תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי 7600GS של-GIGABAYTE ואני משחק במשחקים במשך שנתיים עבד טוב ופיתאום הוא עושה בעיות ונותן לי FPS נמוך והמחשב שלי מיתחמם ה-CPU וזה עושה לי ציפצופים למרות שיש לי 5 מאווררים כולל 2 של הספק לכול מי שיודע מה הבעיה שיגיב בבקשה אני עוד מעט מת
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ככה אני אספר לכם את הסיפור היה לי מחשב נייד שהתפגר לו הלוח אם לפני כמה זמן וכל השאר נשאר שלם. כמובן שמה שהיה חשוב לי זה הHD והוא נשאר בסדר גמור וכל החומר של הלימודים וכל הדברים שהורדתי ושמרתי והמוסיקה שלי הכל בסדר. קניתי קופסא חיצונית בחיבור USB וחיברתי , אתמול חיברתי במחשב של חבר שלי והכל היה טוב זה עבד והכל היה בסדר (לצערי לא היה לו מקום לגבות לי כמעט 60 גיגה) קניתי מחשב חדש לי ולחברה שלי והתקנתי לה הכל ואז ניסיתי לחבר את זה למחשב שלה (לוקח זמן עד שמצליחים להעביד את זה אבל בסוף זה עובד - כך היה אצל חבר שלי וכך במחשב שלה) לבסוף זה עבד אבל אז אמר שישנה איזה בעיה והוא לא הצליח לכתוב או משו כזה. עשיתי RESTART ואז כשעלה הWIN הוא ניסה לעשות CHKDSK לכונן הזה ואמר שכנראה שהMBR …
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בהדלקת המחשב כשמגיע הלוגו של ווינדווס הקונן עושה רעש ולוקח לו כ חצי דקה לעלות לאומת זאת ב ריסטרט רוב הפעמים עולה די חלק ולפעמים נדירות גם בהדלקת המחשב הוא עושה טובה ועולה מבלי לטחון למה זה ? אולי יש משהו שכדאי לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, היום שמתי לב שבספק כו ח שיש לי : המאורר החיצוני הפסיק לעבוד אמנם המחשב כן עולה.. האם אני בסיכון שאני עובד על המחשב במצב הנוכחי, ברצוני לדעת מה יכול לגרום לכך שהמאורר שבספק הפסיק לעבוד כי בדיוק היום הוספתי מאוררים אחרים למארז וגם רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנידון אפשר לקנות מאורר ולהחליף אותו ? יש לי אותו לפחות 3 שנים (את הספק). תודה מראש אוריאל
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום החלפתי במחשב (לא שלי) סטיק אחד של 512MB בשני סטיקים של 256MB. לקח לי דיי הרבה זמן עד שהצלחתי להכניס אותם אבל בסוף הצלחתי... עכשיו הבעיה: מקש ימני על המחשב שלי: רשום שיש לי 256MB. בתוכנה אוורסט: רשום שיש לי 2 סטיקים של 256MB. מה נכון?!
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם ABIT Readon 9600XT. בתקופה האחרונה המאוורר שלו משמיע רעש בלתי נסבל. בדיקה זריזה ברשת מעלה שזוהי בעייה נפוצה למדי בכרטיסים מסדרה זו (חסכו על הרכיב הזה, מסתבר). שקלתי לפרק את המאוורר ולנקות אותו, אבל נתקלתי בקושי להסיר את כיסוי הפלסטיק השקוף של הציר (תמונה מצורפת). השאלה אם במצב כזה מומלץ: א. לפרק את המאוורר ולשמן אותו (איך זה נעשה? נראה שהכיסוי מקובע למקומו, אולי בהדבקה) ב. להחליף את המאוורר ולהשאיר את צלעות הקירור הקיימות. ג. להחליף את המאוורר + צלעות קירור. אודה אם במידה ואתן ממליצים על אופציה ב או ג, תפנו אותי למוצרים מתאימים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את WINDBG יש לי שלושה קבצי DUMP בסה"כ... איך המאגר הזה אמור להתעדכן.. על כל בעיה שעולה נרשם DUMP FILE נוסף...? או שאני צתריך להתקין את התוכנה מחדש או משהו בסגנון..? השאלה בעצם האם המאגר מתעדכן אונליין מה שנקרא... בזמן אמת.. והאם לאחר שאני כביכול מטפל בבעיה שעולה מהתוכנה הקובץ עדיין צריך להמשיך להופיע?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אנשים, התקנתי windows xp + עדונים. ב- DEVICE MANAGER מופיע לי UNKNOWN DEVICE תחת הכותר OTHER DEVICES כל החומרה שאני מכיר ואמורה להיות מותקנת, אכן מותקנת כראוי ומזוהה ע"י המחשב. האם יש דרך לדעת מדוע המחשב מודיע על זיהוי חומרה לא מותקנת? כמו שאמרתי כל הרכיבים מותקנים ואכן מופיעים ב DEVICE MANAGER תודה
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אחרי כל הבעיות שלי ביומיים האחרונים זה נראה שהמחשב שלי גוסס, אבל עד לא ... ! צריך את עזרתך בשלישית ביומיים האחרונים ! , אחרי שפתרתי את עניין הצפצופים, ואחרי שפתרתי את בעיית האי זיהוי של ה HD שלי , יש משהו חדש ! ה HD, החליט לפרוק לי לחץ .... הוא עושה רעשים כמו של פריקת לחץ בצינורות של אוויר דחוס , עזרתך לפני שאני מעיף אותו ל KSP וחורץ את גורל ה 80גיגה שפנויים בHD השני. יאלה יש לי סיבה להתחיל לדאוג לו ולעלות ל KSP שיפעילו לי את האחריות שלהם ... ?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני היסטרי סתם, אבל פתאום מופיעה לי תקלה שאחת מהכוננים שלי נעלם (יש לי מערך רייד 0 של 250 ג'יגה בייט כל אחד) ופשוט אין לי את הכונן הזה ב-my computer !!! ויש לי שם את כל עולמי בערך...... הוא מראה לי אייקון תקלה למטה בצד ימין בצבע צהוב אדום... פליז, איך אפשר להציל את זה? מיליון תודות למושיעים
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, בזמן האחרון קורה לי לפעמים שאני מדליק את המחשב, אז המחשב עצמו נדלק, המאווררים מסתובבים, הכל עובד, אבל לא רואים כלום במסך, וגם אין את ה"ביפ" כשהמחשב עולה. זה קרה לי גם פעם-פעמיים כשכיביתי את המחשב, והוא נתקע ככה אחרי שסגר את הווינדווס. כשזה קורה, אני חייב לכבות את המחשב דרך הכפתור, לחכות כמה שניות ולהדליק שוב. למה זה קורה? אה ויש לי עוד שאלה, הקירור מעבד שלי מחובר לבקר מאווררים ולא ללוח אם, אז כבר מזמן שיניתי בביוס שלא יציג לי את ההודעה שהוא לא מחובר ללוח אם, ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה עולה לי שגיאת אוברקלוקינג, למה זה? תודה רבה לעוזרים ומצטער על החפירה!!!
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזו מדי כמה דקות: הדבר לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט. למישהו יש מושג מה מקור הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם GA-945P-S3 וספק של FSP 350 GLN בספק אני לא רואה יציאה של 4 פינים וכמובן בלי זה המחשב לא עובד ישנה יציאה של 8 פינים שרשום עליהם PCI 3 (או משהו בסגנון) כאשר חיברתי אותם המחשב עולה סבבה האם זה בסדר ?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב יש לי ספק כוח 24 פינים חיברתי אותו ללוח אם והכל,המחשב נדלק אבל כלום לא עולה המאווררים פועלים והכל אבל לא עולה כלום.חשבתי הבעיה בספק הלכתי קניתי ספק נוסף.חיברתי את הספק גם ל24 פינים בלוח אם וגם אז הוא לא עלה,כאשר הוצאתי את ה4 פינים (20פינים נשארו) אז המחשב התחיל לעלות מה שבעצם קורה שהספק לא עובד על 24 פינים אלה רק על 20 פינים ולפני זה הוא עבד על 24 מישהו יכול לעזור לי עם זה במה הבעיה ואיך פותרים אותה ? אשמח לקבל תשובה ותודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממה זה יכול להיות?! באף משחק זה לא קרה לי, ולפני זה dreamfall פעל אצלי מצויין, מה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי את הלוח הנל ואני כבר עובד עליו ומבסוט יש לי 2 דיסקים RAPTORS שמחוברים לחיבור SATA 1 ו2 והם עובדים בRAID 0 נהדר מהיר מאוד. יש לי עוד 3 הרדיסקים שאני רוצה לחבר חיברתי עוד אחד לחיבור SATA 3 והוא גם זיהה אותו נהדר, יש לי עוד 2 דיסקים שאני רוצה לחבר חיברתי לחיבורים הכתומים הEZ FLASH והוא לא מזהה לי אותם ניסיתי לשחק קצת בביוס אבל לא מצאתי איך לאפשר שהלוח יזהה אותם אודה למי שיש ניסיון או רוצה סתם לנסות לעזור ,לעזור לי תודה מראש ושנה טובה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המעבד חם 65 +- למרות שהוא פריסקוט הוא ממש חם אף פעם לא הגיע לכזה מצב ועוד בווינדוס ללא מאמץ יש מצב בגלל זה המחשב מרסטארט אני צריך עזרה בניתוח קובץ הדאמפ וגם המלצה לספק טוב עד 260 ככה 300 גג שיחזיק את המפרט שלי (הראשון שמופיע בצד) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ומצאתי באחד הת'רדים לינק למדריך הזה - http://www.faq-s.co.il/problems/view.php?ValueID=127 (מישהו בבקשה יכול ללמד אותי לעשות HyperLink כאן, אני פשוט לא מצליח) עשיתי אותו, אבל אני לא מצליח למחוק את הקבצים "Access is denied." אני האדמיניסטרטור במחשב, למישהו יש רעיון מה לעשות? האקספלורר מכובה. תודה רבה, אדם
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את הכרטיס מסך 6800 gt המפרט של המחשב שלי הוא פנטיום 4 3 גיגה רץ 1024 זיכרון 80 גיגה סאטה ו 350 וואט ספק כח ג'נרי הבעייה שלי היא שאני נגיד מריץ משחק כמו fear או scarface המסך עצמו מהבהב כזה.... עכשיו הרצתי 3d mark 2005 וקיבלתי 4799 ניקוד....ושם לא הבהב כלום רק במשחקים..... בווינדוס הכל סבבה... שאלתי היא מה יכולה להיות הבעייה?? היה כמה זמם ששיחקתי ב fear משהו כמו 20 דק והכל עבד חלק......הטמפרטורה היא בסביבות 62-67 מעלות בכרטיס ו איזה 52 ככה לא במאמץ יש לי קירור של mv 5 silencer מה יכולה להיות הבעייה? האם הכרטיס דפוק?? או שזה בגלל הספק כח?(מה שאני מניח שכן) תודה לעוזריםםםםם
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
טוב אז אני לא בטוח שזה בעיהה... אבל קניתי מחשב שהזיכרון הוא 1GB... ועכשיו אני רואה שהוא 960MB... למה הוא ירד?? תודהה
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מחשב athlon xp ram 1 G כרטיס מסך Radeon Hd wd80 G המחשב התקלקל לאחר התקנת כרטיס טלוויזיה, כרטיס הטלוויזיה הוסר המחשב פורמט ונתקע באמצע ההתקנה. במחשב p4 ה - hd עובר את ההתקנה של הwindows בהצלחה. הוחלפו בניהם זכרונות, כבלים ו - cd rom עזרה לפני צביעה לכחול... D: באמת צריך עזרה, על סף יאוש
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp amd athlon xp2500 1866 mhz במקור זה אמור לעבוד במהירות:133x14=1866 בפועל,בבדיקה עם כמה תוכנות(cpuz,everest,winxp pcwizard)זה מראה 530: 133x4=530 כך שהמכפלה נעולה על 4 אין אפשרות לשנות מהירות באס בביוס וגם לא את המכפלה מה אני יכול לעשות? תודה מראש נתונים מ cpuz: core speed-530 multiplier:x4.0 fsb:132.5 bus speed:265 mhz
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD-RW של NEC דגם: ND3570A... יום אחד הורדתי תוכנת צריבה די מפוקפקת (לא נרו) ומאז המחשב לא מזהה את הכונן... זאת אומרת, יש אותו בDEVICE LIST אבל לידו יש סימן שאלה... והוא לא מופיע ב MY COMPUTER... בדקתי באתר של NEC ואין שם דרייברים... רק FIRMWARE UPDATE... והבעיה היא שאי אפשר להתקין אותם בלי שהמחשב יזהה את הכונן... מה ניתן לעשות במצב הזה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי קרובי משפחה ב ארהב ,,,ביקשתי מהם XBOX-360 הם אמרו כך : Thanks for your e mail.Happy Eid to all. Of course I will be glad to buy the box as long as it is not bulky and heavy. Please take in consideration the 110 v electric system that is used in the USA . Also consider the 60 current cycle of the 110 v ( you have 50 I believe) which may affect the performance of the equipment. Please send details. Eid mubarak to all. Best regards. את החלק הראשון על הוולטים הבנתי קצת אבל מה זה 60 CYCLE , האם יש פתרון לבעיה?? תודה
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המעבד שלי AXP 1800 PALOMINO ועומד על 77 מעלות :\ והלוח (צ'יפסט KT333) על 42 (כמו שתמיד היה) האם לדעתכם החלפת HEATSINK תעזור משמעותית, או שאוטוטו המעבד\הליבה מתפגרים ואין טעם להחליף?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-