תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, הסיפור מעט ארוך, אז אודה לכם על הסבלנות. הסיפור החל לפני מספר חודשים, עם הבארטון 2600 שהיה לאחי. כל פעם אחרי שהיינו מפרמטים, מערכת הקבצים הייתה נדפקת, והווינדוס לא היה עולה. כשהייתי מכניס דיסק הפעלה של ווינדוס, הוא היה מראה לי את הכוננים, ותחת הכונן הראשי כותב כי המערכת הקבצים היא לא ידועה (unknown היכן שאמור לבוא NTFS). חשבתי שמדובר על דיסק קשיח, אז החלפתי את הכונן לכונן חדש של 500ג'יגה שרכשתי במיוחד למטרה זו. לדעבוני, הבעיה המשיכה. לכן, החלפתי לכונן ה-250ג'יגה שהיה עד אז במחשב האישי שלי כיוון שידעתי שהוא תקין לחלוטין, והבעיה המשיכה. לבסוף, ויתרתי על העניין, אמרתי אולי בקר ה-SATA של הלוח מפגר. החלפתי ללוח אחר (DFI NF3 LANPARTY ומעבד 64ביט של AMD). התקנתי הכל,…
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
סתכלו על הטמפ' זה קצת לא הגיוני עם p4 1800 בזמן מנוחה....
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה ימים חבר שלי ביקש ממני לבדוק מה קורה עם המחשב שלו, הוא כל הזמן קורס ועושה ריסטארטים, בדקתי את המחשב וגיליתי שיש לו בעיית חום חמורה (המעבד מגיע ל 90 מעלות במאמץ ו 80 בלי) בלי קשר לזה הבפנים של המארז חם (מרגישים) נגעתי בסינק של המעבד (וכן אני יודע שזה לא חכם) והוא רותח אז הבעיה היא לא במשחה הטרמית, המאורר פועל כמו שצריך ואין לי מושג מה לעשות, אני לא רוצה להגיד לו שהוא צריך להוציא עוד כסף כדי לתקן את זה, יש דרך אחרת? ודבר שני יש לי עוד חבר עם אותה בעיה ואצלו יש גם בעייה שהמתח של ה 2.5 מוציא רק 1.6 זה משפיע?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
קניתי מעבד ולוח אם חדש, אני כמו גיבור החלטתי לעשות את כל העבודה לבד. לאחר מספר בעיות אם ספק הכוח (קניתי חדש ואז הייתי צריך להחליפו כי כרטיס המסך שלי לא רצה לרוץ) הצלחתי להריץ את המחשב. ועכשיו כמובן עוד בעיות !! אני משתמש ב hardware monitor כדי להשגיח אחרי המחשב שלי, ומה אני מגלה? לאחר 5 דקות החןם בליבת המעבד עולה ל 75С והמאורר מתחיל לרוץ כמו מטורף, כל הזמן מעלה מהירות ... זה ממש לא נורמלי ! אמרו לי להחליף מארז, אמרו להחליף מאורר אבל לא אמרו מה גורם לזה, או איזה מאןרר להחליף (מאבד אן מארז) אז נשארתי מבובל. הערה: כשאני מסתכל ב hardware monitor אני רואה שהמתח שמוזרם למעבד הוא 2.70 V זה ממש גבוה. אך לפי הBIOS זה רץ על 1.35V אז אני לא בטוח למה להאמין ... Specs: Pentium 4 3.0GH…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שני מחשבים , שתי בעיות . במחשב הראשון , הפעלתי את המחשב וקיבלתי על המסך no signal output . החלפתי מהכרטיס מסך המקורי ( geforce 5200 fx ) לכרטיס מסך ה און-בורד ועדיין לא היה שינוי . אין לי מושג אם יש בעיות חומרה נוספות במחשב הזה כי אני לא מצליח לקבל תמונה בכלל במחשב הזה . במחשב השני , הצורב DVD החדש ( LGX18) מעלה את האפליקציות ממש , אבל ממש לאט ולפעמים הוא פשוט נתקע . אם אני מנסה להפעיל קובץ וידאו למשל , הוא מזהה את הקובץ אבל ברגע שאני מריץ אותו הוא פשוט נתקע ( שעון חול למשך הרבהההה מאוד זמן ...) רעיונות מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
תראו לפי כמה זמן התקנתי חבילת טרנספורמציה לWINDOWS לlonghorn עכשיו זה לוקח די הרבה מקום ויש לי 512 וגם הייתי משחק בCSS ונגיד שאני רוצה למזער את המשחק המחשב פשוט היה מראה לי את ההודעה שיש כשאר מכבים את המסך ואז לפעמיים זה היה חוזר לWIN ולפעמיים לא וזה היה עושה Reset אחרי שהסרתי את החבילה יש לי פחות בעיות אבל עדין זה קורה לעיתי רחוקות בעיה שניה שאני משחק ולא ממזער את המשחק מופיע לי מסך כחול שזה קשור לmemory או משהו כזה את המסך הזה כמעט כולם מכירים זה עוד מגרסאות קודמות וזה קורה הרבה במשחבי בית ספר משהו כזה אבל שונה http://www.microsoft.com/technet/images/archive/winntas/support/images/acs32a_BIG.gif אחרי השגיאה הזאת זה עושה לי ריסט ובעיקרון המשחב שלי די חדש חוץ מהHD …
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אוקיי אז קראתי את המדריך. הנה הקבצים של ה http://download.yousendit.com/EC8E7CA95930259E MINIDUMP. לפעמים מיד על הדלקת המחשב זה קורה... יש לי עוד בעיה לפעמים שאני מדליק את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב קצת ועוצר וחוזר חלילה. (יש לי APPOLO). לפעמים הוא מסתובב אך אם אני לא עושה RESET עוד פעם שום דבר לא קורה. זה מחשב חדש ואני די נואש (LOL חרוז) תודה מראש לעוזרים!! עכשיו ראיתי שהקוד שגיאה הוא (זה רק אחד מהם נראה לי שיש כמה שונים):(0x0000008e(0xc0000005,0x806354df,0xab0d4bb4,0x80
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום יש לנו בבית מחשב נייד מסוג Sharp Actius MM10 יום אחד המחשב הראה לי הודעת שגיאה כזו windows/system32/config/system was corrupted אני אמרתי לעצמי שגם ככה כדאי כבר לפרמט ולהתקין מחדש את WINDOWS הבעיה שהבמחשב הזה אין כונן סידי רום ולכן לא היה לי שום דרך להתקין WINDOWS בכל מקרה אני הצלחתי להשיג מאיפה שהוא תושבת חיצוניות לסידי רום שמתחברת דרך חיבור USB חשבתי שהעניין הסתדר כשראיתי שיש בביוס אפילו אפשרות לעשות BOOT דרך ה USB. אבל כשנסיתי את כל העניין זה לא עבד. אחרי בירור לא קצר באינטרנט גיליתי שלהרבה אנשים היו בעיות כאלה והכונן היחידי שהמחשב מזהה דרך ה USB הוא הכונן שאותו מכרו איתו (שאותו כמובן אין לי) ויש אפשרות של כונן שמתחבר דרך כרטיס PCMCIA אבל זה מאוד יקר וסתם מיותר …
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה: MJ105 Hasee. אני חושב שיש בעיה בחריץ של הזיכרון ראם. הזיכרון המקורי שהמחשב בא איתו היה 2 גיגה , החלפתי אותו למרות שהוא תקין - הוא עובד במחשב אחר , ושמתי במקומו זיכרון 1 גיגה שעבד בהתחלה ואז הפסיק לעבוד. המחשב נדלק (המסך לא נדלק) ואחרי כמה שניות יש מין כיבוי חלקי כזה - המאוורר נכבה. האם מישהו מכיר את הבעיה? כמו כן , יש בעיה נוספת : הכבל שמחבר את המקלדת ללוח התנתק , פתחתי את המחשב ושמתי לב שהכבל מאד קצר - אני לא רואה דרך לחבר אותו.באופן כללי המחשב הזה מורכב מבפנים בצורה הזויה , לא הגיונית ולא נוחה בעליל (וראיתי הרבה מחשבים מבפנים).זה נראה שהסינים האלה לא ממש טובים בתכנון , או שהם בונים על זה שבמקרה של תקלה פשוט תזרוק את המחשב. מישהו יודע איך אפשר בכל זאת…
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, זה התחיל לפני כשנה (עוד בתקופה שהיה לי מותקן XP) המחשב שלי התחיל לחטוף מסכים כחולים ולרשום בLog שהוא לא יכול לאתחל את הכרטיס רשת onboard. התקנתי מחדש את דרייבר של הכרטיס והכל הסתדר, אבל לאחר חודשיים הבעיות חזרו. הרצתי על המחשב מספר בדיקות והתברר שMemtest מפוצץ בשגיאות. הוצאתי את הזיכרונות אחד אחד ועדיין היו מלא שגיאות, התקנתי את הזיכרונות בסלוטים אחרים (יש לי 4 סלוטים ו2 סטיקים) והשגיאות לא נעלמו, לאחר מכן החלפתי את הזיכרונות עם מחשב אחר והרצתי Memtest על שני המחשבים, ונחשו מה? הזיכרון שלי עובד מצוין במחשב אחר, והזיכרון של מחשב אחר עובד מצוין אצלי! ועכשיו מגיע הדבר הכי הזוי: החזרתי את כל הזיכרונות למקומם, הרצתי Memtest והוא לא מצא אפילו שגיאה אחת, פתאום הכל התחיל לע…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות בזיהוי והתקנה של דריברים במחשב הנייד המחשב הוא ibm-t20 -2647-44g ראשית כאשר אני מכניס את כונן ה dvd לביי הוא לא מזוהה אבל כבר הישתממשתי בכונן והוא פעל וזוהה בסדר בדקתי במאפיינים של המחשב שלי והתקנים ולא היה שם שום כונן cd. בעייה נוספת היא כרטיס הרשת שאף הוא לא מזוהה (כרטיס הרשת בא עם המחשב מובנה). יש לי רק רכיב אחד בהגדרות חומרה שלא הותקן לו הדרריבר ניסתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת עליו אבל הדבר לא צלח לכן אני חושב שמדובר בכונן הdvd ואין לי דרייבר אליו (מחשב מחודש בלי שום cd הודתי את הדרייבר של כרטיס הרשת מהאיטרנט) כרטיס הרשת ממה שא ראיתי בbios הוא intel mini pci 10/100 בבקשה תעזרו לי!!!!
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני כבר יותר משתניים בלופ של בעיות חומרה, כל הזמן אותה בעיה המחשב נכבה במאמץ וזה קורה שאני משחק משחקים מידי פעם זה חלון כחול שכתוב שיש בעיית חומרה או משהו אחר מידי פעם פשוט עושה ריסטרט. פעם ראשונה לקחתי את המחשב אמרו לי בעיה בכרטיס מסך החלפתי כרטיס מסך הכל עובד טוב ויפה, פעם שנייה הרצתי איזה בדיקה הזכרונות נמצאו בעיתיות החלפתי זכרונות הכל טוב ויפה, אחרי כמה חודשים שוב פעם אותה בעיה לקחתי למעבדה הלוח אם הלך, החלפתי לוח אם הכל טוב ויפה, עכשיו הבעיה שוב פעם חזרה אחרי כמה חודשים של שקט, המחשב פשוט עושה ריסטרט במשחקים, אין לי מושג כבר מה זה יכול להיות, קשה לי להאמין שהמעבדה נוכלים כי כל הדברים האלו קרו בזמן שהייתה לי אחריות ואין סיבה שהם יחליפו לי סתם משהו בחינם אם זה לא באמת…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש והכל עובד ממש אחלה חוץ מ: 1. הלד שמראה שהמחשב דולק ושהדיסק הקשיח עובד לא נדלק אף פעם. 2. כונן פלופי לא עובד ןהלד שלו לא נכבה אף פעם. יש פתרונות אולי ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בבית ואפשרות לחיבור לרשת האיטנטרנט דרך שקע בקיר הבית. התחברתי לרשת דרך מודם איכותי שרכשתי ולאחר שחוויתי הקפאות וניתוקים רבים, והגיע מספר פעמים טכנאי על מנת לבדוק את התשתית, נאמר לי שכנראה הסיבה לכך היא המודם. אז ניתקתי את המודם וחיברתי את המחשב הנייח ישירות לשקע בקיר, ואכן המצב השתפר פלאים.... העניין הוא שהמודם שלי, חדש ואיכותי ואני מעוניינת בחיבור של Wifi לטלפון.... האם ניתן לרכוש מפצל שיאפשר חיבור אינטרנט ישיר (ללא מודם) למחשב ובו זמנית גם חיבור של המודם לצורך WIFI לטלפון? אם כן, אנא שילחו לי קישור לרכישה. אם, יש פתרון אחר, אשמח לדעת תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 254 צפיות
-
-
היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי (BT SPEAKER) לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משהו שם נדפק ואני פשוט יוצאת מדעתי, …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתנצלת, התמונות בפוסט הקודם עלו על המלל. היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחשב HP ישן חיברתי כרטיס מסך GEFORCE GT 710 מראה תקלה nvidia Output - המחבר עבור התקן זה נמצא במחבר HDMI אני משתמש ב AUX *תקלה ידוע בHP אבל דרך הפתרון שמוצג בתמיכה הטכנית של HP לא עוזר. ???
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה מאוד שמשהו כאן יצליח לעזור לי יש לי בעיה חמורה של קליטה בבית בכל הספקים וכפיתרון הייתי משתמש ב- WIFI CALLING באמצעות רשת פאלפון בנייד ו- HOT עבור תשתית וספק לאינטרנט. מכשיר הנייד שלי היא SAMSUNG GALAXY S10e (SM-G970U1). הכל עבד תקין עד ששדרגתי את האינטרנט ל- FIBER של הוט (מהירות של 1000MB). מאותו בוקר ה- WIFI CALLING הפסיקה לעבוד והאייקון לא מופיע על המכשיר. כשאני נמצא במקומות אחרים זה חוזר לעבוד כך שההיגיון אומרת שהבעיה היא אצל הוט באינטרנט. מבחינת פתרונות: 1. פאלפון אמרו שיש צורך לפתוח פורטים. הוט עשו זאת אבל עדיין לא עבד. 2. עברתי מפאלפון להוט כספק סלולר בתקווה שזה אולי יעזור אבל גם זה לא עבד. מבחינת הוט מובייל הכל נראה תק…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז לפני כמה שבועות הייתה לי הפסקת חשמל ומאז כל כמה שעות בלי שום פעולה יוצאת דופן מצידי אני לא מצליח להיכנס לשום אתר ומקבל הודעת שגיאה "לא ניתן לגשת לאתר הזה" (אוסיף תמונה בהמשך) אחרי שאני מריץ את הבדיקה האוטומטית של windows אני מקבל הודעה כמו שכתוב בכותרת "DNS server is not responding". בנוסף לבעיה הזו (לא יודע אם זה קשור) יש לי ניתוקים קצרים של 3-5 שניות מידי פעם. אני מחובר לבזק עם ראוטר בי סייבר, הספק שלי כרגע הוא CCC. מה כבר ניסיתי לעשות: התקשרתי לתמיכה, עשו ריסט לפורטים ועוד כמה בדיקות נוספות - לא עבד. הגיע טכנאי והגדיר מחדש את הראוטר - לא עבד. הגיע הטכנאי שוב והחליף לגמרי את הראטור - לא עבד. החלפתי ספק (מ018 לCCC) - לא עבד שמתי DNS של גוגל וop…
-
- 5 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי הארד דיסק אחד , כונן דיסקים אחד וצורב אחד. אתמול עשיתי ניקיון יסודי למחשב, לבסוף חיברתי הכל בחזרה, אך המערכת הפעלה לא עלתה.. ניסיתי לחבר מחדש, לשנות חיבורים ולעשות הכל אך שום דבר לא עבד.. לבסוף ניתקתי את 2 הכוננים (כונן דיסקים+צורב) ולאחר מכן המחשב כן זיהה את ההארד דיסק והעלה את המערכת הפעלה...כשאני מחבר את הכוננים זה שוב לא עובד.. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לתשומת לבכם, לפני שפרסמתי את הנושא הזה קראתי המון על הבעיה ועדיין לא קיבלתי פתרון לבעיה שלי. אז ככה, כשאני מחלץ קבצי RAR גדולים, בדרך כלל מעל 3-4 ג'יגה יש שגיאה, שמדברת על VOLUME, הכרך מקולקל... אני לא מפרט כי אני מתאר לעצמי שמי שיענה לי כאן כבר מבין מה השגיאה... בגלל הבעיה עשיתי : 1. פירמוט נקי עם ווינדוס 8.1 מקורי. 2. קניתי הרדיסק חדש (היחיד שעובד כרגע במחשב) 3. חבר שלי התקין אצלו CALL OF DUTY (שעבד חלק !) והביא אליי גם את הקובץ ISO וגם את הקבצים מחולקים לקבצי RAR, בחילוץ של הקבצי RAR קרתה השגיאה הרגילה ובהתקנה של המשחק גם הייתה שגיאה, שהקובץ דפוק... עשיתי את כל זה כדי לוודאות שאין בעיה בהרדיסק (קניתי הרדיסק חדש) והעתקתי ממנו את המשחק (כדי לוודאות שאין בעיה באינטרנט)..…
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
בעיות RDRAM , ע ז ר ה !!!! =( מאז שהתקנתי את המחשב החדש , כל מערכת הפעלה , קורסת , בהתחלה חשבתי שזה רק אקס פי , אחריי זה גיליתי שגם 2000.. לאט לאט הבנתי שזה לא המערכת הפעלה , מכיוון שהיא לא יכולה להיות עד כדיי כך לא יציבה...במחשב האחרון שלי היא רצה מעולה נכון לעכשיו יש לי פנטיום 4 , 1.5 , לוח D850MV של אינטל , 2 RDRAM של 128 כל אחד.. (רצים על 800 מה"צ). יש לי תמחשב הזה כבר כמה חודשים , בתחילה חשבתי שזה הSB LIVE , אבל התקנתי את של חבר שלי , וקיבלתי אותם בעיות (המחשב נתקע רנדומלית ) , פשוט המערכת מפסיקה , אני רואה את הפעולה האחרונה על המסך , העכבר לא מגיב , לא מקלדת לא כלום , רק RESET זה הפתרון.. הלכתי לאופציה האחרונה - זיכרון ...כי כל פעם שיש בעיות זיכרון המחשב נתקע עכשי…
-
- 29 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הלוח הוא ASUS P5B DELUXE WI/FI והוא בן שנה וחצי בערך. ראשית המחשב לעיתים פשוט מעלים את הצורב ולא מזהה אותו, והוא חוזר רק כשאני משנה את מיקום החיבור של ה SATA. כמו כן, המחשב מנפיץ רכיבים שאינם קיימים כלל כגון כונן פלופי, וגם דיסק להסרה שאם אני פותח את הפיקציה הזו שאינה קיימת היא מכילה כל מיני רכיבים אחרים במחשב כגון הצורב ההארד דיסק ועוד כאלה שמתחברים ללוח. לעיתים הוא פתאום לא מזהה את רכיב הWI/FI ואז המחשב מתנתק מהראוטר וזה מסתדר רק כשאני מבצע איתחול. אין לי אפשרות להתקין את המדפסת. בשלב התקנת הדרייברים לקראת הסוף הוא מבקש לחבר את הUSB ולהדליק את המדפסת ואז אמור לזהות אותה כדי להמשיך להתקין. הוינדוס כן מזהה אותה אך תהליך ההתקנה לא נמשך, כי הדרייבר לא מזהה. במחשב הנייד כן ה…
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה היום בפעם הראשונה הוא עשה לעצמו ריסט לבד (זה עם המסך הכחול אתם בטח מכירים!) אבל אני לא בטוח שזה מהלוח ואם כן אז איך אני בודק? הכרטיס רשת (שאני בטוח ששוכן בו רוע כלשהו!!!) אז הבן *ונה הזה מסרב במלוא מובן המילה! להתחבר כל פעם שאני מדליק את המחשב אז לוקח לו 5 דקות כן 5 דקות! לתפוס את עצמו ביידים, ולהתחבר, ובמשך הזמן שהוא לא מחובר אז מופיע התמונה הזאת של שתי המחשבים הקטנים למטה מהבבים ואז שהוא מתחבר הם נעלמים! ושלוש ואחרון יש לי דיסק קשיח של wd 80 giga 8 buffer והוא משמיע רעשים של דיסק ולא דיסק מוזיקה אלא דיסק שחותך ברזלים (רק שבעוצמה הרבה יותר נמוכה!) וגם אני חושב שהכרטיס קול שלי (שעל הלוח) מתחמם בצורה רצינית ביותר כי לפעמים במשחקים ושירים אני מתחיל לשמוע את האנשים כ…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קניתי ספק כח (Spire RockeTeer 600W) וכרטיס מסך (Palit X800 GTO), וגם מאוורר (משהו של Gigabyte). אתמול התקנתי אותם עם טכנאי ואז פירמטתי את המחשב (קודם ת'כונן של הווינדווס, אז התקנתי ווינדווס ואז פירמטתי את הכונן האחר דרך הוווינדוס). קודם כל, אני חייב לחכות כמה דקות בין כיבוי להדלקה של המחשב שלי, אחרת המסך לא נדלק (נשאר בסטנד-ביי). דבר שני, אני מקבל הודעה CPU Fan Error בפתיחת המחשב. דבר שלישי, אני לא יכול להתקין את הדרייברים לכרטיס מסך, כי ברגע שאני מתקין אותם ומדליק מחדש, המסך נכבה בכניסה לווינדווס. אז אני חייב להכינס דרך Safe-Mode ולמחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ואז זה עובד, אבל מן הסתם בלי כרטיס מסך. לא יודע אם זה עוזר, אבל ב לוח הבקרה > תצוגה > הגדרות > מתקד…
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-