עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי איזה בעיה. יש לי איזה תוכנה ששמה לא משנה כרגע, בהפעלת ההתקנה היא בודקת תאימות של התוכנה למחשב, אם אחת הבדיקות לא עוברת ההתקנה יוצאת ולא מתקינה את התוכנה. אחת הבדיקות היא בדיקת זיכרון, היא דורשת 4MB זיכרון RAM , ולי יש 128MB זיכרון. אך התקנה לא עברה את הבדיקה והיא רשמה לי שיש לי רק 639KB RAM. אז השאלה למה זה אומר לי את זה ואיך אני יכול לסדר את העיה כך שיהיה אפשר להמשיך בהתקנה.? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by zohare62,

:AR15: ברשותי מחשב p3 133mhz אני הוספתי זיכרון 256 אבל במאפינים אני רואה שזה מזהה לי רק 128 ניסיתי זיכרון אחר אותה בעיה מה עושים?????? ::

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  3. אני לא יודע מה קרה (זה win2000 pro ו-sp3) זה התחיל היום בבוקר בסטארט אפ נפתח איזה חלון CMD והתחיל לעשות פינגים למשך איזה דקה לא זוכר לאיזה כתובת איי פי הנה החלון CMD ושהוא סיים קפצה ההודעה (תמונה מצורפת) איזה 3 פעמים אחת אחרי השניה מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה קורה? אני משתגע! ויש עוד דבר, יש לי כמה קבצים בסטארט אפ שאני לא מצליח להוריד...דרך MSCONFIG ... יש משהו לעשות? אני ממש אובד עיצות, נמאס לי לפרמט כל שבוע....

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  4. שבת שלום, ברשותי צורב Ricoh MP7200A אשר התחיל לעשות מזה זמן מה בעיות בצריבה, כל צריבה, ואינו משלים שום צריבה בהצלחה.. או אפילו מתחיל אותה כמו שצריך. השגיאה המתקבלת הינה כדקלמן: *הערה - הצריבה נעשתה במהירות 4 מתוך בחירה.. התוצאה הינה זהה בכל מהירות שבחרתי. האם מישהו מוכן להאיר את עייני לגבי הבעיה ולהסביר אותה? ואף לעזור לי למצוא פתרון? בתודה מראש, אורי סולימני

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by erani,

שלום, אני משתמש ב- windows 2000, וקניתי מדפסת משולבת סורק של לקסמרק מדגם X73. יש לי בעיה, כשאני מדליק את המדפסת המחשב לא מזהה אותה, ואני לא יכול להשתמש בה. מצאתי שאם אני מנתק את המדפסת מהחשמל ומחבר שוב, אז המחשב מזהה את המדפסת, אבל אחרי מספר פעמים שאני מפעיל את המחשב, הוא שוב לא יזהה אותה ואני אצטרך לחזור על הפעולה כשארצה להשתמש בה. המדפסת מחוברת דרך USB. איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש, ערן.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בעיה מאד מאד מאד מאד מאד מאד מעצבנת במחשב אני משתמש ב KAZAA או E מיול לא משנה מה !! אני מוריד כל הזמן דברים בנפח של700 מ"ב ויותר !! אני משאיר את המחשב דלוק כל הזמן אז יש לי פתאום רייייייייסט !!!! במסך כחווול ! (ניסית אי אפשר להיפטר ממנו) אני יכול לחיות עם המסך הכחול אבל לא פה הבעיה הבעיה היא כאשר אני מגיע בהורדה עד 500 או 699 מ 700 מ"ב קורה לי ריסט ופתאום אני מפעיל את המערכת ופשוט הקבצים אינם !!! אני מגיע ל 500 מתוך 700 ופשוט יש לי ריסט והקבצים אינם מה לעשות זה תמיד קורה לי אני משתגע !!

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by avi_jan,

קניתי GeForce FX 5600 XT והמשחקים לא עובדים עליו ואת הווינדוס רואים רגיל.... הוא לא פגום כי החלפתי אותו פעמיים.... עזרה בבקשה!!!! ???

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by amisha,

יש לי את הלוח P4C800 DLX ויש בו בקר רייד ואני רוצה לחבר אליו דיסק ולהגדיר שהבקר יהיה כמו בקר IDE רגיל וכשאני מחבר אליו דיסק הביוס מזהה והWIN לא מזהה מה אני צריך לעשות ? והיו שני מקרים באחד הוא היה חדש לגמרי שעוד לא עבר פירמוט והוא לא מצא אותו בכלל (לא ביוס ולא WIN) המקרה השני היה בו חומר והביוס זיהה והWIN לא זיהה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ward,

כבר צינתי הרבה פעמים שיש לי קריסות במחשב ועד עכשיו אף אחד לא יכל לעזור לי עכשיו הביתי לכם את המידע הדרוש אולי הפעם תוכלו לעזור לי בבקשה ותודה לכולם ;D technial information: ***stop: 0x0000008e (0xc0000005,0xf4409d1b,0xf296434c,0x00000000) *** Askndis.sys - addres f4409d1b base at f4409000,datastamp 3c1d6624 beginning dump of physical memory physical memory dump complete contact youre....................... please help me thank you all

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by computer_freak,

תשמעו משהו מוזר שאני צורב דיסקים פתאום הבאפר יורד באמצע הצריבה וחשבתי שבטח הצורב נדפק אבל זאת הבעיה שזה לא יש לי אפשרות בנרו לעשות שהו יצרוב על המקסימום מהירות שאפשר בלי להרוס תדיסק והוא בדק ושינה לי מ 48 ל 24 והדיסקים מתאימים ל 48! והוא רשם: the source speed is slower from the selected בדתי בתוכנה של נרו אם הכונן דפוק וראיתי שבבדיקה של הצורב הגעתי ל 52 בלי נפילה אחת! אז מה הבעיה, הארדיסק??

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by ccc,

שמעו יש לי בעייה, לא שומעים ברמקול ימין\אוזניית ימין או כל דבר אחר... הרמקול לא הרוס.. כי חיברתי רמקולים אחרים וגם אוזניות ושומעים רק בשמאל, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ללוח ניסיתי גרסא שונה אבל לא הולך... למה אין קול ברמקול ימין?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by sindar,

המפרט שלי תוכלו לראות משמאל. המחשב נתקע סתם כך ללא קשר למה שעושים במחשב. ניסיתי להחליף 3 כרטיסי מסך GEFORCE, החלפתי ראם ואפילו את הלוח הקודם שהיה לי ללוח הזה. למה שזה יקרה? תודה לכל עונה. 8)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by scorpions,

סידרתי למישהו מחשב ויש לו שם מודם שמיתחבר בשיטה הישנה של plag & play fcc "איזה" וWIN XP לא מזהה אותו אם מישהו יכול לומר לי איך אני מזהה אותו אני ממש הודה לו הוא צריך אותו לשליחת פקסים בתודה מראש לכולם מאיר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מה קורה פה אתמול נכנסתי ל BIOS והכל היה תקין. מה קרה זה המסך או כ.מסך או אולי לוח אם?? תעזרו לי...

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by Ran B,

אוקי, ככה : אני מכין חתימה לבן דוד שלי בפוטושופ.. עכשיו, כבר לקראת סוף החתימה, המסך שלי נכבה ונגר נכבה ונסגר, על כמעט כל פעם שאני לוחץ על משהו בפוטושופ, אז מהר שמרתי את מה שהכנתי, ואז סגרתי את הפוטושופ, המסך התחיל להכבות ולהסגר, והדסקטופ השתגע, ואז המסך נכבה לגמרי.., חשבתי שהכרטיס מסך שלי נשרף, או משהו קרה, כי הייתי באובר קלוק, חשוב לציין שבתופעה הראשונה שהמסך נכבה ונסגר, לפני ששמרתי את מה שהכנתי, הורדתי את האוברקלוק! (רק לזכרונות). והכרטיס בכלל לא התחמם (הליבה) היא הייתה על 30 מעלות, אז לא הורדתי לה את האובר קלוק, הייתי איתה על 291MHZ, אבל לא משנה. בגלל שהמסך היה כבוי כל הזמן, כמו שאמרתי, אז עשיתי ריסט, שהמחשב עלה נתתי לו לעשות את ה scan הזה לדיסק.. הוא מצא ה…

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by eranmor,

אני פותח את התרא'ד הזה בשביל SUBX שמתקשה כרגע לפתוח נושא בעצמו (הוא משתמש בP1 המסכן.... ) לעניין יום בהיר אחד החלטתי להדליק את המחשב שוב כמו כל יום, רק שהפעם , עכבר הUSB לא נדלק והמודם USB לא "מתקשר" עם המחשב. אחרי בדיקה קצרה היתברר לי שהUSB לא מגלה שום רכיב שמתחבר אליו, אך ההתקנים של הבקר הUSB מופיעים במנהל ההתקנים. עידכון ביוס לא עזר, מתחים מקסימלים באפשרויות הביוס גם לא עזרו, שום דבר לא עזר. ידוע לכם מקרה כזה? יש פיתרון או הסבר? תודה מראש לעוזרים. מפרט: Athlon XP 1900+ w/AGNGA Core @ 2200Mhz + SLK600 w/SmartFan2 ABIT NF7 V2.0 @ 184Mhz 768MB DDR PC3000 @ 368Mhz Leadtek A250TD GeForce 4 Ti4400 @ 375/750Mhz

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by devek,

יש לי בעייה עם המודם אני כמעט בטוח! אני גולש לי בכיף והאינטרנט נתקע לי ואז אני חייב לעשות ריסט למחשב כי אי אפשר להתחבר שוב... כשאני מוריד מכל מיני תוכנות שיטוף למינהם אז זה נתקע יותר מהר.. התקשרתי לחברת אינטרנט שלי (WOW) והם אמרו לי שיש עומס על האינטרנט ולכן זה תוקע לי את האינטרנט! אבל אני יודע זה לא! כי לפני בערך חודש אני הייתי בכיף מוריד כל הלילה ואפילו יומיים ברציפות ולא היה קורה שום דבר! הייתי ממשיך לגלוש בכיף! אז בגלל שמהחברת אינטרנט שלי אני לא מקבל עזרה חשבתי לשאול אותכם מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by rantri,

החלפתי את ההיטסינק של המעבד p4 - 2.4 ל sp94 . בשביל זה הייתי צריך לפרק את הלוח. יש לי לוח- GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P לאחר שהרכבתי את הכול בחזרה, המחשב נדלק אבל ישר התכבה. המאוור של המעבד מקבל מתח, ולפי דעתי הלוח מכבה את המחשב כאמצעי הגנה. בדקתי שזו לא בעייה במאוורר - הוא עובד. וגם חיבורים אחרים של מאווררים על הלוח עובדים ויש בהם מתח. האם למשהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by r0tmani,

שלום אממ קניתי לפני שבוע בערך מיקרופון עם אוזניות מאופיס דיפו בסך 35 ש"ח וכאשר ניסיתי אותו האוזניות עבדו אך המיקרופון לא עבד לי. ניסיתי את המיקרופון במחשב אחר והוא עבד כמו גדול. המרט שלי זה: CPU : AMD Athlon Xp 2200+ 1800Mhz Tbred Mobo : EpoX 8RDA3I Rev 2.1 Mem : Infineon PC2700 512MB GFX : RADEON 9600Pro - Sapphire HDD : WD 800JB 80GB 8MB winxp pro catalyst 4.2 nvidia nforce driver : 2.45 כמו כן אני חייב לציין ששמתי את המיקרופון בחיבור הנכון וכל ההגדרות של המיקרופון במחשב היו מתאימות אנא עזרו לי

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by windshear,

היי, יש לי בעיה. לפני כשבועיים היו סופות ברקים וכו' איזה לילה אחד השארתי את המחשב פתוח כל הלילה בטעות בבוקר אני קם ומגלה שהמחשב סגור אני מנסה לפתוח אותו ואני שומע את המאוורר של המעבד והספק כוח עובדים אבל אין תגובה. המסך לא נדלק , ה- CD-ROMים לא נפתחים כלום אין אפילו צליל. הוצאתי את כל הכרטיסים שלי החוצה למעט המעבד ועדיין הסטטוס נשאר. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם לוח אם או מעבד ?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  21. היי ניתקלתי בבעיה מוזרה ומעצבנת!! בערך אחרי 10 דקות המסך פתאום ניכבה ולא ניתן להדלקה בשום דרך ( אני לא כוותי את זה בהגדרות ) חשבתי שזה הכרטיס מסך אז החלטתי להחליף לאותו כרטיס רק חדש ( inno3d g-force fx 5600 128 mb ) אבל אחר כך זה גם עשה בעיות !!!!!! אז חשבתי שזה המסך ( LG LCD ls11 או משהו כזה ) אז לקחתי עוד 3 מסכים אחרים וזה גם עשה את הבעיה, ואת המסך שלי חיברתי למחשב אחר ולא היה את הבעיה! אני כבר ממש אבל ממש מעוצבן אני לא יודע מה זה כבר יכול ליהיות ( חשבתי אולי זה בעית חום ) אולי מישהו מכם יודע מה הבעיה \ איך לפתור אותה ??????

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  22. במחשב של דוד שלי pentium 4 1.8 Ghz (533 mhz) 256 mb (2100) 40 GB hdd 7200 8 mb cache GPU o/b win xp (לא זוכר איזה לוח) הפויעה הבעיה הנ"ל - כאשר מפעילים אותו נשמעיפ ציצפוים ללא הפסקה, והמחשב נעצר במסך הביוס איזה צעדים כדאי לעשות לפני ששולחים לטכנאי?

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  23. שלום....אני מחפש את הדריבר הזה דחוף,זה דריבר לכרטיס טלוויזיה Askey MagicTView CPH060 - Video Section Multimedia Video אשמח גם לקבל כמה אתרים לחיפוש דריברים . תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Chaos,

כבר יותר מחודש שמהמחשב שלי מפיק רעש חזק, רצוף, קבוע ומאוד מעצבן. פתחתי את המארז, ניקיתי את המאוורים הקדמי והאחורי, בדקתי שאין חוטים שמפריעים לתזוזתם ואין עוזר. יש למישהו רעיון להציע לי לפתרון הבעייה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by zachi27,

היי! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. יש לי דיסק קשיח של MAXTOR 120GB SATA ולוח אם של EPOX 8RDA3+ Rev1.1. לפני כארבעה חודשים קניתי את המחשב ולאחר מספר ימים התחילה תופעה של רעשים (מעין "דפיקות") מהדיסק הקשיח. לעיתים התופעה היתה מלווה ב"קפיאת" המחשב, מסכים כחולים ולעיתים RESTART פתאומי. לאחר ה-RESTART המחשב אינו מזהה את ההארד דיסק. לאחר כיבוי והדלקה (פעם אחת או יותר) המחשב חזר לזהות את ההארד דיסק. מבדיקה שערכתי, ראיתי שכבל המתח של הדיסק רופף. הידקתי אותו מעט (אם כי, מעצלנות, לא השקעתי יותר מדי בהידוק הכבל וחיזוק המגעים, ע"י שימוש בפלייר, רק חיזקתי ידנית) ואכן, הבעיה נפתרה עתה, לאחר כשלושה חודשים, הבעיה חזרה. עדיין לא מצאתי זמן לבדוק את הכבל מתח שוב. התייעצתי עם מספר אנשים שנתקל…

• 6 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.