עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by J.allmighty,

בעיה לא מובנת המחשב מבצע ריסטרט ללא סיבה ואינו רושם DUMP ברגע שהוא נידלק חזרה איך מסך ולא משנה כמה ריסטרטים אני מבצע אין מסך - הוא לא נידלק, רק כאשר אני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר , הכול חוזר מה הבעיה ? ספק או לוח ?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

תראו זה דבר די מוזר זה התחיל לפני כמה שבועות שהחלפתי את הכבל של המודם לכ.רשת אחר והמחשב היה עושה ריסטרט עכשיו רציתי להכניס את הכבל של המצלמה לUSB ולמרות שעדין בקושי נגעתי (נגעתי ממש טיפה ) וזה עשה ריסט מה יכול להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. שלום לכולכם. יש לי בעיה מוזרה אך מציקה מאוד שאינני מצליח לפתור בשנתיים שלוש האחרונות. ברשותי מחשב מקבוק,ומחשב ביתי נוסף עם מסך lcd 22 של סאמסונג. גם במחשב הנייד וגם בביתי צצה תופעה מוזרה של ריצוד קל ביותר, שנראה כמו refresh rate נמוך כמו שהיה פעם במסכי crt, שמאוד מפריע לי לעיניים. אתה מנסה לשבת ולקרורא כתבה, ומרגיש שכל האותיות מעיין מהבהבות לך ואתה לא יכול להתרכז בהן. בהתחלה לא שמים לב להפרעה הזאת, אבל לאחר כמה דקות העיניים מתחילות לכאוב בצורה שכבר קשה לשבת מול המסך, ואז אם מתאמצים אפשר להבחין שיש שינוי בתצוגה ויש ריצוד קל ומוזר... בתחילה שמתי לב לתופעות במקבוק, ולאחר שזה הוחלף כ3 פעמים באיידיגיטל והבעיה לא נפתרה החלטתי להשתמש בו פחות ולקנות מחשב ביתי ומסך חדש אך …

• 24 תגובות
    • 8.4k צפיות
  4. מה קורה פורום HWZONE יש לי בעיות רציניות עם כרטיס מסך 7800gs agp הכרטיס עובד , ואין בעיות של אי תאימות או דברים כאלה הספק שלי הוא hec475w אז זה לא קשור לזה ברגע שאני מנסה להפעיל משחקים אחרי כמה דקות המשחק פשוט נתקע בבום ואני חייב לרטסרט בדקתי מלא משחקים [היחידיום שעבדו זה ut2004 וprey וגם הוא נתקע אחרי כמה זמן] הטמפ' במנוחה 42 והכל נראה בסדר גמור אפילו gta sa בלי aa נתקע. ניסיתי כל דרייבר אפשרי [ניסיתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס עצמו והוא נתקע בהתקנה בקטע שבו הוא בודק את המשחק ואמור להשחיר לשנייה הוא פשוט משחיר ונתקע שם , גם את הדרייברים החדשים של nvidia ניסיתי] הדרייברים היחידים שעובדים הם 91.31 ואני עובד איתם עכשיו וזה עדיין נתקע , התחרפנתי כבר , אני חושב שמישהו י…

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  5. הי חברה! יש לי 2 בעיות נורא מציקות שממש לאחרונה החלו ואני ממש לא יודע למה הם החלו ואיך להמתודד עם זה ???....הבעיה הראשונה היא עם כרטיס המסך (ati radeon 9800 pro). עד לאחרונה הוא פעל ממש כשורה. בשבוע האחרון אני לא מצליח להוציא תמונה לטלוויזיה לא במצב clone ולא ב extended. ניסיתי הכל אבל הכל!!! החלפתי את כל הכבלים והמחברים למגבר ו/או לטלוויזיה התקנתי את הדריוורים החדשים ביותר, הורדתי רזולוציוה במסך ובטלוויזיה, שיחקתי כם כל אופצייה אפשרית שעות אבל פשוט כלום! האם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה מתי שהוא? האם יש דרך לבדוק מה דפוק? הבעיה השנייה (שיכול להיות קשורה כי זה החל גם בשבוע האחרון...) היא שה spdif מתנהג ממש מוזר. אני מצליח לשמוע 'divx Mp3, wav וכו' באופן רגיל דרך המגבר ביציאת …

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by proevo4ever,

היי, יש לי תקלה מוזרה, יש בבית מחשב נייח + 2 לפטופים. כאשר המחשב נייח דולק יש לי פינג תקין ל-google.com 73 MS אבל הלפטופים שמחובירם ב-WIFI הפינג לא יציב 500 +- כאשר אני מכבה את המחשב הנייח הפינג מתייצב בלפטופים. אני לא מצליח להבין מה הסיבה... או מה טוחן לי את הרשת על המחשב הנייח (למרות שהביצועים מעולים, גם במשחקי רשת , פינגים יציבים וכו') יש לי וינדוס 10 אולי יש איזה סרוויס .. אנערף. יש רעיון?

7. Started by computerg,

שלום לכם... ושוב הבעיה הידועה אבל עוד לא מצאתי פתרון שיעזור לי. נייד אסוס, WIN 7 64 BIT. התחברות לרשת אלחוטית לא סדירה, לפעמים לא מוכן להתחבר בכלל ("ל-WINDOWS לא היתה אפשרת להתחבר אל ...") ולפעמים התחברות אך בלי גישה לאינטרנט. ניסיתי בכמה נתבים שונים. חיבור קווי עובד מעולה. יש למישהו רעיון? עדיפות למשהו מהפכני ממש אגב - יש אפשרות לנהל חיבור רשתות באמצעות תוכנה חיצונית? כי ממש נמאס לי מWIN תודה רבה

8. Started by club_501,

לפטופ של אסוס L8400 Series הנה תמונות של ההודעת שגיאה רציתי לאפס את הביוס אבל אני לא יכול להיכנס אליו בגלל סיסמה יש למישהו רעיון מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. שלום רציתי לספר לכם על מקרה שקרה לי אם המחשבים אני חיי בארה"ב בניויורק קניתי עד היום 2 מחשבים הכי טובים שיש ואחזרתי אותם לחברות בגלל בעיות המחשב הראשון קניתי בניויורק בחנות לא יאומן כול המוכרים הם סינים הבעיות שהיו לי אם המחשב הראשון הלוח אם היה דפוק פעם ראשונה הייה לי בעיות אם כרטיס מסך פעמים הם נשרפו ובעיות אם משחקים כמו ריצודים של התמונה ASUS 5900 U MSI 5900 U שתי הדגמים הם 256 מגה בייט ULTRA ביטלתי את העיסקה והחזרתי את המחשב לחנות המחיר של המחשב היה 2650$ המחשב השני קניתי מחברת מקלפורניה IBUYPOWER הבעיות שהיו לי אם זה שהלוח לא רצה לקבל את ITNETCEBAL הם שמו לי צורב די וי די שונה ממה שביקשתי (יותר זול) ואחר כך הלוח התחיל לזייף אם אמרו שישלחו טכנאי אם לוח חדש ואח…

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by shirNoshe,

המחשב עובד 7/24/365. שמתי לב ששומר המסך לא נכנס לפעולה,וכיבוי הצג בזמן שהוקצב לא פועל. מה עשיתי? גוגל,אתרים,ניסיונות ומסקנה אחת: אם השומר מסך על דקה זה עובד. אם כיבוי צג עד 3 דקות זה עובד. כל ניסיון לשחק בפרמטרים ללמעלה(בזמנים) לא מפעיל את שני הדברים,כלומר את השומר ואת הכיבוי. מע' ההפעלה היא WINXP/SP2 מקורית עם כל העידכונים האחרונים.אגב,אם זה חשוב זה קרה רק בשבוע עשרה ימים אחרונים נראה לי מאז התקנת ה-ERGO או מאחד העידכונים האחרונים שירדו.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. שלום רב יש לי מחשב דיי חדש ודיי חזק אך אם הרבה בעיות מעבד 6700E Core 2 Duo לוחAsus STRIKER EXTREM זכרונות מיסוג Kingston Hyper 2GB 800MHz DDR2 Kit CL-4 כוננים כשיחים-1-Western Digital WD74GB SATA 10000 rpm 2- WESTERN DIGITAL SATA-II 320GB 7200RPM 16MB BUFFER כרטיס מסך-EVGA e-GeForce 8800 GTS KO ACS3 640MB PCI-E ספק- Cooler Master Real Power 450 (RS-450-ACLX) Germany בעייה 1 שאני שומע מוזיקה וצורב בו זמנית יש רעש במויזקה 2.בצריבת דיוידי במהירות 16 לפתע המהירות מישתנה ל2כפול ל6כפול 1.8 כפול 3.בתוכנה הורדות סבבה דיסי וב-BitComet לאחר 5 עד 10 דקות התוכנה כורסת ורושמת שהיא ניתקלה בבג חמור 4.הזכרונות מישום מה מזוהים מהירות 667 CL-5 שיניתי בביוס למהירות 800 אבל להפוך את ז…

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by kolokito,

שלום ותודה לעוזרים יש לי נייד DELL INSPIRON 1150, הוא בן שנתיים בערך. לאחרונה יש לי בעיות רציניות, זה מתחיל באופן די שרירותי, אפילו אם אני ממזער או סוגר חלון EXLORER..... המחשב נתקע, CPU עובד על 100% למשך זמן ארוך מאוד (עד 10 דקות... עד שאני כבר מכבה אותו ידנית) ואז כשאני מרסט הבעיות השונות והמשונות מלחילות לצוץ... זו אף פעם לא אותה בעיה: פעם אחת הוא לא מזהה את הHD בכלל, פעם אחת יש בעיה עם הMBR, פעם אחרת NTDLR חסר... בקיצור - לא מצליח לרסט כמו שצריך. אם אני נותן לו כמה שעות להתקרר ואז מדליק: הBOOT עובר חלק, והמחשב עובד כמו שעון... עד הפעם הבאה שזה מתחיל. אחרי שכמה פורמטים לא פתרו את הבעיה שלחתי אותו למעבדה של דל, שם חשבו שהHD הוא הבעיה והחליפו לי אותו... זה לא פתר כלו…

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  13. אהלן, לאחר קריסת הHD שלי החלטתי לקנות שניים של 250GB ולשים אותם ב RAID0 למען מהירות וכיף(ואם מישהו דואג אז אני מקבל את הקודם ואשים אותו לגיבוי). בכל אופן לאחר התקנת ה WINDOWS המהירה(20 ומשהו דקות לאחר שהבנתי איך מתקינים דרייברים של RAID) והתקנת KASPERSKY ודרייברים לכ.הקול, ה WINDOWS סירב לעלות. השאלה: האם מישהו שמע על בעיית תאימות של RAID , AUDIGY2ZS וKASPERSKY (הכוונה ששניים מהשלושה לא עובדים יחדיו)? תודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by zohar678,

אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון אם לא מנהלים בבקשה תעבירו לפורום הנכון. לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מאיטיות של המחשב בגלישה באינטרנט המטבטט בכך שהיה לי מאוד קשה לגלוש בפייסבוק להפעיל ביחד סקייפ עם מסנג'ר, לפעמים פתאום הסמן היה הופך לשעון חול למשך כחצי דקה. בעקבות בעיות אלו פרמטתי את הדיסק הקשיח , חשבתי שזה יפתור לי את הבעיה, מה גם שהייתי מקבל הודעה שסמרט שאומרת לי שהדיסק במצב לא טוב. הפירמוט לא עזר לי. התקנתי דיסק קשיח חדש לגמרי אך גם זה לא פתר לי את הבעיה של האיטיות, בדקתי כרטיס זיכרון, הבדיקה יצאה חיובית, הוספתי עוד כרטיס זיכרון אך הבעיה של האיטיות נמשכה. הרצתי תוכנות של אנטי וירוס שלא מצאו וירוס וגם הרצתי תוכנה נגד רגולות. לאחרונה עקב נפילת מתח הלך לי הספק כוח במחש…

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  15. מישהו מכר לי סלרון 2400 והסביר לי שזה טוב לאינטרנט וכו' הבעיה שכל פעולה הכי מסכנה כמו קאזה , אימיול או פתיחה של כמה דפי אינטרנט במכה המחשב נתקע וניהיה איטי רצח יש מישהו שיצא לו לעבוד עם המעבד הזה ? כי החלפתי אותו במעבד דומה אחר והיה גם איטי רצח , עכשיו אני לא גיימר ככה שחשבתי להחליף את זה בסלרון 775 64 אבל אמרו לי ב KSP שאני לא ארגיש את ההבדל אז מה עושים ? לא רוצה להשקיע כסף על מעבד יקר אבל מצד שני נמאס לי לסבול מאיטיות אני חייב לציין שיש לי לוח אם מצויין של ASROCK P4V88 PLUS ככה שאין סיכוי שהאיטיות נובעת משם

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  16. יש לי שני הארד דיסקים אחד ל-backup ואחד שמותקן עליו הכל. את ההארד דיסק שעליו מותקן ה- windows המחשב מתקשה לזהות... לפעמים הוא לא מזהה ובדרך כלל שהוא עולה יש את הסימן הקטן בצד ליד השעון שאומר safely remove hardware... מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  17. שלום רב יש לי מחשב גיימינג חדש יחסית (כחצי שנה). זמן רב שהמחשב עושה בעיות בתצוגה של משחקים ואף בוידיאו לעיתים. הבעיות מתבטאות באופן של לאגים קצרים של חצי שנייה או פחות אך מתמשכים. רמת ה"לאגים" הללו משתנה ממשחק למשחק. אך ניכרת בכולם. דוגמא: במשחק heros of the storm כל תזוזת הדמויות והאפקטים נתקעות לשנייה או פחות. עליי להגיד שיש מחשב נוסף בבית על אותו רשת אינטרנט, שבו המשחקים והמדיה השונה פועלים כראוי. המחשב נשלח לתיקון פעמים, הוא עבר הרצה של כל הרכיבים במחשב, אך לטענתם לא נמצאה כל תקלה במחשב. האם מישהו עבר משהו דומה בעבר? או מישהו יודע איזה חלק במערכת עליי לבדוק או למה יכולה להיות קשורה הבעיה בתוך המערכת הכוללת? וכמובן האם ניתן לפתור אותה? תודה מראש וערב טוב CPU: Intel® Co…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. הרצתי בדיקה של memtest עשר וחצי שעות וזה לא מצא כלום... ככה שהבעיה חייבת להיות בחומרה נכון? עכשיו אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות ואני לא מצליח לקרוא את קבצי הדאמפ אז העלתי. אז בחייאט אנשים תעזרו. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  19. כשאני צורב דיסק AUDIO לרכב גם אם זה ב-CD-R או ב-CD-RW יש קפיצות בשירים מסויימים בדיוק באותו המקום בשיר אבל בדיוק. עכשיו השירים במחשב שלי עובדים פיקס ולא קופצים ככה שזאת לא הבעיה. יש לי צורב לייטאון וצורב DVD פיוניר ובצריבות של שניהם בהעיה הזאת,ושוב אני חוזר זה נכון לגבי גם דיסקים חדשים לגמריי וגם ישנים יותר ואני צורב במהירויות נמוכות בד"כ של X4 או X8-X12. מה יכולה להיות הבעיה כי זה כבר משגע אותי,למה השירים המסויימים הללו קופצים בדיוק באותה הנק'???

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  20. יש לי מחשב עם מעבד INTEL QX9770, כרטיס מסך 8800GT וזיכרון 2GB של OCZ. המארז הוא ANTEC SONATA 3 וספק 500W. המחשב נטה לעשות בעיות ואחרי הPOST של הלוח אם הוא לא עלה בכלל. התקנתי את הווינדוז מחדש ועכשיו הוא גם עושה ריסטרטים סתם ככה וגם מסכים כחולים ולפעמים המחשב לא עולה בכלל לווינדוז. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  21. שלום לכם, יש לי מחשב נייד הפעם עם שלוש שנות אחריות אבל כמעט שנתיים ובמאי שנה הבאה היא נגמרת, אזי אני מקווה שאוכל להרשות לעצמי לקנות מחשב נייד טוב, כרגע לא. הבעיה היא הייתה גם מתחילה כשרכשתי את מחשב נייד אזי כאשר הייתי משמיע מדיה, לא משנה מאיפה אזי הייתי משמיע מדיה, גם ממחשב, תקליטור או אינטרנט הייתי שומע מין רטט, מין רעד בשמע. אזי התקשרתי לתמיכת HP ואזי הם אחרי טרטור נפשות להסיר איזושהי תוכנה מהמחשב אזי מרגע זה כל הפרעות השמע שהיו במחשב נעלמו ועד לאחרונה, אולי מאזי העדכון אבל אולי בהגדרות שמע צריך לסדר. גם כאשר אני לא משמיע דרך אוזניות שומעים עם רטט. אני אנסה גם לעבור על החוברת שוב פעם של מחשב נייד לראות אם משהו יעזור לי את הבעיה ובכלל אני אכנס לאתר תמיכה של מחשב נייד ו…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  22. אתמול שניתקתי את האוזניות בשביל לחבר את הרמקולים לא היה שמע ברמקולים אין קול ולא כלום.. החזרתי שוב את האוזניות ועדיין לא היה שמע מחקתי ועדכנתי דרייבר לכרטיס קול ושום דבר.. הוא מראה לי שלא מחובר בכלל רמקול/אוזניות יש למישהו מושג מה זה? יש מצב שברגע הלך לי החיבור? (ניסתי גם לחבר בחיבורים אחרים) יש לציין שזה קרה לי כבר פעם ושהפעלתי מחדש את המחשב הכל חזר לקדמותו אבל עכשיו כלום.. http://up401.siz.co.il/up3/21muwm1ynunm.jpg

23. יש לי כמה בעיות , ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי להתגבר עליהן , נראה לי שהמחשב מאוד איטי בגללן... תודה על הכוונה מראש , וכולי תקווה שתצליחו לעזור... 1 . עולה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב , מן חלון של קבצים - שנמצאים בתוך : c:\program files\microsoft\highlighter איך אני מונע מזה לעלות לי על הדסקטופ , כל פעם שהמחשב עושה ריסט , הפעלה מחדש. 2. יש לי קבצים שהמחשב לא מאפשר לי למחוק. קבצי סרטים בעיקר- שהורדתי בקאזה. בדקתי שהמחשב לא משתמש בהם עם שום תוכנה שאני מכיר - עדיין לא מוחק. ניסיתי למחוק בסייפ מוד - עדיין לא מוחק עשיתי תיקון ובדיקה לדיסק הקשיח - עדיין לא מוחק. הוא מראה מן הודעה כזו : או שבהרד דיסק שלך אין מקום או שמשהו משתמש בקבצים הללו. יש לי בהרד דיסק מקום…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by kip,

אהלן, מבקש עזרתכם, כשאני רואה ווידאו במחשב, ב DIVX, הסאונד יוצא מסנכרון, אם אני עוצר ומפעיל שוב (מאותה הנקודה) הכל מסונכרן, עד הפעם הבאה.... נראה כאילו כל המחשב מאיט מדי פעם... המחשב חדש ( AMD 64, 1 ג'יגה RAM, 6600U, לוח של אלבטרון ... לא מחובר לאינטרנט עדיין... אני משתמש בנגן MV2 תודה...

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. Started by smootskin,

שלום, שברתי את המסך וכרגע אני משתמש במסך חליפי LCD של METZ מודל LC27TL. (מסך טלויזיה) הבעיה שלא רואים את כל המסך, לא משנה על איזו רזולוציה לא רואים את החלקים הקיצוניים, אני צופה ב 90% מהמסך. לא מצאתי Scaling ולא שינוי גודל אחר. עזרה בבקשה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.