תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הלפטופ (Acer Aspire 4736z) כאשר הוא מחובר לחשמל הוא לא מטעין את הסוללה, ואינני יכול להפעיל את המחשב. כשהוא מחובר לחשמל יש נורת ביקורת על ספק הכח והיא דולקת, ובנוסף אני מרגיש חשמל סטטי כשאני נוגע בגב המסך, כך שאני דיי בטוח שמגיע חשמל למחשב. נורת הביקורת על גבי המחשב עצמו אמורה להידלק כאשר המחשב מחובר לחשמל אך היא לא דולקת. הוצאתי את הסוללה ולא ראיתי בעיה פיזית. המחשב נקנה לפני שנתיים ואין עליו אחריות. לא מצאתי ברשת פתרון, יש כאן למישהו רעיון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מחוברת למחשב ב-HDMI. כשהייתה מחוברת בכבל VGA רגיל דרך כרטיס המסך ה-ON BOARD זה עבד. עם ה-5450 ב-HDMI המסך נשאר דולק.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת. אם אני מחבר אותם ישירות למחשב הם עובדים, אם הם מחוברים למסך הם לא... יש מה לעשות חוץ מהמובן מאליו?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
דוד שלי ביקש ממני לחבר לו מחשב נייד לחיבור ADSL חדש עם מודם בחיבור רשת. ניסיתי להתקין מהדיסק שבא עם המודם הזה את החייגן של בזק. לאחר ההתקנה המחשב מגיע ל-BSOD וכך גם לאחר כל איתחול עם החייגן מותקן. בעליית המחשב לפעמים אני שם לב שהוא מתקין דרייבר ל-AVG MINIPORT או משהו בסגנון. מצורף המסך הכחול. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום חברים! כל זכרון שאני מנסה להכניס למחשב בין אם זה הארד דיסק חיצוני או usb קטן כמו ה16 גיגה או 8 המהירות שאני מעביר אליו את הקבצים היא איטית להחריד... סרט של hd ששוקל 4 ג'יגה יכול לקחת 20 דקות ויותר! יש איזה פתרון לעניין הזה??אני משתמש במערכת הפעלה windows 7
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כפי שצוין בכותרת החלפתי לוח אם כרטיס מסך זכרונות ומעבד. לאחר שנכנסתי לבדוק מהירות אינטרנט בזמן שהוא מחליף בן בדיקת מהירות הורדה למהירות העלאה הוא נתקע. ממה זה יכול לנבוע? יש לציין שאני גולש ברשת אלחוטית המפרט הישן שלי: המפרט שלי: מארז: raidmax tornadoספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 השידרוגים: Video Card: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 PCI-E DVI HDMI Dual …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! חיברתי את המיקרופון שלי למחשב נייד(לא אוהב להשתמש במובנה), עכשיו שאני מדבר במיקרופון אני שומע את עצמי שכמה מאיות השניה אחרי, כלומר שהאקו כביכול גבוהה דבר שנותן את ההד למיקרופון. איך יש לי אפשרות לשחק בהד הזה של המיקרופון בווינדוס 7? יש איזה פתרון לבעיה הזאת? וזה קורה בעוד מקרופונים. דרך אגב ב-XP שאני מחבר את המיקרופון שומעים חלק ומצויין. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מסך כחול ואחריו ריסטארט עם הבעיה שרשומה בכותרת מצורף קובץ RAR של דו"ח BlueScreenView Windows 7 32bit lenovo g550 נ.ב: זה התחיל לפני שבוע בלי שאני זוכר איזה התקנת תוכנה מיוחדת(חוצמזה אני גם שם לב לחיי סוללה די קצרים-תוך שעתיים שלוש המחשב מצפצף וישר נכבה מחוסר סוללה) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כותרת* ביטלתי תהגדרות של המצב שינה עשיתי אף פעם ופתאום זה נכנס לי למצב שינה המסך נכבה + המחשב ואז אני מדליק אותו והוא חוזר למצב הרגיל שלו.. עם כל התוכנות פתוחות כאילו כלום לא קרה.
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
זה סיפור מצחיק ועצוב. אבל מבקש לכתוב בתגובות רק לעניין.. אחרי כמה וכמה עצבים,החלטתי לעשות ניקוי יסודי ומלא לדיסק הקשיח,כמו כן לערוך כמה שינוים. השתמשתי בדיסק HIREN'S לצורך הניקוי המלא (עד 0) ולצורך הגדרת מחיצות מחדש. אה,לפני הכל העתקתי הרבה דברים חשובים לדיסק נייד. אחרי ההגדרות של המחיצות ,ניסיתי להתקין את ה-XP שהיה לי,ההתקנה נפסקה בעצמה באמצע,לא זוכר בדיוק מה היה השלב,אולי השני או השלישי.. אחרי כמה נסיונות חוזרים וכושלים (לא הצליח להעלות את קובץ ntldr) ניקיתי שוב את המחשב ורציתי לאושש את כונן הדיסקטים וכנראה נגעתי במשהו ב-BIOS. (כנראה,הכונן דיסקטים שבק חיים,כי שום דבר לא הצליח לגרום לו לקרוא מהדיסקטים,וניסיתי על כמה). אז התחילו דברים מוזרים. חלק מתוכנות שהיו בדיסק HIREN…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לצערי הרב מדובר ברכיב היקר ביותר בלפטופ שלי ( :'( ) בהפעלת המחשב מופעל ה-startup repair. בתחילה היה המסך הכחול ותקוע שם. ניסיתי להשתמש בכמה כלים שיש ב-UBCD (מי שמכיר vivard). בהתחלה הוא זיהה המון סקטורים עם שגיאות ומיפה אותם מחדש בהצלחה. בשלב מסויים (אחרי 2%) הקשיח הפסיק להגיב. התוכנה דילגה על כל הסקטורים בטענה שהקשיח לא מזוהה. הרצה שנייה עברה במהירות על מספר סקטורים ומייד נתקעה כאמור לעיל. הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני 10 חודשים מ RSM. לפני שבועעים בערך החלו בעיות שהלכו והתגברו. משחקים היו קופאים לכמה שניות עד כמעט דקה או שהסאונד היה כאילו קופץ או "נמרח" אם זה הגיוני. אתמול המחשב לא הצליח אפילו לעשות ריסטרט. אין לי מושג איפה להתחיל אפילו. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות? או פשוט לתת את המחשב לטכנאי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מחשב DELL נייח עם XP (די חדש)משמש לגיבוי.לא מחובר למסך באופן קבוע.(מתחבר אליו ב-RDP). משום מה מידי כמה ימים כבה מעצמו. מה יכול לגרום לו להיכבות מעצמו? האם חוסר החיבור למסך יכול לגרום לכך? תודה מראש למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה .. יש לי תקלה במחשב .. משהו מוזר .. התקנתי על המחשב windows 7 64bit .. הכל טוב ויפה אבל המקלדת גם USB , גם PS2 מגיבים רק בביוס ובעלית המחשב , שהווינדוס עולה לא מגיבה [ניסיתי 5 מקלדות]. כנ"ל לגבי צורב DVD שמחובר ב SATA עובד שניה בעליה – ובווינדוס לא קורא שום דיסק ונתקע. מחקתי , התקנתי ,עשיתי שינויים בביוס , מדריכים ברג'יסטרי.. שום דבר לא עזר.. אמרו לי שכנראה שאני צריך להתקין דרייברים ללוח אם שיתמכו ב 64 ביט [ככה ה SATA יעבוד וגם הדרייבר של המקלדת] שאני מוריד דרייברים ל64 ביט מהאתר הרשמי של ג'יגהבייט עדיין לא עוזר =/ לוח אם: gigabyte p35-ds4 שהוא חדש ואמור לתמוך בהכל! תודה לעוזרים :]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם לאחרונה קניתי מעבד יד שניה Core 2 Duo 6400 יש לי את המחשב הבא: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodClassId=-1&contentType=SupportManual&prodTypeId=12454&prodSeriesId=3352967 לאחר הרכבה של המעבד החדש המחשב אינו דולק ומפעיל את המאוורים בכל הכוח לאחר פירוק המעבד החדש והחזרתו של המעבד הישן המחשב נדלק באופן תקין המעבד הישן והחדש הם סוקט 775 אז איך זה יכול להיות שהמעבד החדש לא פועל? כמובן שהמעבד תקין כפי שנאמר לי שמעולם לא עבד אוברקלוק ומה אני יכול לעשות על מנת לפעיל את המעבד החדש? תודה על התשובות שלכם
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אז התחדשתי לי בI5 2500K נחמד כזה ונורא הסתקרני לגבי התדרים והמתח, קיבלתי לא בדיוק את התשובות שציפיתי לקבל =\ CPU-ID נותן לי 1.6 BIOS 3.4 וEASYTUNE מראה בכלל 3.7 כתוצאה ישירה מזה שכל אחד מהם רואה ערך שונה למכפלה. יש מצב מישהו מסביר לי מה הולך פה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום קניתי חלקים חדשים למחשב. שקניתי מtms מאוורר של אינטל אמרו לי פה בפורום שיש עליו משחה טרמית. אך בtms הביאו לי מאוורר יותר טוב של zalman כי נגמר להם האינטל מקורי במלאי. עכשיו לשאלה,האם על המאוורר או המעבד שלי יש משחה טרמית והאם אפשר להרכיב אותם ללא?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב - מארז פרקטל R3 עם לוח אם gigabyte z68x-ud3h. ל - F panel אני מבין שאני אמור לחבר חיבור CI (chassis intrusion על מנת שהמחשב יזהה שהמערכת היא סגורה ונמצאת בתוך מארז.. האם אני צודק? ואם כן.. היכן נמצא כבל החיבור הזה?.. מהמארז עצמו כבר חיברתי את כל החיבורים שהיו - LED, POWER וכו'.. אבל CI לא מצאתי.. תודה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 5-6 של amd עם לוח של אסוס a8n5x הוא כבר חצי שנה עושה לי בעיות עם ההדלקה פעם מעלה תווינדוס ופעם לא. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות יותר בעיות וממש נתקע איך שאני מדליק אותו לקחתי אותו. לטכנאי ושם לי כרטיס זיכרון חדש ואמר שהמחשב עובד טוב ושוב כמובן שאצלי בבית לא עובד כמו שצריך יש מצב שהלוח אם הלך , גם ממזמן המאוורר הקטן ששמה לא עובד עליו .. הוא גם חטף איזה מכת ברק והחלפתי לו ספק... יש למישהו רעיון למה הוא נתקע ככה במסך שהוא אומר לי ללחוץdel כדי להיכנס לsetup?? ואם זה הלוח הלך יש פה מישהו שמוכר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה עם האקליפס (ניסיתי את helios ו- indego) על ubuntu 10.04, כאשר אני פותח פרוייקט חדש של cpp ורוצה להתשמש בסיפריות של c הקומפיילר אוומר לי שהוא לא מוצא אותן(unresolved) למרות שהן מופיעות תחת ה-includes בצד שם..ואם אני פותח פרוקייט של c אין כל בעיה. למה זה קורה ? מה הבעיה פה ? דיי לחוץ בזמן ( הגשת ש.ב בקורס.. וזה מחרפן אותי כבר יומיים שאני מבזבז זמן על שטויות..) תודה!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אתמול רכשתי מסך Samsung S24a350h - 24 אינץ יש לו חיבור אנלוגי למחשב וHDMI קניתי איתו גם כבל והכבל גם נראה איכותי כשאני מחבר את הHDMI - בזמן סרטים המסך מרצד, יש מין גל דק כזה שעובר על צד אחד של המסך מלמטה למעלה. כשאני מחבר את החיבור האנלוגי - זה לא קורה. עידכנתי לדרייברים הכי חדשים גם למסך עצמו וגם לכרטיס. הוצאתי וחיברתי את הכבל, הזזתי מכשירים אלקטרונים יש לציין שזה קורה רק בצפייה בוידאו בHDMI ובשאר הזמן הראות תקינה יש מצב שזו בעיה במסך או שזו כנראה בעיה בכבל? תודה מראש, יניב.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אהלן. עברתי לפני כחודשיים דירה ועשיתי תשתית כבלים חדשה. האינטרנט כרדע מחובר כך: מודם הוט מחובר לנתב טלפוני MP202B של נטוויזן שמשמש כחייגן וטלפון ומשם לנתב חדש לגמרי TP-Link WR841N שמחובר עם כבל למחשב אחד ואלחוטית לאחר. כשאני עובד בלי הראוטר האינטרנט מתנתק לי משהו כמו אחת לשלושה ימים, וחוזר אחרי הוצאה מהחשמל של המודם. כשאני עובד עם הראוטר, כמה פעמים ביום האינטרנט נופל. במקרה כזה אני יכול להתחבר לאי.פי גם של המודם וגם של החייגן, אבל לא לראוטר. בנוסף ניתוק הראוטר וחיבור המחשב ישירות לחייגן פותרת את הבעיה מיידית. ניתוק הראוטר מהחשמל פותר את הבעיה תוך כמה דקות, ואם אני לא עושה כלום, האינטרנט חוזר אחרי כ-20 דקות. בשאר הזמן הראוטר עובד בסדר. אולי יש לכם רעיונות?? חבר המליץ לי ל…
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בפתיחה האור בכפתור ההדלקה מהבהבים והאורות הקטנים שליד המשטח מגע מהבהבים אבל המחשב לא נידלק גם שהוא דולק הוא מכבה את עצמו לבד מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? בתודה קרירין
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בלמצוא את מקור התקלה. לפי דעתי ספק אבל תגידו אם אתם חושבים אחרת. השארתי את המחשב דלוק ופתאום הוא הפסיק להגיב - אין תצוגת מסך, אי אפשר להגיע אליו ברשת וחיבורי הusb הפסיקו להגיב. המאווררים הסתובבו והאור דולק. אתחלתי ושוב לא ראו שום דבר במסך ואין תגובה. לאחר כ20 דקות ניסיתי להדליק שוב ועכשיו המחשב הגיב, הגיע להתחלת עלייה של המערכת הפעלה ואז התקלה חזרה. בניסיון חוזר שוב זה לא עלה מהתחלה. הזמן עד התקלה תלוי בכמה זמן התתי למחשב לנוח. ניסיתי לנתק רכיבים ולהפעיל ללא הועיל (כונן, חיבורים וכו) אשמח לעזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שמתי לב שטמפרטורת הSYSTIN שלי היא בסביבות ה85-90 מעלות צלסיוס: אין לי מושג מה זה הSYSTIN הזה בכלל, והאם הטמפרטורה נורמאלית או לא.
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-