עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. משהו מטורף לגמרי יש לי במנהל היישומים איזה תוכנה שאני לא מצליח להפסיק שנקראת 40437326868:831125744.EXE יש לי עוד כמה חשודים פה שאני כן מצליח להפסיק. המחשב לא מאשר לי להתקין את AVG וגם אין לי הרשאה להפעיל את HIJACKTHIS: "WINDOWS CANNOT ACCESS THE SPECIFIED DEVICE, PATH, OR FILE. YOU MAY NOT HAVE THE APPROPRIATE PERMISSIONS TO ACCESS THE CLIENT" ניסיתי למחוק ולהעביר את התוכנה הצלחתי להעלות אותה וברגע שהפעלתי אותה שוב קיבלתי את ההודעה ... משהו השתלט לי על המחשב ואין לי מושג מה אני עושה עכשיו ... מישהו יכול להדריך אותי מה אפשר לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  2. שלום, המחשב שלי החל בתקופה האחרונה לכבות את עצמו. מדובר במחשב בן 3 שנים - AMD ATHLON 64 5400 ליבה כפולה. אמנם מחשב ישן אבל הוא עובד בצורה מהירה ומעולה (אינטרנט זה השימושים שלי), ואני לא מעוניין להחליף אותו. התקנתי את התוכנה speedfan ואני רואה שהמעבד מגיע לטמפרטורות לא הגיוניות של 70-80 מעלות וברגע שהוא מטפס ל-110 מעלות אז הוא נכבה. פתחתי את המחשב, והמצב נראה טוב בפנים - אבק אין, שני המאוררים (של המעבד והמארז) עובדים בצורה מלאה ותקינה. מה יכולה להיות הסיבה להתחממות? ומה אתם ממליצים לי לעשות? תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by asi08,

ראשית שלום לכולם שמי אסי וכמו שאתם רואים אני חדש פה, לאחרונה התגלו אצלי מספר בעיות מעצבנות על המחשב ואני דיי עובד עצות אני מאמין ומקווה שמכאן תבוא הישוע.... נתחיל מהקל אל הכבד. 1) כל האייקונים התחלפו לי במסך הראשי, (מאין אפקט מראה, חוץ מהכיתוב שנשאר בסדר אם הייתה לי אפשרות לעלות תמונה הייתי מעלה- אבל זה כבר בעיה לסעיף מס' 3) 2) בהפעלת סירטון ביו-טיוב בגודל מלא הסירטון לא פועל חלק, הוא נטען בסדר. אך יש לי קוביות שחורות לא קשורות באמצע המסך והסירטון קופץ, הבעיה תופסת בכל הדפדפנים, אקספולרר/פיירפורס/כרום, ניסיתי לעדכן גירסאות, ניסיתי למחוק את הדפדפנים ולהוריד מחדש, ניסיתי להתקין פלאש, ניסיתי למחוק עוגיות וכלום לא עוזר, אפשר כרגע לראות סרטונים בצורה נורמלית רק בגודל קטן א…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by sbhtkK7,

יש הבדל בפעולות בהתקנת מערכת הפעלה בנייד ובין שולחני? הנושא דחוף לי,תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by leizera,

1 לי רשת ביתיתשיפור טווח קליטה ברשת אלחוטית « בתאריך: 20.08.2011 בשעה 18:41:04 » שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצ…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם. אתמול החלטתי לעזור לחבר בשיחזור הרד דיסק חיצוני שמשום מה החליט למחוק את כול התכולה שלו. אחריי שיחזור (לא מוצלח) ויתרו על העיניין ניתקנו את ההרד דיסק החיצוני והמשכתי לעבוד על המחשב.. לאחר כמה דקות המחשב פשוט קפא. עשיתי ריסט הוא נידלק ולאחר כמה דקות שוב אותה הבעיה (קיפאון) החלטתי להשאיר את הבעיה לבוקר.. הבוקר אני מדליק את המחשב והוא אפילו לא מצליח לעבור מעבר לאייקון של וינדוס " starting windows" וקופא. נסיתי להכנס דרך "safe mode" אין תגובה. נסיתי לבצע שיחזור מערכת גם אין תגובה. למזלי כול החומר היה מגובה אז החלטתי לבצע פירמוט למחשב. הכנסתי דיסק מקורי של WIN 7 וכבר מהתחלה שמתי לב שמשהו לא בסדר.. הכול זז מאוד מאוד לאט. לקח למערכת 28 דקות (במדויק) להגיע לחלון ההתקנ…

7. Started by Nisim25,

בס"ד בדקות האחרונות נתקלתי בהפעלה מחודשת של המחשב במסך כחול (הפעם השניה שזה קורא) כל הדרייברים של המחשב מעודכנים כולל ה BIOS עשיתי בדיקת MEMTEST , אין כל בעייה בזכרונות הבעייה איננה קשורה לחומרת המחשב אלא לפי הנראה לעין כשראיתי במסך הכחול שם קובץ הקשור לדרייברים של הכרטיס מסך ATI 6970 2GB סיומת קובץ SYS אני מבקש עזרה שמאוד תעזור לי מי יכול בבקשה לנתח את הקובץ ה DMP , אני לא כ"כ מבין בעניין הזה של ה DMP אוכל לזהות את מקור הבעייה להורדת הקובץ לניתוח http://www.fileflyer.com/view/KI1oKAH תודה למי שיעזור שבוע טוב ומבורך ושקט בע"ה

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  8. בערך מאתמול בבוקר המחשב מבצע כל הזמן ריסטרטים. לרוב מס' שניות לאחר שהמחשב מתחיל לעלות ובפעמים בודדות הוא מגיע לטעינה של הווינדוס ואף לווינדוס. ביצעתי החלפת מעבדים וזיכרונות עם מחשב אחר והבעיה נמשכה כרגיל. כמו כן ניתקתי את הכרטיסים אשר היו מחוברים ללוח, ואציין גם שכרטיס המסך הוא ON BOARD. אודה לעזרה באיתור התקלה.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  9. היי, יש לי בעיה עם הסאונד במחשב,שעד עכשיו פעל בצורה תקינה,והיה מחובר דרך יציאת הסאונד (HDMI) שבחלק האחורי של המסך שלי (Samsung Led BX2450) - עכשיו הסאונד מחובר דרך יציאת האודיו של לוח האם ושומעים סאונד.יש לי כרטיס מסך ASUS EAH5770,ומותקן הדרייבר AMD Catalyst 11.8. הבעיה היא כזו:שהחיבור של הסאונד מחובר דרך יציאת הסאונד הHDMI,שבחלקו האחורי של המסך - שומעים סאונד,שפתאום נפסק וכשמסירים את הדרייבר של AMD ומתקינים אותו מחדש - חוזר הסאונד למ"ס שעות.,ולאחר מכן נעלם שוב - וחוזר חלילה.כשמחברים ליציאת הקול של לוח האם - הכל תקין.איפה פה הבעיה:במסך,בכרטיס המסך ו/או בדרייבר? תודה רבה מאוד מראש... .

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by vdudu,

שלום ! לאחרונה שדרגתי את הקירור של המעבד שלי לקרור מים H60 של קרוסייר התקנתי את הכל בצורה טובה , בדקתי שהכל עובד לאחר הדלקת נמחשב נכנסתי לבדוק רת הטמפרטורה של המעבד הוא היה על 32 לאחר מספר דקות ( ללא מאמץ רק אינטרנט) המחשב פשוט קפא לא הייתה לי אף אפשרות אחרת אלא רק לאתחל את המחשב הדבר קורה בכול מצב עבודה ... אשמח לכול עזרה תודה רבה !!!!!

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by aradk,

לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי איטי בהרבה מהרגיל לא ייחסתי לזה חשיבות רבה,חשבתי אולי הוא קצת עמוס,עשיתי ניקיון יסודי במחשב,מחקתי המון שטויות התפנו לי 150GB,ניקיתי מאווררים מאבק והמחשב עדיין איטי,בדקתי בתוכנה EVEREST ושמתי לב שליבה אחת לא פועלת לי. http://imageshack.us/f/171/41756421.png/ מה אפשר לעשות? המחשב בדיוק היום בן שנה. ואם אפשר להסביר במונחים לא מקצועיים כל כך כי אני לא מבין במונחים.תודה.

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by liordavid,

שלום לכולם ! חבר שלי מעוניין לקנות למחשב הישן שלו כרטיס מסך עם יציאת DVI/HDMI. לאחר בירור מול חבר שלו (הוא אישית לא מבין במחשבים) הוא אמר לי שהוא צריך כרטיס PCIE1 - אמרתי לו שכמעט ואין כאלה בחנויות ולא יקרה כלום אם יקנה כרטיס PCIE2 (כדוגמת GT210). החבר שלו טוען שזה לא יעבוד, המעבדה באייבורי טוענים גם כן שלא יעבוד. קראתי בוויקיפדיה באנגלית, ורשום שם: היכן הנני טועה ? מה אני לא יודע ? תודה רבה !!!

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  13. יש ברשותי מחשב שהחומרה שלו לא שונתה כבר לפחות שנה (לוח G41 ועליו HD4890). לפני כחודש החלו בעיות מוזרות - בהדלקת המחשב ואף אחרי אתחול המסך לא תמיד היה מזהה אות. גם הזמן שהיה לוקח למחשב לעשות POST (עד הצפצוף) היה ארוך מהרגיל, ולאחריו המחשב היה עולה כרגיל, עד הצליל הזה של הכניסה לווינדוס, אבל עדיין בלי תצוגה. לרוב כמה אתחולים היו פותרים את הבעיה. כרגע, המחשב מסרב להוציא תצוגה כלל מכרטיס המסך הנפרד. בדקתי עם כרטיס אחר (X300 ענתיקה) - אותה הבעיה בדיוק. כשהכרטיס בפנים והמסך מחובר גם אליו וגם למובנה, עדיין לוקח לו המון זמן לעשות POST ובסוף הוא משתמש במובנה. כשאני מנתק את הכבל מהמובנה, אין תצוגה. כשאני מכבה את המובנה בביוס, נשמע צפצוף כזה כאילו המערכת לא מזהה כרטיס מסך בכלל. כשאנ…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by מתן 202,

שלום יש לי מחשב IBM ויש לי בעיה אני רוצה לחבר לו צורב ואין לו ברגים מאחורה שצריך לפרק כדי להצויא תברזלים מהצדדים עכשיו אני מצליח לפתוח רק ברזל אחד השני לא מצליח אין בורג משהו שצריך לפתוח ואני לא יודע איך בבקשבה תעזרו לי הנה תמנוה של המחשב http://imageshack.us/photo/my-images/143/0238i.jpg/ תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by IMAGUY1X,

אוקי אז ככה זה מה שהיה אתמול .. שמעו אתמול הורדתי שירים ואני חושב שזהוי הבעיה בהתחלה הכל היה טוב אפילו האנטי וירוס לא אמר כלום אז בערך אני סתם עובר עם הגלגלת ופתאום זה מגדיל מקטין הכל אני בהתחלה עשיתי הפעלה מחדש הסתדר אבל עוד פעם זה קרה אחר כך אז שמתי דיסק לפרמט עשיתי הפעלה מחדש לחצתי F12 כדי לעשות CDROM אבל המקשים לא עבדו עכשיו אני מדליק תמחשב יש קובץ CMD אני עושה X זה עושה הפעלה מחדש זהו עכשיו זה יואצ שאני לא יכל לעשות כלום!!!!!!!! המקשים לא עובדים בכלללל אז הצלחתי לפרמט תמחשב ועכשיו הכל חדש כאילו מחקתי הכל עכשיו זה לא ביות גדולות אבל זה מאוד מעצבן אני נגיד לוחץ G בשורת המשימות וזה פותח לי תחיפוש בצד שמאל לפעמים אני עובר עם הגלגלת זה של העכבר וזה מקטין לי את המסך כזה מ…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  16. שאני מדליק את המחשב אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב כמו משוגע . והמחשב לא נדלק ,והמאוורר של הכרטיס ממשיך להסתובב כמו משוגע ( יש לי HD5770 ) . אחרי כמה פעמים זה מה שהוא נותן לי : http://imageshack.us/photo/my-images/812/30601754.jpg/ וזה גם רושם לי את זה http://imageshack.us/photo/my-images/89/98724381.jpg/

17. Started by rander1,

הכנסתי את המחשב למצב שינה ע'י לחיצה על SHIFT ולחיצה על מצב שינה איך אני מדליק אותו בחזרה ? לחצתי על כפתור הדלקה במארז,לחיצה על המקלדת,על העכבר כלום הוא לא מתעורר פנטיום 4 XP תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by avive2004,

שלום חברים. חזרתי מהעבודה לפני כשעה וכשנכנסתי לחדר ראיתי שיוצא מהמחשב עשן!! כמובן שהורדתי טת השאלטר ניסיתי לבדוק מה מקור השריפה וכשהעשן התפזר ניסיתי להדליק מחדש. המחשב לא נדלק, אבל המנורה של הלוח אם כן נדלקת (כביכול יש מתח). אז כביכול זה לא ספק או לוח אם (תקנו אם אני טועה) ולדעתי אכלתי אותה חזק דווקא במעבד, אם יש לכם רעיונות מה יכול היה להשרף ברמה של עשן בקיץ הקשה שלנו אני אשמח אם תכוונו אותי מה לעשות ועל הדרך אם תוכלו להמליץ על חנות זולה ברמת גן/תל אסיס לבדיקת מחשבים (אקנה חלק לבד אלא אם כן המחיר באמת משתלם, אני רק רוצה שיגידו לי באיזה חלק מדובר כי פעם כבר היייתי בטוח שמדובר בחלק זפציפי קניתי ובסוף זה לא היה זה) נכתב מהאיפון אז אם התחביר קצת מוזר אני מצטער תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by charge,

Samsung2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI את הארד דיסק הזה.. יש לי ווינדוס 7 אם זה משנה תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצאתי בארץ משווק ע"י בזק (Home Plug אלחוטי) ומחירו גבוה יחסית (360 ש"ח). האם מישהו מכיר מוצרים דו…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  21. המחשב עבד היום,הכל טוב ויפה. פתאום המחשב מרסט את עצמו וזה נותן לי הודעה של ''disk boot failure insert system disk and press enter'' מדובר על ה1TB F3 של סמסונג,היה לי את זה גם בעבר!(לפני 3 שנים שהיה לי תF1 640 של סמסונג),ואחרי זה קניתי את הF3 שיש לי עכשיו. מה אני לעזאזל עושה?,עוד פעם צריך לקנות דיסק קשיח חדש? ומה אני אמור לעשות עם פנדה קניתי מהם תדיסק קשיח הזה,אין לי מזל בחיים..את הקודם קניתי גם מFOXPC שהם פשטו רגל ועכשיו גם פנדה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lol_minbet,

יש לי לפעמים תקיעות בזמן שאני משחק, המחשב קופא ל2 דקות ואז הכל חוזר. עשיתי בדיקות בOCCT הכל יצא טוב, עשיתי בדיקה בHD TUNE גם יצא בסדר, אבל זה מה שמראה לי בHEALTH TAB החלפתי כבל SATA2 אבל עדיין מראה לי את השגיאה, מה עושים? אני עם לוח אם p67a-ud3 וi2500k אם זה משנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. שלום. הופיעו לי לפני כמה ימים בעיה מוזרה שכשאר מופעל אצלי דפדפן (יש לי גם FIREFOX וגם MAXTHON ובשניהם) ואני מפעיל קוצץ מוסיקה או וידיאו הכל מתחיל להתקע ולעשות רעשים..כנ"ל גם אם אני נמצא ב YOUTUBE.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  24. שלום, אני מסתכל על תמונות באינטרנט ויש חלק שנחתכות בצורה כזאת: Uploaded with ImageShack.us למישהו יש פתרון לעניין? לנושא, התמונה לא פגומה..

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by shfl,

שלום , יש לי מחשב שאני מעוניין להרוס את הפעלת הwindows שלו בזמן שהwindows כבר עובד, אני צריך לעשות את זה בזמן שעובדים עליו דרך האינטרנט יש לי תוכנת radmin administrator (יש שם אופציה להפעיל cmd) והורדתי replacer.cmd האם כשאני יחליף את הקובץ ntdll.dll בקובץ פגום (קובץ ריק ששיניתי את שמו לntdll.dll) המחשב יקרוס תוך כדי עבודה ולא יעלה יותר? אם לא, האם יש לחברי הפורום פתרונות אחרים? חשוב לי שזה יקרוס תוך כדי עבודה (כמו מה שקורה כשסוגרים את services.exe) ולא לאחר restart

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים