עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by chatin,

התקנתי WIN 7 ויש לי מדפסת HP 4500 משולבת . לאחר ההתקנה של המדפסת ( לפי ההוראות : להתקין ואז לחבר את הכבל באמצע מתי שזה מודיע ) המדפסת מופיע אבל ששלוחים להדפסה זה לא מדפיס . ומופיע הודעה ( מצורף קובץ) בבדיקה התברר שזה מפסיק את פעילת ה SERVICE Print Spooler הסרתי והתקנתי את המדפסת מספר פעמים וזה לא עזר ( גם החלפתי כבל USB ) גם שאני מפעיל ידני את ה SERVICE ברגע שנשלח הדפסה זה מופסק . במחשב XP זה מדפיס בלי בעיה . אגב בסריקת מסמך אין בעיות . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אתמול שיחקתי BFBC2 ואז החלטתי לשחק משהו אחר. שיחקתי space pirates and zombies אבל גם גלשתי באינטרנט כי הזמן טעינה שלו ארוך. איך שאני מתחיל לשחק קצת הוא די צולע כאלו הוא עושה paging כמו משוגע ואז מסך כחול. אחר כך הוא ניסה בכלל לעשות boot מהCD אבל אחרי כמה נסיונות הוא רץ מהדיסק הקשיח עם תוצעות מעורבות. הוא אמר מדי פעם שאי אפשר לשמור קבצים לכל מני ספריות. הוא רץ קצת בעליה ואז מתפגר. היום ממצב קר לא לכלך הצלחתי להעלות אותו הרבה . הוצאתי את אחד הזכרונות וזה עבד יותר טוב אבל זה כנראה היה מקרי כי גם קיבלתי את המסך הכחול. בBFBC2 אני מדי פעם מקבל חורים שחורים בתמונה ולפעמים זיהיתי שחלק ממנה זוהר. אני ממש לא בטוח אם זה קשור לכרטיס מסך. המסך הכחול הזה לא נשאר הרבה זמן אז אני לא יודע…

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by Proww,

אהלן. הוצאתי את הפלופי מהמחשב (הוא לא רצוי). כאשר אני פותח את המחשב, עולה לי בהתחלה ככה: איך אני מבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  4. אוקיי אז חבר הביא לי דיסק להתקין את COD MW שיחקתי בו,ואחרי כמה זמן נעלמה תמונה: us_smoke_grenade_burnt_c ככה זה רושם בקונסולה,שהוא לא מוצא את התמונה הזאתי. יש אפשרות לתקן את זה,או שחייב להתקין מחדש?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  5. אורח mosheallon2011
    Started by אורח mosheallon2011,

בעיה רצינית במחשבים ואני חייב גיבויים דחופים החברה הזאת טובה?? http://qosit.co.il/backup/

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  6. i7 870 מותקן בלוח H55-USB3 של ג'יגבייט, הכל by default והטמפרטורה שלו גבוהה בטירוף. זה עם קירור Mugen 2 במצב פסיבי, מעבד 960 עם אותו קירור ובאותו מארז בקושי הגיע ל50 מעלות. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by GetRich,

בעיה מוזרה.. כשאני עומד יחף על הרצפה ונוגע במארז של המחשב אני מקבל זרם חשמלי. זה קורה גם כשהוא לא דלוק, ברגע שהספק מחובר לחשמל אני מתחשמל. יש למישהו מושג/רעיון מה לעזאזל?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום רב, ברשותי הלוח Gigabyte GA-EP45-UD3L (רוויזיה 1). יש לי איתו תקלה מעצבנת במיוחד: מדי פעם הלוח איננו מזהה את ה HD (של SEAGATE, אם זה משנה) (טוען שאין התקן מחובר שניתן לבצע ממנו בוט). בשביל לפתור את התקלה עלי לנתק את כבל ה SATA ולחברו מחדש. כמובן שיש לי את הביוס המעודכן ביותר (F9). למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת ביותר הזו? תודה נ"ב יש לציין שיש לי מחשב אחר בבית עם לוח של GB ויש בו בדיוק את אותה הבעיה

