תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיית מתח כלשהי במחשב, היה לי אותה גם לפני שעברתי דירה. הבעיה מתחלקת ל-2 תקלות. הראשונה, התקני Usb שלפעמים מפסיקים לתפקד ואני צריך לנתק אותם לכמה דקות ולחבר שוב כדי שיעבדו, ניתן דוגמה. יש לי כ- 6 יציאות usb מהלוח אם, אם אני משתמש ב-3 יציאות במקביל, התקן אחד פתאום מפסיק לעבוד, למשל המתאם רשת wifi דולק, אבל המחשב לא מזהה תמיד, אומנם אם אני מנתק ומחבר במקום אחר, הוא יכול פתאום לעבוד. אני מרגיש שזה משגע את המתאם רשת, המודם תקין, המחשב מזהה את המתאם ומראה לי שהWifi מחובר, אבל אין אינטרנט או יש אבל טוען דפי אינטרנט בצורה איטית להחריד. או לחלופין, אם אני מחבר את הטלפון כדי להעביר ולגבות קבצים, קצב ההעברה איטי מהרגיל ובמקביל המחשב מתחיל לעבוד…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
תיראו מה התוכנה הזאת מראה לי http://img98.exs.cx/img98/426/gfhg4ty.png יכול להיות שהיא מזייפת?????? או שהספק כח דפוק????
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי בעיה של חוסר יציבות במתחים לליבה, הולטג' על 1.65, ובתוכנות הניתור הוא מציג מתחים אחרים לגמריי ממה שהוא אמור לעבוד, מה גם שהוא לא יציב בשיט, המתח לליבה נע בין 1.616-1.63 ובמקרים מסויימים הוא אף יורד ל1.600. מה יכול לגרום לנפילות מטח כזו קיצונית. כמו כן המתחים במסילות השונות בספק שלי (HEC-300W), בתוכנות הניטור השונות ובביוס הוא מציג: ה 12V+ = 11.73 ועם מולטי מטר- 11.93 5V= 4.95 ועם מולטי מטר- 5.12 עושה רושם שהלוח מזייף במדידת המתחים (האומנם?) אני חושד שגם הספק הזה מגביל אותי הOC. ועם מישהו נתקל במתחים כאלו בעם הספק של hec.
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לחבר שלי יש Radeon 9600XT ועכשיו לכרטיס הזה יש בעיית מתחים שאני חושב שנובע מלוח האם ברשותי לוח אם מסוג P4S533-E כאשר אני בודק את הכרטיס על המחשב שלי עם SmartDoctor אני רואה שהמתחים הם: Vcore 1.28V Agpvddq 1.49V כאשר הם אמורים להיות: Vcore: 1.60V Agpvddq 3.30V כמו כן הוא גם ניסה על המחשב שלו שברשותו לוח אם מסוג P4V800-X יכול להיות שהלוחות הנ"ל לא תומכים ב 3.3V ל AGP?
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המולטימטר מראה 17 וקצת V ברייל של ה12V, הספק במפרט, מי השתגע הספק או המולטימטר? המערכת יציבה ופועלת ללא בעיות
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה את החלונות שלי אז בסיום העלייה המקלדת מנוטרלת לא חשוב מה ניסיתי: להחליף מקלדות לנתק ולחבר לאתחל כמה פעמים בכול פעם שהחלונות עולים הם מנטרלים את המקלדת יותר חמור הוא שקניתי דיסק קשיח ואני רוצה להתקין חלונות אבל עם התחלת התקנת החלונות המקלדת מנוטרלת ושום מקש לא פעיל ואז אני אפילו לא יכול להתחיל להתקין חלונות איך מנטרלים את הבעייה בתודה רבה SKI FARM
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי אשמח אם למישהוא יהיה פתרון כי לא מצאתי כלום בגוגל. כל פעם שאני רושם בדואר של הוטמייל ומנקד,הניקוד נשאר בצד הימיני של השורה ולא בסוף. מקווה שהצלחתם להבין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה האחרונה אנחנו נתקלים בבעיית רשת מוזרה מאוד במחשב מסויים במשרד. אתחיל עם פירוט הרשת במשרד: מודם כלשהו של בזק - > ראוטר Checkpoint 620 Firewall - > בכבל רשת אחד לסוויץ TL-SG1016 - > פאץ' פאנל (אם אינני טועה) - > שקעים ברחבי המשרד (בני מאתיים, אבל זאת לא הנקודה). מבחינת אנטי וירוס וfirewall - לכולם מותקן Bitdefender Gravityzone Endpoint, שמנוהל מרחוק - על כל המחשבים מוחלת אותה מדיניות. כל המחשבים, כולל זה, מריצים Windows 8.1. כל המחשבים והמדפסות ברשת עובדים בסדר גמור, ללא יוצא מן הכלל. גם ברשת הפנימית, וגם בגישה לאינטרנט. בראוטר הכל מוגדר (לדעתי) כמו שצריך. כל מחשב מקבל IP על פי כתובת MAC, ואין שום התנגשות. בסך הכל יש 7…
-
- 10 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט עם תשתית הוט וספק בזק בינ"ל לפני שבוע התחילו לי ניתוקים, כשבדקתי את הבעיה לעומק הסתבר כשזה קורה רק כשתוכנת ה- UTORRENT מופעלת ומורידה קבצים. הורדות מהאינטרנט לא גורמות לניתוקים (בניתוקים האורות על המודם נכבים ונדלקים מחדש). יש לי בבית מחשב נוסף, בחיבור נפרד לאינטרנט (גם עם הוט ובזקבינ"ל), ושם זה קורה בתדירות יותר נמוכה, רק אחרי כחצי שעה של הורדה. אצלי זה יכול לקרות כל 2 דקות או כל 10-15 דקות. התקשרתי כמה פעמים לתמיכה הטכנית, של הוט ושל בזק. ניסיתי להוריד טורנטים בעוד 3 תוכנות שונות והתקלה חזרה על עצמה. שלחו אותי להחליף מודם וזה לא עזר. הציעו לי להגדיר חייגן וגם זה לא עזר. לאף אחד אין מושג שם ממה נובעת התקלה. אני אובד עצות, למישהו יש רעיון מה יכול לגרו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי נפילות של המחשב כלמור הוא עוצר באמצע משחק ומראה לי מסך כחול שכתוב עליו שהמערכת עברה משהו עם אלקטרוניק פרובלמס לא יודע בקיצור נזכרתי שהחלפתי תספק לפני איזה 3-4 חודשים כי ההוא נשרף מההפסקות חשמל (היה לי ספק של המארז שכתוב בחתימה) עזרה בבקשה... שאלתי ת'מוכר והוא אמר שזאת לא בעיית ספק כוח למרות שאני דיי בטוח שזאת כן ושהוא סתם הומו... : כוס אמא שלו
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום .. מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Sony NEC Optiarc AD7200A 20X Bulk Western Digital 2*500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS OCZ 2Gb kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum OCZ3P13332GK Intel® Desktop Board DX38BT Intel® X38 Express Chipset Bulk Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler CL-P0310 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair VX Series 550W PSU innovision 9800gtx 512mb מערכת הפעלה vista 64bit sp1 יש לי מחשב חדש שקניתי לו מזמן והתחילה לצוץ בעייה, כאשר אני מפעיל כל משחק מחשב ומשחק בו ככה 15 דקות המחשב מאתחל את עצמו כל פעם מחדש, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא על 60 ובמאמץ פחות או