תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
מחשב דיי ישן, AMD 3000+ socket 939 לוח של ABIT AN8 Ultra דיסק קשיח היטאצ'י deskstar כשמדליקים את המחשב, אין אתחול, הוא ניראה כאילו הוא עובד, אבל למעשה לא קורה כלום. אין צפצוף של אתחול. יש מן קולות מוזרים, נדמה לי מההרדיסק, מה שמוביל אותי לחשוב שההרדיסק הלך לעולמו. אם מוציאים את הבטרייה מהלוח האם ואת הזכרונות, זוכים לאיזשהו "רגע של חסד" והמחשב מועיל בטובו להתחל, עד שסוגרים אותו, ואז עוד פעם הוא לא מוכן להתחל. ראוי לציין שהמחשב באופן כללי פעל ממש לאט בתקופה האחרונה, והיו מקרים של מסכים כחולים. זהו . יש משהו לעשות בנידון ? בהנחה שכרגע אין לי אפשרות להתחל.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה התגלתה אצלי בעייה המחשב לא עולה עושה RESTART בלי סוף ומגיעה למסך של אפשרות להכנס ל SAFE MOD בדקתי את זכרונות ודיסק קשיח במחשב אחר הכל תקין . מה יכולה להיות הבעייה תעזרו לי בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מצורפות תמונות החלק והלוח אם אשמח לדעת מהו החלק ולהיכן צריך לחבר אותו אם בכלל? תודה מראש, אביעד [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים. הדיסק שעליו לא מותקנת מערכת ההפעלה תקול. לא מצליחה להעלות את הווינדוס. מקבלת הודעה שהקובץ ntoskrnl.exe חסר. האם ניתן לטפל בבעיה מבלי לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס? ניסיתי לבצע repair אבל לא עזר. (יש לי ווינדוס 7) תודה מראש לעוזרים, מיכל
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מTMS וכל משחק שאני מפעיל הוא קורס פתאום בלי שום הודעה מישהו יודע אולי מה הבעיה בדקתי גם בI can Run it והוא מראה שהוא כן יריץ את המשחק המשחק לא פרוץ
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות אבדנו את הדיסק של הלוח עכשיו מצאתי דרייבר באינטרנט אבל אין SOUND:( ניסיתי את הכי חדש מאתר של asus לפי המיון של הלוחות ועדיין לא עבד
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
המחשב לפעמים קופא, פשוט קופא (ניסיתי כבר שמיכה ופוך.) כשזה קורה, העכבר לא זז, שום דבר לא זז או פועל, זה קורה מידי פעם ואני חושב שזה משהו שקשור למעבד.. בד"כ כשאני בדפדפן FireFox 4 או כשאני מתקין משהו או כשאני רואה סרט (בדפדפן ו בWMP) לפעמים כשזה קורה מגיע צליל מהמחשב, כמו הצליל הזה ששומעים כשלוחצים על הרבה מקשים בו-זמנית. הדבר היחיד שיש לעשות כשזה קורה זה לעשות Restart וזה כבר עולה לי על העצבים. וגם, נגיד והזזתי icon ושעה בערך המחשב נתקע ואני יעשה Restart הicon יחזור למקום שהוא היה בו לפני שהזזתי אותו.. אשמח לקבל את עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר הרבה שנים מתעסק עם מחשבים ודבר כזה עוד לא קרה לי. אחרי שהמחשב שלי היה מפורק כמה חודשים החלטתי להרכיב אותו מחדש. ההרכבה הסתכמה בחיבור של שני הארדיסקים ששכבו במגרה 3 חודשים. איכשהו במהלך 3 החודשים האלו הצליחו מערכות ההפעלה שהיו על כל אחד מהדיסקים (WINXP ו WIN98) להעלם ... כשניסיתי להתקין את הXP מחדש קיבלתי הודעות שגיאה מוזרות כאילו חסרים קבצים בדיסק ההתקנה... (שגיאה מס 7), אבל כשהתקנתי את הדיסקים במחשב אחר לא הייתה בעיה כזו והצלחתי להתקין XP ו98 מחדש על כל אחד מהדיסקים... כשחזרתי הביתה וחיברתי את הדיסקים חזרה, שוב לא הצלחתי לאתחל מהדיסקים האלה... מה שמוביל אותי לחשוב שיש לי בעיית חומרה ... מישהו נתקל פעם במשהו כזה ? מישהו יכול לעזור ?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
