תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם !!! יש לי מחשב שב - BIOS לא מזהה את הכונן קשיח- רק כונן ה DVD רשום, חשוב לציין כשקיבלתי את המחשב עם מערכת ההפעלה המחשב עבד כמו שצריך - גם אז ה - BIOS לא זיהה את הכונן קשיח !!! יש מסך אחריי ההפעלה הראשונית שמראה שזוהה כונן קשיח (בעלייה של המחשב) - (זה נראה כמו איזשהו ממשק פנימי של המחשב). * חשוב לציין - "הצמה" של הכונן קשיח ללוח האם טובה בדקתי אותה במחשב אחר - ככה שזו לא הסיבה ! כתוצאה מבעיה זו - אני שם דיסק WINDOWS BOOT ואחרי שאני מנסה להתחיל להתקין - יש הערה במסך הראשוני של ההתקנה : "מערכת ההפעלה לא זיהתה כונן קשיח במחשב שלך - ויציאה מה SETUP"! בבקשה תעזרו לי - אני לא ניתקלתי בבעיה כזו מעולם - איזה מין BIOS זה ???! תודה רבה לכולם!!!
-
- 6 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
לוח אם: P5GL-MX. קניתי כרטיס מסך 7300GS ואחרי שהתקנתי אותו על הלוח אני רואה על המסך כל מיני קווים וצבעים משונים. הווינדוס עלה וניסיתי להתקין את הדרייברים לכרטיס מסך. במהלך ההתקנה המסך פשוט התכבה ולא רצה להידלק. אחרי איתחול הוא נדלק. ושוב חזרו הצבעים המשונים. מה אפשר לעשות? ???
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
התקנתי את כל הדריברים והמחשב מבקש ממני דריבר של pci device שאין לי מושג מאיפה להביא אותו מישהו יכול להפנות אותי או לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
זה קרה גם בהרצה של התקנה של וינדוס (תמיד באותו מקום) וגם בהרצה של MEMTEST [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות לפני חודש הדלקתי את המחשב ושמעתי את המארז עוד שניה מתפוצץ כיביתי מהר אחי שעתייםה דלקתי שוב וקיבלתי הודעה שהOC נכשל ושיש בעיה בCMOS עשיתי RESTORE SETTING לBIOS הוצאתי סוללה ליומים כנראה שנכנס לי וירוס לביוס שעושה OC המחשב עבד ככה שבוע מצוין הסקתי מכך שהוירוס נעלם והכל טוב ויפה אמאמה כבר שבוע כל בוקר המאוורר עושה עוד פעם רעשים שאלוהים ישמור פתחתי את המארז בדקתי חיבורים איפסתי ביוס מה לא עשיתי המאוור ממשיך לעשות רעש עכשיייווו (ממש לפני כמה דקות) גיליתי שרק המאוורר החיצוני עושה רעש תוכנות ניטור מראות שהטמפ' סבירה לגמרי.. (35-6מעבד ו40 לוח אם..) אני עובד עם מארז פתוח ואין לי מאוורר CHASIS (שעשה את הרעש) מה לעזאזל קורה פ…
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, לוח של אסוס מדגם P5S800-VM נדלק אך לא מצפצף ולא נותן כלום. נעשה החלפה של זיכון + מעבד ועדיין אותו הדבר. הוחלף לוח ועדיין אותו הדבר. מישהו מכיר את התופעה הזו ?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מה עושים בנידון ? זה המפרט שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153400.msg1292005#msg1292005 (כן אני יודע לא משהו =\)
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, תודה מראש לכל מי שנכנס לת'ראד גם אם הוא לא יכול לעזור... אז זה הולך ככה... יש לי מחשב: pentium 3 עם 800 מגה הרץ 512MB SDRAM (128+128+256)....!1 gforce fx5200 asus motherboard - לא זוכר בדיוק איזה... אם זה נחוץ אני אפתח וארשום לכם... בכל אופן, אני בדר"כ מטפל בבעיות שיש לי לבד (בעזרת הFAQ שיש פה, או בעזרת חברנו GOOGLE) אבל פה אני צריך עזרה.. לאחרונה המחשב שלי קופא ככה סתם כאשר אני נמצא בוינדואוס ומבצע פעולות כלשהן, לפעמים אפילו כשהמחשב במצב של מנוחה ואף אחד לא נוגע בו הוא קופא (קופא זה אומר שהוא לא מגיב לכלום ורק לחיצה על כפתור RESET אפשרית), יש לי חשד כלשהו במעבד שלי כי התקנתי לאחרונה את speedfan והמעבד פה ושם מגיע לפעמים לטמפ' של 50 מע' לכל היותר... (המיד…
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אוקי, שלום אנשי פורום נכבדים. אז ככה, יש לי מחשב עם מעבד CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ וכרטיס מסך של ראדון x800 בזמן האחרון התחלתי לשים לב לרעש טיפה מוגזם שהמחשב יוצר לפעמים. אז בדקתי טמפטרטורות. מצאתי שבזמן עבודה IDLE למעבד יש בסביבות 30 ומשהו מעלות ולכרטיס מסך 48. והמאוור של המעבד עובד בסביבות 4000RPM אחרי משחק שמאמץ את המחשב למעבד 37 ולכרטיס מסך 67 ואחרי זה המאוורר של המעבד עבד ב-5500 ועשה רעש בלתי נסבל. עכשיו, קודם כל מה דעתכם על הטמפרטורות? סבירות? מדאיגות? אפשר לחיות עם זה? ומה דעתכם בקשר לרעש? להחליף מאוורר למעבד? להוסיף מאווררים? משהו? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום קניתי את הנגן iriver t10 המחשב שלי מזהה את הנגן אבל לא מצליח להתקין אותו. בדקתי את המכשיר גם במחשב של חבר ואצלו המחשב מזהה ומיד מציג את הכונן פלאש שאליו אפשר להעביר את הקבצים...פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את העותק שלו של הוינדוס, אבל עדיין הנגן לא מזוהה... חבר אחר אמר לי שגם אצלו המחשב לא מזהה נגנים בכלל...יכול להיות שצריך לעדכן את הדרייברים של הלוח אם?? (הלוח שלי הוא GA-K8NF-9) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כול מצד אחד זה חומרה ומצב שני זה חלונות אז אם זה לא קשור לפה אני מצטער לקחתי זמנית את המחשב של אחותי ושמתי שם את הHD שלי אז יש את שלה (סאמסונג 80GB SATA) ושלי (WD 80GB IDE) אז שניתקתי את השלה וחיברתי את שלי המחשב עולה ושואל אותי אם אני רוצה להפעיל את חלונות כרגיל או מצב בטוח וכו, בחרתי את כרגיל והחלונות פשוט לא עולים, הוא אפילו לא טוען, ישר ריסט. חיברתי את של שתינו והחלונות שלה עלו ושני הHDים עובדים, יש את המחיצות של שתינו ואני רוצה את החלונות שלי, הוא אפילו לא שואל איזה מהחלונות אני רוצה. מה אני עושה? ושוב אני מצטער אם זה לא המקום הנכון
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי גיל ויש לי בעיה קטנה שאני מפחד לעשות פורמט, מה זה אומרת, זאת אומרת שיש לי שתי דיסקים כשיחים אחד 250 ואחד 120. אני פיצלתי ת250 ל20 גיגיה קוראים לו f, ולשני קוראים לא h והh הוא היתר מ250-20 . ויש לי אחד של 120 שהוא מחולק חצי 55 ו55 אז אני מפחד לאבד נתותים בפורמט. 1. אז השאלה אם אני יוציא תהארד דיסק של ה250 גיגה ינתק אותו, הדברים שבתוכו לא ימחקו? ומה אתם אומרים לנתק את החיבור שמחובר ללוח הsata2 או את החשמל שלו מה יותר כדאי? תודה גיל
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם של Gigabyte K8nf-9 ויש לי בעיה שפתאום הכרטיס רשת המובנה לא מזוהה בו ע"י המחשב. אין לי Local Area Connection בינתיים חיברתי כרטיס רשת PCI וזה עובד. בכל מקרה הדבר היחיד שעשיתי זה לנסות לחבר את המחשב לטלוויזיה ומשזה לא עבד עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך שלי 6600GT ומאז זה נדפק. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות CD או דיסקט שכשאני מכניס אותו לכונן הוא ישר יטען לי קבצים מסויימים(כמו שיש בדיסקים של תוכנות).אם אפשר שיטען לי כמה קבצים אז עוד יותר טוב. סליחה אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה לפרסם את זה.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
המחשב של אחותי נפגע כתוצאה מברק ויותר הוא לא נדלק מה התקלקל שם בטח?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה,הבעיה שלי היא שכל משהו כמו 24 שעות המסך שלי (אם אני לא מכבה את המחשב) נכנס למצב של Power saving mode אבל לא המצב הרגיל שאם אני לא נוגע במחשב במשך כמה דקות הוא נכבה ואז שאני מזיז את העכבר הוא חוזר אלא נכנס למצב הזה ולא יוצא עד הבוקר שני מדליק אותו שוב,עד אז הוא לא נדלק,המחשב כן אבל המסך נשאר לא דלוק. עכשיו למישהו יש מושג מזה ואיך אני מתקן את זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המערכת: ?Athlon64 3800+ X2 DualCore? ?Abit KN9 Ultra AM2, nForce 570 Ultra 512Mb x2 ?GIGABYTE 7600GS 256Mb WD 160Gb SATA2 מחשב חדש, ללא תוכנות והתקנות מיותרות. אין בעיה של התחממות (כולל HD, כ.מסך) למקרה של בעיות מתח, העלתי מעט מתחים. הדרייברים עדכניים. ועדיין, כל הזמן קריסות למסך XP כחול במהלך משחקים. אני הולך להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון. רעיונות נוספים לבדיקה ?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב פנטיום 4 עם 512 מגה זכרון לוח אם של MSI 848P-NEO V ומערכת הפעלה XP-PRO יש לי כרטיס מסך MX-440 INOO3D 64BIT, כאשר אני מתקין את הדרייברים שלו המחשב נתקע במהלך ההתקנה לאחר RESTART המחשב עובד אולם התצוגה נראית מוזרה עם קווי רשת וצבעים חלשים ושום משחק לא עובד , יש לי את הדייברים האחרונים של NVIDIA כמו כן הורדתי מהאתר של חברת המחשבים את הדרייברים המעודכנים ביותר חשוב לציין כאשר אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס והוא מופיע ב - DEVICE MANAGER ככרטיס מסך VGA רגיל המסך נראה תקין והמשחקים הפשוטים עובדים . האם הבעיה בכרטיס המסך? האם הבעיה במערכת ההפעלה? בתודה יוסי
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי 3 הרדדיסקים. 2X40GB מחוברים בRAID 0 - כונן C 320GB - כונן D הWINDOWS מותקן על כונן C בפרמוט האחרון רציתי להאיץ קצת את ביצועי המערכת ופירמטתי את C על FAT32. לאחר שנשבר לי מזה שכל פעם שנתקע לי המחשב (וזה קורה בזמן האחרון יותר מדי, אולי אני אפתח על זה תרד נפרד ) אובדים נתונים וWINDOWS מריץ CHKDSK השתמשתי בPM והחלפתי את מערכת הקבצים בC לNTFS. לאחר ההחלפה ראיתי שגודל הבלוקים הוא 512K וע"מ לשפר את ביצועי המערכת בקבצים גדולים אמרתי לPM להפוך את הבלוקים ל16K. כמו כן אני חושב (אבל לא סגור על זה) שD הפך להיות "ACTIVE" לאחר שהPM סיים לעשות זאת המחשב הופעל מחדש וקיבלתי DISK ERROR. הפעלתי עם תקליטוני הצלה וכל מה שהצלחתי לגלות הוא "partition not closed properly" או משהו …
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי אתמול את ה Tuniq Tower המיוחל. ניגשתי להרכבה - לצורך כך צריך לפרק את לוח האם. ניקיתי את המשחה הטרמית מהמעבד, מרחתי חדשה והרכבתי את הקירור המפלצתי הזה לפי ההוראות. חיברתי חזרה את הכל - המחשב אינו מראה תצוגה. נורית החשמל דולקת קבוע, נורית ה HDD דולקת כדקה ואז נכבית. מיותר לציין שעברתי על החיבורים עשרות פעמים, חיברתי וניתקתי את הזכרונות, HD, פלופי, מתח וכו'. המאוור מקבל מתח כמובן, חיברתי חזרה את ה 12V של הלוח. הכל. מישהו ?
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וביקשתי מהחנות של יתקינו לי windows. בקיצור קיבלתי את המחשב שלא מותקנת בו מערכת הפעלה. לקחתי דיסק עם win xp pro וניסיתי להתקין וזה כל הזמן מראה לי אחרי הטעינה של הwindows מסך כחול לאיזה חצי שניה ואז הוא עושה reset. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הכנסתי mp3 עם כבל usb והמחשב לא יצר לי כונן! בדקתי במנהל ההתקנים והמחשב זיהה את הusb וכתב שאין בעיות אבל עדיין המחשב לא יוצר כונן של הmp3 שאני יוכל להעביר אליו דברים! ועוד דבר, בmp3 אחר זה כן יצר כונן אבל אני לא יכול להעביר דברים כי המחשב רושם "הכונן מוגן מפני כתיבה"! מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם Gigabyte K8NS-939 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1858&ModelName=GA-K8NS-939 רציתי לקנות זכרון Kingston hyperX 512MB CL2 DDR400 המוכר בחנות אמר לי שחלק מלוחות האם לא תומכים בCL2 אלא רק עד CL2.5/3, ושכדאי שאני אבדוק קודם אם הלוח שלי תומך בו. חרשתי את האתר של ג'יגה-בייט ואת החוברת של הלוח אם שלי, לא מצאתי שום דבר כזה. נראה לי שהמוכר בחנות לא יודע על מה הוא מדבר (לפי דעתי אם זה DDR1 אז הוא יעבוד על כל לוח אם DDR1... לא? ) האם הלוח שלי יעבוד איתו? בנוסף, אם יש לי שני סטיקים CL2, אחד של קינגסטון ואחד של קורסייר, האם הם יעבדו בדואל צ'אנל למרות שהם מחברות שונות? :s05: בבקשה אני צריך תשובה מהר, אם מישהו…
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היייי תקשיבו זה הולך ככה (טיפה מסובך) הבאתי כונן ATA רגיל של 120GB והוא מחובר לו לבדו על הערוץ IDE הראשי, עכשיו המערכת שלי מותקנת על ערוץ הSATA ואני רוצה להוסיף אותו למחשב... הביוס מזהה אותו ובהתחלה גם ניסה לעלות ממנו אבל אחרי שהגדרתי את הSATA כראשי הוא עולה ממנו והביוס מזהה את שניהם והכול טוב ויפה אבל הוינדוס לא מזהה את הדיסק ATA גם כשעשיתי add hardware הוא לא מוצא כלום.....עזרה בבקשה....=\
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מה זה הכלי הזה ...? עדיין לא הבנתי.....
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-