תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, לחברה שלי יש מחשב ישן מבוסס פנטיום D במהירות 2.66GHZ ולוח-אם פשוט עם כ.מסך OB, זכרון פנימי 512MB וספק כוח של 250W ג'נרי. כבר חודשים שהמחשב כבה במאמץ, אז שיערתי שזוהי בעיה של חימום המעבד, בדקתי טמפ' ואכן המחשב היה על 74 מעלות במנוחה (בביוס כשבדקתי). בזמן האחרון המצב החמיר והמחשב כבה מיד אחרי שמדליקים אותו (15 שניות לאחר ההדלקה). בזמן הזה הצלחתי להכנס לביוס ולבדוק טמפ' וראיתי שהטמפ' מטפסת ומטפסת וכשהמעבד מגיע ל96 מעלות המחשב כבה. אז רכשתי לה קירור למעבד AC ALPINE 11 PRO REV.2 ב-70 שקלים בKSP. הרכבתי אותו, חשבתי שהבעיה תסתדר, ועדיין אותה בעיה... והקירור עובד בוודאות והרכבתי נכון... מה עושים במצב כזה? כיביתי את האפשרות בביוס של כיבוי לאחר טמפ' מסוימת ועדיין זה קור…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים תוך כדי שהייתי במחשב הוא נתקע לי לא יחסתי לזה חשיבות ופשוט כיביתי אותו ביום שלאחר מכן ניצלתי את ההזדמנות על מנת לנקות אותו מאבק מאז יש לי 2 בעיות מוזרות 1) כשאני מדליק את המחשב הוא משמיע צפצוף בודד והמסך נשאר שחור 2) לפעמים אחרי שאני משחק קצת עם הרכיבים בפנים המסך כן נדלק הWIN עולה עד למצב שכתוב ברוך הבא ואז המסך כבה לעומת זאת אם אני מפעיל את המחשב במצב SAFE MODE גם כאשר ה WIN עולה המסך עובד כרגיל יש לי לוח אם gigabyte ep43-ud3l מערכת הפעלה WIN 7 על פי בדיקה בחוברת של הלוח אם צפצוף ארוך מתמשך מצביע על על כרטיס גרפי שהוכנס שלא כראוי וצפצוף קצר מתמשך מצביע על power error אני לא כל כך יודע מה ההגדרה שלהם לארוך וקצר אבל אני חושד בארוך תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וחג שמח אתמול בלילה המחשב פעל כרגיל והכל היה בסדר. כשהלכתי לישון כיביתי אותו (דרך כיבוי מחשב, לא דרך הכפתור החיצוני) היום בבוקר קמתי ורציתי להדליק אותו- ופתאום הוא לא עולה השניות הראשונות הכל בסדר, יש את המסך שמראה את הפרסומת של לוח האם (qpl5q אם אני לא טועה) ושם גם אני יכול להיכנס לביוס אם אני רוצה, אבל ברגע שהפרסומת של לוח האם נעלמת יש מסך שחור וכל מה שרואים בו זה סמן כתיבה שמופיע ונעלם אך אי אפשר לכתוב בו כלום. קראתי פה כמה מדריכים לפני פרסום הנושא הזה אבל לא מצאתי משהו שמבטא את הבעיה הזו בדיוק. מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: לאחר בדיקה קצרה ראיתי שהשארתי את הN8 שלי מחובר למחשב ומשום מה המחשב ניסה לעלות דרכו. ניתקתי את הפלאפון והמחשב הסתדר.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בדרך כלל המחשב קרס בעת הרצת משחקים לא כבדים בכלל. עבדתי לפי המדריך לקריאת קובצי MINIDUMP וכפי הנראה הסיבה היא הקובץ ntkrnlmp.exe. עכשיו איך אני יכול לדעת מה הקובץ הזה ואיך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, יש לי הודעה ב POST... אפשר לדעת מה זה בדיוק אומר? פירוט מלא בבקשה... : Detecting IDE Primary slave.... None Detecting IDE Secondary Master... None Detecting IDE Secondary Slave.. None תודה.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית BSOD ב WIN7 64x שגיאה מס 0x124 אני ניסיתי לבדוק ולמצוא מידע על הבעיה וראיתי מישהו שפרסם שהייתה לו את הבעיה והוא בעצם שינה אופציה ב BIOS של מה שנקרא "32 bit disk access" ואחרי שהוא עשה לזה ENABLE זה חזר לעבוד בלי בעיות. אני מנסה למצוא את ההגדרה הזו ב BIOS שלי שככל הנראה יש לה כמה שמות. אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בבקשה למצוא את השם של ההגדרה הזו. אני משתמש בלוח אם "GA-H67A-UD3H-B3 חשוב לציין שהקריסה מתרחשת בעת משחק ב"באד קומפני 2" לאחר כחצי שעה של משחק. לעומת זאת בIDLE וגם בעומס לאחר בדיקות עם OCCT וFURMARK אין שום זכר לבעיה. תודה רבה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
כל הזמן מאז שקניתי את המחשב (בערך שנתיים-3) יש לי איתו בעיות במסכים כחולים שקורים לרוב כשאני משחק במשחקים (כבדים) למחשב יש מפרט חזק כך שלא אמורה להיות לו בכלל בעיה להריץ משחקים (וחוץ מזה שיש פעמים אחדות שזה קורה לו גם שאני לא משחק) כמה פעמים שאלתי לגבי הבעיה ואמרו לי לפעמים חומרה ואז איכשהו הגיעו למסקנה שזה תוכנה (מערכת הפעלה) ולכן החלפתי אין ספור פעמים מערכות הפעלה וזה ממשיך לקרות ! ככה שאין מצב שזה מערכת הפעלה - לא כל המערכות הם דפוקות אני עכשיו עם אחת ממש טובה (ד"א היא WIN7) ועדין יש לי מסכים. העלתי קובץ עם קבצי הDMP ותמונות והסברים מכמה תוכנות שמנתחות מסכים. בבקשה תעזרו לי לגלות איפה הבעיה ... :-[ http://www.multiupload.com/5INESZS0FU תודה ענקית לכםם !!!!
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מקווה שאני באגף הנכון של הפורומים. יש לי מחשב שהבן שלי הריץ בו את שני המשחקים הראשונים של Assassin's Creed לאחרונה רכש את Assassin's Creed Brotherhood וגם הוא עבד טוב על המחשב. לפני כשבועיים הייתה אצלי הפסקת חשמל בבית שחזרה על עצמה מס' פעמים וגרמה לכיבוי המחשב ואפילו לאי אפשרות להעלות את המחשב לפעולה. ניתקתי את הסוללה על לוח ה M שלמעשה איפס את ההגדרות של המחשב והכל חזר לעבוד רגיל מלבד המשחק Assassin's Creed Brotherhood . פשוט הוא מקרטע , משמע לא סוחב. בתכלס אני לא זוכר שלפני הבעייה שיניתי הגדרות במחשב (אני מגדיר עצמי כלא מבין בתחום) כך שאני מנסה להבין היכן יכולה להיות הבעייה, אך ללא הצלחה. (הערכתי שזה קשור איך שהוא ל כרטיס מסך- התקנתי אותו מחדש, שדרגתי דרייבר אך ללא ה…
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
שלום המחשב שלי - e8400 4gb g-skill ddr 2 1000mhz asus p5k 8800gts 320mb enermax 420 בן כ4-5 שנים ניתקע כל יום מס פעמים שמצריך הפעלה מחדש...אני בעקרון משתמש במחשב הזה בתור תחנת עבודה (תיכנות וכד) ובתור מדייה סנטר עכשיו אין לי מושג למה זה קורה ואיך לפטור את המטרד הזה... אני חושב צעד ראשון יהיה לפרק הכל ולנקות את המחשב כליל מאבק למרות שאני לא רואה שום בעיית התחממות.. מה ניראה לכם הבעיה?!
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
תכלס אני רואה את המחשב ב TV והכל תקין אבל כשאני מחזיר את הטלויזיה לצפייה רגילה....יש לי פסים אופקיים שנעים למעלה באיטיות??? :-\ כשאני מכבה את המחשב = זה לא עוזר כשאני מנתק את כבל ה HDMI = הפסים נעלמים...והתמונת TV חוזרת להיות חלקה למה זה קורה? ???
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המחשב שלי קורס כל שניה אני משחק סוניק במחשב והוא מתלעף ומתכבה בEVERST הוא מגיע ל80 CPU ונכבה עכשיו לני שבועיים ניקתי מאוור 1 ואין בו טיפת אבק מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ווינדוס XP. הוא מגיע לשלב של הטעינה של הווינדוס, ואחרי חצי דקה המסך נכבה בעצם נכבה(רשום שהוא נכנס למצב שינה..) המחשב עצמו ממשיך לרוץ. ניסיתי לבדוק את זה עם מסך אחר וגם איתו אותו הדבר ככה שזה לא מהמסך. עשיתי ניקיון שם במחשב אמרתי אולי זה יעזור...עכשיו שאני פותח את המחשב רואים פסים סגולים לאורך המסך. אם אני עושה ריסט לפעמים זה נעלם מגיע שוב לטעינה של הווינדוס ואחרי דקה המסך שוב מודיע שהוא נכנס למצב שינה. מזה יכול להיות? הלך הכרטיס מסך או שזה משהו בווינדוס? -- טוב ניסיתי להעלות אותו במצב בטוח הוא בנתיים כבר רבע שעה גולש ..מה יש מצב שזה בגלל בעיה בווינדוס הפסים האלה? כי זה מתחיל עוד לפני שהוא עולה בכלל.. תודה וחג שמח!!
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! אתמול בלילה נכנסתי לפייסבוק והסתכלתי על תמונה של אחד מחבריי (זה העונש שלי על שנכנסתי לפייסבוק הארור) ולאחר שהתמונה עלתה המחשב קפא ושום כפתור והעכבר לא הגיבו כך שלא יכולתי לסגור את החלון או לעשות כל פעולה. החלטתי ללחוץ על כפתור הריסט ומאותו הרגע המחשב לא עלה יותר- הכפתור שלו נדלק אך נשמעים צפצופים מוזרים 3 בכל פעם הפסקה קצרה וחוזר על עצמו. ניתקתי מהחשמל והחזרתי כי זאת הייתה הדרך היחידה לכבות את המחשב, בדקתי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך ומעבר לכך גם שכרטיס המסך מחובר מאחר ואתמול ניקיתי אותו וזה כלל את הוצאתו. מה אפשר לעשות בנידון? האם מישהו נתקל בתופעה כזאת בזמן האחרון? אפשר איכשהו לפרמט את המחשב במצב כזה? תודה לעוזרים מראש, אשמח אם תוכלו לענות על השאלות שרשמ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד של Asus מדגם UL20A , עם ווינדוס 7 ו3 גיגה ראם. בקיצור המחשב של קרובי משפחה. התופעה: המחשב אינו נדלק. לחיצה על כפתור ההדלקה גורמת לכך שמופיע אור כחול בכפתור ההדלקה, לאחר כמה שניות הדיסק הקשיח נכנס לפעולה. אולם המסך נשאר שחור ואין תצוגה. ניסיונות לפתרון הבעיה: 1. שימוש בצג חיצוני (כולל ניסיון ללחוץ FN+8 כדי להחליף תצוגה) 2. הוצאת הדיסק הקשיח 3. החלפת הצ'יפים של הRAM 4. ריקון הסוללה וטעינה מלאה מחדש. עד כה כלום לא עוזר. החשד שלי: ממה שהבנתי זה דגם שמגיע עם פונקציה בשם Asus Grphix כלומר יש כרטיס מסך ייעודי של Nvidia וכרטיס מסך מובנה של Intel כאשר בפתור מחליף ביניהם.. ייתכן שאחד הכרטיסים האלה מפריע למחשב לתת תצוגה? קראתי באינטרנט על כל מיני טקסי וודו מוזרים אבל אני…
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי, המחשב של ההורים שלי הגיע אלי במצב שאם אני מדליק אותו הוא מיד נכבה ורק אם אני לוחץ על הכפתור הדלקה מבלי לעזוב הוא נדלק וברגע שאני עוזב הוא מתכבה הוצאתי את הכפתור הדלקה וקיצרתי בין הכחול והלבן המחשב נדלק אבל לא הראה תצוגה החלפתי מפסק אבל עדין אותה בעיה נדלק עד הרגע שאני עוזב את הכפתור החלפתי ספק כוח אבל עדין אותו דבר, רק שאני לוחץ על הכפתור הרבה פעמים המחשב נדלק אבל לא מראה תצוגה, ניסיתי להדליק אותו בלי מקלדת בלי עכבר הוא נדלק אבל לא משמיע צפצופים ולא מראה תצוגה, אין כבלים שרופים או על הלוח אם. אשמח לעצות תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. מדובר במחשב חדש. כאשר חיברתי שלושה התקני USB לקידמת המארז, הם תיפקדו כראוי. כאשר הדלקתי את המחשב מחדש, הם לא פעלו. הוצאתי והכנסתי - ודבר מעניין קרה: כאשר הוצאתי את ההתקן הראשון, אחד חזר לעבוד. נדמה שכאילו יש מגבלה של כמה התקנים יכולים לעבוד בו זמנית. האם אכן כך? מדוע הוצאה של התקן אחד מחזריה לפעולה התקן אחר? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום... היום פרמטתי מחשב שהיה מחובר לרשת. התקנתי Win 7, והוא לא מסוגל למצוא את הרשת שלי(יש מחשב אחר שמחובר במודם ויש לו ראוטר מסוג EDIMAXׂ BR-6204Wg) עכשיו, הבנתי שאני צריך להוריד איזשהו דרייבר ואני לא יודע איזה. אם מישהו יכולל לעזור לי עם זה זה יהיה נהדר תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הספק: ezcool ps-1000 500w12cm big fan psu מפרט: לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3l מעבד:intel core 2 duo e5200 box כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb dd תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . בשבוע האחרון קפצה לי בעיה , שפתאום המחשב מתחיל להיות איטי , וכשאני בודק את צריכת הזיכרון מופיע לי צריכה מלאה ( 1.89 גיגה מתוך 2 ) , ללא סיבה מיוחדת . סגרתי תוכנות כבדות , ניקיתי וירוסים , עשיתי ריסטרט , ואחרי כמה שעות הבעיה חזרה שוב . תמונה- תורידו רווחים : http://www. siz .co.il/my/ou1eyawzwd1d.png תודה מראש על העזרה . אור .
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, הבוקר המחשב לא נדלק כרגיל. אני מנסה להדליק אותו, האורות נדלקים, המסך נשאר שחור, והמחשב מצפצף 3 פעמים. אני חושב שזה צפצוף ארוך ושניים קצרים, הפסקה,ושוב .. וככה ממשיך. פתחתי אותו, הוא היה מלא אבק, שאבתי וניקיתי כמה שאפשר. ניסיתי לדליק שוב, ולא היה שינוי. בכל מקרה כשמדליקים המאווררים מתחילים לפעול ואז אחרי שני סדרות של צפצופים, 3 ועוד 3, הם נכבים. האור של הלוח אם ממשיך לדלוק. הנה דברים שעשיתי אחר כך והתוצאות שלהם: ניתקתי את המאווררים. לא היה שינוי. גם כשהחזרתי לא היה שינוי. ניסיתי ללחוץ על הכרטיסים, הכבלים והחיבורים. עברתי על הכל. לא היה שינוי. הוצאתי את הכרטיס מסך, ניקיתי טוב. ניסיתי להדליק. אין שינוי. גם כשהחזרתי - אין שינוי. כנ"ל על כרטיסי הזיכרון. יש לי 2 כרטיסים, …
-
- 10 תגובות
- 27k צפיות
-
-
הי, מאז שרכשתי SSD אני חווה קפיאות ומסכים כחולים. לרוב זה קפיאות. הורדתי את התכנה BlueScreenView אך לרוע המזל אין לי אפילו ספריה שנקראת minidump משתמש בWndows 7 תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לצערי ההיכרות ביני לבין המסך הכחול נמשכת כבר זמן מה. תאמינו לי עברתי על רוב האינטרנט בחיפוש אחר מוצא. בסופו של דבר התייאשתי ומסרתי את המחשב שלי לתיקון,המחשב חזר לאחר פירמוט של מחיצה C. המסך הכחול חזר לאחר שביצעתי עדכון לדרייבר של הכרטיס מסך(ככה אני סבור בכול אופן). אני נתקל בבעיה אך ורק בגלישה באינטרנט וביחוד ביוטוב. הסרתי הסרה מלאה של הדרייבר כולל הכול,והמחשב חזר אוטומטית לגרסא הקודמת. כשניסיתי להסיר אותה(הגרסא הקודמת), המחשב החזיר אותה בכול פעם מחדש אוטומטית. עכשיו לפני שאני לוקח תמחשב לתיקון נוסף קיוויתי אולי לפתור את הבעיה בעצמי. בכול מקרה הנה הlog: ================================================== Dump File : Mini041611-01.dmp Crash Time : 16/04/2011 00:22:03 Bug Ch…
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חיבור PC VIDEO רגיל כזה,עבד לי עכשיו מעולה,לא שונה שום הגדרות ולא כלום,אני עושה detect במסכים אך ללא הצלחה... למישהו יש רעיון? ניתקתי,חיברתי,עשיתי ריסט למחשב,ניסיתי לחבר לחיבור אחר בכרטיס מסך אך ללא הצלחה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון, נעים מאוד אני עמית גלאם אני בן 22, הצטרפתי היום, עברתי על הרבה מאוד נושאים בפורום וראיתי שיש פה תותחים רציניים, אז נעים להכיר. דבר שני, אני זקוק לעזרתכם בבעיה שנוצרה אחרי ניקיון של אבק במחשב, אז ככה, בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להשמיע רעשים של מטוס סילון בעל 6 מנועי סילון, אז לקחתי יוזמה (פסח לא?) פתחתי אותו והתחלתי לשאוב שם אבק בזהירות יתרה, פתאום שמתי לב שעל המאורר של המעבד יש טונה של אבק ובלתי אפשרי לנקות בלי להוציא את המאורר, לכן פירקתי את המאורר, ניתקתי את הפינים וניקתי את המאורר ביסודיות, בהחזרה נתקלתי בקשיים והפעלתי מעט כוח עד שזה נתפס כמו שצריך (פה אני חושש שלא ביצעתי את ההליך כראוי, כמו כן חשוב לציין לא מרחתי משחה טרמית אולי זה השורש לבע…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-