עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם ^^" נניח והתקנתי על מחשב X ווינדווס 2000, אפשר להעביר אותו למחשב Y בלי צורך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה והדבר היחיד שיש לעשות זה להתקין דרייברים חדשים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  2. קרה לי כבר פעמיים, לפני 4 ימים ואתמול: (לא יודע אם זו בעיית חומרה או תוכנה) מחשב בן כשנה מריץ ויסטה 32 SP2 - דולק 24/7 (Q6600, 4GB, HD2600XT, 5 HD) פתאום (לא הייתי ליד המחשב) המסך נהיה שחור ואין לי אפשרות לעשות פינג או להתחבר למחשב ב REMOTE לא הצלחתי כלום - רק לכבות "בכוח" אין בעיית טמפרטורות עד כמה שבדקתי (המחשב היה די ב IDLE שזה קרה - חוץ מהורדת טורנטים ופעולות של VISTA) המחשב עצמו עבד, כלומר מאווררים ו HARD DISKS עבדו (נראה גם שיש סיגנל למסך כי למסך שלי ישLED שמהבהב שאין סיגנל) לא ראיתי כלום ב EVENT LOG בדקתי SPYWARE ו ANTIVIRUS- לא נמצא כלום אין OC יש UPS מחובר האם מישהו מכיר את התופעה? או יש רעיון איך לדבג אותה? (כרגע שמתי את REAL TEMP שיכתוב לוג כל 10 דקות.. בשיל …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Tomer Cohavi,

ברשותי מחשב מסוג HP SPECTRA 360, המחשב מדהים ועובד מצויין, אך לפעמים נוצרת תופעה של קפיצות בטאץ וחלונות נסגרים ונפתחים עצמאית. זה קורה בתדירות משתנה. לעיתים חצי יום זה לא קורה. לאחר ריסטארט זה מסתדר. האם מישהו נתקל בתופעה כזאת במחשבי 360? האם הבעיה היא בחומרה או בתוכנה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by dj_poo,

בוקר טוב חבר'ה, ככה יש לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה להדליק אותו הוא מראה שווינדוס בטעינה והכול טוב ויפה ואז הוא לא מעלה את הווינדוס, אז מה שאני עשיתי לפני שהעלתי את המחשב לחצתי F8 והעלתי אותו דרך ה VGA מוד ועכשיו הרזלוציה מגעילה ולא נוח להשתמש במחשב . מה אפשר לעשות בנוגע לזה.. איך מסדרים דבר כזה חשוב לציין שהמחשב עובד על ווינדוס אקס פי המחשב חדש עם כרטיס מסך מאוד חזק תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by ehh,

היי, יש לי לפטופ ואני מרגיש שהמפרט שלו לא מנוצל עד הסוף כשאני משחק. אני מקבל לדוגמא דרופים שמגיעים ל-40 פריימים במשחקים שאני אמור לקבל בהם בקלות מעל 100. ניסיתי למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך עם DDU ולהתקין הכל מחדש. ניסיתי גם להעלות את המתח דרך msi afterburner, אבל שום דבר לא עובד. המפרט: I5 7300HQ GTX 1050 TI 8GB DDR4 תודה לעוזרים.

6. אוקיי מאז ומתמיד אני גולש במהירות של 44-45KBPS , היום פתחתי אינטרנט ולהפתעתי הוא עושה רעשים קצת מוזרים בסוף הסינכרון (מין טווווו ארוך נוסף גבוה) ואז מביא לי את ההודעה המעצבנת: "connected in 28.8KBPS" או לחילופין "connected in 31.1KBPS" ישר התקנתי את המודם מחדש - אין שינוי. התקשרתי לתמיכה והחוצפנים אומרים לי לחכות עד 6 שעות שיחזרו אלי. בינתיים המצב לא משתנה - המהירות נשארת זבל - והחוצפן הזה באינטרנט זהב אומר לי שהכי הרבה שיוכלו להבטיח לי זה לחזור להורדה של 3,500BPS שזה לדבריו הסטנדרד, כשעד עכשיו הייתי מוריד באיזור ה-5000. כמובן שאני לא מוכן לחארטה הזה. האם זה בוודאות הם -(אינטרנט זהב) אשמים או שאולי שמא יש סיכוי קטן שהמודם שלי נדפק... (אני רוצה לעבור ספק בראש שקט) תודה לכל…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by tal100101,

שלום לכולם כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי ההודעה : "Turn off power and reinstall the jumper in normal mode position" מה זה אומר? ומה עליי לעשות כדי להיפטר מזה?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  8. היי, קצת היסטוריה, ה HD הראשון הוא מדגם Samsung 120 GB והוא עבד בסדר גמור כשהיה לבד. לאחרונה קניתי עוד דיסק של WD 250GB ומשום מה כשהם מחוחברים יחד מתחילות הצרות. מה שקורה הוא שבאמצע העבודה (גם ב XP וגם ב VISTA) שומעים מן נקישות מהדיסק (או אולי ממקור אחר?) והמחשב נופל (BSOD). מעניין, שכאשר כל דיסק פועל בנפרד, הכל בסדר. עוד בעיה מוזרה, אולי זה קשור, כאשר ה WD מחובר, יש לו שלושה מחיצות, המסודרות באופן רציף: C, D, E. כאשר אני מחבר את ה Samsung הוא פתאום הופך להיות D וכל היתר מסתדרים בהתאם כלומר C E F. לא יודע מה הסיבה לזה, אולי הוא (Samsung) מוגדר ראשי ולא extended? אם כן, ואולי זה מקור הצרות, איך אני הופך אותו למשני, כלומר extended? ועניין שלישי ואחרון בעניין, אולי כדאי לחבר…

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  9. עם ה 5200 הכל היה מצויין אבל אחרי החלפה ל5700LE רואים את הסרט במעין אפור שקוף כזה ... ליפעמים בכלל זה ניראה כאילו זה מציג את הסרט אם איזה 4 צבעים תמונות להמחשה עוד כמה דקות . אוקיי זה נהיה אפילו מוזר יותר ... אם אני מצלם SS או קובץ וידאו הכל ניראה תקין :bash:

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by Or ei,

כשאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי צפצוף אחד ארוך ושניים קצרים אח"כ ואז הרבה קצרים בלי סוף בכל מקה הוא לא עושה בוט הלכתי לאתר של הביוס (AWARD -phonixe) רשום שהצפוף הוא רק בעית תצוגה (AGP\משהו עם הביוס) או בעית זכרון את הזכרון הוצאתי נתן צפצוף אחר החזרתי נתן את הצפצןף הראשון לפני הכול עידכנתי את הביוס אבל אחרי העדכון הכול עבד בסדר(היו קצת בעיות להתניע אבל אחרי כיבוי והדלקה מחדש זההסתדר) אני העלתי את הזכרון ל200\400 אחרי שהוא היה ב333 זה קרה אחרי שעשיתי ריסטרט בגלל שהוא נתקע באמצע האעלת הוווינדוס יש למישהו רעיונות \מכיר את הנושא? אמרו לי לנסות כרטיס מסך PCI אבל כרגע אין לי :-\

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ירון דיין,

כבר חודשיים שהמחשב פיתאום " קופא " כלומר נתקע באותו מצב התמונה במסך וכל המחשב כולל מקלדת-אכבר-כונן-מסך הכל קופא !!!!! 1-ניסיתי סריקת וירוסים--תקין 2-החלפתי כרטיס מסך --לא עזר 3-הסרתי תוכניות והתקנות אחרונות-לא עזר רק בריסטארט המחשב חוזר לחיים לזמן מוגבל יכול שעה ויכול גם יומיים זה קורה בגלישה -מישחק-או כל דבר אחר ---אן פעולה מיוחדת --- ב ב ק ש ה תעזרו לי ( ניסיתי עידכונים וכו )

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by Nanis,

טוב,אז ככה לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה עם המחשב שאם אני מדליק אותו מה שקורה בעצם זה ששמעתי את המאווררים מסתובבים,האורות בתוך המחשב דולקים - אבל הנורות בפרונט של המחשב לא נדלקות,וגם לא הנורות איפה שהכבל רשת - בנוסף לא שומעים את ה"פיפ" הזה שהמחשב משמיע כשהוא נדלק הבעיה הסתדרה מעצמה..וכבר חודשים שהמחשב נדלק בלי בעיה עד אתמול בעצם,בבוקר יום ראשון -מה שקרה יום לפני היו 2 דברים - 1.ניתקתי את הכבל של העכבר וחיברתי מחדש 2.הייתה הפסקת חשמל (אם כי לאחריה המחשב נדלק בלי בעיה) לא יודע אם יש קשר ל2 הדברים אבל נראה לי שזה חשוב להזכיר עכשיו מה..אם זה היה קבוע אז הייתי בטוח שמשהו במחשב הלך (אם זה הספק כוח או הלוח אם) אבל לפעמים הוא כן נדלק ואז הוא יכול לעבוד שעות ואפילו ימים בלי בעיה..…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by AdiD,

לפני מספר ימים התחילה לי בעיה מוזרה. אני רגיל להכניס את המחשב למצב שינה ללילה לפעמים או לפרק זמן מסויימם, אבל בימים האחרונים אני מכניס למצב שינה את המחשב, הכל טוב, אחרי זמן מסויים שאני חוזר למחשב אני רואה אותו דולק, ואף אחד לא נוגע בו. מדובר במחשב נייח.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by talisman,

שלום... ביומיים האחרונים קרה לי פעמיים שהמחשב עשה לעצמו ריסטרט הפעם הראשונה הייתה בזמן ששיחקתי במשחק FLASH כלשהו והשנייה כששיחקתי במשחק רגיל (FEAR) מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  15. הוצאתי את הארדיסק מהמחשב כדי להעביר ממנו דברים אחרי שהחזרתי אותו המחשב לא עולה ושאני מדליק יש ציפצופים מה קרה? לפני זה הכל עבד טוב.. הכל היה עולה ובלי ציפצופים..

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by 6kwar,

שלום סוף סוף קיבלתי את המחשב שלי ולמה ל פעם שאני מתקין את הדריבר של ה hercules 3d prophet 8500le מהאתר של ati הוא מתקין לי אותו ושהוא עולה לwinxp הוא ישר עושה ריסט?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by X-It,

איך מעדכנים BIOS?? יש לי קובץ ROM שהורדתי איך אני מתקין אותו?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by no_way,

תאור הבעיה: שימוש בזכרון רב פתאומי ממתי התחילה הבעיה: פתאום מאתמול האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: שלילי מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64): 64BIT WIN 8 הערות נוספות: מה עושים?

19. Started by dress,

שלום, יש לי מארז ATX ומע' הפעלה XP . כשאני בוחר בכיבוי - מע' ההפעלה נכבית וכך גם הספק והמאווררים. אבל משום מה הנורית של העכבר ושל כרטיס הרשת האלחוטי פועלים ולא נכבים יחד עם כיבוי המחשב. זהו לוח האם : 8S661FXMP-RZ של חב' ג'יגה בייט. *** מצורף קטע מחוב' ההפעלה בנוגע לביוס ובנושא המדובר *** אשמח לדעת מה צריך לבצע לשם כיבוי מלא של המחשב/המארז. תודה רבה. http://img471.imageshack.us/my.php?image=19947907xt0.jpg

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by id222,

שלום רב יש לי בעיה בגרפיקה בזמן משחקים למשל במאס אפקט 2 ו 3 הדמויות והרקע מאבדים מהטקסטורות וזה קורה לי בעוד משחקים אני לא יודע כבר מה לעשות, אני עובד עצות ניסיתי הכל, עידכוני דרייבר ורולבאק לדרייבר של כרטיס מסך, פירמוטים, התקנה של מערכת ההפעלה על כונן אחר, החלפה של כרטיס מסך לפני חודשיים היה לי כרטיס מסך של ATI 5870HD ולוח אם של MSI P67 כיום יש לי כרטיס מסך GTX570 של nvidia ומעבד i7 2600K 4GB ראם לוח אם asus p8p67 deluxe הצלחתי להעלות סירטון ליוטיוב על מה שקורה לי בדף הראשי של המשחק בלאקאופס איך שהוא עולה תודה

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by RobiNooB,

אין טרוג'נים אין וירוסים אין כלום הכל ניבדק.... הוא יכול לפעול 3 דקות ולהכבות בבום (כמו הפסקת חשמל) או אחרי חצי שעה וגם לפעמים שעה יישר קישרתי לספק ....אבל בדר"כ תופעות של ספק המחשב פשוט לא נידלק בכלל אגב גם אין שום כרטיס על הלוח . מוזר יש למישהו פתרונות ? תודה. נ.ב פ4 2.6 256MB

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by eldadf,

הטכנאי שלי החליף לי את הלוח אם במחשב ומשום מה עכשיו הסאוונד במחשב לא עובד ,אני חושב שזו יכולה להיות בעיה בדרייברים אבל אין לי מושג איפה הדיסק עם הדרייבר של הקול והייתי שמח עם מישהו היה יכול להגיד לי איך אני יכול לזהות איזה כרטיס קול יש לי כדי שאני יוכל להיכנס לאתר של החברה ולהוריד דרייברים משם בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by yirmio,

אהלן! אני רוצה להתקין WINDOWS מחדש, ובמהלך ההתקנה לפרמט את הכונן הראשי, C. מדובר בגרסא שכוללת SP2. אני לא מוצא אופציה של פירמוט במהלך ההתקנה והמסכים הכחולים... אני גם לא מצליח לאתחל את המחשב מהדיסק של ההתקנה... מישהו יכול להדריך אותי? תודה!

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  24. אני לא יודע מה הבעיה אבל: התצוגה של המסך- גרועה. התמונה התעוותת והדבר היחיד שמסדר את זה זה המתנה לסינכרון אנכי של תמונה כלומר הבעיה היא של סיהכרון התמונה. הזכרון- כשתוכנה פועלת הרבה זמן הניצול של הזיכרון גדל הברבה, למשל באימיול הוא מגיע ל-300 מגה, ואז מגיעות שגיאות, או באמריקז ארמי לאחר חצי שעה של משחק הניצול של הזכרון הגיע ל370 מגה. הארד דיסק- איטי יחסית. בסנדרה התוצאה שלו היתה 20,000 מגה לשניה במקום 30,000. גם בהתקנה של ווינדוס הקאש של ההארד דיסק (8 מגה) מזוהה כההארד דיסק בפני עצמו. סנדרה לא מזוהה הקאש של ההארד דיסק. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by soulfly81,

שלום לכולם !!! יש לי בעיה אני חושב די מוכרת. קניתי מחשב חדש(בשעה טובה) , התקנתי את המשחק CRYSIS ועבדתי ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 והמשחק פשוט עף. היום משום מה הוא לא זז כמו בהתחלה . המחשב בנוי מ: 1. C2Q 9300 2. 2GB זיכרון 3. PX8800GT LEADTEK ZALMAN 4.לוח ASUS P5ND 650I . אשמח לעזרה בנושא , כיצד ניתן להחזיר את המחשב לכח שהיה לו בהתחלה.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.