עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avivl22,

התחילה לי בעיה לפני כמה ימים אני מפעיל את המחשב ושאני מגיע לאזור שכותבים את הסיסמא לווינדוס (יש לי ווינדוס 7) אני כותב ונכנס ואחרי כמה שניות פתאום מתכבה המסך וכתוב לי no signal. חבר אמר לי להיכנס דרך ה safe mode ולבדוק אם יש וירוסים אבל אין, וה safe mode עובד לי טוב, אני יכול להיות בו כמה שעות ולא יתכבה המסך. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר?

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. זה המפרט שלי: לוח אם: P5QPL AM מעבד: E8400 3.00GHZ כרטיס מסך: GTS 250 1GB DDR3 זיכרון: 4.00GB RAM DDR2 ספק כוח: COOLER MASTER) 460W) ובכל זאת יש לי תקיעות במשחקים מתי שה FPS יורד מ60 ואפילו ל59 כבר יש תקיעות. ניסיתי להחליף את המעבד למעבד אחר אותו דבר [E8400] וגם ספק החלפתי ל Seasonic 620W וגם לוח אם וגם נסיתי להחליף כרטיס מסך ל GT 8800 512MB ויש תקיעות ואפילו שאני מוריד את את כל ההגדרות שבמשחק עד הסוף!!!! אני לא יודע אבל אולי זה בעיה במסך שלי? או בחוט שמחבר בין הכרטיס מסך למסך? בבקשה תעזרו לי אני לא יודע עוד מה לנסות. נ.ב. ניסיתי לעדכן דרייבר ולכבות את האינטרנט [או לכבות תוכנות ברקע] או לפרמט וזה לא עוזר כלום.

• 33 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. שלום לכם. שאלה חשובה: אם קניתי מחשב חדש וכשהדלקתי תמחשב הוא שואל אותי: start widows normally? במידה ולוחצים כן אז עולה אשף תיקון בעיות. האם זה אומר שמכרו לי הרדיסק משומש??? ההרדיסק corsair force 3 128 ssd דחוף מאוד. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by JekylHyde,

שלום מה קוד ASCII לENTER? אני רוצה בNOTEPAD להכניס ENTER לאחר תו מסוים שחוזר מלא פעמים אז אני עושה REPLACE לאותו תו. להכניס רווח זה קל אבל איך אני יכול לומר לו שיעשה אנטר?

• 12 תגובות
    • 17.6k צפיות
  5. Started by gkman,

הי לכולם. המחשב שלי מאתחל את עצמו מחדש בלי שום קשר זמן קצר אחרי תחילת השימוש. אני שאבתי ממנו אבק ( לא היה כמעט מלכתחילה) כל המאוררים עובדים ואין בעיה של חום. הוא מתכבה לי בזמן שאני גולש באינטרנט עם פיירפוקס. אין לי שמץ של מושג למה זה עושה את זה. לא נראה לי שיש ווירוס. (יש אנטי ווירוס של AVAST מעודכן) למישהו יש רעיון ???(יש לי ווינדוס XP - אם זה משנה, המחשב ישן יחסית איזה 4-5 שנים לפני שנה עבר פירמוט מלא) (אני אריץ סריקה נוספת לבדיקה של ווירוסים רק ליתר בטחון.)

