תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, בחודש האחרון נתקלתי בבעיה שסתם באמצע עבודה במחשב המחשב מראה מסך כחול ונכבה. רב הפעמים זה רושם לי MEMORY MANEGMENT ולפעמים זה רושם לי משהו אחר... כמעת תמיד אחרי שזה קורה אני לא מצליח להריץ את הווינדווס כי זה נתקע לי על המסך של הטעינה בהתחלה (לפני המסך השחור {במסך שזה מראה תתמונה של הלוח אם } ) ורק אחרי שאני מוציא ומכניס את הזכרונות ( אני לא יודע אם זה באמת מה שעוזר ) המחשב עולה אבל אחרי כמה שעות או דקות זה שוב קורס. עשיתי הרגע פורמט וזה עבד בסדר ועכשיו שוב קיבלתי מסך כחול ככה שאני מבין שזה לא בעיה של תוכנה אלה חומרה. אני צריך שתעזרו לי לאבחן מה מקור הבעיה בשביל שאני יוכל להימנע מלשלוח תמחשב למעבדה ולחסוך כסף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי! יש לי את העכבר הנ"ל ,התקנתי ie7 ואני לא מצליח לדפדף קדימה ואחורה דרך הכפתורים שמוגדרים בעכבר יש לציין שבחלונות (לא באינטרנט) זה עובד בסדר גמור העכבר מחובר דרך usb ,הסרתי והתקנתי אתו מחדש ולא עזר אם למישהו יש רעיון מה עוד אני יכול לבדוק אני אשמח! תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה הזאת הייתה לי הרבה זמן... שמתי לב שאין שאני נכנס לאוורסט לסנסור שם המחשב התחיל לעשות ציפצופים... זה סגר לי תאנטי וירוס אוטומטי והתנתק לי מהאינטרנט אוטומטי בשורת במשימות... ואז כמו נכבה אבל לא המחשב עדין דלק כזה ולא עלה כלום במסך זה ממש מוזר זאת התמונה מה HWMonitor ממש מוזר זה מה שזה מראה אחרי הבעיה המוזרה הזאת ! ובדרך כלל הטמפ' של המעבד 25 במנוחה... להלן המפרט אם צריך : PentiumD 945 3.4 Ghz DualCore 2X2 MB Cache s775 800 mhz - קירור של AC 7 PRO Abit IL8 - 775+954P+GBT+lan+Sata 2 Twinmos DDR 2 667 Mhz 512 MB Samsung DDR 2 667 Mhz 1 Gb Hitachi 160 Gb 7200 Rpm Sata 2 Evga 6200 256 Mb ספק כוח - SEASONIC SS-350W ET
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נראה לי בכרטיס מסך כל פעם שאני משחק באיזה משחק המסך נהיה שחור המחשב ממשיך לפעול רגיל אבל אין תמונה עד שאני עושה ריסט זה חוזר מה זה יכול להיות ?? דרך אגב הכרטיס מסך שלי זה ati x1900gt
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מסוג alfawise b1 שהביאו לי מסין סוג של רכיבי מחשב נייד שעשו מהם גיימינג PC, מה שקרה שניסיתי לחבר מסך משני למחשב דרך חיבור DP (יש למחשב חיבור DP אחד וHDMI אחד) והמחשב לא הגיב בכלל לחיבור המסך השני, חשבתי אולי כתוצאה מכך שהכרטיס המובנה פעיל (יש למחשב כרטיס 960m gtx וintel 530), הלכתי לביוס וביטלתי את הכרטיס תצוגה ע"י כך שהפניתי את המחשב לחריץ הPCIE שבפועל מה שנמצא עליו זה הSSD שלי מסוג M2 (טעות..), ה960m GTX כנראה שיושב על יציאה אחרת שעדיין לא ברורה לי, המצב הנוכחי הוא שאני מדליק את המחשב אין צג הכל עובד כראוי אבל אני גם לא יכול לגשת לביוס ולהחזיר את הגדרות ברירת המחדל. הלכתי על הדרך הפיזית לאפס את ביוס דרך הסוללת CMOS אבל הפלא…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח MSI P865 פנטיום 4 לאחר החלפת תושבת לגוף הקרור(התושבת נשברה) המחשב נדלק אך לא מופיעה תמונה ואין צפצופים. אפוס ביום לא עוזר. בדקתי כרטיס מסך זכרונות מעבד וספק בלוח אחר והכל תקין. יש רעיון במה פגעתי?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
החלפתי את הסוללה במחשב החדש כי היא נגמרה וגם כי שמתי סיסמה ושחכתי אותה...אז נאלצתי לאפס את ההגדרות... ואני לא יודע איך לכייל את ה- BIOS מחדש... מישהו יכול לעזור לי עם העניין?<! תודה רבה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אוקיי אז חבר הביא לי דיסק להתקין את COD MW שיחקתי בו,ואחרי כמה זמן נעלמה תמונה: us_smoke_grenade_burnt_c ככה זה רושם בקונסולה,שהוא לא מוצא את התמונה הזאתי. יש אפשרות לתקן את זה,או שחייב להתקין מחדש?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, הצורב שלי שבק חיים כנראה, ואני נאצלך להחליפו. אני מנסה לשלוף אותו החוצה ולא מצליח. יש לי מארז COMPUCASE 6A19 ואני מניח שאמורה להיות דרך נוחה לשלוף אותו, איך אני עושה את זה? תודה, יונתן
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום , כבר כמה זמן שיש לי תקיעות מעצבנות לכמה שניות במשחקים . ולא ניראה לי שזה בעיה שהמחשב חלש, בדקתי ב can you run it ,ועדיין ניתקע במשחקים שהוא אמור להריץ . המעבד עולה ל 100% cpu Usage, והמשחק מתחיל להיתקע ל5 שניות בערך , ואז חוזר לעבוד רגיל . מה שלוקח 99% זה המשחק עצמו , והשאר זה explorer.exe , DWM.exe וכו . דרייברים בכרטיס מסך מעודכנים. טמפרטורות: מעבד : 70с כרטיס מסך : 43c השאר תקינים . (במאמץ) מפרט : מעבד : AMD athlon 64 x2 5200 כרטיס מסך : GT 430 2G RAM. סרטון שמתאר טוב את הבעייה : Crysis 2 FPS Drop Problem וזה כמאט בכל המשחקים . אני כבר מתחרפן מזה , תודה רבה עצומה למי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפטופ HP ישן עם ווינדוס 10 כ. מסך: geforce g105m הרזולוצייה נתקעה לי על 1024x768 והלחצן אפשרויות נהיה אפור ואי אפשר לשנות את זה. ניסיתי פעמיים למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש, זה עזר רק ליום יומיים. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155846.0 פתחתי תרד מפורום ווינדוס ולא הצליחו לעזור לי ולפי מה שאני חוזב אולי זה בעית חומרה את למישהו יש איזה מידע שיכול לעזור לי אז תודה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה המחשב התחיל לקפוא או לעשות מסכים כחולים. עליי לציין כי מע' ההפעלה חוקית והינה WIN7 HOME PRIMIUM. ניסיתי להתקין מחדש (כולל פירמוט) ולא עזר. החומרה היא: CORE I3 530 GIGABYTE H55 COOLER MASTER HYPER PLUS-קירור OCZ 4GB 1333MHZ וקירור למעבד של TT כל החלקים הינם חדשים ולא עברו OC. מה צריכה להיות הקונפ' המדוייקת של הזיכרונות/דברים נוספים בBIOS? שאלה נוספת היא שרכשתי WIN7 ULTIMATE לשידרוג מע' ההפעלה,מהם הקריטריונים לשידרוג מע' ההפעלה? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי, אני חדש כאן. שאלה שאני רוצה להפנות למבינים בטכנאות/חומרה. מנסה לאבחן מקור בעיה קצת מורכבת כדי לפעול ולטפל בהתאם ובהקדם. מפרט את אופי התקלה, אבל זהירות - מגילה. אני עובד עם מחשב ישן שמשרת אותי בנאמנות כמעט 10 שנים (טפו טפו. מ2010, עם מעבד I5, הדור הראשון). בשנה-שנתיים אחרונות התחילו לצוץ קריסות (תקיעה מוחלטת, במהלכה המסך מציג דף סטטי, לבן בדר"כ), שתדירותן עלתה דרסטית עם הזמן. הקריסות מתרחשות למעשה אך ורק בזמן עבודה או עומס, בדר"כ עומס גרפי מסויים (צפיה בסרט או סתם דפדפן עם המון טאבים פתוחים). לאור התופעות הנ"ל התחלתי קצת לחקור והתקנתי את התוכנה שמטסטסת את כרטיס המסך (3dmax נדמה לי), לא נמצאה בעיה והבדיקה בסה"כ הושלמה בהצלח…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי עכשיו מחשב חדש אני בא להתקין את הWindows זה מבקש ממני דיסקט אז נכנסתי מהמחשב הישן שלי לדיסק של הלוח ויש שם קבצי BOOTDRV שנראה לי שצריך לשים אותם על דיסקט וכל הקבצים שלו לא נכנסים לתוך הדיסקט מה אני עושה??
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שיחקתי לי לתומי RTCW ופתאום זה יוצא לחלונות ונתקע. עשיתי ריסט וזה לא עבר את המסך אחרי ספירת הזכרון. כיביתי באמצעות ניתוק הכוח כי לא יכלתי בדרך אחרת, הדלקתי ולא עלה בכלל עם צפצוף כפול, WTF? החלפתי כרטיס מסך, אותו דבר. מה נדפק? EDIT: עכשיו גם אין אפילו צפצוף! אאהה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Gforce 7300 GT 256MB כשאני מנסה לראות סירטון, הוא מראה לי אותו כהה מאוד ולא ברור אני משאיר את החלון של המדיה פלייר פתוח, משחק קצת עם ההגדרות צבעים של הכרטיס מסך, ממשיך לראות את הסירטון, ואז רואים טוב. ברגע שאני פותח סירטון אחר, זה חוזר להיות כהה מידי כמו מיקודם מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי סט אלחוטי K260 של Logitech. תוך כדי שימוש קורה לי המון פעמים שהמקלדת/העכבר לא מגיבים כלל ואחרי כ5-10 שניות (לעיתים נדירות אפי' יותר) הם מגיבים. לפני הסט הזה היה לי את הסט BlueTrack 3000 של Microsoft וגם איתו היו לי אותן בעיות וחשבתי שהסט אז היה בעייתי. המחשב שלי חדש, נקנה לפני כ4 חודשים. מישהו מכיר את הבעיה? מה הדרך לתיקון? אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קראתי איפשהו באינטרנט על האפשרות: WAKE ON RING דבר ראשון, מפרט מערכת רלוונטי: Win xp, Intel Pentium III 550Mhz overclock to 600Mhz עכשיו, נכנסתי לביוס, וחיפשתי וחיפשתי אפשרות כזאת. בסוף, ראיתי משהו כזה: Resume on ring ניסיתי להפעיל, אבל גם זה לא עבד. היה שם אפשרות כמו: Wake on Alarm ברגע שאתה מפעיל את זה יש אפשרות לרשום תאריך, שעה, דקה, ושנייה. כיוונתי את זה בדיוק דקה פלוס לשעון של הביוס, כיביתי את המחשב וזה לא פעל. נסיתי שוב, ושוב לא פעל. כמה שאלות: יש אפשרות להפעיל את האפשרות שהמחשב שלי ידלק ברגע שאתקשר לקו, אם יש לי ISDN? (הקו השני מחובר רק למחשב) האם עדכון לביוס יעזור? תודה, דן.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם המחשב שלי אחרי OC למעבד AMD ATHLON 64 3200+ וההתכניות שאני פותח בו כל הזמן נתקעות.. והמעבד נמצא כמעט קבוע על 100% עבודה.. מישו יודע מה הבעיה? איך מורידים את המעבד מ100%? תודה רבה אריאל
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש ב ghost כדי לשמור גיבויים על דיסק מערכת ההפעלה שלי(win2k), ככה שמדי פעם כשקורה משהו למחשב אני מוריד את ה Image התקין ל partition C. אתמול בטעות גמורה שפכתי את ה Image לתוך קונן G, שהכיל מידע קריטי ביותר!!! כמה עובדות : 1.ה Image היה בגודל של 3GB., והוא נוצר על קונן C שנפחו הכולל הוא 20GB. 2.קונן G(הקונן שדפקתי) הוא בגודל של 45GB. 3. אני חושב שהדריסה של הקונן היא לא ביט ביט על כול הקונן אלא רק 3GB הראשונים בדיסק.(לדעתי) האם יש דרך כול שהי לשחזר את המידע שהיה בקונן G???? תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי חברים, כאמור בכותרת - המחשב מנסה לעלות (אין תצוגה על המסך) במשך כחמש שניות, "מכבה" את עצמו (שני המאווררים מפסיקים לעבוד - של לוח האם והספק כוח), ואחרי עוד כמה שניות נדלק ומנסה לעלות שוב. זה ממשיך עד שאני עושה hard shutdown או מנתק מהחשמל (נדלק-נכבה-נדלק). זה משהו שקרה כבר כמה פעמים בעבר, בלי דפוס מסויים, פעם בכמה חודשים. באחת הפעמים הראשונות ניסיתי לנתק את אחד ההארד דיסקים (רגיל, לא ssd, של seagate. יש ssd בנוסף) והמחשב הצליח לעלות, ומאז כשזה קורה אני מנסה לנתק/לחבר אותו (את הרגיל) עד שזה בסוף "מסתדר", עד הפעם הבאה. אז היום זה שוב קרה, רק שהפעם זה התחיל ממסך כחול (לא משהו שקורה לעתים תכופות), שאחריו המחשב לא עלה. ניתקתי את ההארד דרי…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בכרטיס מסך ,כשאני רוצה לצפות בסרטונים באינטרנט בכמות 4 סרטונים או יותר, המסך מהבהב מס' פעמים ולאחר מכן כבה וחוזר לעצמו ונותן לי הודעה שגיאה 275.33 משהו כזה , המחשב שלח לי את ההודעה הזאת לפני הפירמוט וגם לאחר מכן. יש לציין שבדקתי בגוגל על הבעיה ולא ראיתי פתרון אפשרי ומובן . תמונה של הבעיה. אנה אם תוכלו לכתוב מובן כי אין לי הרבה מושג בחומרה. כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 8600 GT וינדואוס :WIN 7 Ultimate * אני לא מצליח להציג תמונה אז אם צריך תגידו לי איך לעשות את זה . תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-