תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אני עושה כיבוי למחשב ( לא פיזית מהשקע חשמל) לאחר חצי יום כל הגדרות של ביוס מתאפסים יותר נכון רושם לי " ההגדרות הוחזרו לברירת מחדל) מה הסיבה? אנא מכם עזרו לי. :nixweiss:
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מעונין לעשות למחשב פירמוט ויש לי מלא הודעות בOUTLOOK איך אני שומר אותם כדי שיהיו לי גם אחרי הפירמוט. וגם איך אני שומר את האתרים המעודפים שלי ומכניס אותם אחרי הפירמוט תודה מראש!! :s05:
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב הכולל : intel i7 2.8ghz לוח אם: x58-pro-e msi זיכרון : 6gb 1333mhz ddr3 כ.מסך: g-force 9800 512MB מערכת : win7 64 bit לבעיה, מופיעים מספר סימפטומים שלא ברור הקשר בינהם: 1. במשחקים מסוימים כמו מאפיה 2, splinter cell:conviction כל כמה דקות המשחק עוצר לדקה בערך ואז חוזר לעצמו ולפעמים קורס לגמרי ויוצא. התופעה יכולה לקרות מיד כשאני מפעיל את המשחק או חצי שעה אחרי , לא קבוע. ע"פ ה- event viewer מקור הקובץ שמעורב בקריסה הוא nvd3dum.dll שקשור ל-nvidia. ניסיתי לעדכן מספר פעמים את הדרייבר של כ.המסך אך לא יצא מזה כלום. 2. מדי פעם, שוב ללא זמן קבוע, אחת לשבוע או לכמה ימים, פתאום מופיעים פיקסלים משום מקום על המסך וזזים עם כל שינוי של תמונה במסך או כל תזוזה של ה…
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האלן אז ככה...יש לי הרבה שגיאות CRC במחשב כשאני פותח קבצי winrar ואני לא חושב שזה קשור לקבצים עצמם כי ה-sfv אומר שהכל תקין 100% וכל פעם יש שגיאות בקבצים שונים ואני אסביר לדוגמא יש לי קובץ שאני רוצה לפתוח והוא מחולק לעשרה חלקים בנסיון הראשון לפתיחה יש למשל שגיאות בקבצים 3,5,7 ובנסיון שני יש שגיאות בקבצים 2,4,5,9 לדוגמא אני חושב שזה קשור לזיכרון אשמח לעזרה...
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום , שאני מנסה להריץ את המשחק CS 1.6 (קאונטר סטרייק) הוא לא נותן לי , אבל במשחקים יותר כבדים כגון: דום 3 וf.e.a.r עובדים... מה לדעתכם הבעיה פה ? יש לי כרטיס מסך radeon x300 /x550 seires ...זה מה שכתוב לי =\
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי תוכנה SoundMAX ושאני מחבר את המיקרופון ואת האוזניות ואני לא שומע ולא מדבר למרות שאני מחבר ומסמן.. מה הבעיה? אולי יש לי בהגדרות משהו שצריך לשנות בצלילים או משהו כזה?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שיתחיל להסתובב..עכשיו עבדתי כמה שעות טובות על איזה מדריך פה שנתנו לאילתור מאורר לכרטיס מסך בעזרת פח של חריץ pci תודה רבה למי שכתב את המדריך ולGosha שהביא לי אותו ...עכשיו השאלה שלי היא כזאת בגלל שהמאורר שעל הכרטיס לפעמים בכלל לא מסתובב...ואני לא יכול כל פעם לתת לו נגיעה קטנה או משו..אז אם אני ישאיר אותו שמה הוא יפריע לאוויר שנכנס מהמאורר שהרכבתי מתחתיו? כי עבדתי על זה כל כך הרבה זמן (היו לי מלא בעיות כי המבנה של הלוח שלי לא כל כך התאים והכול) אז אני מותש בטירוף וממש אני לא מסוגל להוציא את הכרטיס מסך עכשיו ולפרק את המאורר שלו...זה קריטי אם אני יוציא אותו או ישאיר?,הוא עלול להפריע?
