תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
על הארדיסק 0 יש שלוש מחיצות NTFS - בהתאמה c,d,e ורק C קיימת עכשיו על הארדיסק 1 מחיצת NTFS נוספת (היתה F) בdisk mamager של XP וב partition magic המחיצות שנעלמו מופיעות כUNKNOWN (ב PM זה type 17). עלולות להיות שתי סיבות - 1 - התקנה של system commander 7 שעבדה דווקא חלק. 2 - שתי התנתקויות רצופות של המחשב מהחשמל (טכנאים של הכבלים...) כשעזבתי את המחשב בבוקר המחיצות היו שם, אחרי BOOT הן נעלמו. הסרתי את system commander - לא עזר הרצתי fixmbr מהrecovery console של XP, לא עזר. norton disk doctor לא זיהה בעיה. כל תוכנות השיחזור שלי היו על המחיצות האלה כך שאין לי שום תוכנה להעזר בה. היה לי אימג' ghost של כל המחיצות האחרות על מחיצה F (ההארדיסק השני) שגם היא נעלמה. כמובן שלא עשיתי …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין אפשרות להעתיק את DATA2: פונקציית MS-DOS לא חוקית מה זה אומר למה אני לא יכול להעתיק את הקובץ הזה
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי יש לי שני כוננים קשיחים. אחד מחולק לשתי מחיצות: מערכת הפעלה וקבצים אישיים. הכונן השני הוא מעין כונן גיבוי. הכונן השני (של הגיבוי) מאז שפירמטתי את המחשב לווינדוס 7 (לפני חודש) התחיל להשמיע בערך כל כמה שעות של עבודה מעין קול כמו של הכיבוי של הכונן הראשי בעת כיבוי המחשב. גיליתי שזה מגיע ממנו ולא משום דבר אחר כי: 1. זה הרעש שאני שומע כשהמחשב נכבה, וחשדתי שזה מאחד הכוננים. 2. כשאני נכנס ל"מחשב לי" ונכנס לכונן הזה, נשמע קול של הדלקת המחשב. מה לדעתכם זה, האם זה קשור לווינדוס 7? או שאולי זה סימן לא טוב לגבי הכונן הזה? ו בכלל רעיון אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש כבר קרוב לחודש.. אני רוצה לציין שכרגע אני מריץ משחקים ותוכנות על ההגדרות הכי גבוהות ללא בעיה. מפרט המחשב הוא : inter duel core e8400 3gb DDR RAM 800MHZ READON H4850 gigabyte EP43-DS3 אווקי יש לי מספר בעיות במחשב שאני יפרט .. בעיה מספר אחת לדוגמא נניח ואני רוצה להוציא קובץ מהRAR. קובץ של 8 GB לדוגמא יכול לקחת לי בין שעה ל שעה וחצי.. איך זה יכול לקרות? לפעמים שאני מריץ סרט דרך הWINDOWS MEDIA PLAYER ואני רוצה להריץ בין קטעים לוקח לו לפעמים הרבה מאוד זמן להגיב... יש למישהו איזה רעיון מה עלולה להיות הבעיה? פירמוט זה כרגע אופציה אחרונה בשבילי.. תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בכמה ניתן למכור מחשב עם המרט הבא: i7 870 מעבד h55ms2h לוח 6 rab זכרונות DDR3 artic freezer 7 מאורר למעבד 120GB SSD sandisk דיסק קשיח 1 -ראשי 500 GB WD - דיסק קשיח 2 - משני Antec 500W ספק כוח Asus GTX 560ti -כרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן חברים קניתי מחשב נייד חדש (asus zenbook) ויש עליו תוכנה (my asus) של אסוס לניהול המחשב. בתוכנה אפשר לנהל את ההטענה של המחשב וההמלצה שם היא להטעין את המחשב עד 80% (ההטענה תפסיק אוטומטית כאשר הסוללה תגיע לשם ולא תמשיך עד 100%). ההמלצה נכונה? זה אמור לשמור על הסוללה ולגרום לה לאריכות ימים והזדקנות בשיבה טובה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אך זאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציות כלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ? אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שם את הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולה מסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח לא ממש ישן של 40 ג'יגה (גיבוי של כל מיני קבצים) לאחרונה הוא עושה רעשים מוזרים שהוא מנסה לפעול אבל לא מצליח ושוב פעם מנסה...כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה... אמרו לי לבדוק אולי זה הספק, יש לי ספק ג'נרי של 480וואט של "סנשיין", אבל בדקתי על מחשב אחר והוא גם לא עולה שם..זה קרה כמה ימים אחרי שהתקנתי כרטיס מסך Radeon 9700PRO במקום מה שהיה לי-FX5700LE 256mb האם זה קשור? יש שם דברים חשובים שלי, האם יש איזושהי חנות לתקן דברים כאלה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי. יש לי לוח אם של Gigabyte מדגם 8I915P Duo (קישור למפרט שלו) ועליו כרטיס קול מובנה מסוג C-Media CMI9880. עד אתמול עבדתי עם Win XP והסאונד היה תקין ועבד מצוין. אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי Win 7. כשניסיתי להתקין את הדרייברים מאותו קובץ שהיה לי קודם, תכנית ההתקנה בכלל לא רצה ואני מקבל הודעת שגיאה שאפשר להתקין את הדרייבר הזה רק על win XP. בחיפוש באינטרנט מצאתי פורומים שמפרטים את אותה בעיה, נותנים לינקים לדרייברים ומסבירים איך לפתור את הנושא, אך כלום לא עזר. לפי ההמלצות שלהם, הסרתי את הדרייבר מה Device Manager, נתתי לו למצוא את החומרה מחדש ואז כשהוא ביקש להתחבר לאינטרנט כדי לעדכן את הדרייברים הפנתי אותו במקום זה לתיקייה שבה נמצא הדרייבר. הדרייבר הותקן, אפילו יש לי את התכ…
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת: יש לי במחשב DVD-ROM ו DVD-RW עם ה DVD-RW אין בעיה. ה DVD-ROM (מתוצרת LG) לאחר הדלקת המחשב מסרב להיפתח בלחיצה הראשונה על הכפתור וגם בהוצאה מהווינדוס, הנורה שלו מהבהבת למשך מספר שניות ולא נפתח. לחיצה נוספת עליו גורמת לפתיחתו. התופעה קורה רק שהכונן ריק. כאשר יש בפנים דיסק הוא תמיד נפתח בנגיעה הראשונה. רעיונות??
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי התנגשויות תוכנה בלתי פוסקות החלטתי לפרמט. יש לי לוח P4SAD של Lucky Star שהכרטיס קול שלו הוא Realtek ALC2001A. עכשיו הווינדווס (XP) אף פעם לא הצליח להתקין לבד את הדרייברים לכרטיס קול, ותמיד הייתי מתקין אותם מהCD עם הדרייברים שבא עם הלוח. הבעיה שעכשיו אחרי הפרמוט נודע לי שהדיסק נזרק ואיננו עוד... חיפשתי בכל מקום שאני מכיר, ולא מצאתי את הדרייבר המתאים...האתר של Lucky Star בכלל בטיוואנית או משהו כזה...ודרייברים ללוח אני מוצא רק לביוס... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? אהיה אסיר תודה לעד...
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אל תתייחסו למפרט בצד אני במחשב אחר... פעם אחרונה ששיחקתי היה צפצוף ביוס, לפני שסגרתי את המשחק שמעתי שני צפצופים קצרים ואחד ארוך ואז יצאתי שלא יישרף לי כלום... בדקתי מהר טמפ', הכרטיס מסך שלי ידוע להתחמם כי הוא ישן והמאוורר בו חורק, אני מחכה שישרף ואקנה אחד אחר פשוט וזול. 60 מעלות ויכול להגיע במאמץ של הרבה זמן ל 80 או אפילו 120!! והמעבד AMD Athlon 3000+ 64bit היה על 62 מעלות... יכול להיות שזה הוא? כי אם כן אני אפרק את הקירור ואחליף משחה טרמית כי בטח פג תוקפה לפני שנתיים... ואני לא הצלחתי להוציא את הצלעות קירור, יש כזה קלאץ' מלמעלה שהזזתי ועוד משהו מחובר אליו שלא נותן לי להוציא את זה... אז אם מישהו איך אני מוציא את זה אני אודה לו..
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל אפילו פירמוט לא עזר המחשב פשוט כול הזמן נתקע מת שום דבר לא עובד חוץ מהכפתור ריסט עכשיו אני מבין מספיק בחומרה בכדי לדעת בוודאות שזה לא ווירוס או ספייוור יש לי דרייברים עדכניים אין התנגשות חומרה והמחשב לא מתחמם מעל הנורמה אני פשוט לא מבין את זה מה זה יכול ליהיות
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי AMD 3800DC s939.. לפני שעה שעתיים שמתי לב שהוא פתאום עובד לי על חמישים אחוז כל הזמן כשאני בעצם לא עושה כלום...רק מסנג'ר... כשתמיד הוא עובד לי על 0-1 אחוזים כשאני במסנג'ר ולא עושה שום דבר מיוחד. הינה המפת תהליכים תראו מה תופש לי ואני אשמח אם תגידו לי מזה בדיוק... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב ישן של מישהו, אני חיברתי אותו כדי לראות כיצד הוא עובד, הוא נדלק וכאשר הוא מגיע לקטע שבו הוא אמור להיכנס לווינדוס המסך מהבהב לשנייה אני רואה פס ירוק מהבהב עוד פעם ואז מופיע לי ההודעה Mode not supported , אודה לכול מי שיוכל לעזור.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הלוח אם שלי משמיע יותר מידי צפצופים כאשר המעבד עולה על 50% נצילות.. בדרך הכלל הציפצוף הוא ארוך ומייגע ולא מפסיק עד שאני סוגר תתוכנה או תמשחק שגורמים לנצילות רבה של המעבד.. איך אני יכול לפתור תבעיה? הבעיה לא הייתה קיימת אצלי באותם תוכנות לפני מספר חודשים.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מחשב של HP probook6570b ואני מנסה להתקין ווינדוס חדש ולא מצליח הsecure boot מכובה איך מסדרים את זה תודה לעוזרים dfdfd
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב שלי לא נידלק אחרי שהוא היה מחוץ לחשמל או כל כבל אחר למשך 30 שעות בערך המחשב פשוט פועל כמה שניות (אפילו לא מגיע לביוס)ואז נכבה המחשב חדש והספק כוח אמור להחזיק אפילו כפול מהמחשב שלי מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הכל מורכב חוץ מהדברים הללו: 1) חיברתי את "ATXPWR1" (זה עם ה20\24 פינים), אני צריך לחבר גם את "ATX12V1" ? 2) לכרטיס מסך שלי, GTO2, יש כבר חיבור כוח (משהו כזה עם 6 פינים), חיברתי אותו, אני צריך לחבר גם את ה"ATXP41" ? 3) חיברתי את הכבל SATA של הארד דיסק ללוח אם, משמאל לחיבור הזה יש מן חיבור ארוך כזה דומה לSATA שמתאים גם לכבל שיוצא מהספק עצמו, אבל הוא לא מגיע לחיבור בהארד דיסק, WTF IS THIS?! 4) בקשר לספק, הייתי אמור לקחת CHANNEL WELL TECH אבל לא הגיע אז לקחתי FSP 400PA, (קראתי והוא DUALRAIL), עכשיו, זה משנה באיזה צורה אני שם את הספק ? שמתי אותו הפוך לצורה שהוא פה: (שמתי שהמאוורר בצד ימין והמפסק והשקע בצד שמאל) זהו לבינתיים , תודה רבה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן מה קורה? היום התחילה בעיה חדשה במחשב המסך פתאום נכבה ולא נדלק, אחרי ריסט גם לא נדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה המסך נדלק וזה קרה כבר כמה פעמים כאילו המחשב לא מזהה את המסך ופתאום באמצע גלישה באינטרנט המחשב קפא, אחרי 10 שניות בערך המסך שוב נכבה ונדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה של המחשב עצמו אני חושב שהכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות? או אולי הלוח אם? מפרט: I5 2500K OC Z68MA GTX580 8G RAM SEASONIC 620W מקווה שזה יעזור!
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שמעו בכונן c יש לי 37.3 ג'יגה ולא יודע פתאום הזיכרון ירד ל 29.7 ג'יגה וצריך להיות לי 34 ג'יגה זה כאילו אחרי החישוב לכל מה שיש בכונן ואני עכשיו שואל אותכם מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את כל הזיכרון שנעלם לי אני כבר ניסיתי לעשות תדבר הזה עם הקבצים המוסתרים אבל כל הקבצים שייכים לווינדוס ואני לא יכול למחוק אותם אתם יודעים מה צריך לעשות? ויש לי עוד שאלה איך אני שם תדבר הכחול הזה כשאתה ניכנס למחשב שלי שנותן לך כל מיני קיצורים לתיקיות האלה לא יודע לחצתי על משהו וזה נעלם לי תמונה: http://img459.imageshack.us/my.php?image=2695yi6.png תודה..
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כשאני נמצא בבחירת כונן הוא כותב למטה שהדיסק קשיח עומד להיכשל... זה מחשב חדש לגמרי, קניתי בלי מערכת הפעלה
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, צרך עזרה/עצה. יש לי ראוטר Netgear vegn2610 תשתית 100 של בזק. ספק 013 מחשב מחובר עם כבל רשת לראוטר. כאשר אני מתחבר למחשב מרוחק (remote desktop) , או מתחבר לשרת IRC (עם MIRC), או למשחק שמחייב חיבור לאינטרנט. אחרי כ 10 - 20 דקות אני מתנתק מהשירותים הנ"ל. אינטרנט עצמו לא מתנתק, לפחות אני לא מקבל שום אינדיקציה לכך (אחרי הניתוק או לפניו אין כל בעיה לגלוש וגם ההורדות לא נפסקות). נסיתי 3 ספקים שונים. נסיתי 2 ראוטרים שונים. נסיתי לההתחבר לראוטר דרך כרטיס רשת אלחוטי. אותו דבר. ------ נסיתי להתחבר לאינטרנט סלולרי (שיתפתי את האינטרנט דרך WIFI בטלפון), ולא הייתה לי בעיה כזאת - מה שכניראה שולל הגדרות firewall. --- נסיתי גם להגדיר ולפתוח פורטים בראוטר - לא עוזר. נסיתי עכשיו בו ז…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי ממישהו מסך 19' של AOC אבל המסך מאוד מטושטש, כאילו חסר פוקוס...מה עושים? חיפשתי באינטרנט את הדרייבר של המסך והתקנתי אבל לא היה שום שינוי, שיחקתי עם הרזולוציות וההרצים אבל שוב אין שינוי... מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-