל5.1 מה יכולה להיות הבעיה?? הכל מוגדר טוב בדקתי ובדקתי שוב הכל וזה לא משנה איזו תוכנה אני משתמש
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה במחשב... הכרטיס קול הוא הצ'יפסט הרגיל של REALTEK ה ALC888, עכשיו כשאני משחק משחקים או שומע מוזיקה דרך ITUNES או אפילו צלילי מערכת הסאונד נשמע חורק כזה... כאילו האיכות נמוכה, אבל כשאני שומע בWINAMP או MEDIA PLAYER את אותם שירים ששמתי בITUNES אז אני שומע רגיל - לדעתי זה בעיה בהגדרות כלשהם - הבעיה היא שאני לא מוצא שום בעיה בהגדרה... מישהו יודע איך לעזור?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. אני לא יכול לשמוע שום סאונד במחשב, ולא משנה מאיזה תכנה אני מנסה לשמוע זה פשוט לא עובד. ומה שמוזר זה שרשום לי במחשב שהסאונד צריך לעבוד כמו שצריך, התקנתי את הדרייברים כמו שצריך, ועד לפני יומיים זה עבד אחלה, זה מחשב חדש, והרמקולים טובים (בדקתי אותם ע"י חיבורם למערכת סטריאו). מישהו יכול לעזור לי למצוא מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי ישנה בעייה כלשהי שאני חושב שמקורה בווינאמפ, כל פעם שמשמיעים שירים.. לאחר זמן מסויים נפסק הקול.... בווינאמפ השניות נתקעות ואין יותר קול בכל המחשב... ולפעמים מרגישים אף בעומס על המחשב.. המחשב הינו: Intel Pentium 4 2.4 GHz GigaByte 8PE667PRo 256 MB DDR כרטיס קול OnBoard: Realtek ALC650E Audio AC'97 CODEC הגירסה של הווינאמפ היא 2.91 בכל אופן לאחר זמן מסויים בערך 5 דקות... הקול חוזר.. כשניסתי להתקין ווינאמפ 3, קרה אותו דבר.. אך כשלחצתי על ה - Stop, ואז שוב על ה Play חזר הקול..... ואז זה שוב פעם נפסק לאחר כמה זמן.. בכל אופן הבעייה היא די מעצבנת.. אם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור אותה אשמח מאוד... דבר נוסף: ניסתי להוריד עידכון לכרטיס קול דרך האתר של GigaByte, אך הדרייב…
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני שבוע בערך,בלי כוונה נתתי מכה למארז מלמעלה,לא כזאת חזקה,אבל מכה..ואחרי המכה המחשב קרס,ושמעתי פיצוץ קטן מהרמקולים. לקחתי את המחשב לחברה ,ותוך כדי שהחליפו לי מעבד,גם גילו שהכרטיס מסך תקול והחליפו. עד שהכ.מסך הגיע הייתי עם אחד חלופי כמה ימים, HD 5670 ,ולא היה לי סאונד מלכתחילה, שדיברתי איתם הם אמרו שזה בגלל שהכרטיס מוגדר לHDMI ,אבל הכ.מסך הקודם שלי היה גם ככה HDMI והייתי מחבר אותו בDVI , כרטייס HD6850 . עכשיו שלקחתי את הכרטיס התקין(HD6850) שגם היה לי אותו מלפני זה,עדייןן אי לי סאונד.. הבןאדם בחברה אומר שזה משהו בהגדרות ולא בחומרה .. יש למישהו עצות?דבר ראשון אני לא מבין איך קרתה הבעיה ,אבל נגיד והיא קרתה איכשהו..וזה לא כזה משנה איך זה קרה..איפה אפשר לבדוק הגדרו…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש... לוח Abit Fatal1ty. עם כ.קול OB - Realtek High Definition audio driver הקול היה טוב ויפה, עד שלפתע הסאונד התעוות ולאחר מכן נפסק לגמרי. אין יותר סאונד. ניסיתי: לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מהתחלה. להוריד דרייברים חדשים, להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט מחדש. בביום אם אני מסתכל במקום הנכון, זה על AUTO. (יש או את זה או Disabled) הכל נראה תקין, אפילו מזהה כשאני מחבר רמקולים ליציאה.. וזזה מנגן... רק ש- אין סאונד!! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל, המחשב הוא Dell inspirion 14 5447 בן שנה וחצי. שנית, בימים האחרונים המטען מתחבר, מטעין ואחרי דקה מתנתק ואז שוב מתחבר ומטעין, וחוזר חלילה, כל זה מבלי להזיז את המחשב. הייתי בטוח שזו בעיה במטען אך כאשר הסוללה נטענה בערך ב50% ניתקתי מהמטען, הכל עבד בסדר גמור בערך חצי שעה-שעה ואז כשהסוללה הייתה על 22% היא צנחה ל7% וקיבלתי התראה על סוללה נמוכה. אוסיף ואציין כי, בדקתי ב bios ורושם שהסוללה תקינה. בקיצור, אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד Dell Vostro 3300. יש לו שתי בעיות מוזרות: 1) הסאונד ברמקולים לא עובד. (הכוונה לרמקולים המובנים) חשוב לציין שהסאונד דרך יציאת האוזניות עובד. 2) צריכת הסוללה פסיכית. ממש קצב מטורף. כאילו יורד אחוז כל דקה בערך. הסוללה חדשה. חשוב לציין שהמחשב עבר פרמוט. בעיית הרמקולים הייתה גם לפניי הפרמוט. לא בטוח לגבי הסוללה. יש לכם רעיונות? בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב נייד asus x556ua ללא מערכת הפעלה. התקנתי window 10 והורדתי דרייברים מאתר asus. לצערי יש לי בעיית סוללה רצינית, נגמרת תוך שעה וחצי רק wifi עובד ושימוש נמוך. בעיה זו נוצרה כבר משקניתי את המחשב הנייד. שלחתי למעבדת asus מספר פעמים ובפעם הראשונה החליפו סוללה - הבעיה לא נפתרה. לאחר מכן שלחתי שוב פעמיים: בפעם השנייה אומרים שהמחשב עבר את תקינות הסוללה. בפעם השלישית אמרו לי שאין את כל הדרייבים במחשב - למרות שהתקנתי את הדרייבים שהביאו לי עם דיסק שקניתי את המחשב. לאחר מכן הורדתי מאתר asus את הדרייברים ועדכנתי והבעיה לא נפתרת. מספר פעמים התקנתי windows 10 pro עם הדרייברים. מה לעשות בבקשה, אני אובדן…
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב- amd athlon xp 2800 כ.מסך r9800pro זכרון פנימי adata 512 3200 X2 הרדיסק 80 ג'יגה וספק ג'נרי 380וואט כשנה המחשב עבד מעולה - כל המשחקים הכבדים עבדו בלי תקלות לאחרונה המחשב התחיל לרסט את עצמו מידי פעם, לפעמים סתם באמצע משחקים לפעמים בזמן התקנת משחק ולפעמים סתם בווינדוס. בדקתי לו את הטמפ' ובלי מאמץ הטמפ' של המעבד הוא איזה 50 מעלות ובמאמץ איזה 55 מעלות. בדקתי גם את הזכרונות עם memetest והיה תקין. מה שלי נראה שהבעיה זה בספק- האם זה הגיוני שרק עכשיו יכולים לצוץ בעיות בגלל הספק? אם לא מה עוד יכולות להיות הבעיות?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום , אז נתקלתי בשתי בעיות : 1. שאני מחבר את המחשב להתקן חיצוני של סאונד כמו רמקולים או אוזניות הוא פשוט לא מזהה אותו וממשיך לנגן מהמחשב . עכשיו קצת שיחקתי עם הדברים ברמה שאני יודע וזה לא עזר . 2. יש לי בעייה שרצה כבר הרבה זמן , יש לי onedrive במחשב וכלפעם המחשב שולח לי התראות על כך שהוא מלא מה שגרם לי למחוק את רוב תכולתו ואני עדיין מקבל את ההודעות . הבעייה העיקרית שלי שאני עושה פרינטסקרין פעם זה היה שומר אוטמטית בתיקייה הזאת היום זה פשוט לא נותן לי ואני צריך להדביק את זה במסמך כלשהו מה שמאוד לא נוח לי בתור אחד שהתרגל ועובד הרבה עם זה. קצת פרטים יבשים : מותקן לי וינדוס 10 והמחשב מסוג dell inspirion 15 7567 .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, רק הזכרה, פתחתי דיון לפני מספר ימים אחרי שקניתי זיכרון 256 והוא זיהה רק חצי.... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=19538 כמו שאמרו לי שם אנשים חכמים, החלפתי את הזיכרון לזכרון 256SDRAM של יונדאי, ועכשיו, כשעלה המחשב בפעם הראשונה, בספירה כשעולה המחשב הוא אכן ספר 320 (64קיים +256), וגם כשאני לוחץ על מאפיינים במחשב שלי הוא מזהה 320 ראם, הבעיה, שמאז הפעם הראשונה, בדרך כלל הוא לא סופר בהתחלה שם, עדיין במאפיינים במחשב שלי הוא מזהה 320, עוד בעיה, שמדי פעם, בעיקר בפעמים הראשונות שעשיתי ריסטרט הוא עשה איזה רעש כזה, מעין טחינה אבל לא כמו של הארד דיסק, הרעש נעלם אבל חוזר מדי פעם... רציתי לדעת: א. אם זה נורמלי שאין ספירה בהתחלה, ואם לא מ…
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי ספק של TT butterfly 480w עכשיו לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב לאחר כיבוי וראיתי ששלושה מאוורים לא עובדים שני מאוררים+ה Blower שבא עם הספק כל שלושת המאווררים מחוברים במקביל
