תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום מחשב נייד של אסוס מסדרת ג'י 53 , היות שהוא מאמריקה אז המדריך באנגלית וחוץ מזב שזה ווינדוס 7 שבו אני חסר ניסיון לגמרי ולכן: 1) האם צריכים להטעין אותו 24 שעות לפני השמוש או משהו באזור? 2)איך אני הופך את הווינדוס לאנגלית או עברית? (כרגע משום מה הוא בצרפתית) 3)איזה אנטי ווירוס ואנטי רוגלות כדאי לי להתקין? 4)אני צריך מקודדים? אם כן איזה ומאיפוא? 5) יש איפוא שהוא מדריך מקוון בעברית? תודה רבה מראש לעוזרים!!! :-*
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה.. אחרי הפסקת חשמל המחשב נותן לי אפשרות לבחור בין העלאה רגילה שלו, ל-safe mode וכו', שזה סבבה. רק מה, המקלדת לא עובדת. אוקיי, אז אני מחכה 30 שניות, עולה המסך של תחילת הטעינה של ווינדוס (http://2.bp.blogspot.com/_RuAk6FdPyJw/SwLsarNjLgI/AAAAAAAAARU/N2PJjBx-TIA/s1600/windows_xp_boot_screen.jpg), ואז אני רואה מסך כחול לשבריר שניה ומתבצע reset. מנסה להיכנס ל-BIOS, מצליח, ורק אז המקלדת נזכרת שהיא לא עובדת... המקלדת עצמה כן עובדת עם מחשב אחר בלי שום בעיה. ווינדוס XP אגב אם רלוונטי.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים על התקלה לפני שאני לוקח את המחשב לטכנאי.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה התחיל לפני כחודשיים, עידכנתי את הוינדוס ואז כשמכבים יש את עידוכנים אז אני הולך וכשאני חוזר אני רואה שהמחשב קפא באמצע העידכון. חיכיתי חיכיתי בסוף החלטתי לעשות מהלך אמיץ ועשיתי ריסטרט, במהלך הריסטרט המחשב ניתקע במסך של WELCOME הזה בוינדוס 7 שרואים את הלוגו של חלונות כזה. עשיתי ריסטרט וזה עבד כרגיל. עכשיו קורה לי בערך איזה פעם בשבועיים שהמחשב פשוט קופא בכל מיני שלבים, לפעמים זה באמצע סירטון שוראים שהמסך קופא ושאיזה 3 שיניות מהסאונד של הסירטון חוזר על עצמו בלופים מהירים לפעמים זה באמצע משחק עם אותו סאונד מעצבן ולפעמים וזה הכי מפחיד שזה קורה בWELCOME SCREEN. יש מקרים שזה קורה אפילו אחרי שאני עושה ריסטרט. עשיתי סריקה ואין שום וירוס. האמת שמאז שקיבלתי את המחשב זה קרה לי פעם …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, המחשב שלי נקנה לפני 3-4 שנים והכל עבד טוב . לפני חודש-חודשיים בערך, התחילה לי הבעיה . אני משחק CS:1.6 וכשאני רואה שחקנים מהקבוצה היריבה הCPU עולה לי והמשחק נתקע . קודם כל, אני רוצה להיות בטוח שאני לא קונה סתם מעבד ושהCPU קשור למעבד . פרטים : מעבד נוכחי: Dual-Core E5300 לוח אם: Gigabyte Technology Co.,Ltd G31M-ES2l ספק כוח: MODEL:ATX-500W כרטיס מסך: Nvidia Geforce 9500 GT תקציב: 300 ש"ח , גג 400 חנות מועדפת: KSP תודה רבה לכל מי שיעזור, ד"א זה דחוף להיום עריכה - אני רוצה להחליף את המעבד, פשוט אין לי כסף לשלם כדי שיחליפו לי, זה מסובך ?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכם- עזרה בבקשה. יש לי מפרט כזה : המחשב של הילד : לוח אם של אסוס- -DDR3-G41 .מעבד E8400 ליבה כפולה. זיכרון 4 ג'יגה של רם.מערכת XP הום אודישן SP3 מקורי. המחשב שלי : לוח אם של ג'יגביט G41 DDR3.מעבד E5200ליבה כפולה.זיכרון 2 ג'יגה של רם. מערכת XP SP3 פרופשיונל{לא מקורי-רק באופן זמני} הבעייה היא בכרטיס קול המקצועי שלי." כרטיס קול מקצועי של LINE 6 UX2. החיבור הוא USB. במחשב הראשון {של הילד} הוא משמיע רק דרך האוזניות ולא משמיע דרך היציאות האחוריות. הגדרתי את הכרטיס,עידכנתי והסרתי דרייברים מהיצרן{4 פעמים} לא עזר. שלחתי לתיקון לבדיקה, אמרו לי בחנות : הכרטיס תקין! {אמרתי :אולי זה היה חטאי שחמדתי את המחשב עם הנתונים המרשימים של הילד} חיברתי למחשב השני {שלי} הוא עבד במשך שבוע ד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את העכבר הזה כבר בערך שלושה חודשים אבל כשאני משתמש במערכת הפעלה אני שם לב שהוא כל הזמן מבטל לי את האפשרות של "שפר דיוק מצביע " {במאפינים של עכבר הגדרות מצביע ומבטל את סימון ה V במשבצת של שיפור דיוק מצביע"} כך שזה מקשה להצביע ולהקליק על לחצים קטנים וכו' מישהו יודע איך לפתור את הבעיה כל פעם שאני מסמן V אחרי כמה זמן זה שוב מתבטל {יש לי את הדרייבר שלו וגם את התוכנה שלו בנוסף יש לי גם מקלדת של RAZER LYCOSA אם זה עוזר לפתרון הבעיה גם היא עם דרייברים ותוכנה} בנוסף באותו אשכול הייתי שמח לדעת מה זה אומר ה POLLING RATE ומה זה אומר ה DPI SWITCHER תודה מראש לכלל העוזרים סופ"ש נפלא, אביחי
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום. לפני כ-חודש פרמטתי את המחשב שלי, וביצעתי לפני הפירמוט קובץ גיבוי (אייקון של הארד-דיסק ומעליו דיסק ולידו חץ ירוק) התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7. בסוף לא השתמשתי מהקובץ גיבוי הנ"ל, וברצוני להיפטר ממנו, (משקלו כ-14 ג'יגה) כל ניסיונותי למחיקתו עלו בתוהו. לקובץ מלווה תיקיה שמשקלה כמה עשרות קילו בייט בודדים שגם מהם אינני מצליח להיפטר. ברמת העקרון ניתן למחוק אותו ע"י Delete אך בעת הפעלת המחשב מחדש הקובץ חוזר למקומו הרגיל. ניסיתי דרך תוכנה שנקראת Erazer (למחיקת קבצים שלא רוצים להימחק) אז גם זה לא עזר. שאלה כללית - מישהו נתקל בתופעה בדפדפן כרום שישנו מעבר סתמי לשפה האנגלית והכרום "מתעקש" להישאר על האנגלית? רק יציאה מכלל החלונות מאפשרת חזרה לעברית. תודה רבה לכם מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון, אני צריך לעשות הפעלה מחדש למחשב כל כמה שעות כי משום מה, שעה-שעתיים אחרי שעושים לו RESTART הוא מתחיל לקרטע ולהתקע, והתמונה במסך נתקעת וגם יש רעש של קרטוע מהרמקולים. יש איזה דרך לתקן את זה?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך מפרמטים מחשב בעזרת DOK יש לי לפטופ קטן שאין לו כונן DVD אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אז הבעיה שלי היא כזאת, ברגע שאני מדליק את המחשב והוא מציג לי בכיתוב הלבן, memory runs at dual channel... מיד לאחר מכן מופיע השורה של Detecting IDE Drivers... בשלב הזה הבוט אפ מפסיק לעלות והוא נתקע. מעולם זה לא קרה לי בעבר. יש לי 2 כוננים של הארדיסקים, אחד של WD 500GB, והשני של סמסונג SPINPOINT F3 1TB. בנוסף מחובר גם הDVD ROM. ההארדיסק של הWD 500GB הוא משהו כמו בן 3-4 שנים. וההארדיסק של סמסונג הוא משהו כמו בן שנתיים. הסמסונג מחובר בחריץ של הSATAII0, והWD מחובר בSATAII1, הDVD מחובר בSATAII2. הלוח הוא GigaByte GA-31M-ES2L וידאתי כי כל הכבלים מחוברים כמו שצריך. כרגע ניתקתי את הDVD והWD לגמרי והכל רץ כמו צריך. מה עוד ניתן לעשות לבדוק איפה התקלה? האם יכול להיות שמדובר בס…
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קניתי מחשב בלמעלה מ5K בחנות מובילה בתחום המחשבים באתי לחבר לפני כמה ימים ארדיסק לusb3 שנימצא מקדימה אצלי במארז וזה לא עובד. מה אני צריך לעשות? לקחת את המחשב לחנות? או לעמוד על זה שישלחו לי טכנאי הביתה? לפי דעתי זה טרטור עכשיו לקחת את כל המחשב לחנות, זה פשלה שלהם.
-
- 19 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
התקנתי אתמול כרטיס מסך GT 520 חדש, והכל עובד חוץ מזה שהמסך נכבה פעם ב- ועולה חזרה אחרי כמה שניות עם אותה התמונה, ובהודעות של ווינדוס כתוב שהדרייבר הפסיק להגיב, אך התגבר על הבעיה. מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
עריכה: פרסמתי בפורום WINDOWS אשכול לבעיה כי חשבתי שיותר מתאים רציתי להתקין עוד מערכת הםעלה על ה HD והיו לי כבר 4 מחיצות אז בדקתי מה יקרה אם אני אמחק את המחיצה הראשונה (שום דבר רציני לא יכול לקרות...) זו הייתה מחיצה בת 100MB או משהו כזה אחרי שמחקתי אותה ה UBUNTU שלי עולה כרגיל אבל ה WIN 8 לא... אני מניח שהפתרון הקל זה לייצור דיסק של WIN ולפתור איתו את הבעיה יש דרך יותר מהירה ונוחה? תודה נ.ב מה שמחקתי היה ה MBR?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס קול המובנה בלוח אם ורציתי לדעת מה עדיף, לקנות כרטיס קול זול או להחליף לוח אם חדש. מודבר בלוח אם GIGABYTE P31-DS3L.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את המגבר של DENON AVR 1801 הוא לעולם לא עשה לי בעיות, ממש מגבר איכותי, עכשיו יש לו בעיה הוא מנמיך את הווליום שלו לבד, אני יכול להגביר ולאט לאט הוא מנמיך לי לבד את הווליום, גם אם אני לא שומע כלום דרך המערכת. שאני מנסה להגביר לפעמים הוא נותן לי ולפעמים הוא רב איתי ממש אני מגביר והוא מנמיך.. ניסיתי לנתק רמקולים אולי אחד עושה קצר אבל ללא הצלחה. שאני מנסה לגעת בהגדרות שלו הוא לא נותן לי כ"כ הוא גם כל פעם מחזיר אותי למסך הראשי שלו... מה יכולה להיות הבעיה?.. אולי קצר או פיוז? בעית התחממות הורדתי מהפרק כי השארתי אותו כבוי לילה ואחר כך הדלקתי ומיד עשה לי את הבעיות. תודה (הבעיה היא לא בשלט כי הוצאתי את הסוללות וזה עדיין ממשיך)
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מחבר את נגן ה MP4 אבל כאני מחפש אותו בלחיצה על "המחשב שלי" הוא לא נמצא איך אני מאתר אותו ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היום חיברתי את המחשב החדש שלי.. התקנתי דרייברים והכל אבל הסאונד\ווליום שמגיע מהמחשב שלי נמוך מאוד.... במחשב הקודם שלי ב45 הווליום היה עצום.. עכשיו ב100 בקושי שומעים התקנתי דרייברים ומחקתי המון פעמים... אבל כלום לא עוזר. הווליום עדיין נמוך מאוד ומעצבן.. מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שאני משחק (בקומפני אוף הירוס) רבע שעה המחשב עושה ריסטרט לעצמו לפי מה שהבנתי הבעיה היא כנראה כתוצאה מהתחממות,עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את זה?אני רוצה תוכנה שתוכל להגיד לי מה הייתה הטמפרטורה לפני הכיבוי,על מה צרך לשים דגש?כרטיס מסך?מעבד?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את התוכניות שפתחתי כאשר אני ממזער אותן , אני יכול לראות מה פתוח רק עם Alt + Tab מצורפת תמונה הממחישה את התקלה . איך אפשר לסדר את זה ? תודה ענקית לעוזרים !!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אממ כמו בכותרת , מחקתי איזה שהוא קובץ וורד או אקסל אני לא זוכר ואני צריך לשחזר אותו , איך אפשר לעשות זאת בדרך הקלה כי ניסיתי תוכנות ונתקלתי בבעית סיראלים וכאלה. יש לי ווינדוס 7 אמרו לי שיש איזה שהיא אופציה להחזיר את הקובץ דרך איזה שהיא פעולה במחשב בלי תוכנות . אז מי שיכול לעזור תודה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בניסיוני "להחיות" מחשב ישן יחסית לעבודה מינימלית, נתקלתי בשגיאות חוזרות במהלך ניסיונות ההתקנה של מערכת ההפעלה (Windows XP), כאשר החשד הוא שיש בעיית חומרה. מדובר במחשב עם לוח של ASUS, לדעתי פנטיום 4, 512Mb זיכרון. לאחר ניקיון יסודי (פיזי) של המחשב ופרמוט הדיסק הקשיח, התחלתי בניסיונות ההתקנה של מערכת ההפעלה. התהליך נתקע בכל פעם שדיסק ההתקנה מגיע לשלב העתקה של קובץ התקנה מסוים, שככל הנראה הוא קובץ גדול (cab), ואז קופץ מסך כחול עם הודעת שגיאה. איני זוכר כרגע מה היה רשום בדיוק, אבל הסימנים מעידים על כך שיש איזו בעיה בחומרה מסוימת במחשב. כדאי שאציין כמה דברים: * ניסיתי 3 דיסקים שונים של התקנת Windows XP, ושלושתם נתקעו באותו קובץ. * ניסיתי זאת עם שני כוננים אופטיים שונים. * …
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המחשב שלי בן חצי שנה ואני התחלתי לקבל BSOD פעם ב24 שעות בערך בחודשיים האחרונים ... ראיתי שזה לא רק אצלי , אלה זה אצל כל מי שיש לו את הכרטיס א. הווינדוס פועל לי על הכרטיס אז אני לא יכול לעדכן את העדכון של OCZ ב. אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי (זה אומר משהו על זה שהווינדוס שלי לא בגרסא הנכונה ( 64 BIT ) ? מה אני צריך לעשות ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
פתחתי שירשור על הבעיה גם בפורום תוכנה- אפשר למחוק אותו (כי נראה לי לא רלוונטי שם) יש לי בעיה מוזרה: המסך של הלפטופ שלי (פרובוק 4530S של HP) נכבה אם אני לא נוגע בו דקה. בדקתי בכול תוכנות בקרת צריכת החשמל שמצאתי במחשב, בדקתי עם מטען, בלי מטען... כל מה שיכולתי לחשוב עליו. לא מצאתי פיתרון. יש לכם אולי רעיונות למקומות שאפשר למצוא בהם איזה פונקציה שמשכתבת את התוכנת בקרה של HP והניהול צריכת חשמל של הוינדוס? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בעל מעבד AMD 435 לוח GIGABYTE 770T UD3 כרטיס מסך 4770 וספק 400 של ססוניק מערכת הפעלה וינדוס 7 המחשב עושב ריסט כל כמה זמן ללא קשר לפעולה המבוצעת אך ללא מסך כחול או שום הודעה שהיא עושה ריסט וחוזר לפעול כרגיל עד הריסט הבא הדבר קורה כבר די הרבה זמן הזמנתי כמה טכנאים שכנראה לא היו מקצועיים והם לא ידעו מה לעשות ולא הצליחו לפתור את הבעיה אשמח אם תתנו לי כיוון מאיפה מקור הבעיה ושאוכל לפתור אותה אחת ולתמיד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא (ATI Radeon X1050) אני מחבר אותו גם למסך של המחשב בחיבור הרגיל, וגם לטלוויזיה בחיבור DVI הבעיה מתחילה כאשר אני מחליף ערוץ בטלוויזיה או מכבה אותה. במקרה כזה יש מסך שחור עם כתובת 'אין אות' וזה נשאר כך עד שאני מחליף רזולוציה במסך/מנתק את הכבל ניסיתי לחפש בהגדרות מה גורם לכך אך לא מצאתי מישהו מכיר את התקלה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-