עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, בזמן האחרון אני עד לתופעה מוזרה במחשבי, כל ישום שאני פותח(Thunderbird,WINAMP,FIREFOX), לוקח לו כמה שניות כדי להעלות ולהפתח. יש לי 768 זיכרון, AMD 1800. לא נראה לי שהבעיות נגרמות מזה שהמחשב לא הכי חדש. האם ישנה אפשרות שזה בגלל ההארד דיסק? MAXTOR 60GB מלפני שלוש שנים? תודה.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  2. היי אנשים. יש לי בעיה עם המחשב, כל פעם שאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא מתחיל לעבוד, על לא מעלה אפילו את המסך הבסיסי שבו הוא כותב כמה זיכרון פנימי יש למחשב. אם למשל אני לוחץ על הכפתור של הסידי רום, אז הוא נפתח, אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא אפילו לא משמיע את הצליל של ה"ביפ" בהתחלה. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום, יש לי כרגע במחשב 2 כרטיסי זיכרון של 2GB כל אחד ואני רוצה לשדרג לעוד כרטיס אחד של 4GB כדי שסה"כ יהיה לי 8GB. איך אני יודע איזה כרטיס יכול להתאים? 1. מצרף תמונה של אחד הכרטיסים שיש לי היום. 2. מצורפות תמונות של הנתונים כפי שמופיעים בתוכנה cpuid cpu-z תודה מראש, אלעד.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי כבלים האינטרנט פשוט איטי בזמן האחרון אני לא יודע למה ועם תוכלו לומר לי עם ADSL יותר טוב !?!?!?

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by YarinO -Cs-Edits,

שלום, רציתי להוסיף זיכרון RAM למחשב שלי, אז הזמנתי את ה 8GB (1x8GB) DDR4 2666Mhz PC4-19200 CL16 - 1.2V - 288Pin - Crucial Ballistix Sport LT Red UDIMM - BLS8G4D26BFSEK. עכשיו יש לי בעיה: כאשר אני שם את שני הזיכרונות הוא קולט לי רק אחד מהם (את הישן) כאשר אני שם רק את החדש, המחשב פועל אבל לא מציג שום דבר, שום חיבור כלומר הUSB לא עובד והHDMI אבל המחשב עצמו דולק הזיכרון הישן שלי הוא: Crucial Ballistix Sport LT 8GB Single DDR4 2666 MT/s (PC4-21300) DR x8 DIMM 288-Pin Memory - BLS8G4D26BFSC (White) לפני שקניתי החברה שממנה קניתי אמרה "בטוח יעבוד ב dual והתקנה - רק לחבר ללוח אם. לא צריך להגדיר שום דבר. " הלוח אם שלי: (Micro star Internationa…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by omertgm,

שלום, יש לי את הבעיה הזו כבר שנה ויותר. כשנוגעים בחלקים מתכתיים שונים במחשב (H.D, כ. מסך, קירור מעבד, שלדה וכו') מרגישים זרם חשמלי חלש ולעיתים אף יותר חזר שממש גורם לרפלקס רתיעה. הבעיה קיימת עוד במחשב ישן ששיניתי לו את המארז די הרבה, חשבץי שזו הסיבה. עכשיו יש לי מחשב עם מארז חדש, כשספק הכח - enermax 525W פרו 82+ - הוא הרכיב היחיד שנשאר (גם H.D אך אני לא מאמין שהוא הבעיה) שכשאני נוגע בספק עצמו, במעטפת החיצונית שלו - החלק שנמצא בתוך המארז, היא לא מוליכה. המחשב מבודד מהרצפה לגמרי וכבל החשמל תקני ומחובר לתקע עם הארקה. רעיונות למה זה קורה? תודה

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  7. יש לי בעיה כזאת מפגרת אבל אני לא יודע מה לעשות איתה....לפעמים כשאני מפעיל כל מיני תוכנות לא משנה איזה אז העכבר שלי נעלם.... אבל זה כאילו הוא בלתי נראה....אני פשוט לא יכול לראות איפה הוא אבל אפשר לעבוד איתו איך אני פותר את ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by shahar91,

בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות במחשב. שלשום הוא נתקע לי 5 פעמים בצורה מוזרה, פעם אחת פשוט לא הגיב לשום דבר ורק ראיתי את המסך, פעם שנייה המחשב פעל אבל אל ראיתי כלום במסך ועכשיו הוא נתקע לי באמצע סרט בצורה מפחידה. היום הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא עלה רק ראיתי מסך שחור ואת העכבר. אפשר לעשות בדיקה לכרטיס מסך או חלק אחר במחשב?? פעם נתנו לי להריץ את התוכנה OCCTPT וEVEREST בשביל להשיג תשובות.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. Started by DarkSight,

טוב תראו כבר כמה פעמים זה קרה לי שכל ה-USB2 שלי הפסיקו לתפקד ורק אחד עובד כל פעם אני מוחק אותם מחדש מהDEVICE MANAGER אז הכל עובר ואחר כך צצה הבעיה שוב בנוסף לקח החיבור של הבורד בכלל לא עובד וגם אף פעם לא עבד אני מתכוון לחיבור הקדמי שיש במארז שמחובר לבורד למישהו ישן רעיון מה הבעיה? הלוח שלי זה K8N NEO PLA

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  10. שאני מנסה להכנס ל "מחשב שלי לוקח לו הרבה זמן לעלות זה התחיל ביומים האחרונים מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום ! ברגע זה אני ממש לחוץ, קרה משהו למחשב שלי והיום זה עבר כל גבול.. אז תראו, זהו המצב. לפני כמה ימים פתאום בזמן שהייתי על המחשב המסך רשם כאילו הוא פועל אבל המחשב לא פתוח ואין לו מה להציג, אבל עם זאת המחשב נשאר דלוק, וכך גם המסך.. בדקתי מיד את כל החיבורים הוצאתי והכנסתי אבל ללא כל הצלחה והמשך נשאר ככה, כיביתי והדלקתי את המחשב אבל עדיין לא מופיע כלום על המסך, כאילו הוא פתוח אך המחשב לא דלוק. בפעם המליון אחרי שהוצאתי את כל הכבלים והכנסתי המסך הציג כרגיל את מה שהיה על המחשב, ישר סרקתי וירוסים (בקספרסקי 6) והאנטי וירוס לא מצא שום דבר ולא התריע על כלום.. כעבור כמה שעות זה קרה שוב, חזרתי על אותו תהליך, המסך עבד כרגיל ושוב אותו מקרה.. לאחר כמה ימים לפני שהמסך פשוט נתקע על מה ש…

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by uppercut,

שלום וברכה! פירמטתי את המחשב שלי שהוא טושיבה סאטלייט ועכשיו כל הכפתורים של הווליום הבהירות האנטנה וכו' אלה שעל הF1 וכל השאר לא עובדים, איך אני מסדר את זה? אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. תקשיבו , מתי שאני משחק משחקים אז תוך כמה דקות נתקע המשחק ויש צפצוף מוזר ואני חייב לעשות ריסט. המחשב לא מגיב לכלום... זה קרה גם כמה פעמים שהפעלתי מלא מלא מלא תוכנות בבת אחת ופשוט המחשב נתקע! פירמטתי את המחשב. אבל אל תחשבו שזה בגלל הפירמוט, גם לפני הפירמוט זה קרה פעם או פעמיים במקרים נדירים אבל זה נראה כאילו זה רק הולך ומחמיר. כלומר , במקום אחרי שעה של משחק אז זה נתקע תוך 10-5 דקות זה נתקע!!! אז זה לא בעיה בתוכנה מסוימת. הבעיה היא בחומרה ! מישהו יכול לעזור לי ? וזה לא בעיה שהמחשב שלי לא טוב ... הנה הנתונים שלו : PIII 866 Mhz לוח אם : Giga Byte שכחתי את הדגם זיכרוון פנימי: 256 MB כרטיס קול : סאונד בלסטר LIVE כרטיס מסך : Raedon 7500 64 MB DDR VI…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by Dano,

אוקי אני מאוד מקוה שתוכלו לעזור לי, התקנתי מחשב חדש, והמודם של האינטרנט שלי מתחבר למחשב דרך USB, והמחשב זיהה בעצם שיש משהו, אבל כשהוא מבקש להכניס דיסק שממנו יש דריברים למודם הוא לא מוצא שם כלום, ולכן אי אפשר להשתמש במודם... אם מישהו הבין אותי, בבקשה עזרה תודה ד.א. המודם שלי הוא של Thomson TCM משהו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mMmSaK,

שלום לכולם, לאחרונה רציתי לשדרג מחשב נייד שאני מאוד אוהב ב SSD ששכב ולא עשה כלום (MX100 256GB). חיברתי אותו והוא זיהה והכל היה טוב ושרציתי לפצל אותו לכונן C ועוד משהו אז בטעות עשיתי לו דליט בבחירה של איפה להתקין את המערכת הפעלה ועכשיו בהתקנה זה לא מזהה אותו בכלל. יש לציין שבמחשב נייח כלשהו זה כן מזהה את ה SSD הזה. מישהו יודע איך משחזרים את זה? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי קניתי עכשיו את המחשב הנייד lenovo y510p.(ווינדוס 8.1) הוא מגיע עם כונן טרה. משום מה הם התקינו לי את הווינדוס בכונן אחד וחלק מהדרייברים בכונן אחר.(מצורף צילום מסך). צריך לציין ששניהם הם מחיצות שונות באותו הארד דיסק. כונן c: הווינדוס וכל שאר המידע(שפיצלתי אותו כבר לשני כוננים שונים: חומר כללי לאחד ווינדוס והתקנות לשני) כונן d: כונן ששוקל 25 gb שנקרא lenovo ומותקנים בו דרייברים וכל מיני תוכנות של לנובו. בין הדרייברים המותקנים: כוננים כללי : http://prntscr.com/2r6lh3 בכונן די: http://prntscr.com/2r6lm4 http://prntscr.com/2r6lp7 זה נורא מבוזבז ועושה בלאגן אשמח לדעת אם יש פתרון חוץ מלפרמט את הכונן הנוסף או לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים. ידידיה - - - תגובה אוחדה: - - -…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by saar,

היי חברים, לאחרונה שמתי לב לתופעה נורא מוזרה שהמקלדת "נתקעת" לי באמצע עבודה. כלומר היא לא מגיבה לכלום במשך כמה דקות, ולאחר מכן משתחררת. מקלדת אלחוטית של לוג'יטק, סוללות חדשות לגמרי, יושבת על אותו מקלט של העכבר (לוג'יטק מאסטר). הסרתי והתקנתי דרייברים ועדיין חוזר על עצמו. מישהו נתקל בזה? תודה :)

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by AAABC,

שלום אשמח לדעת איך מתקינים VISUAL STUDIO כלומר התקנתי אבל יש מקום שצריך לסמן וי להמון כלים ואני לא יודעת מה לסמן... אני צריכה את זה לWEB תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by club_501,

לפטופ של אסוס L8400 Series הנה תמונות של ההודעת שגיאה רציתי לאפס את הביוס אבל אני לא יכול להיכנס אליו בגלל סיסמה יש למישהו רעיון מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. יש לי בעיה בזמן האחרון שאני כבר משתגע ממנה.. אני לא מוצא שום סיבה לזה אני שחקתי בסימס 2 כבר הרבה פעמים ועכשיו פתאום כשאני קצת משחק המשחק נתקע לי מראה פסים לכל אורך המסך וריבועים קטנים כאלה הכל נמרחחחח לי ואחרי כמה שניות הוא מכבה לי את המסך ... אני עושה ריסט הכל עובד בסדר הטמפרטורה נמוכה, של המעבד ממוצע 50 ושל הכרטיס מסך לא יותר מ45 בערך ובמצב רגיל 33... מה זה יכול להיות?? ניקיתי את הכרטיס מסך חשבתי אולי אבק לא יודע מה ... כלום! ד"א הכל על הגדרות סטנדרטיות לא המהרתי את המחשב בכלל.. המפרט שלי: AMD 2000 + 1.7GHZ ASUS A7S333 Geforce FX 5700 Ultra 1024 MB DDR אלה נתונים עיקריים אם צריך עוד משהו תגידו.. תודה!!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ilanb0,

המחשב שלי דלוק 24/7 ולכן אני מכניס אותו לשינה כשאין שימוש (ידנית או לפי ההגדרות). לאחרונה שמתי לב שהוא לא נכנס למצב שינה, אז הגדרתי מחדש בהגדרות חשמל שינה אחר זמן מוקצב לצג, הגדרת שינה למחשב לאחר זמן זהה אבל ראיתי שיש גם הגדרה נפרדת לכיבוי הדיסק הקשיח. אז מה המשמעות של כיבוי דיסק קשיח והאם נדרש להוסיף גם לשינה של צג/מחשב? האם שינה של מחשב לא כוללת בתוכה גם שינה לדיסק הקשיח? דרך אגב, עכשיו אני שם לב שכל פעם שאני מעיר את המחשב, הוא כאילו "עולה" מחדש. האם זה עלייה רק של הדיסק? זה עעלול לעשות בלאי כלשהו לדיסק? מדובר כאן על מספר פעמים ביום עבודה עם המחשב שהוא נכנס ויוצא משינה.

22. יש לי מחשב אסוס קטן וחלש, אבל דגם חדש, ישנה רק בעיה אחת בתוכנה מסויימת של טקסטים, שבתפריטים הוא מראה לי שורות של קוים במקום אותיות, כל אות נהיית קו מצורף צילום מסך. תודה רבה למשיבים.

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by lordgod,

קניתי זיכרון - 512 DDR של KINGSTONE ... אני מחבר את הזיכרון מפעיל את המחשב והמחשב נתקע ! מה לעשות ?

• 13 תגובות
    • 738 צפיות
  24. היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out אני אצרף פה כמה תמונות שתוכלו להבין אבל הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by ron_pol,

שלום רב, החלפתי את המחשב הנייד ב htpc לסלון, בעקבות כך עלו שתי בעיות מעיקות: 1. כאשר חיברתי את המסך (samsung syncmaster 2253bw) לכרטיס המסך (nvidia geforce 8400gs) במרחק של 7 מ' דרך dvi המסך החל להבהב והחשיך. גם כאשר החלפתי את הכבל באחרים ואיכותיים יותר, דבר לא עזר. הרזולוציה הטבעית 1650X1050 ורק הורדה משמעותית פותרת את הבעיה (לפחות בהתחלה) הבעיה שיש נפילה רצינית באיכות בעקבות כך. מה ניתן לעשות? 2. בעבר, המחשב הנייד היה מחובר למערכת שמע סטריו (ישנה אך איכותית), וניתן היה לשמוע מוסיקה באיכות מצוינת. עם החלפת המחשב החדש איכות הקול ירדה דרסטית וכבר לא נעים להאזין למוסיקה (בסרטים פחות משמעותי). כרטיס הקול הינו msi realtek. האם כדאי להחליפו באיכותי יותר? אם כן, מה מומלץ לשי…

• 5 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.