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על ספקי כח ברשותכם, 1. יש לי ספק כח סטנדרטי שקניתי ביחד עם המחשב (כשהיה בו הארדיסק אחד וסידירום אחד). אני הוספתי שני הארדיסקים, בלי להוסיף מפצלים או כל דבר מסוג זה, היו פנויים אז חיברתי להארדיסקים הנוספים. האם זה אומר שאני צריך להחליף את ספק הכח כי זה לא מספיק ? הסיבה שאני שואל היא מכיוון שבאנו עם המחשב של אחי למעבדה שם נאמר לנו שכנראה בגלל שהוספנו הארדיסק אחד למחשב של אחי - המחשב לא עובד טוב . 2.כמה הספק לוקח כבר הארדיסק? 3.ייתכן וטעו במעבדה, אבל אולי בכל זאת כדאי, מדובר במחשבים בני 3 ו-6 שנים, אולי כדאי בכל זאת לקנות? 4. במידה ואני מחליט לקנות ספק חדש, ראיתי מספר סוגים עם מחירים שונים, אשמח אם תבהירו לי את היתרונות/חסרונות שלהם ולמה בעצם הפ…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אתמול שמתי לב שנורת הדיסק הקשיח דולקת בקביעות ביצעתי ריסטרט ואז הופיעה הודעה שהמחשב לא מזהה בוט נכנסתי לביוס ובאמת לא זוהה שם אחד הדיסקים הקשיחים ואחד מכונני ה דיוידי פתחתי המארז ובדקתי חיבורים-לא מצאתי שום בעייה, לאחר ניתוק הספק מהחשמל למספר דקות הבעייה נעלמה, מה שמחשיד כאן זו העובדה ששני התקנים בו זמנית לא קיבלו מתח רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חזר אלי הלוח, המתח שאני שמתי (יותר נכון מה שהיה בDefault) הוא 1.500, מה שאני רואה בביוס זה 1.65. WTF ?? זה תקין בכלל ? לא יהרס לי שוב ? KSP יחליפו לי ? תודה ל ET" על הברת התראד.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אומנם זה לא הסורק שלי אלא של חבר שלי. אז ככה יש לו סורק HP ScanJet 2200 ולא מזמן הוא התחיל לסרוק מוזר, יש מין שני קוים אדומים באמצע הסריקה. אז חשבנו אולי זה איזה בעיה במחשב או משהו אז הלכנו אליי והתקנו את הזורק ואותו דבר.. משהו מוזר.. משהו נתקל פעם? (צירפתי את הסריקה, סריקה ריקה ללא כלום)
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי מחשב כף יד של COMPAQ דגם H3700 ואני רוצה להתקין עליו WINDOWS CE בעברית או להתקין פונט בעיברית . רציתי לדעת מהיכן אני יכול להוריד זאת, וגם איך אני יכול לעשות את ההתקנה? תתקבל כל הצעה! תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן את הBIOS... לא הלך מה עושים עכשיו??? יש אפשרות להציל את המחשב???? לוח p4b-m של ASUS
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה לעדכן את סביבת CREATIVE CLOUD כמו גם את האפליקציות, אבל מקבל תקלה 183 וכל מה שאני מנסה פשוט לא עוזר. ניסיתי להסיר את כל תוכנות אדובי כולל שימוש בכלי הניקוי - זה עוזר אחרי כמה פעמים אבל בעדכון הבא זה קורה שוב. ניסיתי לאתחל, ניסיתי למחוק קבצים זמניים, ניסיתי מצב בטוח עם רשת (קריאייטיב קלאוד לא ממש עובד במצב הזה) - בינתיים כלום בפורומים של אדובי יש הרבה מקרים כאלה וכל העצות שהם נותנים פשוט לא עוזרות. מישהו נתקל בזה ומצא פתרון שעובד? אשמח לעזרה! תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל התותחים יש לי בעיה קטנה ביצעתי עדכון ללוח אם שלי ומאז כל פעם שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה שעוצרת את תהליך העלאת המחשב שאומרת כך: unknown cpu . need to unleash full power הוא לא ממשיך הלאה אלא אם כן אני מקיש F1 ואז הוא ממשיך רגיל. המעבד הוא Q9300 . אשמח לעזרתכם...
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך התחילה להתעוות הגרפיקה במשחק מסויים אצלי , אחרי כמה זמן זה עבר למשחקים אחרים והעיוות רק התחזק ונהייה ממש חמור, יש צבעים משונים כל מיני הפרעות ואי אפשר כבר להבין כלום, התקנתי דרייורים חדשים וזה לא עזר, לקחתי מחבר שלי כרטיס מסך כמו שלי והחלפתי עם שלי וזה עדיין ממשיך, עשיתי פורמט וזה עדיין ממשיך. האם הבעייה היא בAGP שלי? או במהשהו אחר? בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות ??? ויש לציין שזה קורה אצלי רק במשחקים תלת מימדיים
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-