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by xD212,

יש לי בעיה שאני משחק ב A.V.A ובעוד כמה משחקים: הבעיה שאני באמצע המשחק אז יש לי תקיעות כל המחשב תקוע ואחרי חצי דקה הוא חוזר לעצמו או שכל המחשב תקוע והמסך כולו בצבע אחיד כל פעם צבע אחר ויש רעש מוזר באוזניות ואפשר לסדר את זה רק ע"י הפעלה מחדש. יש לי win 7 64bit והמפרט שלי הוא : מעבד: intel core 2 quad q6600 2.4Ghz לוח אם: intel dg31pr זיכרונות: 2gb +2gb (KINGSTON 800Mhz) כרטיס מסך: ati readon hd 4670 1GB ספק כוח: ezcool real 300w דיסק קשיח : SAMSUNG HD322IJ (ראשי) WDC WD800JD הדרישות מערכת למשחק : The Minimum System Requirements For Alliance of Valiant Arms: Operating System: Windows XP/Vista/7 Processor: Intel Pentium 4 2.4Ghz Memory: 1 GB Hard Drive: 1.6 GB Free Video C…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בס"ד קודם כל שלום, הנושא הזה הולך להיות ארוך כי אני יפרט הכל על הבעיה על מנת לקבל את העזרה הכי טובה שאפשר ממכם. הכל התחיל שהתחילו להיות לי מסכים כחולים, פתחתי נושא פה בפורום והמליצו לי על התוכנה BlueScreenView . הפעלתי אותה והתוכנה הראת לי סיבה אחת למסך כחול ואיזה קבצים גורמים לקריסה הזאת ולמסך הכחול. לאחר הסתכלות על הקבצים הבנתי שהבעיה ב - Net Framwork (אני לא יודע איך זה קשור כי יש לי את Net Framwork הרבה מאוד זמן) הסרתי לחלוטין את Net Framwork ואת כל גירסותיה שהיו לי במחשב. לאחר המחיקה, תדירות המסכים הכחולים פחתה אבל עדיין היו. בתוכנה BlueScreenView לא הופיעו יותר סיבות לקריסה. חבר המליץ לי לנקות אבק מהראם והמחשב ביכלל, ניקיתי ובאמת מאז למשך 3-4 ימים לא היו לי מסכים כח…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם ושבת שלום, אני חייב עזרה בקשר לתקלה שקרתה לי, ואני תקוע עם מחשב עם מסך שחור. הסיפור: קיבלתי זכרונות של סמסונג ארבע גיגה 800 מגה הרץ, רציתי להחליף אותם בשני כרטיסים 512 שיש לי (סהכ אחד גיגה זכרון). הכנסתי את הכרטיסים החדשים ראיתי בביוס שאכן עכשיו יש לי ארבע גיגה זכרון, עם התחלת טעינת הויינדוס קיבלתי מסך כחול לשנייה והמחשב ביצע ריסט, כאן הבנתי שכנראה הכרטיסים לא מתאימים, נכנסתי לביוס ושיניתי שם שהזכרונות במקום מצב אוטומטי יעברו למצב ידני ושמתי שהתדר יהיה 667 מגה הרץ, המחשב ביצע ריסט לאחר השינויים בביוס, אך משום מה יש לי מסך שחור ואני לא רואה כלום, לא ביוס לא דוס לא ויינדוס פשוט כלום - המחשב נדלק. המאוורים עובדים, הנורות עובדות רק המסך לא מגיב, בכל מקרה החזרתי את…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by dudu2683,

שלום יש לי כונן שמחולק לשתי מחיצות על אחת מהם (c:) מותקנת מערכת ההפעלה שלי (win7) ועל השניה יש כל מיני תוכנות שהתקנתי... לאחרונה אני סובל מחוסר מקום רציני במחיצה c (איפה שwin7 מותקן) כל שניה קופצת לי הודעה על חוסר מקום ובעקבות כך הדפדפן לא רץ חלק ועוד תוכנות רציתי לאחד את שתי המחיצות למחיצה אחת על מנת שיהיה לי יותר מקום רציתי לדעת אם אני יכול לעשות את זה בלי לפרמט את הכוננים ולהתקין מערכת הפעלה מחדש? ואם כן אני יאבד מידע? האם אני יכול להשתמש בתוכנה partition magic? אשמח אם מישהו יכול לסייע לי תודה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  10. יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ולא התייחסתי אליה .. וזה ממש מעצבן אותי אני חייב את עזרתכם לוח אם gigabyte ep43 ds3l הצורב הוא asus DRW 2014L1T זה קורה רק עם דיסקים dvd עם דיסקים רגילים הכל בסדר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מחשב חדש HP G62 B50SJ אחרי הקניה התקנתי עליו ווינדוס 7 ואת כל הדרייברים בהתחלה עבד מעולה ומהר מאוד עם כל מה שנתתי לו לעשות. שלשום התקנתי לו BSPLAYER שלא עבד טוב אז מחקתי אותו. מאותו יום הוא מתפקד לאט ממש בכל מה שאני עושה בו עד כדי כך שכשאני מנגן קבצי סטרים (יוטיוב, גרובשרק...) המחשב כולו נתקע ומשתחרר רק אחרי איזה 5 דקות. איך אני שם את האצבע על הבעיה? למישהו יש הצעות מה לעשות עם זה? תודה מראש, שקד.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by mad boy,

יש לי בעיה במצלמת האינטרנט במחשב מדגם asus a53s אני מנסה לנהל שיחת וידאו בסקייפ והתמונה יוצאת עקומה כמו בתמונה http://www.fastup.co.il/images/88777567.jpg כשאני נכנס להגדרות המצלמה במחשב התמונה תקינה,כשהשיחה בסקייפ מתנהלת באופן הבא אני רואה מטושטש ואותי רואים תקין. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by Darkwood,

היום הוספתי ש4 GB של GSKILL אבל כלום לא השתנה נשאר 4GB כמו שהיה מה אני עושה אם זה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by N110,

שלום ברשותי מחשב אחד שמחובר לתשתית בזק. אני רוצה לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי. האם עלי לרכוש נטב+כרטיס רשת אלחוטי בחיבור usb? האם ברגע שמחברים את הנטב בעצם אפשר לוותר על המודם של בזק,או שצריכים לחבר בין הנטב למודם? תודה

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  15. שלום, ברשותי מחשב נייד תוצרת toshiba, מערכת ההפעלה הינה windows xp. התקלה קצת מוזרה ואני לא ממש יודע אם הבעיה בחומרה או בתוכנה. אם המחשב דלוק ואני לא עובד איתו הוא פשוט נתקע לאחר כ-20 דקות בערך, ואז יש לכבות ולהדליק אותו מחדש. אשמח לרעיונות... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by tobul,

היי יש לי בכמה ימים האחרונים בעיה. אני כל הזמן מקבל הודעה "display driver stopped responding and has recovered" (לא להתייחס לגירסה שבתמונה זו סתם תמונה מגוגל להראות מה אני מקבל) בכל מקרה הכרטיס הוא 8800GT NVIDIA פעם באיזה 10 דק יש תקיעה למחשב מקבלים מסך שחור ולאחר מכן את ההדועה הזאת.לפעמים המסך השחור לא משתנה וצריך לעשות ריסטרט. דברים שניסיתי לעשות- בהתחלה הייתי עם WIN 7 32BIT ניסיתי להחליף ל64BIT- לא עזר אני עדיין מקבל את הבעיה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר האחרון 285.62- ללא הצלחה (קרה גם בדרייבר הקודם) ניסיתי להשתמש בDRIVER SWEEPER למחיקה כוללת והתקנה מחדש- לא עזר ניסיתי שינויים בREG ביוטיוב -גם לא עזר בדקתי טמפרטורה -מצב רגיל בערך 60, במאמץ עד 83 לא …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by boyo,

שלום לכולם! האסוס שלי חווה בעיות מאוורר קשות (רעש מכני שמעיד כנראה עם גסיסתו..) רציתי לדעת היכן אולי ניתן לרכוש מאורר חדש. כשאני אומר מאורר אני מתכוון לא לכל התושבת אלא רק למאורר שבפנים? צירפתי תמונה. אם מישהו יוכל לעזור לי בזיהוי המאורר הזה אולי אוכל להזמין אפילו מאיביי. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by vaxum,

שלום לכולם יש לי מחשב כבר שנה-שנה וחצי ואפעם לא היה לי תקלות תכניות עם המחשב אבל בזמן האחרון (חודש+) המחשב שלי הפסיק לעבוד כמו שצריך! ניהיה לי FPS נמוך במשחקי מחשב מסכים כחולים (לפעמים 5 פעמים ביום או 3 ברצף) ותוכנות מפסיקות להגיב ( פוטו שופ מפסיק להגיב, מערבל עוצמה, COD4) עכשיו חבר שלי אמר שכנראה הלך לי הדיסק קשיח ואמר לי להחליף ל:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11985 עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל המפרט שלי הוא מעבד - intel core 2 quad CPU Q8300 @2.50 GHz 2.50 GHz RAM - 4GB כרטיס מסך - ATI Radeon HD 5700 Series win7 64 bit בבקשה עזרה !

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  19. היי Fella's מחשב AMD (לוח IBM MSI MS-7283) עם חלונות XP פתאום החל להיכבות. בדקתי את המחשב עם שני ספקים אחרים וגם שם באיזשהו שלב די מוקדם אחרי הכניסה למערכת הוא פשוט נכבה. אי אפשר להדליק אלא אם כן מנתקים את כבל החשמל לכמה שניות ומחזירים.. אציין כי זה לא קורה כשנכנסים ב-SAFE MODE. מבדיקה ויזואלית של הלוח אין קבלים נפוחים או מפוצצים ככה שהאופציה החומרתית היחידה שיכולתי לחשוב עליה הייתה הספק, אבל גם עם ספקים אחרים זה קורה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 36 תגובות
    • 8.8k צפיות
  20. אהלן חברים, המחשב שבמפרט בצד נכבה לי רנדומלית בזמן הרצה של TUNEUP , לאחר ניסיון הדלקה , המחשב לא עולה ואין תצוגה על המסך בכלל. בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בכ.מסך אבל גם לאחר החלפה שלו לישן שלי (GTX 275) לא היה שינוי. על הלדים שבלוח אם מופיע ישר בהדלקה קוד 68. ניסיתי לאפס עם הג'מפר, להוציא את הסוללה ואפילו הוצאתי את הסטיקים של הזכרון אך הכל לא עזר. אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by ofer40,

שבת שלום יש לי מסך סמסונג מדגם 971P שרק אחר מספר שעות ללא חיבור למחשב מתחיל לעבוד. במצב רגיל אני מקבל נורה מהבהבת והמסך לא מציג כלום גם אם הוא לא מחובר למחשב בכלל. כרגע המסך לא עובד וגם הספק שלו קר. האם צריך להחליף ספק או שעדיף כבר לקנות מסך חדש? אם מסך חדש איזה דגמים יש היום ברמה של המסך שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 7.3k צפיות
  22. Started by TripMan,

יש ברשותי מסך DELL 2209WA EIPS , ופתאום שמתי לב שעל המסך שלי ישנן נקודות כחולות ואדומות מרצדות על המסך, לא מעט נקודות(פיקסלים) כאלה. מה זו הבעיה הזו? המסך נרכש לפני שנה - אחריות ישנה ל-3 שנים. האם כבר מחר לפנות לתמיכה של DELL בדרישה להחליף? תודה

23. Started by amits1995,

תראו אני כבר מכיר את הבעיה הזאת הרבה זמן אבל עכשיו אני כבר ממש לא יכול לפתוח את התיקייה של סרטי HD בלי שתהיה לי הבעיה הזאת. הבעיה היא שהזיכרון RAM מזנק ל99% כשאני נכנס לתיקייה של סרטי HD (MKV) או פשוט נכנס לסרט MKV. אני כנראה לא היחיד בעולם עם הבעיה הזאת כי אני מוצא עליה לא מעט חומר אבל שום דבר לא מסדר לי את הבעיה... מה לעשות?!?!?!?1

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  24. שלום, שלחתי את המחשב לשדרוג של כמה חלקים באייבורי אשדוד. אבא שלי הלך לאסוף אותו ואמר לי שהם הדליקו את המחשב והווינדוס7 עלה. כאשר חיברתי את המחשב אצלי הכול עבד תקין המחשב פעל(מעבד כרטיס מאוורים הכול) אך המסך לא נדלק כלומר המסך נשאר כבוי ורשם "no signal" אני מדגיש שהבעיה היא לא במסך אלה במחשב כי כאשר חיברתי מסך נוסף הוא כתב את אותה בעיה- no signal אני באמת מיואש כבר ומת לבדוק את המחשב יש למישהו דרך לעזור לי או פיתרון? בנוסף יש למישהו רעיון מה הבעיה? נ.ב: המסך וכל החלקים מחוברים היטב ואינם רופפים כלל תודה,דניאל

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by light7,

שלום, אני מתייעצת עבור חברה, לפני כשבועיים החלה הבעייה, ברגע שמפעילים את המחשב לאחר טעינת הביוס, עולה מסך שחור שבו נאמר כי יש בעייה במערכת או בחומרה וישנן כמה אופציות בכדי לבחור איך להפעיל את המחשב ולמטה רשום 30 שניות וספירה לאחור... כאשר ניסיתי להפעילו ב''מצב בטוח'' החלו להופיע המון נתיבים של תיקיות וכו' ורשומים שלהם ולאחר מס' שניות המחשב פשוט כבה. כאשר בחרתי ב''הפעלה רגילה'' ברגע שעולה המסך של windows xp (כאשר הקווים הכחולים מתחילים להיטען) הוא נכבה שוב. חשבתי בתחילה כי מדובר בוירוס אך נראה שלא כך הדבר כיוון שניסיתי להכניס דיסק התקנה של ווינדוס 7, הפעלתי דרך בוט ושוב לאחר מספר שניות (כ 30 לערך) המחשב נכבה. התייעצתי עם ידיד והוא אמר כי ייתכן וישנה בעיה בקבצי המערכת בגלל …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים