תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אופס בטעות פתחתי את הנושא פה מצטער!!!!!! אוקיי חבר שלי ביקש ממני את המפרט של המחשב ואמר שגם הוא רוצה לקנות אחד כזה אז הוא אמר לטכנאי שלו ותראו את התגובה חבר שלי: הנה המפרט שלו- לוח אם: MSI 965 מעבד: קונרו 1886 MHZ 6300 - Intel זיכרון: (512X2) 1024 MB דיסק קשיח: SATA 2 WD 160 GB כרטיס מסך: Geforce 7600 GT 256 MB DDR3 PCI-E ספק כוח: (שכחתי איזה חברה) 400W כרטיס קול: 9.1 ערוצים (נראה לי יכול להיות שזה 7-8 אבל הוא טוב) כרטיס רשת: 1 GB On-Board מה אתה אומר?? הטכנאי: תגיד לו זרוק אותו לפח חבר שלי: מה?? אתה רציני?? הייתי אצל חבר שלי מחשב קטלני ביותר הטכנאי: כן כי הלוח שלו זבל ובטח הדיסק סוג ג' והכרטיס מסך של אמ אס איי מוגדר כבר כחרא (אני עדיין לא הבנתי מה הטמבל רוצה הלוח אם של M…
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ניתקלתי בתופעה מאד מוזרה לפני מספר חודשים שבעת הפעלת המחשב נשמע רעש של נקישה כאילו שכיביתי אותו.והכל ניתקע ולא זז תופעה זו חזרה על עצמה בריסטרט. רק לאחר כיבוי מלא המחשב עולה כמו שצריך ..וזה קרה לאחר שהתקנתי צורב DVD הסרתי אותו והתופעה לא נעלמה .רק לאחר פירמוט זה הסתדר ולאחר מספר שבועות חזר ..החלפתי כ.מסך וחשבתי שהבעיה נפטרה אבל זה חזר שוב ..לצערי אני לא מצליח להבין מאיזה חומרה זה קורה..גם בדקתי את הארדיסק..ולא נמצא בעיה שם...אם מישהו יודע ו/או נתקל בבעיה זו אשמח אם יוכל לעזור תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מקש של explorer במקלדת, עד אתמול הוא היה פותח את הדפדפן בלי בעיה, פתאום הוא הפסיק. יש לציין כי בזמן שאני לוחץ רואים את השעון חול ליד הסמן של העכבר ואחרי שניה הוא נעלם והדפדפן לא נפתח. אגב שאני לוחץ על הסמל של הדפדפן גם לא נפתח, רק כאשר אני נכנס נגיד למחשב שלי ואז בכתובת אני רושם אתר אינטרנט אז אני יכול להכנס לדפדפן.. אני נורא אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום . אני מספר לכם סיפור קטן .... היו לי במחשב שני זיכרונות שסה"כ חצי גיגה אבל היתה לי איזה בעיה לא בטוח מהם והחלפתי לשנים חדשים של החברה kingston עכשיו אני רוצה להוסיף אותם כדי שהיה לי אחד גיגה ככה הויסטה גם יעבוד יותר טוב ... האם יש אפשרות להוסיף עוד שנים ? האם צריך לעשות משהוא בביוס ? או רק לשים וזה אמור לעבוד ? תודה רבה לכם ...
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ערב טוב.. הערב התקנתי לאחי במחשב את הפלופי וכרגיל חיברתי לו את הכבל מתח ואת הכבל מידע המיועד בשבילו וכשאני בא לפתוח דיסקט מסויים אז המחשב לא מזהה בכלל את הכונן ונותן את ההודעה הבאה: "נא להכניס דיסקט לכונן התקליטורים" יכול ליהיות שחיברתי את הכבל מידע שלו הפוך ?? ואם בעיה זו יכולה להיגרם עקב זה איך אני אמור לחבר את הכבל מידע ?? אשמח לכל התשובות .. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי....יש לי בעיה אני חיברתי מצלמה מסוג סילבר ליין קניתי אותה לא היה אפילו דרביירים עכשיו במנהל התקנים כתוב לי סימן שאלה על CIF SINGLE CHIP מה לעשות תעזרו בבקשה לא מוצא כלום באינטרנט בקשר לזה
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום היה בידי מחשב עובד (לא בטוח אם P4 או P3). פתאום התחיל ריח שרוף, כיביתי את המחשב ואח"כ הוא חזר לעבוד. עכשיו הוא פשוט מושבת אחרי שהיה שוב ריח שרוף. הסמפטומים הם: פעם ראשונה המחשב נדלק המאוורר של הספק עובד, אחרי כמה שניות המחשב נכבה. החלפתי ספק, המחשב לא נכבה אבל לא יותר מזה .לא משמיע צפצוף. אני מניח שזה המעבד או הלוח (תקנו אותי אם אני טועה). השאלה היא אם יש מקום לומר בודאות אם זה המעבד או הספק או שבשביל זה אני צריך לפרק אותו ולבודד את הבעיה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחד המחשבים בבית החל לקרוס לאחרונה, מדובר בריסט, שבדרך כלל מתקשר להפעלה של וידיאו, כלומר סרטים או משהו בסגנון, אבל אני לא יכול לאמת שזה קשור בלעדית לדבר... מדובר ב-Error code 1000008e (שאני יודע שהו אמאד כללי...) הנה קבצי ה-DUMP... שינתי לו את הסיומת ל-TXT... אשמח לעזרה או כיוון... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך אסוס 22 רחב. ולוח אם אסוס P4P800 SE מאז שיש לי את המסך אני לא מצליח לראות את הביוס אבל במסך אחר אני כן מצליח למשיהו יש פתרון? ועשיתי עדכון ביוס
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
Hello, How should i do WD S-ATA II 320gig ? i've now one WD S-ATA II 320gig and would like order one more WD S-ATA II 320gig in order to make raid and speed up my PC. What will i have to do in order to make Raid? i will be forced re=install Windows? Thanks!
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב במנהל משימות למטה יש את המצב של הזכרון אז הוא עולה כל הזמן ניסיתי למחוק אם התוכנה nod הצליח אבל אחרי שעה עוד פעם חזר עשיתי עוד פעם אם הnod ונמחק ואחר כך במשך 4 פעמים ניסיתי גם למחוק דרך אנטי ספיוור הצליח אבל אחרי 30 דקות חזר ועשיתי עוד אם אנטי ספיוור ונוד אם מישהו יכול לתת לי עצה למה זה קורה ואיך לפתור אני ישמח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב ישן לוחם אם של אינטל מעבד 1.7 P ושתי זיכרונות של RDRAM כל אחד 128 בכל מקרה רציתי לקנות זיכרון נוסף למחשב אז הוצאתי את אחד הזיכרונות כדי ליראות ולהיזכר איך נראה הכרטיס ואז שהחזרתי אותו שמתי אותו הפוך. ומה שזה יצר זה ריח רע מהלוח אם ומסך שלא נדלק במקום זה אני מקבל שלושה צפצופים שאני מדליק את המחשב וגם ברגע שהכרטיסים יושבים בצורה המדויקת המסך כבר לא נדלק האם שרפתי את הלוח אם? או שיש פיתרון להחזיר את המחשב הזה לצורה נורמטיבית של עבודה
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר הזה שרק לאחרונה החלה להופיע.. בדף הראשי הכל בסדר אבל בכל דף שקשור לפורום כל הכיתוב שם הוא בענק!! במחשב אני עובד ברזולציה של 1152*846 (לא נראה ממש קשור..) למה זה ככה?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המחשב עובד מצויין עד שבסופו של דבר הוא קופא העכבר המקלדת פשוא קופא וזה קורה רבה פעמים בדקתי את הטמפרטורה והיא תקינה תצעיו לי עוד דברים לבדוק! *אני פירמטתי את המחשב טוה לא עזר.... תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ראו תמונה. (כתובת למסך שגיאה- http://upload.tip4bet.com/viewer.php?id=809099PICT0005.JPG ) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אתמול עשיתי עדכון ביוס למחשב שלי ועכשיו המחשב לא פועל. אני די מבין בנושא וכבר עשיתי הרבה עדכוני ביוס בחיים שלי, כלומר שאני יודע לבדוק אם הביוס תואם ואני לא עושה עדכון אם אני לא בטוח שהוא יעבוד. הפעם, לעומת זאת, העדכון כשל... למרות שהקובץ היה מותאם ללוח שלי ואפילו תוכנת הפלאשינג אישרה את זה עכשיו המחשב לא עושה כלום לאחר ההפעלה שלו. למחשב יש ביוס של American Megatrends ואני מכיר את הטריק של עדכון ביוס מכונן הדיסקטים וראיתי שהוא גם מופיע במדריך עדכון הביוס כאן באתר, אבל אצלי כרגע זה לא מוכן לעבוד.כמובן ששמרתי גיבוי של הביוס הקודם ושמתי אותו על מחשבים אחרים, העתקתי אותו לדיסק ושיניתי לו את השם ל-AMIBOOT.ROM כנדרש אבל לא מתבצעת שום קריאה מכונן הדיסקטים גם לאחר שלחצתי Ctrl+Home…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אחרי כמה נסיונות כושלים לתקן בעית NTLDR אני חושב שגרמתי (אל תשאלו אותי איך...) למחיקת ה-Bios. המחשב כעת מבקש דיסק עם קובץ Bios חדש כדי להתקין אותו. הצלחתי להוריד מ-Epox את הקובץ המתאים, להעלות אותו על פלופי אבל עכשיו ניתקלתי במסך שאינו מגיב לשום דבר לבד מאתחול (או יותר נכון, כיבוי). אני מבין שעלי לכתוב את שם הקובץ המתאים בחלון שנפתח (ראה תמונה 3), אבל המקלדת אינה מגיבה לשום הקלדה - ניסיתי את המקשים כולם! היא אינה ps2 והיא מחוברת כראוי. הראיה: אם אני לא מכניס את הפלופי בהתחלה, המחשב מבקש אותו ואז אחרי שאני מכניס אותו ומקיש "אנטר" - המחשב מגיב. אח"כ, כשהוא מגיע למסך הבא (תמונה 2) - הוא לא מגיב. מה עלי לעשות? אני מצרף שלוש תמונות: 1. המסך הראשון שרואים. 2. המסך שעולה כש…
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן ויסטה ובגאדג'ט שם יש אפשרות לשים משהו שמראה כמה הוא שתמש במעבד ובזיכרון.. המחשב מהיר והכל.. אבל נגיד יש פעמים כאילו זה קורה פעם בהרבה זמן אבל נגיד שהוא טיפה נתקע כזה לכמה שניות או חושב או משהו.. אבל לפי הגאדג'ט הזה הוא מראה שהמעבד לא פועל על 100 אחוז וגם לא הזיכרון ואפילו לא על חצי ובכל זאת הוא כזה נתקע.. אז מה גורם לכזה דבר? כאילו אם זה לא המעבד או הזיכרון תוקע את זה לכמה שניות אז מזה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי התחיל לעשות רעשים אז פתחתי לו את המארז כדי לנקות לו קצת את המאורר ולראות אולי צריך להחליף איזה מאורר או ספק או אלוהים יודע מה.. בכל מקרה נתקלתי במין כרטיס מאוד קטן שעליו מאורר עוד יותר קטן ( איזה 2 ס"מ ) זה יושב על הלוח אם מול המאורר של המעבד.. הדבר היחידי שאני יכול לנחש שזה איכשהו אמור לעזור בקירור המעבד אבל אני לא רואה כמה זה יכול להועיל ולמה בן אדם שלא מבין כלום במחשבים ובטח לא עושה OC יקבל מהחנות שממנו הוא קנה את המחשב דבר כזה.. מישהו מכיר או יודע על איזה כרטיס אני מדבר.?
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה הסלוט החום ה קצר בצד שמאל למעלה על ה MB המצ"ב, הוא אמור להיות CNR אבל יש לי מודם CNR והוא לא מתאים לחריץ תודה למשיבים
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב אחרי שפירמטתי לחבר שלי את המחשב אז הכונן(המשני שלו) , מסרב להיפתח נכנסתי ל manage והכונן מופיע עם סימן אדום התמונה : שאני עושה לו לחצן ימני ו convert to basic disk הוא אומר שאם אני אעשה את זה זה ימחק כל מה שיש על הכונן, ויש לי שם יותר מידי חומר חשוב למישהו יש פתרון ? ??? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום,יש לי 2 בעיות ואני מקווה שתצליחו לעזור לי. 1.יש לי בעיה בלוח אם שלא הצלחתי לפתור. אז ככה,פירמטתי אתמול את המחשב ואני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: http://img291.imageshack.us/img291/2372/70691153uz6.jpg הבעיה הזאת מתלווה בכמה דברים,שאני מנסה להפעיל שיחת קול או וידאו המחשב עושה ריסט. 2. שאני גולש באינטרנט יש תמונות שלא עולות לי באופן כמעט קבוע וזה די מציק,לא הצלחתי לפתור את זה גם. מקווה שתוכלו לעזור לי,תודה.
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב הוינדוס נכבה אבל המחשב לאא .. איך לפתור את הבעיה הזאתיי ???
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום. מפרט בצד. לפני כמה חודשים היתה לי בעיה עם הלוח אם הישן שלי (אותו דגם רק בלי RH בסוף),הכנסתי כרטיס FIREWIRE לסלוט PCI ומחשב סרב להכבות. כל כיבוי של המחשב אחרי 2-3 שניות המחשב היה מדליק את עצמו מחדש.(כיבוי מווינדוס ומהמארז). המחשב נשלח לחנות שממנה נקנה והלוח הוחלף,הטכנאי אמר לי שהוא לא נתקל בבעיה כזו מימיו ועדיין הכרטיס והלוח לא הסתדרו ביחד והוא טען שיש מצב להתנגשות בין הכרטיס (של חברת PINNACLE) לצ'יפסט 945. מאז החלפת הלוח לא הכנסתי את הכרטיס כי לא היה לי צורך ב FIREWIRE. לפני שבועיים קניתי כרטיס רשת PCI אלחוטי של חברת NETGEAR,התקנת הרשת עברה בהצלחה אך המחשב שלי החל לקפוא לאחר מספר שעות עבודה. רק ריסטרט מהמארז היה מסדר את העניין וגם זה כמובן למספר שעות. מערכת הפעלה חד…
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור? הציוד ההיקפי הפסיק לעבוד פתאום - מסך נכבה, מקלדת לא מגיבה, אבל המחשב ממשיך לפעול , לאחר שכיביתי והדלקתי ראיתי במערכת ההפעלה שה CPU ב 100% ואז זה קרה שוב. עכשיו ברגע שאני מעלה את המחשב הוא במצב הזה (מסך כבוי וכו) מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-