עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. משהו מבין ב QNAP???(זקוק לתמיכה)האם אפשר להעביר מ QNAP למחשב רגיל את הדיסקים??ולהמשיך ב RAID

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ilan2525,

מה שיטת הסימון של לוחות האם של גיגבייט ?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by shaithebest,

שלום רב, יש לי מחשב נייד של סוני דגם VGN-NW120J הבעיה איתו זה שווינדוס 7 שהיה עליו קרס, אני רוצה לפרמט לאקספי, אבל ההתקנה מתחילה ומפסיקה עם מסך כחול!!! מיד חשדתי בזכרונות ושמתי חדשים ועדיין אותה שגיאה. אני מריץ בדיקת הארדיסק של סקטורים עם HIRENS והוא אומר לי שאין דיסק. אבל בביוס אני רואה שהוא כן מזהה 320 גיגה. שמתי הארדיסק חדש שיש לי ואני רואה את הביוס מזהה 80 גיגה. אבל לא מצליח להתקין את ווינדוס מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by cOiNfLiPeR,

שלום לכולם, יש לי win7 ult 64bit והעניין הוא ש-Win7 מזהה את חלקי המחשב ומתקין את הדרייברים הדרושים לחלקים באופן אוטומטי [לוח אם, כ.מסך וכו'..] ברשותי מחשב חדש ויש לי 2 כ.מסך של HD6850 והייתי מעוניין לבצע איתם CF. הבנתי שעל מנת לבצע זאת עלי לחבר בניהם בעזרת המגשר [מין רצועה קטנה כזאת]. עכשיו, כיוון שה-Windows יתקין באופן אוטומטי את הדרייברים בעת הפרמוט, האם הוא יבצע אוטומטי את ה-CF? או שעליי למחוק את הדרייבר של הכ.מסך לאחר ההתקנה ולהוריד את הדרייבר בגרסת CF לכרטיסי מסך? בנוסף, האם בעת הרכבת המחשב יש למרוח על המעבד משחה תרמית או שאין צורך? אני הולך לחנות בעוד כשעה וחצי לקחת את החלקים ואז להתחיל את ההרכבה + סידור כבלים + פרמוט --> בדיקת המחשב לאחר השלבים האלו. האם יש משהו…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by onlyhuman,

שלום. לא מזמן קניתי את המחשב נייד ASUS N53SV וגיליתי שיש לי בעיה עם הפורט של ה HDMI. ניסיתי לחבר את הכבל עם הטלויזיה שלי SAMSUNG LCD ושום דבר לא עובד. בדקתי את הכבל אצל מחשב נייד של חברים ובאקס בוקס 360 הכל עובד פיקס הכבל סבבה. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה של חבר ועדיין לא עובד המחשב שלי פשוט לא מזהה אותו. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של המחשב ושל הכרטיס מסך,שיחקתי שעות עם ההגדרות הוא פשוט לא מזהה את הכאבל. כאילו הפורט דפוק. ה VGA לעומת זאת עובד טוב. הסתכלתי בפורומים וגיליתי שיש להרבה אנשים את הבעיה הזאת של ה HDMI בדגם הזה של אסוס ובעוד כמה דגמים. מישהו רשם באיזה פורום שהפורט נמצא קצת יותר מדי עמוק בתוך המחשב נייד לכן הכאבל לא מגיע אליו עד הסוף ושהוא חתך את הציפוי…

6. Started by hikikomori_,

[אני מאוד מקווה שאני בפורום הנכון. אם לא, אנא כוונו אותי אליו, תודה] שלום~ לצערי המחשב שלי משמש כרגע בית לרוטקיט לא-סימפטי, בלשון המעטה(zeroaccess לסקרנים), ובעוד שאני מקווה בכל זאת לקבל עזרה "מקצועית" בימים הקרובים אני מודע לכך שכנראה לא יהיה מנוס מלבצע פירמוט. אבל מפני שמעולם לא ביצעתי משהו כזה והידע שלי בתחום לוקה בחסר, יש לי כמה שאלות: 1. דיסק ההתקנה שנמצא ברשותי הוא דיסק שדרוג לגרסת ווינדוס 7 מ-ויסטה(יש לי גם את דיסק ההתקנה שלה). א. האם אני אוכל להתקין/לפרמט בעזרת דיסק השדרוג או שאאלץ לעשות זאת עם הדיסק של ויסטה ורק אז להתקין שוב את 7? ב. הדיסקים האלה הם דיסקים שנרכשו מחנות באוניברסיטה בארה"ב עם רישיון לסטונדטים. רק אני עשיתי שימוש בהם והם הותקנו רק על מחשב אחד, אב…

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  7. אשמח למדריך. תודה מומחים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. המחשב עושה רעשים כאילו הוא נדלק אבל אין שום תגובה במסך או ברמקולים והוא לא מגיב בכלל (לא באמת עולה). לפעמים הוא כן מצליח לעלות ואז הכל עובד מצוין. מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by UchihaItachi,

אהלן,יש לי שתי כרטסי מסך HD 6950. איך אני מפעיל את ה-CROSSFIRE ומוודא שזה עובד?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. קניתי טלוויזיה חדשה וחיברתי אותה למחשב עשיתי שתי מסכים על EXTENDED ואני מעוניין שיהיה לי סואנג גם דרך הטלוויזיה אבל לא מצליח למצוא איפה להגדיר ואם אני רוצה לשמוע דרכה אז אני חייב לנתק את הרמקולים של המחשב ואז הסאונד קופץ למסך וברגע שאני מחבר חזרה(בננה ירוקה) אז הסואנג חוזר למחשב מישהו יודע אולי איך להגדיר?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eliran 23,

שלום. באתי לערוך סרטון לפני ההעלאה ליוטיוב, וכשעשיתי תצוגה מקדימה, הסרטון רץ בשחור, יש שניות רצות כמו בכל סרטון, יש מוזיקה יש הכל. אבל שחור. למה זה?! WIN 7.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by itsik1231995,

שלום ברשותי מחשב נייד של חבר למחשב הזה יש היו כול מיני בעיות בפעם הקודמת הייתה בעיה שלא היה ניתן להתקין ווינדוס מסיבה מסויימת לאחר שניסינו לפרמט אותו הוא לקח אותו לטכנאי שקבע שההר דיסק לא טוב, החליף אותו והתקין את הווינדוס אחרי יומיים בעיה חדשה המחשב מראה מסך כחול לאחר הטעינה של הווינדוס ונכבה ישר אני לא יכול להגיד בדיוק מה רשום על המסך בגלל שזה לממש שניה ונכבה הטכנאי לא מוכן לסדר את המחשב בחינם, אפילו שעברו רק יומיים כשאני בוחר באופציה לעשות תיקון אני מקבל את הרשימת בעיות הזזאת Problem Event Name: StartupRepairOffline Problem Signature01: 6.1.7600.16385 Problem Signature02: 6.1…

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. התחלתי לשמוע היום רעש מוזר מהמחשב. לא כ"כ יודע איך לתאר אותו, זה נשמע לי דומה לזרימת מים בצינור שבקיר (וזה גם מה שחשבתי שזה בהתחלה). בפתיחה של המארז לא הצלחתי לאתר בוודאות את מקור הקול, אבל נראה שהוא מגיע יותר מהחלק העליון (איזור מעבד/ספק). ניסיתי לעצור מאווררים, זה לא השפיע על הרעש. מה שכן, גיליתי שהרעש קשור בצורה ישירה לעומס על המעבד, כי כשהרצתי prime95 הרעש התחזק מאד, וכשעצרתי הוא הפסיק (ניסיתי לפחות פעמיים). ניסיתי גם OCCT - אותה תוצאה. עומס על כרטיס המסך דווקא לא משפיע (בדקתי עם OCCT-GPU). כל הטמפרטורות תקינות. מה זה יכול להיות? האם אני צריך לדאוג? מה עוד אפשר לבדוק?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by xytkhi,

היי יש לי בעיה מוזרה במחשב מותקנים 4 hdd כולם sata ואחד ide כאשר מחבר את כולם לחשמל ולכבל נתונים, המחשב איננו מזהה את כונן ה ide ואף המעבד מראה מאמץ יתר. אך, כאשר מתנתק את כבל החשמל מה dvd אז המחשב מזהה את כונן ה ide בדקתי הגדרות בלוח אם, בדקתי חיבורים, ניקיתי אבק. בקיצור, ה dvd ו הide לא " אוהבים" לעבוד יחדיו. המחשב הוא : asus p5q pro כוננים : 1 סיגייט , 2 wd וה ide של סמסונג. כונן dvd זכרון 4gb ספק די מעאפן ג'נרי g-pro p-4 500w מערכת הפעלה : win7 ubuntu 11.4 היכן הבעיה כיצד לפתור אותה? אולי בגלל שה dvd והן כונן הסמסונג הם בחיבור ide זה מהווה את הבעיה? תודה למי שמסייע בנידון.

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by eyarit,

מאוור הספק כח הישן במחשב הרעיש לכן החלפתי אותו בספק חדש. מאז המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים והמחשב מצפצף ציפצוף אחד ארוך ושתיים קצרים המסך לא נדלק למרות שהחלפתי מסך, כבל מסך אחר וכמובן פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי את הסלוטים ניקיתי את המעבד והמאווררים והוצאתי זיכרונות ובדקתי. הבעיה ממשיכה... נ.ב: גם כשהחזרתי את הספק הישן שכן עבד, המסך לא נדלק. האם ריסט לביוס יעזור?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by danielm82,

שלום. היום ראיתי סרטון וידאו באינטרנט כשפתאום המסך והסאונד קפאו. אחרי כמה שניות המחשב חזר עם הודעת TDR ( Display driver xxxxx stopped responding and was recovered). מאז זה קרה עוד כמה פעמים, ובנוסף משחקים לא עובדים כמו שצריך. (ריצודים מוזרים על המסך, קווים שחורים, וכו'). האם אפשר להניח שכרטיס המסך התקלקל, או שיכול להיות הסבר אחר?תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by itamarz_,

יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ועליו מורכב זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 אני רוצה להוסיף עוד 2X2GB , האם יש מגבלה לסוג הזיכרון שאני יכול להוסיף ? האם נדרש דווקא זיכרון מסוג CL4 במהירות 800 או ניתן לשים כל סוג של זיכרון מסוג ddr2? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם. המחשב קרוב למיטה שלי בלילה, אני לרוב משאיר אותו דולק ומוריד מביטורנט\אימיול. במצב הזה נראה לי שהמחשב לא מתאמץ יותר מדיי אבל בכל זות הוא רועש מהמאווררים גם במחשב עצמו וגם בכרטיס מסך שבעצם לא בשימוש בכלל כי המסך סגור... מה אני יכול לעשות בשביל לגרום למחשב להיות שקט ובאותו הזמן שלא יתחמם יותר מדיי? לקנות או לשנות מערכת קירור לא בא בחשבון, אני מדבר רק על משהו שאפשר לעשות עם המערכת הקיימת. רשימת מאווררים: 1 כ.מסך, 4 במארז, 1 בספק. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by shaithebest,

שלום חברים, אני מחפש מגדל צריבה שיש בו צורב ראשי ועוד 6 משניים שבפעולה אחת אני אצרוב 6 דיסקים במכה עם אותו סרט מצאתי כז דבר: http://www.mono-mode.co.il/Product.asp?intProductID=189 אבל אני לא יודע מה הוא עושה טכנית, זה מארז, שמה הוא יודע לעשות? אם למישהו יש נסיון במגדלי צריבה אני אשמח לדעת פרטים תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. קניתי כרטיס טלוויזיה USB , חיברתי את הכרטיס ליואסבי יש לו אנטנה קטנה. נשאר לי לחבר אנטנה חיצונית שאין לי מושג לאן מחברים אותה. מישהו יכול בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by shahar07,

לפי בדיקה ראשונית ראשונית, לא מדובר בהתחממות, מה עוד יכול להיות ? במצב safe זה לא קורה

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. שלום, ברשותי מעבד i72600k ולוח אם גם כן של אינטל מדגם DZ68DB (אשר נקנו עצמאית ולכן לצערי הצורך בהתקשרות הישירה עם אינטל). המחשב עם שאר הרכיבים הורכב בחנות בא נאמר לי שטמפרטורת המעבד לפי נתוני ה-BIOS מגיעה מהר יחסית ל-77 מעלות. בהחלפת לוח האם בלבד ירדה הטמפרטורה לסביבות ה-40 מעלות. פניתי לתמיכה של אינטל בטוענה שהלוח אם לא מתפקד כראוי אך נאמר לי שהטמפרטורות הללו ריאליות מכיוון שלפי הגדרות המעבד, הטמפרטורה הנורמלית שלו היא 72.6 מעלות. הציעו לי לעדכן את גירסת ה-BIOS, ולבדוק את המחשב כשמערכת ההפעלה תותקן. האם הגיוני שמחשב יגיע לטמפרטורות כאלה, גם ללא שום מאמץ חישובי? האם הגיוני שהצעותיהם אכן יורידו את הטמפרטורה? תודה רבה מראש, עידו.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. שלום קיבלתי מחשב ישנן עם לוח אם GA-8VM800PMD-775-RH על הלוח היה כרטיס מסך שרוף כל הקבלים היו מפוצצים אז הוצאתי אותו וחיברתי לכרטיס המובנה בלוח אבל ברגע שהדלקתי את המחשב הוא ציפצף צפוצוף ארוך הפסקה ארוך הפסקה ולא היה תצוגה כמובן כי הוא לא מצא כרטיס מסך איך אני מפעיל את הכרטיס המובנה בלי שום תצוגה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by behagai,

שלום רב, אני מנסה לשחק Trine2 ויש לי בעיה של לאג עם העכבר שחזרה על עצמה במשחק אחר שבסוף התייאשתי ממנו בגלל זה. הלאג הזה מתבטא בתנועות מאוחרות של העכבר על המסך. עשיתי חיפוש בפורום הזה ובפורומים בכל מיני מקומות ברשת, הורדתי את ה- Vsync את קצב הרענון ל- 59, רמת הגרפיקה, הפעלתי בתוך חלון (Windowed) ובעצם כל הפתרונות שראיתי הם וריאציות של הדברים הללו, אך ללא הצלחה. החומרה - Win7 32, מעבד intel Q9XXX (מרובע ליבה מגרסא 9 כלשהו) עם 2 G זכרון. כרטיס מסך 9300 Nvidia GS, עכבר לוג'יטק G5 (יש לי 2 מסכים מחוברים לכרטיס אם זה משנה) א. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? ב. מתוך הצעות הפתרון השונות אני מבין שהביעה היא בכרטיס מסך - האם זה נכון ואם כן אולי כדאי לפנות לתמיכה שלהם. אשמח לע…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי 2 דיסקים קשיחים ובשתיהם יש ווינדוס 7 נפרדים מהתקנה זהה. באחד מהם (זה שאני משתמש בו לרוב), הזכרון מתמלא לגמרי תוך כמה דקות, המחשב מפסיק להגיב ואז חייבים הפעלה מחדש. בווינדוס השני הכל עובד טוב. אני חושש שזה איזה ווירוס וניסיתי להריץ אנטי ווירוס מהווינדוס התקין וגם מsafe mode של הווינדוס שנתקע אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים