תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה רצינית כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא רואים שום דבר על המסך ואז המחשב מצפצף ונכבה, פתחתי אותו ואז הדלקתי והדבר היחיד שראיתי זה שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד תודה למי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שבת שלום. בתקופה האחרונה קורה לי לפעמים שהמחשב פשוט מאתחל את עצמו ואז הוא פשוט לא עולה ונתקע במסך של ביוס שאומר שהמהירות של המעבד השתנתה בבוט שקרה עקב האיתחול וכו'. ועכשיו קורה לי את זה יותר... ניסיתי המון דברים בדקתי טמפ' של המעבד והכל תקין. אני חושב אבל שזה הספק כוח כי הוא לפעמים משמיע ממש רעשים של טרקטור אני נותן לו כמה מכות והוא חוזר לעצמו. חשוב לציין שיש לי ספק ג'נרי ואני מקפיד לנקות את המחשב למרות שבספק יש אבק במאוורר.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בניסיון להתקין XP על מחשב יחסית ישן מבוסס לוח עם צ'יפסט של SIS 661 אם אינני טועה ומעבד INTEL 2.4GHZ אני מקבל שגיאות של BLUE SCREEN עם "קבצים בעיתיים" שונים בכל פעם לדוגמא: win32k.sys ntfs.sys page_fault_in_nonpaged_area cdfs.sys וכמובן IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL יש לציין כמה דברים: 1) עשיתי רוטציה בין 3 HD'S שונים (160GB,60GB,40GB) כולם IDE כמובן. 2) עשיתי רוטציה בין 3 CD'S שונים (צורב CD רגיל, CD רגיל, וצורב DVD של NEC). 3)עשיתי רוטציה בין מספר צמות IDE שיש ברשותי כדי לשלול את הבעיה הזאת גם כן. 4) וכמובן בין מספר דיסקים של וינדוס (2 סוגים שונים של XP ו-דיסק של VISTA אחד שגם בו הבעיה חוזרת על עצמה). הזיכרון נמצא ב-MEMTEST בדיוק ברגעים אלו ובינתיים תקע …
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היום פירמטו לי את המחשב, סידרו לי את הכל כאן במחשב. ישבתי על המחשב סידרתי לו תוכנות וכל מה שאני צריך על המחשב שלי. מפה לשם לפני דקות עשיתי ריסטרט למחשב. הגיע לי מסך שחור וזה מה שרשום בו: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to sertart לחצתי על המקשים האלו, וזה כל הזמן מחזיר אותי לאותו הדבר. אני לא יודע כבר מה לעשות לגבי המחשב הזה, אבל הוא ממש משגע אותי. הכל עבד לי כמו שצריך, ואפילו החזרתי קבצים שהיו חסרים לי. בבקשה תעזרו לי, כי כבר אין לי כוח אל המחשב הזה יותר! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
נראה כמו בעיית חומרה, החלפתי HDD החלפתי זכרונות, שמתי כ.מסף אחר, אין לי קבלים נפוחים או נוזלים, ניתקתי את כל הכבלים במארז השארתי רק חיבור מתח ללוח אם חיבור מתח לHDD חיבור נתונים לHDD וחיברתי גם כבל מסך ועכבר ומקלדת בPS2, ועדיין אין תוצאות, החלפתי אפילו מסך, איזה עוד אפשרויות יש לי לעשות? המחשב כאילו נדלק אבל לא רואים כלום על המסך אני ממש תקוע... אודה לכל עזרה אבישי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה ע"י כבל s-video to rca עכשיו הפורמט סידרתי אותו הוא תואם ועדיין אני רואה ריצודים אדומים כאלה קטנים וכשאני שם סרט אז אני רואה את התרגום מטושטש מה אני יכול לעשות בנושא.?. תודה דודי
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
שלום מה המצב? יש בידי כרטיס מסך Sapphire Radeon 9600XT 128MB ולוח אם של ABIT NF7 -S2G גירסא v1.0 האם יש בעיית תאימות כלשהיא בין שתי החלקים הללו? כי בדקתי כל דבר אפשרי והכרטיס מסך עושה לי שגיאת VPU RECOVER בהרבה משחקים. בדקתי מעלות , עידכנתי ביוס, פירמטתי ואפילו ניסיתי ספק אחר ושום דבר לא השתנה. (לינק לדיון:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=98955.0) שלחתי את זה לKSP וכל החלקים שבמחשב שלי הם מהם חוץ מהספק והדיסק קשיח . ספק החפתי ויצאתי מנקודת הנחה שזאת לא הבעיה. אז אין לי מושג כבר מה לעשות האים יש בעית תאימות כלשהיא בין הלוח אם שלי לכרטיס שלי ? מקווה שתתנו לי תשובה מספקת תודה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב שלי יש לי בעיה.כשאני נכנסתי למשחקים המחשב/מסך מתחיל "למצמץ" לאיזה חצי דק' ואז הכל בסדר. הסתדרתי עם זה ולא היה לי בעיה עם זה,כי בסופו של דבר המשחק עבד.הייתי בטוח שהבעיה היא של המסך כי הוא ישן. לפני יומיים הבעיה של המחשב החמירה,המחשב מיצמץ אבל אז מופיעות קוביות בכל מיני צבעים על המסך או שהמסך נהיה כולו לבן והדרך היחידה היא לעשות ריסטארט. עכשיו החלפתי את הצג לצג אחר שבחיים לא עשה בעיות,אבל הבעייה נשארה והמחשב עדיין עושה את זה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך אבל הדבר לא עזר והמסך עדיין עושה בעיות. אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור כי בדיוק עכשיו יש חופש ואני אשתעמם תחת בלי אפשרות לשחק בכלום. תודה.מפרט טכני:אי-5300,כרטיס מסך 4870 HD.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים שלום יש לי בעיה בעיה בסנכרון שעון המחשב באופן אוטומטי בכל השרתים שני מסנה לעשות סנכרון אני נתקלה בשגיאה הוספתי צילום משך אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לחבר בקר מאווררים של nzxt יש חיבור חשמל ועוד חיבור אחר ששולט במהירות לכל מאוורר. הבעיה של2 מתוך 3 מאווררים אין חיבור כזה ששולט במהירות אלא כפתור ששולט במהירות (3 מצבי מהירות) האם כדי לחבר בקר מאווררים עליי להחליף את שתי המאווררים האלה או שאפשר בכל זאת לחבר את 2 המאווררים לבקר?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מכיוון ששמעתי כל-כך הרבה על הפורום הזה החלטתי גם לעבור להגיב בו אז אני חדש פה (לא באתר רק בפורום) ולהתחלה של חברות ביני ולבין האנשים פה ובכלל לעזרה אני צריך שתעזרו לי במשהו (לא הצליחו בשום פורום אחר חוץ מלומר לפרמט ולהחליף ווינדוס מה שלא ממש עוזר לי).... קיצר התקנתי משחק בשם GENERALS ואחרי זה יש לי בעיה ב DIRECT X שכתוב לי כשאני נכנס Direct Sound ,Direct Show and System Info לא עובדים וגם כשהפעלתי 3DMARK2001 (בלי קול!.רמז) זה פעל וכשהפעלתי משחקים זה לא פעל וכשנכנסתי למערכת ולמנהל ההתקנים והפכתי את בקרי קול ושמע ללא פעיל (SB LIVE משהו) אז משחקים פעלו אבל בלי קול, קיצר אני חושב שזו בעיה ב DIRECT X ואני לא מצליח להוריד את ה DX9.0a שלי למחוק ולהוריד דיירקט איקס 8.1 זה…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חבר'ה מה קורה פה? המעבד קפא?? :-) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש היום נתקלתי בהודעה מוזרה של המערכת אני משתמש בווינדוס 7 32 ביט בהתחלה חשבתי שזאת איזשהי תקלה חד פעמית אבל ההודעה חוזרת. בנוסף בהפעלת המחשב גם מופיעה לי הודעת BAD על ההארד דיסק ומאפשר לי להפעיל אחכ את הווינדוס באמצעות F1 . גיביתי את כל המחשב ככה שלפחות אני לא אהיה מופתע אם הוא יהרס לחלוטין. מה לדעתכם אני צריך לעשות לפנות לקבלת כונן קשיח חדש? היצרן הוא WD 10EARS-00Y5B1
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי אשכול של מישהו שנכבה לו אחרי 3 שניות אבל לא הופיע שם הפיתרון. המסך של המחשב הבהב אתמול והיום כשהדלקנו אותו הוא עבד ל-2 שניות ואז החשיך. המסך עצמו עדיין עובד והאורות והכפתורים בו עובדים, אבל הוא לא מציג את התמונה. כל פעם שמנסים להדליק את המסך הוא מציג תמונה ל-2 שניות ומחשיך שוב.
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מאז שעדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (geforce fx 5200) הוייס סיטי עובד יותר מהר ויותר חלק אבל אחר כך הוא נתקע כשהוא משתחרר אז יש שבושים בתצוגה למשל הוא עושה פסים צבעוניים ומשנה את הצבעים אחרי שעושים alt+tab זה ממזער את המשחק ושנכנסים אליו שוב אז זה מסתדר לכמה שניות ואז זה שוב קורה אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התעסקתי עם החוטים של המנורות וכפתורי restart ו- power ועכשיו אם אני מנסה לעשות restart באמצעות הכפתור המחשב נתקע בעוד restart באמצעות alt+ctrl+del עובד ללא בעיה. האם זה קשור לחוטי הכפתור או שזה בעיה של הגדרות? (ניסיתי להחליף את סדר החוטים אבל זה לא עזר) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום , אני קונה מחשב השבוע והמפרט שלו הוא ככה : AMD Barton 2500+ , EPoX 8rda3 , Geil 2700 333MHZ 256MB DDR ואני מרכיב את זה בתוך המארז השאלה שלי היא כזאת , אני מבין במחשבים אבל אף פעם לא הרכבתי מחשב , אם אני יחבר הכל כמו שצריך וימרח טוב את המשחה הטרמית על המעבד ואת כל החיבורי חשמל ללוח ולסידירום ולהארדיסק אז אחרי שאני יחבר את הכל ואני ידליק את המחשב הביוס ישר יעלה לי ? כאילו לא צריך לעשות שינוי פיזי אחרי חיבור כל החלקים ביחד? כמו לאפס את הביוס או משהו כזה? אני שואל כאילו אחרי שאני מחבר המחשב ישר מוכן לפעולה ? או שצריך לעשות עוד שינוי פיזי קטן ? אחרי הברגת הברגים והחיבורים והכל למארז... הסבר בבקשה כי נראה לי אני יודע להרכיב הכל כי מעבד כבר הוצאתי והרכבתי בעבר של AMD ATHLON…
-
יש לי מעבד intel e8400 3ghz. המעבד נקנה לפני שנים ועכשיו הלוח אם לא עובד יותר.. איפה אני משיג לוח אם מתאים? זה סוקט 775.. השאלה השנייה היא איך עד היום הזיכרון של המעבד לא גדל בהרבה..אבל הסוקט השתנה...מה בעצם ההבדל בין המעבד שלי למעבד חדש? האם שווה להחליפו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מנסה לתקן את המחשב שלי לאחר שקרס. ההודעה שמתקבלת היא Scanning BIOS Image in Hard Drive Can Not Find BIOS Image in Hard Drive ניסיתי לעשות לו עדכון ביוס להורדתי מאינטרנט אך ללא הצלחה הוא בכלל לא מפעיל את כונן הדסקטים ומשמיע רעש של צפצוף מעוות אולי מישהו יכול ליעץ לי מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המחשב לא נותן פוסט זתומרת המסך ללא סיגנל וכלום לא קורה אין אפילו ביפים מהלוח אם המאוררים מסתובבים האורות דולקים על הלוח רק כלום לא קורה הרצתי חיפוש בגוגל מצא הרבה תוצאות עם אותה הבעיה על הדגם הזה של אסוס זה כבר קרה לי פעם שהלכתי לחנות להתקין קירור רק שבאמצע ההתקנה שמנו לב שלא הגיע המתאם אז החזרנו את הקירור סטוק של אינטל אלא שהמחשב לא נלדק ולא נתן פוסט הבן אדם בחנות עבד לע זה שעתיים בסוף סגר את המארז ואמר לי לקחת ל KSP אפיה שקניתי אמרתי לו לנסותך ללחוץ פעם אחרונה על כפתור ההדלקה וכמו קסם המחשב פשוט נדלק הבן אדם אמר שהוא מרגיש כמו טמבל ואין לו מושג מה קורה קיצר מאז זה עבד בלי בעיות אבל אתמול סוףסוף הגיע המתאם 1366 ל TRUE COPPER אז התקנתי לבד ולפי דעתי התקנתי בסדר רק שעכש…
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מערכת הפעלה windows 7 לוח אם: GA-Z68AP-D3 (כרטיס רשת של realtek) החלפתי מארז למחשב (פירקתי והרכבתי חזרה) וכשהדלקתי אותו, הכל עבד כרגיל חוץ מהכרטיס רשת. המחשב לא זיהה אותו. בדקתי את התקינות של הכבל במחשב הנייד, וזה עבד כרגיל. בדקתי ב device manager, וגם בביוס, והוא פשוט לא קיים. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים (אולי במקרה הוא ימצא אותו), וזו ההודעה שקיבלתי: The Realtek Network Controller was not found. If Deep Sleep Mode is enabled Please Plug the Cable. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט. השיטות שמצאתי לא הועילו. ניסיתי להוציא את כל כרטיסי ההרחבה, להוציא את הראם והכרטיס מסך, לחכות 10 דקות עם כבל חשמל בחוץ. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס ולחכות 10 דקות, ניסיתי להפעיל את המחשב …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם כרטיס קול לא יודע למה אבל פתעום נעלם הקול ??? :'( חשבתי שאולי הרמקולים לא עובדים אבל הרמקולים בסדר, חיברתי אותם לסידי פלייר שלי והכל עובד PERFECT. יש לי גם כרטיס טלוויזיה ,התחברתי דרך המחשב לכבלים לפתע יש לי קול ,אבל לשמוע מוזיקה מCDROM שלי אני לא יכול ובהפלת WINDOWS אני לא שומע צליל כניסה למערכת!!! תעזרו לי בבקשה למצוא פתרון לבעיה שלי !!! ??? אני מקווה מאוד שלא הלך לי כ. קול?!! :-[ לא יודע כבר מה לעשות???? תודה רבה מראש , Intelee.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל שלום,אני חדש בפורום והופנתי לכאן ע"י חברים שאמרו לי שפה יש אנשים מבינים בעניין. לפני הצגת הבעיה אני אציג את עצמי -קוראים לי ניצן,בן 15.5 ידע בסיסי עד נרחב בחומרה . בעיה : יש לי מחשב, עם 2 סטיקים של זכרונות מסוג 256mb [סטיק אחד של corsair והשני של mushkin ,מדובר במותגי זכרונות]. הסטיקים הם ddr400 משמע : pc3200 , לוח האם שלי , הוא - Albatron KM18G PRO עם צ'יפסט של NVidia מדגם Nforce2 , הבעיה בעיקרון היא שהזכרונות לא עובדים בקצב של 400mhz , יש לציין שהלוח הוא לא dual והמהירות אינה מתחלקת. הביוס בעצם מזהה את הזכרונות כ-266 MHZ pc2100 ד"א,הלוח תומך בזכרונות ddr 400 יש לציין גם שאת הזיכרון של מושקין קניתי לפני שנה,והבעיה עם המהירות הייתה עוד עם הסטיק של קורסאייר עוד ל…
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-