... אוקי ככה קניתי מחשב חדש.. c2d e2180 2.0 לוח אם של אסוס שתומך עד 1333 מה"צ דיסק קשיח 160 גיגה זיכרון 2 גיגה וזה כעקרון הדברים החשבוים קיצר הכל טוב.. עכשו אתמול הגעתי עם המחשב הביתה ,התקנתי xp sp3 הכל היה טוב,שמתי דרייברים מעודכנים לכ.רשת,מסך,קול.. עכשו המחשב קורס לפעמים.. אז מה שעשיתי זה בדקתי קבצי minidump והייתה בעיה בדרייברים של הכ.קול (reltek high definition -מובנה) עכשו מה שעשיתי ביטלתי מהביוס את הכ.קול-ועד עכשו לא קרס אבל אני לא יכול בלי כ.קול =\ הייתה לי גירסא חדישה לדרייבר ועדיין קרס.. נ.ב תמליצו לי על איזה אנטיוירוס אגב... תודה[: יומטוב
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לחבר שלי התחילה בעיה מסוימת, לפעמים כשהוא משתמש במחשב המסך לא נדלק לו גם כשהוא מכבה ומדליק אותו.. כנראה שמדובר בבעיית מגעים כי לפעמים אחרי פריקות מתח המחשב חוזר לעבוד כרגיל.. מה שכן כשהוא מחבר את התצוגה ללוח האם אז זה כן עובד.. זה התחיל לקרות פתאום.. יש רעיונות? הוא ניקה את המחשב עד לא מזמן..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתאום היום שיחקתי בפיפא והמחשב עשה לי רסט באמצע המשחק, זה כבר קרה לי 3 פעמיים, זה לא כל הזמן מפעיל את המחשב מחדש, מה יכול להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המחשב לא מזהה שחיברתי אליו אזניות ולאומת זאת את הרמקולים הוא מזהה גם את האזניות וגם את הרמקולים חיברתי לאותו חיבור . סוג החיבור הוא AUX אבל שמתי לב להבדל בין ה AUX של הרמקולים לאומת האזניות לאזניות יש 3 פסים ולרמקולים יש שני פסים... אולי זה הסיבה?.. השמח לעזרה בנושא..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב בתחלה הוא רושם לי FLLOPY FAIL והוא אומר לי לרשום F1 עכשיו בווינדוס 98 הוא רושם כונן נייד אגב הנורה שלו דולקת תמיד עזרו לי
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הרצתי את המשחק: Assassin's Creed Brotherhood ואחרי כמה דק' של משחק המחשב נכבה.. שיחקתי במשחק הזה בעבר. בגרסה הקודמת שלו ולא היו בעיות בכלל. המחשב לא מראה מסך כחול לא כולם, פשוט נכבה. מה ניסיתי לעשות: לבדוק האם יש שגיאות בדיסק הקשיח - אין לשנות את ההגדרות לנמוכות יותר בגרפיקה של המשחק סגרתי תוכנות שפועלות ברקע. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה.. אודה לעזרה תומר עדכון: עכשיו המתחשב התחיל לקרוס גם סתם ככה החשד שלי הוא שזה דיסק קשיח...יכול להיות קשר? איך בודקים?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם החלפת וינדוס בטאבלט דומה להחלפה במחשב נייח\נייד? או שאני צריך לוודא שהטאבלט תומך בוינדוס מסויים ? או האם להתקין רק את הסוג שהיה עליו במקור? בקיצור אני צריך להחליף וינדוס ואני אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה בטאבלט. מה אני צריך לדעת? הטאבלט הוא: Surftab wintron 10.1
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי כרטיס מסך חיצוני (היה לי OB) ואת 2 המסכים שברשותי. הכרטיס הוא כרטיס מסך פשוט של NVIDIA עם כניסת VGA אחד וכניסת DVI אחת. ב-Nvidia Control Panel תחת Set up multiple displays סימנתי V על 2 המסכים ואישרתי. רק מסך אחד נדלק, השני לא, אם אני מחליף בחיבורים ז"א מכניס את המסך לחיבור השני בכרטיס מסך השני נדלק והראשון לא. אני יודע איך להגדיר 2 מסכים וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה כזו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה, windows media player :AR15: לא מאפשר לי לצפות בפורמט MPEG-2 , באיז תוכנה איכותית כדאי להשתמש אם רוצים לראות סרטים בפורמט הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לאחותי מחשב חדש עם לוח GA-880GM-D2H. כאשר אני מחבר את חיבור הרמקולים מאחור, קופצת הודעה של התוכנה של הכרטיס קול ששואלת אותי איזה התקן חיברתי ומסומן "רמקול אחורי יוצא", אני מאשר. אך לאחר מכן לא שומעים דבר. כאשר אני מחבר את חיבור הרמקולים מלפנים (לפאנל אשר בחזית המארז), קופצת שוב ההודעה הזו כאשר מסומן בה הפעם "אוזניות", אני מאשר ושומעים נהדר. מה יכולה להיות הבעיה? מדוע לא שומעים ברמקולים כאשר הם מחוברים ליציאה האחורית? תודה רבה, אורן.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הסוללה בלפטופ לא נטענת ולא דולקת נורת טעינה. כשהמחשב עובד רק עם מטען הוא בקושי זז. מצורף ניתוח ביצועי המחשב, צריך להחליף סוללה או מטען? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אתם מכירים תוכנה או משהו שעולה דרך הבוט דרך DOK ובודק את החומרה של המחשב ומודיע אם היא תקינה או שלא? לא משהו מסובך מדי.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המחשב נדלק לא עושה שום צלילים מחובר כראוי בדקתי שזה לא בעיה בלוח אם הוצאתי את הזכרון וניסתי לראות אם הוא מצפצף אז הוא צפצף עכשיו ניסיתי לקחת את הכבל שבא עם המסך לחבר אותו ללאפטופ שלי והוא הראה שהכל בסדר אני אובד עצות כבר מה עליי לעשות ניסיתי לחבר גם את המסך לכרטיס שעל הלוח אם לי וכלום פשוט כלום לוח אם מסוג ASROCK P4I65G חדש לפני שבועיים. מה עליי לעשות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הי מבלי אזהרה קיבלתי מסך כחול..מעד כמה שהספקתי לקרוא היה שם משהו שקשור לזיכרונות וירטואלים..האמת שקיבלתי כמה אזהרת זיכרון וירטואלי נמןך מספר פעמים בחודשים האחרונים ונראה לי די תמוה כיון שאני משתמש ממוצע (גלישה וזהו ,אפילו מוסיקה בקושי שומע) בלי שום תוכנות מיוחדות..אגב מאז שהתקנתי את גוגל כרום החלו האזהרות.. והם מופיעות פעם בחודש רק בשימוש עם הכרום אגב... בקיצור מסך כחול הופיע וחלונות סירבו לעלות ..לא זיהה הארד דרייב....אחרי הדיכאון הראשוני וההבנה שכנראה הלך הארד דיסק החלטתח להוציא את הסלוטים של הזיכרון ולנקות אותם..ניקיתי והחזרתי והמחשב זיהה את הארד דרייב, אבל סירב להעלות את חלונות בתואנה של טעות בקריאת ההארד דרייב.. הגעתי לביוס..הגדרתי אופציה אופטימלית..וראה זה פלא , המ…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי זיכרון חדש 4Gb KVR13N9S8/4 של kingston חיברתי אותו במקום לזיכרון ה kingston שלי 2GB KVR133303/2G על לוח אם של GIGABYTE GA-H55M-D2H יש לי מעבד של אינטל core i3 2.93GHz כאשר חיברתי רק את הזיכרון של ה2 המקורי המחשב עןלה ללא שום בעיות כאשר חיברתי רק את ה4 המחשב לא עולה כלומר נתקע בחלק של Memory Testing כמה שניות ולאחר מכן מופעל מחדש. אני כבר מעביר יומיים שלמים בניסיונות מה לא בסדר. במחשב מותקנת מערכת הפעלה של WINDOWS 64X ניסיתי לחבר את הכרטיס של ה 4GB בנפרד הוא נתקע במצב הזה- תודה מראש אמיתי
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש בן 4 חודשים, 4 ראם,מעבד אינטל I5 , כרטיס מסך NVIDIA GT220, ויש קצת ירידה בביצועיו לאחרונה, סרקתי וירוסים וניקיתי אותו עם CCLEANER וזה לא כל כך עזר, הוא עדיין סוס עבודה כמובן לגלישה וכל זה, אבל למשחקים יש קצת לאגים כבר, זה בגלל הטמפרטורה.. רציתי לבקש טיפים ועצות איך לנקות את המחשב, מה לנקות יותר ואיך, איזה חלקים לנקות בלי להזיק למחשב.. ושאלה אחרונה, האם שווה לי לקנות מעמד למחשב שהוא עם 2 מאווררים ומתחבר בUSB כדי לקרר את המחשב? זה יעזור משמעותית? נ.ב אני לא יכול עכשיו לקנות מערכות קירור וכל זה, אשמח לטיפים ללא קנייה של חלקים חדשים
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי תקלה ואשמח לעזרה יש לי מחשב core 2 qwad q9550 asus p5kpl-cm 2 gb ram 400 watt enermax liberty radeon 6570 1gb 160 gb hd פעם בכמה דקות פתאום המסך כאילו ניכבה ונדלק מייד. (בדקתי בכמה מסכים הבעיה במחשב..) זה יכול לקרות כשאני פותח דפדפן וזה יכול לקרות לבד.. הכרטיס מסך תקין בוודאות (נבדק במחשב אחר) יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות??
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-