תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי Geforce 4Ti 4200 עם VIVO , כשהתקנתי את הגרסה 40.71 של nVidia התברר לי שאין לי את האופציה הזאת יותר :AR15:! למישהו יש פיתרון? ??? יש לי windows XP .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן פנטיום 3 xp sp2 256 ram וusb1.1 הארד דיסק הנייד שלי לא מזוהה על המחשב ואם הוא מזוהה אז המחשב כותב שיא אפשר לקרוא ממנו. אך אצל חברים עם מחשבים חזקים יותר אין בעיה. הוא מזהה אצלי חומרה אך לא מצליח לקרוא והבעיה מופיעה רק כאשר אני מנתק אותו (אם אני מפרמט ולא מנתק אז אין בעיה ) תודה אלירן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב שלי... בעיה די גדולה שאין לי מושג איך לסדר. אתחיל בכך שאספר מה קרה: קפא לי המחשב למשך כמה דקות אז כיביתי והפעלתי אותו... וכאן הבעיה, הוא נדלק, אך המסך היה שחור... כדי לתקן זאת הוצאתי את ספק החשמל שלו וכבל האינטרנט... אחרי ההדלקה שלו חיכיתי קצת ואז חיברתי את האינטרנט... מאותו רגע המחשב הפסיק לקלוט את האינטרנט, והאפליקציות לא נפתחות במחשב שלי. אם אני מוציא את כבל האינטרנט ומפעיל מחדש אז הכל עובד במחשב חוץ מזה שהוא לא קולט רשתות אינטרנט אחרות, זאת אומרת, כששיתפתי אינטרנט מהטלפון, המחשב פשוט לא קלט את הרשת... האם מישהו יוכל לעזור לי? כל החומר עבודה שלי נמצא על המחשב ומבוסס על חיבור אינטרנט. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי התקנה נקייה של ווינדוס 10, חיברתי את המחשב ל-WIFI כדי שיתקין את הדרייברים הנחוצים, אבל אין גישה לאינטרנט קווי. ב"מנהל ההתקנים" הכל נראה תקין. אני מחובר לאינטרנט של פרטנר. אולי זו אשמתם? צירפתי שני צילומי מסך עם הבעיה. איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מספר מערכות ההפעלה משפיעה על מהירות המחשב? יש לי win me ו win xp pro אם אני יוריד אחת מהם מהירות המחשב תעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולכם , יש לי בעיה , המחשב שלי התחמם לטמפ' דיי גבוהה , כי כל ישום שהדלקתי שמעתי שהמאוור התחיל להסתובב יותר RPM וגם הטמפ' עלתה .. הטמפ' הייתה בגבול שי 45-55 ... אז הורדתי את הגוף קירור של המעבד , הורדתי את המשחה התרמית הישנה , ושמתי חדשה של ZALMAN . המשחה פוזרה לכל אורך המעבד אך כשהפעלתי ראיתי שהטמפ' של המעבד הוא 88 -90 , למרות שהפעלתי את המחשב , הכל עובד נורמאלי! לא נתקע אפילו טיפה , וגם משחקים עובדים נורמאלי לגמריי והמחשב לא נכבה בעצמו . הגוף קירור אכן נוגע במעבד ככה שאני לא מבין מה יכול לעשות את הבעיה הזו ? אולי ה סנסור של הטמפ'? תודה לעוזרים .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות להיתחבר עם מחשב נייד למחשב נייח כדי להעביר דברים? אולי כבל USB מהמחשב נייד לנייח ,יש חייה כזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז יש לי מחשב בן 3 שנים (וחודש) המפרט: Phenom II x4 Quad-Core 940 |Zotac GTX 260 896MB| GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ | Western Digital 500GB| Freezer 64 Pro| Corsair VX 550W | CoolerMaster CM 690 Black בקיצור לאחרונה, התחילה לי בעיה מוזרה ,אני חושד שזה הכרטיס מסך. קרה לי מספר פעמים באמצע ששיחקתי בBF3 שהמשחק פתאום קפא (הסאונד נתקע) והמסף הפך לכתום כולו. (פעם כתוב ופעם צבעים אחרים) עכשו זה קרה לי רק במחשב חשבתי שאולי זה מאמץ יתר של הכ.מ (למרות שהורדתי הגדרות והכל והמשחק רץ די חלק) אבל לאחרונה זה התחיל לקרות גם סתם ככה, כבר מספר פעמים קרה לי שכשהדלקתי את המחשב הוא פשוט הציג מסך אפור לגמרי ופתרון היחיד היה לכבות ולהדליק מחדש. פעם אחת הוא גם ק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל זה מה שהיה נראה לי הכי קרוב. יש לי טאבלט לנובו miix 320 שהמסך שלו נשבר. אני רוצה להזמין את החלק מחו"ל. באחת ההצעות שראיתי באלי אקספרס היו כמה דגמים של מסכים לטאבלט הזה. מתברר שיש כמה דגמים. אין לי מושג איזה מהם אני צריך לבחור. מציגים שם תמונות מוגדלות של כל הסוגים אבל נראה לי שאת ההבדל ביניהם אפשר לראות בחלק הפנימי של המסך, אחרי שמפרקים אותו. מישהו יכול לעזור? הנה הקישור: https://www.aliexpress.com/item/32964222290.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.385615c8Bf5p9g&algo_pvid=093ec95f-4f0a-4781-9489-5ac6d2177dd8&algo_expid=093ec95f-4f0a-4781-9489-5ac6d2177dd8-3&btsid=5d8e264a-5641-4efe-84af-592546e75a5f&ws…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שמעצבנת אותי כבר המון זמן. היה לי כרטיס קול מזמן שיום אחד התחיל לעשות בעיה כזו: כל פעם שהמחשב רצה לעשות צפצוף הכי מסכן, הוא פשוט היה עוצר את המחשב עד שהצליח לעשות אותו חשבתי שהבעיה שם, והחלפתי אותו, עכשיו יש לי כרטיס באיזה 300 שקל. והבעיה עדיין קיימת!! כל צפצוף של ווינדוס, המחשב פשוט עוצר לכמה שניות, עושה את הצפצוף, וממשיך לעבוד וזה פשוט הגיע למצב שזה בלתי נסבל!! מישהו יודע להגיד לי מאיפה נובעת הבעיה??? תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים, התחילה לי במחשב בעיה של מסך כחול בעת הפעלת המחשב, ז"א שכשהמחשב טוען ויש את הסמל של הוינדוס שטוען אז מיד אחריו יש מסך כחול וזה סופר משהו ועושה ריסטרט. אחרי הריסטרט היה תיקון כזה של הוינדוס והוא עלה וככה זה קרה מס' פעמים. אחרי כמה פעמים היה את המסך הכחול והתיקון של הוינדוס לא הצליח (גם לו היה מסך כחול) ואז פירמטתי את המחשב. תמונה של השגיאה: http://img168.imageshack.us/img168/7358/128414064792.jpg השתמשתי בו יומיים ועכשיו שוב פעם זה קרה. השאלה שלי היא מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את המחשב הנ"ל ולפי כל מה שראיתי אין אפשרות רשמית להוסיף זיכרון ram מעבר ל-8 gb. האם מישהו יודע דרך כלשהי בכל זאת לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי וינדוס 98 ופנטיום 2, איך אני יכול לזהות את התקני הקול שלי???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, ניסיתי לחבר בין הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI, ניסיתי אפילו כבל אחר. ניסיתי הכל שום דבר לא עבד. עד שמצאתי אצלי מתאם בין hdmi ל DVI. ורק אז זה עבד. שזה לגמרי מוזר. ובלוח בקרה של נבידיה בחיבור רשום מחבר, HDTV-HDMI וזה מראה כאילו זה מחובר דרך ה HDMI... אז למה לעזאזל ה HDMI עצמו לא עובד, זה מוזר לגמרי. למישהו יש מושג למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כשמדליקים את המחשב הוא מצפצף ללא הפסקה ולא רואים דבר על המסך ולא ניתן לכבותו אלא ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי (או ניתוק המחשב מהחשמל). אציין שהבעיה הנ"ל התרחשה מספר פעמים לאחרונה, אלא שניתוק המחשב מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש פתרו את הבעיה (ועכשיו לא). בנוסף לאחרונה מספר פעמים המחשב ביצע כיבויים פתאומיים (ללא restart) אבל נדלק באופן תקין לאחמ"כ . המחשב אצל אחותי כך שאין לי כרגע את המפרט, אבל המחשב לפחות בן 5 שנים. הכרטיס מסך מובנה. מחר כנראה איהיה אצל אחותי, מה עלי לבדוק? מהו הגורם הסביר ביותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם משהו יכול לעזו לי אז בבקשה . אני מחפש דרייבר למחשב ישן - כרטיס מסך ATI - 3D RAGE ואני לא מוצא אחד כזה. אם אתה \ את יכולים לעזור אשמח לקבל את העזרה - תודה - רועי ROEER007@WALLA.CO.IL עוד פרטים על הכרטים: FCC ID : EXM340 משנת 1995
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ומהתחלה המחשב נתקע והתצוגה הופכת לצבע אחיד ורוד או ירוק התקנתי את הכרטיס הנ"ל על המחשב הישן יותר ואותו תופעה קרתה התקשרתי לחנות שממנה קניתי את המחשב (גם את כרטיס המסך) והם אמרו שהם כירים את הבעיה והיא נובעת מדרייבר לא תקין וחירבשו לי משהו על מתח לא תקין מוסיף 2 תמונות של הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ששלום לכולם ! המחשב שלי הוא סבבה והכל אני לא דורש ממנו להפעיל תוכנות מיוחדות או טובעניות בכלל. הוא היה מהיר עד לפני מספר ימים שכאשר הדלקתי אותו הוא פשוט נהיה איטי ביותר. נורית ההארדיסק על המארז כל הזמן דלוקה- מה שמראה על מאמץ שלו, אך זה קורה כאשר המחשב לא מפעיל אף תוכנה. המחשב מתנהג כמו במצב של מחסור בRAM אך כמובן שזה לא המצב. השירים במדיה פלייר נשמעים מקוטעים, לפתוח את הfirefox לוקח שעות וכו', פשוט לא מתפקד. הרצתי את האנטיווירוס שמותקן לי NOD32 והוא לא מצא כלום. המחשב נותר במצב המעצבן הזה גם כאשר בtask manager לא רצה שום אפליקציה של המשתמש פרט ל"explorer" כמובן. זה מצב ממש מתסכל ולא אופיייני למחשב הזה. מה אפשר עוד לעשות? איך ניתן לשפר את המצב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אי6600 עכשיו הבעיה היא שהוא אמור להיות 2400ghz ומשומע שאני בודק עכשיו הוא רק על 1600 עכשיו הוא משתגע כזה הוא כאילו כמה שניות על 1600 ואז עולה ל2400 ושוב כמה שניות 1600 ואז לשניה עולה ל2400 אני באמת לא מבין את זה אף פעם לא בדקתי את זה לפני זה פעם ראשונה שאני רואה את זה השתמשתי בתוכנה אורסת + cpuz לבדוק ושניהם אותו דבר זה פגם במעבד עצמו ? זה בסדר מזה אומר בכלל למה זה ככה תודה מראש לעזורים (מי ששואל לא עשיתי לו אוברקלוק רק לכרטיס מסך עשיתי )
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי נייד של DELL שהגיע מערכת הפעלה ווינדוס 7, הסרתי אותו ע"י ההתקנה (מחקתי את כל המחיצות והגדרתי מחדש, כמובן שפרמטתי אותם לאחר מכן). אח"כ נגשתי להתקין XP ועוד לפני שעולה המסך לבחירת המחיצה להתקנת מערכת ההפעלה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://up400.siz.co.il/up2/zniy2v1jmy2u.jpg למישהו יש מושג? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני די בטוח שה98 אשמה בזה איכשהו ... איך מסדרים ?
-
יש לי מחשב חדש, עם WIN XP, ומקלדת pleomax pdk700 פשוטה עם 3 כפתורים מיוחדים (כיבוי, סטנדביי ופתיחה כנראה). כרגע המקשים המיוחדים האלה לא עובדים איך אני משפעל אותם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר הארד דיסק בנוסף לקיים. שני הארדיסקים מסוג סאטא SATA אחד 80 ג"ב והשני 160 ג"ב הווינדוס מותקן על ה80 יחד עם שאר התוכנות מאחר ש SATA לא צריכים ג'אמפרים אז אני פשוט מחבר אותם רגיל הבעיה שהמחשב לא מזהה את ההרדיסק שאני רוצה לצרף אבל בBIOS SETUP הוא כן מזהה את ה160 בתור THIRD IDE MASTER ואת ה80 FOURTH IDE MASTER ההארדיסק של ה160 מוגדר הכל על אוטומט 32BIT DATA TRANSFER הוא מוגדר על DISABLED מה עושים איך עושים שהמחשב יזהה את ההארדיסק החדש? תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה. כשאני מעתיק סרט מהסידי סתם לתיקייה במחשב אז כל המחשב משתתק(אני לא יכול לשמוע אפילו בווינאמפ שירים כי הכל קטוע)ועובד לאט ובקושי סוחב....שאני מסתכל ב TASK MANAGERאז המעבד נמצא על 100%. אני אציין שאני פשוט מעתיק את הסרט לא מקדד ולא כלום אלא מעביר קובץ AVI פשוט אל ההארד דיסק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם שאני מכבה את המחשב דרך כפתור הריסט או דרך כפתור ה-OFF/ON (הכפתור שגם מדליקים איתו את המחשב,) ,או דרך המתג של הספק,זה הורס כלי מהחומרה של המחשב? ואן כן,אז מה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-