עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני ככה כל היום וזה מתחיל להוציא אותי מדעתי. העכבר הוא ישן מאוד עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט אחד מהראשונים כבר כמה שנים טובות אצלי ומספק העבודה כמו שצריך, יכול להיות מצב כזה שכל פעם ההתקן USB לא מזהה אותו, ואז מזהה שוב? ד"א החלטתי להתחדש, אבקש המלצה לעבכר חדש לא ממש גיימר חוטי+ שיחזיק עוד כמה שנים טובות מעמד(אוהב להתרגל לדברים )

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by אנדי,

שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי בחנות הסטודנטים של הטכניון (למי שמכיר 'מכלול') עכבר של לוג'יטק מדגם M-BT58. עכברים אלה נמכרים בשקיות וניתן לחבר אותם ללוח האם דרך usb או בדרך ה'רגילה'. מתברר שהעכבר שקניתי מגלה עצמאות בכל מה שנוגע לקביעת מיקומו של המצביע על הצג - מדי פעם המצביע קופץ מהמקום שבו הוא אמור להיות, לנקודה אקראית כלשהי על הצג, דבר שמאלץ אותי לבצע תיקוני מיקום. תופעה זו מתרחשת בלי קשר לצורת החיבור של העכבר למחשב. האם מדובר בתקלה בעכבר? אולי בדרייבר חסר או בהתנגשות חומרה כלשהי (אני עובד עם X64bit)? אציין כי בקטלוג המוצרים באתר של לוג'יטק לא נמצא כלל עכבר בדגם שהוזכר לעיל. תודה

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  3. שלום, אני פותח קובץ של 4.5 גיגה ולוקח ל-E6600 שלי יותר מ-15 דקות לפתוח אותו... השאלה שלי היא - האם זה הגיוני ? אם לא , מה יכול להיות לא בסדר ?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by mazoneli,

אני מקבל גם ב Bus error וב Address error בשדה של ה SINGLE שיש ERR 1 מה זה אומר בתכלס ? אני הולך להריץ בדיקת זכרון.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by abcdd,

בזמן האחרון המחשב ניהיה ממש איטי, עשיתי איחוי ולא עזר הישתמשתי בכל מיניי תוכנות לניקוי Registry ו- spyware כלום לא עזר, בדקתי בwindows task manager ושמתי לב שזה מישתמש ביותר מידיי זיכרון שימו לב למיספרים הגבוהים 20000 זה לוקח, שזה אמור לקחת 1000.... למישהו יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by lmlm,

שלום, כאשר אני סתם גולש באינטרנט או סתם מתעסק במחשב (לא קרה לי במשחקים בכלל) המחשב עושה רסטרט משום סיבה לא ידוע. מה יכולה להיות הסיבה?

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by Check_Point,

שלום. התקנתי התכנה CPU-Z בשביל לבדוק את ביצועי המעבד במחשב הנייד החדש שלי. כמו שתוכלו לשים לב, מהירות הליבה של המעבד לא נשארת קבועה, אלא משתנה כל כמה שניות לאחד משתי המצבים שלהלן מישהו יודע מה פשר הדבר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  8. שלום אני חדש:> הפנו אותי לפורום שלכם כי חבר שלי אמר לי שיש כאן את האנשים שהכי מבינים בנושא ותוכלו לעזור לי... יש לי בעיה ממש מוזרה! לפעמים המחשב שלי מתחיל להפיק צללים מוזרים דרך הרמקולים והמחשב פתאום הופך לממש איטי. זה קורה בוניאמפ,משחקים וסרטים.כשאני יוצא מאותם תוכנות שדורשות גם אודיו המחשב שוב עובד בצורה רגילה... ואני לא יכול לשוב לאותם תוכנות עד שאני לא עושה ריסט... חשבתי שזה קשור לכרטיס קול כי זה קורה רק בתוכנות שדורשות אודיו...(יש לי כרטיס קול מובנה) אולי אני צריך להתקין דרייברים חדשים יותר? אול המחשב מתחמם יותר מיידי? בכל מיקרה הינה המפרט שלי אם זה עוזר...(קניתי לא מזמן מKSP יש אחריות) Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DD…

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  9. שמעו חברה אני חייב עזרה... קניתי כרטיס טלויזיה מדגם: כרטיס טלוויזיה LEADTEK WinFast TV2000 XP RM יש בוא 4 יציאות: 1. חיבור לרדיו או כבלים 2. חיבור remote עיינית לשלט 3. חיבור S-Video 5 פינים 4. חיבור בננה וידאו צהובה רגילה עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אמור להיכנס הסאונד של הממיר... ועם אפשר מדריך מלא להתקנת כרטיס טלויזיה מהדגם הזה..!! תודה לכל העוזרים.. הינה תמונה גם קשור..:: אני רוצה לדעת מה צריך להיות הגדרות של הקול שם..!! ::

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by OR007,

להלן סיפור מקרה - יום שבת בהיר אחד, הצורב Liteon הוותיק והטוב שלי מחליט שלא להפתח. אחרי פירוק מהמחשב ובעיטה אחת או שתיים הכל הסתדר, מחברים ת'כל, מפעילים את המחשב..והופה המסך לא נדלק בוודאות זה לא קשור לחיבור של אחד הרכיבים, ואיפסתי ביוס ליתר בטחון.. מה שמשאיר לי את הכרטיס מסך, הלוח אם, הזכרונות או המעבד שגורמים לצרות השאלה שלי היא בעצם אם יש למישהו רעיונות איך לבדוק את העניין בלי חלקי חילוף ... אה כן, איך שכחתי Axp 1700 Abit NF7 וראדון 9000P קשיש ומומהר קשות להחריד..

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by genia,

/

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by yossi541,

אתמול הרכבתי לוח ומעבד בפעם הראשונה ?UL8 s939 ULI 1689 ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? הכל הלך פיקס למעט כרטיס רשת PCI ששמתי במקום זה המובנה בלוח. הכרטיס זוהה והותקן לו דרייבר אך בשום פנים ואופן אינו מצליח להתחבר למודם. הוא אינו מצליח לתקשר עם המודם. ברגע שאני מנסה להשתמש בכרטיס המובנה בלוח הוא מתחבר ללא בעיה. בלוח הקודם שלי הכרטיס הותקן ללא בעיה וביטלתי ללא בעיות את המובנה בלוח. האם יש לוחות שאין אפשרות לבטל את זה המובנה בלוח? איך אפשר לגרום לו לעבוד במקום המובנה בלוח?

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by Lirux,

כשאני בודק כמה מקום יש לי במחיצה שלי D... זה מה שזה מראה לי: 93 ג'יגה בשימוש... אבל כשאני נכנס לתוך הכונן ומסמן את כל הקבצים (כולל נסתרים) הוא רושם שרק 60 ומשהו בשימוש... לאן הלכו לי כמעט 30 ג'יגה?!!

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by shimon__17,

חברה אני חייב שתעזרו לי יש לי מחשב כבר שנה ומאתמול כשאני ניכנס לאינטרנט ה cpu מגיע ל 100 או 90 % מה אנ י צריך לעשות זה מעט לי את המחשב רצחחחח ואין לי וירוס עשיתי סריקה יש לי אנטי וירוס kaspersky 6 והישתמשתי גם ב Ad-Aware SE Personal ומחקתי את כול הרוגלות שהוא מצא וזה אדיין עדיש בבקשה תעזרו לייי.! תודה שמעון .

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by a_beilis,

היום סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי(מפרט בצד)והכל טוב ויפה שאני מחבר הכל ובא להדליק המחשב נדלק..אין ציפצופים אבל אין תצוגה על המסך...לא רואים כלום!!! מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  16. יש מה לעשות???!!! הצילו!! אולי אתחול כמו הוצאת JBAT בלוח אם או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by gambitaw,

יש לי צורב DVD של NEC שקניתי לפני כחצי שנה. בכמה חודשים האחרונים קורה שמדי פעם הוא מפסיק לזהות דיסקים וקורא אותם כ blank. אחרי ריסטרט של המחשב, הכונן שוב מזהה את הדיסקים. רק לציון, המחשב שלי הוא מארז atx השוכב במאוזן. עשיתי עידכון firmware וניקיון עם לחץ אוויר (מבחוץ, בלי לפרק). לא עזר. רעיונות?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by Ac-Boy,

כאשר אני מחבא את המחשב מופיעה לי הודעת שגיאה שהכונן אינו נמצא ואם אפשר לסגור אותו.. עכשיו זה קורה רק בריסטרט ובכיבוי.. איך אני פותר בעיה זאת? ד"א התקשרתי לזה שקניתי ממנו את המחשב הוא אמר שאני צריך לתכנת את הבייס או הביוס לא יודע בדיוק.. נ.ב אין לי כונן דיסקטים (המרובעים*)

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  19. התחיל להיות לי מסכים כחולים אז הביאו לי את התוכנה MEMTEST עשיתי אותה וגילתי שהזיכרון מקולקל אז הלכתי והחלפתי אותו שהלכתי לחנות ראיתי אותו מוציא מקופסא חדשה זיכרון חדש של (TwinMos 1 GB DDR2 667 ) סלוט אחד בקיצור אותו דבר כמו שהיה לי ובחנות עשו בדיקה עם MEMTEST ולא היה שום שגיאה אדומה אז לקחתי את המחשב הביתה אני מגיע משחק במחשב ויום למחרת אני מדליק אותו שומע שירים באיסקיו ופתאום מסך כחול אני מכניס את הMEMTEST ואני רואה שגיאות אדומות ועוד פעם הזיכרון דפוק! תגידו לי מה הבעיה? אך בחנות הזיכרון בלי שגיאות ועובד טוב וכעבור יום הזיכרון שוב דפוק! יכול להיות שזה משהו במחשב שגורם לו להיות פיתאום דפוק? מזה יכול להיות? בבקשה תעזרווו לייי המחשבבבב חדששש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by nuctornal wisdom,

פתאום באמצע היום המחשב קרס והציג את המסך הבא: רסטטי והמחשב עלה כרגיל עד שווינדוס עלה ושוב המסך הזה הופיע. 1.ניסיתי לאת הפתרון שהוצע שם עם הF7 ללא הצלחה. 2.האם יש משהו שאפשר לעשות בלי לעדכן את הBIOS? לא שיניתי את החומרה/לא התקנתי תוכנה חדשה. עברתי על הFAQ אבל אני לא יכול להעלות קבצי dump מאחר והיינדוס לא עולה, ואני לא חושב שיש בעיה בזיכרון/כרטיס מסך מאחר והמחשב פועל בסדר עד העלייה של הווינדוס (ליתר ביטחון גם העברתי את הזיכרון מהמחשב הזה למחשב הבעיתי, דבר שלא פתר את הבעיה). המפרט של המחשב (אם זה משנה משהו) נמצא מימין.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by -LosNir-,

טוב, קיבלתי את הלוח החדש, GIGABYTE 945P-S3. כשסיימתי להרכיב ניסיתי להפעיל את המחשב, אבל הוא לא עלה. אחרי כמה בדיקות מסתבר שזה הכרטיס מסך, הכרטיס מסך הוא EVGA 7600GS ב PCI-E, הבעיה כהיא שהמחשב לא רוצה לעלות עם הכרטיס. ניסיתי לשים במקום כרטיס מסך ב PCI והמחשב עלה, אחרי זה הוספתי את הכרטיס השני והמחשב גם עלה, אבל מה PCI! לפי דעתי, הכרטיס מסך או הלוח לא דפוקים כי איך הגיוני שהמחשב עולה שהכרטיס מסך מחובר ביחד עם PCI? אני חשבתי לכיוון של מתח, אולי הלוח לא מספק מספיק מתח לכרטיס מסך וכו'. וד"א, לא לשאול אם חיברתי את הכבל מתח לכרטיס, כי אין לו אחד כזה. אשמח להצעות.

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by JezpeRR,

יש לי בעיה שגורמת לקפיצות של חלונות של error פתאום... רשום שם על משו כמו: generic host process for win32 services שהוא עשה פעולה לא בסדר והוא יצטרך להסגר או משו על app לא בידיוק מבין...לאחר שבדקתי באיזה קובץ מדובר ראיתי שזה ה- services.exe קראתי על זה באינטרנט ודיברו שזה איזה וירוס...אז סרקתי וסרקתי ולא עלה דבר! לאחר מכן קראתי שזה בעיה של חוסר עדכון (update) אז ניסיתי לעשות עדכונים אבל לא הצלחתי מנהל העדכונים של הווידווס לא עולה לי...בלי שום טענה או משהו כזה. פשוט לאחר לחיצה לא עושה כלום...ובטריי (tray) יש סימן של אבטחת ווינדווס ורשום לי שהעדכונים לא פעולים ועל אף שניסיתי להפעיל אותם הם לא עבדו. עצות? תודה רבה שחף.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ciauai,

עשיתי עכשיו עידכון ביוס לF4 לפי מה שאני רואה העידכון הצליח, יכול לקרות משהו ללוח אם? אם כן עשיתי גיבוי של הביוס הקודם להחזיר אותו?

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  24. שאני רואה סרט למשל כול דקה יש הפסקות של הסאונד כזה , וזה בכול המחשב לא רק סרטים או שירים. מישהו יודע מה איך מסדרים את זה ? תודה. עריכה: הפסקות של 2-4 שניות

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by o07,

באמצע ששיחקתי אובליביון על המחשב פתאום ניכבה לי המחשב, ואז שאני מנסה להדליק לא קורה כלום. האור של העכבר נשאר דולק אז לא נראה לי שזה בעיה בספק, אבל אני לא מבין ממש... מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.