עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מקווה שאני במקום הנכון יש לי בעיה שניקיתי את המחשב מאבק, פירקתי את הקירור של המעבד (frezzer xtream) וגם את הקירור של הכרטיס מסך מרחתי משחה טרמית, ושמתי ספריי אנטי סטטי על כל הלוח של המחשב כדי שלא ידבק אבק אחרי 20 דקות חיברתי את המחשב מחדש והוא לא נדלק בספק כוח מאחורה יש נורה כתומה דולקת וכתוב על הספק שכשהנורה הכתובה דולקת הוא במצב סטנד ביי stand by מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zwex35,

מחשב חדש... i5 760 עבר אולי שתי פירמוטים גג בקיצר כל פעם שאני נכנס לאיזשהו משחק , זה פשוט יוצא ממנו.. לא משנה איזה משחק לא משנה כלום.. לא יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by hararim,

שלום לכולם. המחשב שלי נהיה איטי וכבה בפתאומיות. חשבתי אולי על בעיית חימום והורדתי את התוכנה speedfan והעלתי פה את התוצאות אני פשוט לא יודע לנתח את התוצאות. אם יש למישהו רעיון מז זה יכול להיות אני אשמח [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by natan84,

שלום רב, אני תוהה מה מקור הציקצוקים, המתחילים להישמע פתאום כמספר דקות אחרי שה-windows מסיים לעלות את כל התוכנות שרצות ברקע, למשך כחצי שעה. הציקצוקים נשמעים בערך כל שנייה. מוכרח לציין שלאחרונה החלפתי דיסק קשיח, שהיה נוהג להשמיע ציקצוקים שונים לגמרי מעת לעת, לפני שמת.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  5. יש מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660 שלחתי אותו לתיקון והחליפו לי אותו בחדש קניתי באופן פרטי דיסק קשיח מסוג SSD של אינטל 320 והתקנתי עליו את ה RECOVERY DISK של טושיבה שזה אומר WIN7 פלוס דרייברים ותוכנות שונות אחרי כמה ימי שימוש התחילו מסכים כחולים בהתחלה כשהייתי משתמש בעכבר או מקלדת BLUETOOTH אח"כ כשחיברתי EXPRESSCARD לאחר מכן כל פעם שאני מפעיל תוכנה כמו פרימייר המחשב נתקע מספרי הסטופים במסכים הכחולים משתנים ניסתי להתקין כל מיני דרייברים של הBT ןEXPRESSCARD אך ללא הועיל יש לציין שהתקנתי את כל העידכונים של 'ןמ7 כולל הSP אני אובד עצות עזרו לי

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אחרי כל הבלאגן מהדיון הקודם וסך הכל מעל 10 שעות של שבירת ראש ומשחק עם כל דבר אפשרי מצאתי שהמחשב לא נדלק כשהרמקולים החדשים מחוברים וזה באמת התחיל לפני כמה ימים שקניתי אותם אני אפרט טוב יותר- כשאני מדליק את המחשב עם הרמקולים מחוברים הוא נדלק לרגע קצר מאוד (הרבה פחות משניה), ומיד נכבה. אחר כך אי אפשר יותר להדליק אותו עם הרמקולים ובלי הרמקולים, הוא שוב ידלק רק לרגע קצר מאוד. כשאני עושה את זה הרמקולים משמיעים מעין פיצוץ חזק ברגע ההדלקה, ואחרי שהמחשב נכבה הם ממשיכים לעשות מעין דופק של שעון בקצב קבוע כדי להדליק אותו אני צריך לנתק את הרמקולים, לנתק את החשמל, ללחוץ על הכפתור הדלקה, ולחבר שוב את החשמל אחרי 2 דקות. ניסיתי לחבר כבל אחר של רמקולים בלי לחבר לשום דבר והוא לא עוש…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by 11GnR,