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  9. שלום לכולם קניתי שלשום זיכרון למחשב שלי 1GB שמתי אותי במחשב וכשאני בא להדליק הוא נדלק אבל המסך לא לאחר המחשב המעבד שלו הוא E4300 והלוח MSI 7173 שאמור להיות תומך בכרטיס זיכרון שקניתי כי הוא אותו דגם של מה שהיה לי במחשב מה לעשות? וגם באתר של הלוח אם רשום שהוא תומך עד 2GB שזה בדיוק מה ששמתי תודה לעוזרים ויש להדגיש שאני יודע לשים זיכרונות במחשב ומה שקניתי עובד אבל בנפרד. ואם זה ביחד עם הכרטיס שיש לי כאילו שני כרטיסים על הלוח אז המחשב לא עולה בכלל וגם הכרטיס זיכרון הוא בדיוק אותו דגם כמו הקודם כך שהמחשב צריך לקרוא אותו סליחה על כל החפירה אבל פשוט זה משהו שאני חייב לסדר

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. שלום לכולם התקנתי את המשחק COD : Black Ops לאחר פירמוט וכשאני מפעיל את המשחק הוא עובד עד שהשלב נטען לאחר מכן מופיע מסך כחול לשניה והמחשב מאתחל את עצמו. לפני הפירמוט המשחק עבד מצוין. אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  11. Started by ranfis,

אתמול בערב סגרתי את המחשב שלי כרגיל והכול עבד יפה וחלק לא התקנתי שום דבר ולא נעליים היום בבוקר אני מנסה להדליק את המחשב והוא פשוט לא נידלקת בדקתי חיבור חשמל והכול והיה בסדר פתחתי את המארז כי חשבתי אולי הלחצן שלו נידפק , ניסיתי להדליק דרך הכפתור על הלוח אם וגם כלום לא עזר הלכתי פירקתי את הסוללה מהלוח אם בדקתי אותה גם תקינה חיברתי אותה מחדש ואז אמרתי לעצמי שאני ינסה שוב להדליק והמחשב נידלק אבל מאז הוא פשוט מאוד איטי הרבה פעמים ניתקע לכמה דקות לא כל הדברים עובדים חלק מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  12. לפעמים שאני משחק באמצע משחק לדוגמא NBA 2K11 אז פתאום המשחק יכול לקרוס באמצע...זאת אומרת שהמסך הופך לשחור ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב. המפרט של המחשב שלי: INTEL DUAL CORE E6750 3GB RAM RADEON 4850 SAPPHIRE OVERCLOCK 10%+קירור של ZALMAN על הכרטיס עצמו,ככה שקשה לי להאמין שהכרטיס מסך מתחמם לרמה כזאת שבגלל זה המחשב צריך לעבור ריסטרט. יש פתרונות? תודה!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  13. לא ברור לי למה אבל הדלקתי את המחשב ומסיבה כלשהי נמחק לי הדריבר של הכרטיס קול כשאני פותח את מנהל ההתקנים בכרטיס קול כתוב High Definition Audio Device אבל זה לא הדריבר שהיה לי , אני כרגע יש לי אפשרות רק לשמוע סאונד אבל אין לי יכולת לדבר במיקרופון וכו' , כרטיס הקול שלי הוא SigmaTel לוח האם intel DQ965MT אני אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  14. Started by Shlompy,

שלום אנשים. לאחרונה צצה לי בעיה עם הדיסק. קופצת לי שגיאה בווינדווס Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault כמו כן יש הודעה דומה מה BIOS כשמדליקים את המחשב. בבדיקה עם SEATOOLS (דיסק של SEAGATE) הוא לא מראה פירוט מי יודע מה, אלה רק רושם S.M.A.R.T FAILD HDD SCAN ו SPEEDFAN מראים לי בעיה שקשורה לסקטורים פגומים. לא הבנתי אבל לפי הנתונים שרשומים, עד כמה זה חמור. בכל מקרה אני כרגע כבר כמה שעות עושה גיבוי דרך הרשת, לא יצא לי לנסות SCANDISK או משהו דומה. האם זה תחילת סופו של הכונן? האם כדאי לבטל את ה SMART ב BIOS? (כי אין בעיות שאני שם לב אליהן) והכי חשוב, הכונן עדיין באחריות דרך אייבורי, האם האחריות מכסה תקלה כזו למרות שהכונן עצמו עובד ללא בעיות? תודה! [attachment de…

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by Sango,

גם בביוס וגם ב SPEED FAN המתח במסילה של 12V עומד על 12.3 יציב יחסית (לפעמים יורד ל 12.25) האם זה תקין?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לחבר שלי יש מחשב שהוא קנה ב 2008. המחשב עבד תקין עד 2010 ואז התחיל לעשות בעיות יציבות קבועות לוח - Gigabyte GA-945GCM-S2L כרטיס מסך - Inno3D 9600 PCIE ספק - גנרי דפוק G-PRO לפניי בערך חודש ומשהוא התחלתי לטפל במחשב. בין מה שהיה שם : החלפתי את הספק ל HEC 300. הגנרי עדיין "תקין" (כבר לא, פירקתי ממנו את המאוורר כדיי להוסיף במארז) אבל אני חושב שהגנרי הוא זה שדפק את כל החומרה מהתחלה הלוח לפעמים לא היה מזהה את הכרטיס מסך, ובמקום זה מוציא תמונה אל ה Intel 945 המובנה של הלוח. אחריי כמה פירוקים של הלוח מהמארז ובחזרה זה מסתדר. הבעיה בלוח כי היא קורה גם אם כרטיס מסך אחר 6200 שהבאתי כשהכרטיס מסך עובד, יש בו קבל שמתחמם לטמפ' שאי אפשר לגעת בו - כאן הכונן הקשיח עשה לו גליצ' (כשלא הייתי ש…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. בשבועיים האחרונים בזמן שהתלבטתי לגבי מסך חדש, צצה לה בעיה מוזרה, היו מקרים בהם צפיתי בסרטים או סדרות והמסך פתאום השחיר ורץ עליו לוגו שאמר "דיגיטל" ו"אנלוג" והכיתוב השתנה הלוך חזור בין השניים. הסאונד ברקע המשיך לעבוד. אבל המסך היה שחור לגמרי ולא הגיב. ריסט למחשב החזיר את המצב לקדמותו. חשוב לציין שזה קורה רק בסרטים/סדרות אונליין וללא כל דפוס ידוע או קבוע שבה הבעיה חזרה. האם הבעיה תופיע גם במסך החדש או שזו בעיה של המסך הישן? האם זה הוא רכיב חומרה אחר שמראה את אותותיו? תודה! -בן

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. פעם הייתה אפשרות בכל המסכים לשחק עם הרוחב והגובה של המסך בשביל לגרום לדסקטופ להימתח על כל המסך. אין לי את האפשרות הפיזית במסך , יש אופציה של תוכנת צד שלישי שתעשה את זה ?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by MENASHEHE,

שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם: Gigabayte HD4350 אני עובד עם שני מסכים ולשנייהם יש רק יציאת VGA אחד מחובר ישר לכרטיס והשני מחובר עם מתאם VGA DVI ברגע שאני מכבה את המחשב או עושה הפעלה מחדש למחשב שני המסכים לא עובדים כאילו יש התנגשות בנייהם ניסיתי להחליף מתאם וניסיתי גם את הכרטיס מסך במחשב אחר וניסיתי גם את הדרייבר הכי חדש ועדיין הבעיה נשארה, אבל שאני מחבר שני מסכים לכרטיס עם כבל אחד ישיר ל DVI ואחד ישיר ל VGA המסכים עובדים מצויין ואין שום בעיה, האם הכרטיס מסך דפוק? כי לפני זה היה לי גם כרטיס מסך פשוט אבל של NVIDIA והוא היה מחובר בידיוק עם אותו מתאם לאותו מחשב והוא לא עשה שום בעיה. זה הקישור לכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2924&dl=1#ov

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי מחשב ישן עם לוח MSI P865 פנטיום 4 לאחר החלפת תושבת לגוף הקרור(התושבת נשברה) המחשב נדלק אך לא מופיעה תמונה ואין צפצופים. אפוס ביום לא עוזר. בדקתי כרטיס מסך זכרונות מעבד וספק בלוח אחר והכל תקין. יש רעיון במה פגעתי?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  21. התקנתי SSD חדש (Patriot Torqx 2 128GB) במחשב הזקן שלי, ועליו התקנתי חלונות 7 32ביט. כל כמה דקות המחשב קופא לכמה שניות, כאשר המנורה של ה-HDD דולקת ללא הרף. המחשב משתחרר לאחר כ-30 שניות וחוזר לפעילות תקינה, אבל התופעה חוזרת על עצמה כל כמה דקות... הלוח הוא ASUS M2N32-SLI DELUXE עם מעבד AMD. הבעיות האלה לא קיימות על HDD רגיל (זה שאני כותב ממנו עכשיו). יש למישהו מושג מאיפה נובעת התופעה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by kellycobain,

היי. היום קיבלתי את כרטיס הקול החיצוני שרכשתי. כרטיס קול של חברת midiplus audiolink pro. הכרטיס מתחבר למחשב באמצעות יו אס בי. קראתי את העלון ונאמר שם לחבר את הכרטיס באמצעות היו אס בי , לחכו תשהמחשב יזהה התקן יו אס בי ואז להכניס את הדרייבר. משום מה המחשב לא זיהה את הכרטיס גם אחרי שאיתחלתי את המחשב עדיין, הוא לא זיהה אותו. התקנתי את הדרייבר בכל זאת הדלקתי את הכרטיס, שנכנסתי להגדרות צלילים ושמע הכרטיס מזוהה שם, השם שלו מופיע שם, אבל את המיקרופון שחיברתי לא שומעים. דבר נוסף שקרה הוא שלא ניתן לגעת בעוצמה של הקול , זאת אומרת שאני לוחצת על האייקון של הרמקול , העוצמה נראית באפור, שאי אפשר לשנות אותה... בבקשה? מישו?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by Roman286,

ניסיתי להתקין דריבר של כרטיס מסך 8600GT וזה אומר לי מנהל התקן זה לניהול נתונים גרפיים לא הצליח לאתר חומרה תואמת לעיבוד נתונים גרפיים ואני בטוח ב 100% שהורדתי את הדריבר הנכון רציתי לבדוק אם זה אומר לי את זה בכל דריבר וכן הורדתי כמה דריברים שונים של כרטיס מסך וזה אומר לי את זה לכולם בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק שום מישחק בלי הדריבר הזה דרך אגב גם פירמטתי ביגלל הבעיה הדפוקה הזאת וזה עדיין אומר לי את זה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  24. Started by tiktoka,

שלום אנשים, שלשום התקנתי את ה IE9 והוא על הפנים. כול סרטון רשת שיש ובמיוחד YOUTUBE לא פועלים! , התוכנה תמיד קורסת. מישהו יודע איך לטל בבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  25. Started by osherav,

שלום, אני צורבת סרטים וסדרות ואתמול הצורב צרב 5%, המשיך לעבוד על ריק ולא לצרוב. קניתי היום צורב חדש והבעיה ממשיכה כך שאני מניחה שהבעיה אינה בצורב אלא במשהו אחר. אתה יכול לעזור לאתר את התקלה ולתקנה? הרבה תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים