תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היה לי ג'יפורס 4 שנשרף וקניתי את הכרטיס 5200 אפ איקס (לא השקעתי במשהו טוב כי אני מתכנן על מחשב חדש...) עם הכרטיס הקודם היו עובדים לי משחקים יפה מאוד ועכשיו כשאני מפעיל משחק אני רואה מין כתמים ירוקים כאילו מזכיר כשיש שלג צבעוני בטלוויזיה ובמנהל ההתקנים הוא לא מראה שום בעיה גם הדרייבר מעודכן מה לעשות???
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי בעיה בPnP bios extensions. במנהל התקנים יש עליו סימן קריאה צהוב. נראה לי שהבעיה קשורה לכונן DVD שלי שלא פועל, אפשר לצרוב בו והכל אבל אי-אפשר לפתוח דיסקים דרך "המחשב שלי". הבעיה בPnP bios מתחיל ישר איך שאני מפעיל את המחשב קופץ לי הודעה שיש התקן חדש (PnP Bios) מחובר ושאני צריך להתקין אותו אני לוחץ המשך והוא נתקע ואומר שיש בעיה, הבעיה היא: "אירעה שגיאה במהלך התקנת ההתקן סעיף התקנת השירות בקובץ INF זה אינו חוקי". איך אני מתקין את הPnP BIOS ? והאם זה קשור לכונן DVD?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח k8n51pvmt-9 ונתקלתי בו בכמה בעיות מוזרות: 1) לפעמים כשהWIN עולה רק אוים רק ריבוע כחול. 2) מצב שינה אי אפשר לחזור ממצב שינה(המחשב פשות קופא). 3) כשאני מדליק את המחשב, עוד לפני שמוצג הסמל של הWIN עם המסך השחור, הוא נתקע. האם אתם מכירים את הבעיות האלה?(שמעתי שזה לוח בעייתי) האם עדכון BIOS עוזר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, דוד שלי "שיחק" במחשב שלו ובטעות לקח כמה קבצי מערכת והעביר אותם לתיקייה אחרת. עכשיו הוא יודע בדיוק לאן הוא העביר אותם. כעת כשהוא מנסה להפעיל את המחשב הוא מקבל את ההודעה ntldr is missing press any key to restart כשניסיתי לעזור לו בטלפון הבנתי שלחיצה על F8 לא מכניסה אותו למסך עם אפשרויות מצב בטוח וכ' והדבר היחידי שהוא הצליח לעשות זה כשהוא לוחץ DEL וF2 זה מכניס אותו לביוס. רציתי להכנס ודוס ולכתוב כמה פקודות כדי להעביר את הקבצים חזרה אך הוא אומר שF8 לא מגיב.. אולי זה כפתור אחר? לא יודע.. מישהו יכול לעזור לי איכשהו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ( radeon x850 xt 256 ) בהתחלה השתמשתי בדרייורים של CATALYST 4.48 אם אני זוכר טוב, וכאשר שיחקתי משחקי מחשב ( כגון WORLD OF WARCRART ) , הכל עבד בסדר, אבל אם שיחקתי למשל כמה שעות רצוף , כל כמה זמן הכרטיס ציפצף ( בערך כל 20 דקות ) , ורק כאשר הייתי בתוך המשחק ( אם הייתי עושה מינימייז זה לא היה מצפצף) לא מזמן עידכנתי לגרסה הכי חדשה (6.3 אם אני לא טועה ) של הדרווירים, וכאשר אני משחק, תוך 5 דקות הכרטיס מתחיל לצפצף ולא מפסיק ( כל שנייה שתיים ) וכאשר אני עושה MINIMIZE למשחק הוא מפסיק לצפצף. ובנוסף לפעמים פשוט המסך נכבה ( כל בערך חצי שעה ) כאילו כמו שלא נוגעים במחשב הרבה זמן, ואני רק צריך להזיז את העכבר בשביל שהוא יחזור לפעול, אבל זה עדיין מאוד מעצבן…
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כעקרון דוד שלי ארגן לי מחשב... ואני לא מצליח לזהות את לוח האם, גם לא עם תוכנת ניטור חומרה כגון אברסט. בנוסף אני לא בטוח, אבל אני חושב שיש לי מעבד כפול ליבה- האם אני צודק? אם כן, האם זה דורש איזשהו טיפול מיוחד (מבחינת מערכת הפעלה, פירמוטים וכו') ועוד משו קטנטן ולא ממש עקרוני אבל יהיה נחמד לדעת- איך הזיכרונות? נחשבים לחברה סבירה? (בחריץ השלישי יש עוד אחד זהה...) תודה רבה על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כל כמה זמן, כשאני מדליק את המחשב, שומעים את המאווררים בשיא הכח ואז יש צפצוף כל 4 שניות שאורך שנייה. המסך לא מראה כלום, המחשב כאילו מכובה רק עם התכונות הנ"ל. האפשרות היחידה שיש לי לעשות זה ללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי, ולהדליק שוב. הבעיה אף פעם לא קרתה פעמיים ברציפות. מה יכול לגרום לזה?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מתוסכל כבר. קניתי מארז חדש וקטן יותר למחשב שפעל בצורה מצויינת, העברתי את כל החלקים שממש לא נכנסו טוב למארז היותר קטן והמחשב אפילו לא נדלק. הוצאתי את הכל והרכבתי הכל פתוח על שולחן כדי לראות מה לא בסדר, אני לא יודע מה לא היה בסדר, אז ניסיתי להרכב את הכל על לוח אם אחר שיש לי (בול אותו לוח אם) וזה גם לא פעל, בקיצור ככה התבצעו ניסויים בהרבה חלקים: 2 מעבדי ATHLON64 3500+, שני לוחות אם MSI NEO2 PLATINUM, כרטיס מסך ATI X800XT AIW וזיכרונות DUAL CHANNEL CORSAIR TWINX XMS. עכשיו הגעתי למצב שהכל נראה שזה פועל ודולק, אבל אין שום פוסט על המסך (המאוורר של הכרטיס מסך פועל) ואין שום ביפ של ההתחלה. בנוסף על הזכרונות יש לי LED'S שמראים את הרמת פעילות של הזכרון, הם לא נדלקים בכלל. בנוסף…
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני לוחץ על קישור באתר תפוז וזה פותח לי את החלון שלו כביכול ופתאום זה נעלם...לא יודע מה הבעיה תעזרו לי בבקשה... תודה
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
WINDOWS XP SP2 המחשב בו יומים והיום כרטיס הרשת נבדק ע"י טכנאי ונמצא תקין אני משתמש במודם של אצטק וחייגן לאחר החיוג הכול עדיין תקין הבעיה שכאשר מפעיל EXPLORER או OUTLOOK EXPRESS תודה
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום! נעלמו לי 2 הכוננים של הדיסקים שעל המחשב ואני לא יודע איך זה קרה ואני לא מצליח להחזיר את זה, בהתחלה חשבתי שאיזה ריסט למחשב יסדר הכול אבל לא..! זה לא עזר ואני דווקא עכשיו צריך להכניס דיסק אני מכניס וכלום כאילו לא עשיתי כלום! אני חייב תשובה מהירה תודה לכול מי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי קבוץ שלא רוצה למחק אז אך אני יכול למחוק אותו??
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
התקנתי איזשהו דרייבר של המסך, וה refresh rate ירד מ 75hz ל 72hz. אין באפשרויות של הדרייבר את האפשרות לשנות ל 75, 72 זה המקסימום. באיזו עוד דרך אני יכול לשנות את ה refresh rate ל 75?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסאונד, כל קובץ קול/וידאו שאני מפעיל לא משנה דרך איפה winamp/media player יש בעיה בשמיעה... יש עיוות בסאונד וזה נשמע כך שהקול רץ מהר מדי והגוון קול נהיה ציפציף כזה במקום הגוון קול המקורי... בקיצור לא שומעים כמו שצריך לשמוע באמת... ניסיתי להתקין דרייברים יותר מעודכנים! מהאתר של היצרן לכרטיס קול וגם לעדכן, לשחק בהגדרות וזה עדיין נשאר... זה המפרט של המחשב: Original description: T5500(1.66GHz), 512MB RAM, 80GB 5400rpm HD, 15in 1024x768 LCD, Intel 950, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Modem, 10/100 Ethernet, IEEE 1394, 6c Li-Ion batt, WinXP Home
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים, שאני חושד שאחראי עליה כרטיס המסך יש לי amd 64 3000 ga-k8ns 1gb ddr geforce6600 40gb wd 160gb wd כשאני מריץ משחקים, אחרי בין 5 ל 10 דקות הם נתקעים, המשחק קופא במקום, והמחשב לא מראה שום סימני פעילות, ואי אפשר לעשות CTRL-ALT-DEL זה קרה כל פעם ששיחקתי בהם. המשחקים שזה קרה בהם עד עשכיו זה FEAR ו neverwinter nights שניהם די כבדים לכרטיס מסך שלי שלי. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך מפסיקים את זה? (אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם אלא אני אמשח שתפנו אותי לאן שצריך.)
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD וצורב DVD, שניהם של LG. עד לא מזמן הם עבדו בסדר, אבל משום מה פתאום המחשב מזהה אותם רק ככונני CD-ROM. לפי מה שראיתי ב BIOS, זה נראה שגם שם הם מזוהים ככונני CD רגילים. מישהו יודע איך אני מסדר את זה???
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הבאתי קבצי dump שתנתחו בשבילי כי אני לא מבין בזה ולא מצליח לקרוא בבקשה תעזרו אני כבר לא יודע מה לעשות!! ועם הקבצים לא טובים אז תגידו לי אני יביא אחרים [br]פורסם בתאריך: 29.12.2006 בשעה 18:25:06 בבקשה שמישהו יגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה :-\[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, היתה לי היום הפסקת חשמל ולאחר שזה הפסיק וחזר החשמל ניסיתי להליק את המחשב והוא לא נדלק אז החלפתי את ספק הכח והמחשב חזר לחיים.. אז ככה יש לי נורה כתומה עכשיו בפנל שרשום H.D.D. ורק שאני בזמן עבודה מריץ משהו אז אמור להיות הבהוב כמובן אבל אצלי יש אור כתום קבוע.. ניסיתי לאפס את הביוסוזה לא עזר...הוצאתי את המחבר חשמל ואת הכבל IDE וחיברתי בחזרה ולא עבד.. מה אני עושה ??? עידכון : עשיתי בדיקה לH.D.D. והוא תקין לחלוטין מה שגם הוא נקנה רק לפני פחות מחצי שנה.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי פלאפון K750I עם כרטיס של ג'יגה. הוא מחובר עם USB למחשב. כשאני מנסה להעתיק קבצים מהמחשב לפלאפון זה מתחיל להעתיק אותם ובאמצע העברה אני מקבל את ההודעה ההעברה נפסקת, והתוכן שבכונן נעלם.(אם אני עושה רענן אז הכונן עצמו גם נעלם...). כדי שהמחשב יזהה אותו שוב אני צריך להפעיל אותו מחדש.(לא עוזר לנתק את הUSB ). ואחרי שאני מפעיל מחדש זה ממשיך ואני מקבל את ההודעה בקובץ אחר. ככה שזה לא בעייה בקבצים. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה (אם זה מתאים יותר לגאדג'טים אז תעבירו לשם...)
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לפתוח את הדפדפן אינטרנט אקספלורר. כשאני מקליק דאבל-קליק על האייקון שלו זה עושה סימן כאילו שהוא הולך להפתח אבל בסוף הוא לא נפתח. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה קשור לזה שהורדתי את קאזה ומחקתי אותה? אולי זה משהו בחומת האש?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוקיי, כבר פתחתי פה ת'ראד בנושא, אבל הבעייה עדיין קיימת, אני אנסה שוב: יש לי צורב DVD של LG, דגם HL-DT-ST DVDRRW GWA והבעיה איתו היא שעם כל תוכנת צריבה אני לא מצליח לצרוב ביותר מX4. הבעייה לא הייתה כשקניתי את המחשב לפני שנה, וצרבתי בעיקרון על אותו סוג דיסקים. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב, התקנתי NERO חדש וניסיתי שוב ועדיין אותה הבעיה! המפרט של המחשב הוא P4 (Prescott) 3.2Ghz לוח אם AUSU P5GD2 2GB זכרון DDR2 של TWINMOS על 4 סטיקים של 512 HDD 200GB של WD בחיבור SATA2 הצורב הנ"ל וגם כונן DVD רגיל של LG GDR8163B (הצורב על Cable select והDVD על SLAVE) מישהו? משהו? הצילו! נמאס לי לחכות רבע שעה למשהו שאמור לקחת 5 דקות!
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחרונה חשבתי על פתרון לבעיה של סידור חוטים במארז שכידוע הוא כל כך מבולגן עם החוטים ומצאתי... לדבר הזה שבתמונה קוראים ספירלה שקופה שהיא מיועדת לאיגוד חוטים .. לרוב היא בשימוש החשמלאים שבונים לוחות חשמל כאשר הם משתמשים בה לאגד את כל ה"סבטוחה" שנוצרת שם. אפשר להשיג אותה כמעט בכל חנות לממכר מוצרי חשמל לתעשייה ואם לא .. אז תזמינו ... הבאתי גם דוגמא מהמארז שלי.. אשמח לשמוע תגובות... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני שבוע קניתי ג'ויסטיק כמו של סוני עם חיבור למחשב.. הג'ויסטיק אמור לעשות רטט כשמשחקים אבל משום מה הוא לא עושה את זה .. מישהו יכול לעזור לי עם זה בבקשה? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם... רכשתי אתמול ספק כוח חדש של חברת HEC אז ככה.. חיברתי את הספק כוח לחשמל ואת היציאות שלו (DC) חיברתי לשני מאווררים וראיתי שאף לא אחד מהם עובד! יכול ליהיות שיש בעיה בספק?? או שהספק מוציא מתח ביציאה רק כאשר הוא מחובר ללוח אם ?? תודה רבה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמערכת ההפעלה קורסת בהתקנה ... ואחרי ההתקנה גם ! בדקתי זיכרון 100 פעם ב 1000 תוכנות הכול תקין בדקתי HDD עם תוכנה יצא כמה פעמים תקין אין UNC !!!! הצצתי בהסבר בפורום ntoskrnl.exe זה "דרייבר" אבל בחייאת זה בתחילת ההתקנה ... ובסוף רשום : " NTFS.SYS " מה קורה שם ? קובץ מצורף ... או Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\A\Desktop\Mini010607-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unrel…
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-