תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום. לוח אם סוקט 1136 ): פינים עקומים על לוח האם - בשני מקומות שונים. האם אפשר לתקן זאת? או שהלוח מת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היה במחשב של אח שלי BSOD. נראה לי זה קשור לכרטיס מסך שלו, תבדקו לי בבקשה http://f2h.nana10.co.il/ah7v6vwulxi6
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני משחק על מסך קטן הכל בסדר כאשר אני משנה למסך גדול פתאום הכל בצבע אדום כאילו ההגדרות של המסך השתנו והאדום על 100 בדקתי הגדרות, התקנתי מחדש דרייברים, התקנתי directx שום דבר לא עזר ניסיתי לעשות compabilty mode xp,95,256 colors זה windows 7 home premium שפירמטתי והתקנתי שוב windows 7 home premium אני לא מבין מה לא בסדר.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה החלטתי להשתמש בלפטופ הישן ונתקלתי במספר בעיות קשות. להלן תיאור התקלות: 1. המסך - יש לי כמה שורות (מלמעלה למטה) של פיקסלים שרופים על המסך... עם הזמן זה רק מתרבה, איך ניתן לטפל בכך או לפחות להבין מה גורם לשריפה של עוד ועוד פיקסלים? ובגלל שזה לפטופ, האם ניתן לתקן או להחליף מסך במעבדה וכמה בערך יעלה? 2. המחשב מתחמם מהר מאוד ואם אני לא ממקם מאוורר לידו (!) הוא פשוט נכבה לי. רציתי לשאול האם בניידים קיימים מאווררים פנימיים ואיך ניתן לפתוח את הנייד על מנת לבדוק מה קורה שם מבחינתם ומבחינת האבק? תודה מראש, טל
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הכנסתי כונן חיצוני דרך כבל USB למחשב והעברתי כמה קבצים וגם צפיתי בסרט דרך הכונן, אחרי שסיימתי הכול וסגרתי הכול אני לוחץ על "Eject mass driver" משהו כזה, בקיצור את הכונן אבל אני תמיד מקבל ERROR בסגנון הזה: ""Windows can't stop your 'Generic volume' device because a program is still using it. Close any programs that might be using the device, and then try again later."" הבעיה שאני לא רואה מה משתמש בכונן, הכול סגור. מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי כל הזמן נתקע (יכול להיות בעיה ב windows7), אבל שמתי לב שבBIOS בתפריט pc health: vcore - fail, כל שאר הערכים תקינים. מה זה אומר? לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 מעבד : E6750 תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם תוכנות כמו cpu-z לא מזהות. צירפתי קובץ תמונה של הלוח. ביוס של פניקס פנטיום 4 צ'פסט i865g [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעיה במחשב, מדי פעם קורה שהמחשב מסרב לעלות, הוא נדלק אבל לא מבצע בוט (כל המאווררים עובדים ושני הנורות - ירוקה ואדומה דולקות ביחד). דומה מאד למה שהיה לי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458248.msg3910931#msg3910931 בד"כ הייתי "פותר" את זה ע"י ריסט לביוס ובוט מינימאלי כאשר כל פעם אני מוסיף עוד חלק למחשב. זה היה פותר את הבעיה. ניסיתי הכל. גם כאשר אני מנסה להדליק את המחשב כאשר רק המעבד מחובר לא קורה כלום מעבר למה שציינתי קודם, אף לא צפצוף אחד. לוח האם מת? מה יכול היה לגרום לזה? במידה והלוח אכן מת, יש טעם להחליף גם ספק? יכול להיות שהוא הגורם לבעיה מלכתחילה? תודה מראש על כל עזרה. עריכה: מסתבר שהבעיה היתה בספק, לקחתי ספק ממחשב אחר מתוך סקרנות והמחשב…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מקלדת USB. היא עובדת בשלב הראשון של הBoot (להגיע לBios) ואז מפסיקה עד להעלאת ה Windows. הסיבה שזו בעיה עבורי היא שתוך כדי עדכון דרייברים הגעתי למצב שאני מקבל מסך כחול בעת העלאת ה Win. בנוסף- אני סובל מבעייה של איטיות מטורפת בזמן ה Boot (עד השלב שה WIN מתחיל לעלות). זה יכול לקחת 5 דקות. משיטוט בפורומים הבנתי שזו בעיה מוכרת של סדרת הלוחות הזו של ג'יגבייט. לא מצאתי פתרון ברור. מה זה לא: הגדרות USB ב BIOS. שיחקתי איתם הלוך ושוב וזה לא פתר. בעיית זכרון: החלפתי וזה עדיין קורה. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כל עוד עובדים עליו, הוא עובד בסדר. מניחים לו לדקה - והוא עושה רסטרט. המחשב: Pentium D 2.66 Smithfield + 512MB DDR2-666MHz וספק גנרי מעפן (רכיבים בני +5 שנים) לוח GH-G41-ES2L וכונן קשיח של סיגייט נקנו לפני כמה חודשים. ביוס F9 עודכן שבוע שעבר. פאס אחד של Memtest לא מצא בעיות אבל הבדיקה הגיעה איכשהו ל-105% לפני שהוא התחיל את פאס 2. הבוקר השארתי אותו לטחון ממטסט עד אחה"צ, אני אעדכן כשיודיעו לי. משהו מוזר נוסף: הביוס ו-EasyTune מדווחים על טמפ' ומתחים תקינים, אבל OCCT טוען שמסילת 12V בפועל מקבלת 3-4V ("משתפר" ל- 6-7V תחת מאמץ). זה מה שאני יודע. אם תוכלו להציע פתרונות, או לבקש נתונים נוספים במידה והחסרתי, אני אודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לפני שנתיים הרכבתי מחשב פשוט. הוא לא היה בשימוש בשנה האחרונה והיה במצב הפקרותי. ניסיתי לחבר את המחשב, אבל אין תצוגה על המסך. בהתחלה ניסיתי כשהכרטיס מסך היה מחובר. כשזה לא עבד ניתקתי וניסיתי בחיבור המובנה בלוח האם. ההשארה שלי היא שהלוח אם כבר לא בין המתפקדים. זה נכון או שיש אופציה אחרת? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה המחשב של הורים שלי (וינדוס אקספי) עשה פוזות היום בבוקר כל 3-4 דקות ריסטרט הנחתי שזה וירוס אז התחלתי להריץ CCleaner, נוד, spybot וכו' במהלך הבדיקות האלה כל הזמן הוא ריסטרט. באיזשהוא שלב המחשב נכבה והמסך לא נדלק יותר. בהתחלה חשבתי ההארד דיסק קרס אז התחלתי לנתק אותו, לנתק את הסידי רום ולהשאיר רק אותו, לשנות כל מיני וריאציות אבל המסך לא נדלק גם אין שום ציפצופים אני משתמש בכרטיס מסך שעל המדרבורד ככה שאני לא יכול להחליף ולבדוק.. הניחוש שלי זה שהבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם. אני צודק או שלא בדקתי משהו?? מה דעתכם? רעיונות .. תודה
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
צריך את עזרת המומחים, קצת ארוך חברים.. מחשב מיני נטבוק של HP (סדרת 1000) ספג חבטה רצינית ומאז חלונות לא מצליח לעלות ואחרי ניסיונות של 5 ד' עושה איתחול וחוזר חלילה. אותו מצב גם ב-SAFE MODE. בבדיקת הכונן דרך הביוס קיבלתי שגיאה 10008 והודעה REPLACE HARD DRIVE. האם הלך הכונן? יש אפשרות לבצע סריקה או ניסיון תיקון באמצעות MHDD או משהו? העניין הוא שאין שם שום אפשרות אתחול אחרת פרט ל-HDD. גם איך מחליפים שם כונן, הפאנל האחורי הוא מיקשת פלסטיק אחת שלא נראה שאפשר לפרק.. יש רעיון איך לתקוף את הבעיה?
-
- 38 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום מסך חדש בחנות KSP . סמסונג T2333 לפי המלצת הפורום. בדקתי את המסך בחנות ולא היו פיקסילים שרופים וכדומה. איך שחיברתי את המסך למחשב הוא מציג לי תמונה בגוון כחול ירוק כזה. לא צבע חד אלא מת. איזה הגדרות אני צריך לשנות כדי לקבל את הצבע הרגיל כמו במסך הקודם שהיה לי? אין דרייבר למסך לפי מה שהבנתי. והדרייבר של הכרטיס מסך מותקן.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדקתי פאוור מנג'מנט אין בעיה. i5 4G P55 intel אחת לכמה שעות פתאום מחשב מכבה עצמווכשאני מעלה אותו עולה לי המסך שבו אני צריך לבחור start windows normally בדקתי מהירות של CPU FAN והוא עומד על 1350 כשהסימון שלי מופיע על מתחת ל1500 כלא תקין מצד שני חום בסדר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקן הסאונד במחשב - מתאפס. ז"א מסומן באיקס ו"אין התקן שמע". התקנת הדרייבר מחדש פותרת את הבעיה רק לאותה הפעלה שאחר ההתקנה. עם ההפעלה מחדש - ההתקן שוב מתאפס. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חבר'ה ותודה לעוזרים, אז ככה לאחרונה כשאני צופה בסרטים תמיד הסרט נעצר באמצע לכמה שניות ואז ממשיך משהו מוזר ניסיתי לראות בכמה players כמו madiaplayer and bsplayer.. וכשאני מוריד דברים בטורנט זה לפעמים נותן לי שגיאה של מחזוריות משהו יש לי מחשב יחסית טוב עם הרד דיסק של 500 גיגה של wd sata connection. core 2 duo e8400 4gb ddr2 and Nvidia geforce GT240 זהו הכרטיס מסך שברשותי בצעתי איחוי דיסק וגם chkdisk וזה עדיין קורה איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ואיך לסדר את זה תודה מראש, עידן.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת המחשב ניתקע בשלב הפוסט, כשאני מחבר את המחשב לחשמל המחשב מתחיל לעלות ואז נעצר בשלב של הPOST ולא מראה דבר מלבד השם של המעבד התדר ושגיאה מתחת. http://imgur.com/a/TvRtU חשוב להוסיף שגם המקלדת לא מגיבה ניסיתי מקלדת עים חיבור PS2 שאני לוחץ על F LOCK נידלק אור אבל שאני לוחץ על F12 או DEL אין שום תגובה, ניסיתי גם מקלדת USB מאחורה 4 חיבורים(USB) אין תגובה מצד המקלדת בלוח אין קבלים נפוחים, אני גם לא יכול להגיע לביוס, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחבר ספק ללוח אם ויש לי שאלה כזאת. יש את החיבור הגדול הזה סבבה הוא בפנים אבל מה קורה עם החיבור הקטן (בתומנה באדום) לארבע פינים בלוח, בספק יש רק חיבור של 8 פינים וחיבור לכרטיס מסך (חיבור אדום, כתוב עליו PCI-E), בחוברת של הספק כתוב שהשמונה פינים זה עבור מעבדים של שרתים אבל מה אני אמור לעשות, לחבר רק חצי ממנו או מה??? תודה החיבור המדובר (של השמונה פינים) בתמונה מוקף באדום. הלוח intel dh67cl (דרך אגב זה כולל B3 הלוח הזה או לא?? לא הבנתי אז) הספק enermax naxn 450 תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה משחק, גם משחק ישן, אחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ומופיעה הודעת NO DVI SIGNAL . אחרי כמה שניות גם המחשב נתקע והסאונד ברקע גם ואני צריך לעשות ריסטארט והסיגל חוזר. לפעמים זה קורה אחרי כמה דקות של משחק, לא ברור למה התקנתי מחדש ווינדוז ואת כל הדרייברים העדכניים, ניסיתי עם כבל אחר, מסך אחר וכרטיס מסך אחר והבעיה נשארת הבעיה לא קיימת שאני לא מעלה משחק ועד לפני שבוע שיחקתי בלי בעיה ולא שיניתי משהו מיוחד אני מנסה לפחות למצוא איפה הבעיה, בכרטיס מסך, במסך או בלוח אם. יש תוכנות שבודקות אותן? או משחזרות סיגנל? או לפחות דרך לראות מה קורה שהמחשב נתקע? כי בלוג לא מצאתי כלום ATI RADEON HD 2900 XT VIEWSONIC 930PB GIGABYTE GA-P35-DS3L וגם אין לי יציאה של VGA מהכרטיס מסך תוד…
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
המחשב שלי: Intel core 2 due 6300 לוח אם astrock g41 זיכרונות: 2 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד. ספק כוח : 230 V אני אעדכן אחרך כך בנוגע לדגם שלו כרטיס מסך מובנה על הלוח אם דיסק קשח HITACHI 500 GB אני צריך לדעת כמה דברים : 1.המחשב הפסיק לעלות בכלל את המסך הראשון כאשר הכנסתי והוצאתי את הכרטיס המסך(כדי לנקותו) כאשר המחשב היה כבוי אך מחובר עם כבל ספק כוח לחשמל.(המחשב היה אז עם כרטיס 1900 GT READON לוח אם 975G INFINITY של DFI,ודיסק קשיח SAMSUNG 160 GB) הטכנאי הוציא את הלוח האם והכרטיס מסך בטענה שבמעשי דפקתי אותם,והחליף אותם בלוח האם המצויין בהתחלה(ASTROCK) השאלה שלי האם מה שאמר נכון? ,. 2.הטכנאי החזיר לי את המחשב עם הלוח אם החדש ודיסק קשיח SAMSUNG 160 GB בטענה שהדיסק קש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שנתקלתי במלא קפיאות של המחשב במערכת הפעלה,ראיתי הודעה של אחד מן הגולשים בפורום ששינה בביוס את ה- C3 ו-C6 report לצערי אני די בור בענין... אשמח אם תענו לי על כמה שאלות בנוגע לנושא. 1.מה האופציה למעשה אומרת 2.האם יכול להיות נזק מכך 3.האם זה משפיע על הביצועים של המערכת המערכת שמדובר עליה היא: GPU: Core i3 2120 Motherboard: Asus P8P67 B3 Graphics: Sapphire ATI HD 5770 1GB Memory: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition ומותקנת מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64 BIT
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני כבר יותר משתניים בלופ של בעיות חומרה, כל הזמן אותה בעיה המחשב נכבה במאמץ וזה קורה שאני משחק משחקים מידי פעם זה חלון כחול שכתוב שיש בעיית חומרה או משהו אחר מידי פעם פשוט עושה ריסטרט. פעם ראשונה לקחתי את המחשב אמרו לי בעיה בכרטיס מסך החלפתי כרטיס מסך הכל עובד טוב ויפה, פעם שנייה הרצתי איזה בדיקה הזכרונות נמצאו בעיתיות החלפתי זכרונות הכל טוב ויפה, אחרי כמה חודשים שוב פעם אותה בעיה לקחתי למעבדה הלוח אם הלך, החלפתי לוח אם הכל טוב ויפה, עכשיו הבעיה שוב פעם חזרה אחרי כמה חודשים של שקט, המחשב פשוט עושה ריסטרט במשחקים, אין לי מושג כבר מה זה יכול להיות, קשה לי להאמין שהמעבדה נוכלים כי כל הדברים האלו קרו בזמן שהייתה לי אחריות ואין סיבה שהם יחליפו לי סתם משהו בחינם אם זה לא באמת…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לוח אם ASROCK P4i65G כאשר אני מחבר 2 התקני אחסון חיצוניים ליציאות USB, הדיסק הקשיח החיצוני (אחד ההתקנים) מתחיל להשתגע: משמיע קליקים, מתנתק, מתחבר וכו'.. הבנתי שהבעיה כנראה שלא מספיק המתח ליציאות כדי להפעיל את שניהם. יש אפשרות להגדיל את הכוח המסופק ליציאות בלוח האם שלי? לא מצאתי שום דבר בהוראות יצרן.. תודה!
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב בימים האחרונים בתוך כדי שימוש במחשב אני נתקל במסך כחול , לא יכולי לעשות לזה צילום מסך אם יש אפשרות אשמח שתגידו לי איך עושים צילום מסך למסך כחול) ובכל פעם שזה קורה אני נאלץ להפעיל את המחשב מחדש הצצתי ביומן האירועים בחלונות 7 64 ביט בעברית המעבד שלי הוא CoreI7 2600K , לוח אם Gigabyte ud4-b3 וראיתי שיש דיווח מהמערכת על בדיקת באגים המחשב אותחל מחדש מבדיקת באגים. בדיקת הבאגים היתה: 0xa0000001 (0x0000000000000005, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000). קובץ Dump נשמר ב: C:\Windows\MEMORY.DMP. מזהה דוח: 051311-20748-01. צירפתי תמונת מסך של יומן האירועים אשמח שמישהו יפרש לי את הדיווח הזה ומקור התקלה היכן נמצא ? [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-