עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום ברשותי מחשב פנטיום 4 נורטווד 2.2 זכרון פנימי 256 mb וספק ג'נרי של 400w של l@c ... המחשב שלי קופא בלי הודעה מוקדמת בדקתי את הזכרונות אם misnst בערך 8 שעות ולא הייתה בעיה, אולי מקור הבעיה שלי הוא הספק? הוספתי את המתחים של הספק בקובץ המצורף האם הם נורמלים? והאם טמפרטורה כזאת יכולה לגרום לתקיעת המחשב במצב מנוחה?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by ScreameR,

אני לא מצליח לעשות BOOT מה-CD אחרי שקיבלתי את המסך הכחול הנוראי עם השגיאה UNMOUNTABLE BOOT_VOLUME, קראתי קצת באינטרנט שאני צריך לעשות REPAIR דרך CHKDSK אבל כשאני מנסה לעשות BOOT מ CD המחשב כותב לי NO OPERATION SYSTEM FOUND. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by rivki1985,

ושנפתח מפרגן לי את ההודעה הזו:, verifying dmi pool data מה יהיה מה רוצה ממני

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  4. יש בעיה מוזרה.... כשהשתמשתי במחשב בפעם האחרונה, כיביתי אותו בהצלחה, והכל היה טוב...לפני זמן קצר היום, אני מדליק ת'מחשב, הוא נדלק, המאוורים נדלקים, וההרד עושה צלילים שהוא חי...אבל הוא לא(המחשב לא פועל)! לא מצפצף עם הספיקר, לא נדלקות הנורות על המקלדת, והמסך מראה את ה SELF TEST אך לא נדלק!! SO I SAY WHAT DA FUCK? והקטע הוא שאני בעצמי משו כמו טכנאי מחשבים מנוסה, (עבדתי בחנות מחשבים ובעייריה כטכנאי מחשבים) אבל ת'בעיה הזאת אני רואה פעם ראשונה.... פירקתי את כל המחשב לחלקיקים, ניסיתי להוציא ת'ראמ, הוא מצפצף שאין ראמ...ניסיתי להוציא כרטיס מסך הוא מצפצף שאין כרטיס מסך...ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עובד....המממ, הוצאתי את כל הצמות והפאוור קייבלז, וזה לא עוזר, הוצאתי ת'מעבד, החזרתי …

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  5. לוח אם: P5GL-MX. קניתי כרטיס מסך 7300GS ואחרי שהתקנתי אותו על הלוח אני רואה על המסך כל מיני קווים וצבעים משונים. הווינדוס עלה וניסיתי להתקין את הדרייברים לכרטיס מסך. במהלך ההתקנה המסך פשוט התכבה ולא רצה להידלק. אחרי איתחול הוא נדלק. ושוב חזרו הצבעים המשונים. מה אפשר לעשות? ???

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by tfo,

יש לי שתי הארד דיסיקים: 1) IBM\HITACHI 120 GB 2)WESTERN DIGITAK 40 GB שתייהם 7200RPM ןשתייהם 8 מגבייט BUFFER הם מחולקים ככה HD: [C:] 8.66/10.54 GB [D] 0.82/9.76 GB [E] 104.46/104.47 GB [F] 28.xx GB על דיסק F התרנתי LINUX על C היה לי WINDOWS XP NTFS ה LINUX עבד אבל אז ניסיתי לעלות את ה WINDOWS בכדי לעשות זאת יש תוכנה בשם LILO הבעייה הייתה ש LILO לא תומך ב NTFS , ניסיתי לנוציא את הארד דיסק של ה 40 גיגה אשר היה על PRIMARY SLAVE ומצב היה ככה: 120 גיגה היה על PRIMARY MASTER הצורב SEC MASTER והDVDR על SEC SLAVE טוב אני מעלה את המחשב והוא אומר לי שאין PRIMARY SLAVE טוב אני מנסה בכל זאת לעשות BOOT (כי אני מפגר) ומה שקורה הוא שהוא רושם לי 0101010101010101001001010101 טוב אני מכב…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  7. המתחים הם למטה הם נורמלים?אולי בגלל זה יש לי בעיות חום? שמישהו יעזור לי כי אני לא מבין בזה כלום. ואם הם לא נורמלים מה לעשות

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  8. יש לי רמקולים Microlab solo 7c, שמחוברים ליציאת האוזניות בטלוויזיה. מהטלויזיה עובר כבל hdmi שמחובר למחשב עם מתאם לכניסת dvi (כלומר הטלויזיה כרגע לא מעבירה סאונד למחשב, אלא רק תמונה). השאלה שלי, אם אחבר מפצל פשוט של 3.5 מ"מ ליציאת האוזניות בטלויזיה, שאליו אחבר את כבל הרמקולים ועוד כבל aux שיתחבר למחשב- האם הרמקולים יוציאו גם את הסאונד של הטלויזיה וגם של המחשב?

9. Started by BorisAlt,

משהו יודע באיזה באס אמור המעבד לעבוד??? יש לי אחד ונראה לי שהלוח מוריד לו את הבאס יש מצב כזה???

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by daniel2019,

שלום מחשב נייד Dell Latitude E5420 ממש לאחרונה החלפתי דיסק קשיח עקב קריסות חוזרות ונשנות ומסכים כחולים וכן בדיקות שהעידו על כשל בדיסק. עם הדיסק הקודם לא הצלחתי להפעיל את אופציית הדיאגנוסטיקה שבודקת את תקינות מכלול חלקי המחשב שיש באתר של דל בגלל שדי בתחילת הסריקה המחשב היה קורס. כעת לאחר החלפה ביצעתי בדיקה, אז הבדיקה המהירה יוצאת תקינה, אבל בדיקה מורחבת יוצאת עם כשל בכרטיס מסך, הן בבדיקה רגילה והן בבדיקת עומס. מצ"ב צילומי מסך. בעבר שהייתי מבצע בדיקות כאלה, היה שלב שבו רצו על המסך במשך כמה דקות כל מיני אנימציות כחלק מהבדיקה, וכעת מופיע משהו אחד ולאחר מכן המסך מדי פעם מנסה משהו ונכבה (אולי זה קשור לכשל). אציין שהמחשב עובד רגיל (אני לא משתמש במשחקי מחשב) בצורה…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by PuppEDogg,

זה בעייה שהופיעה בזמן האחרון כשאני משחק אחרי פרק זמן מסוים זה מקטין את המשחק בלי סיבה וחוזר לdesktop, לא מופיעות לי הודעות או משהו בסגנון זה סתם מקטין וזה ממש מפריע. לפעמים זה מקטין וחוזר לבד למשחק ולפעמים אני צריך ללחוץ למטה על המשחק כדי שיחזור אליו. מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by GUY550,

היי יש לי כרטיס מסך 580 GTX שכרגע מחובר לשני מסכים בDVI יש לו עוד יציאה של מיקרו HDMI אבל כשאני מחבר את שלושתם זה מזהה את שלושת המסכים אבל יש אפשרות להציג רק ב שני מסכים יש אפשרות לחבר את המסך השלישי? אולי גם עם מתאם או משהו כזה? תודה ענקית לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. לא היו צפצופים המרמזים על בעיית חומרה כלשהי. לא עזרו תחינות, בקשות, איומים כעסים. זה קרה לי יותר מפעם אחת ואיני יודע מדוע ואיני בטוח שלא ישוב שוב. את ה"תקיעה" האחרונה של הביוס היום פתרתי על ידי כיבוי המחשב וניתוקו מן החשמל למשך כמה דקות (אפילו נגעתי בו כדי לנטרל אולי חשמל סטטי). לאחר החיבור לחשמל מחדש והדלקת המחשב, הכול עובד מחדש מצוין. אם תופעה זאת מרמזת על בעיה שעשויה להסתבך ומישהו יכול להסבירה ואולי לייעץ כיצד למנוע את הישנותה, אודה לו מקרב הלב הלוח הוא: GA-G31M-S2C והביוס הוא המעודכן ביותר. ושוב תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by oziz_2,

הי, בזמן האחרון אני לא מצליח לשחק משחקים ,מכחוון שאחרי 2-5 דק' מהרגע שהמשחק עולה המחשב כבה. אני מניח שזה בעיה אולי בכרטיס מסך,יש לי את המחשב המון זמן ומעולם לא עשה בעיות כאלו. בנוסף אני רואה כל מיני נקודות צבעוניות זוערות על המסך לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזה בגלל שעשיתי עדכון לדרייבר? האם יש מישהו שיכול לשער מה הסיבה לכך? תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  15. שלום רב לכולם. יש לי בעיה הבאה: במשחקים המחשה כאילו עושה ריסטרט לכ. מסך (פרטי המערכת במפרט שלי). נשמעת הפסקה של עבודת מאוורר לרגע ובאתו זמן המסך כאילו נכבה לכמה שניות, לאחר מכן המאוורר מתחיל לעבוד והמשחק חוזר, ובנוסף בחלונות (vista) בצד ימין למטה (ליד השעון) מופיעה סימן קריאה ובפירוט מופיעה אזהרה עם ניסוח משהו כמו זה, שהדרייברים של כ. מסך הפסיקו להגיב וחלונות התחילו אותם מחדש בהצלחה. זה היה לי גם עם דרייברים 8.1, 8.3 וגם עכשיו עם החדשים 8.4 של ATI. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by ROYality,

שלום, אז ככה, יש לי כאן מחשב P4 לוח אם של אינטל.. אין לי יותר מדי פרטים כי זה לא מחשב שלי. למחשב יש כרטיס מסך שלפי מה שהבנתי הדגם הוא Radeon 9800 של ATI פירמטתי את הדיסקים הקשיחים של המחשב דרך מחשב אחר, התקנתי XP, מגיעים למסך של המשתמשים במחשב, לוחצים על המשתמש, ואז לא רואים הרבה מעבר לפסים צבעוניים, העכבר מופיע כקובייה של פיקסלים, מעבר לפסים צבעוניים על המסך אין כלום. התקלה גם הייתה לפני, שיערתי שפרמוט של המחשב, ניקוי ובדיקת חיווט תפתור, אבל הבעיה עדיין קיימת. מה ניתן לעשות? הכרטיס שווק חיים? רואים הגדרות ביוס, רואים מסך עלייה, אבל לשולחן עבודה כבר אי אפשר להגיע.. בתודה, רוי.

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by berner,

חבריה שנה טובה ובכן נתקלתי בבעיה במחשב שלי בעת ביצוע שיחזור דיסק של המצלמה עם תוכנה ZERO הרצתי השחזור לאחר שבטלתי את כל התכונות הרקע כגון אנטי וירוס , דוא"ל וכו' וגם נתקתי חיבור לרשת. בהתחלה הכל עבד וביצע שיחזור עד לקטע של העברה של השחיזור ואז הבחנתי כי המחשב קפוא - תקוע כל שימוש בלחצנים או עכבר או או הפעלה של כל איקון לא פעלה רק שבצעתי ריסט יש לי זכרוI של 1G ומעבדחזק DOUAL COWR HD 250 מערכת XP עדכנית האם הבעה בזיכרון הוירטואלי ??? מה עושים ' מה הבעיה רק לאחרונה פירמטתי הכל אשמח לסיוע וההדרכה בב רכה

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by yotam.m,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה עד היום לא התייחסתי לזה אבל זה התחיל לעצבן בזמן האחרון... יש לי כרטיס מסך FX 5200(לא כרטיס משהו...אבל בכל זאת) בזמן האחרון שמתי לב שאני לא יכול לשנות רזולוציות של משחק לדוגמא אני משחק GTA VC נכנס להגדרות DISPLAY כמובן מנסה לשנות...ואין תקוע על 640X480. X16 אני יודע שהכרטיס מסך הזה הוא לא הדור החדש אבל בכל זאת אי אפשר לשנות לפחות 800X600 או 1024X768. האם הגיע יומו של הכרטיס הזה או שזאת סתם בעיה שיש לה פיתרון? נ.ב אני משתמש בגרסת הדרייברים האחרונה שיש באתר של NVIDIA.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by דנינו,

יש לי מדפסת משולבת של לאקסמארק. דבר ראשון . הדריבר מהדיסק מתחיל תהתקנה ומפסיק באמצע. דבר שני שאני מחבר לusb הוא מזהה את המדפסת אבל כותב ישר שלא ניתן להתקין. שאני כבר מצליח להתקין המדפסת פועלת רק בשביל סריקה. ולא ניתן להדפיס. כי המחשב מודיע לי שאין מדפסת מותקנת במחשב. אז הבעיה הגדולה ביותר שאני נכנס ללוח בקרה -מדפסות - לוחץ על הוספת מדפסת ומקבל את השגיאה הבאה - תמונה מצורפת.

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by haimon_v,

שלום, יש לי מדפסת 3325 של HP מדפסת פשוטה ואמינה שעבדה לי מעולה עד היום. באחת ההדפסות נתקע לי הנייר , הוצאתי אותו וניקיתי את מה שנשאר. הבעייה היא שמאז המדפסת לא עובדת, כשאני שולח מסמך להדפסה הוא כותב לי "נייר תקוע" (אני עובד על VISTA). ניקיתי כמיטב יכולתי ואני לא רואה שום נייק תקוע. מה לעשות? אגב, ברוב ייאושי הסרתי והתקנתי מחדש את המדפסת אבל זה לא עזר.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by Shmoolik,

היה לי זיכרון של MICRO Q (אל תשאלו אותי מה זה...) 128MB, שהוא קאס 3 (אבל אני שמתי אותו על 2). קניתי עוד 256 של INFINION שהוא קאס 2. שמתי במחשב את ה 256 והמחשב עלה לי , והיה כתוב 390 ומשהו .. ואז התחיל לעלות הווינדוז והיה לי ERROR " Microsoft Rgistery Checker --------------------------------- windows found an error in your system files and restored recent backup of the files to fix the problam. press Enter to restart your Computer. " עשיתי מה שהם אמרו לי לעשות , לחצתי אנטר וזה חזר על עצמו כל פעם מחדש.. אז התקנתי את הווידנוז מהתחלה כי חשבתי שזה יעזור ל REGISTERY .. אבל לא , זה לא עזר :\ (אם שמתי כל אחד מהם בנפרד אז המחשב עבד טוב). ואז שמתי את ה 256 והמחשב עלה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by banylon5,

קניתי לוח חדש מסוג gigabyte p35 ds3p rev2.1 מפרט: ספק 620w corsair מעבד e2160 מארז : compucase כרטיס מסך : gigabyte 7600gt extreame משום מה המחשב נדלק המאוררים עובדים מספר שניות ואז נכבה ונדלק שוב וחוזר חלילה מסך שחור : לא מגיע אפילו לשלב ה post בדקתי את הרכיבים במחשב אחר והם עובדים משהו אמר לי שצריך להעלות את המחשב עם מעבד 775 יותר ישן לעדכן את הביוס ואז לעלות עם המעבד שיש לי האם ידוע למשהו על בעיה דומה בלוחות אלה ?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by nir_1996,

שלום, אני מעוניין להתקין MAC על המחשב שלי וראיתי במדריך שצריך לשנות את ה SATA ל AHCI. נכנסתי ל BIOS וחיפשתי שם את ה SATA ולא מצאתי, בנוסף לזה, חיפשתי בכל האפשרויות שם אם יש AHCI (אולי כי אצלי השמות שונים משאר ה BIOSים). ועדיין לא מצאתי. הלוח אם שלי הוא Gigabyte P31-ES3G. השאלה שלי היא, מה לעשות?, האם יש מדריך להתקנת MAC על הלוח אם הזה?, האם צריך לשנות דברים אחרים? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. לוח GIGABYTE X58 דיסק היטאצ'י 500G ספק ANTEC NEO HE 430W מעבד I7-930 קירור MUGEN2 3 מאווררי TriCool מארז P180 כרטיס מסך פאסיבי. ב-IDLE המחשב שקט כמו קבר אבל בכל פעולה הכי קטנה שלי או של מערכת ההפעלה נשמעים צרצורים ומעין חריקות בטון גבוה מאוד מהמחשב. אני עדיין מנסה לברר מהיכן זה נובע - הניחוש שלי זה הדיסק או הספק אבל קשה מאוד לקבוע. עצירת המאווררים לא משפיעה ולא נראה לי שזה מלוח האם (בעיה שחוזרת מדי פעם עם לוחות X58 של גיגבייט לפי מה ששמעתי). כל עזרה/עצה תתקבל בברכה. תודה, גונן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by avidan28,

היי כולם לאחרונה החלפתי מעבד וקיבלתי את ההודעה הבאה the procedure entry point SymsetsymWithAddr64 could not be located in the Dynamic link library DBBHELP.dll אני לא יודע אם יש קשר בין השניים אבל המערכת מאתחלת את עצמה מדי חצי שעה.חשוב לציין שהמעבד הקודם לא עשה את התופעות האלה והמעבד הזה ניקנה יד שניה...למחשב שני. אני מקווה שזו בעיית תוכנה ולא חומרה. תודה על הסיוע.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.