תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אז ככה מדובר במחשב שעבר איזה שהיא מכה חשמלית רצינית ששרפה את הספק ואת לוח האם, הרכבתי ספק חדש ולוח אם מהאריזה (PC Chips M758LMR, לא להיבהל זה לא בשבילי...) וגם זכרון חדש, אך יש משהו מוזר הלוח לא נדלק, כלומר כאשר אני לוחץ על ה POWER הספק לא נדלק ואין כלום, בדקתי את הספק במחשב אחר והוא עובד FIX, כנ"ל ה Power Switch עובד תקין, השאלה האם יש מצב שבו המעבד נדפק (CELERON 600, שוב זה לא מחשב שלי...) ולא נותן ללוח להידלק, שכן הספק אמור להידלק גם כאשר אין בכלל מעבד ו/או זיכרון מורכבים, הוא פשוט לא מגיב, אנה עיזרו... ועוד שאלה - המעבד של איסטרוניקס, במידה והוא נשרף הם יחליפו לי אותו? (הרי כבר אין יותר מעבד כזה בעולם).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להעביר הארד דיסק ממחשב אחד למחשב השני שברשותי ולא כ"כ הצלחתי... בכל מקרה כשהחזרתי את ההארד דיסק קיבלתי הודעה: DISK BOOT FAILURE, INSERT THE SYSTEM DISK AND PRESS ENTER מישהו יכול לעזור? ???(אין ברשותי את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה שלי)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק 61 גיגה של IBM (שהעבירו את הייצור לחברת בת) ולאחרונה הוא השמיעה כל מני רעשים כאילו של חריקות וציפצופים... עשיתי איזה טסט שיש באתר של החברת בת והיה כתוב שאין לי בעיות בהארדיסק, טוב המשכתי לעבוד רגיל. שלשום עשיתי ריסט למחשב אחרי שבוע בלי ריסט ופתאום המחשב כותב לי שחסר לי system32/kernal.dll... מאז התסבכתי עם הדיסק של הווינדוס XP שלי שכנראה הוא לא טוב (רושם לי Cannot Access the Windows XP CD ) אז פליז HELP !
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני חושד כבר דיי הרבה זמן שיש לי בעיה של סקטורים פגומים בהארדיסק, הכל בגלל מכת חשמל שהמחשב שלי חטף ששרף לי את הלוח אם ספק וקיצר את ההארדיסק אותו אבא שלי הצליח להציל... היום אחרי שקניתי מחשב חדש (ההארדיסק נשאר) אני רואה שהמחשב כל הזמן נתקע לי ויוצר בעיות, אני חושד שזה בגלל סקטורים פגומים בהארדיסק אבל אני לא יודע איך לבדוק את זה, איך לגלות באיזה אזורים הם קיימים ואיך למנוע את הגישה אליהם מתוך המערכת הפעלה, אז אם למישהו יש רעיונות אז אני אשמח לשמוע... ניסיתי לעשות סריקה, ביקשתי לבצע סריקה גם של הסקטורים הפגומים ולנסות לשחזר אותם אבל המחשב נתקע בשלב מסויים כנראה הוא הגיע אליהם, ניסיתי גם לעשות איחוי אבל זה לא ממש עזר...