תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולכם, יש לי מפרט מחשב יחסית לא עדכני להיום וניסיתי כל הזמן להריץ סרטי HD עליו, ניסיתי את DivX Decoder וגם לא עוזר, הבעייה היא שכל פעם שאני מנסה להריץ סרט באיכות HD (אני חושב שזה כולל 720p) או שזה נתקע כל כמה שניות ואז רץ מהר, או שאין התאמה בין הוידאו לאודיו, ויש פעמים שהמחשב קורס בגלל זה... רציתי קודם כל לדעת אם המפרט מחשב שלי בכלל יכול להריץ סרטים כאלה- מעבד Intel Core i5 2.67GHz כרטיס מסך ATI HD5770 1GB זיכרון 2GB RAM בנוסף לבעיה הזאת, לפעמים המחשב קורס כמה דקות לאחר הפעלתו, או לפעמים מופעל ויש בעיות בצג - חצי כהה חצי בהיר (לפעמים שניה לפני שהוא קורס המסך צבעוני ומשובש בצורה מחרידה) - יש לכם פיתרון כלשהו או כיוון אם יש בעיה באחד הרכיבים במחשב? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי מערכת שחיברתי לה 2 רמקולים וחיברתי אותה למחשב עכשיו שאני מחבר אותה למחשב המדובר אני שומע רעשים {לכלוכים} חזקים מאוד ושאני מחבר את המערכת לנייד אני שומע חלק ונקי עכשיו מזה שמהנייד אני שומע פיסק הסקתי שהמערכת והרמקולים לא קשורים גם הכבל שמחבר בין המחשב למערכת לא קשור כי הוא פועל טוב עם הנייד והאייפון.. אז הפיתרון היחיד שהיה לי זה כרטיס קול אז שמתי אחד חדש והתקנתי לו את הדרייבר ועדיין אותו סיפור, וזה נורא מוזר כי בנייד ובאייפון אני שומע חלקקק יכול להיות איזה הגדרה מסוימת בביוס שקשורה לAUDIO? מישהו יודע מה הפיתרון?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי מחשב נייד DELL L501X XPS במשטח העכבר יש לי אפשרות לגלול מעלה/מטה רק באמצעות הלחצן השמאלי + סרגל הצד. {חלונות 7 } כשאני עובד עם אובונטו {11.10} מידי פעם, שמתי לב שמשטח העכבר כן מאפשר לי לגלול מעלה/מטה באמצעות המשטח עצמו,מבלי להשתמש בלחצן השמאלי. רציתי לדעת מדוע, ומה אפשר לעשות בכדי לאפשר את הפעולה גם בחלונות 7. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 7k צפיות
-
-
בעיה אצל חבר שלי: מדליקים את המחשב אבל המסך לא עולה הוא נשאר תמיד בסטנדביי. אני לא חשוב שזה בעיה של מסך כי לא שומעים למשל את צליל ההפעלה של ווינדווס והמקלדת גם כן לא עובדת- הנורות שלה לא עובדות. אולי זה בעיה של ספק כוח?
-
- 9 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אהלן, העברתי לאחרונה תיקייה עם תמונות מהמצלמה למחשב שלי. לאחר מספר ימים נכנסתי לתיקייה ולפני שכל התקייה נטענה (ווינדוס 7-הסמן הירוק) פתחתי את אחת התמונות. המחשב פתאום נהייה איטי בצורה מוזרה עד שהוא נתקע, לאחר הפעלה מחדש גיליתי שהוא פתאום פותח את כל הקבצים במחשב באיטיות או שבכל לא. ( נתקע לעיתים קרובות). יש לציין שהמחשב חדש ועובד כבר חודשיים כמו שצריך. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
המחשב לא מעלה את מערכת ההפעלה אבל את התוכן של הסידי רום הוא מעלה העכבר דולק תמיד כשהספק של המחשב מחובר לחשמל (גם כשהמחשב מכובה) יש גישה לביוס :kopfpatsch: יש למישהו רעיון אך ליפתור את הבעיה
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי מחשב כזה: i5 2500k katana 3 msi p67s-c43 ocz agility 3 hd 5870 8gb ram seasonic m12ii-620 p183 f3 1tb עכשיו הבעיה היא שהמחשב מצפצף. זה לא רעש של מאווררים אלא צפצופים מהמחשב. בהתחלה חשבתי שמדובר בנוריות ה-LED של הלוח אם, כי מספר הפעמים שהיא הייתה נדלקת בשניה היה דיי דומה למספר הצפצופים שאפשר לשמוע כל שניה. אז כיביתי את ה-LED דרך הביוס ולצערי זה לא עזר. לאחר מכן חשבתי שאולי מדובר בדיסק הקשיח samsung f3. אז הגדרתי בהגדרות צריכת החשמל דרך לוח הבקרה שהדיסק קשיח יתכבה לאחר 2 דקות. לקחתי טיימר של 2 דקות ובדקתי אם הרעש נפסק. ->הרעש לא נפסק. חשוב לציין שכאשר המחשב עולה, ואני בוחר להעלות את הביוס הצפצופים לא נשמעים(ממש מוזר), ורק שאני יוצא מהביוס והווינדווס עולה…
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי תופעות מעצבנות שקיימות כבר הרבה זמן. ייתכן והן קשורות ביניהן. (10 מגה בזב"ל/בזק) הראשונה: באתרים רבים העמודים לא נטענים בנסיון הראשון. הדפדפן מראה שהוא מנסה לטעון את העמוד (העיגול בכרטיסיה מסתובב), אבל ברוב המקרים העמוד נשאר לבן, או שנטען רק הרקע של העמוד (אם יש), או במקסימום נטען רק החלק העליון של העמוד. הטעינה של הדף מצליחה רק אחרי רענון של העמוד לפחות פעמיים-שלוש, ולפעמים גם הרבה יותר. חשבתי שאולי זה נגרם מאיטיות או עומס על הרשת, אבל המתנה של כמה דקות טובות לא עזרה, והתופעה קיימת בכל שעות היממה. כשהדפדפן כן מצליח לטעון את העמוד, הטעינה מתבצעת במהירות סבירה יחסית לחיבור. הבעיה מופיעה באתרים רבים, גם בארץ וגם בחו"ל. Ynet, יו-טוב ואפילו פה ב- HW הן רק חלק …
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
המפרט: 2500k @ 4ghz, מתח 1.24 במאמץ. נמדד בCPUZ z68 pro3-m asrock Mach Extreme MXD3C13334GS Copper 4GB DDR3 1333MHz Memory קירור:xigmatek Achilles S1284C ספק:Seasonic 620W Samsung HD103SJ WDC WD500AAKKX לאחר למעלה משלושה חודשים יציבים עם הOC הנ"ל, אני נתקל בהרבה פריזים קצרים של 1-2 שניות, כשהקול נתקע בלופ מהיר, זה קורה במנוחה ומאמץ כאחד. אין קריסות של המערכת. הטמפ' במאמץ לא עולה על 66. מה יכולה להיות הבעיה? בכל מקרה אני מבטל את הOC לבנתיים.. עדכונים בהמשך. תודה _____________________________ עדכון: אפסתי את ההגדרות, במתח מגיע במאמץ ל1.184 (אי לי מושג איך להגדיר אותו לברירת מחדל). טמפ' מקס:60 עדיין יש פריזים. יש דרך לבדוק אם זה קשור להארדיסק? היו לי בעבר כ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא (ATI Radeon X1050) אני מחבר אותו גם למסך של המחשב בחיבור הרגיל, וגם לטלוויזיה בחיבור DVI הבעיה מתחילה כאשר אני מחליף ערוץ בטלוויזיה או מכבה אותה. במקרה כזה יש מסך שחור עם כתובת 'אין אות' וזה נשאר כך עד שאני מחליף רזולוציה במסך/מנתק את הכבל ניסיתי לחפש בהגדרות מה גורם לכך אך לא מצאתי מישהו מכיר את התקלה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום. לפני כ-חודש פרמטתי את המחשב שלי, וביצעתי לפני הפירמוט קובץ גיבוי (אייקון של הארד-דיסק ומעליו דיסק ולידו חץ ירוק) התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7. בסוף לא השתמשתי מהקובץ גיבוי הנ"ל, וברצוני להיפטר ממנו, (משקלו כ-14 ג'יגה) כל ניסיונותי למחיקתו עלו בתוהו. לקובץ מלווה תיקיה שמשקלה כמה עשרות קילו בייט בודדים שגם מהם אינני מצליח להיפטר. ברמת העקרון ניתן למחוק אותו ע"י Delete אך בעת הפעלת המחשב מחדש הקובץ חוזר למקומו הרגיל. ניסיתי דרך תוכנה שנקראת Erazer (למחיקת קבצים שלא רוצים להימחק) אז גם זה לא עזר. שאלה כללית - מישהו נתקל בתופעה בדפדפן כרום שישנו מעבר סתמי לשפה האנגלית והכרום "מתעקש" להישאר על האנגלית? רק יציאה מכלל החלונות מאפשרת חזרה לעברית. תודה רבה לכם מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב יש לי בעיה מציקה מאוד,בנושא הנל. עד לפני שבוע עבדתי עם וינדוס XP והכל היה בסדר.ברגע שעברתי לוינדוס 7,אחת מכניסות ה SATA לא מזוהה אצלי יותר. יש לי למעשה סך הכל 3 כניסות (כן כן לוח אם ענתיקה).צירפתי תמונה של הכניסה שלא עובדת אצלי,נראה שהיא גם ממוקמת שונה מ 2 הכניסות התקינות.ניסיתי אגב לחבר דיסק קשיח/צורב,אך ללא הועיל,החלפתי גם את הכבל עצמו לבדוק אם משם הבעיה,לא עזר. אגב זה קישור למפרט של לוח האם באתר של ASUS. אני מאוד מקווה שלמשהו כאן יש איזשהו רעיון או נסיון עבר עם דבר כזה. תודה מראש http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2V/
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכם- עזרה בבקשה. יש לי מפרט כזה : המחשב של הילד : לוח אם של אסוס- -DDR3-G41 .מעבד E8400 ליבה כפולה. זיכרון 4 ג'יגה של רם.מערכת XP הום אודישן SP3 מקורי. המחשב שלי : לוח אם של ג'יגביט G41 DDR3.מעבד E5200ליבה כפולה.זיכרון 2 ג'יגה של רם. מערכת XP SP3 פרופשיונל{לא מקורי-רק באופן זמני} הבעייה היא בכרטיס קול המקצועי שלי." כרטיס קול מקצועי של LINE 6 UX2. החיבור הוא USB. במחשב הראשון {של הילד} הוא משמיע רק דרך האוזניות ולא משמיע דרך היציאות האחוריות. הגדרתי את הכרטיס,עידכנתי והסרתי דרייברים מהיצרן{4 פעמים} לא עזר. שלחתי לתיקון לבדיקה, אמרו לי בחנות : הכרטיס תקין! {אמרתי :אולי זה היה חטאי שחמדתי את המחשב עם הנתונים המרשימים של הילד} חיברתי למחשב השני {שלי} הוא עבד במשך שבוע ד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
MY COMPUTER Operating System MS Windows 7 Ultimate 64-bit CPU Intel Core i5 2500K @ 3.30GHz 30 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 8.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 802MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. P67A-D3-B3 (Socket 1155) 33 °C Graphics SHARP HDMI (1280x720@60Hz) Radeon HD 6800 Series (Gigabyte) 34 °C Hard Drives 39.1GB Corsair CSSD-F40GB2 (SATA-SSD) מאסטר 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ (SATA) 33 °C וזה הכונן שמאוחסנים הסרטים סרטי HD נתקעים לשבריר שניה, מאוד מרגיז בזמן צפיה של סרטי אקשן ופעולה. האם הבעיה היא בזיכרון הפנימי..?!?? RAM לצערי אינני מסוגל להעביר אפילו לא סרט אחד לכונן של ה SSD מכיון שהוא מלא.. אשמח לקבל את עצתכם.. ??? גיא
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן השתנו לי הצבעים בwindos ל16 והרזולוציה ל 640X480 ללא יכולת לשנות. היה מותקן win7, דרייברים מעודכנים. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים ואת הכרטיס ולא עזר. במנהל ההתקנים הכל מעודכן(דרייבר של NVIDIA, לא של וינדוס). אחרי פירמוט והתקנה מחדש הבעיה חזרה על עצמה. במהלך ההתקנה ובהפעלה הראשונית של הוינדוס הצלחתי לראות צבעים כרגיל, רק לאחר הריסטרט הראשון חזרה הבעיה. לא נראה לי שהבעיה בכרטיס כיוון שהצלחתי לראות טוב במהלך ההתקנה. זכור לי על תופעה דומה שהייתה בXP ואז התברר שמדובר בוירוס או בשינוי ברג'סטרי שמגיע מהזכרון בכרטיס עצמו או מהRAM, אחרי חיפוש לא מצאתי איזכורים לזה. יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אהלן, לפי מה שהבנתי אינני יכול להכניס תקליטור DVD, אלא אם כן ארכוש כונן חדש. השאלה שלי במידה ואני רוצה להתקין WIN7 דרך דיסק און קי, האם יש דרך לעשות זאת? האם זה פשוט? אשמח לתשובה , תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברשותי מחשב AMD 1.67GH , RAM 448 MB עם XP STAGE 2 אני משנה את גודל ה PAGING FILE מ670 ל 500 ע"מ לקבל תגובות מהירות יותר (לא מריץ תוכנות כבדות). מבצע איתחול כנדרש, ברם אולם לאחר מספר כיבויים ההגדרות הישנות חוזרות, וחוזר חלילה. אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הצילו
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה קורה לי (אחרי בדיקות מעמיקות) כאשר אני מפעיל משחק ב SLI , המשחקים הם DEUS EX CRYSIS2 BATTLEFIELD 3 אך ורק משחקים שתומכים ב DIRECTX 11 וכאשר אני מכבה אופציה זו (ב SLI פועל) במשחק הכל עובד פיקס כאשר אני מכבה SLI הכל עובד פיקס גם עם DIRECTX 11 (בדקתי כל כרטיס לחוד) וכפי שידועה לחלקכם פה BATTLEFIELD 3 לא מאפשר לך לעשות שינויים בDIRECTX 11 הוא כמדומני תמיד פועל בלי אופציה לכבותו. יש לי מערכת חדשה לגמרי core i5 2500k asus p8z68-v gigabyte gtx 560 ti SLI antec 900w עד עכשיו מה עשיתי: החלפתי במקומות של הכרטיסים + בדיקה היקפית שלהם - לא עזר הוצאתי את הגישרון של הSLI בדקתי את הביצועים של כל כרטיס בלעדיו - הכל תקין ניסיתי כל דריבר אפשרי בין אם הוא חדש או אחד שכבר אף…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום חברים , הבעייה היא כמתואר בכותרת : המחשב נדלק , עובד 2-3 שניות ואז נכבה . נדלק שוב (לבד) ואין תצוגה במסך . למעשה כבר בדקתי כמעט את כל החלקים ובהם מעבד , זכרונות , ספק כוח וכרטיס מסך וכולם נמצאו תקינים . שמתי לב שהבעייה קורית ברגע שמכניסים את המעבד לסלוט של הלוח אם ( מה שאולי גורם לקצר ולסימן לכך שיש בעיה עם המגעים של הלוח אם בסלוט המעבד או באספקת החשמל של הלוח אם כדי להפעיל את המעבד ) , ברגע שאין מעבד הבעייה לא קורית והמחשב לא נכבה , אלא עולה וממשיך לעבוד אבל כמובן שבלי תצוגה כי אין מעבד . חלקי המערכת הם : לוח אם : GIGABYTE P35DS3L מעבד : INTEL E2220 2.4 GHZ ספק כוח : Corsair VX 550 WAT אודה מאוד לכל העוזרים כי אני אישית כבר התייאשתי ושוקל לקנות לוח אם חדש ...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר תקופה שזה קורה לי, ואני לא מוצא את הסיבה.. פירמטתי כבר ועשיתי הכל .. אז לבעיה - שאני מוריד סרט לדוגמא מפיילפלייר , האינטרנט שלי יתנתק ספציפית מהמחשב.. זאת אומרת שהמחשב עצמו לא קולט את האינטרנט אבל המחשבים האחרים בבית כן קולטים.. המחשב שלי מחובר בכבל ישירות למודם שדולק כל הזמן !! מה שכן זה יכול לקרות כל הזמן , בגלישה סתם באינטרנט , הורדות וצפיה בסרטים.. מישהו מודע לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
האתר Reddit.com מופיע לי ככה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/98c23b01.png כשהוא אמור להופיע ככה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/532dc2af.png ניסיתי כמעט כל מה שעלה לי לראש: למחוק את כל הקוקיז, לבטל את החוסמי פרסומות, לנסות לגלוש מפיירפוקס + IE, לכבות ולהדליק את הראווטר ואת המחשב ובטח עוד כמה דברים. עכשיו הקטע שאני רואה ב"עותק שמור" בגוגל את האתר, וזה מציג אותו כמו שצריך, ורשום שזה נכון ל-4 לדצמבר שזה היום. אז הבעיה אצלי. הבעיה התחילה לי לפני כמה ימים דרך אגב. לא זוכר אם התקנתי משהו מיוחד באותו יום או משהו.. ולפי מה שהבנתי אצל עוד מישהו ממש מקודם, יש מצב שזה בעיה למי שמחובר לספקית בזק 014 http://www.reddit.com/ תודה לעוזרים :<…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם: לפני כחצי שנה המחשב החל לעשות קצת בעיות שהחמירו מאד לאחרונה. זה החל בפריזים של 2-3 שניות בסאונד ובעכבר ביחד למשך כמה זמן בתדירות של כפעם בחודש, ובחודש האחרון הוא כבר 3 פעמים משמיע רעש של נקישות ונתקע, החשד המיידי היה כמובן הhd (wd 1tb 7200 caviar black) הרצתי גם תוכנה לבדיקה של wd שלא מצאה כלום וmhdd שגם לא מצאה כלום. (מצורפות 2 תמונות) מה גם שהיום שניסיתי להריץ את אחת התוכנות דרך הבוט ועוד לפני זה המחשב נתקע... המפרט שלי: מעבד i5 750 2.66 arctic cooling freezer 7 pro rev 2 gigabyte ga-p55-ud3l 2*2 kingston ddr3 zotac gtx 260 896 chieftec 550w psu :s05: אולי כאן הבעיה... coolermaster centurion 534 no psu תודה מראש.http://up353.*צונזר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מגדיר בבוט להתחיל את הCDRON אז זה מראה לי מסך שחור עם "_" כזה למעלה בצד שמאל ואחרי זה המערכת עולה כרגיל...למה זה ככה?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-