תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
מישו הביא לי מחשב הוא אומר לי שהוא עושה לו כל הזמן ריסטים באמצע עבודה לא ארוכה אחרי 10 דקות אחרי שהוא מפעיל תמחשב אז התקנתי וינדוס על ההרדיסק דרך המחשב שלי לראות שההרדיסק תקין הכל טוב ויפה חיברתי למחשב שלו הכל עבד כמו שצריך ע שהגיע החלון של האקספי עם הכחול הזה שזז הוא מגיע לאמצע בתזוז השעון הזה ועושה ריסט למחשב יענו הינדוס לא עלה לי ניסתי לחבר הרדיסק שלי בכלל הוא נתקע במסך הראשוני של המחשב ומסרב בכלל להיכנס לבוט ניתקתי תהרדיסק גם אותו דבר המקלדת והעבכר לא עובדים פתאום זה רק הלוח יכול לעשות תבעיות האלו?! ולא הצלחתי להבין איזה לוח הוא משולב עם כ.מסך רדון אקספרס וראיתי איכשהו משו בשם PHOENIX על הלוח
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הדלקתי את המחשב והתחלתי לגלוש ואז אחרי 2 דק' של הפעלה של המחשב הוא נכבה ועשה ריסרט פתאומי לבד . מישהו יודע למה הבעיה הזאת ? :s05: תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה חודשים הרצתי SCANDISK על החיצוני שלי והוא מצא ותיקן כמה תקלות (שום BAD SECTORS או משהו בסגנון), אבל מאז אני לא יכול לגשת לחלק מהתיקיות (ACCESS DENIED) והן מופיעות כ-0 BYTE (חשוב לציין שהרצתי את זה על מחשב אחר ולא על המחשב שההרדיסק מחובר אליו באופן קבוע). מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה ולגשת לתיקיות מבלי למחוק את המידע?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון.. זה יכול להיות באמצעי אחסון או משהו?? יש לי בעיה שכאשר אני מחבר כל התקן USB דיסק און קי וכו' .. המחשב מזהה אבל לא מעלה לי את ה"AUTOPLAY" שמשם אני נכנס לתקיות שנמצאות בתוך הדיסק או קי או כל התקן אחר... בביוס הכול טוב בדקתי זה על ENABLE בUSB וכו'... משהו יודע מה הבעיה בבקשה אני חייב עזרה!!...
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה זמני פתיחה קבצים מכווצים בזמנים לא הגיוניים. יש לי Q6600 וזכרונות 4ג'יגה. אני בינתיים עם XP 32 ביט ככה שהמערכת מזהה 3.35 ג'יגה זכרון. לדוגמא קובץ של ג'יגה שאני עושה לו UNRAR מסתיים לאחר 8 דקות! מה יכול להיות פתרון לבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום. היום רציתי לפרמט מחיצה בהרד דיסק העלתי את דיסק ההתקנה של וינדוס 7(7 כבר היה מותקן)ופירמטתי מחיצה שלא היה מותקן בה הוינדוס אך ברגע שלחצתי על פירמוט המחשב עשה מיד ריסט ומערכת לא עלתה. העלתי את דיסק ההתקנה כדי להתקין מחדש אך תוכנת ההתקנה אינה מזהה דיסק קשיח כלל. ניסיתי עם כמה מערכות הפעלה ויסטה אקס פי אך הם לא מזהים את ההרד דיק כאילו הוא לא קיים. מה קרה האם הדיסק הקשיח הלך?אשמח לסיוע(כתבתי את האשכול בפורום חומרה אבל אם לדעתכם זו בעיית תוכנה תעבירו) דיסק קשיח sata 2
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,ברשותי כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP דיי ישן , בן לפחות שנתיים. לאחר קניית מחשב חדש והעברת הכרטיס מהמחשב הישן חברתי את כל מה שצריך, לממיר ולכ.קול , אף פעם לא ממש הצלחתי להגדיר את הכרטיס הזה כמו שצריך אחת לתמיד במחשב הישן שהיה לי נשלח לחבר של אבא שלי שם הכרטיס הוגדר כרואי,אבל עכשיו כשאני עובד בפני הגדרתו יש לי קצת בעיה אני משתמש במערכת הפעלה Vista 32 ביט , ואני פשוט לא מצליח לגרום לכרטיס להציג אפילו תמונה. בהתחלה ניסתי להתקין את הדרייברים שהיו באתר המתאימים לכרטיס הזה במיוחד , לויסטה ולאחר מכן להתקין את תכונת הPVR 2 (שהיא חדשה לי , פעם הייתי משתמש רק בPVR הישנה) ושום דבר לא עבד,השגיאה שאני ממשיך לקבל היא cannot find any available BDA device אז הסרתי הכל , כל…
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
טוב אז הלפטופ שלי לא הכי ישן בעולם, אבל ההאר דיסק שלי עושה את הרעש חשיבה האופפיני של הארדיסקים בני 80 פירקתי את הלפטופ לחלקים הכי קטנים שלו , הייצור הזה פשוט נקי , לא סתם נקי , נקי דנדש, החברה הזו יודעת למדר את החלקים החשובים, יש אבק רק ברמקולים טיפה וטיפה במאוורר קיצר אין לי מושג למה זה אבל זה מציק לי, הוא היה הרבה יותר שקט פעם, יש אולי דרך לשפר את המצב או אולי סיבה אחרת שתוכל להסביר את זה? משהו שאני אוכל אולי להגיד לחברה .
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בוקר טוב חברה כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה של מסכים כחולים ברגע שאני מכבה/מדליק את המחשב לא עולה הווינדוס אלה מסך כחול עם שגיאות דברתי פה בפורום ואמרו לי לעדכן דרייברים לעשות סריקת וירוסים להחליף אנטי וירוס כל אלה לא עזרו והבעיה לא עוזבת אותי אחרי המסך הכחול אני פשוט עושה ריסט והמחשב עולה לחלונות והווינדוס מעלה לי חלון עם פיתרון אפשרי לבעיה: לפי מה שהוא אומר זה בדיוק מה שעשיתי בעבר ואין לי מושג פשוט איך אני פותר את זה... מי שיכול לעזור אני אשמח תודה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג עצמאות שמח .. ברשותי מחשב די ישן שעובד אצלי כבר הרבה שנים: amd athlon 2500+ xp 7600gt לוח אם של ג'יגה בייט משהו פשוט אם הדגם חשוב אני יפרט 2gb kingston ובלה בלה בלה.. בזמן האחרון המחשב פשוט "קופא" באמצע סתם טיול בשולחן עבודה אפילו לא במאמץ. חשוב לציין שזה יכול לקרות פעם ביום או פעם בשעה .. לדעתי זה הטמפ' של המעבד כי היא עומדת על 50-60 באופן קבוע למרות שלמעבדים האלה זה סביר. דעתכם בעניין?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המאוורר של כרטיס המשך במחשב בדקתי את הנתונים שלו ( מצ"ב תמונה עם נתוני הכרטיס ) הוא עובד על 40% באופן קבוע, לעיתים שהמחשב ממש מתאמץ ניתן לשמוע את המאוורר של כרטיס המסך מתאמץ הרבה יותר ומגיע ל 60% ו 70% קראתי בפורומים שניתן לעדכן את ה BIOS של כרטיס המסך ללא קשר לעדכון Driver של NVIDIA ולעיתים מדובר בסט פקודות שמותאם מחדש לשליטה במהירויות המאוורר של הכרטיס. הBIOS של המחשב עדכני וכן כל עדכוני התוכנה, אני מניח שזה לא עדכון BIOS נפוץ לכרטיסי מסך היות ואין באינטרנט הרבה מידע מסודר בנושא, לפחות לא משהו שמצאתי, האם מישהו יכול לעזור בנושא ? הכרטיס והמאוורר עברו ניקוי יסודי כך שמדובר על מהירות סיבוב בעבודה סטנדרטית. זה הרעש היחידי ששומעים מהמחשב המפרט: HP P…
-
מי יכול להסביר לי איך זה קרה:
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש של MSI הפעלתי אותו והכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס. הוא התחיל את התהליכים הראשונים ולפני שעולה המסך של ההסכם , איפה שלוחצים F8, הגיע הודעה שההארד דיסק מושחת. המחשב חדש לגמרי אז בגלל זה נראה לי מאוד תמוה שה-HD דפוק אך אני לוקח בחשבון שזה אפשרי. האם יש סיכוי שהדיסק של הווינדוס פשוט דפוק? האם שווה לנסות לפרמט את ההארד דיסק דרך BOOT DISK ואז לנסות להתקין את ווינדוס?
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די ישן (כ5 שנים), רץ על WIN XP PRO SP3 בזמן האחרון החלה תופעה מעצבנת מאוד: המחשב פשוט עושה לעצמו ריסט. זה לא קורה בתדירות קבועה, לפעמים אחת לכמה שעות, לפעמים כל כמה דקות. יש לי הרגשה (לא מבוססת, אז קחו אותה בעירבון מוגבל) שהריסטים נעשים צפופים יותר כשהמחשב במאמץ, לכן נראה לי שאולי זה קשור להתחממות יתר של המעבד, אך זוהי דעתי הלא מקצועית בעליל. תודה מראש לעוזרים (:
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כרגע הבהירות במסך שלי כל 100 וזה די סיוט. כשאני מוריד למתחת לזה המסך מתחיל לקפוץ. יש לי מסך LCD של חברת chimei דגם cmv-743a
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
למחשב שלי יש בעיה- בזמן האחרון הוא מרבה להתקע. אני לא מעמיסה עליו תוכנות ברצף. המחשב כבן שנתיים, יחסית חזק. שמתי לב שכאשר אני מקודדת בעזרת אביריקומפ הוא נתקע כמעט בכל פעם, הורדתי גרסה חדשה לריקומפ וזה פתר את הבעיה. אך לאחר 3-4 קידודים זה שוב חזר. הפעלתי תוכנה ש"מקודדת" לMP4 שמשך הקידוד הוא 2-4 דקות קידוד וגם זה תוקע את המחשב אך לא תמיד. זה קורה גם שרק תוכנת הקידוד פעילה ושם דבר אחר לא דלוק. עכשיו, שאני עושה קונטרול אלט דליט לבדוק את PF USAGE המחשב בכלל לא מתאמץ גם הסיפיו עומד על מספר לגיטימי של 800-900 יחד עם האימיול ודפדפן האינטרנט. במחשב הישן יכולתי לשמוע איך המחשב מתאמץ, וכאשר הקידוד היה מסתיים, אז המחשב נהיה שקט יותר, במחשב הישן הפעלתי הכל רגיל ולא נתקע כלום.…
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה חדשה ומעניינת במחשב של אחי הקטן ולפני שאני רץ ומנסה לפרמט והכל אני מעוניין לבדוק דרכים אחרות לפתרון הבעיה התקלה היא כזאת שהמחשב עושה לעצמו ריסט כל הפעלה ולא מגיע לשלב הווינדוס למעשה בגלל שלא הייתה עליה של הווינודס הוא כל פעם שם אותך במצב של בחירת מצב העליה ולא משנה מה בוחרים עם רגיל שחזור אחרון או מצב בטוח הוא עושה שוב ריסט וזורק אותך למעגל הזה שלא נגמר אשמח לשמוע הצעות רעיונות, אם מישהו מכיר דרך פתרון לבעיה
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, במחשב שלי יש תופעה מוזרה בתקופה האחרונה, אני מחובר לרשת האלחוטית בעזרת מתאם USB שעובד בערך שנתיים. התופעה שמתרחשת היא שהסטיק מתנתק ומתחבר למחשב (המחשב מאבד את הזיהוי שלו ובהחלט ניתן להבין שהמגע רופף). השאלה שלי היא כזאת מאחר והסטיק עובד במחשב השני ללא כל בעיה בעוד מוצרים אחרים (מקלדת, מצלמה, סטיק רגיל) עובדים על אותן יציאות בעייתיות במחשב הבעייתי. היא ממה נגרמת הבעיה ומה יש כדי לפתור אותה, מצד אחד חבל לי לקנות מתאם נוסף ולקבל את אותה בעיה, מצד שני האם היציאה במחשב עצמו כבר דפוקה (הבעיה מתרחשת בכל היציאות ולא באחת ספציפית). אשמח לשמוע את דעתכם. המון תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודש וחצי ועד לפני שבוע הכול הלך יופי (GAINWARD GTX 260 Q9400 2GB RAM) ובהתחלה הכול הלך לי ממש חלק המשחקים רצו חלק הכול היה יפה וטוב אחרי שלא שיחקתי בו כשבועיים (בגלל הבגריות...) חזרתי לשחק וגילתי שמידי פעם יש תקיעות במשחקים ושלא נדבר על CRYSIS שבקושי עובד (למרות שהוא עבד חלק) פעם אחת הוא הראה לי מסך כחול והיתכבה מיד אז לא הספקתי לקרוא מה הוא רוצה האם זה יכול להיות בגלל שיש לי רק 2GB או שזה בעיה בכרטיס או שזה בכלל בעיה בחומרה
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים, כמו c&c 3, מופיעים לי ריבועים ציבעוניים מוזרים על המסך, כאילו יש בעיה בכרטיס. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של המשחק, אבל אז קיבלתי הודעה המכרטיס מסך שלי atl catalyst control center, משהו כזה. בהודעה היה רשום באנגלית משהו על זה שהכרטיס מסך שלי הגיעה לטמפ' גבוהה מהטמפ' הבטוחה ושאני צריך לבדוק את המערכת אם אין חסימות של האוויר(מצטער אבל אני לא זוכר את כל הפרטים..). מה שמוזר זה שאפילו שאני מדליק את המחשב כשהוא קר יחסית, ורק התחלתי לשחק קצת, ההודעה מופיעה כך שזה לא הגיוני שהוא יתחמם כל כך מהר, ויש לי מחשב טוב. בכל אופן, בדקתי ששום דבר לא חוסם את פתחי האיוורור של המחשב ולא הבנתי מה הבעיה. ועכשיו כל פעם שאני משחק במשחק כלשהו, לא משנה איזה, נשמע מן ציפצוף קצר ו…
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי מחשב נייד של לנובו דגם C200, אחרי יום הפסיקה לעבוד היציאה למסך חיצוני,לקחתי אותו לבדיקה במעבדה ושם נקבע הבעיה בחומרה והוחלף לי המחשב בחדש. במחשב הראשון כאשר טענתי דפים באקפלורר הסימן של העכבר זז מאוד מאוד לאט (רק כאשר המחשב "התאמץ" מעט), ניסיתי לעדכן דרייברים (המחשב שונמך לXP מויסטה וחשבתי שאולי ה-IMAGE שממנה יצרו את הXP לא טוב) לכרטיס המסך (INTEL GMA 450) ופשוט שום דבר שעשיתי לא עזר, גם משחקים עם ההגדרות של העכבר לא עזרו, וזה גם לא נראה לי הגיוני שרק שטוענים דפי אינטרנט העכבר נעשה איטי ובשאר המצבים לא.. במחשב השני - אותו סיפור בדיוק!! אתמול לקחו לי אותו שוב למעבדה.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? אסף
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט האם להרכיב אותו בעצמי.. אני רוצה לרכוש את הנסיון הזה של ההרכבה, אבל זה קצת מפחיד אותי.. יש לי שאלה, הרכבתי הכל וחיברתי הכל כמו שצריך.. אני אצטרך להגדיר דברים ב-BIOS? או מחברים הכל, מפעילים, מתקינים מערכת הפעלה והכל עובד..? יש מצב שאני יכול לשרוף\להרוס משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת 3325 של HP מדפסת פשוטה ואמינה שעבדה לי מעולה עד היום. באחת ההדפסות נתקע לי הנייר , הוצאתי אותו וניקיתי את מה שנשאר. הבעייה היא שמאז המדפסת לא עובדת, כשאני שולח מסמך להדפסה הוא כותב לי "נייר תקוע" (אני עובד על VISTA). ניקיתי כמיטב יכולתי ואני לא רואה שום נייק תקוע. מה לעשות? אגב, ברוב ייאושי הסרתי והתקנתי מחדש את המדפסת אבל זה לא עזר.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אחרי כל 15 דקות אחרי שהמחשב נדלק, יש מסך כחול והמחשב עושה ריסט אולי זה קשור ורגסטרי תודה רבה מראש למי שמוכן לעזור
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן חברה, שבת שלום. היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי 7600GT AGP וקירור למעבד BIG TYPHOON. הוצאתי את הלוח אם מכל החיבורים+מהמחשב בכדי להתקין את הביג טייפון והחזרתי ולאחר מכן התקנתי גם את ה7600 מבחינת חומרה. כאשר המחשב עולה הוא מגיע עד למסך שבו צריך להכניס סיסמא לWINDOWS ונכבה. כך פעם אחר פעם,השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה ומה עושים ??? הספק הוא ספק 400W של ANTEC סמארט פאוור. אני ממש נושא,אני אודה לכם לעזרה. תודה רבה לתותחים שנותנים פה את הנשמה תמיד בכל שאלה !
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-