עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Jochman,

שלום! במחשב שלי יש מודם פקס SoftV92 USB והוא מחובר לקו. כשמתקבל פקס המודם מזהה אותו אבל לא מצליח לענות לשיחה (נכנס למצב Answering call ואז נותן הודעת שגיאה). הפקס ממשיך לצלצל והמודם לא מצליח לענות לשיחה. המודם עבד עד לא מזמן, לא היה שום שינוי לא במחשבים לא בחיבורים ולא בקו. עזרה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לאחרונה קורות לי הרבה תקלות במחשב שאני לא בטוח מה הגורם להן, רכיב חומרה תקול, מערכת הפעלה שנדפקה או אולי איזו תוכנה זדונית שהשתלטה לי על המחשב, הבעיות: 1. הדיסק "טוחן" הרבה זמן בלי שיש שום פעולה מסויימת שדורשת את זה, לעיתים עד לרמה שהמחשב נתקע (כולל תזוזת עכבר) לעד כדקה ומשתחרר אח"כ לעבודה רגילה. 2. פלאש קורס כל הזמן וגם תוקע את המחשב כמו 1. 3. הודעות שגיאה של תוכנות מסויימות שהקובץ שלהן שונה מהמקור, לאנטי וירוס, לסקייפ ולמסנג'ר זה קרה וגם ה FW של וינדוס לא פעיל. לעומת זאת משחקים לא נפגעים וגם לא אופיס. 4. יותר נדיר (כל כמה ימים) יש מסכים כחולים וקריסה. בגלל השגיאות השונות אני לא יודע מה הגורם. אשמח אם יש סט של כלים לבדיקת חומרה בשלב ראשון שהוא בלתי תלוי במערכת ההפעלה שלי…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by שנינוש,

היי כולם, לפני כשבועיים החלו לי בעיות במחשב והתקשרתי לhp שהם חברת המחשב הם אמרו לי שאני צריכה לפרמט אותו הסבירו לי שאני מגבה כל מה שחשוב לי בלי תוכנות הם אמרו שזו הדרך היחידה לפתור את הבעיות שהצגתי בפניהם אני עשיתי כפי שהם אמרו לי פירמוט בעזרת מקש f11 בעת העלאת המחשב... לאחר הפירמוט המחשב רושם לי שהווינדוס אינו מקורי ושנפלתי כקורבן לזיוף איך זה הגיוני שזה זיוף אם עד לפני הפירמוט הכל עבד כמקורי וטוב? הוא מבקש מפתח מוצר פרודקי ואין לי מושג מאיפה אני אמורה להשיג כי כשקיבלתי את המחשב ההפעלה הראשונה היתה פשוטה להדליק את המחשב לעשות כמה שלבים ולא זכור לי שהיה משהו עם מפתח מוצר וגם לא היה שום דיסק... חוץ מדיסק של hp... אני מצטערת על האירוך אבל אני ממש זקוקה לעזרה לדעת מאיפה אני…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  4. שלום חברים. יש לי פיפא 13 כדי שהמשחק יפעל לי על המחשב נאלצתי להוריד דרייבר חדש של NVIDIA עכשיו המשחק פועל אבל ישנה בעיה אחרת.. לאורך המשחק ישנם דרופים קטנים זה משגע את העין ועושה כאב ראש זה ממש מוזר ... בפיפא 12 זה לא היה ואחרי התקנת הדרייבר בדקתי וגם שם התחילה אותה בעיה.. מבדיקה עולה כי הבעיה לא בfps משהו אחר שמגע אותי אבל אין לי שמץ מהו.. אם תוכלו למצוא לי פיתרון זה יעשה אותי ממש שמח (: הגירסא של הדרייבר שלי: NVIDIA control panel geforce gts 250 version 306.23 תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by heroldh2,

בעיה 1: שדרגתי את המחשב שלי מויסטה ל win7 אחרי ששדרגתי והכל התחלתי לעדכן שזה הגיע ל service pack 1 הוא נעצר ונכשל נסיתי הרבה דברים אם זה מדריכים מהאתר או ממיקרוסופט הורדתי את ההתקנה עצמאית וגם בזה אין הצלחה אני פשוט לא יודע כמה עוד אפשרויות יש לי. אם אני ימפרמט עוד פעם יש סיכוי שזה יעזור. חייב עזרה בעיה2: גם אחרי השדרוג נעלם לי הסאונד לא שומע מהרמקולים אבל יש לי את האייקון של הרמקול ואני שוצע דרך האוזניות מוזר אבל אני לא יודע איך לפטור את הבעיה סוג מחשב: מחשב נייד של dell כל מידע שידרש אני יתן אם זה יעזור לפטור את הבעייה תודה

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  6. שלום לכולם... ברשותי נייד מדגם Acer 5738DZG (מסך תלת מימד למי שמכיר) ושקע ההטענה שלו כנראה נשרף או פשוט נדפק כי אין אפשרות להטעין את המחשב (המטען בסדר - נבדק על מחשב אחר) במשך הזמן למדתי על פירוק והרכבת חלקים למחשב וצרבתי קצת נסיון כרגע אני מחפש את השקע הטענה להזמנה מEBAY ואת ההרכבה שלו אני ידאג לעשות. הבעייה שאני לא מצליח למצוא לדגם הספציפי שלי, אולי יש דגמים אחרים שיתאימו לשלי.. בכל מקרה אני צריך את עזרתכם במציאת החלק... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by siriusgrace,

שלום, כשהדלקתי המחשב יכולתי לראות את העכבר שלי אבל מסך שלי היה שחור לגמרי אז עשיתי ריסטרט ואחרי כמה בפעמים שראיתי שזה לא עובד עשיתי שחזור מערכות. אחרי כמה זמן זה שאל אותי אם אני רוצה לבצע שחזור מערכות אבל משום מה במחשב כיבה לי את העכבר והמקלדת ובנוסף זה גם לא עבד כשהחלפתי את העכבר (כלומר שאין באפשרותי לבחור בשחזור מערכות) בבקשה תענו ותוכלו להגיד לי איך לתקן את זה זה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כאשר אני רוצה להיכנס לדיון / להגיב / לערוך תגובה - כל דבר אחר , לוקח ממש הרבה זמן עד שהאתר מגיב/מתעדכן ועולה . מוזר שרק לאתר הזה לוקח להיכנס אליו ולפתוח כל דיון זה בערך נע בין 0.5-2 דקות. יש דרך לסדר את זה או שיש בעיות עם השרתים של הפורום ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by zabal12,

מעבד intel core 2 duo e4500 לוח אם asus p5gc-mx זכרונות 2 סטיקים של 1 גיגה 1333 מגה הרץ לא מציג כלום עם כרטיס מסך חיצוני או פנימי. המחשב נדלק אבל לא מציג כלום (רואים מסך שחור)ניתקתי את כל הרכביבם עדיין ללא שינוי . יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by roeesnir,

Windows 7 64Bit כרטיס מסך -GTX 550 Ti כשמדליקים את המחשב, הוא נכנס למערכת ההפעלה (ברוך הבא), ונהיה מסך שחור. נכנסתי בSafe Mode, הסרתי את הדרייבר, ואז המחשב עולה ונכנס למערכת ההפעלה. כשמתקינים שוב את הדרייבר (עדכני מהאתר של Nvidia), ועושים ריסטארט, שוב - מסך שחור. מה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yuvalnet,

שלום ניסיתי להכנס למחשב ל safe mode והמחשב הוציא לי את ההודעה על המסך out of range וגם שאני מנסה להחזיר למצב הקודם הוא תקוע במצב של out of range אשמח לפיתרון ניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל אולי זה יאפס אותו יש לי מסך LG האם אני יכול לחבר את כבל המסך של מחשב הנייח למחשב הנייד שלי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ItachiSan,

היי, לפני מספר ימים נשרף לי הכרטיס מסך. כשהחלפתי אותו בסופ"ש שמתי לב שכל המאווררים של המארז הפסיקו לעבוד (2 קדמיים, עליון ואחורי). זה נראה לי חשוד שכולם מתו ביחד... איזו בדיקה אני יכול לעשות להם לפני שאני מכריז על שעת המוות? המארז שלי הוא Antec Nine Hundred Two וכל המאווררים הגיעו מובנים עם המארז (וכבר אין עליו אחריות) http://store.antec.com/Product/enclosure-gear_for_gamers/nine-hundred-two/0-761345-15920-3.aspx תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by Shto,

יש לי בעיה קצת מוזרה בוינדוס 7, בעת גלישה רגילה ושימוש במחשב, השפות משתנות לי אוטומטית... לדוגמא: אני עכשיו מקליד באנגלית, פותח עמוד חדש השפה עוברת לי אוטומטית לעברית (ולהפך). בדר"כ זה לא אמור להפריע פשוט משנה רגיל ALT + SHIFT וממשיך להקליד. אצלי הבעיה, שזה משנה לי את השפה ליד השעון נגיד מאנגלית לעברית (אני רוצה להקליד בעברית), זה מראה לי את השינוי ואת הסמן בעברית אבל בפועל המקלדת ממשיכה להקליד לי באנגלית. לא משנה כמה פעמים אני אנסה לשנות שפה דרך המקלדת או דרך ההגדרות עצמן זה לא משנה לי את השפה... אני מקליד באנגלית זה מראה באנגלית, מקליד בעברית זה מראה לי גם באנגלית. עשיתי ניסוי, פתחתי מקלדת וירטואלית בדף תרגום של גוגל ובמקלדת שיניתי את השפה לעברית והקלדתי עם העכבר ב…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אז ככה קניתי מחשב נייד של DELL INSPIRON N771 הוא הגיע עם מערכת HOME PREMUIEM SP10. כמובן, חלשה מאוד שלא אהבתי בכלל בלי עברית בלי ביצועים ממש לא בשבילי. אחד החברים שלי סיפר לי על איזה שהוא מבצע שיש לארגון המורים שמקבלים את מערכת ההפעלה ULTINATE ב70 שקלים הזמנתי את זה הדיסק הגיע וכשהכנסתי את הדיסק והתחלתי בתהליך החלטתי ללכת על שדרוג משום מה המחשב לא יכל לעשות את השדרוג בטענה שאי אפשר לשדרג מהשפה הנוכחית (אנגלית) לשפה של מערכת ההפעלה בדיסק (עברית) אז החלטתי ללכת על פרמוט והתקנה מחדש הכול עבר חלק וברגע שהכול עבד המחשב פתאום לא יכול להתחבר לאינטרנט אלחוטי כלומר אין בכלל כול אפשרות יש רק סמל אחד שם למטה וזה של אינטרנט חוטי נסתי לחבר אותו בחוט אבל לא הלך הוא לא התחבר בכלל המחשב …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by amitey,

לאחרונה קורה לי מקרה מוזר. אני עובד על המחשב וללא כל התראה הוא עושה איתחול או שמופיע מסך כחול . מה זה יכול להיות ? ממה יכולות לנבוע הבעיות? תוכנה או חומרה? אני מריץ ויסטה על מחשב עם מרובע ליבות ו4 ג' זיכרון.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by Epic,

בימים האחרונים החלה תופעה מוזרה במחשב בה בין שניות ועד דקות מרגע הדלקתו הוא פתעום מרסט את עצמו ולפעמים אפילו מרסט את עצמו לפני גמר עליית המערכת. מה שמוזר הוא שחלק מהפעמים הוא עובד כמו שצריך ולא מרסט כלל. לא הותקנ אף תוכנה/חומרה חדשה על המחשב. אין מסך כחול או הודעות שגיעה כלשהן. וינדוס XP SP2 אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  17. היי, זקוק לעזרתכם, במחשב נייד ACER ASPIRE 5002 אני מקבל הודעת שגיאה עם הפעלת המחשב (חלונות XP) Load needed dlls of hal please contact your support person to report this problem ניסיתי להפעיל ב-SAFE MODE, לא עבד. ניסיתי לעשות BOOT מ-CD כדי לנסות לתקן ולאחר טעינת הקבצים הראשונים, כשזה מגיע לשלב "Starting windows setup" אני מקבל BSOD, בכל פעם מחדש וזה ממש מעצבן. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Burned,

אז ככה לפני שנתיים בערך קנינו מחשב AMD GAME כחבילה אחת. המפרט: מפרט TDG1002 AMD Game PC 6400: CPU (מעבד): Athlon X2 6400 Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB Graphics (כרטיס.מסך): Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW Case (מארז): Recom Blackdraft ATX Power Supply (ספק כוח): Recom 450W קצת אחרי שקיבלנו אותו הוא כבר התחיל לעשות בעיות... הבעיות הן שהCPU USAGE עולה ל100% ותוקע את המחשב כל הזמן והוא מגיב ממש לאט כאשר מפעילים אינטרנט, לא משנה איזה דפדפן הוא עולה ל100%CPU וזוחל. במיוחד עם פלאש. פירמוט לא עוזר, גם אחרי פירמוט הוא ממשיך לעשות את…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by TheHungryOne,

היי. יש לי לוח אם של Gigabyte מדגם 8I915P Duo (קישור למפרט שלו) ועליו כרטיס קול מובנה מסוג C-Media CMI9880. עד אתמול עבדתי עם Win XP והסאונד היה תקין ועבד מצוין. אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי Win 7. כשניסיתי להתקין את הדרייברים מאותו קובץ שהיה לי קודם, תכנית ההתקנה בכלל לא רצה ואני מקבל הודעת שגיאה שאפשר להתקין את הדרייבר הזה רק על win XP. בחיפוש באינטרנט מצאתי פורומים שמפרטים את אותה בעיה, נותנים לינקים לדרייברים ומסבירים איך לפתור את הנושא, אך כלום לא עזר. לפי ההמלצות שלהם, הסרתי את הדרייבר מה Device Manager, נתתי לו למצוא את החומרה מחדש ואז כשהוא ביקש להתחבר לאינטרנט כדי לעדכן את הדרייברים הפנתי אותו במקום זה לתיקייה שבה נמצא הדרייבר. הדרייבר הותקן, אפילו יש לי את התכ…

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  20. היי, יש לי מחשב חזק;מפרט המחשב: מעבד:אינטל Q6600 CORE 2 QUAD 2.4GHZ. לוח אם:GIGABYTE GA-EP43-UD3L. ספק כוח:EZCOOL 12CMF 450W REAL. זיכרונות:KINGSTON HYPER-X DDR2 6GB 800MHZ. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE - 32BIT. כרטיס מסך:NVIDIA HDCP/HDMI 9500GT 512MB PCIE. מארז:LED+25CM FAN BLACK SILVER. מאוורר למעבד:AR PRO D.C 775. דיסק קשיח:WD SATA2 16MB 320GB. הבעיה היא:המחשב איטי ואף מגיב לסירוגין באיטיות;למ"ס פעולות (יכולה להיות אפילו פעולה אחת,כמו גלישה באינטרנט במהירות של 5MB),אשר מתבצעות במקביל ואף לפעמים,מציג לי למ"ס שניות (כ15 שניות) בסוגריים,את 2 המילים לא מגיב,ורק לאחר מכן הוא מגיב. שאלתי היא:מה ניתן להחליף ו/או לשפר/לשנות;במיפרט המחשב שלי - כדי,שהמחשב יהיה יותר…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by extreme2611,

אז ככה יש לי בעיה בהרד דיסק יש לי 2 הרדיסקים מחוברים למחשב אחד שכולו מלא במידע שלי ואחד ריק שתכננתי לעשות ממנו דיסק גיבוי.. אבל יש בעיה איך שאני נכנס אליו כל המחשב נתקע.. וזה מחייב ריסטארט.. האם יש דרך לסדר אותו? נסיתי את התוכנה HDD Regenerator אבל ברגע שאני מפעיל אותה המחשב נתקע נסיתי פירמוט ב-58 אחוז נתקע.. מקווה שלא קרה לו כלום

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  22. היי לכולם, יש לי מחשב שבבעלותי כבר בערך שנתיים שאני משתמש בו לעריכת מוסיקה ומשחקים. עד לפני כמה חודשים השתמשתי בWINDOWS VISTA והכל עבד חלק. בהתקנה הראשונה שלי של WINDOWS 7 עשיתי שיהיה DUAL BOOT, ושמתי לב שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב מהWINDOWS 7, קופצת לי הודעת SMART בRAID CONTROLLER, ושאני מפעיל מחדש מהVISTA, לא קופצת לי הודעה. גיביתי את כל הקבצים, פירמטטתי, והתקנתי מחדש WINDOWS 7. ההודעות SMART נשארו, ואמרתי לעצמי שאני יתעלם מזה, אבל לאחרונה כל פעם שההארד דיסקים עולים ממצב שלהם מכובים, (אם המחשב מכובה או ישן) אז הם פשוט עושים לי FAIL, לפעמים לוקח לי משהו כמו 10 פעמים של לנסות לעלות את המחשב עד שהם עולים בסדר, ואחרי שהמחשב עולה, הוא עובד חלק. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Real_Me,

למחשב עם דיסק בודד הכנסתי דיסק נשלף לגיבוי (למגרה במארז) וצצו שתי בעיות: 1. האתחול נתקע כי המחשב החל לאתחל מדיסק הגיבוי (IDE) ולא מהדיסק הראשי (SATA) למרות שהראשון הוגדר כ-slave וחובר ל-IDE2. 2. אחרי שינוי סדר אתחול הדיסקים בביוס המערכת עולה אבל עם הוצאת דיסק הגיבוי מהמערכת ואתחול מחודש הביוס מאבד את הגדרת האתחול מהדיסק הראשי ונתקע שוב. לפי סדר המספרים, התמונה הראשונה והשנייה מראות ערכי ביוס תקינים בהפעלה עם הדיסק הראשי בלבד. השלישית את סדר האתחול השגוי בהוספת דיסק הגיבוי והרביעית את אובדן ערך האתחול של הדיסק הראשי אחרי הוצאת הגיבוי. כל עזרה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Kreedy,

שלום לכולם אני יפרט לכם על הבעיה שקיימת אצלי במחשב אך לא אוכל להוסיף תמונות שיעזרו להבנת הבעיה כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לעלות כרגיל אך מופיעים מספר שיבושים על המסך מעין פסים כאלה בנוסף לפעמים המחשב מודיע לי שקיימתי בעיה ולכן בווינדוס לא יכול לעלות וצריך להפעיל את המחשב מחדש במקרה אחר קורה שאני יכול לבחור האם להפעיל את המחשב במצב בטוח או במצב רגיל וכאשר אני מפעיל במצב בטוח אכן עולה הווינדווס אך עדיין מופיעים השיבושים במסך. לגבי פתרון רציתי לדעת הם פירמוט המחשב יעזור ? המסך הוא תקין ולכן אין הבעיה במסך האם יכול להיות שהחיבור שמשדר מן המחשב למסך הוא זה שגורם לבעיה ? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  25. טוב תודה לכל מי שעוזר בקיצור היום הייתי במחשב והכל היה פסדר איתו ואז הלכתי לשנייה וכשחזרתי אז הוא נבה וחשבתי שזה פסדר כי לפני כמה ימים זה גם קרה ואז הדקתי אותו והכל היה רגיל אבל היום הוא פשוט לא נדלק והצאתי אותו מהחשמל הכלפתי כבלים ופוט אם אני מחבר אותו לחשמל מחדש אז אני לוץ על להפעיל ואז יש לשנייה בערך תאורות של המחשב ואז הוא נכבה ואין לי מושג ממה זה.. לא הגיוני שאיזה חוט נקרע לי או משהו כי אני אף פעם לא מזיז את המחשב וגם פתחתי אותו והסתכלתי ואין שום בעייה בקיצור תודה למי שעוזר ואם יש לכם על תכנאי מחשבים טוב באיזור ירושלים אז גם תגידו לי.. וזה דיי דחוף.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.