עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Master Boo,

שלום לכולם לאחר שהמחשב ברשותי במשך בערך שנה, החלטתי לחבר משהו לפאנל אודיו הקדמי במחשב. לא עובד, לא מזוהה, כלום. לאחר כמה בדיקות תוכנה החלטתי להכנס פנימה. פתחתי את המחשב, ומסתבר שרק חיבורי הUSB מחוברים. יש כבל לאודיו ולFirewire, אבל שניהם לא מתחברים לכלום על לוח האם. לאחר חקירה קצרה מצאתי מקבץ של פינים ליד חיבור האודיו האחורי של לוח האם. הבעיה היחידה היא שהכבל שמחובר לפאנל הקדמי נורא קצר, ואין סיכוי שיגיע עד לשם. מה אני עושה? איזה כבל אני צריך לקנות? אולי הסתכלתי על החיבור הלא נכון? אמור להיות חיבור בקצה הקרוב יותר של הלוח? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by pelo911,

אני מפעיל את המחשב הכול טוב יפה, ואז אחרי 10 דקות,לפעמיים שעה,שתי דקות.. פתאום נתקע לי ה-USB ואני חייב לעשות ריסטרט בשביל שיפעל שוב... המקלדת שלי מחוברת לUSB האוזניות והמדפסת.. מישהו יודע מה לעשות.. תודה

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by TUCG,

כל כמה שעות שאני משתמש במחשב, הוא פתאום נכבה ומתחיל לצפצף (צליל דומה לסירנה) ואני נאלץ להדליק אותו מחדש ואז הוא עובד בסדר לכמה שעות עד שזה שוב קורה. מה יכולה להיות הבעיה (אולי משהו בזיכרון או בכונן הקשיח)? בפעם האחרונה שזה קרה, העפתי מבט בביוס, ומיד אחרי זה, הטמפרטורה של המערכת הייתה 44 מעלות צלזיוס ושל המעבד 62 מעלות. זה נחשב נורמלי? המחשב שלי: מעבד את'לון XP 2500+ לוח אם NF7-SL של אביט כרטיס מסך Geforce 4 Ti4400

4. Started by ran1809,

הנה תמונה של בעייה במנהל ההתקנים ורואים שיש התקן אחד עם סימן צהוב כמו כן ניסיתי לחפש לו עדכון מה עוד ניתן לעשות?? ניתן לראות גם בהמשך השאלה בעייה נוספת שיש לי תודה רן

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by ירון דיין,

כבר חודשיים שהמחשב פיתאום " קופא " כלומר נתקע באותו מצב התמונה במסך וכל המחשב כולל מקלדת-אכבר-כונן-מסך הכל קופא !!!!! 1-ניסיתי סריקת וירוסים--תקין 2-החלפתי כרטיס מסך --לא עזר 3-הסרתי תוכניות והתקנות אחרונות-לא עזר רק בריסטארט המחשב חוזר לחיים לזמן מוגבל יכול שעה ויכול גם יומיים זה קורה בגלישה -מישחק-או כל דבר אחר ---אן פעולה מיוחדת --- ב ב ק ש ה תעזרו לי ( ניסיתי עידכונים וכו )

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by - Idan -,

שלום, אשמח לקבל עזרה בנושא. אני מנסה לפרמט את המחשב, כבר עשיתי את זה הרבה פעמים בעבר. משום מה הפעם זה לא עובד, אני מאתחל עם CD של ווינדוס XP, המחשב מתחיל לקרוא את הקבצים ובשלב מסוים הוא נתקע, או שהוא נתקע ברגע שהוא מגיע לשלב של הגדרת המחיצות. לאחר שאני מכבה ומדליק מחדש את המחשב, המסך לא נדלק - בעייה שנפתרת בעזרת איפוס ביוס, הבעיה שאני כל פעם צריך לאפס את הביוס אחרי ניסיון כושל של פירמוט. מפרט למקרה שצריך: מעבד Intel Celeron 2.67Ghz 533FSB לוח אם ABIT IS7-V2 כרטיס מסך PINE XFX FX 5200 128MB זיכרון DDR 400 512MB תודה, אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Xstyle,

שלום, יש ברשותי מחשב אם לוח אם ASUS מעבד 2.4 אני חושב שהפרטים לא עקרונים כרגע. הבעיה היא שאני מדליק את המחשב הוא נידלק אבל המסך לא נידלק ואין את הביפ שצריך להיות כשהמחשב עולה. המאווררים הכול מיסתובב הנורה על הלוח אמ עובדת הכול עובד כמו שצריך אני שומע את ההרדיסק עולה אבל אין את הביפ של הלוח אמ ובעצם המסך לא נידלק. בנוסף אני רוצה לציין שהחלפתי מארז ומאז זה קרה ואני רוצה להגיד שהכול מחובר טוב ושום כבל לא פגום והספייקר והכול מחוברים כמו שצריך!

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  8. שלום! אז ככה,לאחר פירמוט ,אני בא לשחק בCOD 4 ,ואני מרגיש ורואה ירידה רצינית מאוד בביצועים,לאחר בדיקות ראיתי שהPCI-EXPREES עובד על X1. יש דרך לשנות את זה לX16?(חייבת להיות דרך) ואחרי שהסתכלתי בGPU-Z ראיתי שהזכירון של הכרטיס מסך עוד על 0 במקום על 700,והBAND WIDTH עובד גם הוא על 0. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  9. פירמטתי את המחשב דרך המסך הכחול. אחרי הריסט הוא חזר למסך כחול,טען את הקבצים ואחרי הטעינה(שבו אני נדרש ללחוץ על F8) המחשב מתכבה. מה עושים? תודה רבה.

10. Started by ward,

התקנתי כרטיס 2600XT 512MB. כמדליקים את המחשב התמונה ישר נראת מעוותת המילים נכנסים אחת בשניה ומרובעים שנדלקים ונכבים ותוהו ובוהו ניסיתי כל מני אפשרויות 1- בהתחלה החיבור עם הלוח לא היה עם ה 4 PIN הנוסיפם .. חיברתי ספק עם כל החיבורים וגם לא עבד 2-ניסיתי על מחשב אחר גם כן אותה בעיה 3- כל הספקים שניסיתי לא היו מותגיים אלא גנריים !! האם ישנה מצב שהבעיה מהספק החשמל? אה האם כרטיס זה נדרש חיבור חשמל נפרד (ל מרות שלא מצאתי עליו חיבור חוץ מלמעלה שאני חושב שאלו ל CF) תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  11. שלום! אני מנסה להתקין כרטיס טלוויזיה חיצוני מסוג Leadtek WinFast PalmTop TV אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייברים אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: - הלוח אם שלי תומך ב USB2, בדקתי בביוס והכל מוגדר כמו שצריך (hispeed). - בעבר הכרטיס היה מותקן במחשב (מנסה להתקין מחדש לאחר שפירמטתי את המחשב). מה יכולה להיות הבעיה? תודה,

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by guyby,

שלום, לאחר התקנה של מחשב פנטיום 3, חיברתי לו צורב ופתאום הCD הרגיל נסגר מיד כשאני פותח אותו. יכול להיות משהו בג'ימפור לא תואם? לפני כן הכל היה תקין.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dudi2002,

שלום. אני מגיש כרגע עבודה ועושה אותה בחלקים חלקים. אני צעושה כל פעם קצת ושומר אותה. אחרי שאני מסיים את העבודה אני שומר עד לאן שהגעתי, מותקנת אצלי תוכנת word 2003 במחשב, ואני רוצה לשמור את העבודה בפורמט של word כי זה הכי נוח. רק שמשום מה העבודה נשמרת לי בפורמט של ה"כתבן" הרגיל שנמצא לי במחשב שהופך את כל המילים בעבודה ועושה לי בלאגאן שלם. איך אני שומר את העבודה בword? תודה.

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by naor-007,

שלום! יש לי מעבד פנטיום 4 3000MHZ HT, עשיתי לו אוברקלוק דרך הביוס , פשוט העליתי את ה-FSB מ-200 ל-220, שמרתי והפעלתי מחדש, ואז הוא הגיע לי למסך הטעינה של ה- STARTUP ואחריו הוא הראה לי מסך כחול לשניה ועשה ריסט. אז החזרתי את ה-FSB למהירות המקורית של 200, ושוב אחרי ה- STRATUP הוא מציג לי מסך כחול לשניה ואז ריסט. אני חייב לפתור את התקלה כדי להיכנס לווינדוס. הלוח אם שלי הוא MSI NEO2-V. מה אפשר לעשות??

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by hag911,

אני צריך את עזרתכם.... המחשב שלי עושה לי כול הזמן ריסטרט מעצמו, זאת אומרת שהוא לא מכבה את כל התוכניות ואז מתחיל מחדש, פשוט אני מקבל מסך שחור והמחשב מתחיל שוב... מה עושים?! :-\

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי לוח אם ישן מלפני 7 שנים, תומך DDR, וAGPX8 הדגם הוא : GA-8S648 ויש לי 3 סטיקים של 256MB זיכרון, אך צצה לי בעיה, לוח האם לא קולט את הזיכרון, או שאחד מסטיק הזיכרון נהרס, בשל כך אני רואה את הפרטים ומוצא שיש לי 512MB. ניסיתי להוציא ולהכניס שוב, לא עובד. מה בעצם הבעיה פה ? לוח האם או הסטיק?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  17. שלום היום כשהדלקתי את המחשב פתאום אני מקבל את ההודעה הבא. בדקתי ב-BIOS וגם שם אין לי את הארדיסק יש לי שם רק את הפלופי ואת הDVD. בדקתי חיבורים והם מחוברים בסדר

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  18. יש לי כרטיס USB WIFI מסוג SPEED TOUCH 120G שאני חושד שלא מתפקד כרצוי. כשאני מפעיל את המחשב, הכרטיס מתחבר אוטומטית לרשת דרך מנהל חיבודי הרשת של WINDOWS. לרוב, אחרי זמן מסוים (עדיין לא מדדתי, אבל בערך רבע עד חצי שעה) האיקון של צג מהבהב (למטה בפינה ליד השעון) משתנה לצג עם X (לא מחובר) עם זאת, הLED שעל הכרטיס עדיין דולקת אך לא מהבהבת. ניסית את אופציית הREPAIR אך כשהוא "מנתק" את הכרטיס ומנסה לחבר מחדש, אני מקבל הודעת שגיאה שהכרטיס הזה אינו ידוע, ולא מתחבר, וב DEVICE MANAGER אני מקבל הודעת שגיאה CODE 10. הבעיה "נפתרת" רק כאשר אני מבצע RESTART. מפרט: amd 64 x2 3800 windsor core asus m2a-vm hdmi bios 1001 לוח אם קצת בעייתי!! http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?SLanguage=en-us&am…

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by DaNiEl360,

אל תתייחסו למפרט בצד אני במחשב אחר... פעם אחרונה ששיחקתי היה צפצוף ביוס, לפני שסגרתי את המשחק שמעתי שני צפצופים קצרים ואחד ארוך ואז יצאתי שלא יישרף לי כלום... בדקתי מהר טמפ', הכרטיס מסך שלי ידוע להתחמם כי הוא ישן והמאוורר בו חורק, אני מחכה שישרף ואקנה אחד אחר פשוט וזול. 60 מעלות ויכול להגיע במאמץ של הרבה זמן ל 80 או אפילו 120!! והמעבד AMD Athlon 3000+ 64bit היה על 62 מעלות... יכול להיות שזה הוא? כי אם כן אני אפרק את הקירור ואחליף משחה טרמית כי בטח פג תוקפה לפני שנתיים... ואני לא הצלחתי להוציא את הצלעות קירור, יש כזה קלאץ' מלמעלה שהזזתי ועוד משהו מחובר אליו שלא נותן לי להוציא את זה... אז אם מישהו איך אני מוציא את זה אני אודה לו..

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  20. שלום, שאלתי כבר בפורום קירור ומודינג אבל זאת הייתה עם בעיה אחרת אז פה נראה לי יבינו יותר... לפני כשבוע ניתקתי את המאוורר מארז בשביל לנקות אותו, אחר כך החזרתי ושהדלקתי את ספק הכוח יש רעש מוזר, (לא צפצוף ביוס) שלוחצים על הכפתור הדלקה המחשב לא מגיב בכלל, לא נדלק ושום נורה או חלק אחר לא נדלק... בדקתי זכרונות,כרטיס מסך,מעבד,וגם את כל שאר החיבורים וביניהם את החיבורים של ההדלקה והנורות. אם אני לא טועה הרעש מגיע מלוח האם אז יכול להיות שהלך לי הלוח אם? כי גם שני מחזיקים של חלקים אחרים כבר נשברו (לא שנראה לי שזה קריטי זה פשוט מחזיק את זה פחות חזק למרות שזה עדיין מחוזק יפה)..

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by shahar07,

שאלה! יש לי כרגע מערכת ויסטא עם 2 HD אשר פועלים בצורת RAID 0 אני הולך לפרמט את המחשב ולעבור לXP האם אצטרך להגדיר את ה RAID 0 מחדש ?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  22. ראשית, לא ידעתי האם השאלה שייכת לפורום הזה, במידה ולא - אבקש להעביר לפורום המתאים. לנושא: המחשב המצוין מעלה, מהו רצף המקשים\המקש שצריכים ללחוץ על מנת להנכס לביוס? כי אני רוצה להגדיר טעינה מהסידי לצורך שחזור המערכת והתקנתה מחדש. תודה רבה והמשך לילה טוב

• 6 תגובות
    • 8.4k צפיות
  23. Started by Agepox,

שלום, הבעיה התחילה לפני כמה ימים, פתאום כל איזה 10 דקות העכבר הפסיק לזז ורק לאחר הוצאה והכנסה מה-USB חזר לעבוד, מחקתי את הדריבר ועכשיו זה לא עושה את זה אלא מדי פעם נתקע לאיזה שניה וממשיך לזוז, מה זה יכול להיות? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  24. לאחרונה החלה בעיה במצב של שימוש של מעל 50% מהזכרון. האם יתכן שאחד הסטיקים של הזיכרון נדפק (ישנם 2) ? האם יתכן וזו בעיית מעבד? אולי וירוס שלא מאובחן? כיצד לאבחן את הבעיה בכלים פשוטים?

25. Started by Michael999,

אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התופעה לא מתרחשת בישומים כמו סרטים ואינטרנט. תודה.

• 6 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.