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום הזה ובאתי לשאול אותכם בתור מבינים מקצועיים בחומרה או w\e שלא כמו בפורום של גיימר שכל דבר שם זה כמו "יש לי בעיה בווינדוס מה עושים? תפרמט" "יש לי בעיה במחשב מה עושים? תקנה חדש!" וכו' . יש לי מחשב כבר מעל שנתיים אני מעריך אפילו 3 והוא לא נהג לעשות בעיות אבל עד לפני שנתיים המחשב היה עושה פול בעית. המפרט שלי הוא: Computer: Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Comp…
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי סובל מבעיה מאוד מוזרה ביומיים האחרונים... המידע על 2 כוננים קשיחים נפגע פתאום ברמה של חלק מהמידע נשאר תקין וחלק הפך להיות CORRUPTED ואני בנוסף מקבל שגיאות מחלונות בסגנון path to deep semaphore timed out בקיצור דברים מאוד לא שגרתיים... הקטע הוא שהיו לי עד אתמול 3 פרטישיונים. (2 דיסקים פיזיים) אחד של 80 גיגה שהיה כונן D ששם הבעיה קרתה - אבל שם לא היה מותקן כמעט כלום ואחד של 200 גיגה שמחולק ל 20 גיגה סיסטם שזה C ועוד 180 כל השאר שזה E הומזר הוא שהבעיה לא פגעה כלל ב C אבל כן פגעה בחלק ניכר של כונן E איפיון הבעיה הוא שהמידע פשוט לא רשום טוב על הדיסק... (ויש לי שם המון דברים ככה שחבל לי לפרמט הכל וזהו...) מה שמוזר הוא שאני יכול לראות נגיד את הקבצים שיש א…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, יש לי בעיה בסידירום בכל פעם שאני משחק בפיפ"א הסידירום קורא לשניה ונח לשניה ככה בכל מהלך המשחק וזה פשוט משגע אותי..... האם יש דרך למנוע את התהליך המוזר הזה? הכונן שלי הוא DVD של אסוס ,ווינדוס XP ופיפ"א 2002 מקורי (אני יודע שזה מוזר אבל הוא באמת מקורי ;D ) מודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מע' הפעלה חלונות 7 עם 64 סיביות. יש לי נתב של חברת אסוס דגם rt-n56u. יש לי כונן חיצוני בנפח 2TB של western digital. כשאני מחבר את הכונן החיצוני לנתב דרך חיבור ה-USB אני לא רואה קבצים ששמותיהם בעברית, וכן ספריות בעלות שם עברי נראות ריקות וללא שם. ניסיתי להחליף שפה בנתב לסינית standard וגם traditional, ללא שיפור או שינוי במצב. ד"א, אם אני מחבר את הכונן ישירות למחשב דרך ה-USB הכל תקין. מה עלי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, office וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא דיל ברייקר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך בגודל 15 אינץ ושלא יהיה כבד יותר מדי (סוחב אותו ללימודים) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כונן מחשב של seagate שמחובר דרך חיבור חיצוני למחשב. אני משתמש בו לעריכת סרטים. היום שמרתי סרטון בAE ובדיוק קיבלתי התראה שנגמר המקום בכונן ומאז הכונן לא עובד. כשאני מפעיל את הכונן הוא מוצג כמזוהה אבל לא נטען ותוקע את המחשב. אשמח לעזרה בנושא. אגב כוננים אחרים כן פועלים.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
- 1 follower
-
-
הנוכחי עושה לגים כאלו... אמנם הוא רק בשביל האוזניות אבל בכל זאת..בושה וחרפה לשים אוזניות של ovan על כרטיס כזה...