אהלן צצה לי בעיה במחשב מלפני מספר ימים- כשאני מכבה את המחשב בלילה ובא להדליק בבוקר, אני מדליק אותו, הוא נדלק לרגע מאוד מאוד קצר (רואים טיפה את הלד של המאוורר נדלק ) ומיד נכבה. ניסיתי להדליק אותו רק עם הספק והלוח (ללא זכרונות גם) ועדיין לא עובד. כשהוא כן עובד, הרצתי OCCT על בדיקת ספק ל30 דקות, וגם הספק יציב , גם המעבד לא עובר 72 מעלות וגם הכרטיס מסך לא עובר 81. אחרי כמה שעות ומשחקים בחיבור הוא מחליט להדלק לקחתי אותו אל החנות שינסו לראות מה הבעיה והוא עבד מצויין :kopfpatsch: אגב הספק עושה זמזום חלש כשהמחשב כבוי, כשאני מדליק (ומיד נכבה) זה משתתק ולאט לאט עולה שוב הזמזום. כשאני מנתק את החשמל הזמזום הופך בהדרגה לצליל גבוה מאוד עד שנעלם. ניסיתי לאפס ביוס. המפרט I5-7…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by matvey99,

שלום לכם, בחודש האחרון נתקלתי בבעיה שסתם באמצע עבודה במחשב המחשב מראה מסך כחול ונכבה. רב הפעמים זה רושם לי MEMORY MANEGMENT ולפעמים זה רושם לי משהו אחר... כמעת תמיד אחרי שזה קורה אני לא מצליח להריץ את הווינדווס כי זה נתקע לי על המסך של הטעינה בהתחלה (לפני המסך השחור {במסך שזה מראה תתמונה של הלוח אם } ) ורק אחרי שאני מוציא ומכניס את הזכרונות ( אני לא יודע אם זה באמת מה שעוזר ) המחשב עולה אבל אחרי כמה שעות או דקות זה שוב קורס. עשיתי הרגע פורמט וזה עבד בסדר ועכשיו שוב קיבלתי מסך כחול ככה שאני מבין שזה לא בעיה של תוכנה אלה חומרה. אני צריך שתעזרו לי לאבחן מה מקור הבעיה בשביל שאני יוכל להימנע מלשלוח תמחשב למעבדה ולחסוך כסף. תודה.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by ncl,

יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה בלוח אם. שתי הנורות הLEDים תקועות על צהוב ולא משתנות. ניסיתי להחליף פורט בראוטר, לעשות ריסט לראוטר, לחבר את הכרטיס ישירות למודם, להחליף כבלים, להתקין דרייברים מחדש, לפרמט אבל כלום לא עוזר.. יש לי עוד מחשבים בבית שמצליחים בלי בעיה להתחבר לנתב אז הנתב לא הבעיה. למה אחד הלדים לא מתחלף לירוק? האם זה וידוא הריגה? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום חברים אני מנסה להוציא את הוירוס הזה ללא הצלחה מחפש את הקובץ autorun.inf ללא כל הצלחה הוא לא קיים ובנוסף F:\attrib -s -r -h F:\del autorun.inf אבל הקובץ לא נמצא ועדין זה נמצא שם ללא כל הצלחה להסיר אותו אשמח לרעיונות או כלים

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  11. שלום. במקרה נגעתי ב Heat Sink של לוח האם. מאוד חם! הפעלתי את HW Monitor ואת Speed Fan הנה הנתונים מכיוון שאני הדיוט בנושא, אבקש את דעתכם האם הנתון מדאיג? תודה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by Or94,

יש לי בעיה במחשב ( לא זה שבחתימה). היום שיחקתי פיפא ואז קצת גלשתי באינטרנט ואז פתאום באמצע המחשב שלי הציג מסך כחול עם הודעה שהוא צריך להיכבות והיה רשום MEMORY_MENGEMENT ואז היה שם מה לעשות וזה לא עזר. לא הבנתי מה זה אומר וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה לי. מה עושים? המפרט הוא: מעבד E6750 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון Trancend 2GB כרטיס מסך 8500GT

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  13. היי, קיימת אצלי בעיה של חוסר אפשרות לשלוט בעכבר ובמקלדת באותו זמן אחרי זמן מסויים שאני משתמש בו. זה קורה במשחק מסויים,משהו שלעולם לא קרה לי בו במחשבים אחרים. ולאחר כמה זמן, כל פעם שאני לוחץ על כפתור מסויים במקלדת,מופיעה שגיאה של זיכרון. לא מזמן פירמטתי שהבעיה הייתה, ועכשיו היא חזרה שוב. אין לי בעיה של זיכרום ראם, מאחר ואני מניח שאני לא משתמש בהרה ממנו באותו זמן. וגם מבחינת הדיסק הקשיח, יש לי הרבה מקום, שגם ממנו הרבה פנוי. הבעיה מאוד מטרידה וקורה כבר תקופה ארוכה,אז מקווה שתוכלו לעזור לי מהר.

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות בו שימוש צדדי. ניסיתי כבר לתפעל אותו ונתקלתי באותה בעיה בעבר, אני מקווה שהפעם אמצא לה פתרון. בגדול אני מחבר את המחשב לחשמל ולמסך, המחשב נדלק ללא קולות או צפצופים אבל המסך נשאר בstandby. פעם קודמת שפרסמתי את הבעיה הזו אמרו לי לנסות לעבור בעזרת מטלית עם אלכוהול על המגעים של הזכרונות. הפעם כשניסיתי עשיתי זאת שוב וגם למגעים של הכרטיס מסך וניקוי אבק כללי בתוך המארז. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by rocosus,

שלום וצהריים טובים. יש לי מחשב נייד מסוג ASUS K53S ויש לי בעיות בהפעלת משחקים ברמת גרפיקה גבוהה. לאחר שהתקנתי Windows 7 על המחשב התקנתי גם את AVGAntivirus בגירסאת ה - Trial ל-30 ימים. בזמן שאותו אנטי-וירוס היה מותקן אצלי לא היו לי שום בעיות להפעיל משחקים ברמת גרפיקה גבוהה. בכל פעם שהדלקתי את המחשב האנטי-וירוס הקפיץ הודעה (דרך אפשרות הפיירוול של האנטי-וירוס, שקיימת רק בגירסא המלאה או בתקופה הזמנית של 30 ימים) שאומרת - "Gaming Mode Activated", ואני בטוח שיש לזה קשר כלשהו לבעיה שלי, שנוצרה רק לאחר שתוקפה של תקופת הניסיון של 30 יום נגמרה. כיום שאני מפעיל כל משחק שיש לי על המחשב יש כמה תופעות: 1. קופצת הודעה שאומרת שהמשחק יכול לפעול רק ברמת גרפיקה נמוכה…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. Started by ronhimi1,

כשאני צורב והכל , לפני שזה מסיים ל"שים" את כל הקבצים על הדיסק זה מבטל ומראה ש (ראה תמונה ) זו בעיה בכונן ?ואיך אני פותר את זה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  17. אחרי שמצאתי קבלים נפוחים (ומסכים כחולים) במחשב המשרדי בבית החלפנו את הלוח אם ואחרי שפפתרתי את שאר הבעיות זו היחידה שנשארה יש לי זיכרון חדש 2GB של קרוסאייר (חדש הכוונה נקנה ביום חמישי) הבעיה היא שלא משנה באיזה סלוט אני אכניס אותו המחשב לא עולה (אין תצוגה) ברגע שהכנסתי זיכרון ישן שהיה לי (512MB של חברה לא מוכרת) המחשב עובד מעולה ניסיתי להכניס את הזיכרון החדש ביחד עם הזיכרון הישן שעובד אבל המחשב עדיין לא עולה האם אפשר להיות בטוח שהזיכרון החדש מקולקל? בנוסף הכנסתי זיכרונות אחרים (ישנים, שעובדים בטוח) ביחד עם הזיכרון שעובד והמחשב לא עולה בשום קונפיגורציה מלבד זיכרון אחד בלבד הלוח אם הוא P41ES3G ויש לי אותו גם על המחשב השני בבית שעובד יופי עם 2 סטיקים של 2GB אגב, מישהו שם לב ש…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  18. עשיתי שדרוג למחשב ישן שקניתי בתאריך 08/2007 והשארתי ממנו את ה: SAMSUNG SH-S183L X18 DVD (שעדיין עובד) ספק Corsair HX520W מארז מחשב Thermaltake Soprano (VE7000BWS כרטיס מסך Gigabyte 8800 GTS 320MB רכיבים חדשים: קניתי לוח Gigabyte H67MA-UD2H מעבד Intel Core I5 2500 Tray זכרון Kingston KVR1333D3N9/4G * 2 מאוורר ופתרון קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 כשפירקתי את הכרטיס מסך ועבדתי אם הכרטיס המסך O.B המחשב עובד יפה מה יכולה להיות הבעיה? (ספק כוח חלש מדי?) לאיזה רמה של משחקים יכול לעבוד הכרטיס מסך O.B? תודה

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  19. שלום לכולם אז הבעיה שלי היא כזאת שאני מעלה את הBOOT של המחשב צורב נמצא שאני נכנס לתפריט של המחשב הצורב נמצא אבל יש עליו משולש אזהרה . הבעיה היא כזאת שאני מנסה להתקין או לפתור את הבעיה הוא רושם לי שאי אפשר להתקין את הדרייבר .

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by shlooki,

שלום רב: יש לי סוני vaio שעליו רצה וינדוס7. אני לא מצליח להתחבר לרשת אלחוטית. כשאני פותח את מנהל ההתקנים ההערה על הרשת (Artheros AR9287) גירסא: 9.0.025 הכי חדשה שיש, הוא נותן לי שגיאה: "The device can not start". גם בדרייבר המקורי הייתה אותה בעיה. תודה שלוקי

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by Wingedbull,

בזמן שאני משחק על המחשב, הוא אחרי מספר דק' קורס, כלומר, נכבה בפתאומיות. ואח"כ שאני מנסה להדליק הוא נדלק ושוב נכבה,זה קורה עד שאני מנתק את הכבל מאחורי המחשב ומכניס חזרה ונותן מספר שניות ואז שוב מדליק מחדש. זה קשור לכ. מסך אולי? תודה...

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  22. היי.. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך מרכיבים דיסק קשיח וספק כול בצורה נכונה? אני חושב שאני מרכיב לא נכון...

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by Hakiru,

יש לי mp4 של beeu technology חברה ישראלית,איבדתי את הדיסק של הדרייבר והמחשב לא מצליח לזהות את המכשיר ,מאיפה אני יכול להשיג דרייבר למכשיר הזה?..

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  24. Started by moravia_moti,

שלום! יש לי מחשב נייד חדש יחסית (חצי שנה) של ACER מעבד i5 עם 4 ג'יגה זיכרון וווינדווס 7 ולא מזמן קרה לי פעם ראשונה שהפעלתי סרט היי דפינישן(כבר הפעלתי לפני סדרות בהיי דפינישן ולא קרה כלום..) והמחשב נהייה ממש איטי, אחוז השימוש בזיכרון הוא 95 בערך וכשאני מסתכל במנהל משימות בלשונית של התהליכים פעילים אין תוכנות שפועלות ולוקחות כל כך הרבה.. למעשה אם אני יחבר את כל הזיכרון שכתוב שהם לוקחים אני לא חושב שאני מגיע ל400 מגה ביית. מאז זה קרה לי הרבה פעמים גם סתם שלא הפעלתי כלום רק גלשתי באינטרנט, הרצתי בדיקת וירוסים במצב בטוח עם norton, Malwarebytes' Anti-Malware, SUPERAntiSpyware Free Edition, Spybot - Search & Destroy, ועם סריקה און ליין של nod, הם מצאו איזה טרוייאני אחד אבל ז…

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by GroovyHazil,

בזמן האחרון יש לי ביצועים נמוכים בהרבה מאוד משחקים והיום ששחקתי קפץ לי פתאום BLUE SCREEN ואז המחשב עשה RESTART. איך אני יכול בדוק מה הייתה הבעיה ולסדר אותה?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים