עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. סידרתי שבוע שעבר לאחים הקטנים מחשב P2 ישן כדי שלא יתעסקו יותר במחשב שלי. בקיצור אתמול החלפתי כאבל של הדיסק הקשיח באחד אחר (זה שהיה היה איכותי ולקחתי אותו לעצמי) ושמתי אחד מהמחשב שלי (שידוע לי שהוא בסדר). בקיצור המחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  2. יש לי אותו כבר חצי שנה וכמה חודשים... לא נגעתי בו הרבה מאוד זמן!!! ניסיתי להדליק אותו והוא לא עבד על הבטריה אז חיברתי אותו ישירות לחשמל שיעבוד ישירות דרך החשמל. אז עבדתי איתו דרך החשמל והוא תוך כדי עבודה אמור להטעין לי אותו. כיביתי אותו ונתתי לו להטעין אותו כמה שעות. טוב כעבור שעתיים אני בא להדליק אותו בלי שהוא מחובר לחשמל והוא לא נידלק!!! אני לא מבין למה הוצאתי את הבטריה והכל מצויין החזרתי אותה ניכנס לצריכת חשמל ורשום לי שם שהוא בטעינה ועל הבטריה יש קו אדום שכזה. אין לי מושג מה זה. מה לעשות בן אדם רוצה לקנות אותו אני לא יודע מה להגיד לו... :s05: ??? :s05:

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by arkadur,

טוב אז ככה הלוח שלי נדפק לפני כמה זמן (לא מזהה התקני IDE - חוץ מאחד(HDD), לא USB, לא LPT כו'..) לפני יומיים הלוח שבק חיים אני מפעיל את המחשב - עושה פוסט - מגיע למעבד ומציג רק אחד (יש לי HT) הוא מציג אותו כ1.3 GHZ - שיש לי 2.6 ונתקע - רק הנורית של הHDD דולקת שוב - עשיתי איפוסים וכו' לביוס הלוח גמור? יש מצב שעוד משהו הלך? אני כבר התייאשתי - נסו אתם לחיות חודשיים בלי CD..

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  4. מחשב פנטיום 4A עם 256MB RDRAM וספק ג'נרי נתקע כל פעם בזמן העבודה בווינדוס או לחילופין מראה מלא ERRORים או לחלילופין מבצע לעצמו ריסט. הבעיה כבר ארעה לפני כחודש במחשב ומאז הוא עבר פורמט ועבד טוב עד עצם היום הזה. אני חושד בזכרון או בספק הג'נרי. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  5. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by SHAY951,

היום פתאום אחד המאווררים במחשב שלי החליט שבא לו לעשות רעש....הרבה יותר משהוא בד"כ עושה. נסיתי לברר מאיזה מאוור מגיע הרעש, ואני כמעט בטוח לפי מה שבדקתי שהוא מגיע מהמאוורר הקדמי של המארז. פתחתי את המארז וניקיתי מאבק, בדקתי את המצב של המאוורר והכל נראה בסדר, ובאמת שהדלקתי שוב לא היה רעש, אבל הוא חזר שוב. יש לציין שהוא בא והולך, ואם אני מכבה ומדליק שוב (ועכשיו גם גיליתי שתזוזה קטנה יכולה להפסיק את הרעש) יש סיכוי שהוא נעלם. הרעש מציק לי ואין לי מושג מה לעשות עם זה. מה ניתן לעשות בנידון? האם המאוורר עומד למות וצריך להחליף אותו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מחשב ישן פנטיום3 עובד רק עם סטיק אחד של זכרון. על הלוח יש 3 סלוטים וכשאני מכניס לעוד אחד מהסלוטים סטיק נוסף המחשב בכלל לא מציג על המסך פלט (לא עושה פוסט אפילו). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  8. אחרי התנגשויות תוכנה בלתי פוסקות החלטתי לפרמט. יש לי לוח P4SAD של Lucky Star שהכרטיס קול שלו הוא Realtek ALC2001A. עכשיו הווינדווס (XP) אף פעם לא הצליח להתקין לבד את הדרייברים לכרטיס קול, ותמיד הייתי מתקין אותם מהCD עם הדרייברים שבא עם הלוח. הבעיה שעכשיו אחרי הפרמוט נודע לי שהדיסק נזרק ואיננו עוד... חיפשתי בכל מקום שאני מכיר, ולא מצאתי את הדרייבר המתאים...האתר של Lucky Star בכלל בטיוואנית או משהו כזה...ודרייברים ללוח אני מוצא רק לביוס... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? אהיה אסיר תודה לעד...

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by shlomik101,

שלום לכולם יש לי P-4 2.6 לוח של ABIT המחשב נקי מאוד מאבק ולא עמוס בשטויות ולא מזמן פירמטתי אותו למרות זאת הנורה האדומה (אם אני לא טועה של הHD ) כמעט כל הזמן דולקת כאילו המחשב עובד קשה מאוד והטמפרטורה שלו בסביבות 55 מעלות אני לא מבין מה הבעיה כמו כן אין רוגלות ווירוסים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by yostal,

יש לי בעית זיהוי של גודל הדיסק קשיח ( זה לא קשור לכמה גיגבייט שנעלמים לטובת SYSTEM RESTORE). הרצתי בדיקות ע"י EVEREST וקיבלתי תוצאה שגודל הדיסק קשיח הוא 149 גיגבייט, ולמעשה הכונן אמור להיות 160 גיגבייט. הכונן הוא WD 1600JD SATA. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by LIOR42,

אם לא שמתי את המשחה האם זה יכול לפגוע במעבד

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by druide,

יש לי לוח של ASUS p4u800-X ואחרי כמה ניסיונות O.C המחשב פשוט קרס (2-3 ניסיונות) אני מדליק את המחשב והוא אומר לי להכניס דיסקט לכונן A: מחכה כמה שניות ורושם לי System halted ואין לי בכלל כונן A ש לי רק סידי יש אפשרות להציל את המחשב ללא נזק כספי?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by HitmanX,

אין לי מושג למה.. דבר אחד אני יודע שזה לא בגלל התחממות ! ואין שום מסכים כחולים פשוט.. בום וריסטרט.. העלתי 2 קבצי MiniDump. תודה רבה לעוזרים.. אהה.. וגם וירוסים אין [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by BlackOrbit,

שלום לכולם. לחבר שלי יש מערכת כזאת: Pentium 4 3.2 Intel GeForce FX 6600 Gigabyte 1GB DDRAM Dual GeiL M-Board - Gigabyte GA-8IPE775-G הבעיה היא שהמעבד מתחמם יותר מידי (לפי דעתי) ומגיע ל 60 מעלות באופן קבוע. וברגע שמריצים משחקים כבדים המחשב פשוט נתקע ושום אופציה של Ctrl Alt Del, Alt F4, Alt Tab לא פועלת המחשב אפשר להגיד מת, הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא להפעיל אותו מחדש. אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות תודה רבה. עריכה: המחשב בן 3 חודשים, ועד מלפני שבוע הוא לא עשה בעיות.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by ELAD1210,

התקנתי תוכנת שידרוג של אקס פי על 98. לפני השדרוג הכרטיס מסך עבד בסדר ואחרי השידרוג הוא נותן לי הודעה כאשר אני מנסה להפעיל מוזיקה כי אין לי כרטיס קול, איך ייתכן הדבר. ושנית אני צריך להצתקין דריבר של- MUCROSOFT WINMM WDM AUDIO COMPATIBILITY איך אני משיג אותו? תעזרו לי מתחנןןןןן

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by puNani,

אז ככה, ישל י WINXP PRO עם ה SP1. (המפרט שלי בחתימה). אתמול בערב, בזמן ששמעתי שירים בווינאמפ, נכנסתי לעורך הTURBO PASCAL כדי לפתור תרגיל לשיעורי הבית. שמתי לב שהמחשב חושב המון בזמן שהייתי בתוכנה (דבר שמעולם לא קרה משום שהעורך הוא עורך DOS שאינו דורש זכרון כמעט). לאחר כמה דקות, המסך שלי נכנס לSTANDBY MODE ולא יכולתי לראות כלום, אך המוזיקה מהווינאמפ עוד המשיכה לנגן וכפתורי ה NUM LOCK, CAPS LOCK עבדו, מה שהעיד על כך שהמחשב לא נתקע... לאחר כמה נסיונות לסדר את המצב (הזזת העכבר, לחיצה על כפתור השמש במקלדת, שאמרו להוציא מSTANDBY MODE וכו') פשוט לחצתי על כפתור הRESET. המחשב איתחל בלי בעיה ונראה כי WINDOWS עולה. אך ברגע שהמחשב היה אמור להראות את WINDOWS, המסך שוב נכנס לSTANDBY MO…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SubX,

לפני 30 יום הלחתי לאקסלנט כדיי שיחליפו לי את הלוח, אחרי 30 יום של נידנודים שלי לחברה על התעקבות המחשב הם התקשרו אליי ואמרו לי שהלוח הוחלף והכרטיס טלויזיה נראה להם לא תקין (הכרטיס לא נקנה מהם אלה מאוניברס-קלאב והוא לא באחריות) הם אמרו שהם לא נוגעים בכרטיס בגלל שהוא לא נקנה מהם. השאלה העיקרית שלי היא : איך הם יודעים שהכרטיס לא תקין אם הם לא נגעו בו ? ד"א:הכרטיס היה תקין עד שהוא הגיע אליהם...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by b007,

היות ואין כבר תמיכה לכרטיס מסך מסוג זה, האם יש דרייברים שפותרים בעיה זאת ויגרמו לי להעלות משחקים כמו HITMAN2 וGTA3?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by moonbone,

שלום, לפני שבוע בערך או אולי בדיוק אני כבר לא זוכר... קיבלתי מחשב חדש שאת תכולתו תוכלו לקרוא במפרט שלי... אחרי שניסיתי XP PRO ובאופן מוזר ולא צפוי הוא עובד מעולה (היה לי נסיון ממש רע עם XP) ניסיתי לחבר את המודם שלי Alcatel speed touch home למחשב ולהיכנס לאינטרנט... אבל לצערי קיימת בעית תקשורת כלשהי בין כרטטיס הרשת המובנה בלוח Epox 4g4a+ ובין המודם שמחובר אליו... כל ההגדרות מוגדרות כמו שצריך אפילו וידאתי מול התמיכה של ספק האינטרנט... מה שהכי מוזר הוא שהכרטיס עובד בצורה כלשהי, WIN XP זיהה אותו ו התקין לו דריברים כשאני מחבר אותו למודם יש אור ירוק ממש מגניב כזה מסביב לחור בלוח של הרשת... וגם יש את החיבור הזה של XP שמראה לך את החיבורי רשת כמו שזה מראה אינטרנט (מקווה שאתם יוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Chaos-Soul,

אז הבעיה היא כזאת: בבעלותי כרטיס מסך:Voodoo4 4500 עם 3DFX DRIVER . לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS XP (הווינואס הקודם היה ME ) , וניסיתי להתקין משחק על המחשב! עד כאן הכל טוב , אבל שאני מפעיל את המשחק נפתח לי מסך כחול על כל המסך וכתובת לי שם שיש בעיה ב- 3DFX או משהו כזה ,והמחשב עושה באופן אוטמטי ריסטרט! ד"א המשחק מתאים לכל הדרישות של המחשב שלי כולל הווינדואס

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by UVnet,

לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי בלוח אם חדש של אסוס (P4T8X)ת מעבד חדש של אינטל (2.8Ghz) זיכרון חדש וכרטיס מסך חדש (ATI RADEON 9700 PRO). אחרי כל ההתקנות אני בא להפעיל את המחשב פעם ראשונה. הביוס עולה ונראה שכל הרכיבים מחוברים נכון והכל עובד כשורה, אבל כשהמערכת מנסה למצוא את מערכת ההפעלה היא לא מוצאת אותה ומחזירה הודעת: System boot failure. Please insert boot disk מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שכל הכבלים מחוברים נכון כי הביוס מזהה אותם בצורה מושלמת. שאר החומרה במחשב: (ספק כוח 300W, צורב של אסוס, די-וי-די של אסוס, טייפ גיבוי של onstream, כרטיס ISDN וכרטיס קול Soundblaster Live! Platinum של קריאטיב) תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eladz,

היי כולם אני חייב עזרה דחוף בבקשה תנסו לעזור לי בטעות הצלחתי למחוק את כונן ה CD שלי לפי מה שהבנתי מכמה מכרים יש פקודה הנקראת SYSTEM RESTORE אך איני מוצא אותה. אם יש לכם מידע על פקודה זאתי או על התקנת הכונן מחדש אנא הגיבו. בתודה מראש אלעד נ.ב ברשותי ווינדוס 98 SE

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by lipa,

ראיתי שהצורב וגם הכונן עובדים לאט בדקתי במערכת על בקרי IDE והם מסומנים על PIO ואני לא יכול לשנות ל-UDMA יש לי P-3 ולוח אם אסוס CUV4X-E עם ערכת שבבים של VIA מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם! לפני כ חודש קניתי את הצורב של סוני דגם: CRX175A . ועכשיו פתאום לא משנה איזה דיסק אני מכניס הוא פשוט לא מגיב, והגם כשאני ניגש לכונן הדיסק כאילו ריק. לא התקנתי כלום, לא נגעתי בכלום, זה קרה כאילו ללא שום סיבה בכלל. השאלה שלי היא , האם הבעיה היא פיזית והצורב נידפק? או שזו יכולה להיות בעיה בדרייברים או במערכת הפעלה? ובכללי אין לי מזל אם מוצרים שאני קונה, נראה לי שאם רוצים לקנות משהו שיעבוד צריך לקנות אותו בלפחות אלפי שקלים וזהו!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Echo,

שלום לכולם המחשב שלי החליט להשתגע... כל כמה דקות הוא קופא או לחלופין מציג מסך כחול \ הודעת שגיאה. הוא חדש יחסית [כמה חודשים] ועדין תחת אחריות, אז לקחתי אותו לחנות לבדיקה. הייתי די בטוח שזה הזיכרון אבל הטכנאי החליף והבעיה לא נפתרה... הוא ניסה גם לשנות הגדרות ביוס [ניסיתי בעצמי לפני כן] ולהחליף כבלי IDE. כלום לא עזר ולבסוף הוא המליץ לפרמט ולהתקין מחדש. זה נראה מוזר משום שהמחשב עבד מצוין והכל התחיל פתאום ביום "בהיר" אחד... לא התקנתי תוכנה \ חומרה חדשה לפני זה. ניסיתי לבטל את כל התוכנות שעולות אחרי הפעלה מחדש דרך ה system configuration utility ומחקתי הכל מקבוצת ה startup. גם זה לא עזר :-\ אם לא תהיה ברירה אני אפרמט אבל זה הדבר האחרון שאני רוצה לנסות... יש למישהו הצעות? [מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.