תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לפני כיומיים רכשתי מחשב נייד של חברת HP מדגם 4330S. בגלל עומס התוכנות שבאות עם ההתקנה, החלטתי לעשות פורמט ולהתקין את מערכת ההפעלה Windows 7 Ultimate 64Bit. לאחר הפורמט, חיבור הwifi הפסיק לעבוד. למרות שהורדתי את כל העדכונים, לא הורד דרייבר כל שהוא שיסדר את הבעיה. במחשב יש מחיצה שנקראת HP tools שמכילה מספר תוכנות שמתוקנות כאשר עושים שחזור למחשב. שמתי לב שבין התוכנות נמצא עדכון לbios. אתם חושבים שיכול להיות שיש צורך בעדכון של הbios על מנת שהמחשב יתמוך בכרטיס הרשת? בעיה נוספת, או שלא, היא מה שנראה כמו שימוש יתר בחומרת המחשב. כלומר, יש קפיצות משמעותיות ורגעיות בשימוש של המעבד (core i3 2330m). אתם חושבים שזה נובע מחומרה/תוכנה פגומה או שזה נורמלי לגמרי? מחכה לתשובה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל ככה: יש לי בקר SAS/SATA בבית והייתי רוצה לחבר אליו הרדיסקים קיימים עם מידע עליהם,אני יודע שחיבור לבקר דורש פירמוט והגדרה של רייד אבל האם ניתן לחבר לבקר כזה הרדיסקים בלי לפרמט אותם??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה במחשב, הוא נכבה אחת לכמה זמן, ללא כל התראה מוקדמת, לרוב בעת שימוש ולא במצב המתנה. אני חושד שהבעיה היא בקירור (Thermaltake V1) של המעבד(Q6600). לא מזמן שמתי לב שאחד הפינים שלו שבורים, וייתכן שהוא אינו נצמד כמו שצריך למעבד ומכאן נובעת הבעיה. מצורף פרינט סקרין מEVEREST, הטמפרטורות נראות ממש מוזרות. אשמח לקבל עזרה, מה ניתן לעשות ואם צריך קירור חדש, אשמח לקבל המלצה לאחד טוב. תודה רבה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך. קניתי אותו עם הכרטיס מסך, ואני משתמש בשני מסכים (שניהם מחוברים אל הכרטיס, אחד ב VGA ואחד ב DVI, ושניהם כאילו מרכיבים מסך ארוך שמפוצל על שניהם). עכשיו אני רוצה להוסיף מסך שלישי. ראיתי שיש לי יציאת VGA על לוח האם שמעולם לא השתמשתי בה. ניסיתי לחבר את המסך השלישי אליה אבל שום דבר לא קורה... נכנסתי למנהל ההתקנים וחוץ מהכרטיס מסך לא מופיע לי שום התקן שקשור לכרטיס גרפי (ניסיתי להסתכל גם בכל השאר, כמו video controllers וכד'), כאילו היציאה מנוטרלת או משהו בסגנון. מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר להפעיל אותה?... תודה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב הכל ניראה כאילו הוא עובד אבל המסך לא מקבל אותות מהמחשב , ריסטרטים לא עוזרים אני מכבה הכל הולך לארון חשמל סוגר את המפסק שאחרי לחדר שלי ו-פיתאום הכל עובד הכל סבבה אני מחליט לבדוק משהוא אני מכבה את המחשב מוציא ומחניס את התקע והופה יש הפסקת חשמל אני מדליק את המפסק מהארון חשמל מדליק את המחשב, ושוב המסך כותב שאן לו סיגנל ואז ניסיתי כל מיני דברים לנתק את השקע ואז להפעיל ולחבר ועוד כל מיני דברים עד שחשבתי שמצאתי את הבעיה ואז פיתאום אני רואה שלא משנה מה אני עושה הכל עובד טוב אחרי כמה פעמים שהוא לא עבד והפעלתי אותו כתוב שהיתה איזו שהיא בעיה ועם להמשיך רגיל או ליטעון את הגדרות הדפולט של הביוס מה קורה פה? מה הבעיה? אך אני אמנע מזה לחזור? חשוב לציין כי הבעיה היא …
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישו יודע מזה DMA???? ובכלל אני חושב שאיזה מנהל פורום צריך לעשדות מדריך ענק כזה כמו מילון מושגים שרשום שם הרבה מושגים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה מהיום הראשון שקניתי את המחשב שמתי לב שאני מקבל מסך שחור בין כמה פעולות שאני עושה. לדוגמא: כשלוחצים קליק ימני על קובץ ששוקל הרבה אני מקבל מסך שחור לשנייה ואז רואה את התפריט שאמור להיפתח. זה קורם גם פה: מאפיינים > הגדרות > מתקדם > מסך שחור לשנייה > ואז מגיע לפתריט של המתקדם... בעיה נוספת זה שבSA (רק במשחק הזה) כשיחקתי על רזולוציה של 1024X768 קיבלתי אחרי 10 ד' של משחק מסך כחול כזה (נו אתם יודעים) והדבר היחיד שנותר לי לעשות זה ריסט....וב800X600 זה לא קורה עוד בעיות עם זה: במשחק מנג'ר למי שמכיר...קרה לי פעם אחת שהטעינה נעשתה ממש לאט וזה רשם לי שלא נשאר עוד זיכרון ושבדקתי בתהליכים זה הראה שזה השתמש ב900 ומשהו אלף זיכרוון | ועכשיו - נמאס לי...התקנתי מנ…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת של MICROSOFT סיידוויי X6 הכל עובד טוב חוץ מכמה תוכנות ומשחקים שנתפס הלחצן למטה בדקתי במקלדת היא לא נראת תקולה כך שזה בעיה אחרת לא בעיה במקלדת פיזית!! יש רעיונות ופתרונות לזה??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את הטלפון שלי למחשב הנייד, הטלפון נטען אבל המחשב לא קלט אותו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל לפעול בצורה בעיתית. כאשר אני רואה משהו בנגן לפעמים הכל קופא ואחרי כמה שניות הכל חוזר לפעול בהדרגתיות. כמו כן המחשב התחיל לפעמים לעשות ריסטרטים. יכול להיות שהבעיה בכונן הקשיח?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד שתעזרו לי, לא מצליח להבין מה הבעיה. מנסה להתקין Windows 7 על מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה. בהרצת הדיסק במסך starting windows הוא נתקע - המאוורר מתחיל לפעול אחרי 20 דקות, ומאז לא קורה כלום. לא שומע את הדיסק מסתובב. דיסק קשיח מתחמם. כיביתי והדלקתי שוב פעמיים - אותו הדבר, בפעם השנייה הוא נתקע כבר בשלב ההנפשה (עוד לפני שהלוגו של Windows הופיע בשלמותו). המחשב - Toshiba Satellite L50-B-2C8 15.6" ה-windows - דיסק מקורי Windows 7 Home Premium 64bit 1pk (ערכה לבוני מערכות). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מדובר במחשב שייעודו לגרפיקה ועריכת אלבומים דיגיטליים וכדו' לאחרונה לוקח לו הרבה זמן באופן מוזר בכל תמונה חדשה שהוא מציג עד שהוא מעביר אותה ממצב מפוקסל למצב של צפיה נורמלית. רציתי לשאול אם יש מישהו שיודע מה יכול להיות הגורם לזה. המפרט הוא זה: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache קשיח למחשב שולחני: SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK אשמח מאוד לעזרה כיוון שהדבר …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שהדפדפן כל הזמן מראה הודעה כזאת [/img וזה מאט את הדפדפן איך ניתן לסדר את הבעיה שההודעה הזאת לא תקפוץ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. לראשונה בחיי קניתי לפטופ חדש. הלפטופ של HP עם בטריה 3 תאים 41 WH ליון ליתיום. הייתי רוצה לשמור על הבטרייה הכי טוב שאפשר. אז אני מנסה להבין כי שמעתי דעות שונות לגבי איך להטעין את הלפטופ. אם בכל פעם שהמחשב מגיע ל100% אני צריך לנתק מיד ולהשתמש עד שזה מגיע לאיזור ה10-15% ואז לחבר שוב ולהגיע ל100 ולחזור חלילה? או שאני לא צריך לחשוב על זה ופשוט כל היום כשאני עובד עליו להשאיר מחובר למטען וזה לא יגרום לבטריה לשרוד פחות זמן. ממש אשמח לעזרה פה כי כרגע אני פורק ל12 אחוז ומגיע ל100 ופורק חלילה וזה כבכר מחרפן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה, ומסך חדש של דל מדגם u2715h. אין לי כבל dvi, אז ניסיתי לחבר עם כבל hdmi בין המסך החדש והכרטיס מסך, בין הכרטיס מסך לטלוויזיה, ובין הטלוויזיה ליציאת hdmi בלוח אם. בנוסף ניסיתי לחבר dp בכרטיס מסך וmniDp במסך, ואף אחת מהאופציות האלו לא סיפקו לי אות מהמחשב. אני מאמין שברגע שאתקין מערכת הפעלה, הבעיה תיפתר, אבל עד אז אין לי דרך לבצע את ההתקנה ללא מסך. האם האופציה היחידה שלי היא להשיג כבל dvi?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה המקום הנכון לשאלה. אנחנו מנסים לחסוך בהוצאה על אינטרנט אלחוטי בבית (השימוש היחיד שלו זה עבור הvod). חשבנו לרכוש מנויי סלולר עם 100gb ולחבר את הvod בדרך כלשהי אליהם. האם זה אפשרי? אם כן אז איך? האם זה כדאי? חשבתי על פתרון לצור מעין גשר - לחבר את הvod למחשב הנייד והנייד יתחבר לwifi של הטלפון - אפשרי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, נגנב לי המחשב הנייד לפני כמה שעות, המשטרה שאלה אם אני יודע מה הIP של המחשב.. אין לי. מה שיש לי זה teamviewer מותקן על המחשב הגנוב, בהנחה שהגנב מספיק טיפש לפתוח את המחשב ושאני יהיה מספיק זריז להתקין לו תוכנה קטנה מבלי שישים לב , אני מחפש תוכנה שבמינימום תשלח לי מייל עם כל הפרטים המזהים של המחשב IP, MAC ADRESS. ובמקסימום גם תשלח לי תמונה של הברנש... יש למישהו רעיון? ניסיתי לשוטט ברשת ודי נאבדתי... ובאופן כללי, יש דרכים אחרות? לאבד תקווה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, TL;DR האם ניתן לקבל זיכוי על surface pro 6 שקניתי שנמצא באחריות, אחרי שהחליפו לי אותו כבר פעם אחת והבעיות איתו נמשכות? והסיפור המלא: קניתי לפני קצת מעל חצי שנה surface pro 6. (אחריות פגה תוקף בערך באפריל) הייתי מאוד מרוצה מהקנייה , בעיקר גם בגלל ההייפ של הקנייה הראשונית, עד שהתחילו לי הבעיות במסך. בהתחלה זה jitters קטנים פה ושם שנהיו בלתי נסבלים, במיוחד מאחר ואני סטודנט וכל שנייה צריך למחוק ולכתוב שוב בהרצאה כי העט מתחיל להשתגע. ובנוסף, יש מקרים שבהם המחשב פשוט מפסיק לקלוט את העט במקום מסויים, וכדי לתקן (זמנית) צריך לעבור לחלק אחר במסך , לחכות שם שנייה, ואז לחזור ולנסות לכתוב. (זה יכול לחזור גם כל כמה שניות) א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! הכל התחיל מהרבה מסכים כחולים בערך 6-8 ביום (היתי מקבל אותם 2-1 ביום) ואז משום מה הפסיק לעבוד הכרטיס מסך. למזלי יש לי כרטיס מסך מובנה, אז כרגע אני משתמש בו. כמה דברים: - קיים אצלי סלוט אחד של PCI-E בלוח אם - יש לי שני כרטיס מסך שעובדים למייטב ידיעתי ואת שנייהם ניסיתי 1)8800GT זה שהיה מחובר כל הזמן, זקוק למתח מהספק 2)8600GT קירור פאסיבי, לא זקוק מתח מהספק - כאשר חיברתי את ה 8600GT ו גם את 8800GT שנייהם לא הציגו לי חוזי על גבי המסך, לא היה לי אפשרות אפילו להציג את הביוס. - אם מחובר כרטיס מסך לסלוט, המובנה לא עובד (מקודם הוא כן עבד במקביל עם כרטיס לא מובנה) - הסלוט מקבל מתח, הקירור של 8800GT מסתובב כרגע לא נתקלתי בשום מסך כחול, מקווה שזה ימשיך ככה אגב המ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בשגיאה די מוזרה בווינדוס 98. בזמן עבודה עם המחשב, לפתע מופיעה הודעת שגיאה בכל מיני תוכנות: "אין מספיק זיכרון לביצוע הפעולה...". ההודעה באה בואריאציות שונות בתוכנות שונות אבל המכנה המשותף דומה: הודעה כאילו אין מספיק זיכרון. בדקתי את משאבי המערכת. 20% פנויים. בדקתי את השטח הפנוי בדיסק: יש ג'יגה שלם פנוי. אין וירוסים. אין תוכנות מזיקות. למחשב יש 256MB זיכרון. למישהו יש רעיון מה עוד יכול לגרום לזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בירשותי צורב Yamaha 8x4x24 SCSI שרכשתי לפני כיותר משנתיים. כבר כמה זמן שאני מכניס דיסקים ריקים \ מלאים לצורב והוא לא מזהה אותם. קניתי מחשב חדש לפני כשבוע והעברתי את הצורב הזה למחשב החדש, חשבתי שבעייה זו תיפתר, אך זה לא קרה והצורב עדיין לא קורא לי דיסקים. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP Professionl. מה אפשר לעשות \ מה אתם ממליצים ? בתודה מראש, B@By-KiLLeR
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהחלטתי להשתמש בתוכנה ש amiram המליץ לי, בת'ארד הזה הרצתי את הבדיקה בדוס, ואני מקבל שגיאה שלא אומרת לי יותר מדי.. הלינק לתמונה לינק אחד שווה אלף מילים אשמח אם תפרשו לי את זה לעברית ואשמח לקבל גם פתרון.. תודה מראש, ערן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באמצע פעולת המחשב שמעתי רעשים "לבנים" ... והסאונד פסק. ועכשיו אני לא שמוע כלום. עריכה: ה WIN ממשיך ליראות את ה AC97 ב system device. וכל ההגדרות במצה רגיל. מה אני מפספס? מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב פשוט נתקע ולא חוזר לעצמו אחרי 5 דקות של פעילות. אין לי ברירה אלא לעשות ריסטארט למחשב ולחכות שוב עד שייתקע... חייב עזרה דחוף... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 עם לוח D845GEBV2. באתר של היצרן כתוב שהוא תומך עד 333 בDDR עכשיו קניתי DDR 400 וזה עושה צפצופים שאני מעלה את המחשב. האם יש אפשרות שהDDR400 שקניתי יעבוד על 333 לשנות משהו בביוס ? או עדכון ביוס יכול לעזור ? לפי מה שאני יודע הוא אמור לעבוד אבל על 333 כי זה מה שהסלוט תומך אבל אפילו את זה לא פשוט צפצופים והמסך לא עולה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-