תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
ב CPUZ ובווינדוס עצמו המחשב הציג את מהירות הליבות (כל ליבה) כחצי מהמהירות המעשית אחרי ריסט פתאומי. הבעיה נעלמה אחרי הפעלה מחדש מסודרת ולא חוזרת אחרי ריסטים פתאומיים. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? עוד בעיה, הארדדיסק סיגייט 7200.11 250 שנקנה מחנות מסויימת (שלא יתבעו אותי - לא אזכיר את שמה) ו"נכשל" לפי מה שהווינדוס דיווח, נכנסתי לראות מה הבעיה שהוא מצא בסמארט הוא אומר שה Seek Error Rate ברמה נמוכה מדי וכושר ההארדדיסק היה על 0 אחוז עלה ל4 ואז גם ל7 וירד ל4 וכו' וכו'. חיפשתי בגוגל וכמעט כל הבעיות שקראתי על ה Seek Error Rate קשורות לסיגייט (למיטב זכרוני כולן אבל אולי אני מתבלבל), מישהו יודע מה הקטע עם העניין הזה? ההארדיסקים המהירים של סיגייט לא יציבים או משהו?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אז ככה הלוח הוא P5W. המעבד 6300. הסיטואציה. כשהמחשב בדיוק עולה הוא מעיין נתקע בשלב המתאור. לפעמים קצת יותר ולפעמים קצת פחות... ניסיתי למצוא בביוס משהו שיעזור לבעיה להשתחרר, אבל לשוא, יותר מזה.. קרה לי פעם אחת שהביוס "נתקע" כששום כפתור לא הגיב וזה השתחרר לאחר כמה שניות.. הרצתי MEMTEST, ולא היו בעיות. בדקתי וראיתי שאין עדכוני ביוס עם התיקון של משהו דומה... מה הסיבה לתקיעות האלו?! ??? מציק מאוד... יש לכם רעיניות?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס אחר וזה לא שינה איפסתי ביוס ידנית וזה לא שינה יש למשהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה מוזרה לא ממש בעיה יותר קטע מעצבן יש לי לוח מסוג DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX שרכשתי לא מזמן. רק עכשיו שמתי לב או שזה היה ולא ראיתי או שזה קרה פתאום ברגע שאני מגביר את המאסטר ווליום עד הסוף הקול נעלם. ברגע אני מחזיר לחצי הקול חוזר בקיצור מה שנהיה זה שחצי בסקאלה הפך לווליום גבוה. נתקלתם בזה? סודר זה היה על מצב של NIGHT MODE
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
פתאום...איני יכול לחבר את הטלפון למחשב, הכבל USB אינו מזהה, ניסיתי גם נוט 2 וגם אייפון, בבדיקה במחשבים אחרים נמצא כי הטלפונים תקינים, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ואני מזהה שיש כשל בהתקנה של ה MTP...כנראה צריך למחוק או לפרמט את הנושא הזה... יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מכשיר מדידה בלייזר, שניתן לחבר למחשב באמצעות bluetooth. המכשיר עבר לאחרונה איתחול, ומאז אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. ניסיתי לחבר את המכשיר למספר מחשבים, והתוצאות הן שלמחשבים שהמכשיר מעולם לא היה מחובר בעבר אני יכול להתחבר ללא בעיות, אך למחשב שמכשיר המדידה כבר היה מחובר, אני לא מצליח להתחבר עכשיו. יש לי windows 7, וכשאני מנסה להוסיף את מכשיר הbluetooth, באמצעות add device, אני בוחר את המכשיר, לוחץ על create pairing code for me, ובמקום להציג לי את הסיסמא, ולתת לי להזין אותה לתוך המכשיר, הסיסמא מופיעה לי לחצי שניה על המסך, ואז נעלמת ומופיעה הודעת שגיאה שכותרתה: "adding this device failed because of an authentication error". כבר ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את ה…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול רכשתי מחשב חדש מדגם 226BW של סמסונג, חיברתי את המסך לכרטיס מסך (GeForce 8600GT 1GB), ובהדלקת המחשב המסך עבד בצורה תקינה. רציתי להשוות בין המסך החדש למסך הישן שלי וחיברתי גם את המסך הישן לכרטיס המסך בחיבור האנלוגי.(בזמן שחיבור ה DVI גם מחובר) וכשהדלקתי את המחשב עלה המסך הישן עם החיבור האנלוגי. רציתי לחזור לצפות במסך החדש עם חיבור DVI, ניתקתי את החיבור האנלוגי- אך המסך לא נדלק, ניסית לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל ואחרי מספר דקות כשרק ה DVI מחובר הדלקתי את המחשב- אך שוב המסך לא נדלק. כוונתי כשהמסך לא נדלק היא שאם הייתי רואה את מסך האתחול של הביוס, את מסך האתחול של הווינדוס (עם פס הטעינה והכל), והיום, בשלבים האלו - המסך כאילו לא מזהה חיבור. הנורית של המסך מהבהבת, …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מופיע לי על צג המחשב חיבור וניתוק כל שנייה של USB כאשר לא מחובר שום התקן. נוצר מצב שאני לא יכול לחבר שום התקן חיצוני אשמח מאוד לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הי ח'ברה... הלוח הוא של ASROCK ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E? הלוח דורש חיבור 20 פין + 4 פין לצערי הרב אני מרכיב אותו במארז וותיק, שיש לו ספק כח עם 20 פין בלבד. יש מה לעשות, או רק לקנות ספק כוח ? שווה לקנות סתם ספק כוח ג'נרי ? מה מומלץ וזול ? אולי כבר שווה לקנות מארז ולקבל את הספק בפנים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
רכשתי עכבר דגם 7000 של מייקרוסופט. טענתי כמה שעות והנורה כעת ירוקה. התקנתי את התוכנה על WINDOWS 7. חיברתי את הדונגל והוא זוהה בהצלחה. הנורה הירוקה על הדונגל דלוקה באופן רציף. העכבר מגיב רק כשאני ממש מקרב אותו מרחק חצי מטר בקו ישר מול הדונגל. על השולחן העכבר לא מגיב בכלל. האם החומרה לא תקינה או שיש משהו שניתן לעשות.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD של LG . הבעיה היא כזו : במחשב שלי (!) הוא לא מעלה שום דבר . כשאני מכניס דיסק אודיו או וידאו , הוא מקפיץ לי את החלון פעולות של הווינדווס , הוא גם מזהה את רשימת הקבצים - אבל לא מעלה אף אחד מהם . במדיה פלייר הוא טוען שאו שהדיסק מלוכלך , או שהוא שרוט או שיש תקלה בצורב DVD . בוינאמפ הוא הולך צעד קדימה - הוא מזהה את השירים - אבל כשאני מנסה להפעיל את הקובץ אודיו הוא לא מפעיל אותו . הוא מנסה אבל מיד רושם playback end . כשאני מנסה להפעיל אפליקציות או להתקין תוכנות על גבי דיסקים בכונן הזה , הוא מזהה את רשימת הקבצים על הדיסק.....אבל לוקח לו המווווןןןן זמן ובסוף הוא גם לא מפעיל שום דבר . אני מקבל הודעת שגיאה השיישום שאני מנסה להריץ הוא לא win 32 application ניסיתי לה…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הבעיה שלי היא שהצורבים שלי ישנים והם ללא כניסת SATA וכך גם ההארד דיסק. והבעיה שיש בלוח אם רק מקום אחד לחיבור פינים, ושאני מנסה לחבר את הצורבים ביחד עם ההארד דיסק באותה כניסה בלוח, המחשב לא עולה ונותן שגיאה. האם יש דרך לחבר שני צורבים והארד דיסק ללוח אם עם חיבור פינים אחד? או שאני חייב לקנות צורבים עם חיבורי SATA? הלוח: http://www.skypc.co.il/pl_product~38470~83~0.htm
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי עכבר אלחוטי שמחובר דרך usb. בכמה מחשבים הוא עובד (hp) ובמחשב החדש יותר(hp) הוא לא מזוהה. יוצאת הודעה שההתקן פועל באופן בלתי תקין אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לאחרונה הכרטיס מסך שלי התחיל לעשות בעיות. מדובר ב-HD4850 של Club3D. עכשיו נכון, אני יודע שמדובר בכרטיס שהוא בכל מקרה חם מאוד, אבל הטמפ' שלו לאחרונה שוברות שיאים. במנוחה עם קירור סטוק על 50% הוא על 88 מעלות בערך. במנוחה עם קירור סטוק על 100% הוא על 75 מעלות בערך. וכשאני מפעיל משחקים(אפילו לא דברים מטורפים, אלא לדוגמא - Heroes 5) המחשב קורס לאחר כחצי שעה או פחות.(חום של מעל 100 מעלות לכרטיס מסך, כל שאר הרכיבים של המחשב בטמפ' סבירה בהחלט של כ-40 מעלות). זאת הבעיה הראשונה. ועכשיו - לשניה. בגלל שלאחר כחודשיים עם הכרטיס הבנתי שבעיות החום שלו רציניות, קניתי קירור - AC TwinTurbo. הכל היה מצוין, המעלות ירדו בצורה משמעותית ולא נרשמו יותר בעיות - עד לפני כחודש. פתאום המחשב התח…
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזהו המקום המתאים להודעה הזאת.. מזה 3 שנים אני משתמש בלפטופ של לנובו מדגם Y580 מפרט : WINDOWS 8.1 64BIT 3rd Generation Intel® Core™ i7-3630QM (2.40GHz 6MB Cache) 8GB (DDR3) NVIDIA® GeForce® GTX660M 2GB with DirectX® 11 SSD 120 GB HDD: 1TB (5,400 rpm) הצלחתי להריץ עליו המון משחקים בהצלחה ולאחרונה איכשהו "התמכרתי" ל FIFA 16 ושיחקתי בו עם ההגדרות הכי גבוהות והמשחק עבד "חלק" ! לאחרונה רכשתי את המשחק FIFA 17 ומאז התחילו צרות... אני לא בטוח אבל חושש שהנייד מתחמם והחל מהמשחק השני שאני מריץ המשחק פתאום נתקע לכמה שניות וממשיך, נתקע וממשיך... מדי פעם יש גם את ההודעות הכחולות\כתומות - תמו…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, בשלושת הימים האחרונים, המחשב התחיל להתקע בזמנים רנדומלים, ללא קשר לאיזו תוכנה אני מפעיל על המחשב. אני סבור כי מדובר בבעייה בה רכיב מתחמם יתר על המידה. בדקתי את כרטיס המסך(GeForce 3 של Asus): אמנם הוא חם למדי כאשר המחשב נתקע, ניסיתי אותו במחשב אחר שבבעלותי ובו הוא עבד כראוי ללא כל בעייה. המעבד(P3 800MHz): כאשר המחשב נתקע, כיביתי אותו ונגעתי בהיטסינק של המעבד. הוא היה מאוד חם. כאשר פתחתי את המחשב, נכנסתי ל-Bios ובדקתי את הטמפ' - המעבד נע בין 48-56, וטמפ' המערכת הייתה כ- 39. מהירות המאוורר היא 4600RPM. זאת, בחדר בו פעל מזגן ומאוורר. הספק - לא חם מאוד. ה- Chipset - כאשר נתקע המחשב, נגעתי בהיטסינק על ה- Chipset ב- Mobo. הוא היה חם, מאוד חם. כאשר המחשב נתקע, התמונה קופאת …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לחבר שלי יש athlon xp 1600+ ויש לנו תחושה שהוא מתחמם קצת יותר מידי: בדקנו את טמפ' המעבד וחיות נוספות והנה המספרים: מעבד : 56 מעלות לוח אם : 33 מעלות מהירות סיבוב מאורר מעבד : 4800 סל"ד מהירות סיבוב מאורר מארז : 3000 סל"ד המחשב לפעמים מתנהג כמו עגלה בלי סוס ולפעמים גם מתרסק כמו ציפור בנתב"ג. אם הוא מתחמם יותר מידי מה אפשר לעשות? ואם אפשר גם להגיד אז איך עושים את זה.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי... היה לי פעם מחשב PIII ישן של 733MHZ . שדרגתו אותו ל CELERON 2.26GHZ D Prescott . (כמובן עם הלוח הספק הזיכרון ...כמעט הכל). העניין הוא שלא החלפתי את המארז (ספק כן). המעבד בא בגרסת BOX עם מאורר מקורי של INTEL . אז התגלתה תופעה שלא יודע לפתור....כאשר המחשב עובד הם מרעיש מאד. הרעש בא ממאוורר המעבד. הסתכלתי ב BIOS וראיתי שמהירות סיבוב המאוורר לא נורמלית (ומזה הרעש),,משהו כמו 6000rpm . הוספתי מאוורר פשוט צדדי אבל לא עזר. השארתי את המארז פתוח (ללא מכסה) ואז הכל הפך ליותר הגיוני. הקטע הוא שאני רוצה לסגור את המארז!!!!!!!!!!!!!! מה יכולה להיות הבעיה?? האם זה המארז הישן ..אין בו זרימת אוויר נכונה. האם הגדרות BIOS? האם המעבד דפוק? נא לתת עזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש ואני מרוצה ! אך יש בעיה קטנה : כאשר אני לא נוגע במחשב בזמן ממושך , הוא נכנס למצב של חסכון בחשמל . וכשאני מגיע רשום לי במסך (DELL "23) ללחוץ על העכבר או המקלדת (והוא במצב חסכון בחשמל) אני לוחץ בשניהם ושום דבר לא קורה . הפתרון היחיד זה לכבות את המחשב דרך כפתור ההדלקה , ואז להדליקו בשנית . יכול להיות שזה גם מצב שינה , או שניהם אני לא בטוח . כרגע בטלתי את החסכון בחשמל ואת מצב שינה , אבל זה לא פתרון . יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום... יש לי כל הזמן את ההודעה הבאה: יכול להיות שהספק כח לא מספיק חזק? סתכלו במפרט (אבל לא זה שבחתימה! במפרט מחשב מצד ימין) ד"א...עדכנתי דרייברים וזה לא עזר
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GFORCE 6600GT עד מלפני תקופה הוא פעל מצויין. ואז לפתע.. המערכת של NVIDIA מודיע לי שחיבור החשמל של הכרטיס מסך לא מספיק חזק ולכן הכרטיס מסך פועל במתכונת בטיחותית נמוכה יותר. האם יש משהו לשפר ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מחשב נייד של Dell והבעיה שכשאני אניי מסיים לטעון את הסוללה ואני מוציא מהחשמל המחשב נכבה. ולפני זה,הייתי מוציא את החשמל והמחשב היה ממשיך לפעול. אין לי מושג מה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב P4 יחסית ישן..עם לוח אם ASUS P4PE. כאשר אני מחבר את הכל ללוח אם אז נראה כי הכל בסדר חוץ מבעיה אחת - בעיה עם הספק. הבעיה היא כאשר אני מחבר את הספק וברצוני להדליק את המחשב, המחשב פשוט לא מגיב ולא נדלק. בדקתי 10 פעמים שחיברתי את הכפתורים של ההדלקה ללוח אם ושכל הכבלים מחוברים כמו שצריך (גם של הספק ללוח אם). לאחר שראיתי שיש בעיה,פתחתי את המארז ולאחר מספר בדיקות הבנתי שהבעיה היא בחיבור ATX מהספק ללוח אם (חיבור ה-20 פינים). בדקתי את אותו ספק עם מחשב אחר והוא עבד, ניסיתי עם ספק אחר לאותו לוח אם והיתה אותה בעיה. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לפני כמה ימים המחשב שבק חיים - לא התעורר. מנסים להפעיל - ה-HD עובדים, הלוח אם נדלק, המאווררים מסתובבים - אבל אין תצוגה בכלל. המסך לא מראה כלום (נשאר ב-standby). הדיאגנוזה גילתה שכנראה הלך הלוח (זה היה Epox 8RDA3). השגתי אחר - Abit NF7 ver 2.0 - התקנתי, חיברתי הכל - הלד האדום שמראה שיש אספקת חשמל דולק קבוע - לוחצים על power ו... הכל נדלק... ואז נכבה שוב, תוך ממש כמה שניות. כשאני מחבר את הספק ללוח הישן - הבעיה ההיא נשארת (הכל עובד אבל אין תצוגה). כשאני חוזר ל-abit - עדיין לא עובד כלום. נדלק ואז אחרי כמה שניות נכבה שוב. ניתקתי הכל מהלוח החדש והשארתי רק את החשמל - אותו הדבר. נדלק ונכבה. איפסתי BIOS, החלפתי בטריה - ללא שינוי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תו…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני מספר דקות המחשב הנייח הפסיק לעבוד. כיביתי את הספק והפעלתי מחדש. הדלקתי את המחשב, המאוורר התחיל לעבוד אבל מיד הפסיק והמחשב כבה. העכבר והסלולרי שמחוברים לUSB עדיין מקבלים זרם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-