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה קודם כל מפרט: מעבד:Q6600 לוח אם:Gigabyte EP45-UD3P זיכרון:Corair DOMINATOR 5-5-5-15 XMS2-8500C5D 1066MHz 2.1V ver1.1 כרטיס מסך:HD Radeon 6850 הארד דיסק:WD Blue caviar 1TB והכי חשוב ספק כוח:SeaSonic 620W S12II-620 Retail עכשיו נעבור לבעיה שלי, אז ככה קודם כל יש לי שני סטיקים של RAM DDR2 כל אחד מהם 2GB ביחד 4GB RAM. סטיק A סטיק B ומצד שמאל של הלוח לצד ימין יש לנו סלוט A סלוט B סלוט A* סלוט B* הזיכרון אמור לשבת על סלוט B ועל סלוט B* הסטיק A שלי יכול לשבת על סלוט A וB אבל כאשר אני שם אותו בסלוטים עם ה* נוצר מצב שהמחשב נדלק אבל הוא לא מגיע למסך של הלוח האם הוא פשוט נדלק ואז מתכבה אחרי 10 שניות~ לפעמיים הוא פשוט נשאר דולק עד שאני עושה לו ריסט בעצמי. הסט…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסט עצמאית, במצב מנוחה, עבודה לא משנה מה. עשיתי מה שצריך כדי שלא יעשה ריסט ויעשה מסך כחול, וגם עשיתי בדיקה בתוכנה S&M הכל יצא בסדר חוץ מהזיכרון. הרצתי בדיקה בMEMTEST והיו מלא שגיאות. כיביתי את המחשב, הוצאתי את הזיכרונות, על 1 כתוב PC2700 256DDR ועל השני כתוב PC2100 256. שניהם מיצרנים שונים. הכנסתי כל אחד בנפרד והרצתי בדיקה והכל היה בסדר. אם כך הבעיה היא העבודה שלהם ביחד. אולי זה משהו עם ההגדרות של הביוס אני לא יודע אולי מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי זכרון של GEIL, שהחליט ביום בהיר להפסיק לעבוד, אין לי שמץ של מושג מה גרם לבעיה, ואני מעולם לא ביצעתי OC למחשב. הביטוח דרך החנות שקנית את המחשב עצמו נגמר (עברו שנתיים מאז). הבנתי שהכרטיס זכרון שלי ניתן עם ביטוח לכל החיים (אין לי תעודה אבל יש לי מדבקות על הכרטיס של אמינות) יש לי גם כן קבלת קניה עם תאריך אם זה בעל חשיבות. http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35 עכשיו איך אני יכול ליצור קשר עם החברה\יבואן בכדי שיבדקו את הנושא (תכלס בכדי שיחליפו לי את הכרטיס זכרון)? אני אשמח אם מישהו עם נסיון בדבר, יכול להצביע לי על נקודות שיעזרו לי להחליף את הזכרון הבלוי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קניתי הארדסיק חדש 200 גיגה אחרי שהישן שלי... עבר זמנו.. היום קיבלתי אותו, באתי להתקין אותו הכנסתי הכל כשורה ואז שאני מפעיל שמעתי ככה "צפצוף ארוך - ואחריו 3 ציפצופים קצרים" מהר נכנסתי לmanual של הלוח אם וראיתי שזה בעייה בכרטיס מסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך וכלום לא עוזר יכול להיות שזה אבק בסלוט? ואם לא, אז מה הן האפשרויות?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
התעוררתי היום בבוקר הדלקתי את המחשב ופתאום אני קולט שהרזולוציה שאני נימצא בה היא 800X600(כשאני בדרך כלל על 1920X1020 משהו כזה). ישר ניכנסתי לשנות רזולוציה חשבתי אולי אחי הקטן עשה שטויות ואני רואה שהרזולוציה הכי גדולה שאני יכול לשנות אליה היא 1280X1024. אמרתי לעצמי בטח בעיה בדרייברים ניכנסתי לאתר של NVIDIA(ברשותי Geforce 9800 gt) הורדתי את הדרייבר העדכני וכלום לא השתנה פשוט. ניכנסתי לDEVICE MANAGER ושמתי לב שאיפה שכתוב את הכרטיס מסך שלי יש מין משולש וסימן קריאה בתוכו. כשאני ניכנס לזה כתוב לי windows has stopped this device because it has reported problems. (code 43) יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ברשותי ווינדוס 7 64BIT.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום. ברשותי הכרטיס מסך : ATI X1950pro 512MB PCI-E בעבר , הכרטיס מסך היה עומד על 50-55 מעלות בסטנדביי , ועד 80 מעלות במאמץ. היום , הכרטיס מסך עובד ב60 מעלות , ועד 102 מעלות!! ישנה עלייה של כמעט 20 מעלות!!! הוספתי מתחת לכרטיס מסך מאורר 120 , כדי שיעזור לקרר את הכרטיס מסך , לא היה שיפור של אפילו מעלה אחת וקטנה... ברגע שאני נכנס למשחק , אניעוד לא מתחיל לשחק , אני מגיע ל70-80 מעלות , אחרי שאני מתחיל לשחק...השמיים הם הגבול ממש , השיא היה 102 מעלות! משחקים שפעם לא היו עוברים את ה70 מעלות.... חוץ מזה , סידרתי כבלים , הוספתי מאוררים , והטמפרטורה בכל המחשב ירדה [20 מעלות בתוך המחשב , 50 מעלות למאבד במאמץ ] רק הכרטיס מסך עולה במקום לרדת... עכשיו אמרו לי שאני צריך לבדוק מתחים וכאלה …
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע מה זה, אני גם לא יודע אם זה שייך לפורום הזה (אם לא, תעבירו לאן שצריך). אבל יש לי שתי בעיות עם הכרטיס קול: הראשונה היא שאני לא מצליח להקליט כלום. יש לי מיקרופון, הוא עובד 100% (נבדק), אני מקליט משהו דרכו ולא שומעים כלום. הבעיה השניה היא, שגם להקליט קול ממשחקים ודברים כאלה זה לא למקליט. יש בעיה כלשהי עם כל הקטע של ההקלטה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מרגיזה. כאשר אני מוריד או מעלה את הוואליום שבמחשב הנייד(ידנית,לא בתוך המחשב),המודם האלחוטי פשוט מתנתק,והאינטרנט מפסיק לפעול לשניה,ואז הוא מתחבר שוב. אשמח אם יהיה למישהו הצעה לפיתרון.(להוריד ולעלות ת'וואליום ידנית בתוך המחשב,לא בא בחשבון) אם כבר אני כותב,אז כבר. ההארדיסק כנראה שובק פעולה,והמחשב נתקע. אני נותן דפיקה קטנה על המקלדת\אזור הרמקולים במחשב הנייד,והמחשב ממשיך לפעול כשהיה. מה קורה עם זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היה לי בעייה שהלוח לא מזהה את יציאות ה IDE חוץ מהפלופי ושהוא זיהה את הפלופי הוא נתקע ולפעמים המאווררים מפסיקים להסתובב.. ניסיתי ספק מחבר חיברתי ושהפעלתי ראיתי ליד הסלוט של המעבד מן אור אדום שנהפך לכתום ככה ונכבה אבל הביוס עולה וזה לא מזהה את הכוננים האופטים (ניסיתי את כל האפשרויות, ג'ימפור שמתי לבד גם, כלום לא עזר) עכשיו שאני מוציא את הרכיבים מהלוח אני רואה ליד הסלוט של המעבד איפה שהיה האור הזה מין פיח שחור כזה אבל ממש טיפה ונשאר סימן (זה נשרף? איך זה יכול?) זה מן מלבן קטן ולידו רשום L26 ושאני מעלה גם את המחשב עם 2 סטיקים של 64M זה מזהה את שניהם אבל רושם שיש 65M ??? מה הולך עם המחשב הזה?
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי צפצוף אחד ארוך ושניים קצרים אח"כ ואז הרבה קצרים בלי סוף בכל מקה הוא לא עושה בוט הלכתי לאתר של הביוס (AWARD -phonixe) רשום שהצפוף הוא רק בעית תצוגה (AGP\משהו עם הביוס) או בעית זכרון את הזכרון הוצאתי נתן צפצוף אחר החזרתי נתן את הצפצןף הראשון לפני הכול עידכנתי את הביוס אבל אחרי העדכון הכול עבד בסדר(היו קצת בעיות להתניע אבל אחרי כיבוי והדלקה מחדש זההסתדר) אני העלתי את הזכרון ל200\400 אחרי שהוא היה ב333 זה קרה אחרי שעשיתי ריסטרט בגלל שהוא נתקע באמצע האעלת הוווינדוס יש למישהו רעיונות \מכיר את הנושא? אמרו לי לנסות כרטיס מסך PCI אבל כרגע אין לי :-\
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה החלטתי להשתמש בלפטופ הישן ונתקלתי במספר בעיות קשות. להלן תיאור התקלות: 1. המסך - יש לי כמה שורות (מלמעלה למטה) של פיקסלים שרופים על המסך... עם הזמן זה רק מתרבה, איך ניתן לטפל בכך או לפחות להבין מה גורם לשריפה של עוד ועוד פיקסלים? ובגלל שזה לפטופ, האם ניתן לתקן או להחליף מסך במעבדה וכמה בערך יעלה? 2. המחשב מתחמם מהר מאוד ואם אני לא ממקם מאוורר לידו (!) הוא פשוט נכבה לי. רציתי לשאול האם בניידים קיימים מאווררים פנימיים ואיך ניתן לפתוח את הנייד על מנת לבדוק מה קורה שם מבחינתם ומבחינת האבק? תודה מראש, טל
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד Compaq Evo N160 איתו אני עובד באופן די אינטרנסיבי כבר שנה וחצי, וביומיים האחרונים נתקלתי שלוש פעמים בבעיה מוזרה: המאוורר לאחר שהוא מתחיל לפעול, הוא לא מפסיק, אפילו שהטמפרטורה של המחשב מאוד יורדת (זה מחשב נייד, המאוורר אמור לפעול רק שהטמפרטורה גבוהה). הפתרון היחיד שמצאתי לעצירת המאוורר הוא ביצוע אתחול, אבל זה מאוד מפריע במהלך פגישה, שאני רושם במחשב, לבצע אתחול. לא מצאתי שום אזכור לבעיה באתר של Compaq. כמו כן, לא התקנתי תוכנות חדשות על המחשב בערך שנה, וגם לא עדכנתי לאחרונה את ה-BIOS (גם בערך שנה). החומרה החדשה היחידה שחיברתי למחשב בזמן האחרון (שלא חיברתי אף פעם לפני כן), היא USB Flash Drive של SanDisk - אבל אני לא כל כך חושב שהוא גרם לבעיה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי בפורום גרפיקה ולא קיבלתי תשובות אולי כאן... קניתי כרטיס מסך חדש: Gigabyte GeForce 7900 GS (GV-NX79G256DP-RH) http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2380 והוא סוחב בסדר, אני מרוצה מהביצועים, אבל משום מה הוא עושה המון רעש, למרות שהוא בא עם קרור של זלמן שחשבתי שאמור להיות שקט יחסית. לפני כן (עם כרטיס על הלוח) לא יכולתי לדעת אם המחשב דולק מרוב שהיה שקט גם כשישבתי לידו, ועכשיו אני יכול לשמוע אותו מהמהם מהחדר השני. זה נראה כאילו שהמאוורר מסתובב במהירות הגבוהה ביותר כל הזמן (גם באמצע הלילה כשהמסך כבוי). האם יכול להיות שככה הכרטיס הזה - שהמהירות קבועה ולא משתנה בהתאם לעומס העבודה של הכרטיס ושאי אפשר לשנות אותה? או שמשהו מקולקל בכרטיס שלי …
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש DFI INFINITY NF4 ULTRA POWERCOLOR X800GT 256MB 1GB RAM - KINGSTON אני משחק במשחק איזה חצי שעה והוא עושה לי הודעת שלח/אל תשלח או שעושה לי לפעמים מסך כחול עם בעיה נתקע לי הרבה פעמים אחרי שיצא מהמשחק צלמתי תמונה של טמפרטורות אולי זה אומר משהו הנה הם:
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה , כשאני צורב \ מעתיק מדיסק למחשב \ מתקין \ שומע מוסיקה ( ועושה את אחד הדברים הללו ) ..המחשב שלי פשוט מתחיל לקרטע , אם זה העכבר שזז בתקיעות או בזמן צריבה ה- BUFFER עולה ויורד ( משתגע לו ) ... ( כנ"ל העכבר ) קיצר בדקתי את הספק והוא לא הגורם הוא נראה יציב , ובדקתי טמפ' של הארדיסק והטמפ' נכון לעכשיו 37 + בזמן התקנה או צריבה או כל מה שהזכרתי פה .. אבל עדיין יש תקיעות גם במוסיקה שאני שומע בזמן צריבה או העתקת דיסק למחשב או התקנה .. עכשיו את הפיתרון אני לא יודע , אז בגלל זה פניתי אילכם , אם מישהו יכול לעזור לי בנושא או שיש לו פיתרון זול נ.ב. - זה גם לא ה- OC הגורם לבעיה כי ביטלתי אותו וזה עדיין קרטע לי בצריבה יחד גם הבאפר ... תודה לעוזרים !
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש כמה בעיות, טמפרטורות גבוהות, 8 התקני USB שמתוכם רק 2 הם USB 2.0 .. בכל מקרה אני מעלה לכם תמונות מהביוס ושל הטמפרטורות לבדוק אם הכל תקין ואם יש משהו שצריך לעשות / לשנות : תודה מראש לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש למטרת משחקים שהמפרט שלו הוא כזה : amd 3200 64 939pin ocz 1g prime-serise msi 7600GT . באתי הביתה להריץ דום 3 לראות מה המכונה יכולה לעשות ומאוד התאכזבתי לגלות שמדי פעם במשחק אני רואה מין קו ריענון כזה שנעלם תוך שנייה על המסך, המשחק רץ חלק גם בהגדרת אולטרה, אבל יש את הסמני רענון האלה מדי פעם שממש ממש מפריעים!! מישהוא יודע למה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה?!
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
היי לכולם, אני כותב אליכם מאיטליה אחרי שכאן כבר הרמתי ידיים כי לאף אחד אין פיתרון לבעיה.... לפני שבועיים הרכבתי מחשב עם: - לוח אם INTEL 945GTN - מעבד P4 3600 , - קרור THERMALTAKE - דיסק קשיח 80 ג'יגה SATA - כרטיס מסך RADEON 550EX (שאחרי שבוע עבודה שבק חיים והוחלף בחדש ללא מאוורר). - מודם ISDN של HAMLET USB 128TA ... כן כן כאן אין עדיין ADSL..... הבעיה היא שהמחשב מידי פעם עושה REBOOT לבד בלי שום התרעה, כשהוא נדלק יש את החלונית של התקלות של WINDOWS שואמרת שהיתה תקלה חמורה והיא נובעת כנראה מDRIVER לא מתאים. עם הודעה שכזו חרשתי את כל עידכוני האתרים של היצרנים של החומרה שיש לי ועידכנתי הההההכל .... אבל הבעיה ממשיכה בדיוק כמו קודם. מה שמוזר הוא שאין לזה עיקביו…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום משהו יודע מי היבואן של LG בארץ קניתי לפני כ שנה וחצי מסך רגיל והיום הוא מתחיל להעשות בעיות { נכון כולכם תגידו הגיע הזמן לקנות חדש אבל לא! } קיצור נגמרה האחריות איכן אני יכול לתקן את המסך ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ביחד עם מסך חדש רק לפני שבוע. המפרט: I5-6600K @3.5 Gigabyte GA-Z170-HD3P G.Skill DDR4 8 GB RAM VALUE CORSAIR RM550X POWER SUPPLY Sapphire RX480 NITRO+ 8GB והמסך הוא dell Ultrasharp 2414H אני חווה בעיות בעיקר באתרי אינטרנט שבהם כשאני יורד למטה מופיע לי אפקט של Tearing זה ממש מציק ורואים את זה דיי בבירור.. איך אפשר לפתור את הבעיה? מי שמכיר וזה עוזר לו: http://www.vsynctester.com/
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לשאול פה משהו... יש לי מחשב P4 עם כרטיס מסך GEFORCE 4... עד לפני כמה זמן הכרטיס עבד חלק... לפני כמה זמן הוא הפסיק להוציא סיגנל למסך (ברגע שהמסך חובר לכרטיס הוא עבר למין מצב של stand by)... פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס לא מחובר טוב..) (בלי בורג) ובגלל זה הוא יצא מהסלוט... חיברתי אותו מחדש (גם עם בורג) וזה עבד... עבר שבוע ושוב התחילה הבעיה... בדקתי והכרטיס מחובר טוב... כשמחברים את המחשב מנתקים אותו ואת הכבל של המסך ומדליקים מחדש זה מסתדר... למישהו יש רעיון מה הבעיה ומה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-