עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Epidem,

שלום חברים, אני צריך את עזרתכם באיתור בעיה במחשב. הדבר היחיד שאני מבין שזה כאה תקלה בחומרה, אך מה המקור לא ברור לי, ואין לי חלקים להחלפה שאני יכול לבדוק אחד אחד. לוח אם Asus B85M-G מעבד Intel Core i5 4440 ויושב עליו קירור i11 של Arctic עם משחה חדשה. ראם Hynix DDR3 8GB 1600 סטיק יחיד אני מנסה לעלות את המחשב עם החלקים האלה בלבד: אני מקבל צליל של פוסט (צפצוף אחד קצר) אך אין תצוגה - גם בחיבור HDMI וגם בחיבור VGA שיש ללוח הזה. אם אני מסיר את הראם יש צפצוף ארוך ושניים קצרים בלופים (אני מניח שזה הודעה של הלוח אם שאין ראם) בלי מעבד הכל נדלק אך אין צפצופים - נראלי הגיוני... בכל מקרה אין תצוגה בכלל, גם דרך הכרטיס מסך המובנה וגם דרך כ. מסך נפר…

2. Started by Lanzar,

שלום יש ברשותי לוח אם של אסוס (478) שלא תומך ב SATA, הלכתי וקניתי כרטיס SATA נפרד והורדתי מהאינטרנט דרייבר דיסקט עם דרייבר ( שמקישים F6 בהתחלת ההתקנה ) אחרי שהוא מעתיק את הקבצים מהדיסקט הוא מזהה את ההארדיסק ומעתיק את הקבצים מהדיסק של הווינדוס והכל... עד כאן הכל טוב ויפה, הבעיה שאחרי שהוא מסיים להעתיק את הקבצים הוא עושה רסטרט ולא עושה בוט דרך ההארדיסק... הוא לא ניגש לכרטיס סאטה ! ניסיתי בביוס לחפש ב BOOT PRIORITY אוליי הכרטיס סאטה מופיע או משהו, ואין... מה לעשות... אין לי חשק להוציא עכשיו כסף על הארדיסק IDE, במיוחד אחרי שקניתי את הכרטיס סאטה הזה... עריכה, לקחתי לוח ומעבד אחרים שגם שם אין SATA, אותה בעיה...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. בהמשך ל- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457459.0 בבעיה מעט דומה. לפני שהחלפתי כרטיס מסך היו כמה פעמים שהמחשב כביכול נתקע ואתחל את עצמו, כאשר הייתי באמצע משחק בד"כ, אך לעתים גם ללא "פעילות מאומצת" מצד המעבד/כרטיס מסך. חשבתי שזה אולי התחממות יתר של כרטיס המסך (בגלל שזה במשחק) או אולי של המעבד, אך הטמפרטורות לא נראו גבוהות בצורה מסוכנת (אולי ערכת השבבים של הלוח? בערך 40 מעלות). לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות כי זה קרה רק מספר פעמים קטן ואחרי שהחלפתי את כרטיס המסך זה לא קרה כלל (שיחקתי וכו' והכל עבד כרגיל), עד אתמול. אתמול זה קרה פעם אחת, שוב בזמן משחק, ולאחר מכן המחשב עלה כרגיל, לאחר מכן לא נכנסתי שוב למשחק מחשש שזה יקרה שוב ולא רציתי להתעסק עם זה באותו רגע. הי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. WIN XP PRO (no sp...) הצלחתי להפעיל בו רק דיסק של מוזיקה... שמתי גם דיסקים רגילים וגם צרובים, שום דבר לא עובד - הוא לא מזהה את הדיסק, כאשר אני עושה לו ריפרש הוא נתקע. הכונן; LG CDR/W 12X48X8 הכונן יושב כ Secondery Master הביוס מזהה את הכונן. המחשב לא מומהר. ניסיתי עם חוט אחר. למישהו יש מושג מה הבעיה/איך לתקנה? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ghosthunter,

נובע מההארד דיסק שלי(ה- 120) רעש מוזר בטון גבוה כזה, כמו טרקטור, רק גבוה מאוד. מה80GB שלי לא יוצא כזה רעש. יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by yz101,

יש לי מערכת עם לוח מבוסס G31. של חברת ECS. דגם G31T-M7. התקלה: תסמינים: המערכת זזה לאט להחריד בהתקנות של עדכונים. נתקעת לעיתים בBOOT מיד לאחר זיהוי מוצלח של הכוננים שלה, קשיח 160GB SATA של WD וצורב DVD של LG בחיבור IDE. מערכת משתהה / לא עוברת לשלבים הבאים. נגיד שמתי להקין עדכון, הוא למעשה מסיים, אבל לא רושם שסיים, ורק לאחר הפעלה מחדש הוא מסיים את התקנת העדכון בזמן הכיבוי. זה לא שלא המתנתי דיו. - אין מסכים כחולים ואין התרסקויות. - מן הרגע שנותנים לו לבצע עדכון, לוקח לו (ככל הנראה לפחות) כמה וכמה רגעים להתחיל בהורדות. בדיקות שנעשו: - MEMTEST הראה ש2GB הזיכרונות תקינים - גם בריצה של 15 לופים. ניסיתי גם אחרים - ללא הואיל. - בדיקות של הקשיח בHDTUNE וMHDD לא נתנו שגיאות ונתנו ב…

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  7. אז ככה ישלי לוח אם מדגם Gigabyte P55A - UD3 . ישלי 4 זכרונות של DDR 3 של 2GB ! . עכשיו שאני מעלה את המחשב מקש ימיני כתוב לי 8GB רק 3.99 ניתנים לשימוש .. עדכנתי את הbios שלי לגירסא הכי חדשה . ניסיתי גם לשנות את המיקומים שלהם וזה לא עבד .. פתרונות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by parlux,

שבוע טוב!!. נהרס בלוח האם כניסת PCI-E X16, יש בלוח 2 כניסות PCI-E אחד X8 השני X16. הסלוט של ה- X16 נהרס, כנראה חוסר מגע של אחת מהרגליות, עשיתי ניקיון של עם ספריי מגעים יבש ומברשת שיניים בעדינות ועדיין לא עובד! אני משנה את הכרטיס מסך לחיבור PCI-E X8 השני שיש לי (PCI-E X8), יש תצוגה והכל עובד!! רק שהבצועים ירודים, ה FPS גבוהה ואין שינוי אבל המשחקים לא רצים חלק. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להוסיף כניסה נוספת של PCI-E X16 למחשב? ראיתי דברים דומים של הוספת כניסות PCI-E למחשב אבל הם בקטגוריה של כריית ביטקוין. ((( אני רוצה להוסיף חיבור PCI-E X16 לשימוש של משחקים וניצול מקסימלי מהכרטיס. האם המחבר של הכריית ביטקוין מתאים לי וזה יעשה את העבודה? ))) לינק למחברים …

9. למה לא? תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קניתי לאחרונה מחשב עם הארד דיסק Western Digital 160GB 7200RPM ולוח אם ASUS A8V DELUXE AMD SOCKET 939 DUAL CHANNEL DDR 3Y. הבעיה שלי היא שכאשר אני מנסה להתקין את הWindows XP ההתקנה לא מזהה את ההארד דיסק וכותבת לי את ההודעה הבאה: Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. THis may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program Setup cannot continue. To quit Setup, press F3. ניסיתי לשנות את ההגדרות בביוס ותחת סעיף בשם Promise Controller לשנות את זה לRAID או לIDE. ניסיתי להתקין דרייברי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ^oz,

טוב, קניתי מערכת חדשה שלא מפסיקה לעשות לי בעיות, כרגע הבעיה הכי מעצבנת זה הצורב, מחובר ל primery ide והוא היחיד, הביוס מזהה אותו כcd-rw , הווינדוס מזהה אותו כcd-rw תוכנת הצריבה (nero) מזהה אותו כצורב, והבעיה היחדה שנותרה היא שהוא לא צורב, קיבינימט הצורב פעל מצוין לפני יומיים ופתאום כנראה חסר לו משהו שם (אני כל כך כועס על כל המחשב הזה) נורת הקריאה נדלקת (הנורה הירוקה) כאשר נורת הכתיבה\צריבה לא (הנורה הכתומה), והוא תוקע לי את כל המחשב עד שאני חייב לעשות hard boot (כל זה כשאני מנסה לצרוב) מה אתם חושבים הבעיה נ.ב: החלפתי מדיות, שם לא טמון הפתרון ??? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Xstyle,

טוב סתכלו היה לי איזה משהו קיצר הפסתי ת ביוס על ידי הזזת ה ג'מפיר קיצר הכול יתהפס ואני לא יודע איך כנראה םגם השעון התהפס וכול השיט הזה קיצר כול פעם שנידלק לי הוינדוס הוא רושם משהו שיש בעיה אם הנתונים וצצריך לכוון אותם ותשעון והתאריך כבר כיוונת זה עדיין רושם לי את זה מה אני צריך לעשות לכוון עוד בישביל שזה לא ירשום לי תהודעה הזות.... ואם אתם רוצים סקריין שוט של ההודעה תגידו כי לא בעיה להביא....

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  13. שלום . יש לי מחשב ישן שהפעלתי אותו , התקנתי לו WIN98 , התקנתי לו דיריבר של כרטיס מסך ... אני בא להתקין את הדריבר של הכרטיס קול ( קראטיב 16 ויברה ) , מתקין את הדריבר עושה ריסט והמחשב נתקע בדיוק בעליה של וינדוס .. מה עושים ... ועוד שאלה שמתי מודם 56.6 והמחשב לא זיהה לי אותו מה הבעיה ? (והוא מורכב טוב בסלוט אני בטוח ) . תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by אורלי78,

יש לי מחשב DELL חדש. חיברתי עם כבל HDMI לנקודה של HDMI 1 וגם ל 2 ועל הטלויזה כתוב אין אות בבקשה עזרתכם המפורטת. אני קלולס בעניין.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by IzikDude,

אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני כמה זמן פרסמתי שאלה ל הכרטיס מסך... (היה לי FPS נורא נמוך על ההגדרות הכי נמוכות) בקיצור, הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך פועל טוב אבל יש בעיה עם המעבד, שמתפקד ממש גרוע !!! עשיתי בדיקה ב - 3D MARK 05 קיבלתי ציון של 5500 בגרפיקה אבל 2000 ב CPU בדקתי והוא אמור לקבל ציון של בערך 5500 ~ (AMD A X2 +3800) יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה ????

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by felixb,

שלום, יש לי פנטיום 4 ועליו WIN XP. היום הדלקתי את המחשב. המחשב קפא מס' פעמים שלאחריהם RESTART (מהכפתור של המחשב). שמתי לב שהשעון של ה WIN לא מעודכן לעכשיו אלא לשעה כלשהי אתמול. באחת הפעמים שעשיתי RESTART המחשב כאילו התחיל לעלות אבל המסך נשאר ב standby. בסופו של דבר לאחר עוד RESTART קיבלתי הודעה בעליית המחשב "overclocking faild" ושאלה מה אני רוצה לעשות - בחרתי RESTORE DEFAULTS. ממה לדעתם הבעיה נובעת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ntress,

היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by oded6188,

הרצתי Scan Disk וזה מצא לי כמה קבוצות של Bad Sectors. הסריקה סימנה את אותם מקומות כדי לא להשתמש בהם שוב... עכשיו השאלה היא אם זה מונע את ההתפשטות של הבאד סקטורס? או שברגע שמופיע הבאד סקטור הראשון אז צריך לזרוק את ההארד-דיסק לפח?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by raamkal,

שלום רב, בנסיון להעלות את המחשב האישי שלי אתמול קיבלתי את ההודעה המצורפת בקובץ. מיותר לציין משם אני תקוע ולא יכול לעשות כלום האם מישהו יודע במה מדובר וכיצד ניתן לסדר את העניין? לא היו סימנים מוקדמים לבעיה כלשהי. תודה מראש על עזרתכם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by asili,

שאני מנסה להריץ את המשחק יש מן חלון שחור כזה נסגר ואני לא רואה מה רשום בו והמשחק פשוט לא עולה וזה חוזר לשולחן העבודה אני לא מבין למה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום. יש לי בעיה במחשב שאני מדליק את המסך רואים לשניה תמונה ואחר כך המסך שחור. אם אני מדליק ומכבה שוב רואים שוב לשניה תמונה. המסך מחובר לכרטיס מסך שלא על הלוח אם. שניסיתי לחבר לכרטיס מסך של הלוח אם לא ראיתי כלום.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by The-Magician,

שלום, אני מנסה לחבר הארדיסק למחשב ולפרמט אותו, אני מחבר את הארדיסק למחשב ושם מערכת הפעלה של ווינדוס 8 על USB ומנסה להעלות את ה-USB בהתחלה כשהמחשב עולה, זה רושם לי את השגיאה : bootmgr is missing מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את הארדיסק? *מחשב dell 755

23. Started by kikkler,

אוקי, לפני בערך שעתיים, בעודי נמצא להנאתי באינטרנט, המסך פתאום נכבה והנורה שמציינת את היותו דלוק התחילה להכבות ולהדלק במהירות משוגעת, כולל הסאונד של ההדלקה והכיבוי. הדבר הזה נמשך עד שעשיתי ריסט, ואז הנורה הראתה שהמסך דולק, אבל שום דבר לא הופיע עליו. מכמה בדיקות שערכתי לאחר מכן התגלו המסקנות הבאות - ריסט / כיבוי והפעלה לא עוזרים כנ"ל ניתוק וחיבור מחדש כל הכבלים שמחברים את המסך למחשב אם מכבים את המסך, מדליקים את המחשב ואז מדליקים אותו בזמן שהמחשב עושה בוט זה לא עוזר. לעומת זאת, אם מדליקים את המסך אחרי שהווינדווס עולה פתאום אפשר לראות. בפעמים הראשונות שעשיתי את זה המסך עבד לבערך 5 דקות לפני שאותו דבר חזר על עצמו (הכיבוי וההדלקות), לאחר מכן זה חזר על עצמו בערך באותה שניה. יש …

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by BLADEMJYTR0000,

יש לי שני הרד דיסקים של SATA הגדרתי בביוס רייד 0 והמחשב רואה רק דיסק אחד את ההרד דיסק השני הוא לא מזהה בשום צורה אני לא יודע אך לשנות רייד האם אפשר לעזור לי תודה

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by PuG3o6,

שלום לכולם... יש לי לוח אם GA-7VT600 של GIGABYTE. יש בו כפתור שמשנה תמהירות למשל... אם אתה שם תכפתור על YES אז הוא ייפעל לך רגיל ( אצלי על 2700+ AMD) אם אתה שם אותו על NO אז הוא רץ במהירות נמוכה מאוד.. ( אצלי על 1500+ AMD ) במקום 2700+ הנה תמונה ללוח +הכפתור הבעייה היא שאני כבר שנתיים לא נגעתי בכפתור הזה והמחשב רץ לי על מהירות 2700+ חלק.. היום בבוקר פתחתי תמחשב והוא תמיד נתקע לי בחלון השחור הראשון ( הזה שמראה לך מתהירות ואיזה כוננים ש לך וכל זה) . שימיתי תכפתור והוא פעל לי בסדר גמור רק הוא מאוד מאוד איטי.. לא יכול לעשות כלום איתו... בבקשה תעזרו לי המחשב שלי: Amd Athlon Xp 2700+ 265MB RAM Ge-Force fx5600Xt לוח אם GA-7VT600 של GIGABYTE

• 6 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.