יותר…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אז ככה לפני כחודש בערך התחילה בעיה אחרי זמן פעולה של כ5 שעות הווינדווז לפתע משתגע הסמלים נעלמים הכיתוב נעלם בכל הכפתורים כולל ה"התחל" ועולות השגיאות של "אין דיי משאבים לבצע את הפעולה" על כל דבר שאני עושה בנוסף לכך כל ההורדות נעצרות ובטורנטים הוא רושם שאין דיי משאבים... לאחר כמה שניות כל כפתור שאני לוחץ לא עובד כולל ההתחל וכולל מקש ימני. אם אני עוזב את המחשב במצב הזה הוא מרסט את עצמו עם מסך כחול לאחר 10 דקות. לאחר הריסט הוא חוזר לעצמו עד שעוברות עוד 5 שעות בערך ואז הבלאגן מתחיל שוב. יש לי 4 סלוטים של 1 ג'גה כל אחד של זכרונות ניסיתי להוציא זוג זוג ולראות אם משהו משתנה אך המקרה חוזר על עצמו בכל מצב. יש לי XP וביצעתי כבר עשרות סריקות לווירוסים ורוגלות. מה לעשות?!…
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שני כוננים אחד כונן C 100GB אחד כונן D 800 GB רשום לי שנשאר לי 120 GB הדבר לא כזה הגיוני כי לא השתמשתי בכל כך הרבה GB אני נכנס לכונן מסמן את כל התיקיות ולוחץ על לחץ ימני ומאפיינים.. ורואה שהוא רושם שהכל ביחד 210 GB נפח מה הבעיה פה? אני לא לוקח בחשבון דברים כלשהם? אולי וירוס? אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מערכת קולנוע ביתי של פיליפס שמחוברת למחשב עם כבל AUX ולאחרונה כאשר יש באסים שומעים מעין צלילי פיצפוץ כאלה, ניסיתי לנתק אותה מהמחשב ובאמצעות אותו הכבל לחבר לפלאפון ואז לא היתה בעיה מה שאומר שמקור הבעיה במחשב . מה אני יכול לעשות? אולי השתנה לי איזה משהו בהגדרות במחשב? אם כן מה לדעתכם? או שהלך הכרטיס קול? תודה מראש זיו
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם אפרט את המערכת ואת הבעיה . 1.צג u2312hm dell מחובר לכרטיס מסך באמצעות displayport . (כרטיס מסך hd5850) 2.מהמחשב יוצא כבל spdif לרסיבר -חיבור דיגיטלי להעברת שמע . 3.מהכרטיס מסך יוצא כבל HDMI ומתחבר לאחת הכניסות ברסיבר (denon1911) 4.מהיציאה ברסיבר יוצא כבל HDMI ומתבחר לTV . הבעיה . אני מעוניין לשמוע סאונד ללא צורך בspdif . אני רוצה להפעיל את המחשב , להפעיל את הרסיבר ולשמוע סאונד HD ולא SPDIF . כרגע המצב הוא שאם ברצוני לשמוע ולראות HD אני צריך להפעיל את הטלויזיה ולהפעיל מצב extend או clone . למה זה ככה? הרי הכרטיס מסך תומך אצלי בהעברת HD ויש לי חיבור displayport מהצג של דל וזה מתחבר ע"י HDMI לרסיבר בשביל לקבל ממנו פענוח .. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אשמח מאוד אם למישהו תהייה הצעה טובה לפתרון כי אני כבר יוצא מדעתי.. בשבוע האחרון רכשתי מחשב עם לוח אם - Asus P8H67-M PRO B3 S1155 והתקנתי עליו מערכת win 7 ultimate ללוח כרטיס קול onbord של realtek עד כה המחשב הישן עם יציאת 2.1 היה מחובר לרסיבר HTR-6040 של yamaha כעת גם כשאני מחבר את החיבור של הסאונד מאחורה (5.1) וגם כאשר לחיבור מקדימה - שזוהה רק כאשר שיניתי הגדרה ל- AC97 שומע את כל השמע דרך הסנטר.... אשמח אם יש מי שמבין ויוכל לעזור! תודה!
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP SP2 על המחשב החדש, הכל הלך כרגיל חוץ מנושא הסאונד. שמתי לב לקפיצות מעצבנות בשמיעת MP3, רדיו מהרשת, דיסקים של מוזיקה וסרטים. במיוחד בזמן פעילות גרפית של הכרטיס מסך (הקפיצות הרגילות של הסאונד כשמחליפים רזולוציה), אבל גם סתם באמצע. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס קול, הכרטיס מסך והלוח אם אבל שום דבר לא עזר. חשבתי שזאת בעיית קודקים אז התקנתי את הגרסה החדשה של K-Lite Codec Pack Standard אבל הקפיצות בשלהן. מדובר על לוח אם ga-k8n-sli GigaByte עם כרטיס מסך gil forsa 6600 האפשרות האחרונה היא שזאת בעיה חומרה, יש למישהו רעיון לפתרון או למהות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הבא http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_DELUXE/ אני משתמש בכרטיס קול המובנה Realtek® ALC898 דרך האופטי. הסאונד פצצה, אבל כשאני מחבר משהו לUSB או מנתק מהUSB אז יש נפילות ווליום, זה מחרפן אותי. כל פעם הסאונד נופל, אני צריך לצאת מהווינאמפ\אייטיונז ואז הווליום חוזר להיות רגיל. יש לי גם כרטיס של אסוס סונר D2X, אצלו אין נפילות ווליום אבל האיכות סאונד שלו חרבנה, אני מרגיש כאילו יש לו stuttering רציני.. כשאני משווה עם קבצי FLAC בין 2 הכרטיסים, אז מבחינתי הרילטק מתעלה על האסוס. כעיקרון אני רוצה לפתור את בעיית נפילות הסאונד במובנה, עדכנתי ביוס ללוח אם (הכי חדש) הותקנו דרייברים הכי חדשים.. ועדיין.. נפילות סאונד בחיבור יואסבי. עזרה? אפילו כשאני מחבר DAC חי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה החלה בעיית סאונד בצפייה בסרטונים ביוטיוב ובצפייה בסרטים בצפייה ישירה (אין בעיה בסאונד בקבצים ששמורים על המחשב) כשאני רואה סרטים בצפייה ישירה כגון יוטיוב נשמע רעשי "פיצוצים" ברקע. הבעיה לא קשורה לרמקולים כיוון שגם אין בעיה בסאונד בקבצים ששמורים על המחשב וגם כי עדיין שומעים את הרעשים כשאני מחבר אוזניות תקינות. לאחר מספר ימים ביצעתי פירמוט שגם לא עזר. המחשב הוא מחשב נייד של חברת HP אשמח לעזרה בפתרון הבעיה. תומר
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה דוד שלי הביא לי מארצות הברית לפטופ Toshiba A665-S6081 עם רמקולים של הרמן-קרדון. לצערי הרב יש בעיה בסאונד בצד השמאלי הן רמקול או באוזניה שמאלית כאשר מחברים. יש מין רעש רקע כזה מה שנקרא רעש לבן (דומה לרעש שיש כאשר יש שלג בטלוויזיה רק הרבה יותר חלש). ניסיתי להחליף דרייברים (REALTEK) ולצערי לא עזר. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש לכל עונה!!!
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, לפני כחודש רכשתי מחשב חדש עם הלוח אם המדובר (GA-K8N Pro-SLI F9 ) ולאחר הרכבת המחשב , המחשב עבד בצורה תקינה ללא בעיות, אך לאחר שהות של כ שבועיים בצבא , חזרתי לגלות כי אים שמע מהרמקולים בקדמיים של המחשב, לאחר בדיקה קצרה גילית כי שאר הרמקולים עובדים(אחוריים סנטר וצדדיים) ורק הקדמיים לא. לאחר בדיקה המשכית נוכחתי לגלות הכי הבעיה לא ברמקולים אלא היציאה אין מספקת שמע, למרות שתוכנת הסאונד של הכרטיס קול המובנה (realtec 97' 7.1 ) מעידה על תקינות מלאה... ביצאתי עידכון דרייברים, והדבר לא פתר את הבעיה. אם מישהו מכם נתקל בבעיה דומה , או בעל רעיון לפתרון אני אשמח לשמוע. תודה מראש לכל המשיבים... :s05: חיבור רמקולים אחוריים ליציאת הקדמיים לא עזר: היציאה של הקדמיים פשוט לא מספקת שמע.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חיברתי את האוזניות ליציאות המתאימות ואני שומע רק רעשי רקע. ניסיתי את כל האפשרויות לחיבורים ועדיין לא שומע כלום. צריך לציין שאני שומע סאונד מתוך הרמקולים המובנים במחשב, אבל מהאוזניות אני לא שומע כלום. למישהו יש פתרון ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב מחדש, הסאונד לא עובד ואז אני מפעיל את התכונה 'פתרון בעיות', שאומרת אחרי סריקה שהגדרת הברירת מחדל של הסאונד השתנה למשהו אחר ואחרי הסריקה זה מסתדר לי. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר היום את כרטיס המסך החיצוני שלי, Gainward 4850 512mb GS, בעזרת חיבור HDMI לטלוויזיה. השמעתי קובץ מוזיקה וזה עבד. אחרי זה ניסיתי קובץ וידיאו והוא לא עבד. ועכשיו אני לא מצליח להחזיר את הסאונד. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים וזה לא עזר. כשאני נכנס לבקרת סאונד ועושה על היציאה AMDI HDMI, test, אני מקבל הודעת שגיאה שהיציאה תפוסה. מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-