תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, ברשותי נייד של DELL שהגיע מערכת הפעלה ווינדוס 7, הסרתי אותו ע"י ההתקנה (מחקתי את כל המחיצות והגדרתי מחדש, כמובן שפרמטתי אותם לאחר מכן). אח"כ נגשתי להתקין XP ועוד לפני שעולה המסך לבחירת המחיצה להתקנת מערכת ההפעלה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://up400.siz.co.il/up2/zniy2v1jmy2u.jpg למישהו יש מושג? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
;) אני יודע שזה נראה ארוך אבל זה ממש לא וזה ממש חשוב תודה מראש (ולא להתעצל לקרוא) ;) אז בגלל שיש לי כמה בעיות אז החלטתי לפתוח פה את הדיון ולרשום את כל הבעיות בתמיכה: (כי כל בעיה יכולה ללכת לפורום אחר) ואני יתחיל ממה שהכי מפריע לי לפחות מפריע. 2.זה העובדה המעצבנת שאני לא יכול לראות מהטלויזיה וזה מעצבן (וזה אחרי שהתקנתי את הקונטרול פאנל) 4.איך אני יכול ליבדוק של איזה חברה בדיוק הזכרון שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך Samsung S24B370H שבוע שעבר. כל המשחקים והסרטים שהרצתי עד עכשיו עבדו בסדר גמור (Bf3, Hitman4 Max Payne3 etc..). 1920x1080 כרזולוציה מקסימלית ונוכחית, וקצב הרענון עומד על 60Hz יש לי GTA IV מותקן, במסך הקודם Grundig 22 הייתה בעיה בהרצת המשחק, שעלה רק עם סאונד ומסך שחור. כעת במסך ה-Samsung מופיע מסך שחור והודעת שגיאה מרחפת: Not optimum mode recommended mode 1920x1080 60hz דפדפתי בגוגל והבנתי שהבעיה שכיחה בקרב מסכי סמסונג אך לא מצאתי לה פתרון. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאתמול בבוקר כל משחק שאני משחק מקבל Stop working אחרי 5 דקות שאני בפנים עשיתי היום בדיקת וירוסים וזה לא עזר אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה. כשאני מעתיק סרט מהסידי סתם לתיקייה במחשב אז כל המחשב משתתק(אני לא יכול לשמוע אפילו בווינאמפ שירים כי הכל קטוע)ועובד לאט ובקושי סוחב....שאני מסתכל ב TASK MANAGERאז המעבד נמצא על 100%. אני אציין שאני פשוט מעתיק את הסרט לא מקדד ולא כלום אלא מעביר קובץ AVI פשוט אל ההארד דיסק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברור שהכל תלוי בשימוש, וכמובן יש את הנוסחה לחלק את הקיבולת בצריכה אבל זה לא באמת נתון שאפשר להסתמך עליו. מניסיונכם בשטח, כמה שעות בשורה התחתונה יחזיקו לי הסוללות האלה 1. 70WHr בעלת 4 תאים 2. 45WHr כמדומני בעלת 3 תאים. לשני הלפטופים מעבד i5 8265u וללא מאיץ גרפי (יש מובנה) והשימוש הוא בגלישה, סרטוני יוטיוב, סרטים, כתיבת מסמכים - הכל בבהירות מקסימלית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי בטעות התקין את התוכנה הנ''ל בצרפתית (במחשב אחר) אחרי שהוא הסתבך שהוא חיפש אותה במחשב, (כי הוא שכח את הסיומת שצריך להכניס .msc) האם ניתן להחזיר אותה בחזרה לעברית או שחייב פורמט מחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נתקע בזמן עבודה ב WINDOWS, בעקבות רעשים מהדיסק, נראה לי שה MULEX לא היה מחובר טוב, או שמשהו שם רופף... לא משנה, חיברתי מחדש, ועשיתי REBOOT... עכשיו כל פעם שה WINDOWS עולה, בזמן העליה הוא עושה REBOOT ואי אפשר להמשיך.. ניסתי SAFE MODE (אותו דבר), BOOT LOGGING (לא יוצר את הקובץ).... עכשיו המחשב עובד.. אני עכשיו ב LINUX והכל פיקס, אפשר לגשת לדיסק... (ושוב, כשהוא עושה BOOT, הוא רושם שהוא מעלה כל מני דברים, אבל באיזשהו שלב הוא נתקע)... השאלה, מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה ? RECOVERY (לא ניסתי אף פעם, זה גורם לבעיות) ? משהו אחר ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שמעו... פעם כתבתי על זה דיון ואמרתי שיש לי בעיה במחשב שאני משחק מידי פעם במשחקים ואז המחשב אחרי כמה זמן עושה ריסט.... היה לי ati readon 9200 ואמרתם לי שאולי זה בעיה בכרטיס מסך אז קניתי אחד חדש... לא אחד ממש טוב כי אני לא משחק במשחקים שדורשים כרטיס מסך טוב.. אני משחק COUNTER STRIKE קניתי geforce fx 5700 וזה עדיין עושה ריסט.. רק הפעם זה עושה מסך כחול לפני הריסט וכתוב שם איזה משהו ... לא ממש הספקתי לקרוא כי זה עובר מהר אבל הספקתי לקרוא שם קטע שאמור להסביר לי איך לסדר תבעיה... זה כותב : " disble bios memory such caching or shadowing " וזה כתב עוד דברים על זה מה שהספקתי לקרוא... מישהו בבקשה יכול לעזור לי? אני כבר רוצה לסדר תבעיה הזאת... זה מאז שקניתי תמחשב... וכב…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. על גבי P-4 עם 256 RDRAM ו-XP PRO, עם מה עדיף לעבוד: FAT32 או NTFS? 2. האם בהמרה של מחיצת FAT32 ל-NTFS ב-PARTITION MAGIC 8 יווצרו בעיות? (התוכנה מצהירה על בעיה אפשרית בשמות קבצים) תודה רבה על העזרה.
-
יש אפשרות להיתחבר עם מחשב נייד למחשב נייח כדי להעביר דברים? אולי כבל USB מהמחשב נייד לנייח ,יש חייה כזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה נורמלי או לא למרות שלפי smart הכל תקין ואני לא בטוח שזה הרעש שהוא עשה כל הזמן אבל בזמן האחרון הדיסק מוציא רעש חרישי כזה ומעצבן ביותר אני לא יודע בדיוק למה להשוות את הרעש ואין לי מיקרופון בשביל להקליט.. אם אפשר תתארו לי רעשים שהארד דיסק מוציא כשהוא לא תקין כשאני אדע אם לממש אחריות או לא.. הדיסק הוא WD600JB תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי לאחותי מחשב חדש שאותו אני הרכבתי, במהלך ההתקנה של מערכת הפעלה נתקלתי במספר שגיאות, תקיעות, וריסטרטים, בהתחלה החלפתי את הדיסק של מערכת ההפעלה וראיתי שגם זה לא עזר. לאחר כמה קשים הצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה והתחלתי לקבל "מסכים כחולים". הייתה לי הרשגה שהבעיה בזכרונות. הוצאתי את אחד הסטיקים( יש לי שם שני סטיקים של1GB ) ולפתע המערכת התחילה לפעול תקין (לפחות נראה ככה). כיביתי את המחשב החלפתי בין הסטיקים וגם שם הכל ורוד. חיברתי שוב את שניהם ושוב חזרו המסכים הכחולים. לאחר שקצת חפרתי לכם והכנסתי אותכם לשורש הבעיה אני אגיע לתאכלס, הורדתי את TESTMEMO והפעלתי אותה כאשר שני הסיטיקים מחוברים ולהלן התצואות: עריכה: שכחתי לציין שהבדיקה נתקע במצב הזה. וכמובן תו…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן (והאם יש צורך) לחבר מערכת רמקולים כדוגמת FX6021 2.1 לאל פסק, בשביל להגן מפני זנק למערכת בזמן הפסקת חשמל? אם כן, כמה כוח המערכת תצרוך מהאל פסק, בהנחה שאני מכבה את המערכת רמקולים מיד אחרי הפסקת חשמל, ומשאיר רק את המחשב והמסך מחוברים לאל פסק ומכבה גם אותם אחרי כמה דקות? אם אפשר לעשות את זה פשוט, על ספק עם כמה VA תמליצו רק בשביל המערכת רמקולים הזו - לא בשביל שהיא תעבוד בזמן הפסקת חשמל, אלא רק בשביל שלא ייגרם לה נזק? (אני פשוט אוסיף את הכמות לכמות המומלצת למחשב ומסך שלי ואקנה אל פסק חזק מספיק בשביל כל זה) תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה שמאד מתסכלת אותי. ברשותי דיסקים צרובים מכמה סוגים, בעיקר של TDK שחלקם העליון צבוע לבן ועוד סוג אחד לפחות שאינו צבוע, שהכוננים במחשב החדש שלי אינם מצליחים לקרוא אותם. אציין שזהו מחשב חדש מאד עם לוח אם של PCI-Ex 925XE ,ASUS , פנטיום 4, מעבד 3.0 ג'יגה 64 ביט, 1 ג'יגה של DDR2, ספק כח של ANTEC TRUE POWER 430W, צורב DVD של NEC ו- DVD ROM של טושיבה. בכל פעם שאני מכניס דיסק צרוב, בעיקר של TDK, הכוננים לא מצליחים להעתיק ממנו קבצים למחשב, נתקעים ובקושי מסוגלים לקרוא אותו, גם דיסק נוסף מפירמה אחרת הוא לא הצליח לקרוא ולהעתיק ממנו. אציין רק שהמחשב הישן שלי, פנטיום 3, כן הצליח לקרוא אותם ולהעתיק מהם קבצים כך שאין שום בעיה עם הדיסקים האלה והם תקינים. ניסיתי להת…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז לאחר החלפת הלוח לאסוס הבקר של advansys מעלה את הביוס שלו וכותב error enit 15 fail משהו כזה . הוא בגלל זה לא מעלה את הדיסקים שלי. ניסיתי לתת לא בביוס את IRQ11 שהוא רוצה כל כך. גם התקנתי מחדש וניסיתי בכמה סלוטים. הצעות , הארות יתקבלו בברכה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה במחשב הוא פעם נדלק ופעם לא נדלק. לפעמים הוא נדלק ואין תצוגה על המסך. לפעמים נדלק והתצוגה לא טובה במסך. לפעמים לא נדלק ויש צפצוץ יחיד ואחרי שניה עוד 3 צפצופים. מה יכולה ליהיות הבעיה? המפרט הוא intel pntium 4 1.5GHZ ASUS P4TE rdram 800 256 MB 40gb ide mx440-כרטיס מסך תודה מראש אריאל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
LENOVO B570 (מחשב נייד) WIN 7 ENT 32 MB SERVICE PACK 1 כרטיס הרשת הפנימי של המחשב לא עבד תקופה מסוימת, קניתי כרטיס רשת חיצוני חדש של TP LINK. הכרטיס הפנימי כנראה חזר לעבוד, עכשיו יש 2 חיבורי WIRLESS במקביל, לאותו ראוטר.. הבעיה היא שהרבה פעמים האינטרנט מפסיק לעבוד "סתם", באמצע סרט או משהו כזה.. צריך להוציא ולהכניס את הכרטיס רשת החיצוני, או לנתק את האינטרנט לגמרי ולהחזיר - בשביל שהכל יחזור לעבוד.. מה לעשות? תודה, מקווה שאני נמצא במקום הנכון.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, ברשותי מחשב יחסית ישן (מריץ xp 32 home) וברצוני להוסיף לו זיכרון. נכון להיוםמותקן על הלוח DIM של 512 וברצוני לשדרג ל 2G. על פי נתוני הלוח (intel D101GGC), על הלוח ישנם שני SOCKETS והוא תומך עד 2g, בזכרונות מסוג: DDR 400, DDR 333 . הזיכון שנמצא כיום הוא מסוג: DDR PC 300 200mhr Letency 2.5 FSB 1:1. מצאתי ב Ebay את הזכרונות הבאים: http://www.ebay.com/itm/1GB-2X-512MB-DDR-PC3200-PC-3200-400-MHz-Desktop-Memory-/370498398215?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56436ce807#ht_2678wt_1163 אשמח לדעת האם הם מתאימים? אילו דגשים נוספים עלי לבדוק ולוודא על מנת להבטיח כי השדרוג יעבור בשלום. תודה רבה מראש (-:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! אז ככה, לפני מספר ימים האינטרנט התחיל להתנהג לי מוזר - שמתי לב שההורדות פתאום איטיות יותר משמעותית, והרבה פחות יציבות, כלומר עם פיקים מטורפים לכאן ולכאן. כמובן שזה לא אומר דבר כי כל שרת או טורנט הוא שונה, אבל אז התחלתי לשים לב שגם בדפדפן אני נתקל בתופעות מוזרות - פתאום ישנם דפים שעליי לרענן על מנת שיעלו (אפילו באתרים כמו פייסבוק או גוגל!), סירטונים שמפסיקים להטען באמצע, או אפילו מההתחלה, או שנטענים קצת ואז קורסים (גם ביוטיוב). על שידורים חיים כמעט ואין מה לדבר, מילא נגיד בתוכנה כמו SOPCAST שאיתה אני משתמש לצפות במשחקי כדורגל - התוכנה מגמגמת בצורה נוראית, כשניסיתי לטעון אפילו שידור חיי פשוט כמו שידור רדיו - הפתעה הפתעה, גם שם השידור מגמגם וקטוע! לעיתים …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם משהו יכול לעזו לי אז בבקשה . אני מחפש דרייבר למחשב ישן - כרטיס מסך ATI - 3D RAGE ואני לא מוצא אחד כזה. אם אתה \ את יכולים לעזור אשמח לקבל את העזרה - תודה - רועי ROEER007@WALLA.CO.IL עוד פרטים על הכרטים: FCC ID : EXM340 משנת 1995
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר מס' דקות כשאני משחק ב- Age Of Empires 3 התמונה מיטשטשת, המסך נהיה שחור ואני מקבל מסך כחול עם הודעת שגיאה: 0x00000116 nvlddmkm.sys בדקתי אם זה קורה גם במקס פיין 3 והכול רץ שם חלק. ניסיתי להחליף מס' סוגים של דרייברים לכרטיס מסך ועדיין הבעיה נמשכת. מה אני מפספס? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד של simens fujicom פשוט שבק חיים, אפילו לא נורה אחת לא של הטענה ולא מגיב כלל, ניסיתי להוציא את הבטריה ולראות בלי, עם או בלי פשוט לא מגיב ... הצעות מישהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי הפסקת חשמל בחדר רק אין לי מושג איך ומאז בכול פעם שאני מדליק תמחשב אני רואה תכונן עובד כאילו הוא עולה אבל המסך נשאר ריק למרות שמנורה במסך צהובה, אחרי כמה זמן מופיעה הודעה על המסך OUT OF RANGE ואני יודע שזה בעיה עם התזמוני ריענון הבעיה פה למה המסך לא עולה??? שאני יוכל להעלות בSAFE MODE לשנות תזמון....?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קמתי בבוקר לאחר שהמחשב היה דלוק כל הלילה, וגיליתי שהמחשב פתוח על המסך של ווינדוס REPAIR. עשיתי לי ריסטר והפתעתי לגלות שכבר במסך הראשי, לפני הוינדוס, אני לא יודע איך קוראים לשלב הזה.. אולי סטארטאפ, זה בדיוק בשלב שאפשר להכנס לביוס. המחשב בקושי זז, לוקח לו הרבה , מאודד, זמן לעבור למסך הבא, וגם שמה יש איטיות, עד שהוינדוס עולה.. לא ניסיתי עדיין לחכות שהווינדוס יעלה, כי אני בעבודה. אבל למישהו יש כיוון לגבי התופעה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-