עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by scorpions,

יש לי בעיה עם כרטיס קול מסוג creative live 5.1 הבעיה שלי היא כזו ביום בהיר אחד (כן אני זוכר אותו ) הפעלתי את המחשב ואין לי קול ובלוח הבקרה הוא כלל לא הופיע ניסיתי לתת למחשב לזהות אותו לבד הוא זיהה הרצתי את הדריוורים והכל היה טוב ;D למחרת אותה בעיה רק שאני הייתי צריך להיתעקש כדי למצוא את החומרה בעצמי ושוב הרצתי את הדריוורים הכי חדשים שיש והכל עבד טוב רק שזו הפעם האחרונה בה עבד הכרטיס קול מאותו יום המחשב לא מוכן לזהות את החומרה ויהי מה :-[ וכן ניסיתי להעבירו לכל סלוט אפשרי וזה לא עזר במיוחד כרגע אין לי כרטיס קול ככה שאני לא יכול לישמוע כלום וזה מרגיז חבל על הזמן אשמח אם תוכלו לעזור לי אני כבר נואש :-\ אני אמור לקבל מחר כרטיס מחבר creative 16 או משהו כ…

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by Tzahi Calderon,

צהריים טובים, בהמשך להמלצה לרכישת מחשב בלינק הבא: המלצה של תומר. החלפתי ללוח אם "משודרג" B150M-C בשונה מההמלצה המקורית. קראתי באינטרנט שבכדי להריץ מערכת הפעלה "כמו שצריך" על הSSD צריך לשנות בBIOS ממצב IDE ל AHCI! חיפשתי חיפשתי בהגדרות ולצערי לא מצאתי... (התייאשתי והתקנתי מערכת הפעלה!) בכל אופן, משיטוט קל באנטרנט ראיתי שאצל חלק מהלוחות אם זוהי ברירת מחדל... אצל חלק אחר זה בכלל לא אפשרי! משהו יודע להעיד על הלוח אם שלי איך משנים ל AHCI? (אין לי בעיה להתקין שוב מערכת הפעלה) הוא תומך בכלל? תודה מראש לעוזרים! סופ"ש חמים

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. כעיקרון התקנתי bigwater וaquarius waterblock והכרטיס מסך (xfx 6800 nu) כל הזמן עשה artifacts . המעבד היה במצב הרבה יותר טוב כל הזמן והוא לא עבר את ה50 מעלות שלפניכן היה בקלות עובר את ה70 התקנתי מחדש את waterblock על הכרטיס מסך 3 פעמים בפעם השלישית אחד הצינורות השתחרר מהכרטיס מסך ועשה שלולית נוזל קירור של thermatake ( הדבר הזה אמור לא להוליך ?או שסתם אנשי מכירות אוהבים לשקר). כעיקרון אחרי זה הכרטיס מסך כל הזמן הראה טמפרטורה של 156 מעלות ובrivatuner 0 כנראה שהוא נדפק טוטאלית ניסיתי להחליף לקירור סטוק לא ממש עבד אולי בגלל שנגמר לי ה thermal greese . מה שהכרטיס מסך עושה עכשיו זה מצייר קווים מאוזנים על כל המסך ואז נתקע. התקנתי את הכרטיס הישן שלי הוא עובד טוב. כדאי לי השקיע ב…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

אני לא בטוח ממה הבעיה התחילה... יכול להיות שהיא התחילה בגלל שהתעסקתי יותר מידי עם אובר קלוק או שזה בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי בכל אופן הבעיה היא כזאת, רק כשאני משחק במשחקים המחשב פשוט נתקע, הכוונה היא שאין מסך כחול שיכול לתת לי פרטים על הבעיה אלא פשוט מסך שחור והסאונד תמיד חוזר על אותו הצליל שהוא השמיע...לפעמים הקטליסט של הכרטיס מסך שלי (רדאון אקס 800 אקס טי) פשוט יוצא מהמשחק או ומתריע לי שהייתה בעיה במנהל ההתקנים (אם אני זוכר נכון) והמשחק פשוט נסגר ואני נזרק לווינדווס... ועוד דבר, כשאני סוגר את המשחב תמיד אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה (למטה) תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by nirh216,

שלום לכולם, הרכב המחשב שלי הוא כזה: מעבד: Intet Quad 8200 2.33MHZ לוח: Gigabyte GA-EP45-UD3R זיכרון: Corssair 2x2GB 1066 5-5-5-15 1066MHZ כרטיס מסך: Gainward GTX260 896MB 448bit ספק כוח: Corssair 550W VX HD: WesternDigital 500GB sATA II 16MB Buffer מסך: Samsung T260HD TV 26" 2xHDMI, מחובר עם כבל DVI->HDMI, על הכרטיס מסך יש יציאת SPDIF פנימית שמחובר עם כבל 2 גידים ללוח-אם. נתונים מקדימים: 1. החלפתי לוח 3 פעמים תוך שבועיים בערך. 2. החלפתי הארדיסק. 3. החלפתי כרטיס מסך. 4. החלפתי זיכרונות. מה עשיתי: 1. בדיקת זכרונות עם MemTest 86+ 2.11 - עשיתי 10 בדיקות (PASS) - נמצא תקין ללא שגיאות! 2. בדיקת דיסק קשיח עם Hiren's Boot CD 9.2 SegateTools Desktop, עשיתי Full Test + Quick Te…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  6. לפני כמה ימים התחילה במחשב שלי תוכנה בשם Java Update Handler לדבר מעצמה במחשב באנגלית ובעברית(נראה לי שזה פרסומות) כל פעם שאני משתיק את התוכנה דרך המערבל עוצמה אחרי כמה דקות או שעות זה שוב מתחיל לדבר מחקתי את Java מהמחשב, ובדקתי בתוכנה מסויימת אם נשארו קבצי Java - לא מצא כלום הרצתי סריקות באנטי וירוס שלי(Avast) וב- Malwarebytes - לא מצאו כלום ושום דבר מה עושים במצב כזה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by HONDA,

יש לי GE-FORCE 5950 ULTRA ואני יכול לחבר אליו ממיר של טלוויזיה וליראות מה שהממיר משדר .............אבל אני מחבר ואני לא יודע (אין לי מושג) איך ליראות את מה שהממיר משדר

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by grenka,

כל הזמן כשאני נכנס לאיזה אתר באינטרנט לא משנה איזה זה מופיע http://img90.imageshack.us/img90/4416/internetproblemhn7.jpg בבקשה עזרה ממישהו זה ממש מעצבן

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  9. STOP: 0x00000050 (0x9956004c , 0x00000000 , 0xf7365433 , 0x00000000 ) ntfs.sys - address F7365433 base at F7340000 , Datestamp 41107eaa מה בעיה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב. 1. כשאני מכניס דיסק און קי (לא משנה איזה) ואני נכנס לתיקיה שלו המחשב עושה לי אל תשלח ונתקע לפעמים. (במחשבים אחרים בבית אין את הבעיה הזאת) 2. אני לא יודע למה אבל הצורב שלי לא מזהה דיסקים לצריבה (פעם הוא זיהה... זה צורב של LG), לפני חודשיים צרבתי על דיסק של אותה חברה במחשב אחר בבית ושם הצורב זיהה. הצורב מזהה פתאום רק מקוריים ואין לי מושג למה. בבקשה אם אפשר עזרה.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך של HIS דגם X800XT בחיבור AGP וגם הארדיסק של WD 200GB SATA2 ואני מקבל רסטארטים ללא מסך כחול (מה שמעיד על בעיית התחממות מהכרטיס מסך או גסיסה של ההארדיסק במקרה שלי כי כבר בדקרתי את האפשרויות לבעיות מרכיבים אחרים) הבעיה מתחילה אחרי בערך חצי שעה של משחק מסוים, אני לא בטוח אם הבעיה היא מהכרטיס מסך כי הCCC של הכרטיס מסך לא מודיע על שום בעיה למרות שאני כן חושד בו כי כבר החליפו לי אותו על ההתחלה, ועם הארדיסק דומה היו לי גם בעיות... איך אפשר לדעת אם הבעיה היא מהכרטיס מסך או מההארדיסק? אילו בדיקות אתם ממליצים לעשות?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by ניצןשוורץ,

שלום, אחרי שאני מוריד משחק מהdownloader הוא מתחיל בהתקנה ואומר שהמשחק כבר מותקן ואם אני רוצה למחוק ולהתקין מחדש אני לוחץ כן הוא טוען ולא נותן לי להתקין ניסיתי למחוק גם דרך לוח הבקרה ואותו דבר אומר שמסיים למחוק אך משאיר את הקובץ כאילו מותקן .. מה עושים ? אם זה חשוב אז היה לי את המשחק אבל מחקתי את הקבצים שלו ועשיתי הסר התקנה ​תודה מראש

13. אהלן. המחשב החדש שלי חזר מתיקון לפני שבוע וחצי. כמה ימים לאחר מכן הכל עבד חלק, עד שעוד פעם התחילו המסכים הכחולים. הם מופיעים בתדירות של מסך כחול לחצי יום. אלה קבצי המינידאמפ!! http://rapidshare.de/files/4488265/minidump.rar.html ללחוץ על Free למטה ואח"כ על הלינק למטה בדף השני... אגב, ניסיתי בעצמי להתקין את התוכנה של קבצי המינידאמפ והורדתי מהאתר את הגירסה למעבדי 64BIT שזה מה שיש לי - AMD 64 3000 ולפני שההתקנה התחילה מתקבלת ההודעה: "חבילת התקנה זו אינה נתמכת במעבד מסוג זה". מה????? הורדתי אח"כ את הגירסה של 32BIT רק כדי לבדוק, וההתקנה כן הצליחה!!! איך זה יכול להיות??? נ.ב למה אי אפשר להעלות לאתר קבצי rar? אלה הקבצים הכי נפוצים!

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by ciauai,

אני משחק במשחק ופתאום יש תקיעה קטנה כזו נגיד אם אני פתאום עושה איזה תזוזה מהירה אבל בדקתי עם FRAPS והוא רושם 60 FPS וב Ctrl+Alt+Del אני רואה רק 50% למטה אך יכול להיות? אם זה לא הזיכרון והFPS גובהה? נראה לי זה הארדיסק זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  15. אפשר ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by valaryan,

בעיה מוזרה אתמול נכנסתי לאתר של הלוח אם שלי בכדי לעדכן אותו...הורדתי כמה עידכונים ללוח אם ואחרי שהתקנתי אותם הופיע לי פתאום בעיה מוזרה הופיעו לי סימנים מוזרים על השולחן עבודה בחלק העליון השמאלי של המסך וזה נראה כאילו האקספלורר הודפס על השולחן עבודה...אחרי שמחקתי את כל הדרייברים שהתקנתי זה לא עזר והחלטתי לעשות פורמט...אחרי הפורט אותם סימנים מוזרים נשארו וכל מה שזה שינה רק את צורת הסימנים. ועוד בעיה אני זוכר רק שתי דברים שהקנתי איזשהו דרייבר של אינטל ומשהו של הכרטיס קול. עצות?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by Mohican,

שלום לכולם, יש לי פנטיום 3 550 עם מהירות באס 100hz על לוח MSI 6154va וספק של 235W. ע"פ האתר של MSI הלוח תומך במעבד 1 גיגה עם מהירות באס 100hz. http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=111 החלפתי מעבד לפנטיום 3 1000 SL4C8 במהירות באס 133hz ו..המחשב לא עולה. המאוורר מסתובב, הנורה הירוקה של הדיסק הקשיח בקידמת המארז דולקת אבל אין אפילו ציפצוף ראשוני של הביוס וכמובן שעל המסך לא רואים כלום. מבחינת הגמפרים על הלוח כיוונתי למהירות 133 וניסיתי מכפלות של 7.5 ו-8. ניסיתי גם להחליף ספק ל-400W (לא היה לי ספק של 300W) והתופעה נמשכת. רעיון למישהו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by oranhz,

יש לי מחשב שאני רוצה לחבר אותו גם למסך המחשב וגם למסך הטלוויזיה חיברתי את שניהם וכאשר רציתי להגדיר ששניהם יפעלו לחצתי על קליק ימני-מאפיינים-הגדרות, ולהפתעתי במקום לראות אופציה של שני מסכים קיבלתי אופציה של רק מסך אחד (מצורפת תמונה) מה אני אמורה לעשות בשביל להגדיר שני מסכים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ilanb0,

שדרגתי ממעבד E5400 SOCKET 775 למעבד Q6600. הקרור שיש לי הוא מסוג THERMALTAKE SOCKET 775 clp 0524. לפי דיון אחר בפורום, נמסר לי כי הקרור הזה אמור להספיק.בזמן התקנת המאוור בחזרה, הוא נכנס לי רק עם 3 קליפים מתוך הארבעה אבל יושב יציב על המעבד. אבל בהדלקת המחשב, איך שהמערכת עולה ואני לוןחץ על איזה כפתור, המחשב נכבה. בבדיקה רראשונית מצאתי שלא חיברתי את המאוורר. אז שוב פתחתי המארז, חיברתי המאוורר והדלקתי שוב - שוב נכבה אחרי דקותיים איך שאני לוחץ על איזה מקש. כרגע אני עובד במצב בטוח והמחשב לא נופל. מה עושים?

20. Started by kobi_af,

שלום יש לי בעיה של המסך הכחול כל כמה זמן נכבה לי המחשב ומציג תמסך הכחול הנה קבצי ה dump http://www.uploadhut.com/upload/320335.rar

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  21. חיבור LINE-IN מקבל כבל מיציאת האוזניות של הטלוויזיה. חיבור LINE-OUT יציאה לרמקולים, לא עושים רעש כאשר לא מחוברת יציאת הLINE-IN הכרטיס Realtek HD כלשהו, הרמקולים של Harman Kardon מה אני אמור לעשות כדי להפטר מהזמזום שיוצאת כניסה הLINE-IN מהטלוויזיה, אני פשוט רוצה להשמיע דרך הרמקולים של המחשב דרך בקרת סאונד מהמחשב את הסרטים בטלוויזיה ללא רסיבר(הרמקולים מספיק טובים) תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by אופיר_זיו,

היי לכולם יש לי בעיה במחשב בזמן שאני פותח דף אינטרנט אחרי חצי דקה בערך אני מקבל הודעה בחלון נפרד והיא: אינטרנט אקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר .אנו מתנצלים על אי הנוחות יש המשך והוא : לקבלת מידע נוסף אודות שגיאה זו לחץ כאן לחצתי וזה מה שהיה כתוב חתימת שגיאה modname : kernel32.dll appver.6.0.2900.2180 offset:0001eb33 appname:iexplorer.exe modver:5.1.2600.2180 זהו. אני מקווה שמידע זה יעזור לכם לעזור לי המון תודות אופיר עמותת אור ירוק לחיים [br]פורסם בתאריך: 19.08.2007 בשעה 18:18:04 ובנוסף לזה נפתח לי חלון חדש ובוא כתוב שגיאת יישום החריגה מצב חריג לא ידוע בתוכנה OXE06D7363 אירעה ביישום במיקום 0X7C81EB33

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Forest14,

האם יש בעיה לחבר מאוורר (נוקטואה NF-A4*20) שמיועד ל5V ללוח אם (חיבורים רגילים) של מאווררים?

24. Started by victor17,

יש לי בעיה שאני לא יכול להיכנס לווינדוס המחשב שלי שלי כל הזמן ניתקע באמצע התעינה . אני בדקתי את כל החיבורים ..וגם ניקיתי אותו איזה שעתיים ועדיין יש לי אותה בעיה ..1!! אני כבר לא יודע מה לעשות ..!!

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  25. אורח falukky
    Started by אורח falukky,

יש לי מחשב Lenovo (מהעבודה) וברשותי 2 מסכי 19" עם כרטיס מסך של NVIDIA מסוג GS 8400. היום פתאום שמתי לב שרואים לא משהו, לא חד, כשבדקתי ראיתי שהשתנתה הרזולוציה של המסך. נכנסתי ל-NVIDIA Control Panel ושם אני לא רואה את הרזולוציה של המסכים שלי (אגב, גם אם אני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ואז Screen Resolution אני לא רואה את הרזולוציה שלי), ניסיתי להגדיר רזולוצית Custom ב-NVIDIA Control Panel אבל עדיין זה לא עוזר. אני עם Win 7 x64 ואחרי חיפוש ברשת ראיתי שזה קרה כבר לכמה אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שיעזור לי למרות שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, התקנתי DIRECT X, שיחקתי עם הכבלים, עשיתי ריבוט וכד'. אשמח לעזרה היות ואני רואה הכל לא ברזולוציה המיטבית ואני די סובל מזה.…

• 6 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.