תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט, ביחס לאיך שהוא פעל קודם.. היום אני שם לב שאני לא מצליח להתקין שום תוכנה "משמעותית" (משחקים וכאלה, לא דברים קטנים..) אני כל הזמן מקבל CRC Error.. קיבלתי את זה בשלושה משחקים, שניים שניסיתי להתקין מדיסק, ואחד מההארד דיסק. לפעמים הוא נותן את הארור ואז אני יכול לצאת מההתקנה, אבל לפעמים הוא נותן לי מסך כחול כזה כותב שם Phisical mommory core dump ועוד כל מני דברים, אבל הוא עושה לעצמו ריסט אחרי איזה שנייה, אז אני לא מספיק לקרוא.. האם אכן מדובר בזכרון? דרך אגב, המערכת היא Win XP, השאר במפרט..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה, בחודש האחרון, מדיי פעם, ללא כל סיבה ברורה, בסביבת וינדואס, המחשב (מהמארז) מוציא צליל ארוך ומוזר, אולי מהביפר, מעיין "טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי" שנעצר וזהו.. וזה מופיע פעם במלא זמן, לא בתבנית קבוע, בצורה רנדומאלית ולא ברורה, הטמפרטורות תקינות לחלוטין, מעבד I7 920 ב35 מעלות IDLE 40-45 מעלות ב LOAD, כרטיס מסך 260GTX נראה בסדר, אני לא ממש זוכה לשחק מאז שאני סטודנט אז לא ברור........ גם שהמחשב נכנס ל SLEEP פעם אחת, אז פשוט שמעתי את הצפצוף הזה......... כאשר שום מארברר והכל דומם במחשב כיאילו הוא כבוי... ממש מוזר הלוח הוא GIGA BYTE EX58 UD3R אני לא הצלחתי למצוא שום פתרון ברשת, למישהו יש מושג מה זה לעזזאל ? ואיך פותרים את זה ? תודה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לשחק "ספיידרמן 3" שלא נחשב משחק כבד במיוחד, אני משחק 10 דקות בערך ואז המשחק קופא, והמחשב עושה ריסט. אותו דבר קורה עם ניסיון רינדור קטעי וידאו שאני עורך ב-After Effects, זה מתחיל לרנדר כמה דקות ואז קופא ועושה ריסט. וכנ"ל גם עם הצמדת כתוביות ב-Virtual Dub. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: מעבד - intel dc e7200 @ 3.8gh לוח אם - gb p35 כ מסך - geforce 8800gt 512mb זיכרונות של מושקין 4 ג"ב WIN XP HOME EDITION SP2 תודה מראש~!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. יש לי בעייה חדשה והפעם במשחקים. הבעייה היא שכל 4-5 דקות בערך, ממש בערך, המשחק קופא לי ל2-3 שניות ואז ממשיך. אני חייב לציין שיש לי ddr-ram 512, לא קיבלתי שום הודעת שגיאה כלשהי, ואין לי תוכנות זבל שרצות במקביל. אבקש את עזרתכם!!! תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי בעיה רצינית עם קירור ועם זה שהמעבד במשחקים מתחמם לי יותר מידי.. ניסיתי כבר הכל.. והציעו לי פה לעדכן את הביוס שלי ואולי זה יעזור... אבל יש כמה בעיות... אין לי מושג איך עושים את זה.. וחוץ מזה שאני מאתחל את המחשב ולוחץ DEL אז המחשב לא נכנס לביוס למסך הכחול הזה.. הוא פשוט נתקע לי!... שתי שאלות יש לי חבר'ה, א. איך אני מעדכן הביוס שלי בלי דיסקט? ב. האם זה יעזור לדעתכם לבעיית ההתחממות שלי? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה שבמשחקים(בנתיים לא קורה לי בFPS אלא רק משחקי אסטרטגיהCOH HON) גם בווינדוס הנוכחי וגם בקודם המחשב לא טוען לי טקסטורות כמו שצריך ואני מקבל מסך שחור חלקי-עד מלא ואי אפשר לראות כלום באותו אזור וכשאני מזיז את המסך למקום אחר הכל חוזר חזרה הבעיה היא שאני חוזר על אותה פעולה או אותו מקום שוב מסך שחור זה כרטיס מסך? מעבד? או שזה משהו אחר לגמרי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי עשה איתחול ולא נדלק יותר. לוח האם משמיע צפצוץ קצר וקבוע עד שהוא מאתחל את עצמו מחדש. אין שום תגובה במסך. ניתקתי הכל, כרטיס מסך, כרטיס זיכרון, כל הכבלים גם, ניקיתי, החזרתי חזרה ועדיין יש צפצוף, גם כאשר כרטיס המסך מנותק מלוח האם הצפצוף ממשיך. מה יכולה להיות הבעיה? ייתכן שספק הכח הלך? או שלוח האם התקלקל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, לפעמים כשאני נכנס לביוס המחשב פשוט קופא ומאלץ אותי לעשות ריסטרט. הבעיה קיימת אך ורק בביוס. לוח האם שברשותי P43 -ES3G של gigabyte. מה יכול לגרום לתקלה? אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל זה מה שהיה נראה לי הכי קרוב. יש לי טאבלט לנובו miix 320 שהמסך שלו נשבר. אני רוצה להזמין את החלק מחו"ל. באחת ההצעות שראיתי באלי אקספרס היו כמה דגמים של מסכים לטאבלט הזה. מתברר שיש כמה דגמים. אין לי מושג איזה מהם אני צריך לבחור. מציגים שם תמונות מוגדלות של כל הסוגים אבל נראה לי שאת ההבדל ביניהם אפשר לראות בחלק הפנימי של המסך, אחרי שמפרקים אותו. מישהו יכול לעזור? הנה הקישור: https://www.aliexpress.com/item/32964222290.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.385615c8Bf5p9g&algo_pvid=093ec95f-4f0a-4781-9489-5ac6d2177dd8&algo_expid=093ec95f-4f0a-4781-9489-5ac6d2177dd8-3&btsid=5d8e264a-5641-4efe-84af-592546e75a5f&ws…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי האם אוכל לבצע סטרימינג של משחקים ממחשב חזק לטלוויזיה באמצעות הרשת האלחוטית הביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כבר תקופה בעיות שהמחשב היה נדלק אבל לא מגיב, המסך עובד אבל לא מראה תמונה, כל החיבורי USB לא עובדים אבל הרמקולים עובדים. לרוב זה היה מסתדר אחרי שהייתי מנסה להדליק אותו מספר פעמים היום בזמן שהמחשב עבד טוב ברגע אחד פשוט כל הUSB הפסיקו לעבוד(עכבר, מקלדת, מצלמה וכו') עשיתי ריסטרט למחשב והוא לא הגיב. לקחחתי אותו כבר פעמיים למעבדה של KSP ואמרו לי שהבעיה היא שהמחשב מלוכלך(ניקו אותו פעמיים). פתחתי את המחשב, בדקתי שהזיכרונות והכרטיס מסך מחוברים כמו שצריך. הבנתי שהבעיה יכולה להיות הספק כוח, יש לי בספק כוח כמו כפתור הזזה כזה(כמו הכפתור של הסאונד באייפון) הכפתור זז שם בין 230-115(אין לי ממש מושג מה זה אומר). ניסיתי להדליק את המחשב כאשר רק המסך מחובר, הזזתי את הכפתור מ230 ל115 וכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד... הווינדוס לא משנה את השם של הסידירום (משאיר אותו כ'כונן תקליטורים'), לא משנה את האייקון שלו ולא מפעיל אותו אוטומטית (לא מראה לי את ההודעה של ההדלקה האוטומטית שצריך לבחור משהו ולא מפעיל את הautorun שקבוע בדיסק) יש לי ווינדוס XP SP2 וצורב DVD של LG (HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה כבר הרבה זמן עם הFPS שלי. אז היום חבר נתן לי לשחק מהסטים שלו במשחק החדש call of duty black ops 2.וגיליתי שהFPS שם ממש בלתי נסבל. אז בערך רוב הזמן זה 90 אבל לא יציב ועם הרבה נפילות..וכל נפילה מרגישים שהמשחק לא זורם חלק כמו cod4 לדוגמא. המפרט שלי : gtx 560ti(דריבר מעודכן) q6600 4 g ram אל תגידו לי לנסות להוריד הגדרות ורזולוציה כי ניסיתי וזה לא עוזר ל FPS בגלל שיש לי כרטיס מצויין .. אבל בכל מקרה אני משחק על נמוך וזה עדיין בלתי נסבל. ניסתי להשתמש ב CCLEANER ו smartdefragment וזה לא עזר. HELP PLEASE ??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מבין ב QNAP???(זקוק לתמיכה)האם אפשר להעביר מ QNAP למחשב רגיל את הדיסקים??ולהמשיך ב RAID
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי בעיה במחשב, הוא קורס בלי סיבה. בהתחלה זה היה קורה תחת עומס, כל איזה חצי שעה- שעה. עכשיו שיחקתי במחשב איזה חצי שעה והוא קרס. פעמיים רצוף תחת עומס. ניתקתי אותו מהחשמל ניסיתי להוציא את הבטריה של הלוח אם. החזרתי ניסיתי שוב לשחק, קרס שוב פעם אחרי שעה.עשיתי אותו דבר שוב, ועכשיו זה הגיע למצב שהמחשב עולה, נכנס לווינדוס, וקורס אחרי בערך 5 דקות (לא תחת עומס). חשבתי על לנסות לפרמט,(למרות שזה לא ניראה לי כמו בעיה בתוכנה..) נכנסתי לSAFE MOD, בשביל לנסות לגבות קבצים, וגם שם הוא קרס אחרי 5 דקות. * אחרי שהמחשב קורס , יש מסך שחור, כל המאווררים מפסיקים להסתובב , הוא כאילו מנסה להפעיל את עצמו מחדש אבל לא מציג שום דבר על המסך וכלום לא קורה. (הנורות של המחשב דולקות) …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נכון כשמדליקים את המחשב אז בכמה שניות הראשונות המאווררים עובדים על מקס'... אז עכשיו אצלי זה ככה קבוע לא נפסק והמחשב לא עולה בכלל, המסך לא נדלק, כלום... רק אם אני עושה כמה ריסטרטים הוא מצליח להגיע למסך הראשון ואז בסדר... קיצר פרמטתי תמחשב - וזה לא עזר עזרה :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של BENQ דגם FP92W יש לי אותו כבר שנתיים וחצי, הוא דלוק כל היום וכשאני לא על המחשב אני מכבה אותו היום באמצע גלישה באינטרנט המסך החשיך טיפה, אחרי שניה החשיך עוד קצת וככה תוך כמה שניות הוא מחשיך שלא ניתן לראות כלום, זאת אומרת אני יכול לראות אם אני ממש מאמץ את העיניים ומתקרב עד כדי נגיעה במסך עם העין כדי לראות משהו כשזה קרה כיביתי את המסך והדלקתי שוב, זה עבד לשניה טוב ואז שוב החשיך ניסיתי לחבר למחשב אחר וזה אותה הבעיה לפני שזה מחשיך קופץ פופ אם וכתוב NONPRESET MODE מה יכול להיות מקור הבעיה ולמי כדאי לפנות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הרי את בעית המאווררים המרעישים ניתן לתקן בלי פנצ'יומטר רק צריך להוסיף אפשרות לשנות וולט להספקת המאוורר , זה הכל!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה חדשה יחסית, בת שלושה-ארבעה ימים. מעולם לא היו לי שום בעיות עם הטורנט, גם לא במחשב הנייח וגם לא במחשב הנייד בו אני משתמש כרגע. אבל בימים האחרונים פתאום צצה לה בעיה: בכל פעם שאני מוריד קובץ גדול בטורנט, אחרי דקה בערך שהוא פועל המחשב פשוט נתקע, אין עכבר, אין כלום, פשוט אי אפשר לעשות כלום לא משנה כמה מנסים או מחכים - והדרך היחידה לטפל בזה היא לכבות את המחשב דרך הכפתור. זה ממש עולה לי על העצבים. המחשב די חזק יחסית, מעבד i5 דור רביעי ו-4 ג'יגה ראם זיכרון. יש גם מעל 500 ג'יגה פנויים בהארד דיסק. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס FIREWIRE ג'נרי מפלונטר, הוא עובד טוב אבל לעיתים כאשר אני מוציא את המצלמה ומחבר אחרכך עוד הפעם הוא מפסיק ומופיע סימן קריאה בDEVICE MANEGER עם אני מחליף את הSLOT שלו בלוח האם הבעיה נפתרת אבל חוזרת אחר כך. MAD1.2 ABIT KT7A WIN2K
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם באבחון התקלה/ות הבאות: 1) המחשב מתקשה להידלק - מצריך לחיצה ממושכת או רצף של לחיצות קצרצרות על מקש ה-on. המחשב חייב להיות מחובר למטען כדי שיידלק. 2) במקביל, בימים האחרונים נוספה תקלה נוספת, כשאני מחברת את המחשב לכבל ההטענה הנורית של ההטענה כלל לא נדלקת (למרות שהנורית דולקת במטען עצמו) המחשב היה אצל טכנאי מחשבים שבדק את הסוללה ומצא אותה תקינה. הוא ניקה קצת את הכפתור וזה עזר לתקופה מוגבלת (כ-3 שבועות). חוצמזה המחשב עובד חלק. יש לכם רעיון מה יכולה להיות התקלה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שלשום ניקיתי את המחשב עם אוויר דחוס ומאז המקלדת לא עובדת. במצב דוס היא פועלת אבל ברגע שהווינדוס מתחיל להיטען היא לא פועלת. כאילו הווינדוס לא מזהה את המקלדת בכלל וזה רק בווינדוס. אני במקלדת וירטואלית למי שמתעניין. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן אבל הוא עושה בעיות מוזרות ה beep בהפעלת המחשב לא קורה ובגלל זה המסך נשאר שחור זה קרה לי פעם וזה היה מסתדר לאחר שעה של מנוחה למחשב אבל עכשיו זה פשוט לא עובד רציתי לשאול אם למישהו יש מושג
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש שאמור להיות מאוד מהיר אבל משום מה יש תקיעות של העכבר כשהמחשב חושב. זאת אומרת העכבר לא מגיב מייד ו"קופץ" ממקום למקום על המסך. אני לא יודע אם זה בעיות תוכנה או חומרה. מישהו יכול לעזור מפרט המחשב: צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1708 Cooler Master Elite 310 Blue, יחידות 1 ₪164 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1811 Antec BP500U 500Watt, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני (Maxtor One Touch) בנפח 500GB המחובר למחשב באופן קבוע. כשאני לא נכנס לספרייה הראשית של הדיסק החיצוני אז אין שום בעיה, אבל כשאני נכנס התהליך explorer.exe לפתע קופץ ל-99% והוא ממשיך להיות כך גם כשאני סוגר את כל התיקיות של המחשב. הדרך היחידה לצאת מהמצב הנ"ל הוא להרוג את התהליך explorer וליצור אותו מחדש. (לעיתים כשאני נכנס לתיקייה הראשית של הדיסק החיצוני אז explorer.exe עולה רק ל-49%, לא הצלחתי להבחין מה גורם להבדל בין הפעמים שהוא 99 לבין הפעמים שהוא 49). הדיסק החיצוני מחובר ישירות למחשב על ידי USB2. בהתחלה חשבתי שהבעיה בכבל ה-USB, אך החלפתו לא פתרה את הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-