עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים, לפני מספר ימים החלטתי לנקות את המחשב לאחר שחודשים לא עשיתי כך עקב הצטברות אבק עצומה. המחשב אצלי דולק כל הזמן רצוף במשך כמה חודשים בגלל הקלטה רצופה של מצלמה נסתרת. כשהתחלתי לנקות הייתי חייב לפרק כמה רכיבים אבל בגלל שאין לי כל כך מושג החלטתי לפרק רק את כרטיס המסך(9600GT) כיוון שהיה מאוד מלוכלך...במהלך הניקוי פירקתי גם את המאוורר שלו-אין לי כל כך מושג מה זה קשור לקצר שנגרם אבל אני מעדיף לספר הכל-וניקיתי בעדינות כדיי לא להרוס את השבב. בכל אופן, התקנתי הכל כמו שצריך בחזרה למקום אבל בשניה שחיברתי את הכבל חשמל לספק כוח כל העסק התפוצץ! הספק שייך לחברה EZcool ויש לו הספק של 450W. המחשב עצמו מכיל חומרה ישנה- מעבד פנטיום 4 3.00 Ghz לוח אם p5gd2-x של asus. כרטיס מסך ge…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by udi,

שלום לכולם יש לי בעיה יש לי HD של SAMSUNG HD204UI 2T הוא עבד נפלא והכל מצויין אבל ניקיתי את המחשב וסידרתי את כל החוטים ושהדלקתי את המחשב מחדש הHD זוהה כ 1T לא מפורמט גם בוינדוס וגם בביוס למה ? כאשר הפעלתי תוכנה minitool partition ראיתי שגם כאן הארד דיסק מוגדר כ 1T אבל כאן הצלחתי לראות את כל הקבצים שנמצאים בו איך אני יכול להציל את הקבצים, זה חשוב כל הסרטים הסדרות וכו' נמצאים על HD הזה , ולהחזיר אותו ל 2T תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by Crash5,

שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנה חדשה של XP במנהל ההתקנים מופיעים מספר התקנים שלא התוקנו כראוי ויש עליהם סימון של סימני קריאה ושאלה כפי שניתן לראות בצילום המסך. השאלה היא, מה אני צריך לעשות ע"מ לסדר את הבעיה בהתקנים הללו? צירפתי גם צילום מסך של חומרת המחשב. תודה! [attachment deleted by admin]

4. Started by I7210I,

שלום כשהמחשב שלי עולה בהדלקה הוא נתקע על המסך "ברוך הבא" (WIN 7)לפעמים הגלגל לידו חושב ולפעמים לא..(הגלגל הכחול) אפשר להעלות את המחשב במצב בטוח וניסיתי לעשות שיחזור מערכת וזה לא עוזר המחשב כל פעם נתקע מחדש על המסך ברוך הבא.. מה עושים?איך מפעילים? יש לציין שלא היתה התקנה של תוכנה או משהו קודם לזה תודה

• 49 תגובות
    • 14.1k צפיות
  5. Started by mosheva,

שלום, יש לי בעיה במסך של הלפטופ שלי, המסך נדפק ויש קו לרוחב המסך בתחתית (מצורפת תמונה) רציתי לדעת האם יש דרך להקטין את תצוגת המסך רק לחלק הטוב? תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by ac1240,

שלום, יש לי מחשב נייד מחברת ACER אתמול הבחנתי שהחיבור חשמל שלו אינו עובד עוד. המחשב עצמו עובד (בעזרת הסוללה - אבל לא ניתן להטעין אותה יותר). ברגע שאני מחבר את החיבור חשמל אל ה-Laptop הנורית שעל השנאי נכבת. נסתי לחבר את המחשב לחשמל ללא הסוללה או להשתמש בשנאי של Laptop אחר שתומך בחיבור זה, אבל זה עדיין לא עובד. *חשוב לציין* שברגע שמחברים ל-Laptop את השנאי (בחיבור עגול קטן בצד) רק אז הנורית שעל השנאי נכבת. לא נראה לי שיש בעיה עם הסוללה של המחשב או אם השנאי כי נסתי לחבר אותו ישירות לחשמל וגם בלי. שוב... המחשב עובד אבל אני לא יכול להטעין אותו, לא נשאר לי עוד הרבה זמן סוללה. משהו יודע במה מדובר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by LeftRight,