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אוקיי.. אז ככה שיש לי לאחרונה סדרות של בעיות במחשב, ובמהלך שרציתי לשפר ביצועים של רכיב Plug and Play עם הדרייברים שעל תקליטור, הבחנתי שהכונן שלי, היחיד שלי, כלל אינו פועל! הLED שמצביע על פעילות הכונן אינו דולק כלל. כפתור הEject גם איננו פועל. אבל מה שמצחיק - לא פתחתי את המחשב ולא נגעתי בו. אז כבר מכאן זה נראה כתעלומה בעיניי. מה שעוד יותר מוזר, זה שהכונן מזוהה ע"י מערכת ההפעלה, ואני רואה אותו ב Device manager וכלל אין בעיה שם, ואפילו כתוב את האמרה הידועה the device is working properly. ממש מוזר לדעתי. פתחתי את מחסנית הדיסק בעזרת סיכה, ולא, לא שכחתי שם במקרה דיסק. אין שם כלום. שום כלום. ועד כמה שיכולתי לראות מבלי לפרק את הכונן לגמריי, לא היו עדויות לשום לכלוכים או הפרעות פי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני כבר כמעט חודש נלחם בתופעה מאוד מוזרה שהביוס לא שומר את הגדרות המכפיל ומשתמש במינימום X6. קודם כל הסיפור התחיל מזה שלוח אם שלי שהיה ב OC של 4GHZ במשך שנתיים, מת באמצע משחק ASSASSINS CREED האחרון, ומאז לא חזר לחיים. הלוח המדובר זה GA EP 45UD3P, (בעצם זה המפרט שמופיע בצד). לשמחתי הרבה מצאתי פה באתר מישהו שמכר לוח בדיוק כזה רק שאצלי היה REV 1.6 ואצל הבחור זה היה REV 1.0. הבחור טען שהלוח חדש ולא משומש, קניתי אותו, אחרי שפתחתי אותו בבית גיליתי שהוא לא היה כל כך חדש , כי היה אבק של איזה חודשיים לפחות על המוספטים. ולא היה לו בכלל ריח של מוצר חדש. אבל לא זה הבעיה. הרכבתי את הלוח, והרצתי לו בדיקת יציבות על STOCK עם LINX. בLINX שמתי לב שכל לופ שהוא עושה נמשך יותר מד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי את הכרטיס עצמו(R9600 PRO) והוא נראה תקין ויושב כמו שצריך. הכרטיס עובד אבל כשמחברים את המסך אין תמונה והמחשב לא מזהה אותו. המסך בינתיים מחובר לONBOARD ואני מקבל הודעה על "Found New Hardware Video Controller VGA Compatible". אם הכרטיס נראה תקין ומחובר, למה אין תמונה והמחשב לא מזהה אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתאם להמלצות שקיבלתי כאן בפורום בימים האחרונים, הרכבתי את המחשב היום. זה המפרט: I7 4790k -מעבד Arctic cooling i11-קירור מעבד Asrock -z87 pro4 -לוח אם Zeppelin-DDR3 2x8GB ראם Antec Vp 500w ספק Antec Gx-500 מארז Crucial 250GB SSD כונן Seagate- 500GB HD- קשיח Cd-rom לצערי, לאחר שהרכבתי הכל, בהדלקה ראשונה המחשב וכל המאווררים נדלקים לבערך חצי דקה ואז יש ריסטרס עצמאי(המאווררים כבים לשניה וגם הלד של power של במארז) ואז הם שוב מתחילים לפעול וזה לא נכבה יותר. לאורך כל זה ובכלל, על המסך מופיע No Signal. דברים שעשיתי: 1.בדקתי כל אחד מהמודולים של הזיכרון בנפרד בכל ארבעת החריצים. 1.2 ניסיתי מודול אחר ממחשב שעובד. 2.ניתקתי הכל למעט מאווררים ומעבד. 3.חיברתי רמקול קטן פסיב…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ורואה איפה הוא מתעכב הרבה זמן ומה הסיבה העיקרית. הסיבה שיש פעמים שהעלית המחשב איטית להחריד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא קבצים ולא פלאגינים... מדובר בטאבלט טרנספורמר TF300 של אייסוס משום מה לא פותח שום קובץ גם לא סרטים מאתרים שאינם תומכים במנועי צפיה ישירה (כותב מחפש פלאגין) מישהו יודע למה ??????? :s05: תודה למשיב.
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אתמול צבעתי תחדר, והיום הרכבתי מחדש תמחשב... וכל פעם שנוגעים במארז מקבלים זרם.. אפילו שמתי טסטר מעל המארז שעדיין לא נגע בו וכבר נדלקה נורה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים התחלתי לקבל הודעת שגיאה מהווינדוס 7 לגבי זה שיש שגיאה בדיסק הקשיח ועליי לגבות מיד את כל הנתונים. שאני מאתחל את המחשב אז קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: SEC Master Hard Disk: S.M.A.R.T. Status Bad, Backup, and Replace ואז רק אחרי לחיצה על F1 ההוינדוס עולה. אני חייב לציין שאני לא מרגיש שום שינוי בפעילות של המחשב,הכל רגיל. מה עושים בשגיאה כזו? הדיסק קשיח הוא מסוג SEGATE 3500410AS SATA 2,יש לי אותו כבר עוד מעט 3 שנים והוא עדיין באחריות. תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לראות צפיה ישירה בתפוז תוך כדי האישורים השונים בתהליך, הורדתי כנראה משהו שגרם לדף הבית שלי בכרום להשתנות ל QONE8 וכל הזמן מופיעה ברשימת התוכניות תוכנה כמו ספידקומפיוטר, אם אני מסיר אותה מיד מופיעה תוכנה אחרת בסיגנון-פיקס ריג'סטרי או משהו כזה גם החיפוש בכרום השתנה כשאני משנה את דף הבית וספק החיפוש דרך הגדרות הכרום-זה משתנה שוב וחוזר חלילה אין אפשרות להסיר את ה QONE8 דרך הסרת התוכניות של חלונות 7...התהליך לא מסתיים יש לי אווירה וסיקלינר סופראנטיספייוור יש עיצה? ערן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם! מצטער מראש אם טעיתי, אבל לא ידעתי אם זה מתאים למציאת דרייברים בתוכנה או בעיית חומרה. בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: הפעלתי את המחשב החדש שלי וראיתי שהמניאקים בחנות לא התקינו וינדוז אפילו ולא פירמטו את ההרדיסק ולא כלום. באתי להתקין, ונזכרתי ששמעתי בעבר על הבעיה שוינדוס XP לא מזהה לבד את החיבור החדש של S-ATA2. עכשיו, זכרתי פתרונות שונים ומשונים, שכללו לחיצת F6 בSETUP של XP והכנסת Floppy Disk עם הדרייברים המתאימים. היו 2 בעיות: 1. יש לי את הדרייברים רק בדיסק של הלוח אם, ואין לי כיצד להעביר אותם לFloppy Disk. 2. אין לי בכלל כונן Floppy במחשב החדש ??? ??? ??? בנואשות, ניסיתי להמשיך את ההתקנה של הוינדוס בכל זאת, בתקווה שיהיה בסדר. כפי שאתם רואים, אני כותב לכם עכשיו מ…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום כרטיס מסך HD5450 מחקתי את הדרייברים הישנים ולאחר מכן התקנתי את התוכנה שהגיע עם הדיסק, לאחר מכן חיברתי את הכרטיס מסך למחשב והדלקתי וכשהווינדוס מתחיל לעלות אז פשוט מופיע מסך כחול כיאלו הוא קורס ומפעיל את עצמו מחדש ניסתי להכנס לSAFE MODE ושם בADAPTER הוא בכלל לא מופיע מה ניתן לעשות? המסך מחובר ד"א הכרטיס מסך, סימן שהוא מזהה וקולט
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-