TEMP 3.. אין לי מוש מזה זה ולמה זה כל כך חם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  8. 1.איך קוראים לסלוט החום שסימנתי בתמונה באדום זה agp ? Uploaded with ImageShack.us 2. יש לי הארד דיסק שמחובר למחשב בחיבור sata ואני חיברתי ללוח הארד דיסק נוסף עם חיבור ide שאני מאתחל את המחשב המחשב עוצר בביוס ולא עולה .חיברתי את הדיסק לחיבור-ide הכחול בתמונה זה משנה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אהלן חבר'ה,אז לפי הכותרת אפשר להבין את הבעיה,המחשב עושה ריסטרט מעצמו באמצע המשחק,אני אראה לכם פה סרטון קצר של 4 דקות,בדקה ה3 החלטתי לכבות את הוידיאו כי ראיתי שפתאום המשחק עובד יותר סביר ואז לאחר דקה הבעיה חזרה והצלחתי לתפוס אותה.(הכל מתועד בוידיאו) המחשב שלי כמו שנאמר גם בסרטון: INTEL CORE 2 DUO E6750 3GB RAM ATI RADEON HD4850 עם אוברקלוק של סאפיר 10% ספק כוח של THERMALTEK 550 וואט הנה הסרטון: Computer Problem Something Like Blue Screen וסליחה מראש על המבטא הרוסי הכבד

10. Started by shaolin,

שלום לכולם קבלתי לפני מספר ימים מחשב חדש אולם יש לו בעיה מוזרה - הוא לא מריץ לי כמעט שום משחק. התקנתי את המשחקים הבאים: DEAD ISLAND CALL OF JUARED DEUS EX HUMAN REVOLUTION רק המשחק הראשון ברשימה עבד. בשני המשחקים האחרים כשאני לוחץ להפעיל אותם אני רואה שהמחשב חושב לכמה שניות (יש את האייקון של העכבר שהופך לעיגול כזה...) ולאחר מכן לא קורה כלום... אני גם לא מקבל שום הודעת שגיאה ו/או אזהרה. יש לי מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT DIRECTX 11 - מעודכן (וגם תומך בכרטיס המסך שברשותי). התקנתי את הדרייברים האחרונים ביותר של הכרטיס מסך שלי מהאתר של NVIDIA. וזהו... אין לי רעיונות מה עוד זה יכול להיות... יש כל מיני תוכנות שמשחקים חדשים בדרך כלל זקוקים להן - אולי אחת מהן חסרה לי? הבעיה היא שאין…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Boxster,

בהמשך לנושא הקודם שהמחשב מחליט לעשות ריסטרט מעצמו באמצע משחקים. ניקיתי את המחשב,האמת עכשיו המשחק רץ טיפה יותר זמן,אבל הכרטיס מסך מתחמם באמצע והטעות חוזרת על עצמה. הכרטיס מסך הוא ATI HD4850 ויש עליו מאוור של ZALMAN רק שהצבע הוא לא כחול אלא אדום,בסדר זה לא העניין. בדקתי טמפ' של הכרטיס מסך בלי מאמץ והיא נעה בין 48-51 מעלות,אני מאמין שהכרטיס מסך מתאמץ הוא עובר אפילו את ה62-65 מעלות וזה מה שגורם לריסטרט. יש עוד אפשרות להוריד טמפ' של הכרטיס מסך מלבד ניקוי אבק ולהגביר את מהירות המאורר של הכרטיס מסך ל100% מה שכבר עשיתי? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by lioryoro,

קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by Matan107,

אז ככה: לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב והמחשב לא עלה המסך שחור (יש הבהוב של אור כחול שמראה שהוא מחובר לחשמל וכנראה שעובד ) והמחשב פועל עושה רעש (רעש של עוצמה שבעצם הוא עובד אולי קצת חזק מהרגיל ) אך בנוסף לזה שהמסך שחור ולא רואים כלום פשוט כלום המקלדת והעכבר גם לא מוארים וכאילו לא קיבלו את החשמל שהם אמורים לקבל. יום למחרת עדיין הייתה הבעיה הוצאתי תמחשב ניקתי,העברתי פאן בצורה עדינה וטובה חיברתי תמחשב הדלקתי והמחשב עבד לאחר שעה וחצי כיביתי אותו והלכתי לעשות סיבוב ושחזרתי ניסיתי להדליק אותה ושוב אותה הבעיה. פתחתי תמחשב והפעלתי אותו כדי להבין תבעיה וראיתי שהמאוורים עובדים שלושתם ויש בו מעין רעש טיפלה חזק מעניין אותי למה ואמרתי אולי הוא מתחמם אז השארתי חלק אחד פתוח תוך…

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי הארד דיסק מסוג SATA בערך שלוש שנים בנפח 40 ג'יגה מחובר למחשב והכל בסדר, קיבלתי לא מזמן הארד דיסק מסוג IDE גם של 40 ג'יגה ורציתי לחבר אותו למחשב להגדיל את כמות הדיסק שלי. ההארד דיסק מסוג SEAGATET, מספר דגם ST340014A לפי הכיתוב מאחורי ההארד דיסק במצב סלייב פשוט לא צריך את הג'אמפר. ברגע שחיברתי את ההארד דיסק מופיע לי לפני ההפעלה של הווינדוס מסך כחול כזה שמבקש ממני לעשות ריסטר או לבדוק את ההארד דיסק: Chkdsk /f התמונה של השגיאה: http://i25.tinypic.com/2zdxfzo.jpg ניסתי לבדוק גם אם יש משהו בביוס לגבי זה אבל לא ראיתי שום דבר, יש לי לוח אם מסוג: D946GZIS עכשיו השאלה שלי האם אני לא מחבר נכון את ההארד דיסק? או שיכול להיות שהוא פשוט תקול? אשמח לתשובה.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by Hen7,

שלום רב, יש לי לוח אם של Gigabyte מסוג G41M-COMBO ובתוכו יש לי 2 סטיקים של ראם מסוג KVR800D2N6 של ג'יגה אחת לכל אחד. מכיוון שיש לי מערכת של 64 ביט ועוד שני סלוטים פנויים אני רוצה להגדיל קצת את הזיכרון לאזור של ה4-6 אבל הידע שלי בנושא נחלד מאוד בשנים האחרונות. רציתי לשאול את המבינים כאן בפורום איזה עוד סטיקים של ראם אני יכול לקנות ולהוסיף ומה האופציה הכי טובה שיש לי, אני יודע שלא כל סטיק של ראם מתאים לכל סוג של לוח אם ושהרבה מהם לא מסתדרים אחד עם השני, מכיוון שהידע שלי די אפסי בזה אשמח אם המומחים כאן ייתנו לי שם ואישור, כדי שלא אקנה שום דבר בטעות שאחרי זה לא יתאים. תודה רבה. עריכה - אופס התכוונתי לפתוח את הטרד בפורום של 'מעבדים, לוחות אם וזכרונות', אם אפשר בבקשה להעביר, מת…

16. Started by shyby,

שלום, מישהו מבין יכול להגיד לי איזה גריז לשימון המאורר של כרטיס המסך יש ? כי כל החומרים ששמתי פשוט התאדו עם החום .

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. המפרט של המחשב : Win 7 64bit gskill 6 giga i7 לוח אם X58A UD3R GTX 470 כרטיס מסך. המחשב התחיל לאחרונה ממש להדאיג אותי , יש לי או מסך כחול או שהמסך פתאום קופא ואז נכבה וניהיה שחור לכמה רגעים ואז הוא נדלק ורושם לי את זה למטה צד שמאל: והכל ניהיה איטי במחשב , כל החלונות הדפדפן כאילו הכרטיס מסך לא עובד טוב. עידכנתי דרייברים, פירמטתי, לא עזר. עכשיו בעיית המסכים הכחולים שהופיעו לאחרונה ביחד עם אותה בעייה של התצוגה. לפעמים זה קורה פתאום, שאני לוחץ להכנס לדפדפן או כל מיני פעולות המחשב קופא ואז הוא קורס ניהיה מסך כחול ואז הוא יוצא ל לBOOT SCREEN . הנה תמונה של הבעייה שהווינדו7 רושם לי. http://img215.imageshack.us/slidesho...luescreena.jpg אני ישמח לדעת מה קרה למחשב. מ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by sharlly,

יש לי לפטופ של אסוס כבר שנתיים. והוא מחובר למסך חיצוני דרך חיבור ה HDMI. לפני שבוע באמצע שאני על על המחשב המסך החיצוני החשיך. חשבתי שאולי המסך החיצוני מת (כי הוא כבר הרבה מאוד זמן אצלי ) ניסיתי לחבר את הלפטופ לטלוויזיה בסלון (LCD של LG בת שנה) בעזרת חיבור ה HDMI . המחשב מראה סימנים שהוא קולט את הטלוויזיה (המסך נכבה ונדלק בלפטופ) אבל הטלוויזיה רושמת שאין אות. בדקתי מה קורה עם הקול של החיבור. שמתי שיר בלפטופ ופתחתי דרך ה control panel את הבקר של הקול.... והוא מראה שהמחשב מחובר לטלוויזיה ושהוא ברירת מחדל ושהוא שולח נתונים לטלוויזיה.... הבעיה שאין שום קול שיוצא מהטלוויזיה. מה עוד אני יכול לעשות?? יש מצב שהחיבור נישרף??

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by kgworld,

חברים עזרה בבקשה, יש לי בדירה אינטרנט 10 מגה. יש לנו 3 מחשבים וראוטר והאינטרנט עובד מעולה בכל המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר באחד המחשבים מתחילים להוריד טורנט, מה שקורה זה שבאותו המחשב המהירות של האינטרנט כמעט ולא משתנה אבל האינטרנט במחשב שלי, שלא מוריד כלום, הופך לצב! עשיתי בדיקת מהירות, ללא הטורנט במחשב שלי המהירות היא 10 מגה, כאשר הטורנט פועל על מחשב שהוא לא שלי, המהירות אצלי היא 0.5 מגה! איך זה יכול להיות שהמחשב שלי מושפע הכי הרבה מזה? ומה אפשר לעשות בנידון? תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. אהלן לכולם.. עשיתי קצת גוגלינג וחיפשתי אולי משהו שיוכל לעזור לי והגעתי לפורום הזה וראיתי שנפתחו נושאים כאלה בעבר, אבל בלי פיתרון, אז הבנתי שאינטרנט הזה של סלקום ושל חברות אחרות לא בידיוק האידיאלי למשחקי רשת לגיימרים וכו', האינטרנט שלי בspeedtest נושק ל3מגה הורדה ולפי אינטרנט רגיל זה לא אמור לתת פינגים במשחקי רשת כמו counterstrike וכרגע אני עומד על 50-80 והשאלה הגדולה - יש פיתרון ממשי ומיידי? או לזרוק את זה לפח ולקנות אינטרנט נורמלי? תודה מראש, שחף (ד"א אם עשיתי משהו לא לפי החוקים פה של הפורום סליחה מראש )

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  21. שלום לכולם, המחשב הנייד שלי מאוד איטי, ואני לא מוצא את הסיבה - אשמח אם תוכלו לעזור בנושא. המחשב הוא Dell inspiron 6400, עם 2 ג'יגה זיכרון, ומעבד כפול ליבה T7200 במהירות 2GHz, עם כרטיס מסך X1400. הוא מריץ התקנה חדשה של Windows Vista (משלשום), מעודכן עם כל העדכונים/פאטצ'ים. המחשב אמנם כבר בן 4 בערך אז אני לא מצפה לביצועים מדהימים, אבל הוא מאוד איטי - אפילו לפתוח דפדפן לוקח לו הרבה זמן. זה בהחלט לא היה כך כשהוא היה חדש (קיוויתי להגיע למצב בו הוא מתפקד בצורה דומה לאיך שהיה כשרכשתי אותו). חשדתי בכך שזבל שהצטבר מאט אותו, אז התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש מהמחיצה המיועדת בדיסק הקשיח (מה שנקרא Dell Factory Image Restore) - לצערי לא מצאתי דיסקים של מערכת הפעלה שהגיעו עם המחשב (אולי ה…

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by civic,

שלום יש לי מחשב נייד HP I7 כמו שאמרתי ויש לי בעייה מוזרה המחשב בזמן מנוחה 77 מעלות בזמן גלישה ושמיעת מוזיקה ודברים כאלה קלים מגיע בקלות 89 - 91 מעלות. אין מושג מה קורה זה לא היה ככה יכול להיות אבק ? לקנות בקבוק אוויר דחוס ולנקות את המאוורר מהצד ? עזרה מכם חשוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  23. שלום, את הבעיה במחשב קצת קשה להסביר בכמה מילים אבל אנסה בכל זאת: בשורה התחתונה- המחשב עולה כמו שצריך רק לאחר כמה פעמים שעשיתי לו ריסטרט. אני אתן את הדוגמא של היום בבוקר: המחשב עלה, אך לאחר כמה שניות יש מעין מסך מפוקסל כזה והמחשב נתקע-ריסטרט ראשון. המחשב עולה, אך המקלדת והעכבר כבויים- ריסטרט שני. המחשב עולה, מסך כחול-מתאר משהו על זה שחומרה חדשה לא מחוברת כמו שצריך (לא הוספתי חומרה חדשה למחשב כבר כמה חודשים)-ריסטרט שלישי. בפעם הרביעית המחשב עולה כבר כמו שצריך ומתפקד כאילו לא קרה כלום. איפה התקלה? זה משהו שקורה לי כבר הרבה זמן, פשוט לא היה לי את הזמן והעצבים להתעסק איתו. לכן המשכתי עם הריסטרטים, וכשהוא עלה נורמלי המשכתי להשתמש בו כרגיל. יש לציין כי לפני חודשיים…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי, יש לי לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. בעבר הלא רחוק (ה6.10.11) עידכנתי את גירסאת הביוס מגירסאת 0706 ל0902,אבל בטא. ב10.10.11 יצאה גירסאת עידכון מלאה ורישמית לביוס (לא בטא),שנקראת 0801 - רציתי לעדכן אליה בעזרת דיסק און-קי,אבל,כשאני בא לעדכן - רשום לי IMAGE OUTDATED. מכאן אודה מאוד למי,שיענה לשאלה שלי,שמופיעה בנושא. ד"א:אם מישהו יודע מתי תצא גירסאת 0902 הרישמית והמלאה ללוח אם הנ"ל ו/או איך לעדכן לגירסא 0801,אודה לו מאוד - פשוט כי אני לא מעונין שלביוס שלי תהיה גירסאת בטא,ולא גירסא מלאה ורישמית. תודה רבה מאוד מראש .

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  25. אהלן, ברשותי מסך VP930 שקניתי בזמנו בממון רב. עבד יפה מאוד עד שלאחרונה התחיל לקרטע. הבעיות עברו מספר גלגולים (בעיות צבעים שלא ברור לי אם היו באמת או לאו - אחי השתמש בו והיה נדמה לי שהבעיה נפתרה בזמנו) כשכרגע לוקח לו זמן בלתי מבוטל להתחיל לעבוד (10-20 דק'), אע"פ שלאחר מכן עובד כייאות. אפשרי שמדובר בספק כוח שמסיים את חייו, שכן השקע בחדר שבו הוא היה מחובר בעייתי והיה מתנתק\סובל מבעיות מגעים לאורך השנים האחרונות. בכל מקרה - האחריות עליו פגה ולפני שאני זורק אותו רציתי לדעת מה לדעתכם אפשר לעשות בנדון, האם מישהו מכיר מעבדות שיהיו אולי מוכנות לטפל בו בירושלים? האם יש משהו שאפשר לעשות בעצמי? אם יש צורך בעוד מידע, אשמח לספק. תודה מראש, יונתן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים